Faapipiiina o le faʻamoemoeina o le faʻamalosiʻau o laʻau fetuutuunai i le puipui ma paipa

Anonim

Faʻafefea ona faʻafefeteina le afuaina o pou fetuutuunai i le aoina o le autu o le taualuga - puipui, asu, asu ma venti (vertition paipa e faʻamaonia ai le faʻatuatuaina o le resured storeproot o le resured resured chanroot I Fafo Faiga, Linikikil, o lenei tekonolosi ua galue i le saoasaoa ia auiliiliga ma e aofia ai le tele o gaioiga.

Faapipiiina o le faʻamoemoeina o le faʻamalosiʻau o laʻau fetuutuunai i le puipui ma paipa 12689_1

Mafaufau ile faʻapipiʻi o fetuʻunaʻiga i le faʻataʻitaʻiga a se leo pese, pei o se ata sili ona faigata o loʻo iai ni itu e fa.

O le muamua taotoga o se mamanu mai le enemanikokil tulaga taua. O se mea faʻapitoa lea o loʻo i ai le leai o se susunuina faʻavae, ma bitsumen-polymen o le amoina ma faʻaititia foliga ma le tamai vaega e puipuia ai le luga o le ultraviolet. O le mamanu e faia i se auala e 30 cm o mea na o mai i luga o le itu taumatau ma le 20 cm - i luga o le skite.

Faapipiiina o le faʻamoemoeina o le faʻamalosiʻau o laʻau fetuutuunai i le puipui ma paipa 12689_2
Faapipiiina o le faʻamoemoeina o le faʻamalosiʻau o laʻau fetuutuunai i le puipui ma paipa 12689_3

Faapipiiina o le faʻamoemoeina o le faʻamalosiʻau o laʻau fetuutuunai i le puipui ma paipa 12689_4

Ata: Tehtusefulu

Faapipiiina o le faʻamoemoeina o le faʻamalosiʻau o laʻau fetuutuunai i le puipui ma paipa 12689_5

Ata: Tehtusefulu

A o le i faʻataʻotoina mamanu, o le laualuga o le paipa e tatau ona saunia - faʻapipiʻi ma fai le 30 cm i luga o le maualuga o le 30 cm o le tamaʻi paʻu o le 1-2 cm. Mulimuli i luga o le paipa, o le a le laualuga o le pro-2. Tapunia ma le Новановная kapeta, Primer Tekhnonol o loʻo faʻaaogaina - o le suavai faʻapitoa o le suauʻu o le sima o le sima o le sima. Premin Intenonikol ei ai se maualuga maualuga le mafai ona sili atu le mafai ona fiafia. O le mea sili ona taua o le faʻatagaina lea o oe e faia se sili atu le faʻatuatuaina o le sili ona faʻatuatuaina (tausisi) ma se kapeta o le olenayayaya kapeta.

E mafai ona e amata faia se لام ma kapeta ma isi elemene elemene. O le muamua faaputuga o le pito i luma o le itu o le paipa. I le pito i tua o le mamanu, o se bitsumonis mastic tehnol fitton o loʻo faʻaaogaina, pe a uma ona faʻapipiʻi i le paipa ma latalata atu i luga o le paʻu o le paʻu. I le auala lava e tasi, o le laina lona lua e faʻapipiʻi i le faʻasologa o le taumatau ma le itu tauagavale. E taua le mafaufau i itu se lua iinei. Muamua, o pito o le itu tauagavale ma taumatau Grid tatau ona alu teisi i luga o le ata pito i luma. Lona lua, o vaega pito i lalo o le mamanu o loʻo puʻeina i luga o le kapeta o le kapeta.

Faapipiiina o le faʻamoemoeina o le faʻamalosiʻau o laʻau fetuutuunai i le puipui ma paipa 12689_6
Faapipiiina o le faʻamoemoeina o le faʻamalosiʻau o laʻau fetuutuunai i le puipui ma paipa 12689_7

Faapipiiina o le faʻamoemoeina o le faʻamalosiʻau o laʻau fetuutuunai i le puipui ma paipa 12689_8

Ata: Tehtusefulu

Faapipiiina o le faʻamoemoeina o le faʻamalosiʻau o laʻau fetuutuunai i le puipui ma paipa 12689_9

Ata: Tehtusefulu

I le faaiuga, o le faʻatulagaina o le pito i tua o le itu e paʻu faʻapitoa, ma se taimi i luga o mamanu o le agavale ma le itu taumatau.

O le mea lea, o le totoina "ifā if leaga" ua sauni. O lenei ua tatau nei ona mautinoa le puipuiga o pito i luga o le Omene kapeta. O le faia o lenei mea, o se uʻamea faʻapitoa ua faʻapipiʻi i totonu o le perimeter - o loʻo aofia ai i le tele o le taualuga o le taualuga o le fausiaina o lottokikol. O le talieleele o loʻo fao i le paipa, ma ua tumu le pusa i le sami i totonu o le suka.

Faapipiiina o le faʻamoemoeina o le faʻamalosiʻau o laʻau fetuutuunai i le puipui ma paipa 12689_10
Faapipiiina o le faʻamoemoeina o le faʻamalosiʻau o laʻau fetuutuunai i le puipui ma paipa 12689_11

Faapipiiina o le faʻamoemoeina o le faʻamalosiʻau o laʻau fetuutuunai i le puipui ma paipa 12689_12

Ata: Tehtusefulu

Faapipiiina o le faʻamoemoeina o le faʻamalosiʻau o laʻau fetuutuunai i le puipui ma paipa 12689_13

Ata: Tehtusefulu

Le vaega mulimuli. Mai le pito i tua ma itu o paipa o loʻo faʻapipiʻiina i le shingles o le spectacticle shonnokikol shinglas, e tatau ona sosoʻo mai le paipa, o le kapeta faʻafouina e i luga o le palu foliga.

Ma faataamilo i le tupua o le paipa e matua fausiaina ai le sili ona uiga ese mai le Olemagna kapeta ma le fetuʻutuʻunaʻi ma fetuʻutuʻu e aveese le vai mai le paipa.

Faapipiiina o le faʻamoemoeina o le faʻamalosiʻau o laʻau fetuutuunai i le puipui ma paipa

Ata: Tehtusefulu

Faitau atili