I le tioata faamau

Anonim

Taimi nei i le taimi nei mo le taumalulu togalaau: Aluminum, Wood-Alimini ma Pamupini Stock Systems, Filifiliga mo Transip

I le tioata faamau 12733_1

Seʻi oʻo i le taimi talu ai nei, taumalulu togalaau i fale tumaoti sa seasea. Tagata e ana le aufaʻatau o vaega o loʻo masalomia pe o le "galuega" o se faʻamatalaga manino o le a galue i tuutuuga o le tatou aau mamafa, pe o le a le au o le kiona. Ioe, ma o le tau o le mafanafana-teuteu foliga sa maualuga lava. Faʻavae i luga o tekonolosi ma le gafatia o tekinolosi fou o le masalosalo atinae ua amata ona faʻateʻaina.

I le tioata faamau
Demigner v.krarynova

Ata e K.magnosi ma le fuaitau "taumalulu togalaʻau", o le a tuʻuina atu e se tasi se atoa laʻau ma se fale o le maota (Manatua le NIRO WOLFFE.). O se tamai potu mafanafana ma le partolocial vaaiga o le vaomatua, o se osofaʻiga a le laʻititi ma le wicker mea i luga ae e muamua le mafaufau o le isi. Mo le fausiaina o le togalaʻau-togalaʻau, taumalulu togalaʻau o se mea pei o se fale o loʻo faʻapipiʻi atu i le fale. Amnogie mai ia matou o le semi-mago-afa igoa o lenei faamaualuga igoa faaigoa o latou Glazed One o le Longsoed Loggia, pe na o se isi ponaivi ma Eleewewer tama Ia, o le a le mea o le taumalulu togalaʻau mai se mataʻupu faʻapitoa?

Tua o le la i tafatafa ane

I le tioata faamau
Tusiata A. Razorenov

Fausia "Dynasty"

Ata e le Ruldditvadla Architect ma Greater Winter Swords o se vaega vavae ese-tala-tala fale, o se faʻaopopoga i le fale poʻo le laʻau tele o le glazing o laʻau. O le au atamamai o le a valaʻau atu i le taumalulu o le a valaʻau i le taumalulu, o se mea laiti faʻatasi ma le laulau pepa ma le taualuga. E le o se taimi e tasi e le faʻapea e iai laʻau ma fugalaʻau, e mafai ona e faia le gaioiga a le pefu, gym ma le faʻaaogaina autu o se ituaiga faʻapitoa o le fauina i le taimi na fausia ai le fausiaina. A o ia, tatou te sili atu o le a tatou talanoa i totonu o le tusitusiga.

O le lauiloa o le Winter Gardens ua tuputupu aʻe: O loʻo tosina atu foi le atiaʻeina e le uluaʻi fofo, ma le faʻavasegaina o le faʻaputuga o le avanoa, ma le faititili O le manino o puipui ma le taualuga (na o latou fai mai i taimi o nei taimi ma e te malamalama - moni, o le a le mafanafana o le fale). Peitai, e tatau ona ona o le mafaamatalaina le fale atoa lapisi, aemaise lava pe a vevela, e le mafai ona faʻatusatusaina le malosi ma le malosi ma le tino. faia i mea masani.

Ina ua uma le togalaau o le togalaau mo le tele o tausaga na ia foaʻiina atu, ma ou te leʻi atoa lava i se avega, e manaʻomia le filifiliga saʻo o le faʻatupuina o le faʻaititia o le faʻauigaina ma le faʻavaʻa faʻataoa Mo le mea e te mulimuli ai, e manaʻomia le faʻaavanoa, ma le filifiliga sili ona nafa.

O le a le mea o le a ogatasi uma

Le uiga ese, i lo tatou atunuʻu o loʻo i ai le lautele o le fausiaina o taumalulu gatete Systaty faiga o Aliginum Defiles, Muamua fuafuaina mo fale sili ona tupu-tulai mai, aemaise o nofoaga fai pisinisi ma eteli fou fale. Gaosiga o AgrisgovGaz (Ags 150), Bcmpo (PS-54), Glavstroy Mosmek (SPALOL "(ATROPY (SL-60), Newtec (NT 150) (Obaʻaly), Reynaers (CW 50) (BelGom) O le tau o le 1m2 pa o loʻo faia ai faʻamatalaga o le atunuʻu o le averesi o le 46-4900 orples, o le paʻu o le 1M2 o le aofaʻiga atoa o le tasi-tala. O faʻamaumauga o mea e gaosia e 1.6-2. Taimi sili ona taugata; O lea foi, o le tau o le taumalulu togalaau o le a faateleina e 20-80%. I le taimi lava e tasi, o le tele o atamamai e talitonu, o le eseesega i le lelei (faatasi ai ma isi mea, e popole i le mautu o mau ma le lona lua o le aso muamua.

I le tioata faamau
Ata 1.

"Fale Bavarian"

I le tioata faamau
Ata 2.

Raico badingschnik.

I le tioata faamau
Ata 3.

Raico badingschnik.

I le tioata faamau
Ata 4.

Raico badingschnik.

1-4. Atoa Galipi e Europa Europa Malosiaga Na valaauina Multivitation ShowMest Systems, mo se faʻataʻitaʻiga o le vaega o le faʻataʻutaio (2) poʻo le uamea laupapa (2) 4).

E masani ona saunia faiga o mea: Mo le puipui ma taualuga e faia e le seti tutusa o fata, Riggggers (faʻataʻamilomilo i le vaega o le 5030-18060mm. Maitau mai ia latou aoina le faʻavaʻa, lea e faʻapipiʻi ai le matagi o le matagi i le matagi o le pamu o le pamu. Faʻafetai i faʻailoga mai le frost-teteʻe mea (epdm-synthetic paʻu), o soʻotaga uma "Faʻamatalaga o le" Grezing "e le maua ai le susu. O fasipepa o loʻo iai le "Fufulu" poʻo le faʻasolitulafono i mea faʻapitoa e maua ai elemene o loʻo maua i luga o le Carrier faʻamatalaga. O nei elemene na faia e faʻamalosia palasitika na faia le matafaioi o le vevela o le vevela ma faʻaleleia atili ai le vevela o le faʻamasinoga o faʻamatalaga. E ui i lenei, o le vevela faʻaliliuga puipuia (RPD) o le mea mulimuli o le laʻititi tele: 0.35-0.45m2C / W.

Manatu o se faapitoa

I le tioata faamau
Yukkonektor Gaosi oloa o faamalama ma faitotoʻa a le PVC saunia poloketi mo le mamanuina ma gaosia o le taumalulu gasologa. Peitaʻi, o le tagata faʻatau e tatau ona tuʻuina atu i le mafaufau o ituaiga uma o le faʻauiga o le mafai ona faʻatagaina mai PVC Infoliles, ae naʻo le nana o le vaalele. O lea, le faʻamatalaga o le oloa "taumalulu togalaʻau mai palasitika" e le saʻo atoatoa. O le taualuga o le taumalulu togalaʻau na fausia faʻapitoa mai le uamea talaaga poʻo le alumini. Peitai, i se ata fealofani o latou, ae e mafai ona e nonoa ma le palasitika lofituina.

Sergey Elnikov, ulu o Vuka Rusk

Aso nei e lua-glazed Windows ma le maualalo-le-le-mea puna na faʻatumuina i le 'aʻai kesi e faʻatagaina tagata gaosi e tusa lava pe o le saogalemu o fale ". E tusa ai ma lenei pepa, teteʻe i le vevela faʻaliliuina Windows o fale nofomau o loʻo i le ogatotonu o Lusia e tatau ona sili atu o le 0.51-0.51 -. Ae ui i lea, faʻataʻitaʻi o loʻo faʻaalia ai e faʻamalosia e le taupulega i le 'aisa mai stam mai i srodide timeulinum, o se taunuuga o le olaga o le fausaga e puʻupuʻu. Ioe, ma le tau o le faʻamafanafana "Alumini" Winter Swank e maualuga atu nai lo le mea na faʻamoemoeina. Manatua o le gata, e iai solo faʻatatau i faamalama, ma tuanai uma, o le nofoaga fuafuaina o le tusa o le 10% o le vaega o le potu. O le togalaʻau malulu e tumu i pa tetele ma se taualuga, o le mea lea, ma o le mea lea, ma ua tatau ona iai ni manatu maualuga, e manaʻomia le tuʻuina atu maualuga o manaʻoga maualuga.

I le tioata faamau
Ata 5.

Gekoc

I le tioata faamau
Ata 6.

Gekoc

I le tioata faamau
Ata 7.

Rehu.

I le tioata faamau
Ata 8.

Tusiata d.nosov, V. Cherry

Ata R.Shealoredv

5-6. Agso Demoligles As mai "mafanafana" Aluminutum: 5-na filifilia; 6-FANUA.

7. Mo le faʻanatura o se tamaʻi taumalulu togalaʻau, ua lava lea e faʻapipiʻi ai ni Windows Windows i le "sela" o puipui (le itiiti ifo i le 20% o le vaega o le vai).

8.Faʻavega pepa o faʻamatalaga taʻitasi o loʻo iai NEMS e iloa ai le sili atu le umi o le siʻitia o le vaega, la latou laa, le maualuga mamao i le va o le ola. E le tatau ona ova atu tulaga o nei tapulaʻa i le taimi na tipiina ai se togalaʻau fugalaʻau; A leai, o le faʻamoemoe e le mafai ona taofia le faʻagaioiga o avega.

O le strok o le Horrul Hives e le mafai ona sili atu le sili ona taua o le Worlow-Alminim fausaga, o loʻo lelei foʻi le vaʻai i totonu o le togalaʻau. O loʻo faʻatinoina e poloketi taʻitoʻatasi, Kamupani "Bavarian House", "faamalama vaapuʻu", Yucco (All- Lulinia) IDR. O le laau (sludd timber mai i matu o le pine) o loʻo faʻaogaina i le gaosiga o se taʻavale fausia. Alumini e na o le malamalama o loʻo i luga o faʻavaʻa, faʻaaogaina le fuafuaina-mamanuina faiga o luga o le sili atu o faʻamatalaga i luga o le suʻega o le Hormal, Siamani, siama).

Faʻalavelave o le Translucess mai Wood-Almininum Faʻasaʻo e le ese mai le tele o auala almininim o Europa gaosi oloa. Ae afai o le taumalulu togalaʻau e manatu o le nofoia o laʻau, lea e manaʻomia ai le faʻateleina o le ea malulu (85-90% o le a le faigofie i le puipuiga faʻapitoa latou te le mafai ona e sili atu ma le saogalemu. -12 tausaga.

Manino maualuga tekonolosi

E mafai ona e ulufale i le taumalulu togalaʻaua i le tusiata o le fale o le fale na fausia i le itu faaonapo nei, faʻaaogaina se ituaiga faʻapitoa o le taualuga (pe i le faʻavae atoa). Mo lenei, o le faʻapitoa alilia faʻapitoa ma non-slarang faʻalua-glazed Windows (o le latou tioata fafo o le sili atu i totonu, matou te faʻaaogaina se mea faʻapaʻu o le tino). Faʻalua-Glabed Windows o loʻo taulaʻi atu i le na o le malulu-taʻele o le sami, agai atu i le le masani ai. O le iʻuga e maua e se tioata lamolemole luga, o le mea lea e iloga i le uluaʻi foliga ma e iai se mea e sili ona lelei: Snowflakes ma Raindrop mata o le faigofie.

I le itu i sisifo o fale tumaoti-fale mo taumalulu togalaau e masani ona faaaogaina Faʻapitoa faʻapitoa faʻamatalaga. O loʻo latou gaosia mai le "mafanafana" Aluminim ma mai le palasitika. O le maketi i le atunuʻu e aofia ai Aliginum Profililes e fa vaitau o oloa papa (USA); Park Lane, ultraframe (ituaiga); Toefaatoaga- Factor mo C12tion Winsens; Schc- system mo taualuga ma puipui wi60 ma w60 IDR. O le oloa nomenclatuts iinei e lautele lautele ma aofia ai le tele ituaiga o mea teuteu: taia uila, moli o ato, ma alavai alavai ma paipa. O nei mea uma e fesoasoani e fauina ai fale laiti laiti ma malamalama i tua o le uluaʻi tusiata tusia, ae leai so latou mea e fai ma se fale gaosi fale gaosi fanau. O se tasi o mea talafeagai mo le taualuga o le pito i fafo (luga glazing) o le faʻatulagaina o le larfer, faʻamamafaina o le mamanu o le fausaga, pei o, i le tele o siʻosiʻoti a le gagana Peretania.

I le tioata faamau
Ata 9.

"Fale Bavarian"

I le tioata faamau
Ata 10.

"Faamalama vaavatu"

I le tioata faamau
Ata 11.

"Britonton"

9. Amininim Debilices o Systaty Systems, pei o alatoto uʻamea, ufiufi le paʻu paʻu. Faʻaaogaina o le Universal Ral fua, e faigofie lava ona okaina oloa o le tutusa lanu.

10-11. O auiliiliga o le laupapa laupapa e ufiufi i le lanu pe lanu o le lanu (10); O loʻo faasaga i faʻamatalaga a PVC o loʻo vavaeʻese e se ATMspherac-faʻamalosi ata i lalo o le laʻau (11).

O le Vosersine o tagata gaosi mea e pei o taufaasese (Belgium), Reugium (Siamani), o se mea lata mai pvcs, e ui lava e mafai ona vili atu i ai le palasitika ma sina vaega. O le faʻavae o le mamanu o le faʻavaʻa, o vaega o fata o racks, o moli, o loʻo i ai ni mea taua mai faʻaputuga pepa i luga o le ata, e pei o le "faʻamafanafana" Mai le PVC (Special T-Expes Profiletiles), naʻo le faʻavaʻa o ata o loʻo faia - latou te tumau i le faʻavaʻa i luga o le faʻavae i luga o le tulaga. Udeceuninck pusa faʻapipiʻi i fafo atu o le almininim ufiufi, lokaina tioata. Aeurocell ma heywood Williams (British) i le taualuga o le mea e faʻaaoga ai le anmininum faʻamatalaga o vaega lavelave.

Mo malosi ma le malosi o le vailaʻau o loʻo mafai ona 'eseʻese mai le alumonium. O le eseʻesega ua naʻo le foliga mai o le ata: E tusa ai ma le vaʻaia o le PVC-Infore Groupth, e sili atu, ina ia sili atu le fale ma, e sili atu le tuʻufaʻatasia ma fale o le tala faʻapitoa.

I le tioata faamau
Ata 12.

"Britonton"

I le tioata faamau
Ata 13.

"Britonton"

I le tioata faamau
Ata 14.

Ppm

12-13.SENTIZIZALCIZEST O FAAFITAULI E aofia ai ia Sarnese Sinance (12) ma le Skate (13) elemene o le aveeseina o timuga ma liusuavai vai mai solting.

14. System mo le fausaga o le sifi i luga rostmps.

Aus, o le Space Clusers faʻapitoa faiga-uma o le palasitika ma alumini- toetoe a le sili atu i le faʻalavelave. O le mea lea, o le tele o tagata polofesa fautua mai le tali lea lea: faʻapitoa vaega e faʻaaogaina pe a fai o le taualuga o le taumalulu na fausia (o le, lea, o le malosi o le tino e faia mai i ai puipui o puipui Lima-Chamber (o le maualuga o le loloto - 70mm) PVC Desigles o le sili ona lauiloa faiga o faiga: e sili atu-mamanu-mamanu (gebous (vela) I le faʻaopopoga i le faʻaleleia o le fomaʻi taofia uiga o le pa, o lenei faʻaititia le tau o le taumalulu faʻatoʻaga i le 10-15%. O le malosi manaʻomia o pa puipui e le faigata ona foaʻi ma le faʻapitoa alminan e fesoʻotaʻi, faʻapea foi ma le faʻamalosia i le mafiafia o uʻamea uʻamea ma papatusi faʻamalama ma faitotoʻa o le 60-180. Pau lava le faʻafitauli e tupu aʻe i le va o le taualuga i le puipui, aua e le fetaui le tele o faiga, ma le auala e faigata ona faʻataunuʻuina. O le mea lea, o le taualuga e tatau ona iai se amo a le itiiti ifo ile 150mm.

Tioata ma lona tauva

O le faʻauigaina o le faʻatumuina o le puipui ma le taualuga o le taumalulu togalaʻau, o faamalama e faʻaaogaina tele i le Windows: mo le Wall-Secody- 4I, faʻatasi ai ma le vevela faʻaliliuga tetee 0.72m2C / w), mo le taualuga - naʻo le tasi-potu ma le maualalo tioata tioata (ina ia aua neʻi faʻateleina le uta i le faʻavaʻa Ina ia mautinoa le saogalemu, o le taualuga faamalama e tatau ona gaosia e le mai le tele o tioata, ae mai le triplex (i totonu). O le tau o le taualuga o le a faʻateleina ai toetoe o 2 taimi: Afai o le tau o le 1M2 o le malosi-sefeina afifi ma le 200-6000 o le saogalemu o le lagi o le tau o le le 3500-6000 rubles. O le mea lea, o le a fausia le taualuga, o le telefoni feaveaʻi (cellalar) polycarbonate ua vave filifilia. (Mo ona tino, e le mafai ona faʻaaogaina ona o le le lava le sao, ma le monolithic priciges, e le mafai ona maua ai le suʻega o le 12 MM.)

Polycarboate i le aso e sili ona lauiloa i le sili ona atamai (4-6mm) laupepa o lenei mea lelei talafeagai mo le fausiaina o lanumeamata. Mo o togalaʻau a le taumalulu, o laupepa o loʻo faʻaaogaina ma le mafiafia o le 25, 32, 35 ma le 40mm; E mafai ona e faʻaogaina ni laupepa 16-tinoipaiti ma pa mafiafia, "o le Titan," arlygal, Isaraelu) O sea faʻaiuga o le a faʻaitiitia ai le tau o le fale atoa i le 30-40%: o le polycarboate lava ia o le 3-5 taimi taugofie nai lo tioata, e faʻafaigofie ai, e faʻafaigofie ai, e mafai ona faʻaititia ai le koluse Faapipiiina. Peitaʻi, e manaʻomia le tatou aʻoaʻoina e faʻatapulaʻaina le olaga o le auaunaga: I le taimi o taimi, o se fualaʻau e ese ai se samasama o le taualuga ma faʻapipiʻi le galuega. Ae mai le polycroforbatote e le faigata le faia o ni tagata faʻataulaitu; E le gata i lea, o laupapa e mafai ona i ai (ma le mafiafia o le 25mm, o le pito sili ona maualalo i le 4.4 m) ma faapea ona fausia le ituaiga o fale. O le teuteuina (curved) Windows o le a tau toetoe o 10 taimi sili atu taugata (o latou tau e mai le 7500 rubles. Mo le 1M2).

I le tioata faamau
Ata 15.

Veka.

I le tioata faamau
Ata 16.

"Polofesa RE"

I le tioata faamau
Ata 17.

Siosiomaga siosiomaga.

I le tioata faamau
Ata 18.

"Britonton"

15. Mo le ulufafo i le auala mai le taumalulu togalaau e mafai ona e faʻaaogaina se faitotoʻa tapunia.

16. O le faʻamamaina o le tagata lava ia o le a fesoasoani i le ipu o le a fesoasoani ai le taimi e taʻu ai le taimi i le fufuluina o faamalama.

17. O le taualuga o nisi taimi o loʻo faʻapipiʻiina o nisi taimi o le le-sili ona tau le fiafia o polycarboate. I le taimi lava e tasi, e vevela tele le potu i aso vevela, ae i le tau malulu e mafai ona e lagona le le lava o le la susulu.

18. O lisi o polycarboate e faʻapipiʻiina i le faʻavaʻa faʻapea foi ma le tioata vaega: ma le fesoasoani a le phoserser Staps. Afai ua faʻauʻuina le mulimuli ile faʻailoga, leai se faʻaopopoina o le faʻamaufaʻailoga.

Penels mai Cellular polycarboate frostrant tetee ma tumau. Faatasi ai ma le mafiafia o sili atu nai lo 16mm, latou te le vaeluaina i latou ma se peleue. Moni, pe a faʻapipiʻi e tatau ona avea ma faʻamatalaga o le sili atu le lelei o le faʻaaogaina o le mea e tusa o le 3.5rd maualuga atu nai lo le alumoni o loʻo faia ai le auala na faia mai ai o loʻo faia ai le auala o le fuʻa o loʻo faia ai le auala. O le mea lea, e motusia laupepa e faʻapipiʻi ai i le faʻavaʻa ma le avanoa o le 5-8mm i le fale faipo.

Polycarboate gaosi ese lanu eseese; I le tele o isi kamupani i 30ton. O lenei mea e mafai ai ona sili atu le faʻaaogaina o le taumalulu togalaʻau o loʻo i totonu o le fale tusiata o le fale, o se tuufaatasiga o le tuʻufaʻatasiga ma le taualuga poʻo le faʻamamaina o le malamalama). Cellular PolycarbonAte e gaosia e Safapspst (Lusia), Lexan (Austria), Marlon (United (Prints)

Manatu o se faapitoa

O le poto masani a le matou kamupani e faʻaalia ai o le sili ona faʻamoemoeina le faʻatulagaina o faʻavae mo togalaʻau a tau, na faia ai le gaoi o togalaʻau. O lenei ua faʻamaonia mai i le mataupu na tupu i ni nai tausaga ua mavae i vaitafe, pe a o le susu o le Spring Snow, ma le aisa o loʻo o mai ai mai le taualuga i le togalaʻau ole taumalulu. Faapitoa fuafuaina o le 1M2 o le pito i luga o le taualuga na i ai le tulaga o le static avega o 1430 kgf. O maea o tagata e ona o le maota, o le mamanu na le mafai ona leʻi osofaʻia: Naʻo le tasi le saoasaoa o le sipili-fusipaʻu na o ia, lea na matua suia lava. Ahetheva sa talitonuina o le saʻo o le faiga filifiliga.

Mikhail Damiriev, Oloa Pule o le Dekennink Rustobi

E taua le manatua o le vevela vevela o le tau, o le fugalaʻau o le fugalaʻau ua fulitua i se "vela", ma pe a le mafai ona e maua se potu malolo poʻo se potu malolo e le mafai. Ina ia puipuia mai le le lagolagoina, atonu o loʻo mafai ona e faʻaofi i totonu o le taualuga o le taualuga faalua-glashed Windows ma le fola atu poʻo le photoceroctoriate ma le orsictared ratrad. Ae ui i lea, o le sili atu suiga o le taumatematega o le taumalulu gatete o loʻo iloa e le 'au tau o loʻo i fafo atu (faʻaofuina pupuni ma le upega tafailagi o le tau) ma roller papala. O le tau o le muamua - mai le 5 afe o rubles. Mo le 1m2, o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi e tusa ma le faʻaluaina e taugata.

Mai le manatu e faataitai

E mafai ona e fausia se togalaʻau malulu e ala i le faʻafesoʻotaʻiina o se kamupani faʻapitoa o loʻo tauaveina le faʻatasiga a Linkit Dectorction i le au taʻitoʻatasi ma galuega masani. Peitai, o le faigofie lea auala, o loʻo iai lava o tatou soo, ma o le 'oa o latou' auʻaunaga maualuga. O le isi filifiliga o le faʻatauina o se poloketi i le fale o le fale o le tusiata, pe a uma ona ou tusi mai le gaosi oloa (matou te faʻailoa mai na o le tele o tagata gaosi oloa), ma le faʻapipiʻi galuega e tuʻuina atu i le 'auʻaunaga poto masani. Ma le mea mulimuli, e mafai ona e faʻatauina se nofoaga ua faia saunia ua faia, latou te gaosia ai ni faʻasalalauga Igilisi ma Amerika, ma faʻaputuputu i latou lava. Pau lava le fesili pe o le ata masani o le a ofi i totonu o le fausaga foliga o le fale ma le laufanua o le togafiti.

I le tioata faamau
Ata 19.

"Britonton"

I le tioata faamau
Ata 20.

Veka.

I le tioata faamau
Ata 21.

"Polofesa RE"

19-20.I le taualuga o le taumalulu togalaʻau ma se vaega o sili atu nai lo 16m2, o le tatalaina o le mafai ona faʻapipiʻi (19). E manaʻomia mo le lelei mai fafo o le le fiafia o le ea i le vevela vevela. ACHLOBABASBURBAYS COUNDERS e leʻi faʻatumuina i le malulu, i le fola, faʻapipiʻi i totonu o le foloa o le fola (20), e faʻamautinoa e ala i le paʻu o matatioata.

21. O se tasi auala e tuʻu ai le faʻatutuina o le potu i leta o le fausiaina o itu i saute e ala i pale o laʻau. E moni, afai o le vaomatua mautu i luga o lau '' upega tafaʻilagi, o le a e faʻatali seʻia tupu uma tulaueleele.

O le togalaau malulu, e pei o isi ia omea, e manaomia. I luga o eleele i luga o eleele (patipati, pepelo i ai.d.) fausia se koluma-rigul (woodworkking, ma le "flating" (lipine "faavae. Afai o le taumalulu togalaau o loʻo faʻapipiʻi i le fale-faia-faia fale, o le galuega autu o le aloese mai le feololo o le fale ma se faʻateleina ona o le solomuli o palu tino. Le faaaʻoaʻo o faʻavae, o se tulafono, faia foʻi le mea e tasi. E tatau ona nonoa i le tasi isi beachor fusi. I le taimi lava e tasi, o le ata o se tamaʻi vaevaega e aoga e faʻaopoopo ai le sikuliti fetuunaiga lagolago talafeagai e faʻaitiitia ai poloka. O lenei metotia e lelei "galue" i luga o soʻu eleele, vagana mo le sili "faʻafitauli" - vai-manava pata ma vaivai (pefu-ost). I le pito i luga o le Fou, e tatau ona tuu i luga o le lua vaega o le lua o le laina o le laina (Rubberoid, i luga.

Amata se faʻapotopotoga faʻaliliuga, o se tulafono, mai le pa o le fale, ia amata ai se faʻatele o le 600-1000mm muamua. I totonu o le Laveaʻi fata, e 10-20mm thestl Diet mamao; Mulimuli ane, o le kilia e tumu i le mauga o le mauga (i nisi taimi-minerale vao); O fafo, o le fetautaʻiso o le vaivai, o le faʻalavelaveina, ona faʻamalosia lea o ni itu se lua ma Naschelniki.

Fasi!

A o mamanuina se togalaau taumalulu, e manaʻomia le mafaufau i luma i le tele o le a e tauina le kiona ma ua maua i luga o le taualuga. E mafai ona e faʻaogaina le tioata mafolafola ma palu le uʻamea faʻamafanafana i totonu o le auvai ma alavai paipa. Peitai, o se fofo sili lea ona taugata. Mafai le suiga - faʻateleina le tulimanu o le faʻaalia o le taualuga i le 30 pe sili atu; I le taimi lava e tasi, o le mamanu e tatau ona tatalia ai le kiona i luga o le 140ks / m2. E aoga le matauina o ni siama o le taualuga agai i le fale, e tele taimi e maua ai i le Western Europa poloketi o togalaʻau a tau malulu, i le tulaga o lo tatou tau e le taliaina. I le tau malulu, o le kiona o le a mautinoa ai le kiona, ma a o lona feuati e le mafaamatalaina.

O le faʻataʻitaʻiga lava e tasi o loʻo iai le faʻalauteleina o le faʻavae i le faʻavae, i le tasi faʻailoga: O le le lagolagoina o le uafu iinei e sui ai le supaina o le suega o loʻo tuʻuina atu. Racks ma Riggers o Systam Alminiru Coy) le tasi i le tasi e ala i le tasi i le fiafia o "talitonuga o le 'eleʻeleta na aoina ma le fesoasoani a tulimanu; Faʻapitoa faiga faʻapitoa e faʻatagaina ai le paʻu, fao ma loka fesoʻotaʻiga. Ia mautinoa e leai se faʻapolopolo faʻailoga faamaufaʻailoga, o soʻo se faʻailoga e faʻamaufaʻailogaina ma le siliccone poʻo isi vaega.

O luga o puipui e faʻamautu ma se fusi (o se ituaiga o le maeylatelate) mai se almininis poʻo le Steltom Profile, o le a avea ma lagolago mo taʻavale. O le tala malie o le taualuga ma le puipui o le fale e faasoesa le fasi mauga. O lona suavai e saunia e auala eseese, e masani lava, o le tala fatu a le polymer mastol o le taualuga mea.

Uiga o le alualu i luma

Valivali filifiliga Svetopropuska,% Vevela Transfer Restoriment, M2C / W Mass, kg. Suppprooffes, DB. Tau 1m2, olo.
Glass Windows

4-16-4i

81. 0,68. lua sefulu 27. Mai le 3400.
Glass Windows

4-16-7

(triplex)

72. 0.55 tolu sefulu 32. Mai le 4550.
Cellular polycarboate manino, 25mm 55. 0.58. 3.5 21. Mai le 720.
Cellular polycarboate manino, 32mmm lima sefulu 0.71 3.8. 23. Mai le 740.
Cellular polycarboate lanu, 25mm 35. 0.58. 3.5 21. Mai le 820.

O faatonu faafetai ia Skara Rus, "Seseterky Rus", "Manuia Le Poto", "Broton Wortored Wortos, Reotal Soul Wat.

Faitau atili