Ma o mea uma e uiga ia te ia

Anonim

Vaʻaiga Unitze Stuphiction: i fafo ma faʻataʻitusiina o faʻataʻitaʻiga, o foliga lelei i ipu ma tane ma le tane ma laupapa laupapa

Ma o mea uma e uiga ia te ia 12735_1

E tusa ai ma fuainumera, o se tagata e faʻaalu e tusa ma le 5 (!) Tausaga o le olaga i luga o le prourth "nofoa". E manino le le manaʻomia mo se faleuila i le lautele o tagata. O masini faʻa-taimi nei ua manatu ma faigata i ai nei masini. Ua sili ona matagofie ma faʻalelei. O nisi oi latou o se faʻataʻitaʻiga o tekinolosi maualuga. Faʻafefea ona filifili se faleuila?

Muamua, ia ou avatua le fautuaga: Ae e te leʻi alu i le faleoloa, taumafai e filifili manino poʻo fea le faʻataʻitaʻiga ia te oe. E le o tagata uma e le o mea uma. E le o lona tau. O le tumama o le tumama e tele naua ma eseese. O loʻo faʻaalia ai le totoga o tau uma o tau, ma e mafai e tagata uma ona filifilia se faʻataʻitaʻiga mo le taga, faʻamaeʻaina ma le magoto ma le bidit pe vavaeeseina.

Nei o fesili autu e tatau ona e taliina:

O le a le ituaiga mamanu e sili ona faʻapipiʻiina pe o fafo;

Sbachy fafo pe nana;

O le a le mea e tatau ona tatalaina i le Seled Paipa (Faʻatulagaina, siʻosiʻomaga pe o le ofi)?

"Lau ata"

O le faleuila e faia le averesi o le 15 tausaga. Ma ina neʻi faʻatauina le faʻatau ma filifili le masini e tusa lava ma le mataupu silisili "Ou te fiafia i ai." O le ata o le pepa faʻatau o le, o le mea moni, e taua tele. Ae le o faleuila uma e manaia tele, e matagofie. E matonuina i tatou e na tagata faʻatau latou te talitonu e mafai ona iloa "o latou" faleuila e naʻo le faʻataʻitaʻi, e le matamuli i ai. O le tele o le faleuila, o lona maualuga ma le foliga e le tatau ona fausia le faaletonu mo vae ma le pelvis. E talitonuina o se tulaga talafeagai, lea e punou vae i itu taumatau ma malolo i luga o le fola. I le taimi lava lea, o maso o vae ma le pelvis ua malolo.

Ma o mea uma e uiga ia te ia
Ata 1.

Vitra

Ma o mea uma e uiga ia te ia
Ata 2.

Axa.

Ma o mea uma e uiga ia te ia
Ata 3.

Iakopo faauluulu.

Ma o mea uma e uiga ia te ia
Ata 4.

Roca.

1.Vitra ofoina atu i faletaele faletaele ma lanu lanu. O le pupula susulu o le a maua ai se aoga faapitoa.

2. O le X-Dric AxA (Italia) aofia ai le tolu elemene: fata, faleuila (poʻo le faʻaaogaina e aunoa ma se tane-ata, - poʻo le monoblock) ma le monopalo) O masini e iloga ona iloga e se fou laina mamanu. Tau o le mana Tolett Bowl e tusa ma le 20 afe rotabs.

3. O le laumei ma le sili ona faigofie e sili ona faigofie e iloa ai lenei masini.

O le faʻaeteete tele e totogi i le maualuga o le nofoa i luga aʻe o le fola. O le maualuga lea e maua ai le tagata faʻaaoga le saʻo mai le manatu o le physiology. I leisi lava seneturi ua mavae, o le averesi o le tuputupu aʻe o le aiga, ma, o Amerika, Finis, le Farani, na vave tali i suiga i le 40, e pei ona i ai, ma 42 lea e tutusa i le maualuga o se tagata masani o le tau). ADENA tagata e iai manaʻoga faʻapitoa o faʻataʻitaʻiga maualuga 46 ma e oʻo foʻi i le 50cm. O lea e mafai ona e mauaina le "nofoalii" maualuga pe maualalo. O tagata atamamai na fautuaina i latou e folau atu i le sili ona maualuga le aiga o le aiga.

A o le le mautonu faʻataʻitaʻiga, o le faʻapipiʻi maualuga e fetuʻunaʻiina i se lapoʻa faʻapitoa (luga i le 20cm).

Aua neʻi galo lena mea i le itu taumatau ma i le itu tauagavale o le masini e tatau ona tuʻua le itiiti ifo 20cm, ma i luma o le - 60-80m. Afai ei ai se tamaʻi taʻavale i tafatafa o le faleuila, o le mamao i le va o latou e tatau ona i lalo ifo o le 30 cm.

Fuzzy mea fou

O le faleuila i lona uiga masani o le malamalamaaga o se pesini ma le alavai o le bachkom, muamua na faia i le xix. Toma Kopi. Nofoaga i le talaʻaga o le plumping square sa saunia e le masini na atiaʻe e se meaʻai ma le tamaoaiga o le vai mai le tane. O le moli uila mai le tane i le faleuila na faia i le apamemea, ma le ipu faleuila o le naunautai. Na ia sau foi ma le u-tulei tulivae ma le vai o le vai na fausia i ai, o le mea leaga e le maua mai i luga o le sorosa. O faleuila na aliali mai i le amataga o le ICW. Ae ina ua maeʻa le kamupani Sipaniolo o loʻo tuʻuina atu la latou gaosiga i le tagata.

