E thab le lologa!

Anonim

Puipuiga Puipuiga Puipuiga: System Systents, Device Activery, Faʻapipiʻi Filifiliga i le fale mautotogi ma le atunuʻu, gaosi oloa

E thab le lologa! 12664_1

I le tulaga o faʻalavelave e fesoʻotaʻi ma le tau o nofoaga o nofomau ai, o le tagata solitulafono e faʻaopoopo i le toe faaleleia o ona lava fale e tatau ona totogi mo le tau o tuaoi. Pe mafai ona puipuia e faasaga i ia faafitauli?

O Bigps e le masani ai le nofoia o le tulaga muamua i fuainumera o inisiua totogi, ma o le mea leaga e mafua mai i le meatotino e sili atu nai lo le maliu o le fale gaoi. Faʻamuamua au lava fale mai se faʻalavelave faʻafuaseʻi, ma i totonu o le aʻai foi o loʻo i lalo ifo o fale mautotogi o loʻo fuafuaina o loʻo fuafuaina o ni suiga faʻapitoa o masini. Tagata gaosi e taʻu atu ai i latou o loʻo maua mai ai le tino. E tofu lava ma faiga faʻapitoa e mafai ona tulaʻi mai o loʻo maitauina le laga ma tali atu i ai muamua i se auala, lafo atu se leo o le logo, lafo se leo poʻo le taʻavale aisa. I le taimi nei maketi o le tino o le tino gaosi oloa, Axio (Siamani), scrientechedconch (Taiwanc (HM " H2O-faʻafesoʻotaʻi ")," Hydroresource "(TM Gidrolock), CT (TM") (tm "ARK.

Polokalama vaega

O le tuʻufaʻatasiga o le faʻatagaina puipuiga o le puipuiga o loʻo aofia ai tolu vaega autu:

1.Dackers (tasi pe sili atu) e tatau ona iloa ai le lakapi ma lafo se faailo.

2. O le faʻaeletonika Faʻatonu (pule) o se masini maua se faailo mai le seso ma le "faʻafoe" faʻagaioiga o le tagata faigaluega.

3. O mea taua o le electromechanical poʻo le eletise eletise e toe faia i le Controller Commands.

O fesoʻotaʻiga i le va o masini e mafai ona faʻatinoina e leitio, poʻo le leitio o loʻo faʻagaioia i le 434 poʻo le 868 MHZ (mo nisi faʻamatalaga "ma le 2003, O le a tatou taʻuina atu i vaega taʻitasi o le vaega o le polokalama.

E thab le lologa!
Ata 1.

Cct.

E thab le lologa!
Ata 2.

"Akvilolon ma le saogalemu faiga"

E thab le lologa!
Ata 3.

"Akvilolon ma le saogalemu faiga"

E thab le lologa!
Ata 4.

"Hydroresource"

1-4. O tagata gaosi e faʻafesoʻotaʻi mai le elemene elemene o lenkagen sensor, le ituaiga o papatusi (1), luga (2), pine (3) o le masini.

Entors na pau

O le lagona e iloa ai le tutupu mai o se faʻalavelave faʻafuaseʻi ma e iai se lapataiga talafeagai e uiga i ai. E masani lava, o le masini o se tamai fasi palasitika (i lalo ifo o le metallic) container, i luga o le tasi o le pito i luga o eleeleaina o loʻo iai. O le mataupu faavae o le seso e pei ona taua i lalo. A tapuni ni fesoʻotaʻiga i se vaega o soʻo se suavai ma eletise eletise, e vagana ai le suavai (vagana ai le manuia), suiga, o lona uiga o i ai nei i le va o latou i ai nei suiga. O le pito mulimuli ma o le muamua tinosunang. Faʻapipiʻi le lagona i nofoaga o le sili ona faigata o le vai i taimi o faʻalavelave.

