Parqut tuufaatasiga

Anonim

Vaʻaiga a le Cistquat Accounting: Faʻamatalaga o mea, eseesega mai le fale pagatia ma le tele o le laupapa, o taʻaloga feololo, metotia cocquections ma faʻaopoopoga faʻatonutonu

Parqut tuufaatasiga 12748_1

Uma e iloa ata uma o fale ma le mautonu: "O le Kerisimasi laau", "square" O ana Tausaga taʻitasi, sa gagau mai ata o le fasi lapisi, tautua faʻatasi ma le teuteuina autu o le moli moli i luga o le laʻau ma le naws.

Parqut tuufaatasiga
Ata P. Lebedeva

Tusiata

N.matv ma p.tolevstnaya parquet, i fafo atu o Lusia, faʻaali o se fale o le faamaualuga, o le mataupu lea o le umi o le vaega umi o se tupuaga umi. Mo fale faʻa-paleni, potu puipui mo Soviet fou fou, e leai se isi o fale mautotogi na i ai ma le saʻo, ma na manatu o se mea o le taliaina. O le mea moni, ua latou mamao mai le matagofie o aso o Pibethof, le maota o Graceon mallali, le Ostakino Palace-Museum, o galuega moni o faatufugaga. E tutusa le mea moni i le faaiuga o le XIX., Ma le amataga o le tele gaosiga, o le gaosiaina o le paketi mai le ata, nai lo le fiafia. Faʻafetai i le Alualu i Lumaching, na avea le tagata paneta o se tasi o loʻo sili ona masani ai ma fiafia i ai. Ioe, ma faʻasolosolo ma le faʻamalieina o tatou e o mai i le malamalama i mea ua taua tatou te maua pe ... tatou te manaʻo ia maua.

Parqut tuufaatasiga
Ata 1.

Ata S. Mognonov

Tusiata A.kaprov

Parqut tuufaatasiga
Ata 2.

"Ato-parqut"

Parqut tuufaatasiga
Ata 3.

"Ato-parqut"

1. Faʻapipiʻi i le vasega pepe e masani ona suia, o lea pe a filifilia se ata o le faʻapipiʻi ma le lanu o le palu, e tatau ona e faia le manaʻo i talaʻaga ma le lanu ma le lanu. I luga o le foloa o le potu, teine ​​talavou-Igilisi na taʻoto ai le "Lua Kerisimasi Kerisimasi Laau".

2. Suami le SIMQUET - "Square". O le a o le a le cyk e mafai ona tuʻuina atu i le fesoʻotaʻiga o le fale ma sima. O lona tofiga o le faʻatapulaʻaina o le mafai ona "gaoioi" o le laupapa fola pe a suia le susu ma le vevela i le fale mautotogi. I tua o mea uma, o le fasi pusa 10mmim e faigofie ona faʻamalosia i le 5 mm ma ua toe foʻi i le uluaʻi ituaiga.

3.Parqut -tmqut modules faʻatagaina oe i vave ma ma ana au faigaluega tau faʻatasia e faʻaputuputu ai se ata matagofie i luga o le fola.

Ave le pa

O le vaega tele o se fasi tulaga o se faʻataʻitaʻiga o se laupapa, faia o se faʻavae malosi o fafie. Ina ia le faʻatuatuaina e faʻafesoʻotaʻi le auvai i le tasi ma le isi io latou itu o latou itu o loʻo iai ni togato ma utiuti. O nei fesoʻotaʻiga e le gata ua mai le toesea mai elemene o le faʻataʻitaʻiga faʻapitoa, tuaoi. Manaʻoga mo uiga ma uiga lelei o le Palemia faʻatulagaina Rusia Gost862.1-85 "Cirqual's Presel". Ae, e tusa ai ma le tele o tagata faʻapitoa, e le fiafia i ai. I le taimi lava e tasi o lona uiga o le mafiafia: 15mmm - Mo Cirqutch Scutcht mai Cardwood, 18Ma- mo tofter, faia i le ata. Ae o le mea mulimuli e masani ona le mauaina, ma e esee o tulaga lautele. O le taimi nei ua leva ona tuʻuina atu le maketi i totonu o le faʻailoga autu o le 11em o le 22mm mafiafia, fuafuaina mo potu ma le maualuga o le shock ma le avega maualuga.