Ma o mea uma e uiga ia te ia
Lafugenunas i le tele o fale mautotogi o faleuila ma tuʻufaʻatasia faletaele laiti. O le mea lea, e fetaui lelei masini. E i ai i le va o WVRoppey le loloto o le I lalo ifo o le 60 cm, mo le faʻataʻitaʻiga o Oderon luga (James Tialua, Farani). Talafeagai mo faletaele laiti o le eseese ituaiga o fulufulu faleuila, latalata i le puipui faafetai i le faasaoloto i le faasaoloto i le faasaolotoga (joMain) , Italia), Il Bacno Aleri (LUFEN, Switzerland) IDR. Gaosi oloa "Coeat" Tanks e aunoa ma le faʻaititia o le tele o nofoa - isov (Ido, Finolani).

I fafo pe faaulu?

E tolu ituaiga autu o faleuila i lalo o le faleuila: O se fafo atu o le Tatala le tane, faapipiiina ma le faʻapipiʻiina poʻo le talafeagai o le fola laupapa. O loʻo i ai le fa o le filifiliga o le filifiliga: faleuila

Fafo. Upega Tafaʻilagi e aofia ai ni ipu faleuila, e faʻapipiʻi i le fola. O loʻo faʻaalia i latou i ni isi itu: o se puʻupuʻu ma le monoblock (i le laina mulimuli ma le faʻavae o loʻo lafoina e pei o le tasi aitema).

O le loloto o le fola o le foloa o le foloa ma le tatala tane-83-93cm (18-21M o le loloto o le tane ma le 65-72 cm-loloto o le condom O se taua tele o faʻataʻitaʻiga ma le pu ma le faʻamalosi - faigata ona oʻo atu mo le faʻamamaina o le nofoaga i totonu o le faleuila ma aemaise lava i tua, o loʻo masani ai le o loʻo masani ai le paʻu o le totonu.

Ma o mea uma e uiga ia te ia
Ata 5.

Salu

Ma o mea uma e uiga ia te ia
Ata 6.

Iakopo faauluulu.

Ma o mea uma e uiga ia te ia
Ata 7.

Iakopo faauluulu.

Ma o mea uma e uiga ia te ia
Ata 8.

Jacuzzi.

5-6. Surtan auala i le filifiliga o mea ma lanu: lapisi (5) faleuila (5) slevan (5) slezeless uamea i se fola; Black Applint masini mai le rve aoina (6).

7. Rve foia o se faʻataʻitaʻiga o le mamanu ma ona manino faʻapipiʻi laina.

8. Mautinoa tolent custoptj4 ma se laka. Tau, pe tusa o le 14 afe o rubles.

O loʻo faia e le faleuila i fafo o le tele o le tele o le tele o le vaega o le vaega ma le sitaili o faʻataʻitaʻiga o vaega uma o le tau o vaega, o loʻo amata mai i le tulaga. Adlay o nofoaga ma se tulaga le masani ai o loʻo i ai ni ata faʻapitoa, pei o le faleuila i totonu o le faleuila ma se odeon i luga o le manava). Matou te taʻua le fale gaosi, o ana oloa faʻaaoga maualuga manaʻoga i Lusia. O lenei AZSURA, Catalaino, Ceramica Dolomite, EOS, Flominia, Hormizoch, Gortaird (Courazy) , Kohler (USA), Sanndussa (Porougus), Ceanit, Kolo, joka (Czech Republic, Laufara, Road, Road, Roady Mai tagata gaosi oloa e aoga tele le matauina o Della, Santenk, "Starfarfar".

O le tau o le lautele o le lautele o le faʻataʻitaʻiga o le fola o le fola i le tane e le itiiti ifo ile 4.5-10 afe. O lenei, o le tau o le tele o faʻataʻitaʻiga o tagata gaosi oloa amata mai le 20-25 afe rubles. O le faleuila o le gaosi oloa e mafai ona faʻatau atu i lalo ifo o le 2 afe rotangs.

Mai le BULL e Glue

I le faʻavae o mea o le faleuila, o le auala masani o faʻavave - O le pito i lalo o le faʻavae e tosina i le fola i le fola. O loʻo vaʻaia faʻapitoa lea. I le avea ai ma ni ata tele, semi-lalagaina (bolts e le vaaia, latou ua ufitia i le faʻasoevaina o faʻapipiʻi, o loʻo faʻaauau e faʻaaoga ai ni ata umi mo le nofoa mo le nofoa. O ia talafaatasi e matua le mafai ona vaaia. E tasi le ituaiga ituaiga o fusi - kelu. O le lelei o lenei auala o le menu o le fola o le fola e le o faaleagaina. Peitaʻi, o le maketiina i luga o bolts poʻo sturs ua manatu sili atu le faʻatuatuaina ona o le nonoa o loʻo tumau i le tino o le laina.

