Faʻagaioiga "malulu le suʻega"

Anonim

Suʻega o fale faigaluega o aiga. A maeʻa ona faʻataʻitaʻi le tulaga lelei o a latou galuega, o le tele o oloa na faʻaaogaina, o le atoaga o faʻamatalaga i le tau o le tau, o le tulaga o le faʻaaloalo ma le poto masani o le aufaigaluega

Faʻagaioiga

O le filifiliga o soʻo se mea e le faigofie ai se mea a se aiga. E tele taimi e te manaʻomia ai se fomaʻi faʻapitoa, ma mulimuli ane ia te ia le tagata faʻatau ma le faʻamaoni i le faleoloa. Faapefea tomai faapolofesa e mafai ona aumaia iina? Talu ai nei, na oʻo mai le tusi o le tusi faatonutonu ma se fesili. Ia taliina, sa sese le lafoina o ulutala aloaʻia "o mea faigaluega a le aiga" e faleoloa ai le masini, ma tagofia mea o loʻo tupu iina. Matou te ofoina atu se lipoti mai le nofoa o mea tutupu.

Faʻagaioiga
I le faʻatonuga a le Komiti Faʻatonu, sa ou asia le fa o faleoloa e fa na te faʻatau atu masini. A suʻesuʻe le lelei o a latou galuega, sa manatu le vaega o oloa, o le atoaga o faʻamatalaga i luga o le faʻailoga o le tau, o le maualuga o le faʻaaloalo ma le poto masani o le tagata faigaluega. Saʻoloto, o taʻavale o le fefaʻatauaiga "filemu", "olduperado", "M.Volano" ma "Teslanis) na faʻataʻitaʻi.

O le suʻega na faia i le taimi o lea aso, i le tele o itula faigaluega, peʻa i totonu o faleoloa e maualalo, ma o lea, faufautua e le i faʻapitoa i uta. Sa ou teuina o se tagata faatau masani. Na ou filifili e fesili e uiga i faʻataʻitaʻiga o le pusaaii, aua o se masini mataʻutia, e tatau ona matou faia ma le tiute atoa, ona ua matou faʻatau atu e le mo 1-2 tausaga. Sa ou fiafia i le lua-potu pusafua o le averesi o tau o le vaega lauiloa i le taimi mulimuli o le lanu o le shinless steel. Luma o le laina, o le faʻaaloalo o tagata faufautua faʻatau atu ma lo latou malamalama i le "mataupu" na iloiloina. Ina ia suʻeina le mea mulimuli, na ou faia ai ni fesili taʻitasi. O le pisia o tagata sailiili talanoaina ma tagata faʻatau e sili atu i le tusitusiga o loʻo filifilia e mataʻitusi o le Latina mataʻitusi (a, ma lea .d.).

Atonu o galuega a Iopu

Faʻagaioiga
E amatalia e le eletise le suʻega faigata, na pa'ū ile vaega ole "lalolagi". E leʻi iai soʻu taimi e oʻo atu ai i le tele o tagata faatautoma, e pei ona faʻaalia e se faufautua ia te aʻu ma le faʻaaloalo i mea ou te fiafia i ai. Sa ou fiafia i le pusaaisa ma metallic lanu. Na talia vave le faufautua e le o le malu puipuia lenei spenleck, ae na o le faaaloalo. Fautuaina le vaʻaia mea faigaluega i le moni foaʻi sperib, ae na vave taʻu mai e le masani ai. "Aua le popole, o le pusaaisa e le o sē e leai se atigi uʻamea," na ia femaʻi atu ai, ma iloa le tau o le mea na tupu ai aʻu. Ona Ia fautuaina lea e le uma le aife ua filifilia mai ia te aʻu, aua "o Lana fuafuaga ua leva ona faʻateʻaina," ma fautuaina talu ai nei. Fai mai o ia, o loʻo faʻaaogaina le masini ile masini, "masalo, o le faʻamaloloina R-600a, e pei o faʻalapotopotoga uma i aso nei." Alualu i luga o Aseeseese, o le Redrateder R-134a e mafai ona o, ma ua talitonu o le R-600A e sili atu i uiga o le mana o A + ma Agai e galue ai lea.

