Maamolu ma alavai

Anonim

Togalaau sculptuts mafai ona teuteu soʻo se togalaʻau, o le mea autu o loʻo siʻomia ma le tulaga o loʻo siʻosiʻomia i sitaili, fua ma lagona

Maamolu ma alavai 12538_1

Ole togalaʻau e le o le sili ona aoga o le tulafono faʻasao o loʻo tuʻuina atu le mea na faia e le aliʻi ua maeʻa ma faʻatumuina i lagona. O le tasi lenei o le tele "tautala" vaega o so o se laufanua, o le pupula nai lo isi e faaali mai le natura ma le tofo vaisu o le tagata e ona le faufauga faatoaga, e taʻu atu e uiga i ona uiga faaalia i ata, ma e moni lava olaga.

Maamolu ma alavai

Slulpput o se vaega tulaga ese o le togalaʻau, talu ai o le tutoʻatasi o oloa o faatufugaga ma i le taimi tutusa o le aotelega o laufanua laufanua laufanua. O le asō o le a ia "siitia" i le tele o tulimanu: O fuainumera mafai ona nofo i luga o nofoa, o manulele ata - "malologa" i luga o le pa lili. O le palette o tusi lesona e faaaoga e fatu ai se atavane faatoaga e matua tele: e aofia ai se maa (tulaga moni ma le faafoliga), uamea, fafie, ceramics, tioata, palasitika. O se fesuiaʻiga ma metotia o le galulue ma i latou taʻitasi. Oloa gaosi faʻasologa ma le faʻatonuina (galuega a le tusitala, o le mea moni, sili atu taugata). Talimalo, o le pulega o palasitika dwarves ma agelu sima i le taitaia maketi faatoaga i se ofu i le mamanu o le precinct, ona o le aulelei pepe apaau tala atu o le tauau e talafeagai. O le matou tusitusiga o le a faʻamatala mai poʻo le a le mea o loʻo i ai se faiga lavelave ma sili atu ona talafeagai - le filifiliga o mea faʻatauaina.

Maamolu ma alavai
Ata 1.
Maamolu ma alavai
Ata 2.
Maamolu ma alavai
Ata 3.
Maamolu ma alavai
Ata 4.
Maamolu ma alavai
Ata 5.

1-5. Na atoa le ata o le togalaʻau, o le laʻititi o le Cloram Cloram (1), ma e mafai ona tauva ma laʻau o ni mea na faia o uʻamea pepa (4). O i latou e latalata atu i lona "nofoaga o le faamauina" - sisi nonofo i luga o le fata i totonu o le ipu faatoaga, ma kakutusu - luga o le mutia i autafa o le moni plantings lanumeamata. O le siʻosiʻomaga o le siosiomaga e manaʻomia le taupupuni - naʻo le faʻamoemoe atoa lava e faʻaalia atoa ai lona faʻailoa. Stone Pepe, malolo i luga o le fugalaʻau (2), e malolo i luga o le alavai i le ogatotonu - o le viewer o le a manaia e faʻatusatusa ai ni foliga eseese o maa. Uamea mamae felelei i le inu (3) o loʻo nonofo i tafatafa o le togalaʻau o loʻo i totonu o le togalaʻau Avat maa Agelu (5), o se stylist i le masani ai, sili atu ona poto i le sailia o nofoaga, e mafai ona suia i tafatafa o le pou pito i luma.

Maamolu ma alavai
Sculptor v. vilin

Maamolu ma alavai

Maamolu ma alavai

Maamolu ma alavai

Maamolu ma alavai

Sitaili ma le lagona o le fua

O nisi taimi o le potu malolo ma le potu malolo, e mafua ai le le lava o le lagona, ona filifili loa lea o tagata o loʻo umia le tau. E tupu ese: savali e ala i le maketi faatoaga, o le a faia vaai pepe tauagafau le matai mai uamea openwork, ma faatau, ma manatu i le mea o se fugalaau faatoaga e faamautu i latou ... e le taua tele, o le auala tonu e maua i totonu o lau faatoaga Pe eseese foliga. E taua tele lona latalata i le tulaga o le sitaili i le sitaili, fua ma lagona. Ioe o upu, o le mea moni, e le o faaliliuina tulafono uma o le tuufaatasiga; Tele o latou ua faʻateleina le le malamalama pe mai le fanau na tuʻuina i meaola i tagata ma le gaosiga o le poto. Ae tele o soʻo se tulafono lautele o loʻo iai pea. O lona uiga, o tagata masani masani ma faʻaaoga faufautua le faiga o le tusiata o le fale, laufanua ma le uuaina o ana vaega. Soʻo se feteʻenaʻiga o sitaili pe a galulue ma se masani foliga foliga valea ma le mafaufau loloto. O se faatagata masani, na faia ai soo o maa po o le uamea, vave ufitia patina, e mafua ai le lagona e faapea o le faatoaga ei ai lona lava tala, ma le moni po o mafaufauga e le taua tele. E tuʻuina atu foʻi se laufanua ma le mautu, faʻapena foʻi i le tumaoti togalaʻau e masani ona faʻaaogaina pe a faʻamamaina le pe o le maʻi i luma ae leʻi fufuluina.

Allral Notistic Ata o manu, Manulele poʻo le matagofie o mea leaga - e talafeagai ma toetoe lava i soʻo se faʻatoʻaga. Ae e tatau ona manatua latou te fausia le aafiaga o le faatasi ai o se tagata ola i le fanua. O le faapipii fulu o manu po o le taifau ua Faamauina itiiti, ma le lagona o loo i ai se tagata po o se tasi faapena i ai (mo se faataitaiga, o se scarecrow faatoaga i le tulaga o se matautia), mo le tele o le a le lelei.

Maamolu ma alavai
Ata 6.
Maamolu ma alavai
Ata 7.
Maamolu ma alavai
Ata 8.
Maamolu ma alavai
Ata 9.
Maamolu ma alavai
Ata 10.

6-10. Faʻalelei metotia mo le galue ai ma le uʻamea seti, ma toetoe a toetoe lava o uma faʻaaogaina pe a fatuina se togalaʻau. O nisi Masters e galulue ma se pepa uʻamea o le mafiafia, o isi e manaʻomia le faʻamagalo ma le lafoaʻi, ma o se tasi na te fatuina le faamaneta mai uʻamea uaea. Mai le uaea e mafai ona e faia ni ie faʻamalosiʻau sauni, ma mafai, o lea na faʻatumuina i fofo Spaunaʻi: O lenei sa tekinolosi Foaina mai i Laʻau. Ole mea lava na faʻafuaseʻi ai, o le faʻatusa o le siʻosiʻomaga na fausia e le tusitala, o le mea sili ona manaia o le a vaʻai i le togalaʻau. Pepe moa moa na foia i luga o le vao vao (6), o fugalaʻau uamea o fugalaʻau (7) - i tafatafa o le fugalaʻau, o le nofoa o le Parataiso e vaaia manino i le vai. Moody Storation Laugatasi Lau Afioga Landings: Ola Fugalaʻau Rovers iinei e tuputupu aʻe i luma ma le foafoa o le sculptor (10).

Maamolu ma alavai

Maamolu ma alavai

Maamolu ma alavai

Maamolu ma alavai

Maamolu ma alavai

O le afua mai le faʻalumaina o le le-palaso: e le faʻaalia ai se mea faʻapitoa ma o se faʻavae o laina, geometric papes ma tusi. E toatele nei galuega, talitonu o ia o sili atu e sili atu, nai lo le isi. O ia sculpupsts e mafai ona i ai i le tele o itu: I latou ma e laiti, maualuga e oʻo atu i le 50 cm, ma laiti, ma sagisagi "tuputupu aʻe i le lagi." O le mea moni, o le mea moni, e talafeagai talafeagai mo Corpobant Carks. I le auala, o le faateʻaina o mea maualuluga e tatau ona vaʻaia ese mai isi mamao: O le taotoga i le maualuga o le 1m e sili atu le mafaufau loloto, agai atu i le 3,53m maualuga 3m, ma 2. O le malamalamaaga o loʻo faalagolago i le lanu o le laualuga (o le moli, o le sili atu o le mamao e mafai ona e vaʻaia uma faʻamatalaga) ma le tikeri o lona faigata. Iʻila, glossing fuainumera, o se tulafono faafoe, faatupuina le lagona o coldness, aveesea mai le Maimoaga ma i le taimi lava lea e tasi e foliga mai e faataio: "Vaai mai ia te au! Lea ua ou II!" Ma le matte, o loʻo aʻafia ai le tele o latou lava ma vaʻai calmer.

Nofoaga o le lesitala "

O le faʻatagata e mafai ona avea ma leoleo malo, lona malosi i lenei tulaga, o loʻo faʻavaeina i le vaʻaiga o le la, i le ogatotonu o le ala, i le iʻuga o o le galuega, i le pito i tua o le pa o le fale po o le pa. "Toe foʻi" e le tatau ona matua pupula pe o se tauemuga ina ia aua neʻi e faʻalavelaveina i le mea leaga mai le mea. E masani ona tuu le ata i luga o le maualuga - faʻapitoa fausia pe faʻapipiʻi i luga o le mauga.

Maamolu ma alavai
Ata 11.
Maamolu ma alavai
Ata 12.
Maamolu ma alavai
Ata 13.
Maamolu ma alavai
Ata 14.
Maamolu ma alavai
Ata 15.

11-15. Onesi - e tumau lava mea, ma o oloa uma o maa, e aofia ai faʻamaumauga, e feagai ma tagata e faʻatatau i, mautu, ia foafoaina mo senituri. Faʻatusatusa i le uamea poʻo le fafie, o lenei mea e le itiiti palasitika ma fetuʻutuʻunaʻi. O le faasaienisi o le maa o loʻo i lona lanu, o se ata ma fausaga, faʻapea foi ma le foliga o foliga foliga. Ata o le taifau (11) ma le maa fugalaau-kulimi (13) ua faia e le tele o tekinolosi na tusia Michelangelo e uiga i: Ia tele se poloka ma tipi ese mea uma. O le pulou (12) e faia ai o le omea, peitaʻi e foliga mai na lalagaina mai le maea, ona o le poto galue lelei o le teuga lelei. E pei lava o loʻo tuumuli soo i luga o le laulau, o le a aumai ma lona uiga matammi i soʻo se tuʻufaʻatasiga. o le vaai i oloa keramika se mea na faamatalaina e maa: e masani lava ona latou foi, e muamua le "faitau le" o se mamafa, ma e na o lea totogi ai e le Maimoaga gauai atu i auiliiliga o le scallops toa (14) po o se lane laiti i luga o se polo (15) .

Maamolu ma alavai

Maamolu ma alavai

Maamolu ma alavai

Maamolu ma alavai

Manatu o se faapitoa

I le tele o ituaiga faʻatagata, semanu ou te tuʻufaʻatasia ni vaega se lima faʻapitoa: Masani, faʻaletonu, "le avogatard ma le" Hoam Artut ". Fai mai Blerva, laulenitia, o loʻo aofia ai soʻo se faʻataʻitaʻiga o se mea moni aʻiaʻi. O ia faʻataʻitaʻiga e faia i apamemea poʻo le 'apamemea poʻo le ominumin, nonoa i lalo o latou. O le fua faatatau o ata o mea moni poʻo ni fatufatu, "ala i le" ma le saʻo i mea laiti. O le autu o galuega mai le "interhataters lalolagi" kulupu e tutusa - mea ola uma. Ae peitai, o nei feagaiga ua "tuufaatasia" e le masani ona saʻo, ae se isi tulaga o le faʻaleleia. Avat-Gaice Scullptups e tatau ona musuia i le laufanua laufanua ina ia latou le amanaiaina ma le siosiomaga. O aso nei, o mafuaaga o le "olaga o le olaga" e sili ona lauiloa ma le naunautaiga e lafoai lona lua pe o le lona tolu o loʻo soifua e toetoe lava o soʻo se vaega na toetoe lava a toesetua e toetoe lava a tagata uma. Ae ui i lea, ou te fautuaina le ata tusiata e lafo na o le avanoa i totonu o le avanoa lelei ina ia leai se lagona o le auai i le vao o le lafoina mea le aoga.

Natatia Zaitseva, laufanua o mamanu, faiaoga o le togalaau o le "Gertruda"

Peitai o le faʻatagata e le masani ona puleaina i taimi uma le faʻatoʻaga - o nisi taimi o se matagofie matagofie ", natia i totonu o laʻau ma amata lava lona mata atoa. Ma i le vaituloto i luga o se tasi o laulaau o le pita faʻafuaseʻi o le a e vaʻai i le rane, ma i luga o le isi-dayonfly, faʻapea o le ala, o manulele o manu, manulele ma O iniseti e sili atu le "toe foʻi", ia amanaia le vaega masani o latou prototypes o latou prototypes: o le tuuga o Pelican o loʻo iai i totonu o le pa, lapiti, i totonu O le mutia, o le lagi papa ona po ua mavae le pepe i luga o moega fuga o moe.

Maamolu ma alavai
Ata 16.
Maamolu ma alavai
Ata 17.
Maamolu ma alavai
Ata 18.
Maamolu ma alavai
Ata 19.
Maamolu ma alavai
Ata 20.

16-20. O le laupapa laupapa e talafeagai mo laufanua laufanua, syryy-sing togalaau, o le "mafanafana", tagata faauo tagata. O lona laualuga e valiina, pe a fai e te manaʻomia le togafiti ma le siosiomaga (o le siva ulugaliʻi i totonu o moega lanumoana moega) (16) pe tuʻu i le natura otok, gaosi na o puipuiga puipuia. O Matailau e mafai ona fausia mai i mea e sili ona foliga le talafeagai: O le solofanua e faia i lala pipisi (17), vai-mai ogalaau ma oti (18). O nisi taimi o le tasi spaciy stroke ma sculppies avea ma tulaga ese ma ofoofogia, o le tusitala: i le duck nana i le Olo (19) - o le lala lea o le lala. Emele (20), o loʻo nofo i le fugalaʻau moega ma tua (praoses, geraish, o le laulu na faia o le paʻu tuai ma le le fiafia O ogalaau ogalaau na liua ma foliga mai e sau i le olaga.

Maamolu ma alavai

Maamolu ma alavai

Maamolu ma alavai

Maamolu ma alavai

Maamolu ma alavai

Tuʻu i luga o le vai poʻo le pito i tua, e masani ona "taʻalo" ma atagia mai. E mafai foi ona e "taʻaʻalo" ma foliga faʻapaʻiga ma mea e malamalama ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le faʻatoʻaga na oʻo ai i le matua, i le mafiafia o laʻau poʻo laʻau e i ai i taimi uma o "moli matala" - o le pito o le avanoa e aunoa ma se avanoa. E faalagolago i luga o le nofoaga o le Sun i le lagi i se taimi faapitoa ati i nei "pupuni" ave faʻamasino se mea lava, lea o le isi se leo - o le nofoaga la lemu "totolo" i le togalaau. O le a pa'ū le moli i luga o le mea taua - ma o le a susulu, ona toe savali ai lea o le stineti ma le faʻataʻavalevale "i le ata lafoia.

Manatu o se faapitoa

E 'oti ese faatagata laau o le tasi fasi atoa (e pei o Tama Carlo - Pinocchio), lalaga mai le paranesi, aoina mai ulī po o le tuitui atu o le laupapa. O togalaʻau o le faʻatoʻaga e eseʻese eseʻese i le natura ma lagona o le oloa. O lea, i le faitotoa i le vaomatua ia laau filifili e mafai ona e tuu se faatagata faaputuga, o le silhouette lea tutusa se uiga malie ma le talitonugata vaomatua po o se manu. I tafatafa o le Barbecue eria o tautau poʻo le faʻatulagaina o le laupapa poʻo le fua, soʻo se umukuka meafaigaluega. O le malae taalo o se talafeagai foʻi "polygon": O manu ma toa o talatuu o le a masani ona filifilia, latou te tuʻuina atu le atinaʻeina o le laʻau - eco-faauo ma manaia i le paʻi atu o mea. Afai o le 'au o le a tumaoti "kapeneta green" - o se tagata, i lenei "potu" o le a vaavaai lelei mo a sundial po circula, ma sili atu ata faaleuo e sili. Na teuteuina le Grocourative Sworves i le le mautonu faʻailoga, pei o se maupupuni tele. O le aotelega o le kenera - o sikaleka, aua e masani foi ona faʻaaogaina e le laʻau. O le uluaʻi manatu o se malae faʻaaoga (tele, mo se faʻataʻitaʻiga, 1010M) ma fuainumera faʻamaumauga.

Yana korobova, laufanua laufanua

O le mea o le fesili

E tele taimi e faia ai le fuainumera, e fuafuaina lona nofoaga. O lea, e sili atu le lelei o le tioata o le tioata i le malae taalo i le malae taalo poo le vao mo le savali i le maile, tusa lava pe tumau le tioata. O le tulaga faʻapitoa o le tausiga e manaʻomia e se tasi poʻo le isi oloa e mafua ona o uiga o mea. O le faaputuputuina fuainumera o loʻo gaosia e ansespatika i le taimi lava ina ua uma a latou fale gaosi, ona faʻafoʻe ai lea o le tapaa uma o 1-2 tausaga. O nisi taimi ua vali foi pe valivali e faʻalagolago lava i le a se latou mea latou te mananaʻo e maua: Toʻosaʻo tusitusi ata tifaga, ao vali natia ai o ia. O le vali vali e le gata o se laau, a o lea, mo se faataitaiga, o se uamea uliuli. Oai ma uʻamea lapoʻa e tele lava matagofie mo manulele, ina ia faʻamamaina i latou mai le lapisi. E masani lava o le maa e aofia i le moss ma le lhen. Afai o le "pito i luga o le" scoulpture e foliga mai e le fetaui ia te oe, e mafai ona tago i ai le tulaga faʻapitoa vailaʻau (Toroclir, Toronglas ID.).

Maamolu ma alavai
Ata 21.
Maamolu ma alavai
Ata 22.
Maamolu ma alavai
Ata 23.

21. O le faatagata le alofa faaleuo o alolofa ua tuuina i le tulimanu o le faatoaga, saogatā i le tagata ese, i le lanumeamata "potu malolo" po o se potu paolo faaesea. O se faitioga e tatau ona avea ma se mea e leʻi mafaufauina mo se tamaloa savali i le faʻatoʻaga mo le taimi muamua.

22. O le auala o faatinoga o se faatagata e faaalia ai se tagata o loo taoto i le Lalolagi o le masani ai: i se mamao e tasi i le isi ma le tutusa o le tasi i le isi, uamea pepa o foliga eseese ua tuuina, lea na lomia "faitau le" o se faatusa e tasi.

23. O le matagi e umi ona faʻaaoga e le faʻaaogaina, ae o loʻo latou manaia pea mo le fiafia ma miti. O sina tamaʻi tamaʻi lapisi e mafai ona faia lava i totonu o le togalaʻau, faia ai se palapala mo manulele poʻo le teuina o mea faigaluega i le taimi e tasi.

O le faafetai fono faatonu a le sculptors faatuatua Viglin, Oliva Torshe ma Ann-Céline Hess, laufanua mamanu Natalia Zaitsev ma Jan Korobov, e pei foi o le "Tau Fefaatauaiga a le Maota o le Europa Art totonu" ma le Gardrud Faatoaga Art Center mo se fesoasoani i le saunia o o le mea.

Faitau atili