O loʻo faʻalili (faamafanafana, puipui). O le manatu o le faʻapipiʻiina o le, muamua, o masini e le o fesoʻotaʻi ma le fola, "alavai" i luga, ma lona lua, naʻo le ipu o le faleuila ma le laina o le faleuila ma luga o le ipu o le faleuila ma luga o le ipu o le faleuila ma le laina o le faleuila. O isi mea uma (Tank, paipa, fesoʻotaʻiga, lokaina o alatoto) o loʻo nana i tua o Screland. Mo le faʻatinoina o lea manatu, faʻapipiʻi systems na foafoaina, o le a matou faʻamatala i seisi tusitusiga.

O tulaga lelei o le kapela e le mautonu i totonu o ipu ua manino:

O le tane ma fesoʻotaʻiga uma ua lilo i tua o le puipui, ma o le le vaaia o le tino faʻatagaina oe e faʻagaioi le faleuila i le puipui;

A faʻapea o le sanding module ua tipiina i le avanoa avanoa o le faitotoʻa faitotoʻa, e mafai ona e nofo i le 35cm avanoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, WIFA (o Netherlands) e vaʻaia faiga o faʻapipiʻi na o le 38CM faʻapipiʻi. O tagata gaosi o ia faiga e faavaivai ai le loloto o tane e faʻasaina, i le vier (siama) faʻaititia i le 1.5 cm;

Le le lava o "vae" faʻafaigofie le faʻamamaina o le potu;

O le fola o le fola nonoa e le o popole;

O le tele o faʻafitauli o le fuafuaina o le faʻalauteleina o avanoa, e iai avanoa mo le tuʻuga o mea e fai i isi, o nisi taimi e leʻi manaʻo nofoaga.

Tatala tane e pisapisao. Faʻapipiʻiina o loʻo faʻaogaina ma le vevela o "lavalava" (faga), o loʻo maua mai ai le taua tele.

Ma o mea uma e uiga ia te ia
Ata 9.

Hebeaka.

Ma o mea uma e uiga ia te ia
Ata 10.

IOE.

Ma o mea uma e uiga ia te ia
Ata 11.

Roca.

Ma o mea uma e uiga ia te ia
Ata 12.

Iakopo faauluulu.

9. O Jebear toile faʻataʻitaʻiga, na valiina ma valivali.

10. E i ai i le vae le ID o le le fiafia i le ea ma le tane lua, e le aofia ai le maualuga o aoga.

11.ONITAN Amerika o se aso nei Tau, 24 afe Norbles.

12. O le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi mai le toe faʻaleleia o le aoina o Odeton i luga o loʻo faʻauʻuina i le tane e mafai ona aumaia le vai mai isi itu. E mafai ona faʻapipiʻi le Alio i le puipui i le puipui, e mafai ai ona faʻaaoga le faʻaaogaina o le faletaele avanoa.

Peitai, e iai le masalosalo tagata. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le a faʻatamaʻia ai le puipui o se tagata matua mautu faigata. Faʻapipiʻi module-Soutting Frameme ua mamanuina mo le mamafa e oʻo i le 400kg. O le tutusa o le mamafa e tetee atu i le faletaele o le faleuila e faʻapipiʻi ai i lenei faʻavaʻa. Fausia-i modules, aofia ai ma se moli taʻavale, ofo mai le alcaplast (czech reublic), chait (swit, vie-, vie-, vie-, vie-, vie-, vier (vio-vie-, vie O le tau o i latou e mai le 6 afe rubles.

O tagata faʻatau o loʻo popole i lenei fesili: faʻafefea ona i ai pe a iai faʻafitauli i le "nana" tane? Avanoa i le "Indexing" o le tane (pe a fai o se manaʻoga mo lenei) ua saunia e ala i se pu mo se faʻamau o le atoʻatoa, o le faʻafoliga o le fofo.

A o le tele o le tele o ni faleuila, e faigofie ona e filifilia se filifiliga mo soo se faletaele. E le gata i lea, faatasi faʻatasi, faatasi ai ma mea faʻapipiʻi o apili faʻataʻitaʻiga, sili atu. Mo potu laiti, o se faʻataʻitaʻiga ma le loloto o le 46.5 cm (mai le tulaga o fesoʻotaʻiga ma le puipui i le pito i luma o le ipu ma le loloto 70cm .

maua ai e toetoe lava e tau uma faataitaiga faalagolago gaosi Europa, e pei o Duravit, Geberit, Gustavsberg, IDO, AFAI, o Iakopo Delafon, Jika, Keramag, Kolo, Laufen, Roca, Villeroyboch, Vitra Idr. O le tau o le tau mo le callever faleuila e tele (faʻalagolago i le mamanu ma le ituaiga) ma amata pe tusa o le 4.5 afe afe. (aunoa ma le faʻapipiʻiina o faiga).

Ma o mea uma e uiga ia te ia
Ata 13.

Thomas Capper

Ma o mea uma e uiga ia te ia
Ata 14.

Thomas Capper

Ma o mea uma e uiga ia te ia
Ata 15.

Iakopo faauluulu.

Ma o mea uma e uiga ia te ia
Ata 16.

Roca.

