Fanua

Anonim

Masini mo le pusi mutia i nofoaga e oʻo i le 25 eka: trimmers ma le toega o gaioiga, faʻataʻitaʻiga o gaioiga mo le faʻatau

Fanua 12669_1

Lady stylists
Mtd.
Lady stylists
Husqvarna.

O le penisini o le penisini mower mai le eletise e faigofie ona iloa ai le foliga vaaia. O le afi o le "cage" mo le malulu - faʻataʻitaʻiga r 145 sv (husqvarna)

Lady stylists
Al-ko.

I le eletise eletise eletise, o le afi o loʻo nana i lalo o le palu, pei o le faʻamafanafanaga 40 Bio tipolo (Al-Ko)

Lady stylists
Al-ko.

BC 4125 NOFOAGA TIGA TRIMMER STARD (AL-Ko) saunia tauau tauau ma 'au mo faigofie gaioiga

Lady stylists
Makita.

O le eletise eletise ormmer um 3830 (Maktata) ma le pito i luga o le afi o loʻo maua ai le lautele o le 40 cm.

Lady stylists
Bosch.

O le eletise eletise o loʻo i ai le tele o 34li (bosch) e mafai ona fetuʻunaʻi le tulimanu o le ulu o le ulu tipi, lea e faʻafaigofie ai le faʻagaioiga o nofoaga

Lady stylists
Honda.

O le trimmer tipiina meafaigaluega e le o se taimi fagota. A o le tausiaina o se '' upega tafaʻilagi i luga ma vao tetele, vaomatua, o se leo i le ituaiga o le uʻamea disk ma nifo o le a fesoasoani ia te oe

Lady stylists
Stiiga.

E mafai e le eletise eletise ona faʻaoʻo atu ma se laina fagota

Lady stylists
Al-ko.

O le eletise eletise ma le faʻatulagaina pito i lalo o le afi e faʻafaigofie ai le galuega i se isi 'au

Lady stylists
Honda.

Penisini Trimmer o se tulaga atoa o le autasi. Fetufaaili ma suauu, ma penisini motocos, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻiga umk4251 (Honda), o le a ia galue ai ma le oona

Lady stylists
Al-ko.

Talo le penisini o le larwing o le Briow 46 Bar faamafanafanaga (Al-Ko) o loʻo faʻaogaina i le 65l tagata malaga. O loʻo maua ai le lautele o le puʻeina o le 46cm. O le maualuga o le tipi e fetuunai i le laina o le 25-75 cm

Lady stylists
Husqvarna.

E tutusa lava le taua o le itu a le malae o le vao i le vaega o loʻo pipiʻi, aemaise mo feʻaveaʻiga ma le teuina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se puʻupuʻu o le LC 48 V (Huqvarna)

Lady stylists
Honda.

HRG465sde ia te oe lava-o loʻo i ai le Awwer vao na faʻatagaina taumafaiga a tagata e faʻaititia ma faʻagaioia vaega tetele

Lady stylists
Mtd.

I luga o nisi faʻataʻitaʻiga o laʻau laʻau, faʻatasi ai ma se umukuka masini, o faʻasalalauga ua faʻapipiʻiina, ma faʻapipiʻi ai le mulilua i luga o le ata

Lady stylists
Makita.

O le faaputuga o mea uma o loʻo iai mea masani: O se auala uili e fa, lea o loʻo faʻapipiʻi ai le auala i le ogatotonu o le lalolagi

Lady stylists
Makita.

Afai e te vaʻai i le lawnmower mai lalo, matou te vaʻai atu o le iti o le naifi o loʻo i le pito o pito ma tipiina i latou

Neat Green Lord i luma o le miti a le miti o soo se tapa. Ae o le matagofie tele e manaʻomia ai le faigata tele, pe a uma, e tatau ona tausisia pea ile tulaga talafeagai. O le braid tuai e faigata ona talafeagai mo se galuega asoa, o lea e le mafai ona e faia e aunoa ma le lalagaina o laumei.

O a faʻalapotopotoga e muamua tulaʻi mai ma le Upu "MOW"? O le manogi o le manogi o mea fou na fai ma 'au, e leai se mea o Rusia Rusia ma ... o le setete, o le tagata ma le talitonuina o le magafagafa. O ata e matua matagofie lava, peitaʻi o le mea moni, o Skelet o loʻo manaʻomia ni taumafaiga malosi i le tino. O tekinolosi faʻaonaniga o loʻo fuafuaina e faʻamama ai le tagata faigaluega a le tagata, ma ua leva ona pule o feapā. Ina ia suia, na sau o ia e ala i tupua otometi ma fanua mataga. O le ki vitio e sili ona faʻatau atu ai se trimmer vave, ma le malae fana, ona o le muamua o le a sili ona faigata-i-mea e sili ona faigofie.