O le umi o le pamu o loʻo tuʻuina atu i totonu o le maketi maketi i totonu o le 200-900mm. Tost tapulaʻa o lenei parameter 500mm, ma mea uma e sili atu le toe fetaui i se komuta tele, e tusa ai ma le faʻamalosi o le 0.2-0.3 i le 1 MM. Ae e leai ni tulafono e aunoa ma se tuusaunoaga. E tusa ai ma tulafono a totonu o le kamupani "Cirquatch Hall" (Lusia), o se matua ua manatu o le umi o le tasi i le 900mm, a o tumau pea i le lua. O loʻo finau mai le au aʻoaʻoga a le kamupani o ni metotia matutu o ona powilifies, e mafai e le au talaaga tekinolosi, ona maua le tulaga maualuga o uiga.

Parqut tuufaatasiga
"Fale sima"
Parqut tuufaatasiga
"Fale sima"
Parqut tuufaatasiga
"Fale sima"
Parqut tuufaatasiga
"Fale sima"

O le lautele o le parquet plank (60-90mm) e masani ona faia o se umi tele. O lona uiga, 4, 5 ma sili atu elemene faia se sikuea, talu mai le faavae o le tele o ata. O le sikuea e maua e ala i le faʻaopopoina o le fa o le 30075mm, ono fuafuaga 42070 poʻo le 45075mm. I lea tulaga, o le fua faatatau o le faʻatusa o le umi ma le lautele e le tatau ona tele tele. Allone umi ma vaapiapi laupapa foliga mataga.

I le tulaga lautele, o le lapoa o le palu palu o le "nonoa" i le tino o le tagata. O lona umi e faʻamatalaina ai se faʻailoga ata vaʻaia module module. O le tamai module o mea pupuu e le afaina ona vaaia mai le maualuga o le tuputupu ae o le tagata. I se faʻaopopoga, e le mafai ona siʻitia i le aofaʻi o soʻoga i le va o latou e oʻo atu i le faʻaititia o le fola. Folaina i se fua o fusi ua faia e vae uumi, teuteuina i mea teuteu lapopoa, o se uiga o maumaututu ma malumalu lea e lagona e le tagata e pei o se saito o le atulaulau. Peitai, o le fola o le fale mautotogi e le tatau i aso uma ma le itula e faamanatu ai e uiga i ai. O le sili ona lelei ua manatu o le umi o le pa 25-45cm. Ae ui i lea, e le aoga lea i le laumei o loʻo taoto, le mea o le tele o le laupapa i le muamua vaʻai e le afaina ma faigata ona iloa. E ese le ese o filifiliga filifilia iinei: o le umi o le komepiuta pamu, o le vave galue alu. O le tau o le 1m2 maualuga-lelei le lelei parquet amata i le 500 rubles.

Parqut tuufaatasiga
Ata 4.

"Fale sima"

Parqut tuufaatasiga
Ata 5.

"Fale sima"

Parqut tuufaatasiga
Ata 6.

Fale laupapa

Parqut tuufaatasiga
Ata 7.

Fale laupapa

Parqut tuufaatasiga
Ata 8.

"Fale sima"

Parqut tuufaatasiga
Ata 9.

"Fale sima"

O tufuga fiafia e aumaia se laupapa o 'afa o ituaiga eseese, pei o le dussie (4), suko (5), a Karelia (6), padlian barch (8), padlian (8).

Mai le faigofie e faigata

O le eseʻesega o le va o le fasi parquet mai le parquet ma tele laupapa o le ono mafai ona faia se seti o tuʻufaʻatasiga. Malilie, e le mafai ona tupu, o se tasi o le a tupu e aumai ai mamanu o le tasi ma le afa-mita laupapa. A o fesuiaʻiga sindqut faʻafaatusa o loʻo i ai le faitau selau o mamanu tulaga ese o loʻo mafai ona faʻailoa pe faʻatumauina ai le stytorter o soʻo se totonu. Sa foliga mai o le mea moni o le vaivaiga o faatusatusaga o faatusatusaga e gata lava i se numera numera o le vave o fofo: "SKE", "vaega". Ioe, faʻatasi ai ma fuainumera nei e iai ni avanoa mo le fausaga, ma e le gata i ai foʻi le tele o filifiliga sese, ma faʻafaigofie le galuega o le ofisa faʻapitoa ma le itiiti ifo ile tau o tagata faʻatau.

Faigata e fai

O nisi taimi e faigata ai ona tuʻufaʻatasia ni fasi pepa o le tasi le mafiafia mai isi tagata gaosi. O ia lava tulaga e le manaʻomia pe a filifilia e le ata o le fola e aofia ai se tuʻufaʻatasiga o fafie eseese. E tupu ona o le tutusa le faʻatulagaina o le tumutumu ma le togavao. Mo se faʻataʻitaʻiga, ma le mafiafia atoa o le 15mm parqumat singquat i nisi tagata gaosi o le pito i luga o le pito i luga o fafie (luga o le groopwood, ma isi, ma isi , Pasila, Potukale). E foliga mai o le mafiafia O le mea e mafiafia ai, o le tele tele o le tatagi e mafai ona tatalia ai. Ae o le latalata atili i le foliga o loʻo i ai ni faleoloa ma se selu, o le ata ma le monolitho mamanu o le fola. O tekonolosi i aso nei e mafai ona foʻiʻia ai le faʻafitauli o soʻotaga, ae i tulaga taʻitasi taʻitoʻatasi.

O lea, le ata faigofie o le fola o le fale o le si-"sheck". I lenei tulaga, o puipui e tutusa ma le tasi i le isi i luga o mataupu faavae o le komiti le gata. O le taliaina ua leva ona faʻaaogaina i le vaʻavaʻaia o le osofaʻiga ma le taimi o loʻo faʻaalia ai le folau anamua o le fola. Tuusaʻo "de scck" pe a oʻo i luga o puipui i puipui - toetoe lava o se filifiliga le tumau. E fautuaina ona e mauaina sina mea itiiti ifo o elemene e uiga i le toe teu - na o le 5%. Ae ui i lea, o lenei mamanu e matua lelei monotone. E tele ni auala faigofie e toe faʻaola ai le ituaiga; faʻaaoga fafie ma se ata tusitusia ma le faia o le lanu, tulia i luga o le potu e toso aʻe i lenei itu. Sili atu le manaia, fola ma le sui - masani, faʻapitoa poʻo i luga o se faʻatusatusaga, tele ituaiga o laʻau, aemaise le faʻatanoalalo lanu. O nei metotia i le foga o loʻo taʻoto ai i le tulaga o le tulaga o le fale. Peitaʻi, o le "ato" o se sili sili ona lelei i le elemene o le faatufugaga o le tino sima: tuaoi, hackments, faʻaʻoleʻole modules.

Parqut tuufaatasiga
Ata 10.

"Mir parqut"

Parqut tuufaatasiga
Ata 11.

"Mir parqut"

Parqut tuufaatasiga
Ata 12.

"Mir parqut"

Parqut tuufaatasiga
Ata 13.

"Mir parqut"

Faʻataʻitaʻiga o lauiloa lauiloa punquat maony ata:

10- "Deck" ma se le mautonu shar o parquet spets, ina ia le foliga tele ai le fola;

11- "faoa" faigata, faia o ni lua nofoaga lilo e lua;

12- "Kerisimasi Kerisimasi" nofofua, o laupapa e iai i le tulimanu o le 90 o le tasi;

13- "ReaMus": O le ata na fausia mai i le tele o kia. A faʻatulaga, latou o loʻo tipi, ma faʻateleina le faʻaaluina o tulaga tau tupe. Vaaia Diamonds o le tele lava lapoa pe a uma ona taoto o hexagons. O lenei ituaiga o paneta paneta e patino i le tusiata.

O fea na fanau ai le Kerisimasi?