13-14. O tane maualuga e tulia i lalo o le taualuga e mafai ona talafeagai i aso nei i le retro style. Latou te faaeaina i le valiina o faapaupau.

15. Odonon Up Toilat Toʻale e iloga i le faʻaoʻoina o pepa ma le puʻupuʻu: O le lautele o le faʻataʻitaʻiga na o 4836CM.

16. O le faʻagaioiga o le magoto ma le faleuila i le tasi oloa e mafai ai ona e faʻaaogaina se roca-faʻafefeteina o le vai.

Postted fola monoblocks. O i latou e mafaufau i le mamanu o le faʻapipiʻi o le faleuila e le faʻatuatuaina, e mafai e se tasi ona fautuaina le vaitusi o le fola monoblock, e pei ona faʻapipiʻiina i le puipui o le paketi. O ia ituaiga o faʻataʻitaʻiga e toetoe lava a solia uma faiga faʻapitoa i le gaosia o le mama o masini: catolano, pulou, SAMERON, Vitrayboch, Vitra IDR. O tane palasitika mo le fale vaefa o le falevae e leai se malosi. O loʻo latou faʻapipiʻiina i le taʻiala o faʻamatalaga (pe a fai o le vaega o loʻo faia o le mamago), pe tusi (pe a fai o le puipui o le piliki). O le fausia o tane o loʻo puʻupuʻu (mafiafia - 8-13cm), ae e le atagia ai i le voluma (pe a iai eco-vaitaele - 3 ma 6L).

Tolu vaega o le Fasioti

O le maliega o le faʻaaogaina o le faleuila e faʻamoemoeina tele i luga o le faiga o le flushing. E tolu vala e aafia ai le aoga o lona faʻagaioiga: o se auala e tuʻuina atu ai le vai i totonu o le pesini o le faleuila, ona o le fausiaina o le ipu faleuila i totonu lili.

Foliga foliga. Mai le masini o le ipu faʻalagolago i le i ai o le "splash aafiaga", o lona uiga, e oso ai i le taimi o faʻagaioiga. Ua taʻua foi ia mea taua ma se uiga uiga ese (ua taʻua foi o le nofoaga, Tepolo, Sppibbh Rompy), o iina e leai se pa. Peitaʻi, o loʻo i ai se pesini o lenei mamanu faʻamamaluina e matua faigata lava. O le Europa filifiliga o le faʻataʻitaʻiga ma le palu pa ma o se laina-foliga foliga. I le taimi lava lea, o le funnel e mafai ona faʻasolosolo ona faʻasolosolo (sao) poʻo tua (toe vaʻai). O nisi o le sili ona tamaoaiga i totonu o le 'aʻai o loʻo i ai (mo le faʻataʻitaʻiga, IDo, gustavsberg) - ma toe faʻaliliuina.

Le lava o le faʻafanua o le ata - mafai ona faʻalauteleina le paʻu o le vai o le paʻu o le tagata faʻaaoga. Manuia ma vave ma aoga fufulu ese ma le laititi o le vai. O ipu a le fanau, pei o ipu, ei ai se tamai tulaga, o loʻo i ai i le tulimanu e faʻatatau i le fola ma liliu i totonu o se laina tumu i vai. O lenei mamanu e tuʻufaʻatasia ai le aoga o ituaiga lua o loʻo muamua: leai se pa ma le tau pisinisi.

Le itu o le vai tafe. O le mama o le faleuila, faʻapea foi ma le taumafaina o le vai faʻalagolago i le itu o le vai tafe i le taimi o le taumafaina - pe toe suia. Mo le pito i lalo o le mataupu, o le vai ulufale i le pesini e le suia ai lona ala, i le lona lua, o le fafaga e ala i le faafeagai. O faʻataʻitaʻiga na faʻaulufale mai, o se tulafono, ia iai se itu teteʻe, lea na tuʻufaʻatasia ai le vai i luga ole ipu, ma lona taumafaina e itiiti ifo. O le au Udways ma le toe faʻatulagaina o le vai e fufulu ese ai le taʻele. O le faiga e sili atu le tamaoaiga. O le vai o loʻo sapalaiina i le lautele o le faleuila o le faleuila (mai pu i lalo o le rim), fausia se asipolo.

O le isi vai sapalai (i le tamaoaiga-vasega faʻataʻitaʻiga) o se cascade: O le vai o le fufuluina o le pesini ma le malosi. O lenei foʻi, o le taumafaina o vai e sili atu.

Ma o mea uma e uiga ia te ia
Ata 17.

Duuvuit.

Ma o mea uma e uiga ia te ia
Ata 18.

Lafu.

Ma o mea uma e uiga ia te ia
Ata 19.

Iakopo faauluulu.

Ma o mea uma e uiga ia te ia
Ata 20.

Vitra

17-18. Saufatuina faleuila i fafo ona o le faʻafefeteina o le fetuʻutuʻuga i le pa puipui; Latou foliga manaia ma lelei.

19-20. O nei mea e fiafia i ai ni mea e fiafia ai le tuʻufaʻatasiga o le malamalama o foliga ma tuʻusaʻo laina laina.

Sizrizilly ma agai i luga. A o le filifilia o se mea faifaaili, e taua le amanaia o le faʻapipiʻi o fesoʻotaʻiga i se fale poʻo se fale. O le tele o le afu o le tafe o loʻo i ai i le tutusa ma le foloa, sywed i se tulimanu o le 30-45. O le faasaulotoina tatala e alu i le fola.

Skit gaosiga e masani i fale fale nofomau ua fausia i le afa lona lua o le XXV., Ma le tele o faʻataʻitaʻiga o le aiga gaosi ua taulai atu i ai. Faʻatulagaina o le faʻasao o le uiga faʻalilolilo, faʻapea foi ma fale tuai fale. O le siʻosiʻomaga o le faʻaaogaina o le alavai o loʻo maua i le tele o potu i aso nei. O faleuila ma le sifi o le faasaolotoga fetuunai i soʻo se polokalama e faʻaaoga ai paipa paipa. Se faasaugatu, pei o le tulafono, i tagata mai fafo itu mai fafo, ma ua lauiloa nei ma tagata gaosi oloa. E le gata i lea, o le aso Europa gaosi oloa taumafai e gaosia le lautele lautele faʻataʻitaʻiga e faigofie ona fesoʻotaʻi i soʻo se faʻamatuʻu o le Sound Cipeline. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻapena foʻi faʻataʻitaʻiga fai IDO, JOMA, Iakopo, Iakopo. Ua mafai ona leai se faasaʻolotoga o tagata ese. Le aoga faʻataʻitaʻiga o le tatalaina o le faiga e naʻo le faʻaupuga - puipui.

Fuafuaga alualu i luma

E ala i le auala o le puleaina o le taʻavale o le taʻavale, e mafai ona vaivai le tane ma omiga. Mo le isi mataupu, e tatau ona e toso le toʻotoʻo i le amio i luga, e lua fetaomi le faʻamau (Key) o loʻo i luga o le tane tane. O le manava o le poto masani e feiloai i le aso ma na o le fola o le fola ma le tatala tane. I lea tulaga, o le Pusa Pusa e tu i luga o le Tatala Tank i luga. O le Womb-faʻafesoʻotaʻi faʻataʻitaʻiga, o le faʻamau o le pata o loʻo tu i luga o le puipui i luga aʻe o le faleuila poʻo sina teisi i le itu. Afai e tuu i luga aʻe o le faleuila, ina ia le mafai ona popole le nofoa mai fafo atu.

I le tulaga o le tele o le vai o le vaomatua, o le mamafa o le mamafa, i le isi itu, vaevaeina i le nofofua ma le lua-mode. Na faia le lua-taimi le puipui i Europa, lea ua leva ona tele tupe maua a le vai (ua valaauina e tamaoaiga). O lea ua avea nei ma tagata Rusia. Vai-reent tane tasi faamau (ki). O le muamua o le faʻamalosi o le faʻauigaina o le fufulu, o le taofio le lua. Musuia e le lua (tuufaatasi pe vavaeeseina), igoa "Eco button". E masani lava, faʻatasi ma le paʻu, e tusa ma le 6 lili o le vai e 'ai, ma e naʻo le afa o le dose mafai ona faʻaaogaina i le faiga o le tamaoaiga o le tamaoaiga. Sili atu le tamaoaiga o le tamaoaiga - ma le vai taumafaina 2 ma 4l.

"Tiga" Manatu

O se tasi o le suʻega o le vink o lona leoa o lona le leoa, lea e faʻalagolago i le tele o mea. Muamua, tufatufa foliga taua: O i latou e pomute ua iloa. Lona lua, o lenei faʻailoga e aʻafia ai le metotia o le faʻatumuina o le tane: i le itu poʻo lalo. O le faamalosia o le tafe o le vai o le vai o loʻo faʻaoʻo atu ma taugofie faleuila, atoa foi o se vaega o le faʻaulufale mai. Peitaʻi, o latou fetaui lelei e masani ona manaʻomia i se auala le tumau, o le mamafa o le vai i le pito i lalo ole tane, ona o le tulaga o le leo ua faʻaititia. O le faʻaopoopoga o le sapalai vai mai lalo, o le leo e le faʻalogo i ai. Lona tolu, leo pe a faʻatumuina le tane tane e mafai ona faʻailoa mai lona sese faʻapipiʻi ma faʻaipoipo. O le mea lea, e sili le faʻatau atu o se palu i le mea e mautinoa ai, ma faʻapipiʻi e faʻatuatuaina ai polofesa.

Ma o mea uma e uiga ia te ia
Ata 21.

Jacuzzi.

Ma o mea uma e uiga ia te ia
Ata 22.

Lafu.

Ma o mea uma e uiga ia te ia
Ata 23.

Jacuzzi.

Ma o mea uma e uiga ia te ia
Ata 24pi.

IOE.

21. Tulaga autu mai le manatu j4 aoina. Tau, pe tusa o le 12 afe o rubles.

22. O faletaele faletaele "leai ni papupuni". E faigofie ona latou fetuunai i manaʻoga faapitoa o tagata faʻaaoga.

23-24. Aruba (jacuzzi) (23) e iloga e se matua matua, lea e maua ai le malosi tele. O le ata ata o le mostaik faleuila (IDO) (24) mautinoa le le fiafia o le vai.

O le mafuaʻaga o le faʻafitauli o le tele lava o le lelei o le tane ma mechanasms o loʻo i ai i totonu. Le o le masani ai le masani ai le faʻatagaina o vai o le ele o le pesini o faleuila, faʻafitauli ma le masini o le fufuluina, o se taunuuga o le tele o le vai gaosia e le pulea. E tupu lea mea ona o mechannisms na gaosia e kamupani mai fafo e le o fetuunai i le vai o Rusia, faʻapea foʻi ona o le maualalo le lelei o elefane e mafai ona faʻamatalaina i le taimi o gaioiga. O iinei e mafai ona avea le tasi na o le tasi le mea: ia maua le faapailoga a tagata gaosi oloa ua faʻamaonia latou lava i le maketi a Rusia, tusa lava pe tatau ona latou totogi atili mo lea. Alsa o le tasi lava. E ala i le faʻaliliuina o faʻamama o vai o le vai o le vai o loʻo faʻamamaina, o tagata faʻaaogaina e masani ona avea ma itu o le faleuila. Akaralrally. Ae peitai, o tagata taʻitoʻatasi gaosi ua uma ona tausia lenei mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le faleuila mai le IDo mosvaiik aoina (IDo) i lalo o le suavai o le sapalai o le kulimi faamama.

E masani lava ona i luga o puipui o le tatala tane, e sili ona taugata faleuila e foliga mai ua le malamalama. A e aloese mai o le a fesoasoani i le lelei faamalosia o le ventilation. Unbend faʻataʻitaʻiga faʻalua alavai tane. I lalo o le pito sili ona faʻamamaina o le paʻu o le isi (palasitika) - o le tane lea o loʻo i ai le vai. O le vai malulu e le mafai ona faʻafesoʻotaʻi ma cerampecs, ma le susu e le nofo i luga. O ipu faleuila, o paleʻuniga e lua, mo se faʻataʻitaʻiga, i le IDo (INO, 1, 5 afe o rubles), saini ata). O le tane o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi e iai le fula o loʻo puipuia e puipuia mai le faʻaititia ma maua ai le faʻatonutonuina o le mafaufau (mo se faʻataʻitaʻiga, geberit).

A faʻatau se faleuila, matou te fautuaina foʻi i le faʻatagaina o le vaʻai atu i le vai o loʻo i luga. O nisi eseesega ua taua e alalaga eseese o faʻataʻitaʻiga. Sei o tatou faapea, o le laumata e tupu i le itu tauagavale ma le taumatau. Fai ia feiloai ma le paipa uaea o lou faletaele. Wedwewent Greativers (mo se faʻataʻitaʻiga, Iakopo faaluaina i le ODeason Upled Model) o se toe suia tane, e i ai le fusi e mafai ona faia i le itu tauagavale ma taumatau.

Ma o mea uma e uiga ia te ia
Ata 25.

Toto.

Ma o mea uma e uiga ia te ia
Ata 26.

Flaminia.

Ma o mea uma e uiga ia te ia
Ata 27.

Vitra

25. O se faʻasologa o le Iapani robotic totile i lalo ifo o ipu, faʻatasi ai ma se peimeni, neurest se ituaiga o sili ona aoga ma tekinolosi alualu i luma. O mea lava e tasi e mafai ai ona e sefe le avanoa.

26.Sanntehnika Flaminia (Dedid Kit) tosina mai le mafaufau i lona ata muamua.

27. Espinate fofo e faʻavae i luga o le Asymmetric federate tulaga o le faʻasologa ma liʻo.

Luga o tom Sidim

A oo mai i le mafanafana, e le tupu. Ae le gata i lea, o nisi taimi o nai mea laiti ia e fuafua i lona ausiaina. Ave le nofoa ma se tapuni. Ole pa mulimuli lea i le mamanu o le faleuila, e le gata i lea, tonu ma lenei mea tatou te fesoʻotaʻi ma le moni moni o le upu. O lea, o le nofoa e tatau ona tignanomic, tumapatonu ma faʻamautinoaina le vevela faʻamafanafana. E masani lava e faʻalautele le galuega o le faleuila, fuli i le faletaʻalo.

Tele o faleuila o loʻo faʻaogaina i le nofoa ma se tapuni na faia o polymeric mea (polythylene, pospropylene, propleyrene, ma le valiina pei mai fafie. I le taimi lava e tasi, nofoa uma e vaevaeina i le malosi (mai fafie, palasitika, ma isi) poʻo semi-rigid, mai le faʻamalosi tino). Le mafanafana mulimuli, ae le mafai ona tumau nai lo faigata.

Fufusi nofoa e faia i fafie e manaia i itu uma: e matagofie, siʻosiʻoleʻole agalelei, faʻalelei. O mea ia e sili ona tosina mai ai le foafoa o le plumping ituaiga aoina i Repro sitaili: Talafatuga, APBOTANT (Peretania

Ma o mea uma e uiga ia te ia
Ata 28.

Roca.

Ma o mea uma e uiga ia te ia
Ata 29.

Roca.

Ma o mea uma e uiga ia te ia
Ata 30.

Thomas Capper

28-29. Crystysk-Bodiet Blackililin Pro - mo le faleuila o le faasologa o le faasologa "VeronicA", "Dam", "Drold"

30. O se tasi o mea sili ona lelei mo nofoa ma faleuila covers: o le siʻosiʻomia le siʻosiʻomaga ma matagofie.

Tele taimi e maua ai 'olo ma nofoa palasitika, e mafai ona iai ni tamaʻitaʻi ua mamanuina e faia ai soʻo se mea, e aofia ai muamua, sui. O tagata gaosi pei o Kohler ma le Jah Tymony, mo le fausia o le ERGOnomica o loʻo i ai le olaga umi, e faʻaaoga lelei tekonolosi (Oderon i luga o le atunuʻu. Stainless Steel Models mafai ona teuteuina i Spotparent nofoa ma AcMolic Glass Evers.

I luga o le auala o le faapipiiina o le ufiufi o le ufiufi matou te fautua mai i le gauai faapitoa. O faʻamaumauga e faia o apamemea ma palasitika. Uamea ua manatu sili atu le faatuatuaina. O le Hygiene Points o le Hygiene e sili atu le faigofie ona faʻaoʻo atu ma tuʻuʻese faʻapitoa taofi e faigofie ona tatalaina a o fufulu aʻo fufulu.

O le isi aoga aoga e mafai e le nofoa ona faia o le masini o le lamolemole maualalo maualalo maualalo le tapuni (miccift). Faʻafetai i le lifi, sa le paʻu le nofoa o loʻo faʻatumuina i fafo, o le tasi gaioiga na lava lea e lava, ma na lulu lemu i lalo. O le a mautinoa le saogalemu o le fanau ma tagata matutua, o le a latou le mafai ona laʻeina ai latou tamatamailima. Ioe, ma e le i fasia se nofoa, aemaise lava pe a mamafa. O le tau eseesega o le mea moni, e taua. O lea, faʻataʻitaʻiga a Laufen Pro (LUFEN) ma le Talonia Matutua tau (5 Afe rubles., 16,2 afe o rubles.

"Lua i le tasi"

O le filifiliga atoatoa o le mauaina o se faleuila i se paga ma se tusi. Na o iinei e leai se nofoaga i se faletaele latalata e faʻapipiʻi ai se tusi. Ae e i ai le auala i fafo atu, o le lua: o se solo solo solo i autafa o le faleuila po o bidet ufiufi. Na faia lona Iapani ma faaigoaina o le fufuluina ("Wingent Ciort"). Na latou liliu lenei mataupu lenei i le vavega o Electronics.

Matou te valaʻauina naʻo nisi galuega o le "SMART" robot. E le faigofie le jet le jet, ma le maualuga-tech-tech, carbonated ma le ea microbubles ma pulupulu i le 70 taimi i le lona aoga ma le faaeeina fua le paʻu. E tele ni tuʻia o ala taua, e aofia ai le masani, fuafuaina mo le aiga atoa; Tamaitai Biduet Faiga; O le "vaivai" Aerrool Wicker mo tagata iloga tagata, faʻapea foi ma Hydromassage, e le gata o se mea sili ona manaia, ae mo tagata e puipuia ai le tele o faʻamaʻi (aemaise lava o le puipuia o faʻamaʻi. O le vai o le vai e faʻatonutonu e le eletise. O le vevela o le vai o loʻo faʻatulaga i le 1, o le mea lea e te le toe fufuluina mai le vaitafe malulu, tusa lava pe ua tape le vai vevela. Akak e manaia le nofo i luga o le nofoa vevela, aemaise lava i le malulu i le vaitau pe a le aoga le pulou! E i ai faʻataʻitaʻiga i le mea e faʻaopopo ai le suavai mai se koneteina faʻapitoa i le vai. E aoga le oomiina o le ki ma le iunite o le a aveesea ma alu ese ia lava.

O le ufiufi Iapani bidit ei ai se antibactarial ogalaau. E mafai ona faia faʻataʻitaʻiga suʻesuʻega, e fesoasoani i lau faʻalogo musika, ma isi mea aoga na faʻapena ona faia se vavega mai 300 afe afe o rubles. I le 100 afe taugofie na ofoina atu e Geberit. I lena lava taimi lava, o la latou "atamai" e maualuga foi. Peitaʻi, e iai ni nai faʻatusa i luga o le maketi ma se tau faʻaleaʻoaʻoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tau o Daellim oloa (Korea) e tusa ma le 30 afe afe. O le BIDET BUSU ua i ai nei i le Roca Traisment.

Sanfayans po Sanfarfor?

Le tele o mea na fai maina e iai 'ologa lautele: Cermic, lafo aʻu, lafo aʻu uʻamea, tioata. Ae o le toʻatele o tagata e filifilia le pamu o le pamu: Sanfarfor poʻo Sanfayans. O nei mea e lua o ni uso masaga. E i ai foi le lona tolu afa-faasee. E tuʻufaʻatasia e le tutusa vaega. Ae e i ai le eseesega i le va oi latou. Le faitio mo lo latou tulaga lelei - Verbapt Exptateption. E tusa ai ma le Rusia tulaga o le gost 15167-93 ma le Italia Standard Univer 45 Prorac Proces i le vai faʻaoga i le 0.5% e APCITIING; 0.5-9% - i le afa-potusaga; 9-13% - ua manatu o le le fiafia.

Ma o mea uma e uiga ia te ia
Ata 31.

Geberit.

Ma o mea uma e uiga ia te ia
Ata 32.

Iakopo faauluulu.

Ma o mea uma e uiga ia te ia
Ata 33.

IOE.

Ma o mea uma e uiga ia te ia
Ata 34.

IOE.

31-32.arrinances o le Tansing Tank o se mea e tasi o se tasi o faʻamatalaga: O se masini alavai i totonu o le ki-faʻamau o aofia ai (e tumau i le puipui). Afai e tatau ona e toe faʻaleleia, e faigofie ona aveese le masini alavai i totonu o le fale o le tane.

33-34.o faaofi se ie puipui o le tino, e tatau ona e siitia le ki ufiufi.

O mea faitino mai Sanfirfora ei ai se mautu ma lamolemole luga, o loʻo fesoasoani i le sili ona lelei o le palapala ma puipuia o manogi. E toaitiiti tagata mai Satatayans i le aso. Faia o ia lava, ma o loʻo iai pea le manatu. MONI, Sanfarfotas Aunfirfora Laitiiti. O le lalelei ma le lelei o le maeʻa o oloa faʻalagolago i le tulaga lelei o mea mata: omea, kavoli, laufanua laufanua ma le oneone oneone ma le oneone. Sei o tatou fai, mataga uliuli togi i luga o le faleuila fautua atu o le uʻamea i le oneone poʻo omea o loʻo i ai uʻamea. Western Gourmers e tele poweetian poles ma British Whirlpool Coays ma Kapelins o lo o aloaia o le sili sili ona lelei. AK maualuga-lelei le lelei o le BELGia.

Fetuunai le Plumping

Manuʻaga, faʻaitagofie poʻo le masani ai, e gata lava pe a le atoa se tomai o tagata e tautua ia i latou lava faʻatasi o le tino ma tausia le faʻapitoa o le tagata lava ia pe a taua le tumama. Peitaʻi, e iai le auala i fafo: O lenei aso e mafai ona faʻaau ai le faletaele po o le faletaele i se auala i se auala sili ona faʻaʻoleʻoleina manaʻoga, e faigofie ma saogalemu.

Branded Connection Technologies

O tagata faʻatau faʻaonaō faʻaonaʻia o tagata pauna, e matua gauai atu i le atinaʻeina o le glaze - e le gata o matagofie matagofie, tumau, tetee i le maosiosia. O loʻo matou talanoa e uiga i oloa ma le palapala - e le o le paʻu o le palapala, faʻafetai lea o le vai faʻatasi ma palapala e tulaʻi mai i le "Pearl", na o le alu ifo mai luga. O faamagoina o mea e maua ai e na o se tauemu ua suia ese. Kerarag tagata faʻapitoa na atiaʻe ai se palapala - ua fai e faʻafefeteina le tauina. Uvilleroybooks o curamicoplus ma le malosi, o se siliva siliva ua faʻaopoopo i le mea mulimuli, lea ua lauiloa o loʻo avea ma aʻoaʻoga aspacparial. O mea siliva o loʻo i ai i lona faʻavae ma le palapala - e le o le paʻepaʻe o le paʻepaʻe paʻepaʻe (Iakopo faasolosolo). O UIDO O le tausiga o le ipu o le faleuila faʻafaigofie le vai-reflent polyman o le sipela. Duuravit ma lafin faʻaaoga ma le mafaufau i ai anti-antimos coting, faia ma le nanotechnology. UjiI I totonu o le Lotu, Ufiufi le Lio Totonu ma le tafe o ipu faleuila, o loʻo aofia ai ma le tuʻufaʻatasia o siama ma faʻafaigofie o siama ma faʻafaigofie.

O le fou WC galuega tuʻufaʻatasia i totonu o le tane e mama ma fou faleuila pe a uma fufulu taʻitasi. O lenei galuega o le, mo se faataitaiga, ino ma pe afai.

Na matou tutuina le sili ona taua manatu. Matou te faʻamoemoe o le taimi nei o le a le faigata ona e filifilia "lau" faʻataʻitaʻiga. Mo le faataʻitaʻi, iinei, e foliga mai ia i matou, e le manaʻomia faufautua.

Ma o mea uma e uiga ia te ia
Ata 35.

Roca.

Ma o mea uma e uiga ia te ia
Ata 36.

Vitra

Ma o mea uma e uiga ia te ia
Ata 37.

Lafu.

35. Cimic comic compocics i tuufaatasiga ma agrapax a aiga a le aiga o fofo mo tagata e iai manaʻoga faʻapitoa.

36. Ia e umia ni mea faigofie, pei o ni nai lima, ae le lagona i le faletaele leai se aoga.

37. O le Liberweline Libertyline o sili atu tulaga. O se faʻapitoa masini i tua atu o fesoasoani i le mautu ma faaititia le tulaga lamatia o faʻaseʻe.

O le Faatonu o le kamupani "Korr - ROVERE", Jang Smwon, Roca, Satec, Vitra mo se fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili