Tekonolosi

Anonim

O le faigamalo o fale mai fale mai tekinolosi i luga o le faʻataʻitaʻiga o le fausiaina o se fale e lua-tala o le 124 mita o le 124 m2

Tekonolosi 12606_1

I lenei mataupu, o le a tatou faʻailoa faitau a le 'Aufaitau ma le tala faʻafuaseʻi ma o lea na le maua ai se lautele o le faʻaaogaina o le tekonolosi o fale. O le tele o le aoga o le pa puipui ua fausia e tusa ai ma ona fale e le manaʻomia ni faʻaopoopoga faaopoopo.

Tekonolosi

O le fesili muamua o loʻo tu i luma o soʻo se tagata ua filifili e fausia a latou lava atunuʻu (avea o se fale poʻo se fale mo le nofoaga tumau): o le a ma faʻapefea ona faʻatu i totonu? O le tali ia te Ia o loʻo saili ia te ia lava, o le paleni i le va o le le tusa ai ma le le tatau ai, faʻatapulaʻaina agavaʻa o tupe. Mulimuli ane, o le fale o le fale e fausia, ma foliga mai ua malolo lelei. Ae leai! O loʻo iai se faʻafitauli fou o le tagata atiaʻe: O a ma pe faʻapefea ona 'ai mai lenei fale mai fafo ma totonu?
Tekonolosi
Ata 1.
Tekonolosi
Ata 2.
Tekonolosi
Ata 3.
Tekonolosi
Ata 4.

1-4. O le faʻasologa o le Block Council: O le ipu pito i fafo o loʻo tuu i lalo ma o le foom polyyyrene cards (1) ua tuu i totonu o pu palu, ona toso ai lea o pu i totonu. Faʻaaogaina o lenei ogaumu o se faʻatusatusaga, gaosia mea nei, tuu i luga i luga o le ipu i fafo ma afifi ai ni nifo faʻapipiʻi (2). Ona toso ai lea o matau i totonu o le ipu i totonu (3) ma tuu i luga o matau o papatusi pala palasitika. Afai o le poloka e manaʻomia sili atu nai lo le masani ai, o loʻo feʻelafi le auvae i le tasi le isi lapotopoto (4)

Sei o tatou mafaufau e uiga i le faʻaumaina o fale fale gaosi e masani lava ona taugata ai lea o se aofaiga ua na o se sua, e ono suʻe le fale ia le itiiti ifo ile 1/4 sili atu fale mo lenei tupe. Ima faʻamalamalamaina le fusi lighteten ma malilie i nei tau, e le faia se fale agavaa na e moemiti ai? Fai iai iai le fauina okinolosi e maua ai le avanoa e faia ai e aunoa ma le teuteuina i totonu o puipui o le fale o le fale? E aliali mai o lena inisinia manatu e le tu ai pea. E le oi aso uma na i ai se tekonolosi o loʻo mafai ai ona fausia se fale, o pa puipui lea o le a maeʻa uma ai i fafo ma mai totonu. Na faaigoa o ia i le igoa o le elemene o loʻo faia ai le faʻavae o le puipui o le puipui - "Technock Cechock".

Ia talitonu i se tala fatu

Ma o mea uma na amata, pei o se tala fatu. E lua uso. Sa latou finau pei o tama uma, ma sa tau foi, ae na matua tuʻu, latou taʻalo faʻatasi ma fai miti. O tagata vavalalata, na tupu aʻe e le au uso e tusa lava pe matutua foi o miti na la faia ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, sa manaʻomia e tagata uma le i ai o ona lava fale. Na o se fale, ma le fau o mea e faʻaoga ai nei faʻa-nei, o le a matua le aoga. Sa fai atu le tali atu ia uma i se tala fatu, ma e mafai ona e nofo.

Foliga foliga module mamanu:

Tekonolosi

1 Fualaau palasitika;

2-G-ata matau sa faia o le uʻamea uʻamea

3-ogaumu o polystyrene foia (50mm);

4, 5 - Lotoifale (4) ma fafo (5) Faʻamalolosi Papatusi mai Vibrolyt sima ma lanu eseese.