Matua lauiloa i aso o le Soviet Union "Kerisimasi laʻau", e aliali mai e faʻaaoga i Europa i le Xviv. Matua fiafia tele, tafatolu o taoto. O le "Farani Kerisimasi laʻau laau" faia i le faʻasusu ma fesoʻotaʻi le tasi i le isi i se tulimanu o le 45 slats o uiga o le joces locks e fausia i le xviv. O lenei la o le ata lea e matua manaʻomia pe a fai o le tuʻufaʻatasia o tuʻufaʻatasiga, totonu o loʻo faʻatulagaina i totonu o cypge style. Ina ia faʻalauteleina le aʻafiaga o le parquet, o le parqutch e faʻamalosia i le pamu (ma le uʻamea pulumu e aveese ai le malu o le pito i luga). Ina ia faafaigofieina le galuega o stackers, tagata taʻitoʻatasi gaosi oloa, e pei o le "Zarya" (Lusia), o loʻo maua ai ni fasi pepa, tipi i lalo o le "Forre Work Kippeme". I mea uma, o le faʻailoga i luga o le mea o loʻo i ai le tele o otaota ma faʻaititia le malosi ona o le solia o le fasi fasi fasi fasi fasi.

Parqut tuufaatasiga
Ata 14.

Lelei

Parqut tuufaatasiga
Ata 15.

"Mir parqut"

Parqut tuufaatasiga
Ata 16.

"Mir parqut"

Parqut tuufaatasiga
Ata 17.

"Mir parqut"

Vavaeʻeseina ni faʻailoga faʻapitoa e taʻalo ai le matafaioi o decors i le tuʻufaʻatasiga ma se tulaga o le sturqut. O le susulu o le tufuga o le faatufugaga parqutch pepa mautu fola. Modules e mafai ona aofia ai ma le masani masani tuufaatasia o fafie ma maa (14); Mai le fafie fafie - ia i latou, o le ata o loʻo aofia ai se eseʻesega lanu o le laupapa o 'au, u useula, afu (15); Mebau, Tuka, Maple (16); Merbau, lefulefu, vao (17). O le lalelei o le laʻau o le a faʻamamafaina ai le togafitiga i le suauʻu poʻo le va eseese.

O le CHESSS o loʻo tapaina e taʻua o le sui o sikuea ma faʻatele ma le faʻamalositino o le au laupapa. E oʻo lava i le tasi le ituaiga o le ituaiga o le ituaiga o loʻo vaaia ona o le taʻaloga o le malamalama i luga o fusi i luga o le faʻatasia o le soʻona faʻatulagaina o fafie. A o savali i luga o lenei fola, ua tulaʻi mai se lagona e mafai ona suia i taimi uma, suia le lanu, "o le ituaiga, o le sisitefesa na ia aumaia i totonu.

Manatu o se faapitoa

O loʻo faʻalogo faapitoa i le faʻatulagaina o le fale sitini e tatau ona totogi i le lelei o le faʻavae. O le talatalanoa mai le sifi i totonu o le sitaili-oneone fefiloi poʻo le fola o le fola i luga o le laʻasaga e tatau ona maua ai se laina faʻataʻamilomilo e tusa ai ma manaʻoga o snip3.04.014. Faʻatagaina luga o le vaalele mai le vaalele mo le 2m base, e le tatau ona sili atu 2m, faʻaituau-o le 0.2% o le potu talafeagai potu, ae le sili atu i le 50mm. O le mea e faʻamalieina ai o le faʻatapulaʻaina o fale ma o le pito i lalo e le tatau ona sili atu nai lo le 5% i le amataga o le lalagaina o ofutino.

Faatulagaina tekinolosi o se fasi parquet aia tatau mo le fausiaina o le mullalayer parqutch "keke". Mai le pito i lalo o loo vavae ese le vaega o le vai vai. Ona tuu ai lea o le susu o le plaketoo pvywood ma sikuea 5050 pe 7575 cm. O lo o latou tuu i fusi ma faʻamau ma le tagata lava ia-ata poʻo le (faʻaaogaina se pistol faʻapitoa) ma lita uʻamea i le tosoina. A kelu loo faatatau i Phane e lipeaina fasi parquet, lea e gata i lea, e faaaoga ai se fana gutuono pneumatic, faapipii fao i le pito i luga o le pito po o le mataafi.

Mikhail Sorchkin, ulu o galuega faʻapitoa o le kamupani "Arkheg-parqut"

I le avea ai o se pulega, faʻalapotopotoga o le faʻatau atu o tulaga ma tuuina atu o tautua i luga o lana tuutuuga o ia filifilia se tagata faʻataʻitaʻi poʻo se fesoʻotaʻiga komepiuta o le a atiaʻe ai se tagata. E manino lava, fausiaina se itupa o feusuaiga e sili atu ona taugata. Faamasino mo oe lava: O le tau o le fola faigofie o le pamu (i le faavae atoa) - "fola", "Kerisimasi laau" - Amata i le 600 Rullas. Mo le 1M2, sili atu faigata ata, "vaega auai", "Farani Kerisimasi O le Au o Au laau" - faʻateleina i le 1230 torges. Ae i lenei tulaga, i le faʻaopopoina o le uluaʻi faʻavae faʻavae, o le a fesoasoani i le fesoasoani a le paketi o loʻo faʻamamaina ai le potu, e le sese o puipui o puipui. tofa o le IT.P., afai ei ai.

Patchwork mai fafie

Parqut faʻatasiga, sili atu faigata nai lo le "Kerisimasi laʻau", "TAʻITA" e faia i Modules. O nei mea e fai i le faʻaogaina o tamaʻi povi, tele i le tulaga o sikuea (500500mm, e oʻo i le 1200 MM). O le modules e taʻalo ai le matafaioi o mea teuteu i le faʻavaʻa o le faigofie paʻu ma o le 'au o le faʻatusa o le mea masani o le mea e taʻu ai ma le faʻatonuga. O tuʻufaʻatasiga o tasi, lua, tolu modules o loʻo iai le tele o faʻamatalaga o faʻasalalauga o Mose fausaga. Afai tatou te faʻaaogaina ni lanu eseese ma le tino o le fafie o laʻau, o le numera o mamanu faʻateleina. E le gata i lea, 1m2 o le Oak Parquet mai le tulaga autu o le gaosiga o le aiga o loʻo na o le 10-20% taugata, e tusa ma le 1 M2 faʻapitoa.

Parqut tuufaatasiga
"Mir parqut"
Parqut tuufaatasiga
"Mir parqut"
Parqut tuufaatasiga
"Mir parqut"
Parqut tuufaatasiga
"Fale sima"

O mea teuteu teuteu o loʻo tu ai i le ogatotonu o le potu poʻo se tulaga faʻapitoa o le sone. Latou te fesoasoani e faʻatino le teuteuga o le fola e tusa ai ma le masani masani masani faiga. Floral ma Tools Mea Faʻaaga o le Faʻaleagaina e faʻamamafa ai le agamalu o le Aseouse, Faʻamuta le fatufatu o mamanu - o se tagata faʻa-lotu decos.

Parqut tuufaatasiga
O le Karelia o ia fausaga e itiiti le faigaluega-aoga ma pasi vave ma tuleia vave i le faʻatusatusaga ma se tulaga maʻi, ae i lalo o le tasi tulaga: lelei mamanu. O le faapalepale mo le sikuea modules ma le umi o le 400-650mmm-, (0.4-0.8 mm. O ni suiga taua ma le lautele i le mea moni o le mea moni o le faʻatusa, ma e vave lava ona faʻamaloloina i totonu o le fale. E le o faatagaina le fola o le fola o le modular candulat o loʻo i ai le maualuga o manaʻoga mo le faʻatulagaina ma le tulaga o le faʻavae, le lelei o le faʻatulagaina o le faʻaputuga. O le tau o le faʻapipiʻiina o se modular (masani) parquet - mai le 900 o le lapisi. Mo le 1m2.

Matou te tuu le maualuga

Ladimicy panicle paso na fofogaina mai elemene: o mea e fesoʻotaʻi ai, vaega o tuaoi. E le gata i latou e teuteuina i le fogalu, peitaʻi foʻi mo le apoapoai atu i ni ituaiga o mamanu o loʻo i ai, faʻatupu tolopoina fofo leaga.