A oʻo mai i tagata faapaupau ma e leai ni tagata faʻamalosi tino, na faʻamatala vave e le tagata faʻatau le mafai ona i ai ma ni tagata faʻamalosi e lua ma e leai se tasi. O lenei tali e mafai ona faitauina o le saʻo aua o faʻataʻitaʻiga ma tagata fai pea e lua ma e leai se galuega leaga e sili ona seasea. Ia fetaui i le faufautua pe a leai se mea leaga o loʻo tuʻuina atu i totonu o le iunite, o Ime e le o fausia i mea uma, ma o lea e le tatau ai ona teteʻe le pusa. E ui lava, o le vai, o le vai, e aliali mai o le fale, ma o elemene o loʻo taufaifai ai.

Ua ou mataala lelei i le mamanu o le tau o le tau. O le tele o faʻamatalaga e uiga i le masini o loʻo faʻaalia i ai, o le sili ona saʻo manatu o le faʻataʻitaʻiga o le ai ai.

Ina ua ou fesili e uiga i le ituaiga o faʻamalosi, o le tagata faʻatau e aunoa ma le mafaufau valaʻau le vaega na aumaia ai le pusaaisalator lava ia. Ina ua maeʻa laʻu fesili taʻimua, o le a le ituaiga o faʻamalosi-piston, faʻataʻamilomilo poʻo le isi, - salalau ma taumafai e mate. " Na mautinoa ai e galulue lelei le tagata suʻesuʻe ma se tasi o latou numera o le latou numera o le a lelei galulue ma filemu, ma e le mafai ona ou manatua le eseesega. Lenei na ia feaʻu nai, aua, mo se faʻataʻitaʻiga, i le masini ma lua masani galue malosi, o le leo leo e maualuga. Ioe, o uiga faagaoioiga o le pusa puipuia faʻalagolago i luga o le ituaiga ma le numera o faʻamalosifoʻi. O le a le auala tele o le vasega (o se vevela-susu i totonu o le pusaaisa e mafai ona galue) faatau le masini. Sa ou sao. Valaaulia, o le tagata faʻatau-faufautua fautuaina aʻu e filifili se faamaoniga mai le kamupani (1-3 tausaga), pe mo se isi pili e faʻatau ai se taimi e oʻo atu ai i le taimi e oʻo atu ai i le taimi e oʻo atu ai i le taimi e oʻo atu ai i le taimi o le 5 tausaga. I se tulaga lautele, sa ou talanoa ma le faʻaaloalo ma o meaʻai uma na ata (aemaise lava na ou fesiligia e uiga i ituaiga o faʻamalositino ma vaipanoa. Toeitiiti lava a le taʻuina atu i se vaega, ae talia e le aunoa aʻu fesili. I le tele o le tau e faʻaaoga ai le upu "masalo".