O le mamao i le va o puipui e lua o le poloka (o le mafiafia o le lumanaʻi sima puipui) mafai ona eseese ma le faʻateleina o le 5 i le 30CM ona o le faʻaaogaina o le tele o le M-ata ni mea palasitika.

Ua leva lava, ae leʻi mafai lenei miti, leʻi iloa e uso, pei o le mea moni na fai ma se fale faapena. Ae o le taimi lava na te asiasi ai i le atinaʻeina o mea na gaosia ma faasaga i tamaitusi, na faʻafuaseʻi ona malamalama i ai, o ile mea na faʻatalitali! Matou te mauaina ni lapoʻa lapoʻa se lua, faʻapipiʻi ni ata vaʻaia, faʻapipiʻi ni ata eseese i itu eseese, i le mamao mai le tasi ma le isi - ma matou maua le poloka ua maeʻa ona o loʻo faʻamamaina (Technocklock). Matou te aoina le pa mai ia poloka, sasaa i totonu o le sima ma faʻamolemole, ae matou te leʻi maeʻa le mamanu. E mafai ona e nofo i lalo ma ola ai.

Tekonolosi
Ata 5.
Tekonolosi
Ata 6.
Tekonolosi
Ata 7.
Tekonolosi
Ata 8.

5-8. O le numera muamua o le puipuia au tekinolosi e faʻapipiʻi i luga o le faʻavae o le faʻavae, e amata mai i le tasi o tulimanu o le fale (5). A maeʻa ona faʻatulaga, fuafua poʻo a vaega o papatusi i totonu o poloka i tulimanu ma i le erickers (6) e tatau ona vavaeeseina o le puipui o le lumanaʻi. Ona tipi ese ai lea o le "mea sili. O poloka ua uma ona ogatasi uma o le silagi ma getally (faʻaaogaina le ufiufi), faʻamalamalamaina ma se uaea uaea, pe a maeʻa le puipui i totonu o le puipui. Puipui i totonu (7, 8) ua fausia foi

O le a le umi o le uso faʻapitoa o le faʻamasinoga mo le faapipiiina o elemene o le poloka, faigata faʻaopoopoga mo le sima ma le auala o le faʻafanua, e leoa le tala. Ae o le taunuuga o le taunuuga na latou mauaina ai Patent RFn RFn RF N 2342502 Totoa Tesema 27, 2008. Ma e oʻo lava i le faʻatulagaina o latou lava gaosiga o poloka poloka. Ia, o le a lau tala? E aliali mai afai e talitonu mausali ia lana miti toetoe o aʻu miti ma faʻapipiʻi i lenei olaga ma le poto masani o lenei faʻatuatua ma poto masani, o le tala fatufatu e sili atu lelei.

Miti ma le mea moni

Taitasi polofesa e aofia ai le faʻaaogaina o le auala ma totonugalemu o le vaega o le 100x 403cm (o ia fua o loʻo faʻafaigofie e fai ai faʻamalama ma faitotoʻa). Latou fesootai e ala i le scields faatumauina i luga o le uamea matau. O le teteʻe atu i le siʻosiʻomaga o le sima-f 350 faʻaaogaina, faʻamalosi malosi o le 45 mpa.

Mo le faʻamaliega o puipui i totonu o le tekonolosi i totonu (o lona lautele, 26-39cm), o papatusi e tasi ma lua na faia o polyyyrene oona o le polysstyre. A faʻapipiʻi se tasi ipu (e fetaui lelei i le pito i fafo o le poloka) o le teteʻe atu i le vevela faʻaliliuina o le puipui atoa (200mm) o le 1: Arad seti o le lua (o le laina lona lua o loʻo siʻosiʻomia e faasaga i le ipu i totonu o le poloka) - 2,8M2 X C / W.

O le a le mea atofaina mea faigaluega e talosaga?

Tekonolosi

Tekonolosi

A fausia pa mai tekinolosi, e i ai le manaʻomia e vavaeeseina se vaega o i fafo atu o papatusi o loʻo i totonu o puipui o puipui (tulimanu o le pipi i totonu ma fafo o le totonu ). Mo lenei, e mafai ona e faʻaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, ma le grinder faʻaaogaina i se taimane disk (a). Peitaʻi, e tatau ona manatua o le iai ma le tiguina o le a 'ese ai sina faʻaoʻopela ai, ma le taimi puʻupuʻu ona o le a ola pea. E sili atu le lelei o le faia o lenei taotoga i se eletise eletise (B) mafai ona sapalaiina se malulu malulu i totonu o le tipi sone. I le tulaga o tipiina, atonu o sina mea itiiti ifo i le grinder, ae o le saʻo saʻo ma lelei o le tipi e sili ona maualuga, ma o le efuefu e le i faia. I se faʻaopopoga, o le malulu tele na faʻateleina le tautua o le tautua o le taimane disk.

O le ata o le pito i fafo ma totonu o papatusi i totonu e mafai ona eseese: lamolemole, foliga o se piliki pe mai le vao pe togafitia. Valivali foʻi e ese foi i le tele - o le filifiliga na ofoina 90 lanu ma ata, e aofia ai ma le faaaʻoaʻo ma le malakite. O poloka o loʻo tuʻuina atu i le fale fausaga i se tulaga le mautonu (O lenei mea e mafai ai ona tupu tele i luga o taʻavale feʻaveaʻi). Aoina i latou ae le i faʻapipiʻi i le puipui o le puipui. Le Tau o le "Faatulagaina" Faaputuputu le poloka e faʻalagolago i le valivaliina ma le laufanua o le fafo ma totonu o puipui i totonu o le 500-920 rubles.

Tekonolosi
Ata 9.
Tekonolosi
Ata 10.
Tekonolosi
Ata 11.
Tekonolosi
Ata 12.

9-10. Ina ia fausia se mea aoga, fetuunai fata na faʻaaoga mai le monolithic sima i le pito i lalo o le Monolithic sima, na latou faʻataʻoto ai "(9) O le tuiina o itu itu o le pepa o le pepa na faʻaaogaina e le poloka puipui, i totonu o papatusi i totonu ia o loʻo tipiina le pito i lalo ma amata le pito o le faʻapotopotoga. A o le liligiina o le sima, na faʻateleina ai nei pu ma "faʻateleina" ma puipui.

11 Siaosi. Faamalama ma faitotoʻa na faia pei ona taua i lalo: O poloka o le laina i le mamao o le mamao na suia, ma o latou pito na ufiufi i le palu laupapa (11). A o lauʻia, le "paʻu" ma ua oso i luga le papala (12). Ina ia fausia le utupoto i luga o le tatalaina i lalo o poloka o laina, sa latou faia se mea mafolafola

Faʻataʻitaʻi o le fausiaina

O le a tatou mafaufau i le faʻataʻitaʻiina o fale o le fausiaina mai le tekinolosi i luga o le faʻataʻitaʻiga a le atunuʻu, na fausia ai se galuega faʻa-tutoʻatasi ma lenei tekonolosi. Gaosia ma momoli poloka, ma faʻataʻitaʻi foi faʻamatalaga faʻatekinisi mai i le matou taulaga (Lusia). E tatau ona puipuia o le tasi e mafai ona vaʻaia i ata ma faʻatasiga a latou saini. AB Tusi Tusitusiga O le a tatou taʻuina mai ia te aʻu le toe foi, pei ona latou fai mai ai, aua o le vaaiga.

Na fausia le fale i tagata e toafa, ma na o se tasi o laua o se tagata sailiili. O nisi le mautonu mai ia i latou na o mai i le taimi muamua. Ae na o le aoga o le faufautua na o le faʻaali atu o le aoina o le poloka ma faʻapipiʻi i luga o se mea le mautonu o le faavae, ma le maota o le maoae na amata galue.

Tekonolosi
Ata 13.
Tekonolosi
Ata 14.
Tekonolosi
Ata 15.
Tekonolosi
Ata 16.