O aʻoaʻoga autu e fesoʻotaʻi ma le uaea e mafai ona fesoʻotaʻi (luga le umi - 3-4m, ae e mafai ona faʻaopopoina, e mafai ona faʻaopopoina i le 100m). I luga o le mea e ma le saogalemu le va o masini na tutupu mai le Volpation 5-24V. Ina ua malosi le lagona o lenei filifili, o loʻo tupu nei mea i ai nei e tali ai le Pule. O le faʻaogaina o sea tulaga o le faʻatonutonu e faigofie ona "saili mai", i le a le atunuʻu. O le iai o le faʻasaoina o le faʻasaoina ma mafai ona solia le uaea i soʻo se taimi.

E thab le lologa!
Ata 5.

Cct.

E thab le lologa!
Ata 6.

"Alliance" Manumalo Puipuiga "

E thab le lologa!
Ata 7.

"Aquarisproct"

5-7 O loʻo masani ai le puʻupuʻu o le vai (o latou maoaʻe sili atu nai lo le tele o le lima-lima o le pini i totonu latou te le o le taia.

O le fale faigaluega i luga o le leitio talimalo mana (ASA ituaiga maa, AAA poʻo le paoa, lea e lava mo le 1-2 tausaga o le le mafai ona faia. O le tulaga lelei o le taimi lata mai o le tutoatasi: e mafai ona tuu i tua o soʻo se mea, ma o le ae le faʻalagolago i le fale teu i le Controller. Ina ua faʻamalosia e le sensor, o le leitio faʻailoga o loʻo lafoina i le Controller (o loʻo i lalo o le 150m i lalo o tuutuuga o tuʻusaʻo le vaʻai).

E thab le lologa!
Ata 8.

Ata V. Kovalev

E thab le lologa!
Ata 9.

Ata V. Kovalev

E thab le lologa!
Ata 10.

Ata V. Kovalev

E thab le lologa!
Ata 11.

"Hydroresource"

8-10. O le tele o le tausiga o le tausiga o loʻo aofia ai se puʻupuʻu siper (8) ma le le-faʻatauga leitio (9, 10, 10, 10, 10). O lea faiga e mafai foi ona faʻaaogaina lelei e siaki ai vai vai i le alavai lelei poʻo le taʻele ia te oe.

11. Suia le Onkage Puipuiga Faigaluega i totonu o le atunuʻu fale: A e faʻamalosiina se tasi o le sensor, o le pule o le faʻatonuga e tuʻuina atu i le fale o le vai, ma pe a faʻapipiʻi le pamu o le vai i totonu le vaieli pe lelei.

E i ai le leitio ma faaletonu: O le pule o le na o le mauaina e le tagata e le mafai ona siaki otometi le faatinoga o le seso. O le mea lea, o ou faʻamoemoe mo le lelei o le galuega e mafai ai ona faʻamaonia le saʻoga o le ea. E moni, e i ai ni nifo e masani ona faʻaalia faʻamatalaga e uiga i le paʻu o le ala o le maa Ae o loʻo ia i latou foʻi le le manaʻo: Afai e te leʻi tali atu i se faʻailoga i le taimi, lapataiga e uiga i le manaʻomia ona suia maa, ma le taua tele na maua ai le pule. E mafai ona avea lea ma tagata le mataina le fiafia mo tagata o le aiga na toe foʻi mai i le afiafi o le galuega. Matua sili atu le talitonuina nai lo le leitio masini, faʻaaoga se fesoʻotaʻiga fesootaiga i le va o le sensor ma le Pule. Ae latou, ma le seasea o tuusaunoaga (Nepane), e tele naua na ofoina o se vaega o le Smart System. Leai se mea e fai ai ni tagata gaosi oloa (pei o le Axico) aumai a latou uaealesurless ninsurs ma se mea e sili ona taua, faʻatagaina oe e faʻaaoga e pei o le uaea.

Matou te tuu le leai o le susu

E thab le lologa!
E lua filifiliga talafeagai mo le nofoaga o le suavai susu. O le muamua-seso ua oti i le fola i le nofoaga e ono mafua ai le vai, o le a faaputuputu le vai. O le masini ua faʻapipiʻiina ma faʻafesoʻotaʻi pepa i luga ina ia latou o ese atu i luga o le fola i le 3-4mm. Lea e mafai ai ona e faʻaititia le ono faʻaititia i le ono mafai ona tali mai (faʻataʻitaʻiga, pe a uma le fola). O faiga autu o le faʻamamaina o uaea ua tuu i totonu o le sima i totonu o le faʻailoga o le pvc faagaau. E manino lava e mafai ona fai lenei mea i le tulaga o le toe faaleleia.

E thab le lologa!
O le filifiliga lona lua - o le sensor o loʻo tuu i luga o le fola ma fesoʻotaʻiga papatusi i lalo. Ae faafetai i le togi o mea faʻatino i luga o fale, o lona tulaga maʻa autafa e le opo faʻafesoʻotaʻi ma le fola, ua faʻaititia ai foʻi le ono o se tali sese. O le uaea uaea i lenei tulaga o loʻo sipai i luga o le fola ma taumafai e fesuiai i ana meafale, pipili i ai.d., pe o le uaea i le va o papa. O le lelei o lenei metotia o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi e mafai ona faia i le pito o le toe faaleleia. Filifilia o se filifiliga e tuu le masini, manatua ni manatu se lua. Muamua, e manaʻomia pe a manaʻomia (solia, suia o le itā.p.) System, sa mafai ona vali ai uai ma le lagona. Lona lua, o le metotia kolosi e tatau ona faʻatagaina e le aunoa le faʻamamaina o le faʻamamaina (soloi) masini faʻafesoʻotaʻi.

Pulea poloka

O nei masini eletise e tuu i totonu o le susu-faamaoniga puipuiga fale puipui. Pulea poloka, o se tulafono, ua faʻapipiʻi latalata i le gaʻoa pulou (lea e sili ona taua o le mafai ona maua ni mea e mafai ai ona maua fua i latou mo le tausiga. E masani lava ona fesootai i le eletise eletise mai i le autu (o le voltage i le pule o le pule o loʻo sapalai mai i le pa puipui e ala i le masini puipuia o le saogalemu o le 30MA). O le poloka poloka fuafuaga e tusa lava: O le faʻailoga mai le Lepagen Senar ulufale i le fale-i le Pule. O loʻo faʻatautaia e le mulimuli le faʻailoga ma avatu le faʻatonuga talafeagai i le e fausia e faʻatonutonu ai le faʻagaioiga o le tagata faigaluega.

O a tagata o le tagata faamasino

E thab le lologa!
Cct.
E thab le lologa!
CCTV faʻatau atu e mafai ona e mauaina tagata faʻamaufaʻailoga e ese mai i le aofaʻi o mea e faʻaaogaina mo lensos (mai le 1 i le 10) ma le numera o le fausiaina o masini. O le masini i le maualalo o le faʻatulagaina (e tasi le faʻaaogaina mo lensors ma le tasi e masani ona tatala fua, o se tulafono, o loʻo tuʻuina i le pa mautotogi; I le tapulaʻa maualuga (e oʻo i le 20 Inputs ma le tele o mea e mafai ona toe faʻaleleia o le faʻatonutonuina o masini) - i luga o le puipui poʻo le tau o le eletise. Faatasi ai ma le itu o tagata faufautua e mafai ona ofoina atu masini e faʻatagaina ai ni faʻafitauli e tuʻufaʻatasia se lepena puipuia ma isi faʻafitauli o le fale faʻatau, ".

Pule Sili masini

E mafai lava ona iloa lelei le tolu ituaiga o masini e tali atu i faʻalavelave faʻafuaseʻi (lologa): fafaga leo (malamalama) faʻailo le feau i le fale (fale mautotogi

Atuatuvale i le lotoifale. Talosaga o se Pule Faʻalauiloa E mafai e tagata Pule ona tuʻuina mai se leo poʻo le malamalama lapatai (faaputuga, bozesst, o le sili ona aoga ma le taugofie ma sili ona lelei. E saʻo pe a na o loʻo iai tagata i le fale, ma e le masani ai. Mafaufau: OE E Ola i le Galuega, ma naʻo le toʻatasi le laʻa o le matua o le matua o loʻo i le aiga (mo se faʻataʻitaʻiga, o lou tinamatua). O e mautinoa o le a ia tali atu i se mea e leʻi mafaufauina e mafua ai le faʻailoga faʻailo ma tutoʻatasi o le a mafai ona fuliina le tafe o vai i totonu o le fale poʻo se fale? A mavae mea uma, o se tagata matutua e mafai ona le mautonu, ma e le faatali le lolo.

E thab le lologa!
Ata 12.

"Aquarisproct"

E thab le lologa!
Ata 13.

"Akvilolon ma le saogalemu faiga"

E thab le lologa!
Ata 14.

Cct.

E thab le lologa!
Ata 15.

"Aquarisproct"

12-13. Pule o le Aqastoxt (12) ma le lipestos (13) o faiga (13) ua faaauupegaina i le faaleoleo faiga na o le tau.

14-15. O le Elektro Movisi o Tapunia Back Atoves mafai ona faʻamalosia e le upega tafaʻilagi uma voltage (22,2) e mafai ona faʻaoʻo mai ai ma le voltagen. sapalai. O loʻo iai foʻi avetaavale o loʻo faʻagaioi mai le maa natia i le mataupu (15).

Masini e lafoina se igoa mai fafo. O iinei e te faʻaogaina ai se telefoni (uaea) modem poʻo le o loʻo taʻua o le GSM module faʻaaogaina mo faʻamaumauga o le CSM, o loʻo faʻaaogaina i le telefoni). Soʻo se tasi o ituaiga e lua o faʻatonuga e tatau ona faʻaoʻo atu i le eletise eletise e mafai ona faʻatinoina ana galuega pe a oʻo le voltage i le mana o le a mou atu. O le masini masini na te alu ese ai se lisi o numera numera. Mo i latou taʻitasi, o le ituaiga ma le anotusi o le feʻau ua fuafuaina muamua (o le leo poʻo le tusia- i le ituaiga o le SMS), o le mea e tatau ona faʻatulagaina le masini.

Masini i luga o le suavai. Sili ona lelei puipuia le amataga o lologa e faʻatagaina ai ni fetuunaiga faʻapitoa fetuʻutuʻunaʻi ma eletise eletise, ma eletise eletise. E tatau ona faʻataʻatia isi e faʻatino i totonu o potu ma le le fiafia maualuga. E ala i fale o loʻo i ai ni masini o loʻo faʻamauina i totonu o le vai o le vevela ma le malulu o le vai o loʻo i totonu o le tusi lesona o vaega (leai se mataupu e le mafai ona faʻapipiʻiina nai lo alatoto ma vaʻa).

Eletise eletise Aofia ai le leaga (chiebers) ma electromagnet posnoid. Faʻatulagaina masini o lua ituaiga: e masani ona tapunia ma e masani ona matala. E faigata ona fai atu le le mautinoa, o le mea e sili atu le faʻaaogaina i le gaosi oloa puipuiga polokalama - e tofu lava ituaiga ituaiga ma ana lava uiga. O lea, i le tulaga o le totone, e masani lava ona tatalaina le alatele, ma le mou ese mai o taumafa mai le upega tafailagi, o le a matala o le sami, ma o lea o vai i totonu o le fale. (Afai o le eletise eletise e vavaeeseina ona o se puʻupuʻu puʻupuʻu mafua mai i se lologa, o le a faʻaauau pea le mea o le vai, ae e leai foi se tau o le vai, ae e leai foi se pata o le vai. talafeagai). O le mea lea, ua fautuaina e tagata atamamai le faʻaaogaina o afutiti ma le Voltage 12b, ma le polokalama e tatau ona faʻavasega i le faʻavae o le paoa. O lea o le mea mai fafo o loʻo le paʻu i le pamu o le eletise eletise, o le faʻamamaina vai vai faʻamamaina e tatau ona faʻapipiʻiina i le va o le alatoto ma le tusi lesona. O lisi lisiina o le faʻagaioiga o le octromagnetic masini e faʻamalosia ai le tele o tagata gaosi oloa e lafoai ai le latou faʻaaogaina e fiafia ai polofesa ma eletise eletise.

E thab le lologa!
Ata 16.

"Hydroresource"

E thab le lologa!
Ata 17.

"Hydroresource"

E thab le lologa!
Ata 18.

16. Mo se polo Vave pule i Gidrolock polokalama, o se afi eletise maualuga e sili atu i le 50kgsm ma le galuega o lona dynamic faateleina pe a ki le ua faaaogaina.

17. Mafuaʻaga le Bandom Stonering Bad Cranes ma le eletise eletise poʻo le sosolo i luga o vanu o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le vevela ma malulu vai paipa (faigofie mo le faʻapipiʻi ma le tausiga.

18. o le fale mautotogi a le atunuʻu poʻo le atunuʻu o loʻo tuʻuina atu i potu uma o loʻo faʻaaogaina ai le vai ma, o le a iai se avanoa o le galugalu: faletaele, faletaele. E talitonuina o le tuu i lalo o le tasi lagona i lalo o le "vai" masini.

Eletise eletise Ole a toe amata le vai pe a liliu, aua ua faʻaleagaina le pule, aua e naʻo le faʻatonutonuina o le pulega o le pulega. O mea o nei masini o loʻo faia i chromed apamemea poʻo slingless steel, ma o le crane lava e mafai ona tafia le mamafa i le 16bar. O le taʻavale o se tuʻufaʻatasiga o le eletise eletise eletise ma se IP67 Puipuiga Tulaga. E faʻatagaina i totonu o le kapopo e faʻatagaina oe e faʻaititia le tatalaina / tapuni saoasaoa (o le taimi o faʻagaioiga e le sili atu nai lo le 28c) e taofia ai hydrate. E le manaʻomia e le Digid le drive le malosi, ma i le taimi o le faʻagaioiga (tatalaina / tapunia) e faʻaputuputu na o le 4-8W. O loo i ai le Alii e aveina le soliga mai Voltage 220v ma fesootai ma uaea pulega, faapea foi ma le fausiaina o le pulega pule (anpatton, netwot, netwout, netwoston

E tusa ai ma tagata atamamai, ua talafeagai faapitoa ile faʻagaioia o meafaitino o loʻo iai se faʻaaliga vaaia o le faʻailoaina o le tulaga ma faʻauʻuina i le "pulega faʻamaonia tusi talosaga". O le mea mulimuli e mafai ai ona pulea le polo polo vatele pe a leai se eletise i le fesootaiga. O ia masini e faʻaauupegaina, faʻataʻitaʻiga, nekey system.

Gidrolock puipuiga faamalosia e tasi o se tasi aoga foliga. Faatasi ai ma le umi-taimi auala i luga o le pito i luga o le cowl cowl, masima mafai ona aliali mai ma le sipai o le zaisa e tupu i luga o le ipu faigaluega. VGIDROCLOCE CONCERNE AMATA 1 TAIMI I LE MULIMULI O LE DOVE I LE AUAUNAGA O LE AUALA E TOLAFOLAINA O LE TOTO I LE 3-5, lea e puipuia atoa ". O se mea faapena e maua foi i totonu o le puipuiga puipuiga "aqinastoxt" ma "Neptune".

E thab le lologa!
Ata 19.

Oona.

E thab le lologa!
Ata 20.

Ata V. Kovalev

E thab le lologa!
Ata 21.

Ata V. Kovalev

E thab le lologa!
Ata 22.

Ata V. Kovalev

19-22.GSM Controller (AExico) (19) ma Cared Modem ("Senquyquycaut Detegy") (20-22), o loʻo faʻaogaina i ai ma le malosi o le eletise. E ala i le fausia-i le oge, o nei masini e mafai ona sui le eletise eletise e le faʻatonuga a le e ona le pule (DTMF faailo).

O fea e talosaga ai?

E pei ona i ai i le taulaga fale mautotogi ma i le atunuʻu, o le puipuiga puipuiga o loʻo faʻaaogaina e mafai ona faapipiiina i soo se mea, o loʻo iai se lamatiaga o le popo vai. E faʻamalosi fale, a latou faʻapipiʻi, faʻaopopo, e mafaia foʻi i le folasaga tulaga o le au faʻateʻisaga o vaitaʻele. O le a tatau ona tape le faiga e le gata ile vai o le vai, ae faʻapea foi o le pamu a le pesini, ma faʻatino ai se faʻailoga puipuia i ia mataupu.

E thab le lologa!
Ata 23.

Ata V. Kovalev

E thab le lologa!
Ata 24pi.

Ata V. Kovalev

E thab le lologa!
Ata 25.

Ata V. Kovalev

23-25. AQUI-L ("MED MEVECECONGUIESS") E leai ni kakapale, ae o loʻo i ai le pule ma le lua polo e 'au ma le leitio Alu e galue, kiliki le ki i luga o le kinchin, ma o le polo vae poloka le fafaga ma le malulu vai i le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi. Mafaufau i se mea!

Faʻafefea ona faia se faiga

Afai e te filifili e faʻapipiʻi se faʻamalologa puipuiga faiga i totonu o le fale mautotogi (fale), e mafai ona e alu i ni auala se tolu. O le muamua o le faigofie: e faʻatau ai se tagata sauni-faia seti i se lapoʻa o le fausiaina o le supamaketi tele, e aofia ai le tasi pe sili atu lentors, o se fale tumaʻoti) ma le tasi fale eletise) tietie. O le mea autu o le faʻatau atu lea o se seti e afaina tonu i le mafai i ou faʻagaioiga tulaga. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia tele i le loloto i se taimi vave, o le mea lea e tatau ona agaʻi i ai, pe faʻafefea ona maua uma ona elemene. Afai, faʻataʻitaʻiga, o le numera o suproesosi o loʻo aofia ai i totonu o le pusa e le lava, e mafai ona faʻatauina.

O le auala lona lua: fuafua pe o le a le tele e te manaʻomia nintors, pulea, ma isi mea, ma faʻatau atu i totonu o se teuga tupe faʻapitoa (o se tulafono, o loʻo faʻaalia i luga o le nofoaga gaosi oloa). O le ala lenei, o lenei ala lea e tupu ai nisi o tagata tutupu fale i le leitio ua fuafuaina.

Auala lona tolu: I le fesoasoani a polofesa, fai lau oe lava puipuiga. Mo lenei, o le tasi kamupani o le a tuueseeseina ai le numera manaʻomia numera o le suncfors (mo se faʻataʻitaʻiga, "faʻataʻitaʻiga" o le faʻamasinoga lona tolu (Mo le lona tolu Electromagnetic Atoves (mo se faʻataʻitaʻiga, Honeywell, ISA). O fea o auala e tolu e tatau ona faia oe lava e tatau ona faia oe lava. O polofiti e fautuaina i ai e maua ni mea faigaluega e mafai ona fai uma, ma le tolu. Ae o le a le mea lea, e te masani ai i se mea faʻalavelave, ma e mafai ona e faʻafoʻiga ma le manuia.

O ai e tatau ona lafoina se feʻau faʻafuaseʻi?

O le mea moni, muamua o mea uma, o le e ona o se fale mautotogi (i le fale) e tatau ona maua ni faamatalaga e uiga i le faai. I se faʻaopopoga, o le feau e tatau ona lafoina ia i latou e masani ona vave faʻatulagaina (tusa ma le taimi muamua faʻatasi ma oe) pe naʻo tagata taʻitoʻatasi e latalata i lou fale. Lenei mea, faʻataʻitaʻiga, o se faʻafoʻi poʻo se tau faʻalavelave faʻalavelave e aofia ai le faʻatinoga i lou fale; I le tiute i totonu o le Shirwewe. Puipuiga o le nuu; tuaoi le galulue i le tulaueleele poʻo le pule o le tuaoi o le tuaoi .D.

E le o mea uma e lamolemole

I luga o itulau o matou mekasini faʻataʻitaʻi, matou te le mulimuli i isi lomiga ma faʻasalalauga faʻamau o le toe fai: "Faʻapipiʻi le faiga o le puipuia o alavai - ma le toe avea ma lolo!" O loʻo tatou taulotoina e taʻu i le tagata faitau le upu moni - o le faiga o le puipuiga mai lea oloa e Panaka mai le Bay e leai. Ioe, o le a puipuia mai le lolo na mafua mai i le talepe o paipa, fetuutuunai ma fetuunai mea o loʻo i totonu o le fale mautotogi (fale), o le a na ona poloka le tafe vai. AKAK e mafai ona puipuia mai i paipa paipa o tagata o loo i le fale o le fale o le fale mai luga i le pito i lalo? O le a ou tali atu ma le faʻamaoni, aua naʻo le lockmith e mafai ona faʻasolo mai le siʻitia o le siʻitia. O lea, o le puipuiga o le faiga o le a mafai ona lafoina se SMS Mesware lapataiga o loo iai sau fale lolo. O se feʻau faʻapena o le a e mauaina i le mea e tupu mai ai i le swearough o le uaina o le suavai poʻo le galugalu i le fale mautotogi i luga.

E thab le lologa!
Ata 26.

"Alliance" Manumalo Puipuiga "

E thab le lologa!
Ata 27.

"Aytonk Magke"

E thab le lologa!
Oona.
E thab le lologa!
Oona.

26-27. I le maketi o Rusia o Rusia, o le masini e tatau ai mo le fausiaina o se faiga o puipuiga mai le faʻasaʻo o le masini e mafai ona faʻatauina uma ma i le faiga o se seti. O le faafaigaluegaina o le TM "H2O-faʻafesoʻotaʻi" masini (26) ma le sauni o le TM HotaPoint (27) ua mauaina e le elemene.

Toeitiiti lava o tagata gaosi uma ia latou nofoaga finau o le puipuiga o le mea e puipuia mai ai o le a sefe mai le mea e mafai ona sefe ai le mea e tupu ai le vevela. Peitaʻi, e le o se vaega masani e o gatasi ma le mea moni. Ina ia mafai ona puipuia le system e puipuia ai le fale mautotogi mai se mea leaga e lua, e manaʻomia i le lua paipa (aveese le vevela o le polo ma le eletise eletise i luga o le polo ma le eletise O le lapotopoto, le uamea uamea lea e i ai le Leakagen lensor. Ae o ai o le a filifili i sea suiga i totonu? Ma i luga o le osofaʻiga o le faʻamafanafanaina o vanu, e leai se tasi e faʻatagaina oe. O le mea lea, i lenei tulaga e mafai ona e maua le SMS ma le mea moni o le tau mea moni.

IVOT I fale tumaoti o le ata e matua ese lava, o iinei e mafai ai ona sefeina le puipuiga mai le nofoaga mai le tulaga o le vevela. O le le tumau o le a latou le vete e mafai ona faʻapipiʻi masini masei i luga o le laʻei atu o le fale, tui i le potu i lalo poʻo le malae vaʻalele e tatau ona faʻaoʻo atu ai i le faʻamoemoeina o le lautele).

Fautuaga Faapitoa

O le autu autu o le faʻapipiʻiina o loʻo fuafuaina le faʻatuatuaina o le puipuiga o le puipuiga o le sili atu. O le lenkage lensor e tatau ona tuʻuina i luga o le fola latalata i le masini puipuia o ia, igoa o le vai e tatau ona aliali mai i le gasolo. Filifilia o se Nofoaga, E Tatau Ona Tatou Loto Vaʻai i le itupa o le fola, o le i ai o le faʻalauteleina .P. E tatau ona totogi faʻapitoa i le ituta tumaʻoti, e faia ai eleele vai ma le otaota tuai. O nei weiglocks e masani ona tuʻuina i totonu o le malo o le faʻataʻavaleina o fola o le potu susulu, ma o loʻo iai avanoa i le taualuga ma tafe i le "fola" o paipa. E tatau ona fatuina e le Kapeneta se "fola sima" ma se faʻaituau i le itu o le faletaele (ina ia tafe ai le vai o le faleuila i luga o le faleuila, ma le faʻatulagaina o paipa, ma Tuu se soyas sonsoge lagona i totonu. Afai e le faia lea, e iai le leaga o le vai e tafe mai le pa i totonu o le tulu i totonu o le paipa o le paipa po o le mafanafana o loo sasaa atu i totonu o se fale mautotogi i totonu o se fale mautotogi i lalo. Ava o le a iloa le Lolo pe a o tuaoi ma le tagi. O se pallet tutusa o le faʻapipiʻiina i totonu o le loka na tu i lalo o le umukuka goto. I le isi itu, i le taimi o se faalavelave, vai i le paipa tipi na faia i lona aso o le a tafe i le fogafale (o le a, o le a pasi atu i le darkagen i le loka).

Alexey Corgeshin, Faatonu Aoao Lautele o EVIKA

Epilogue

O le faga o loʻo sili atu le fiafia i ai nai lo le faʻaumatia o ona iʻuga. O le isi lava metotia e mafai ona sefe ai mai le lolo na mafua mai i se faalavelave i se itu i tua o le vai sapalai. Jcc telefoni mai le mea latou te le mafai ona puipuia (na motusia i le pusa olo ma le osofaʻiga o le faʻamafanafana, o tuaoi e le mafai ona faʻatali mo se taimi savali. Atto tele. O ē ua lapataia, ua leva ona faaauupegaina.

O nisi uiga o le fuatupe
Palota igoa (seti) Fale gaosi Auala fesoʻotaʻiga i le va o masini Ituaiga o Locking Device Device / Count, PCs / lapoa o filo, inisi Aofai o Lenkagen Changors, PC. Ituaiga o Pule /

Fausia-i le faailo

Avanoa o UPS *** tau, olo.
Gidrolock "fale mautotogi 1" "Hydroresource" Uaea Shk. * / 2 / 0.5-1 3. Monoblock / +. Maaalu. 8900 (pule)
"Neptune" Cs Uaea Shk.k. / 2 / 0.5-1 2. Monoblock / +. Maaalu. 7760 (pule)
"H2O-faʻafesoʻotaʻi" "Alliance" Manumalo Puipuiga " Uaea K.s. ** / 1 / 0.5-2 pe Shnk. / 1 ​​/ 0.5-2 (2800 olo. / PC.) 1 (350 oona. / PC.) Monoblock / + (1400rub / PC.) Maaalu. Asiasiga elemene
Malolo. Scenteretech fincnics. Leitio K.s. / 1 / 0.5-2 (1940rub.) Shnk. / 1 ​​/ 0.5-2 (2690 Rullas) 1 (1647. / PC.) Monoblock / + (7800rub.) Maaalu. Asiasiga elemene
"Akvasto'k" - "talafeagai talafeagai" AKvarisk-drackction Leitio Shk.k. / 2 / 0.5 3. Monoblock / +. Maaalu. 8500 (pule)
"Pusa mo le puipuia mai o le auala" Oona. Leitio K.s. / 2 / 0,5-2 2. Monoblock / - - 13 498 (pule)
I le fale. Talitane Leitio Shk.k. / 2 / 0.5-2 tasi Monoblock / - - 10 990 (pule)
"Aqua-l" "Toaveina o Konoki Leitio Shk.k. / 2 / 0.5 -Radobrack Monoblock / +. Maaalu. 8500 (pule)
Seti "Ark" "Aso Melix" Uaea O. / 1 / 0.5 2. Monoblock / - - 9300 (pule)
* STK.-polo sani crane ma eletise eletise;

** k.s.- pei o le alatoto;

*** O le UPS o se mana le mafai ona maua.

O le faatonu o loʻo faʻafetai i le kamupani "faʻapitoa ma tekinolosi" (CST), aytonk firkes, AKVALIRD! " I le tapenaina o mea.

Faitau atili