Aisa? Mautinoa, aisa!

Anonim

Sporedeator Machine Vatching: O mea lelei ma tekinolosi o foliga o aso nei, tagata gaosi oloa, tau

Aisa? Mautinoa, aisa! 12641_1

Aisa? Mautinoa, aisa!
Lautele eletise.
Aisa? Mautinoa, aisa!
Vesi

Faataʻitaʻiga Mumummedia (Vestel)

Aisa? Mautinoa, aisa!
Gorenje.

Rk 6285or faʻataʻitaʻiga (Gorenje)

Aisa? Mautinoa, aisa!
Lautele eletise.

Faʻataʻitaʻiga Gie21lgwfkB (General Electne) ma se mea e amata ai ona liliuina le lagona

Aisa? Mautinoa, aisa!
Whirlpool

Faʻaaoga le Espresoreo (Whirlpool) fausia-i le kofe masini

Aisa? Mautinoa, aisa!
Electrolux

Tuʻufaʻatasia masini e aofia ai le fuataga o le Eufger Eufg2900X ma Shorigearator Eres3500 (Electrolux)

Aisa? Mautinoa, aisa!
Vevela-ariston.

Faʻatulagaina o le vaega o loʻo i ai le faʻataʻitaʻiga (Hardpoint-Aristson)

Aisa? Mautinoa, aisa!
Mabe

Faʻataʻitaʻiga RMG410yass (Mabe) Slingless Steel lanu, aofaʻi lautele - 388l. O le masini e tuʻuina atu i le leai o se mea leaga, e iai foʻi se "nofoaga fou", o se potu mo lafu ma lua pini

Aisa? Mautinoa, aisa!
Lole

Fausia-i le TarTotop Crud164A (lole) gafatia o le 120l ma otometi defross

Aisa? Mautinoa, aisa!
Vestfrost.

Faʻataʻitaʻiga VB 362 m (Vestfrost) ma le tusi lesona o loʻo i ai. HELLS i luga o le faitotoa mafai ona toe setiina>

Aisa? Mautinoa, aisa!
Beko.

Faʻapipiʻi le faʻataʻitaʻiga CBI 7700 HCA (Beko) ma le Antibacterlial Cortings o loʻo i ai le siliva siliva. O fata e faia i le tioata le mautonu ma fetuunai le maualuga

Aisa? Mautinoa, aisa!
Vevela-ariston.

Hotpoint-artiston) e fa faitotoa

Aisa? Mautinoa, aisa!
Solofanua

Styling Black Faʻataʻitaʻiga HVNP 4587 (Hoover)

Aisa? Mautinoa, aisa!
Lautele eletise.

Pfce1njdbed (lautele eletise) 491L ma nofrost

Aisa? Mautinoa, aisa!
Mimiti.

Faigofie pe a o pusa e tuua ai le tele o loimatascoic tusi, pei o le mimiti

Aisa? Mautinoa, aisa!
Lautele eletise.

Tipiʻi i le afi, e pei o le eletise lautele, faʻafaigofie avanoa i oloa

Aisa? Mautinoa, aisa!
Mimiti.

O le toe faaleleia o le retudng colizing chamber pusa ofo ai mimiti

Aisa? Mautinoa, aisa!
Vevela-ariston.

O le pusa 'aisa e mafai ona toe faʻaleleia atili, o se filifiliga o se filifiliga e mafai ona vaʻaia mai le hotpoint-artiston

Aisa? Mautinoa, aisa!
Ardo.
Aisa? Mautinoa, aisa!
Ardo.
Aisa? Mautinoa, aisa!
Gorenje.
Aisa? Mautinoa, aisa!
Samsung

RedrigErators mo Forces uma: ARDO- ma le Pararal Lolomi, RK62391R (Gorenje) - Burgundy lanu

I mea o masini i totonu, e aunoa ma le umukuka faʻa-vai faʻapoka e le mafai ona faia, e ono aofia ai ni pusaaisa. O nei masini e le mafai ona migoi "maua ai le" malulu, tausia oloa. O ni tamaʻi tamaʻi ma paʻepaʻe, papaʻe ma uliuli, ma i totonu o le tele o faʻatekinolosi faʻapitoa "fiafia" i nisi taimi faigofie ona le mautonu. Faʻafefea ona filifili se mea taua i le mea taua?

Mea e ofo ai, peitaʻi o le mea moni: I le taimi ua leva, na taʻitaʻia tagata e aunoa ma le leoleoina. Tusa lava pe i 1913. I le US, o le uluaʻi mafutaga na tupu, i Rusia e leʻi umi lava mo se taimi umi na alalaga ai: Aisea e faigofie ai le fua o le fale? E le gata i lea, na mafai ona faʻatau se tele o le aisa, faʻatulaga se GLCIER ma le taʻele lelei sapalai iina. I se tulaga lautele, o lenei fou sa le taliaina hart. E le i faanatinati le pusaaisa (mase mea na gaosia e le Usa i le 1950), na ia ulufale atu ai i le fale na amata ona ola ai i matou. O lenei matou te le tau mafaufauina pe faapefea ona latou ola e aunoa ma ia.

Leaga lio

E iloa e tagata uma le mea e foliga mai ai le pusa pusa, ae naʻo nai ona malamalama pe faʻapefea ona faʻatulaga. Sei o tatou tatala faʻatasi lenei mea lilo. Tatou amata i le fale: E lua puipui na faia i ie manifinifi pepa. O le avanoa i le va oi latou ua faʻatumuina i se faaputuga faʻapitoa o le vaituloto e le tatalaina le masini malulu, lea na gaosia, ma e le faʻateʻaina le vevela i fafo. Na faia e faitotoa i se auala faʻapena e musuia i le vaega mulimuli o le masini.

E pei ona malulu le masini, e manino, ae o fea na ia sau ai mai i ai? O le tali i le fesili lea o loʻo nana i tua o le puipui pito i tua o le iunite: E i ai le malosi o le eletise eletise (toetoe lava o mea uma e mafai ona faʻamamaina), covarotor ma le tamaoaiga. O i latou o latou e galulue malosi i le "fanau mai" o le malulu. O le mea autu o le faʻamalosiʻau, "Chaket" Faʻasalaga Faʻapitoa-Faʻasalaga i luga o se tapunia Contour (Paipelines) o le Mautu o le Maketi. Na te ave le kesi-fefiloi mai le evaporator, faamalosia ma tuleia se pato i le faagaau. Pe a o le faʻamalosiina o le kesi vevela i luga ma, paʻu i totonu o le paoa, liliu i se vai. Ua fafaga le mea mulimuli i le evaporator, lea e liua ai le kesi, faaalu le alu atu ia te ia, ave ese mai le potu. Ona toe faia ai lea o le pa puipui o le kesi, ma o le taamilosaga o loʻo toe fai pea seia oʻo le vevela i totonu o le potu e oʻo atu i le tulaga faʻapitoa (o le hestrut ua mataitu). Ona tape loa lea o le tagata.

Aveese Eliporators sa i ai muamua na vave manaia ma faigofie ona toe faaleleia. O lea la ua lilo i tua atu o puipui o le potu ma tumu i foā. E mafua ai ona latou faʻatuatuaina (faʻaleagaina le masini e toetoe lava a le mafai). Ae afai o le Evaporator na vaevae, e le mafai ona toe faaleleia.

E taua i le ituaiga o faʻafeiloaʻiga faʻataʻamilomilo i luga o se tapuni tapunia. I le taimi nei i le tele o pusaaisa, o le ua puipui o le R-600a ma R-134a, na suia Forton R-12 (B80-CHOG E sili atu R-600A i totonu o faleʻaga ulaula, o lea, o mea faigaluega e patino i le vasega o le faʻaaogaina o mea + ma + a e faigaluega i luga.

Tele tagata faʻatau o loʻo filifilia se pusa puipuia tuu le tulaga i le faʻamatalaga faʻapitoa o loʻo faʻaalia ai le numera o tagata faʻamalosi e tasi pe lua. Ioe, o le a le eseesega? O le tasi tagata atamamai e masani ona galue i le faʻaʻaisa, ma luga o le potu puipui. Aesli O le AEDLI O le Asliratus o se lua-vaega, o potu taʻitasi e tautua ai lona faʻamalosi tino, ae le o le mana. O le atoatoa o le filifiliga mulimuli o le tele lea o le vevela e mafai ona fetuunai i soʻo se potu tusa lava poʻo le a le isi a matou. Mo se faʻataʻitaʻiga, o lea ua alu ese mai le potu faʻaavanoa e faʻasaoina ai le eletise, ma o le a faʻatino e le fale tuʻuaʻiga i lenei taimi. Peitaʻi, mo sea avanoa, o le a tatau ai ona e totogia: O le lua-vaega iunite mo 20-30% sili atu taugata nai lo se masini e mafai ona iai se masini. Le tutusa, sili atu le manaʻomia o se vaega e lua, o le a leiloa le aoga o le Nofros (o le a matou faamatala atili i lalo)

Ae peitai, o faʻataʻitaʻiga eseese ma le tasi tagata faʻamalosi e "aʻoaʻo" manino lelei ma tutoatasi fetuunai le vevela i totonu o potu. Na mafai ona faia lenei faʻafetai i se lua-sosolo faiga ma le tele o evaporators: O se vaega faʻapitoa o le alatoto i le taimi saʻo o le ala i le ala saʻo.

Filifili se fulu ofu

I totonu o le malulu o le a tatou ofuina ofu fusi, ma le saunia e maua foi le pusa puipui. Ae afai e te faʻafouina le faʻafanuaʻaga lauiloa, o le a liliu ese atu: "O le mea matou te lelei, o lona uiga e le manaʻomia le" fulufulua. ), faia i luga o le evaporator o le masini. Na ia solia le vevela vevela, ma o lenei e mafai ona oʻo atu i le iunite o le a le mafai ona faia lona lava tiute faʻatonu faʻateleina i le tatalaina o le faitotoʻa o le faitotoʻa, aua e maua e le Showerator le ea, o loʻo i ai i le aisa vaega i totonu o le pusaaisa. O le mea lea, e manaʻomia Aveese o le aisa o le aisa, o le mea e mafai ona faia. O lenei mafai ona faia i auala eseese. O se tulafono, i totonu o fale o loʻo faʻauigaina , o le tusa o le 1 le taimi i le ono masina mo le a o tape le masini mai le 'upega tafaʻilagi ina ia liusuavai le aisa. E leʻi lata mai le aisa. Latalata atu Foliga mai o "povi fusu" faʻalagolago i tulaga faʻagaioiga o le pusaaisa. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e masani ona e tatalaina le faitotoʻa, o le a vave ona sao le ai.

Failauga aisa

Aisa? Mautinoa, aisa!

Aisa? Mautinoa, aisa!

Aisa? Mautinoa, aisa!

Faʻafetai i le Ice Generator, o le a e maua ai le aisa poʻo le vai malulu e aunoa ma le tatalaina o le faitotoʻa faitotoʻa. E mafai ona sau le vai mai se suavai poʻo se tulaga faʻapitoa, lea, pe a manaʻomia, o le a maua le toe faʻatumu. Agai atu i luma i le taimi muamua, mafaufau i luga o le "faʻasologa" o le hese ma manatua i le mafaufau e tatau ona e faʻafesoʻotaʻia se tagata faʻapitoa i le vai sapalai. Ou te le popole i le faʻamamaina o le aisa: O le suavai tamoe mai le paipa pasi mai i le faʻamama (e tatau ona suia e uiga i le 1 taimi i le tausaga. I le oomiina o le vaega o le ki, o le a e pulea le aofaʻi o le tele o le vai poʻo le aisa na tuʻuina atu (i kupita poʻo le palu). O le aisa aisa o le "fanau" o lea: o le vai o loʻo liligi atu i sela o se faʻalelei o se mea faʻapitoa i le 'aisa, lea ua fausia ai le aisa. O le taimi lava e sauni ai, e otometi lava ona lafoina i le teuina o BUNKERS MA I LAU TAIMI TAIMI E FAI I LE IGOA. AESy manaʻomia se aisa aisa, o se mea e sili ona fausia-i le mini mil colnds cludes.

O le sili ona lauiloa faʻataʻitaʻiga mo le faʻamamaina o le le mautonu potu o le "galugalu o le puipui". I lenei tulaga, o le evapourtor otometi toso ese atu i le taimi o le taofia ai le malosi o le eleele, ma o le vevela i le laupapa. O le iʻuga e faamaalu o suiga i luga o auala faʻapitoa i totonu o le koneteina, o loʻo sisoʻo ai i luga o le tagata faʻaaogaina vevela i le taimi o faʻagaioiga. Mai iina, vai e suaina i le vanimonimo.

Tele o nei aso o loʻo fananau mai ma le 'aisa o loʻo faʻaogaina i le leai o se mea leaga. O faufautua i faleoloa e masani ona ia mautinoa, o faʻataʻitaʻiga o Iea e le tupu. O le mea moni lava, ua aliali mai, ae e le mafai ona vaʻaia i tua atu o le faʻavaeina o faletalimalo. E leai ni mea e faʻaalu ai masini o loʻo faʻaalu ai i le osofaʻiga o le ea i tala atu o le mea pueata ina ia liliu le susu i le evaporator, ae le o le puipui. Ae o le evaporator e le mafai ona leai se kiona. O loʻo faʻatulaga i le faʻamafanafanaina o le paʻu e faʻafilemu ai le aisa. I le iʻuga, e te le tau faʻaitiitia le pusaaisa i tausaga taʻitasi ma vaʻai i se "fur ofu". Peitai, o lenei faiga ei ai le itu tauagavale. Afai e i ai se otometi toe lafo atu o le Evaporator ma le Fan, na feoaʻi lava le 'oloa vave, ma sa vave ona tufatufa le malulu i le potu, ma o le susu na vave ona maua. O le mea saʻo, e malamalama ai mea foai e faʻamamaluina i se taimi puʻupuʻu, ma e sili atu ona latou afifiina i afifi. I se faʻaopopoga, o le tulaga o le leo o le masini faʻateleina, talu ai o le "leo" o le tagata vaʻa ua faʻaopoopo i le leo o le tagata faʻamalosi.

Aʻoaʻo e faitau faʻamatalaga faʻapitoa

Vasega o le Malosiaga Manaomia

Aisa? Mautinoa, aisa!

E fia le tele o le faʻateleina o lau pusaaisa, faʻailoa le malosi o vasega taumafaina. Ua taʻu mai i mataʻitusi latin mai le a i le g, amata mai le sili ona tamaoaiga. Ua fuafua le vasega o le mea e pei ona taua: Lona agavaʻa moni taumafaina, fuaina i auala faʻataʻitaʻi, ua vaevaeina i tulafono faatonutonu fuafuaina e se faiga faʻapitoa fuafuaina.

Vasega o le tau

Ina ia sailia le tau o le tau o le a lelei le gaioiga, o le tagata faʻatau e lava e iloa ai lona vasega taua. O lenei parameter o loʻo faʻaalia e mataʻitusi latin: SN, N, st, t. leiloa, pei o se tulafono, faʻatau atu masini o vasega o tau n ma le sn. O lenei o tagata gaosi taumafai e gaosia ni masini lautele e mafai ona galue i lalo o tulaga eseese. Ua aliali mai, mo se faataʻitaʻiga, aʻoga N-ST poʻo SN-s-st.

Tulaga faʻapitoa o le vasega o le tau Tau Vevela vevela, ma
SN. Feololo malulu (subnormal) 10-32.
Ni n. Masani 16-32.
St. Subtropical (susu susu) 18-38
T. Mamafa Tropical 18-43

Faailoga o le pusaaisa

O le aoga o le matagaluega o le matagaluega e faamasinoina e le numera o "fetu" (maka i lona faitotoa). E faʻailoa mai le vevela i le pusa 'aisa ma le fata fata o oloa. Mo le toʻatele, o le gaioiga "aisa anapogi" e taua tele i ai: aua afai e tutusa ma i se taimi puʻupuʻu e faʻasaʻo ai le vevela.

Faailoga Maualalo vevela, ma Teuina o oloa o oloa
* -6 Tusa ma le 2 vaiaso
** -12 Tusa i le 1 masina
*** -sefulu ma le valu Tusa i le 3 masina
**** -18 ...- 32:13. 6 masina (Plus "vave malulu")

Fiafia tele

O LE TAGATASE "Snow King" e le fetaui i fale mautotogi uma: E mafai ona faʻalavelave i le tele o fale ma fale. O le mea lea, aʻo leʻi faatauina, faʻamasani i le itu o le masini ma alu i totonu o le fale ma se faʻalelei fua i ou lima. Tagaloa Taaloga Lautele (ST) - 6060m. Mo tamaʻi umukuka taumafai e faʻatau ai faʻataʻitaʻiga ma le lautele o le 45-50cm. A o le maualuga, filifili loa ia amanaia le agavaʻa o le iunite ma le faigofie mo tagata uma o le aiga, ia faʻapea foi le tamaititi ona maua a latou lava. O le maualuga o le faʻataʻitaʻiga masani o le 1.5m, ae o loʻo iai foʻi ni mea faigaluega o le 2M poʻo le 50cm.

O le mafai ona fuaina o le mafai ona fuaina i lita. O ituaiga sili ona fetaui lelei o loʻo fausia i lalo o le galuega (tusa o le 50l). O le Aggget e maualuga atu nai lo le "tuputupu ae" sili atu (tusa 100l). Ma o isi e masani ona fai ma sui o le tasi-faitotoʻa faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai se pusa 'aisa ma pusaaila i tua atu o le faitotoʻa atoa. O lenei ua seasea ona latou faʻatau atu, talu ai e i ai le latou faʻaletonu taua: Afai e tatau ona e ave se mea mai le pusa aisa, o loʻo e tauina se faitotoʻa masani, ma e tatau ona tatalaina le potu masani.

Lua-faitotoa masini (ma le pito i lalo pe pito i luga faʻatulagaina o le 'aisa) avanoa i mea pueata vavae ese. Mo le taimi nei, o nei faʻataʻitaʻiga e masani ona taatele i le maketi. O le mafai gafa o le pusaaisa e tusa ma le averesi 150-250 laina, ma le pusaaisa- 50-70l. VTRECHKAMER AOFAIGA O LE Vaega o le lona tolu o fesoʻotaʻiga taʻalo, o se tulafono, faia ese "sone o le mea fou". Lauiloa faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, talu ai o le toʻatele o tagata e taumafai e faʻatumu le pusa puipuia ma oloa 1 taimi i le vaiaso. Afai e telē le aiga, ma o le umukuka e lautele, o le toʻatele filifilia o le itu o le itu (o le vaega o le potu puipuia o le 350-450 l, freezer- 170-200l).

O mea e fiafia i ai fualaʻau, fualaʻau ma le berries ma e tatau ona vaʻai i le mea e te manaʻo ai i le "leai se" zero zero ", poʻo le" fou E mafai ona avea ma fata, botting poʻo se potu atoa i totonu o le pusaaisa. Fou o le "susu" ma le "matutu". Mo le tulaga muamua o se sone ma le susu o le 90% ma le vevela o le 0.5-3c. O ia tulaga e sili ona lelei mo fualaau faisua ma fualaau aina. O le filifiliga lona lua (0s ma le le fiafia e le sili atu i le 50%) e sili ona lelei mo aano o manu, iʻa, sisi ' Faʻafetai i le "agamalu" faiga, o le oloa na teuina i le "Zero seman" tumau fou 3 taimi umi atu nai lo isi fata. E sili atu le masani ona saunia e le VAGGINGER mo le "susu fou sone".

O mea uma e iai lona tulaga

Aisa? Mautinoa, aisa!
O le sambang.oliols o oloa e faʻalagolago i le mea o loʻo i luga o le mea o loʻo i ai, ae faʻapea foi mai lo latou faʻaaluina i totonu. O le mea moni o loʻo i ai i lenei masini o le vevela e le masani ona tufatufaina (vevela vevela tafe tulaʻi mai). Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tasi o nofoa mafanafana. Tulaga mafai ona faʻaaogaina e pei ona taua i lalo.

Autu ma le faigofie

Mai le ERGONOMCOCCOCCOCOCOMS O LE SHOWERINE SAMEMO e faalagolago i le manaia o le a e faʻaaogaina le masini. Faʻataʻitaʻiga, E taua le faigofie o pi o loʻo faʻafaigofie ae le ofi atu i luga, ma malutaga e mafai ona toe faʻatulagaina lelei. Ae e te leʻi faʻatauina se masini, ia mautinoa e "talanoa" ma ia: Siaki pe mafai ona e tatalaina le faitotoʻa, e te mafai ona alu ese i totonu o nofoaga i totonu. . E mafai e soo se mea taua ona taina se matafaioi taua; E taua tele tusa lava poo le a malupuipuia. E faʻapea, e faigofie ona faʻamamaina le tioata tioata, ma latou puipuia le sapalai e faʻaaogaina tuu i le tulaga maualalo, mai le tele o itu ua saunia mo lenei). Ae i le taimi lava e tasi, latou te feagai ai ma le tele o le togi, e ese mai i lattice (metallic), o le saofaga i sili ona tutusa o oloa. Pusa ma pusa o loʻo manaʻomia e manaʻomia ina ia mafai ona e vaʻai i a latou mea. O isi tagata e umia base, o le a le faʻatagaina latou e paʻu, pe a fai o le faitotoʻa ua tuʻusaʻo. Ma le tele o moli i totonu o le potu, e leai se mea e fiafia ai mai lau vaai.

Anetibacterrial Coanging ma Silver Moon e le o le mea pueata ma puipuia le toe gaosia o siama. O lenei faʻateleina o le teuina o oloa o oloa ma le le fiafia e le aliali mai.

O nisi iunite ua faʻaaogaina i foliga e le fesoʻotaʻi ma tausi le teuina o oloa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le masini malulu (vestel, turkey) o loʻo faʻaaogaina i se faʻaaliga e mafai ona e faʻatulagaina ai ata tifaga ma vaʻai vitio; E i ai foi le avanoa e fesoʻotaʻi ai i le initaneti. O le isi faʻataʻitaʻiga o faʻaopoopo "mea totino" o se itu-itu o le espreto (Worrlpool, US) Commaratus: Espreatoshin ua fausia i totonu. Kiliki i luga o le faamau ma kofe o le a i ai i le ipu. O sea pusaaisa e tatau ona fesoʻotaʻi i le suavai o sapalai.

I le lanu ma le tofo

Mo le tele o tagata, o le pusaaisa o le a fesoʻotaʻi pea ma paʻepaʻe. Peitai, o nei masini ua le toe umi na o le kiona-papae. O lenei ua latou uliuli, mumu ma lautele se isi ines. E le gata i lea, o latou ua teuteuina i teuteuga, rhinestones, e tuuese faitotoa e mirror idr.

O le tino o le mea faigaluega e masani ona faia mai ia Steel, lea e aofia ai enamemba. I le amataga, o le taimi ua avea ai foi ma matua taʻutaʻua uamea, ae faʻaaogaina e gaosi tagata faʻatau lenei vaipuna, ma taulaga. O le mea tonu, o se inisiua faʻapitoa mo ana meatotino e leai se mea e fai i le shinsun beazless uʻamea. Peitai, o le faaaʻoaʻoga foliga lelei ia lelei ma maua atoatoa le nofo ai i o tatou mau, aemaise lava pe a uma ona aʻafia le tau o uʻamea. E manaʻomia foʻi le tausiga faʻapitoa, sili atu i le faʻaaogaina o ni a ala faʻapitoa ina ia leai ni tamatamai vaevaega, tetea ma uʻupeʻapeʻapeʻapeʻapeʻapeʻa.

Frost, ae le mimita

Masalo e tasi lava le tagata gaosi gaosi o galuega a le aiga, i le tele o mea o le a leai ai ni pusaaisa. O le Bosch, Giele, Fiermens, LG Selectronics, Samsung Electronics, Vestfroom (DEMDEL), Vestlpool (Astelpool) O se tulafono, gaosi oloa ofoina se lautele filifiliga o faʻataʻitaʻiga. E tutusa lelei ma le tasi ituaiga e mafai ona maua masini mo tofo uma: Mai le laititi o fausia-i le itu-itu. O le tau o le pusaaisa e faʻalagolago i le seti o mea: o le pule o le gaosi oloa, tele, o ituaiga uma o le tekonolosi, o le "mea aisa ). O le Cheppest o ni tamaʻi masini e toʻatasi-faitotoʻa masini, mo se faʻataʻitaʻiga, i lalo o le galuega. O lea, sg06dcgwn (samsung ficronics) ma se malosi o le 47l mafai ona pe tusa o le 6 afe rubles pe a ma le 6 afe rubles. Faigofie lua-potu faʻataʻitaʻiga o le a tau ai le tele o taugata. Tatou fai mai, o le tau o SB16740 (indestit, Italia) e 300 LS e tusa o le 10 afe rubles. O le nofrost galuega e aliali mai i masini e aoga mai le 17 afe rubles., Pei o le Ga-B399 BTQA SPRECREINGER (LG Screronics (LG Screronics (LG Screronics (LG Screronics (LG Screronics (LG Screronics (LG Screroniction (LG Screronics (lg eletise). O iunite o loʻo fesoʻotaʻi vave i ni nai ituaiga a le malosi, o le maualalo o le malosi o le taumafaina ma le pisa, mafuaʻaga taua, eseese faaopoopoga i le 30 afe o Deoderacts B591R -W4 (Payasonic). Azen i luga o le pito sili ona tele-i-itu-itu amata mai le 40 afe rotabs. Ma o taimi uma e oʻo atu ai i le 100 afe o rubles.

Sili ona masani

Pisapisao

O nisi taimi e mafai ona e faitauina le faʻateleina o le leo e ala i le malepe faʻailoga. Ae masalo o lenei faʻafitauli e faigofie ona faʻaumatia. O le pisa i nisi taimi foliga mai o le gatete o mea, pe a fai e te le saʻo se mea (mo se faʻataʻitaʻiga, o fagu ua latalata i le tasi ma le isi ma rattling). E le gata i lea, e leai pe a fai e faatatau le pusaaitu i meaafale poʻo puipui, atoa foi ona o le fola o loʻo i totonu (i le tulaga mulimuli, fetuʻutu le vae). Afai, i luga o le sili atu, e le o lolomiina le pusaaisa i le masani ai "rocque" - atonu o se tagata fai fuafua. O se tasi lea o tulaga ogaoga. Suia e taugata, tusa o le 7-8 afe rubles.

Malamalama

Afai e te tatalaina le faitotoʻa pusa mumu, ma e le malamalama foi le malamalama pe a ono na, o le samasamaluga na mu. E matua tele faʻataʻitaʻiga o loʻo tuʻuina atu i le agavaʻa e tutoʻatasi e tutoʻatasi, ae o le mea muamua mai le masini mai le fesoʻotaʻiga. Ia, afai e leʻi fesoasoani, faʻafesoʻotaʻi le Cheret Services.

Vai

O le Suavai e pau i luga o le puipui pito i tua o le masini ma autotalang- masani ai posnomenson. Ae afai o se puddle na aliali mai i lalo o le pusaaisa, o lona uiga e le paʻu le vai i totonu o se tane faʻapitoa. E le o se mafuaʻaga lea o le popole, e foliga mai na o le faʻapipiʻiina o le alavai alavai. E mafai ona e faʻamamaina i le fesoasoani a se mapusaga faʻapitoa, ae sili atu ona tuʻufaʻatasia faʻafitauli o se polofesa.

Aisa

Afai o le masini e faigaluega, ae e le faʻaʻaisa, masalo na tupu se mea matuia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le malu malulu na tupu, na faʻamutaina ai le pakete puipe faʻataʻamilosaga pe na malepe le osofaiga. Tuu le saʻo le "faʻaiuga" e mafai ona avea tagata faʻapitoa, ma aveese le le lelei o le faʻaaogaina o le fale faigaluega.

Faʻatonutonu Faʻafetai Samsung Scroncy, Electrolux, maila CIS, Wortelpool, o le Cortel Officer (ARDEN, VeRoroest, o Godon, Swortding Camber (ARDRA) mo fesoasoani

Faitau atili