O le malo auro e ulu atu

Faʻagaioiga
LGVT-Tofotofo Steel Shop "Eldurodo". Sa i ai se tagata savalivali solo faataamilo i le Maota mo se taimi umi, tatala ma tapuni le pusa mumu, faatalitali mo se tasi e faalogo mai ia te au. O le vaʻai mai i loʻu manaʻo, na pasia e se fafine matutua e lapatai mai i "faʻasalalauga upu moni", o ai e tusi i luga o le tau o le tau. " "O le mea moni, latou te le avatua se mea, ae o le a latou tuʻuina atu se paʻu paʻu i le isi faʻatau. O le Chaptern," sa alaga le fafine ma lulu lona ulu. I le iuga, o se alii talavou na sau mai le nofoaga o le ofisa ma leai ni upu (sa ia te ia se fesoasoani tele. O le tutusa le leoa, na o le lumupi loʻu ulu. Na avea o ia ma taimi e uiga ia te aʻu, ma sa ou fai mai ia te aʻu e piki aʻu i luga o le metallic lanu paketi. Na latalata foi le tusitala uila i le pusaaisa D. "O le mea lenei e te manaʻomia," o lana tala lea i le vale e le o onosaʻia le tetee. "Aisea?" - Sa ou taumafai e saili. "O le a ou taʻu atu ia te oe," Sa faʻaauau pea le pule a le tagata faapea, "E tutusa lava aʻu." Yane toese ma fesili i le tagata e ona le masini o le mea sili ona faapitoa e faʻamatala e uiga i ana uiga lelei. Ae o le faʻaaogaina o le faufautua faʻapitoa mo nisi mafuaʻaga, na filifili ai e faʻaali ia te aʻu e uiga i le le masani o le masini E. "O lona uiga, na maeʻa ai le alii talavou. Na ia te aʻu ia mautinoa ia mautinoa o le ua fautuaina e le ua fautuaina e i latou o loʻo fausia atu i fafo. Peitaʻi, o le tatalaina o le faitotoʻa ma suʻesuʻe le igoa, na ia taʻuina ma le le mautonu o loʻo avea ma vaega o loʻo gaosia i Rusia. "Ma tutusa uma, o lenei mea e sili atu," o le tagata faʻatau e taua tele, faʻasino i le faʻataʻitaʻiga D.

Ae e te leʻi alu i se faleoloa, aʻoaʻo le mataupu o lou fiafia ia te oe lava, mo se faʻataʻitaʻiga, ina ua uma ona faitauina ni Mataupu o loʻo i luga o le Initaneti poʻo mekasini. Atonu e aoga le fesiligia o le fautuaga mai le tagata e na o le 'au i le masini i luga o fonotaga faapitoa i luga ole Initaneti.

Faʻagaioiga
Mielevefid o loʻo faʻaauau pea ona ou masalosalo i lona saʻo, o loʻo faʻailoa mai pea e le faufautua le taʻiala o le tagata fetufaʻi ", ma le aso e manaʻomia." E moni, o lona uiga i lenei mataupu "o le mea e manaʻomia", o le tagata faʻatau e leʻo se kamupani faʻatonutonu, pe tusi foi. I le fesili o le leai o se mea na pa'ū ai, faʻapea foi ma se tagata faigaluega o le faleoloa ua tuanai, ona tali mai lea o le vai e leʻi faʻagaioia. Ae na tautala e uiga i pusa puipuia: E tele lava ina SUʻESUʻA ROV R-600A, ma e i ai foi R-134A, lea na faasolosolo ona malie.

"O le taumafaina uma o loʻo taumafaina le malosi o le vasega A. lelei, atonu o le faʻataʻitaʻiga o e ma sili" meaʻai ", e leai se 'aisa," faʻaauau le faufautua. "Ua maapuʻu atu i luma o mata o le au leoleo." Na ia musuia ai o ia. "Ma talitonu ia te aʻu, e le o se mea e tatau ai ona toe tuli soʻo se fusi uʻamea, e mautinoa lava le mautonu o tagata-gaosi pepelo o le mea moni," ua maeʻa ona totogi le tagata faʻatau. Ona mulimuli ai lea o le tala i le auala na galue ai lea o ia i le isi faleoloa ma le tasi aiga na faatau ai se shinless beweld sterey. E leʻi umi ae tau atu ai le tama o le aiga e tau atu i le faleoloa, alalaga faatoʻa o alu ai le fusiua i le fusiua i le eleelea. "E le mafai ona ou faia se mea i ai," ua uma le faufautua. Na te leʻi manaʻo e fai na faʻafitauli i le lumanaʻi, na ia fautuaina aʻu e aua neʻi e faʻatauina le pusa pulupulu. I le ala e le aoga faʻamaoni ai le fesoasoani a le tagata faʻatau, o le Mo Silas D e le o loʻo tusia saʻo i le tau uʻamea: "O Shinless Steel."

Vaaia i "M.Video"

Faʻagaioiga
O le SurreJext Suʻega na pasia le faleoloa "M.Video". I le fonotaga a le tolu mea na tupu. I le loto avega ia te aʻu, o le tasi foi na faʻasolosolo mai ia te aʻu ma, na fai ma le mama le maoaʻe ia Lana fesoasoani. A uma ona faʻalogologo i le talosaga, agaʻi atu mo le tele o masini. Na ia silafia tulaga faʻapitoa i le R-600A ma R-134A ma faʻamatala e taua tele "e le faia se sao taua mo le tagata faʻatau." A oʻo mai i tagata faapaipai, na Ia valaʻauina aʻu e filifili i le va o le pusaaisa ma ni faʻamalosi e lua ma le faʻaaloalo, aua e leai se mea e tupu faʻatasi ai. "O soo se mea e i ai taʻaloga ma e leai se mea, mo se faʻataʻitaʻiga, o le susu mai oloa ave ese le iunite mai le iunite mai le lua," i le telefoni faamatala. "O a mea e tumau ai tagata, ou te le iloa, ae i le faʻataʻitaʻiga l, e lelei tele, matou te leʻi taʻuina mai nei. E pei o suʻega muamua, o le faufautua "tautevateva" i le fesili e uiga i ai i le faʻataʻitaʻiga ma le malulu ma tutusa pei o aʻu e le o faia ia te aʻu e le o faia ia te aʻu o le O le pito i luga o le vasega taua mo a matou tulaga masani e sili atu le fiafia tele - mai le 32 i le 40c. I le mafuaaga lava lena na amata ai lea i le faamagaloga lea o le polokalame e le leaga tele nai lo fafo, ma e manaʻomia le lagolagoina o lenei faleoloa uma.

Malosiaga "Tekonolosi"

Faʻagaioiga
Electrolux i le faleoloa "tekonolosi", ou te leʻi faatalitali mo se faufautua, ae saili ai, ona e leai se tasi i le fanua o vaʻa. Mulimuli ane, latalata i le tusi resitala na mafai ai ona ou mauaina se tagata faigaluega. Na vave ona ia fautuaina se faʻataʻitaʻiga tau le talitonuina o Shin Elec. Ioe na fai mai na o le pito i luma o laina pito i luma e faia. "Ae mo i latou, latou te le manaʻomia ni tausiga faapitoa, e pei o manu taugata ma foliga mai e tatau ona togafitia ai le h, e le mafai ona togafitia le sikaipi. O le Occomtores na na o le mea na o ia o le mea moni o Italia, pei o isi vaega uma, e ui lava o mea na o ese o loʻo aoina i Rusia. " O le tagata faʻatau e sili atu nai lo ata lelei ma ni mea lelei e lua, ae vave ona taʻu: "E sili atu ona malosi le tagata gaosi." Ua le mafai ona avea aʻu ma leoleo uʻamea uʻamea e aunoa ma le pao fai mai fafo, peitaʻi na faamautinoa mai e le tagata palota, e le manaʻomia o ia i ato ato ma o le a mafai ona teuina i totonu o ato. "O lenei ua iloa uma e tagata uma e leai se mea e le aoga-le aoga, ma e leai se tasi na te faʻatauina ni masini. E leai se mea na tupu i se pepa faufautua i le 1-1.5 tausaga na aʻoaʻoina ai aʻu. Ia, e pei ona sa ou taʻuina mai ia te aʻu e leai ni aisa, a o latou le faia se mea i soʻo se mea. "O le tagata fau fale e masani foi ona faavae i soo se mea," o le tagata faʻatau ma le taumafaiga na taumafai e tali aʻu fesili. Yves miszers "O mea uma e masani i soo se mea." O le mea moni, o le tele o aʻu fesili, o le tali, e pei o se tulafono, o le tasi e iai le avanoa i aso nei ma mea uma. Filifili le ata. " Ina ua ou mafaufau pe mafai ona ou tuu se tamai leo i luga o le Loggia po o se Veranda, misia le vevela "E lelei, o le a aoga le puipuiga i le vevela -15 ...- 20 *. Uiga, o le pito i lalo o le masini o le masini o le 10c.

Matou te aumaia ni faaiuga

O le aotelega o le suʻega, e mafai ona e fai atu mea nei. I faleoloa uma, le galulue lelei. O le saua e malamalama e sili atu le faigata: Mo le tele o vaega, latou te iloa e uiga i le seti o faʻataʻitaʻiga galuega, e masani ona fautuaina i se faʻataʻitaʻiga, e aunoa ma le finau. Afai e te le iloa le tali i se fesili na faia, taumafai e mate. O nisi taimi (masalo e le mo le leaga leaga) e faʻaseseina, lipotia saʻo faamatalaga. O Le U Faaiuga O LE A LE MALO: "Faalagolago, ae siaki!"

Le talafeagai o le tau o le tau.

O le atoaga o faʻamatalaga i luga o le tau o le tau e taua, talu mai muamua na e faʻamasinoina ai le metotia e tusa ai, vagana ai foliga. O igoa o le faʻataʻitaʻiga ma le kamupani faʻapitoa na o le mea o loʻo faʻaali atu i luga uma o faleoloa, ma i isi tulaga, e eseese le mamanu. O lenei mea o loʻo faʻaalia i luga o igoa o pusaaisa i totonu o fale suesue.

"Filemu" "El Dorado" "M vitio" "Togafitiga"
Tuu le Fono Aoao

Gabarits.

Aofai o tagata atamamai

Tafafa o le Chamberted Chamber

Voluma o potu malulu

Vevela i le pusa 'aisa

Faiga leai se maalili.

Fou sefe nofoaga

Fuaina o alavai

Masini eletise

Malosiaga vasega

E leai ni faʻapitoa faʻapitoa. E leai se aufaatasi. Fai mai o le pusaaisa e eseese faamatalaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le faʻataʻitaʻiga a: "Lua-Sauniga-Sauniga Taʻavale Fale, o se faʻatulagaina masini faʻatonutonu, togi na faia i se aʻoaʻoga-teteʻe." Uptseracks i: "Otometi le taʻele o le taʻele o le tapaa, swavel faitotoʻa, paina o le mana" fua

Tafafa o le Chamberted Chamber

Voluma o potu malulu

Defross o se pusaaisa

Defrosting o le 'aisa

Faiga Ituaiga

Atunuu o Fale gaosi

E leai se pule faʻatauaina vasega ma le numera o faʻamalosiʻau, e ono mafua ai faʻafitauli mai le tagata faʻatau

O le tau o Tag e le aoga e faitau, talu ai o faʻamatalaga uma o le "Tusitusiga Part" ma le faleoloa e taumafai e vaʻaia ni faʻamatalaga mai isi. Ma le isi, e i ai faʻamatalaga le talafeagai, pei o le aofaʻi o faitotoʻa, ona vaʻai lea. Faʻataʻitaʻiga o le Tau Faʻatonu: "aofaʻi atoa, o le faʻavae o le pusaaisa, o le tele o le pusaaisa, o le vasega o faʻamalosi tino, o le numera o faitotoʻa"

Manatu mo Taulaga Agalelei

Fuafuaina o fuainumera Sikoa
"Filemu" "El Dorado" "M vitio" "Togafitiga"
Atoa o faʻamatalaga i luga o le tau faʻailoga lima 3. fa 3.
Faaaloalo lima fa lima fa
Iloa Tele fa fa fa 3.
Atu lima 3. lima fa

Manatu mo tali i fesili

Manatu o le fesili Sikoa
"Filemu" "El Dorado" "M vitio" "Togafitiga"
Vaʻai o le Faʻaputaga fa fa fa 2.
O le A TA PUE Ituaiga 3. 3. 3. 3.
Corps mea lima lima lima lima
O foliga mai e leai ni galuega leaga 2. 2. 2. 2.
Vasega o le tau fa fa fa tasi

Faitau atili