Ma le ogaumu i luga o le faapaologa

Anonim

Lua-potu fale fale ma le atoa o le 140 m2. O le foloa muamua o loʻo tuʻuina atu i le taele ma le steam potu, o le vaitaʻele o le vaitaʻele ma le potu malolo, ma sa i ai se nofoaga mo lua potu moe i le fale moe

Ma le ogaumu i luga o le faapaologa 12593_1

Ma le ogaumu i luga o le faapaologa
O le ola mama o Lusia, o loʻo i lalo o le pato i luga o le terrace i le ulufale atu i le vai malulu, faʻatagaina e saunia mea e ofo ai.
Ma le ogaumu i luga o le faapaologa
Mai le fogafale autu o le fogafale lona lua e mafai ona e alu i le pito i luga o le pito i luga, o loʻo i luga o le potu faʻapitoa o loʻo iai le potu
Ma le ogaumu i luga o le faapaologa
O le taualuga taua o le taualuga e puipuia ai le fogafale autu a le malo mai timuga ma matagi
Ma le ogaumu i luga o le faapaologa
I totonu o le vai o le vai, i le faʻaopopoina o le vaitaʻele o loʻo i ai le taʻele ma tautau i le taualuga ma le vai malulu. Bbsein e faʻatulaga i le Sweetcurrent System, faʻafetai i le tagata e faʻaʻee ia lava i se tamai avanoa
Ma le ogaumu i luga o le faapaologa
O se puʻupuʻu simiral stircase o loʻo agaʻi atu i le Astic, o le monolithic faʻamalosi sima. Laʻasaga o loʻo faia i le moraine ok
Ma le ogaumu i luga o le faapaologa
O le taualuga i luga o le kamesaka lava ia mo le saogalemu afi e puipuia e le spinless steel pepa. Chase ni moli laiti, ua tapunia i latou ma fale laupapa
Ma le ogaumu i luga o le faapaologa
I totonu o le ulugalii na faia se tamai faamalama

O loʻo iai pea le malologa i le aau, o se tasi o na le fiafia i ai, a aunoa ma lenei aso ua faigata ona e mafaufau i le olaga i fafo atu o le taulaga. O le mea lea, o le lisi o fale talafeagai i luga o se togafiti poʻo fale i totonu o le fale lea e aofia ai le taʻele poʻo le saina. I le tulaga, o le fesili o, pe o le fauina o se vai taele pe faʻatapulaaina na o Saina i totonu o le fale, e leʻi tu: ioe, o le taele! Lautele, moe lelei, o lea e te mafaia ma alu ese i fafo o le agaga, ma lafo i totonu o le fofao, ma malolo pe a o le vai taualumaga

O le manatu o le tuʻufaʻatasia o le taʻele ma le fale talimalo e sili ona lauiloa ma le atunuʻu fale leoleo. E moni lava, o le mataupu lea ina ua manuia, aʻo latou fai mai, fasioti lua fagota toso i le taimi e tasi. I lalo o le fausiaina

A opoina le taʻele i le ulu o le tulimanu, sa latou faʻamalosia ai le manatu o le fiafia. Ma, i le faʻaopopoina o le potu Steam ma se fale puipui-kamesa, o le fausaga fausaga o loʻo aofia ai se vaitaʻele o le taʻele i luma o le ulufale.

O le amataga o le fausiaina ina ua maeʻa le laueleele o le lalolagi o le lalolagi o le sima o le vaitaʻele o le vaitaʻele o le aofaʻi 2.11.8m. Ona fausia ai lea o le faavae o le fausaga ia faʻaaoga le faʻaaogaina o poloka sima. O lona loloto e 1.5 m. O puipui na gagau mai piliki. O le aofaʻiga atoa o le uluaʻi foga o le fale, e aofia ai le faʻafitauli ma potu aoga, e tusa o le 70:122. O le mea lea, faitauina e talafeagai ai le faʻatulagaina o se foloa le ala i lalo o le taualuga maualuga. O le iʻuga, ua maua e le fausaga ni isi potu - lua potu moeʻitaga, o le potu ma lona lua faʻatasiga.

Taumafanafana umukuka

Ma le ogaumu i luga o le faapaologa

I le terrace i le ulufale, o se sala tupe moni Rusia na fausia. Ina ia faʻatulaga i luga o le auala na filifili mo ni mafuaʻaga: E le aveina le tele o nofoaga i totonu o le fale; A e kuka meaʻai, manogi e le ulufale i totonu o nofoaga. I le iuga, o lenei ogaumu, vali ma le alofa e ala i faʻaaliga fualaau faasaina ma teuteuina i se laʻau, na faʻamaeʻaina lelei e foliga o le fausiaina.

Na faia muamua tootoo i le ituaiga o se faavaa o se mamanu. O le feutanaʻi o le faʻafefeteina na faʻaaogaina e minerale fulufulu tino o le tino (Filland) ma le mafiafia o le 150mm, puipuia ma se vaega o ata tifaga. O le tutusa o minerale o loʻo i totonu ma le taualuga, faʻaaoga se mafiafia mafiafia - 200mm. Mai le itu o nofoaga i totonu, na tapunia le auvaʻa, o le auvaa na tapunia ma le auvaa o le BAPRA, ma mai fafo o loʻo faʻataʻapeʻapeina le suavai. Na faʻataunuʻuina le taualuga mai se ata uamea uamea, o le tuʻua o le ventiplation gap (40mm) minerale fulufulu i le va. Ina ua amata ona aliali mai le fale kuka i le fale faatali piliki, o ona puipui na filifilia e pine laupapa. Na muamua ona saunia, o tagata taʻitoʻatasi "matutua" i le tekonolosi faʻapitoa. Ina ia faia lea o lea, ma foliga foliga o laupapa faʻavae na faʻailoa mai ai se vaiʻau sa muai faʻasino i le 2 tausaga na togafitia ma se uʻamea uʻamea, aveese le fiva. O le iʻuga na "nonoa", e faʻaaoga ai se vaega o le matua varnish mo galuega i fafo.

Punavai o le vevela

E vevela le vaega o le vaitaʻele o loʻo tagofia vai mafanafana fusuʻaga. Peitaʻi, o le mea sili lea o le vevela i totonu o le fale 'o loʻo i totonu o le fale' aisa, peitaʻio le fola lona lua, pe a fai i pou potu 'uma. I se faʻaopopoga, o le eletise eletise e faʻapipiʻi i potu malolo, e mafai pe a manaʻomia pe a manaʻomia. Peitaʻi, o le faʻataʻitaʻiga na faʻaalia ai e tatau ona latou faʻaaogaina muamua. E tatau ona maitauina e le maua e le taele se potu boiler. O le vai malulu ma malulu e alu iinei mai le fale nofo ai o loʻo faʻapipiʻi ai le kesi i le lua-taamilosaga o le pera (Czech Republic).

Vai, paʻu ma le sami o ala faʻatau

O le faʻatulagaina o le faifaatoaga ua uma ona faʻatagaina. O loo i luga o le pa ma le taualuga o le ufiufi i le aspenter. O fatateli na faia mai Ostina, lea e masani lava mo lenei potu. O Avot Kanmeka e muamua teuteuina - Ua taatia i ni faaputuga foliga, e le na ona faia ni teuteuga, ae fai foi ina ia avatu le fiafia foi. Latou Teracotta ma moli-oneone lanu e atoatoa ona ogatasi ma le leo o le masani ai laau.

Ma le ogaumu i luga o le faapaologa
Fuafuaga o le fola
Ma le ogaumu i luga o le faapaologa
Fuafua o le fogafale lona lua

Faamalamalamaga o le muamua fola

1. Tatala Terramace 20,2m2

2. Rusia Ola 3,95m2

3. Fatulaga potu ma le Locker Water 25.5m2

4. Parum 10,5m2

5. taʻele ma le vaitaʻele o vaitaʻele 15,4m2

6. Tolet 2.2m2

7. Aofaʻi potu mo faʻamaumauga ma Basin meafaigaluega 16.7m2

Faamalamalamaga o le fogafale lona lua

1. potu malo 13,5m2

2. Nofoaga emeina 10,5m2

3. Hall 25.5m2

4. Faleoloa 10,5m2

Faamatalaga faʻatekinisi

Aofai Fale Vaega 140m2

Mamanu

Faavae: Block Faʻamalosi sima, loloto - 1. 15m, singral vai susu - hydroize

Pam: piliki

Overlap: Faamalosia sima sima

Taualuga: Faʻalua, fauina fausiaina, laupapa laupapa, stam starer ata tifaga, o le Hairal Causuray - 200mmm) Taualuga - palu.

Pupuni: Fafie ma le lua-potu faamalama

Toe Lagolagoina o le olaga

Malosiaga sapalai: municipal network

Suavai o Suafa: Lelei, Greentis pamu (Denmark)

Heatting: Faufaʻatasia-faʻoloto le kesi apamemea mora

Seserage: faamama lelei

Kesi sapalai: tutotonu

Suavai Togafitiga: Suavai Togafitiga Faigaluega, Aotelega ma le Fale

Faaopoopo Faaopoopo

SIELE: Fale ogauluga

Ogaumu: Rusia piliki

O le teuteuga o totonu

Pam: Pine laupapa, Osʻaoviaya o lo o ufiufi, Cerearac Tale Gredheania

Tausiga: Pine ma OsINOVaya o loʻo ufiufi, fuli i le faʻailo, Plaster

Folasaga: Pine laupapa, Porcelain Cloyware

Meafale: Maea Pine

E lata ile potu Steam o loʻo i ai se potu ma le vaitaʻele na foʻia i se isi agaga. O puipui iinei o loʻo faʻapipiʻiina ma le tumutumu o le gredheacia (Spain) o lanu o le paʻu paʻu. Faataatiaina e aunoa ma anams, Siaki, ona foliga mai e le malulu tele i le paʻu o mea le tino. O le taualuga i totonu o lenei potu e faaloaloa. O lona lanu enaena enaena ma susulu luga e le filifilia e ala i le avanoa: o le ata faʻapipiʻi "galue" o se faʻata, e atagia mai ai mea o loʻo i lalo ma fatuina se mea manaia. I se faʻaopopoga, o le tofo o le taualuga o loʻo tuʻufaʻatasia ma le leo o le moraine ok, mai lea o le itu o le vaitaele ma platbands faitotoʻa i le paga. Uma laupapa laupapa o loʻo ufiufi i le hydroppobizing tuʻufaʻatasia e puipuia ai i latou mai le susu.

Laau i totonu

O le totonugalemu o fale o loʻo nonofo ai i le fale o le fale na fuafuaina e toe faʻamanatu ai foliga o le nuʻu. Lenei ua faʻafaigofie i puipui ma fola o loʻo faʻapipiʻi ma fafie. O le Taʻiala Taʻiala o loʻo faataatia e le Clasterboard. O le mea saʻo, i luga o le foloa muamua i le faʻauma o nofoaga, faʻatasi ai ma se laʻau, na faʻaaogaina se sima, o loʻo ufitia ai le taualuga, o le vaipuna i le potu malolo. O lenei mea ua fuafuaina e faʻavaivaia ai le tino o le laʻau latalata i ai. E le gata i lea, le palo e le talafeagai, ma le ese, ia lagolagoina le siosiomaga o le fale o le nuu.

O le a le faigofie ona faʻaoʻopeʻapeʻa a totonu o le siosiomaga o le siosiomaga: o se puʻupuʻu sofa, o se tasi o nofoa, o se laulau tea. E manaia le nofo iinei i tua ina ua uma le potu Steam. Peitaʻi, afai manaʻomia, e mafai ona alo le o fale uluopoto i se malo ma tuu le aiga poʻo uo o loʻo iai.

O le faʻalauteleina o le tau o le tau * aiga faʻaleleia atili ma le atoa o le 140m2, tutusa ma le tuʻuina atu

Igoa o Galuega Aofai o tau, olo. Tau, olo.
Sauniuni ma Faigaluega
Ave ni axes, gaioiga, atinae ma le malologa 59m3 620. 36 580.
Oneone base masini, lapisi 14m3 410. 5740.
Masini o le faavae o papatusi o le faamalosia sima 17m3 4000. 68,000
O le masini o faavae o se lipine mai poloka 40m3. 2900. 116,000
Faʻatoʻi o le faʻafafa ma tuai 120m2. 380. 45 600.
Isi Galuega seti - 29,700
Atoa 301 620.
Apalai mea i luga o le vaega
Faavae poloka (fbs) 44 pcs. 1300. 5.7 200
Masonry fofo, mamafa sima 58m3 - 237 800.
Iliili le maa nutimomoia, oneone 14m3 - 18 200.
Hydrosteteclozol, bitminius mastic 120m2. - 13 200
Armature, pepa galuega talita ma isi mea seti - 37 800.
Atoa 364 200.
Pa, o vaega, overlap, taualuga
Taofia o le tapori i totonu o piliki puipui 20m3 2300. 46 000.
Masini o le faʻamalosia sima pipi, jumpers seti - 17 400.
Faapipiiina Papatusi o Maualuga 140m2. 310. 43 400.
Faataitai Faaputuputu Pa puipui 18m2 - 14 800.
Faatasia taualuga elemene ma le taugofie masini 160m2. 650. 104,000
Vavaeina o le tele o le tele ma ofutino 300m2. 90. 27,000
Hydro ma le SyPorizootion masini 300m2. 60. 18 000
Uamea le masini uamea 160m2. 580. 92 800.
Faapipiiina faamalama poloka seti - 22 000
Isi Galuega seti - 118,000
Atoa 503 400.
Apalai mea i luga o le vaega
Fausiaina o Prick 8000 PC. 19 000 152,000
Masonry fofo 4,4m3 2400. 10 560.
Papatusi o le Uiga o Luga 140m2. 1400. 196,000
Totogi o Steel, Steel Hydrogen, fetaui lelei seti - 9000.
Ato ato 9m3 6900. 62 100.
Steam, matagi ma vaipuna 300m2. - 10 500.
Mineravavite Faasalaga 300m2. - 3500.
Uamea le uʻamea pepa, Dobornye elemene 160m2. - 139 200.
Laupapa laupapa laupapa ma se tioata seti - 143,000
Isi mea seti - 320,000
Atoa 1,078 060.
Inisinia faiga
Poloka poloka seti - 106,000
Masini o le urosa onera, kamevaka stoed, chimney seti - 82,000
Eletise eletise ma plumbing galuega seti - 185,000
Atoa 373 000
Apalai mea i luga o le vaega
Meafaigaluega pusa mo le vaitaele seti - 195,000
Plumping ma eletise eletise seti - 238,000
Atoa 433,000
Faauma galuega
POLOKALAMA MANATU (FAAFETAI, gaosia o laupapa fola ma fata) seti - 75,000
Vali, Faʻasaga, Faʻapotopotoga ma Carpenty Galuega (e aofia ai Faʻasao) seti - 928,000
Atoa 1 003 000
Apalai mea i luga o le vaega
Laupapa fola, Poucelain Stone Alaga, LING, fulifa o le taualuga, pusa poloka, o mea teuteu o vaega, eseese, tiga, matutu, mago, matutu ma isi mea seti - 2 014,000
Atoa 2 014,000

* O le fuafuaina na faia i luga o le averesi o tau o le fausiaina o Kamupani askva, e aunoa ma le amanaia o ni aitalafu.

Faitau atili