13-15. Pe o le ata faʻataʻatia o totonu o le fale, laina ma papatusi masani, e leʻi fiafia i ai le tagata faʻatau, pe na ia filifili e sefe i luga o le fola o le tekonolosi o Na fausia Slithahbka. Na faia i ie puipui, na toso i latou i filo atigipi, i totonu o le faiga talitagi i palasiti tula (13). A o tuputupu aʻe le puipui, na aveʻese le galuega ma le toe faʻatulagaina o loʻo i luga (14). I le fogafale lona lua, o puipui i totonu na maualuga mai i totonu o poloka o lomuula sima, ma le monolithic state (15) sa faaaogaina o se malosi fausaga.

16. E ui lava i le tele o tekonolosi o tekonolosi fou mo le fausiaina o le faavae, o le pule na ia fiafia e "masani" - o se malosi malosi o le monolithic malosi. O le iʻuga, o se nofoaga tele na tupu aʻe i lalo o le fale, e mafai e le ona ma le taimi e "ai".

Ina ia faigofie ona sisii poloka i luga o puipui, o papatusi taʻutaʻu o le eleele i le eleele, ma sa fesootai tonu i le tasi ma le isi. Tuʻu muamua le faʻailoga muamua ma le mulimuli ane o poloka, na latou fesoʻotaʻi ma le fesoasoani a le mata. O le saʻo o le faʻapipiʻi faʻapipiʻi na faʻaaogaina le faʻaaogaina o le maualuga 2m tulaga. Decse Connect of Blocks ma le tasi i le isi i le tasi laina maua ai le apaau uaea. Latou te fesoʻotaʻi ma ni matau o poloka tuaoi.

Tekonolosi ma inisinia fesootaiga

Tekonolosi

E matua faigofie lava pe a faʻagasologa o le fauina i totonu o le atunuʻu o tekinolosi (faigofie lava, i puipui) e mafai ona i ai pei o soʻo se inisinia vai, faʻamafanafana ma le eletise. (Ua taoto i totonu o le paipa fatu) ma ni chimoneys. E masani lava, o nei mea uma e manaʻomia ona faia, saunia e iai le inisinia poloketi e o loʻo atiaʻe nai lima uma. Mai mea uma, pe a uma le faʻatumu o le sima o le uluaʻi laina o poloka, o le a le mafai ona suia soʻo se mea. E le gata i inisinituri, ae o le magafagafa sanuisi, o i totonu o le potu malolo, na aveesea ai le fale i le talosaga a le e ona o le. O le tonu foi e filifili e lalafi i totonu ia puipui amata mai le fogafale lona lua. Talu ai o le lapoa o lenei paipa na avea ai ma ni mamao mamao i le va o le fafo ma papatusi totonu o poloka, na faia ai se faalauteleina o se laina. I fafo o le fale e pei o se Plaister (proprusissions) i luga o le puipui itu.

Na maeʻa le faʻapipiʻiina o le laina atoa, o le pito i luga o le 12ma ma se lapoa o le 12m, lea na tuʻu i luga o le crastir o le palasitika, na faʻataʻotoina i totonu o le tino. Ma i tuʻuga o loʻo tagofia nofoaga i le poloketi, o ato o le vaipuna ma eletise eletise na taoto i totonu o le puipui. Ina ua mavae lena, sa sasaa atu le sima i puipui o le M400 sima (na faia iinei i se tamai sikalepa o le kane). I le maeʻa ai o le faʻapipiʻiina o le laina muamua, o poloka o le isi laina amata ona faʻapipiʻi poloka i le faʻasologa tutusa. I le taimi lava lea, o le pito i lalo o poloka poloka o polokaina faʻapipiʻi i le pito i luga-taliga o palasitika o loʻo mimilo o le pito i lalo laina i luga o le sima. I le auala, e fuafua i le manaʻo o le tagata atiaʻe, o laina tuaoi e mafai ona faʻapipiʻiina agai i luga o le isi poʻo se laʻei, pei o le piliki.

Tekonolosi
Ata 17.
Tekonolosi
Ata 18.
Tekonolosi
Ata 19.
Tekonolosi
Ata 20.

17-18. O le tekonolosi o le fausiaina o pito o le muamua ma le lua fola i le talosaga a le tagata faʻatau na faia se suiga laʻitiiti, lea e faʻaititia uma mea ma galuega a le tagata faigaluega. O le itu e faia e le itu na faia mai papatusi mai fafo o poloka, faʻapipiʻi i latou i le muamua-pipii i totonu o le sima puipui e faamalosia pa (17). I le maeʻa ai o le lafoina o le tumutumu (o le mafiafia o le 200 mm), o poloka i totonu o poloka na faʻapipiʻi atu i moli palasitika ma faʻaauau le fausiaina o puipui (18).

19. A oʻo i luma o le tafatolu i luma o poloka, aoina le laina e gata ai, i luga o puipui uma o poloka pito loloto, o laina na tusia i le tuaoi o le pito i luma o le pito i luma o le pito i luma o le pito i luma o le pito i luma o le pito i luma o le pito i luma o le pito i luma o le pito i luma o le pito i luma o le tagata Ona tu mai lea o nei poloka, ua vavaeeseina, ua vavaeeseina mai le omea, ma na faapipiiina pepa vavae i luga o uaea.

20. I le "Lalolagi" fola o le faletaavale faia se aluga oneone i se mafiafia o 20cm, o se sima fusiua ma le mafiafia o 120mm sa tumu luga i le tumutumu o i ai. O puipui o le pule o le faletaavale tagata pule na filifili e aua le vavaeʻese i latou lava - mulimuli ane latou valiina na latou valiina.

Faaleleia le tekonolosi

Tekonolosi

Tekonolosi

Ile taimi na pasia talu mai le amataga o le fale, na maeʻa faʻaleleia e tagata failautusi faiga tekinolosi. O le iʻuga, e lua ituaiga fou o poloka na aliali mai ua faʻatau atu. O le muamua (a) ua taʻua o le "Commie". O lona puipui i totonu e faia i le filifilia o Plywood na faʻaaogaina i le fausiaina e faʻatino ai le galuega. KKYTSY O lenei puipui ua teuteuina i nati; I le faʻatauvaʻa ia i latou, e mafai ona aveesea. O le vaega lona lua o poloka (b) o loʻo faamoemoe mo le gaosia o vaega i totonu - o loʻo lua uma o le Peseckwood pa e aveʻesea ai foʻi. E mafai ona faʻaaoga mo le toe faʻaaogaina (e oʻo i le 150 taimi) faʻamalosi tino, feʻenaʻe (sili atu le fesiitaiga (toe fai i luga, toe faʻapipiʻi) mai lalo o le malosi i le pito i lalo pe a uma le sima i le pito i luga. Matau ma fusi (o latou tau o le 72 rubles. I luga o le 1 Block), o le a le mafai ona faia i le sima.

O nisi taunuuga

Ia latou faʻaaoga tatau mea na tuʻuina mai mo tatou e le tagata tenotenotiti, ae tuʻufaʻatasia i latou io latou manatu. O lea, o le metotia fou e faʻasinoa foʻi mea taua i aso nei:

1) "Faʻatagaina oe e faʻatino se faʻaiuga maeʻa fofo fofo." I le aotelega, matou te malilie ma lenei faamatalaga. Peitaʻi, matou te maitauina pe a faia o soʻo se poloketi, ona o le manaʻoga e fai ni poloka mo le faʻatulagaina o le faʻatinoga ma le numera o pe o le faʻavae o otaota e mafai ona faʻateleina. O le isi mataupu o se poloketi na faia faʻapitoa i lalo o le "tekonolosi": O le umi ma le maualuga o puipui, faʻapea foʻi ma le tele o avanoa o le a tele poloka Faaitiitia o le vavaeina ma otaota ma lea, o lenei, o le taua tele i tau o mea fausiaina;

2) "E mafai ona fausiaina se faʻasologa tulaga ese o le fausaga ole fausiaina o le faʻaaogaina o papatusi o eseʻese lanu ma foliga";

3) "E mafai ona e fausia pa ma taofi puipui i se tasi sitaili ma se fale." E le finau faamatalaga a Rafam;

4) "E mafai ona e faia e aunoa ma le teuteuina o le teuteuga." I mataupu faʻavae, ae ia faʻaalia o papatusi totonu totonu o papa, o se valivali i laʻau eseese, ua valivali i lanu ma le faʻaeteete lelei i fafo, ma e fiafia lava le tagata e tekonolosi i le siʻosiʻomaga.

Tekonolosi
Ata 21.
Tekonolosi
Ata 22.
Tekonolosi
Ata 23.
Tekonolosi
Ata 24pi.

21-24. O le foafoaga o se ata o le afi o le mea moni na faia o vae o vae ma le skate tamoe e fa o pili a le kamuta 2000mm (21). Ona faʻapipiʻi ai lea o le taula o le taula i totonu o puipui ma le fusi o le taʻavale i le vaega o loʻo i ai ma le koluse o le 150100mm (22). Na faia vae o le mea na faia mai le pa o le 150100mm (23). Na maua i latou i le aufana (BARS 5040mm), lea na latou faʻapipiʻi ai le ata o loʻo faʻamago, ma luga o le ma uʻamea (24).

Tekonolosi

Faamalamalamaga o le muamua fola

1. Pati 1m2.

2. Tambour 2m2

3. faletaele 1,7m2

4. Hall 9.7m2

5. Potu Nofoaga 25M2

6. umukuka 11m2

7. Garage 20,3m2

8. 5m2 Booler potu

9. Terrace 4,8M2.

Tekonolosi

Faamalamalamaga o le fogafale lona lua

1. Hall Handm 5.3m2

2. O le potumoe 10m2

3. BOOKALAMA 11,3M2

4. Vaeluaga 10.2m2

5. faletaele 1,6m2

6. faletaele 4,6m2

7. Paleni 0,4m2

ACHTA lautele? I totonu o lo tatou manatu, o lenei tulaga laiti o fausia tekonolosi - tekinolosi "faʻaaogaina ai se le agavaa e faʻasolo ai le faʻaaogaina o mea uma (tagata mamanuina) ma i latou o le a fausia se fale.

O le faʻalauteleina o le tau o le tau * fausia o se fale o tekonolosi ma se vaega atoa o le 124m2 tutusa ma le tuʻuina atu

Igoa o Galuega Aofai o tau, olo. Tau, olo.
Atinae ma lapisi 350m3 650. 227 500.
Faavae faavae faavae masini 32m3 420. 13440.
Faavaeina le Plate Deotey 28m3. 4500. 126,000
Masini o le faamalosia sima puipui ma puipui o laufanua 65m3 4600. 299,000
Faʻatoʻi o le faʻafafa ma tuai 4300m2. 370. 159 100
Faapipiiina o le le toese 350m2. - 235,000
Masini o le faʻamalosia sima puipui ma vaega 56m3 4600. 257 600.
Aoina o le sili atu seti - 126,000
Masini fasi o le sili atu o le sili atu le faʻamalosia sima monolithic 52m3 1.00. 218 400.
Vavaeina o le tele o le tele ma ofutino 360m2. 90. 32 400.
Hydro ma le SyPorizootion masini 360m2. 60. 21 600.
Faapotopotoina taua taualuga 160m2. 690. 110 400.
Uamea le masini uamea 160m2. 580. 92 800.
Faapipiiina faamalama poloka seti - 47,000
Atoa 1 966 240.
Apalai mea i luga o le vaega
Mamafa mamafa 188m3 3900. 733 200.
Iliili le maa nutimomoia, oneone 20m3 - 26 000
Suavai 4300m2. - 77 400.
Tekinolosi, matau, fusi, feololo seti - 382 200.
Ato ato 20m3 6700. 134,000
Uamea taele ma tagata leaga 160m2. - 138,000
Faamalama poloka ma le lua glazing seti - 152,000
Isi mea seti - 186 600.
Atoa 1 829 400.
* Na faʻataunuʻuina le iloiloga talafeagai e aunoa ma le amanaia o le sipela, feaveaʻiga ma isi tupe faʻaalu, faʻapea foi ma le polofiti a le kamupani.
.

O tagata faatonu, faʻafetai ile kamupani 'lo matou taulaga "mo se fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili