Vai togafitiga

Anonim

Masini mo otometi vai o loʻo i totonu o le atunuʻu: fausiaina ma faʻavae o gaioiga o gaioiga eseese o le autopolivition, gaosi oloa

Vai togafitiga 12695_1

O masini mo le alavai o le poleti o agafesootai o ni uso laiti o moli otometi i fafo atu o faiga e fai mo le atunuʻu nofoaga. Peitaʻi, e toetoe lava o togafiti uma na faʻalogoina e uiga i le lona lua, ae e toʻatele tagata na iloa muamua. O la tatou galuega o le talanoa lea e uiga i le aoga penefiti ma le lelei o nei mea aoga aoga.

O potu uma o laau e manaʻomia ai le alofa i lima, o le a fafaga ai Polani, pe a manaʻomia, toe setiina le paketi poʻo le isi foʻi. O loʻo latou tiga le tali atu i le leai o ni i le lava o tagata e ona o le alu i le tafaoga poʻo le malaga o le pisinisi - E aunoa ma le taimi o le fanua o fale mautotogi o fale mautotogi o fale mautotogi o fale mautotogi e oti. O le alalaupapa mo fesoasoani o le a oʻo mai masini mo otometi alavai. O le toʻatele oi latou e mafai ona avea ma fesoasoani ma i aso uma o le olaga, suia ai faʻafitauli tau tele. O ia fetuunaiga e maua ai ni soʻotaga mai atunuu eseese: Briderier Workzige (Switzerland), Visa (Siamani), Young (ASEGO)

Vai togafitiga
Ata 1.
Vai togafitiga
Ata 2.
Vai togafitiga
Ata 3.
Vai togafitiga
Ata 4.

Archimedes orinam hictififier (gaosi a BriDadier Wriotas) o se faigofie masini mafai ona tuuina atu ported prorty mo 5-7 aso. E aofia ai se tioata flassk tane mo vai ma ceramratic cone, o loo faatofuina i le eleele (ata 1-3). E mafai e le cone ona le mafai ona leiloa i le loloto o le loloto (Ata 4) - E taua mo laʻau i ni poloka tetele. Afai e afaina le lamatiaga o aʻa, e faʻamemelo ai le coone i le palapala. Vai vai e uiga i luga o kapela ma ofuvae cormic pa puipui.

Vai togafitiga

Faʻataʻitaʻiga o ata e eseese, e tusa ma le faʻavae o faʻagaioiga, e mafai ona vaeluaina i ni vaega se lua. O le mea muamua e aofia ai masini sapalaiina o le vai i le totoina o aʻa i le loloto o le eleele e ala i puipui o le proud chimber comber faʻapipiʻi i totonu o le ulo. O lo latou mamalu o le latou tautua lea i le uivire i aʻa. Faʻatofuina povi i totonu o le eleele, e te lamatia faʻaleagaina aʻa, o lea ia faʻaeteete. O faiga o le vaega lona lua o loʻo feololo le eleele i luga o le i luga o le Pription Metotia: Drops pa'ū i luga o le manifinifi tubes poʻo le pulupulu faʻapitoa. O loʻo latou faia ni moli moli ma meaʻai ma meaʻai, ae latou te faʻatagaina oe e fetuʻunaʻi le suavai o sapalai. Lagolago mo taputo, e ese mai i cones, toetoe a le afaina ai aʻa o laʻau, ma o le mea lea i totonu o le ulo e faʻafaigofie ai le tuʻu i nai tamaʻi paʻu.

Vai togafitiga
Ata 5.
Vai togafitiga
Ata 6.
Vai togafitiga
Ata 7.
Vai togafitiga
Ata 8.

Blumt Junior Cones o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le ulo, ma le pito o le hose ma le mamafa o le sooupu o loʻo paʻu'ū i le vai tane (ata 5-8). Umi le umi - 80cm. O le lelei maualuga o le faʻatulagaina o le agavaʻa o loʻo fuafuaina e le auala faʻataʻitaʻi. O nei meata e toso ai le vai i le talosaga a le laʻau: Ina ua toe faʻaleleia le vai. O le Sounyed Water e mafai ona taui fou mai le tane. A o le vaifou eleele, blummat junior o le a taofi lana galuega.

Vai togafitiga

Isu i le eleele

O le ata o masini ma cerarac cons e faigofie: O le pusa e aofia ai le conne lava ia ma o le mea e mafai ai ona e fesoʻotaʻi ma se vai i fafo. O faiga na e maua ai Britainer Worrheal Workzolog ma le tele o mea.

O le Archimedes Orinal Hordifor (Brictr-Bricadier Workziges O lea na ia mauaina, e tatau ona e ulu muamua i le laumata ma le povi ma le vai, ona e fesoʻotaʻi lea. O le Cone o loʻo faatofuina i totonu o se ulo, ma o loʻo tumau pea le sipela i luga ma fai o se tane mo le fafagaina. O le masini e tuʻuina atu i lana lava sapalai vai i le averesi mo le 5-7 aso.

Vai togafitiga
Ata 9.
Vai togafitiga
Ata 10.
Vai togafitiga
Ata 11.
Vai togafitiga
Ata 12.

Archimedes Microcapel Indrigation System (Brictr-BrRadier Workzige) mo le ulo toto e mafai ona aoina e mafai ona maua le spalls. O le potu e aofia ai hose, e pumoppers, vaeluaina, peni ma fetuunai mo fusifusi i le crane (Ata 9). Blackpper (ogatotonu ma le pito) o loʻo faʻamau i le mea e te i ai i latou (Ata 10) e ala i le manaʻomia vaitaimi. Faʻatulaga le HEE i le tulaga manaʻo fesoasoani lagolago o loʻo faʻapipiʻi i le eleele (ata 11,12).

Vai togafitiga

Cones ma PVC HES e mafai ona galue tutoatasi sili atu. O le mamanu o le mamanu e le faia i le splashing flask: Latou te mauaina le vai i se faʻamoemoe mai soʻo se faʻatonuga e filifilia e le tagata faʻaaoga, mo se faʻataʻitaʻiga, mai le ala poʻo le pakete. O le mea moni, o se sili sili lea o le sili atu o le "tinamatua" masini e aofia ai se paleele ma o le tolu-lita fagu. Le gafatia o le asnimming connes - luga i le 100 ml / aso, o le umi o le pvc hose o 80cm. Faʻaaogaina Blummat Junior (Heanitener, Tau- 180 NUBRS) O le umi e tutusa lava. Faʻalagolago i le ituaiga o laʻau, o lona tele ma o le Blummat Junior O le vaitau o loʻo pasia ia te ia lava 0.25-1L o vai i le vaiaso. I le saoasaoa o le saoasaoa e aʻafia ai le tulaga o le agavaʻa ma le vai e faʻatatau i le ulo ma se laʻau: Afai o le muamua e sili atu i le lona lua, o le vai e sili atu vave, ma pe a tasi le tulaga e tuai. O le tausiaina o masini e faigofie: 1 taimi i le tausaga e te manaʻomia e fufulu ai le vai vevela vevela, faʻamamaina le pito i totonu o le vaega o le konehi.

Vai togafitiga
Ata 13.
Vai togafitiga
Ata 14.
Vai togafitiga
Ata 15.
Vai togafitiga
Ata 16.

O le polokalame o le Minica 1265 System (Ata 13) e pei ona taua i lalo: Mai le pamu o loʻo tuʻuina atu i tagata tufatufaina (Ata 14), ma le manifinifi. Ole taumafaina o le vai e faʻalagolago i le tufatufa: I le ubes e fesoʻotaʻi i le moli lanu efuefu, 15 ml / min, efuefu - 60 ml, uliuli A o le paʻu uma o loʻo aʻafia, o le system faʻaaoga 1.3L vai i le aso. O le container lea o le pamu e faatofuina (ata 16) e tatau ona tele.

Vai togafitiga

Cack, pulou ...

E tutusa foʻi ma o latou atunuʻu e tali tutusa ma lo latou atunuʻu; latou te tautua foʻi ai le vai i le totoina o aʻa i ni tui laiti. Mo se faʻataʻitaʻiga, o masini Visida 1265 masini (Mina, o le tau o le 2500 Rullas) e mafai ona o le vai o le 36 laʻau i le taimi e tasi. O le potu o loʻo aofia ai se pamu faʻamama, o se transformer i le taimi e pa ai le pamu o le feoaʻiga (umi), e tolu (le umi o le umu (20 PC.). O le numera eletise e faʻatulagaina i le naʻo le auala o le faʻagaioiga - o le vai i aso uma mo le 1mini. E mafai ona e aumaia se tasi pe sili atu mata i le itu o le ulo. O le Sinan 1266 System e aofia ai ma le palasitika vai pusa ma le tapuni (voluma - 9l): i totonu poʻo se isi vaʻa tele o loʻo ofuina le pamu. Afai o le vai i totonu o le tane na faʻafuaseʻi ona faafuasei, o le patu o le a tape otometi, ma ina ua solomuli le vai, o le a faʻaauau le galuega. E pumo e le o aofia ai nei ua tele na aofia ai ma plug.

Vai togafitiga
Ata 17.
Vai togafitiga
Ata 18.
Vai togafitiga
Ata 19.
Vai togafitiga
Ata 20.

Lima manifinifi Uu o le Aquapod5 system (ata 17) mafai ona galue tutoatasi le tasi ma le isi. "O le moe" ua tapunia ma plugs. E toʻatasi le faʻamalosiga e mafai ona tuʻufaʻatasia ma le au faʻauʻu (Photo 18) Faʻapipiʻi le fesoʻotaʻi i le Crane e ala i le Hose o le 4mm (Ata 19). Afai e lua mea e lua o loʻo faʻapipiʻiina ma le lua faʻapipiʻi (taʻitasi ma le lima mataua). I pito o tubes o loʻo i ai le 'pulupulu (ata 20). O le umi o paipa taʻitasi o le 1m. Le Ap1 + Timer Faʻamalosi le Faʻasalalaina Nofoaga, e faʻapipiʻi i luga o le tagata vaʻai i luma o le faʻamalosia o le auvaa.

Vai togafitiga

Aquapod 5 faiga o se mea ese (hozelock, o le tau e tusa ma le 2 afe rubles). O lona vaega autu-microcapel laau e pei o paelo, ma le lima manifinifi ubes, i pito o le Blackprars o lo oi ai. "Barrel" o loʻo fesoʻotaʻi i le vai o le vai. Mo lenei, o le pusa e aofia ai se hese ma se lapoa o le 4mm o le 4mm ma o le malosi o le faʻamalosiʻau ma se paʻu o le pipi. Faʻafesoʻotaʻi Aquapod5 poʻo isi masini i le vai sapalai, aua neʻi galo o laʻau ma le malu o aʻa o le root (mo faʻataʻitaʻiga, orchids) e le fiafia i le vai malulu.

Manatu o se faapitoa

Mo laʻau, faʻapea foi mo tagata, le lelei o le vai latou te inu e taua tele. O le vai vai e tatau ona i ai le le mautonu acid-Alkaline paleni ma le itiiti ifo o le tele o le afaina o le afaina (culorine, kalisium ma magnesium ma magsium masima. E le masani ona faʻamalieina vai vai i totonu o nei manaʻoga. O le mea lea, ao le i faʻaaogaina, e faʻasaina mo le 1 aso, ma lelei ona toe faʻaulu. O mea malosi, i le tele o le tele o le paipata ma magnesium masima, muamua bil poʻo le soften: pufte: pupuga ma ato ato, o loʻo faʻaopoopo ai O loʻo faʻamatalaina le vai papaʻe i se auala saʻo e mafai ona tagofia i se auala saʻo, ae e tatau ona faia soʻoga o le chlorine, lea na faia i le vailaʻau o le vaipuna o le faʻaputuga o le faʻaputuga a le kalapu Calciaum Salts Garding Bady Bass i le pito i lalo o le asini. Faatasi ai ma le tele o mea o uʻamea, e maua ai e le vai se uiga o le elefamu, ma a o puipuia o loʻo faʻamamaina. Mo laau, o se faateleina o le le atoatoa o le uʻamea e mataʻutia lava. O le mea lea, i nofoaga le lelei, o nisi tagata e ana le tagofia vai o latou fagafao ma vai vevela ma vai suamalie. O nei tupe e fua mai ai, mo se faataʻitaʻiga, o le General Hydrouconics (Farani), lanumeamata fanua), etisso (Siamani).

Nikolay Vavakin, MasterGwrow

O le Rostinka Device ("Costa Blanca", o le tau e tusa ma le 500 rubles) e talafeagai mo le alavai o auala uma o le taulaga i nuu i totonu o nuu i totonu o nuu i totonu o nuu i totonu o nuu i totonu o nuu i totonu o nuu i totonu o nuu i nuu. O le pusa e aofia ai se hese ma le umi o le 20m, adapters e faʻatagaina lala o le tino, ma tagata faʻatau (50 pcs.). O le vai vai e mafai ona avea ma tiute o le vai o le vai ma le mamafa o le 1 atm poʻo se tulaga tutoʻatasi (o loʻo setiina i luga o le pepa o loʻo fesoʻotaʻi). O loʻo faʻatagaina oe e le Dribeces Destonsers ia te oe e faʻatonutonuina le vai taumafa i le laina o le 0-2l / h.

Vai togafitiga
Ata 21.
Vai togafitiga
Ata 22.
Vai togafitiga
Ata 23.
Vai togafitiga
Ata 24pi.

O le Tropf Blummat pusa (Ata 21) o loʻo aoina e tusa ai ma le galuega a le tagata lava ia, ia amanaia le numera o laʻau, o le mamao i le va o lanu latalata ma latou tele. A o le i amataina le sologa lelei (Ata 22.23) O le galuega, e manaʻomia mo le 15-20mgima e toso i latou i totonu o se ipu i totonu o le vai e maua ai le tele o le vai ina ia maua ai le sami. O le a amata ai le vai o le vai pe a fai o le sensor e aioi le faiga e le lava le susu i le eleele e le lava (Ata 24).

Vai togafitiga

Unite ma ... pa'ū

E i ai faiga e fesoʻotaʻi ai mataupu faʻavae o gaioiga uma o vaega, pei o le Tropf Blummat (Enininger). Masalo o ia sili ona atamamai i mea tau mea, aua latou te faʻatagaina laʻau taʻitasi e filifili ai le suavai auala na o latou. O le faiga e lua te galue ai: i le ulo taʻitasi, sa faʻapipiʻiina i ai le COMAC CONRAC, tumu ile vai. O le pulou o le membrane-drive mo le patipati o le itu i luga o le itu i luga o le pulou. O loʻo faʻaputuputu e le Hop Hos i totonu o se fesoʻotaʻiga e tasi, e ala ile manatu autu ia maua le vai mai pusa palasitika. Cones mai le vai - o se ituaiga o sensors faʻailoa le faiga o le eleele susu i totonu o se ulo. O le laueleele e matutu, ma o aʻa o laʻau e talia e toso le susu mai le ceramore faʻamalosi (pei o le Blumī ia Clomat Junraor (pei o le Būlū. E fausia ai le laʻititi o le ea, o le membrane i lalo o le gaioiga o le avspheric faʻamalosi tino i lalo ma taofi le faʻamalosiʻau o le hese - o le vai vai e amata. A oʻo mai le eleele i le susu o le vai, o le a paʻu ai le vai i totonu o le kone ma le membrane, liliu le hose. I luga o le tasi pa o le ulo. Faʻatulagaina o le ensints o le lua lapopoa: 11cm maualuga mo le pito i luga o le 8l ma le maualuga o le 30cm, sili atu nai lo 8l. Tau o le tau - mai le 500 rubles.

Manatu o se faapitoa

E manaʻomia e laʻau taʻitasi le vai. O le tasi e manaʻomia le tele o le susu - o ia o loʻo taʻua o veloch canks: nerder, asparagus, hydrapp (finn), Jungcus, Jungcuss. E tatau ona latou tiʻetiʻeina i se tasi aso uma aso. O isi e tau leai se avaga 1 taimi i le vaiaso, toetoe a uma faʻalavelave (i le latou mea e fai ai mata, o laʻau ma roabair, pahedendron, phrim, phipedronidy id.

E i ai nisi faʻavae masani o le faʻasusu. I le taumafanafana, i le vaitaimi auai o le faʻamalosi tino ma vevela vevela, na toetoe a le tele o laʻau uma o le paʻu nai lo le pa'ū ma le taumalulu. Vai i le taumalulu taimi na suia lava i le faasoesa. O mea totoʻa o loʻo faʻasusu atu i lalo o le aʻa o loʻo i totonu o le faʻataʻamilomilo, ina ia maua e le root system system. O le laititi o le vai e tafe mai i le pu vai i le pallet. O le amataga o le aofaʻi o le susu e faʻamaonia ai e le ortitid prict com. Afai, o le siakiina o loʻo i luga o le fesoʻotaʻiga, ua e malamalama o le eleele i le loloto o le 2 cm mago poʻo le eleele e tuʻua le ulo, - ua fofoina lemu le laʻau. Peitaʻi, e le fesoʻotaʻi ma le lofia o tulaga faʻataʻitaʻi, o nisi taimi e manaʻomia ai le faʻamamaina o le eleele. O se faʻailoga o se mea leaga o laʻau - o le faafeagai, nutimomoia poʻo le fugalaʻau laʻau, o loʻo tautala i le leiloa o le orgora (mafua ai le popole o le atigivae). Ina ua uma ona toe faʻafouina le faʻaipoipoga, ae o sulu fou o loʻo toe foʻi mai e leʻi vave foʻi. O FICUS, Crasus ma isi ituaiga o Marrants e mafai ona "laei" i le taumafanafana mo 1-2 masina, ae o le ata o le a le toe i luga o le ogalaau.

IRINA BALHEHOD, o se matua biologist o le kamupani "7 lanu",

Flortic School faufautua "fugalaʻau auiliili"

O le Komiti Faʻatonu Faʻafetai o le kamupani "7 Vanu", "7 lanu-Poc-Brior", "fugalaʻau Teknolodzhis i auiliiliga ma sauniuniga o le ata o mea.

Faitau atili