Parqut tuufaatasiga
Ata 18.

"Mir parqut"

Parqut tuufaatasiga
Ata 19.

"Ato-parqut"

Parqut tuufaatasiga
Ata 20.

"Ato-parqut"

18. Cordur o se elemene anamua o faatufugaga faatufugaga.

19. MUAMUA MIRNQITIT TREIMATIATAMS MAILOLE MAI LE VAEGA. Lua laina o uta na folasia e se deck mode faia se lautele "laupapa". O le Monophonic Wooden "Tagata nofomau" o le eseese lanu o le 5-10mm lautele o le 5-10mm ua tuu i le va o latou, ma ua oona i le lanu.

20. O le fatufatuga e le K. Culvich o le a fiafia i le sublotic ata.

O le le masani ai o tagata teuteu i le ituaiga o palu paneta ma le coutly faaeeina e ofoina atu le kamupani "ark-parque" (Lusia). Fugalaʻau, Copo pi, faʻatusa o tagata ma manu na faia o ni laʻau ituaiga ma faʻapipiʻi i totonu o se tamaititi suauʻu i le umi o le loloto. O se faʻataʻitaʻiga tutusa o le a avea ma se vaega maualuga o soʻo se nofoaga, fai se autū o le taʻaloga i le vasega pepe. Tau o le tasi fuafuaga pepa (4507515mm) mai le oak - 318 olo. O se tasi o le tele o elemene o le pamu o le masini - tuaoi. Na te taʻitaʻiina lona iʻu mai i laina faapaupau, ua otooto mai ai le pakaina o se tagata anamua e puipuia ai o ia mai agaga leaga. O le ligäuneta, i totonu o le tatalo e faitau ai le uiga o le tala o Gogol "vi0", mafai foi ona mafaufauina o se ituaiga tuaoi. Fausia se nofoaga lelei, o faʻavae tutusa, o le tele lava o faʻavae, e masani ona tatou i ai, mulimuli ane i o tatou tupulaga.

Manatu o se faapitoa

Tele ituaiga e talatalanoa, pei o Amisavo, Boarmoer, Dussie, Ix, Tick, Tick, - o loo i ai se tele o suauu. Afai o le faʻailoga o le pu e aofia ai laupapa mai nei ituaiga poʻo ni ituaiga tutusa o fafie, tatou fautua malosi pe a uma ona taoto ma oloina ni pulupulu. O le a tapunia vaituna o le laʻau ma maua ai le maualuga o le paʻu ma le tele o mea. Afai e te le faʻataunuʻuina o lenei taotoga, o le suauu na tautala mai ai lavalava o le fafie e mafua ai le foliga o ni faaletonu o le lacquort. E moni, e tatau ona e iloa o eleele i luga o foʻi faʻaupuga "Faʻamamaina" fafie, mafua ai lona lanu sili atu na maatoa. Ta ona fai mai, malamalama o le moli o le meli-brandy hue.

A paʻu mai le 'auvae o loʻo i totonu o se ata maʻi o le laʻititi poʻo le fafie e le o manogi tele, e mafai ona e faʻaaogaina eleele vai-faʻavae eleele. Ae tutoʻatasi faia ia faaiuga e le mafai ai a oe, naʻo le tagata faʻapitoa o le a amanaia uma matata. O le mea lea, i le auai mai o elemene mai le "Pubrictor" papa (Beek, Rammu, Mimptas), vave tali i le suia o le susu.

Mikhail Durov, toleniga pule

Iunivesite Iunivesite o le fale faigaluega

O le a fesoasoani le tuaoi e faʻamamafa ai sone aoga o le fale mautotogi o le fale mautotogi, faʻaigoaina o latou tuaoi. O le lautele o mea teuteu e faʻatonutonuina ai le tuʻuina atu o le ata o lagona matagofie, o se fasi fasi mea i se falai i luga o le lautele o puipui ,. i le eseese, faʻateleina le tamaʻi potu. I le taimi lava e tasi, o se tuaoi e mafai ona avea ma ni faʻataʻitaʻiga a le ofisa o lau faʻalapotopotoga a le potu, o loʻo siomia ai le itū'āiga o le potu. E aunoa ma se masalosalo, faigata faʻapopoleina e lagolagoina le faiga o totonu e sili atu le manaia: o le taumatau geometric mamanu o le classious. Akrasota, pei ona e iloa, manaʻomia tagata aʻafia: o le fesuiaiga o le tau o le 300-5000 rubles. Mo le 1 p. M tuaoi (e aunoa ma le taoto).

Osticorinar Atastosting o loʻo aofia i totonu o le liʻo, ma o nisi taimi i 'oa, sikuea, Rhombus ma isi faʻasologa o ituaiga mai fafo. O le vaega sili lea ona lanu o le fale na lanu, ma na tuu i ai e masani ile ogatotonu. O le tau o sofu i le 10 afe rubles., Ae masalo e sili atu le maualuga.

Parqut tuufaatasiga
Ata 21.
Parqut tuufaatasiga
Ata 22.
Parqut tuufaatasiga
Ata 23.
Parqut tuufaatasiga
Ata 24pi.

"Fale sima"

Parqut tuufaatasiga
"Fale o masini" Cirquatche Hall o loʻo faʻatusa mai o le vaega o le maketi: Mulimuli (21), lanu piniki (22)

Tuaoi ma fafo faia e okaina. E pei lava o ni ata faʻapitoa, e mafai ona latou filifilia e ala i le faʻatonu poʻo le okaina o le tino faʻapitoa, ma le mafiafia o le malo e tatau ona fetaui ma le mafiafia o le folasaga o le folasaga. Le taimi gaosi i luga o le averesi o le 2-4mimed. O le tau o mea teuteu ua afaina i le tele, o le lavelave o le faʻatulagaina ma le tau o laʻau o laʻau na faʻaaogaina. O lea, o elemene mama e mafai ona faia o le maple po o Karelian Birch, o le 30-40 taimi sili atu taugata.

O le mea e foliga mai o le matagofie o gaioiga fou o le filifilia o mamanu tau tupe, tuaoi ma isi vaega o ata tifaga, toʻatele manatu o se ala o le gauai atu. E foliga mai, mo lenei mafuaʻaga, o le gaosiga o mea teuteu e tusa o le 10% o le aofaʻi o poloaiga. Ae o se toe faaleleia atili ma le faʻateleina o le tau o le 5-10% - O le mafuaaga e lafoai ai le matagofie o lafu masani o nofoaga masani o nofoaga a leo sima, ma fesili a fanau a fanau?

Manatu o se faapitoa

O se laupapa laupapa, faʻatusatusa i se pa pe o loʻo iai ni vaega se tolu. Pito i luga-mai le laupapa mautu o maa taua, feololo ma lalo ifo o papa papa. O fafie fafie o vaega taʻitasi o loʻo tuʻufaʻatasia lautele i le taimi muamua. O sea tulaga faʻaititia le mamanuina o le fausaga pe a tau le faʻamamaina o suiga o le susu ma suiga tau vevela. Ae ui i lea, o le utiutila maeʻa mai laupapa palu e le iloga i se ituaiga faʻapitoa o ata, e masani ona faʻatautaia o se vaega o le paketi o loʻo taoto ai pe o le laupapa. O le tuusaunoaga o le vaega autu o le Samima Cirqut Board (Kreealia-Exefloorolocloor, Finelani). E aofia ai palu laupapa o ituaiga eseese ma lapoa (1200/600 / 30015014m01), e mafai ona tuʻufaʻatasia ma le tasi ma le isi. Faafefesootai mamanu o ata faatapulaa ua faataape: "Kerisimasi laau", "sqgik", "O le a maua ai le tele o lagona o le avanoa.

Artem Kanshin, Faapitoa faatonu o Karelia-Exefloloor

O le au Faatonutonu Faʻafetai a le kamupani "fale paga", "Park-Parquest", "o Karelial, Kirelia i le faitau i le sauniaina o mea.

Faitau atili