Fetaui lelei

Tagata nofoia uma e ana fanua, pe o tagata o tuaga po o tagata fiafia o le "pupuu" pu laiti "6 eka, tuʻufaʻatasia le manaʻomia o le mutia. O le galuega sili ona aoga lea, ma e masani lava ona maua: O lea e sili ona lelei le lape mea uma le lape mea, I se tusitusiga, o le a matou faamatalaina ai le tele o auala sili ona taatele mo pusi i totonu o le plots o le tele o le tele (e tusa ma le 25 eka).

E tele masini e tele mo le puaa o se tamai vao. O le filifiliga o se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa faʻalagolago i le tele o le sili atu o le mea mulimuli. O iinei e matua faigofie lava, ona o oe o le a mafai ona taʻitaʻia e pei o le a o le faʻatauina o lavalava. Failauga mea gaosi oloa ua faamaonia fanua faamaonia fanua faamaonia fanua faʻamaonia ma faʻailoa mai ai i ni vaega faʻasino. O le mea lea, o le fasi e tutusa ma se vaega o le 150m2, m-150-400m2, l- 400-1000m2, xli- sili atu nai lo le 1000m2.

Mini palau

Lady stylists
O le vaega o le nofoaga o le nofoaga e manaʻomia ai le tauemuina o le mutia sili atu i luga o le tulaga o l ma xl, e oʻo lava i le vaega o tagata uma o loʻo avea ma le uta. Mo ia teritori, sili atu le ogaoga masini ua atiae. E matua mamai (sili atu nai lo le 10l. Ma.) Iunite ma afi afi i totonu, nofoa ma taofiofi faasalaga mo tagata. I fafo, latou te tutusa ma le mini. Leitio Vitio i le tipiti o laʻititi, lea e mafai ai ona tapuni le mutia faataamilo i nei faigata pei o moega fugalaau, laʻau E le mafai ona e paʻu ma le fiafia e maua e le avetaavale pe a "lafoga" i se tuʻufaʻatasiga, togafitia lana togafiti.

Uma i ou lima

O le faigofie auala e aumai ai se tamai vaega i le foliga talafeagai (tele s) o le faatauina o se trimmer. Moni, maua se mea moni tomumu lava ma lana fesoasoani o le a le mafai: o le maualuga o le a le le mautonu, aua, o loʻo uuina pea le masini lamolemole i luga o mata. E fai le mutia i se vaega taua ma le fesoasoani a le trimmer e matua faigata tele, ae le o tagata uma ua lava le malosi faaletino. Ae peitai, o tagata gaosi oloa o loʻo taumafai e faʻaleleia le lelei o le paʻu. Ina ia tipiina le mutia i luga o le faʻafanua, o loʻo galulue i ni vaega o ni faʻataʻitaʻiga - mo se faʻataʻitaʻiga, art 26 (bosch, Siamani) - mafai ona fetuʻunaʻi) - mafai ona fetuʻunaʻi) - mafai ona fetuʻunaʻi) Afai e te le faia maualuga manaoga mo le lamolemole o le vao, o le faatopetofiina lava o le taavale afi. ADYSA e faʻatumauina ai le lelei tulaga sone o le atunuʻu o le atunuʻu - tuaoi latalata i le pa, faigata-faigata-mea e sili atu.

O le "loto" o le trimmer poʻo se eletise eletise poʻo le kesi e faʻataʻamilomilo solo. O le Coil ma se laina fagota na natia, o pito o le mea lea (o le poto) o mai i fafo. I lalo o le gaioiga o le Centirifagol Truces, o le faaiuga o le fagota o le 'ai o le bonding o loo tuga ma liliu i se amuina e tipi le mutia. O le lapoa o le fagota laina o le 1-4mm: O le thykiker, o le faʻafaigofie o le puipui ma lapoʻa tele. O le lautele o le moto e iloa ai le lapoa o le liliuga o le pito o le laina (masani 28-42Cm). Aua le popole, ua amata ona galue, e le tatau ona e fuaina le pule e fuaina tonu lava le mamao: o se faʻatapulaʻaina o le ufiufi o le fagota i le taimi e sili ai liliu.

I le aluga o taimi, o tuluia o le laina fagota e ofuina ma ua manifinifi. Aemaise na vave ona tupu lea mea pe a masani ona faʻafesoʻotaʻi i latou ma faʻafitauli mautu (maʻa, vaomatua .1.). A faʻaletonu le laina fagota, e manaʻomia le toe faʻaleleia o le galuega umi o ona pito, ma faʻalagolago i le faʻataʻitaʻiga - Eseese. O lea, i le oloa et 400 (MTD, ISA) O loʻo tuʻuina atu fetuunaiga o le tusi lesona: O le trimmer e tatau ona tape ma toso pito o le laina e manaʻomia. I le afa-otometi fausaga 8110 (EFCo, Italia), HBC26SJSJS (Homelite, ISA) "WALL) O nisi tagata e ana mea sa faitio i ai ma se masini faapena, o le laina fagota ua faʻaaluina le aoga, aua e masani ona aofia ai le ufiufi o le masini). Faʻatulagaina GL350 (Blackdecker, ISA) O le fagota laina o loʻo umi o le 1-2cm i taimi taʻitasi e amata le afi.

Afai e te fuafua e galue i siosiomaga faigata (stram stems, vaomatua puaa, o vao o vao .D.), e le o iai i totonu o le avanoa e sui ai le avanoa i le "unis" ma se uamea disk ma nifo mama. I le alofa, ia manatua o le mutia maualuga e sili ona lelei e moʻo i nai sini, soloia le 10-15 c Brabin, Faʻaititia le uta i luga o le afi. O le mea lea, e sili atu ona aoga e faʻatau ai mea faigaluega ma se afi afi mai le le fiafia ma taofi (ona o le tele o le avega o le a tape).

Eletise. O le mea e sili ona taugofie ai le eletise eletise ma le eletise mai le eletise mai le eletise. E faia i le tulaga o se pou na faʻaaogaina i se mea manaia ma le ki.

Faʻatau le masini, o le a tatau ona e filifilia se faʻataʻitaʻiga ma le nofoaga o le eletise eletise i le pito i lalo pe i le pito i luga o le tolopo. Mo le tulaga muamua, o le bobbin ua faʻapipiʻiina i luga o le pa o le malosi-malosi afi (200-500W). O se tulafono, o se taʻitaʻi Trimmer faʻataga le lalolagi mulimuli, aveese le "Alatele" i foliga o le vao. O lenei masini e matua vevesi ma ua sauni e galue na o le maualalo ma le mutia mutia. Le tutusa, talu ai o le eletise eletise e maua maualalo, o le faʻatonuga e le faʻatagaina le umuina o le mumū o le mumū o le saogalemu.

O ia faʻafitauli e le fefefe ai masini ma se afi ma se tulaga o le 600-1300w, o loʻo i luga o le toʻotoʻo. O le mea e tupu ai le mea faigaluega i le mea faigaluega.

E tele ni mea faigaluega e faia e le eletise, e le manaʻomia ni mea faigaluega e le manaʻomia ai se mea faigaluega seʻi vagana le laina fagota. Pau lava le mea e matua faʻatapulaʻa o latou talosaga o le i ai o le malosi o le mana grid ma le eletise eletise. Peitaʻi, o loʻo galulue ma se tasi o le eletise e aofia ai le faʻaeteete tele, aua o le apa o le apaʻau poʻo se faʻaleagaina o mea lelei lanumeamata.

Toe fafagaina. Afai e te le fiafia e teteʻe i le uaea uaea, mimilo ma mimilo ai, o loʻo agai i taimi uma, o loʻo agai mai i le nofoaga i le mea e mafai ai ona faia se paʻu trimmer. O le faataʻitaʻiga, o nei mea e tutusa mata 'le eletise. Ua latou totogiina mai le fesoʻotaʻiga, ona toe foʻi lea o le galuega. Nai lo le faiga fagota iinei o loʻo faʻaaogaina tele. O le faaauauina o faʻagasologa o le maa popomer, o se tulafono, e le sili atu i le 30 minute. Mo se gace, e mafai ona gaoioi pe tusa o le 100m2 vao. Ona tatau lea ona toe faʻaaogaina le maa (faʻalagolago i le faʻataʻitaʻiga e 3-10 h). Ae o le tagata faʻaaoga e tuʻuina atu i le fuaitau. E tele na le mafai ona faatulagaina. Ae afai e te fiafia pea i lenei faʻataʻitaʻiga uaea, e mafai ona manogi: faʻatau ni maa i le taimi e tasi ma suia i le faiga o galuega.

Penisini. Afai e le avanoa le eletise mo oe mo soʻo se mafuaʻaga, e mafai ona taofi lau filifiliga i luga o le penisini trimmer ma le suauʻu o le kesi ma le suauu i totonu. Faʻamataʻu, o se faʻailoga e pei o le eletise i luga o le eletise i luga o le afi, ae nai lo le eletise eletise faʻapipiʻiina se lua-stal (itiiti masani (itiiti taimi) penisini. Lona lava sao: O le atoa tuluimai, o se punaoa tele o le faifai pea taotoga, o le mafaia ona galue i timuga. Ae e iai foʻi le le faatuai: faʻateleina pe a faʻatusatusa i le eletise, o le manaʻomia o le faʻatauina ma o le faʻaaogaina o le suauʻu (e tatau ona matauina le saʻo o le faʻaputuga o le paluga).

Lady stylists

Faateleina, o le laʻau laʻau, pei o vāleʻaga, 'ua faʻaauuga' au mo mulumea, o le olo o le mutia, ma le faʻapitoa o naifi i fasipepa laiti. Ina ia tumau le mutia i luga o le vao, o loʻo sapalaiina i latou o laʻau na faia i totonu o le palasitika pusa poʻo ato o ie.

Lady stylists

Lady stylists

Lady stylists

Le tele o taumafaiga, sili atu

Afai o le 'upega tafaʻilagi o le tele m pe sili atu pe afai e te manaʻomia e fausia se lelei lamolemole vao (ma se iloa lelei le eleele i luga), e sili atu le fetuʻunaʻi le malae. Snedya e faigofie ona galue, aua e le tatau ona ofuina i Ona aao. Faʻatapulaʻa le faʻaaogaina o sea mea e mafai ai ona o le maualuga o le mutia: Afai o le 'upega tafaʻilagi moni lava o se fusi i luga o le fusi o le fusi, aveese le itiiti ifo i le afa o le a le umi o le tromm. E le gata i lea, faatasi ai ma le fesoasoani a fanua mataga, ua faigata lava ona mimigi lemu le mutia i luga o le fugalaau moe pe afu. O vao ma olo o eseʻesega: o i latou o masini, eletise, le toe fetuunai ma penisini.

Inisinia. O le sili ona tele ituaiga o malae o le vao o le masini o masini (spindle). E faia i le tulaga o le lua-uili uili, o le tagata na tuleia i ona luma. O le masini e leai se afi ma faʻaaoga le malosi o le tagata faʻaaoga. O le galuega galue o le iunite o le drum liu mai le uili. E i ai le auvae uumi (latou tautua naifi), faʻafiafiaina pito o le mutia ma taʻitaʻi i luga o le naifi faalava. I le taimi lava e tasi, naifi i faʻataʻitaʻiga eseese "e felagolagomaʻi" i auala eseese: O loʻo latou faʻataʻamilo e uiga i le tasi ma le isi, pei o le vale e uiga i le 0.05mm. O le filifiliga mulimuli e sili ona lelei ona e faʻafaigofie ai le galuega ma toetoe lava faʻamamaina le leo. O se faʻailoga iloga o le pusi o le kalori i le Minkanical Gun - o le fasimoli o nila, e faʻatusatusa i le saeia o loʻo totoe pe a maeʻa le paʻu o le tino (fagota laina poʻo naifi).

Robot Mower

Afai e leai sau taimi ma le manaʻo e fai se vao, ae o le a e faia se munwer mower-ropota. O se masini paʻu eletise, e galue lava o ia lava i luga o le upega tafailagi. O le nuu e le alu, ua tuʻusaʻo i luga o le lalolagi i le tufuga o le vao faʻatonutonu uaea. E mafai na ona e liliu i luga / ese le masini ma e tatau ona faʻapipiʻiina mo le recharging, e ui lava o nisi faʻataʻitaʻiga, pei o le sorlar hybrid (husquanna, o loʻo latalata atu i le charger. E i ai isi masini "mai le lumanai" - Fine Ugwers i luga o le ea aluga, mo se faʻataʻitaʻiga o Turbo400 (FlyM, United Kingdo). Faʻafetai i le Fina o loʻo faʻapipiʻi ai le naifi, na fausia ai se ea ma le ea, siitia le iunite. Ua oso mai le moa i le palapala, o lea e faigofie ai ona galulue faatasi. O le a mafai ona e alu e aunoa ma le taumafai i itu uma. O le mauga ma faʻanoanoa e te le o fefe ai, o le gaʻo lelei o le vao ua saunia.

O le mutia na tipi ese e Spindle tina tumau, e pei o le faʻaaogaina o le trimmer, i luga o le vao. Ae o nisi faʻataʻitaʻiga ua faʻaulu i laufanua, e mafai ai e oe ona faʻataʻuina le au sui lau lauʻeleʻele. E fautuaina e tagata gaosi oloa e masani ona feosofai le vao, pei o le susulu o le mutia na togi le talisuaga ma faigata ai. O le laumei laʻau e talafeagai e faʻaaoga i vaega o le tele, talu ai e faʻalavelave e galulue ma latou i nofoaga tetele.

Eletise. O se mea faapena e foliga pei o se fa o le uila e fa-uili, o le a le tagata e moe i ona luma. E maua le afi; I luga o le pito i luga o le pito i lalo o le mea mulimuli, o se lua-puld-puld uʻamea enife ma punou, pei o se fiafia, faʻaiʻu. Ona o le curved gife, tafega ea tafe. I lalo o le gaioiga o lona agavaʻa o se tulaga o se tulaga tuʻutuʻuga, ma o le liligi o le naifi e tipi i latou i le seti tulaga - e fuafuaina i le mamao o loʻo maua mai ai o le itū ai o le lalolagi o loʻo nofo ai mai i luga o le eleele.

O le tipiina o le heb o loʻo faia i tala atu o le fale i luga o le fata poʻo oso i totonu o le mutia afi (pusa poʻo le ato). E faafaigofie ai le lafoaia o lenei Greeniry, o nisi utu uʻamea o loʻo faʻaaogaina i se auala e faia ai le mulilua: o loʻo oloina ai le mutia ma o loʻo i ai i le fanua o le anters. VIKED (Ausetalia faʻatasi) faʻatasi ai ma le Iunivesite o Vienna, iloiloina le aʻafia o ia fafagaina i luga o heabubal. O iʻuga o lona aafiaga na avea ai ma sili atu nai lo le faʻatalatalanoaga (3 taimi i le vaitau o vaega o vailaʻau) e faʻaleleia atili ai le totoina o taumafa.

Mo le toʻatele, o lona lava itu o ia lava e sili ona taua o le parameter pe a filifilia se moli laʻau. O se masini pito i fafo o se afi, ae o le faʻaaogaina o le malosi naʻo le pusi ma le gaosia o le mutia, ma o le malaga o le masini e tatau ona avea ma tagata. Post iunite vaega o le drive malosi e ala i le kia pusa o loʻo faʻaalu i le faʻalauiloaina o le mofeaʻi lava ia. E mautinoa lava e faʻafaigofie ai galuega, aemaise mo se taimi umi i nofoaga tetele.

Toe fafagaina. Aso Nei Lithium-ion batternies faatagaina mo le taimi o le tasi moliaga (ua faaitiitia i le 1 h) e faagasolo le eria i le 600m2. AESNG Faʻatau maa, e le tatau ona faʻatali pe a uma ona sauni le maa mo le galuega. Ae tusa lava poʻo le a se aoga ma le aoga o le maʻa na faia, e tatau ona latou faʻaloaloa i luga o le upega tafailagi. E le sili ona malosi i ai i iones ma aoga o a latou filifiliga eletise ".

Penisini. I le faʻatauina o le malae lalagaina ma se afi afi, o le ae faʻagaloina uaea uaea ma ua leiloa maa. E tusa ai ma le lelei o le gaosiga o le vao, e le fua ai i le eletise. E moni, o le a tatau ona e sau i tuutuuga ma le maualuga maualuga o le leo (tusa o le 90DB) ma le manava manava. Ole tausia ole kesi kesi e sili atu le faigata o le eletise (e tatau ona e faʻatau suauu ma teu). Avot o le faʻafitauli o se tele tele (ona o le faʻaaogaina o le lua pe fa-stroke fiva o le fale i totonu) e faigofie ona filifili ai, talu ai o le masini o oe lava - talu ai o le masini o ia lava-e atoatoa Ole eseʻesega autu o le lua ma le fa-taroke atinaʻe o le taimi lea o loʻo iai le potueseese e lua, ma mo le taotoga o penisini o le lua-puaa. Lua-stroke galuega sili atu i luga o le malifa, ae fa-fa-stroke le fiafia i le amataga.

Tau o le tipiina vao

I le maketi mo le faʻafefegai o vao, o oloa ia o ia taʻitaʻi i le gaosiga o mea tau faʻatoʻaga, pei o Al-Gaisa, Hoanda, standa, stand , Vise (Austria), Skil (Netherlands), Blackdecker, BOSCH, EFC, MtD ID. Electriomers o le averesi 2-5 afe Norbles, penisini ma le toe fafagaina o se sili sili ona taugata - tusa o rubles. Pe a ma le 5 afe rubles. Tau mo eletise eletise e le o le tagata lava ia-fiafia i le anwers amata, ma le 8 afe o le penisini. Aza Rider o le a tatau ona foai atu mai le 50 afe rotabs.

Eletise eletise

Fale gaosi Faʻataʻitaʻiga Mana, w Lautele o le moli, vaai Lapoa o le fagota fagota, mm Mass, kg. tau, olo.
Ma le maualalo o le afi afi
Bosch. Art 23 Comitrity 400. 23. 1,6 2.7 1760.
Fale uliuli Gl 301. 300. 25. 1.5 2,2 1220.
Al-ko. TI 450. 450. tolu sefulu 1,4. 2.9 2594.
Ma le pito i luga o le afi
Efco. 8100. 1000. 22. 2. fa 5300.
Mtd. Rctb1000. 1000. 40. 2. 5.5 3799.
VAILI. Te 600. 540. 35. 2. 3.8. 4400.

O le batting trimmers

Fale gaosi Faʻataʻitaʻiga Lautele o le moli, vaai Maa le aoga, ma h Mass, kg. tau, olo.
Fale uliuli Glc 3000 23. 1,2 1,8. 4800.
Bosch. Art26 Li 26. 1.5 2,4. 5085.
VAILI. TA 400. 21. 1.5 2.5 4500.

Tagi

Fale gaosi Faʻataʻitaʻiga Mana, HP Lautele o le moli, vaai Lapoa o le fagota fagota, mm Mass, kg. tau, olo.
Honda. Umk425e1 tasi 40. 2,4. 6,1 18 300.
Braftsman. 79582. 1,1 44 (naifi 20) 2.7 7. 8300.
Hitchich. Cg27ej (s) 1,2 45 (naifi 25) 2. 4.6 9500.

Eletise eletise

Fale gaosi Faʻataʻitaʻiga Mana, HP Lautele o le moli, vaai Le maualuga maualuga, mm Mass, kg. tau, olo.
Bosch. Rotak 43. 1700. 43. 20-70 13,1 9500.
Makita. Elm4601. 1800. 46. 30-75 27. 14 249.
Al-ko. Faamafanafanaga 40 Bio Talbi 1400. 40. 28-68. sefulu ma le iva 5900.

Toe fafagaina le lawn

Fale gaosi Faʻataʻitaʻiga Mana, HP Lautele o le moli, vaai Le maualuga maualuga, mm Mass, kg. tau, olo.
Bosch. Rotak34lili. 600. 34. 20-70 14.7 24 990.
Mini 380ac. 300. 38. 12-42. sefulu ma le iva 10 6499.
VAILI. Ma400 250-300 38. 24-75 31. 13 780.

ANWN MORT Petrol

Fale gaosi Faʻataʻitaʻiga Mana, HP Fanaina lautele, cm /

le maualuga maualuga, mm

Tank tulaga, l Mass, kg. tau, olo.
Olea-Mac Max48tn. 4.5 46 / 25-65 75. 35.7 25 600.
Mtd. Spk53hwi fa 53 / 20-90. lima sefulu 45. 34,000
VAILI. MB650ve. fa 48/155 75. 40. 32 740.

O faatonu faafetaiga vings viski, Honda, Bosch, Al-Ko, Mtd, Makisa, Stinda mo le Finagalo o Mea.

O mea ua saunia e tusa ma faʻaiʻuga o le suʻesuʻega o le aufaitau i luga o le upega tafailagi o le gaioiga "Fausia ni manatu fou."

  • Faʻafefea ona suia le laina i luga o le malae o le malae: auiliili faʻatonuga

Faitau atili