Tupulaga Tupu

Anonim

Taʻialaloina o le fausiaina o se atunuʻu fale: Talaʻaga ma Ona Aso Nei, O Mataupu Faʻaletau, o Mataupu Faalemaumau O Le Aʻe aʻe se Sui Faimata

Tupulaga Tupu 12751_1

O le Misiona o Tekinolosi i tekonolosi ma fesoʻotaʻiga fuafuaga, o se tulafono, faʻailoa ai se suiga faifai pea ma manaʻomia le tele o tupe teufaafaigaluega i se tasi ma manaʻomia taua le taimi muamua. Pe e faʻaopopoina "le fale e tupu aʻe o ia, lona manaʻoga ma le manuia? E aliali mai e matua mafai lava!

Tupulaga Tupu
"PA-STRY"
Tupulaga Tupu
"Inu-stroy" pe a faʻatapulaʻaina oe i auala ma fausia se atunuʻu, mulimuli i le faʻatulagaina o le tekonolosi, o le a mafai ona ausia le sini filifilia pe mulimuli ane. I le faʻamaoni, o le gaioiga o lona fausiaina i le taimi lena e matautia i le faʻatuai i le umi: o le taualuga o le fale, o le atigipusa o le fale e lima-i totonu o le tasi. I se tulaga lautele, i lenei taimi uma, o le ma le fale e te foliga ai e 'ai ai, ao e le nofo ai ma e leʻi maeʻa. E mafai ona sili atu le faigofie le faʻaaogaina o se isi metotia ma faʻalautele i le poloketi se vailaʻau talafeagai ma le tiute o le fausiaina? Na latou fausia se tamaʻi laititi, ae na maeʻa uma se vaega o le fale module, mautu ma ola seʻia oʻo i le faʻapotopotoga i le isi tulaga. O le fale o le olaga na puleaina le avanoa avanoa. A o le a le umi e te le faʻataunuʻuina mea uma o loʻo aiaia e le poloketi. O se auala faapena o le fausiaina fausiaina (ma e leai o ni auala ua faʻataʻuina mai) uumi ma valaʻauina o ni aiga tuputupu aʻe. Na ou fiafia i le manatu, ae ou te talitonu ia te ia ma le faigata? Le aoga! E le o le fua o le manatu tiga o le fausaga o le itu i ona po nei. E le o le tasi senituri mo liua, ma o le a tatou taumafai e faʻamaonia.

Faamalamalamaga o le muamua fola

Tupulaga Tupu
Fusi Fuafuaga 1. Port .............................. 2.8M2

2. Tambour .................................. 2,3m2

3. Hall Hall ...................................... 5.7m2

4. umukuka .................................... 8M2

5. O le potu malolo - potu malolo .............. 18.1m2

6. faletaele ................................. 3,6m2

7. potu malolo ..................... 7,6m2

O le a le "tupu aʻe" Rusia Hut

I Rusia, o le laʻau sa masani ona avea ma mea taugata lelei. Na fausia mai i fafo mai tuafo ma ekalesia i hota. Faʻafefea ma o loʻo avea ma aiga o tatou tuaa?

Le faavae o le fale. O le faʻavae o le fale nofomau o se pa puʻupuʻu - o le fa-lua-trigonal ogalaau o 12-15 pale na faia e fa ogalaau. I tulimanu o le fale laupapa, sa tuʻufaʻatasia le ogalaau e faʻaaoga ai nai ituaiga tapulima: "I le Satura" IM.D. (Sa matou taʻu atu e uiga i le tele o metotia o le faʻatinoina o le tusiaina i le "IRD", 2009, №7)

Faavae. Sa latou tuuina le apalai i luga o le faavae o se tasi o le lua ituaiga. O le ituaiga muamua e mafai ona tatou vaʻaia e tusa ai ma mea faʻaonapo nei faafiafiaga: lalo o tulimanu, ma tele taimi uma i le umi atoa o puipui. O le tulaga lua, o le a tatou amataina le pou: i lalo o tulimanu o le ofi ma le palakepuna na faʻapipiʻiina le chumas o se lapoa lapoa o se lapoa lapoa. O puipui o ogalaau manifinifi na tumu i le va oi latou, ma o le iʻuga, na tupu ai le palapala (Rizbitta) i lalo o le fale o le tamaoaiga, ma i le taumalulu sa tausia lafuʻe o le tamaoaiga. Soʻo se faʻavae o loʻo tuʻuina mai ai le mafanafana - mafiafia pupuʻu o bewera.

E taua le matauina o oloa na sosola e uiga i itu o le itu i matu o le atunuu, ma matu, o le maualuga lea o le pa.

Tupulaga Tupu
Ata 1.
Tupulaga Tupu
Ata 2.
Tupulaga Tupu
Ata 3.

1-3. Faʻuaua Falacers (1) ma laupapa "nofoa" (2) sa i ai itu ma spressviit. O le taualuga o le fiaʻai ua fiaʻai o loʻo i ai ma le fiafia "i le kata" (3) - o laupapa o le pito i luga o le pito i lalo o le pito i lalo.

Fale ma fale puipui. O lenei ua matou faamatalaina le faʻatulagaina o fale. O tagata mauoa e tuu le ono-fale gaosi poʻo se fale - o loʻo i le taimi lava e tasi, o puipui e lua o le totonu (i le satauro i totonu Na tamaoaiga tagata, ma fausia se aiga tele, fausia le lima-rane, lea e vaeluaina ai le fale lona lima o le nuu i ni vaega se lua. I lona faasino i nei tau e lua, Matou te le i faia fua, le upu "fale", ae le o le "HUT" na ia taula faatasi i fale. A e tele mea na mauoa ma mauoa i taimi uma, ma o le toʻatele foʻi na fausia uma.

O le amataga ma le tasi fale ogalaau na faʻapipiʻiina i le tele mo le tusa o le 66mola ma le tasi potu i totonu, ae i le ogaumu, vevela, vevela. O le "Samer" Sasaʻe "" Faʻatomuaga "-" Isba "- Izba. Twin o loo fusifusia o fola i luga o le utupoto o lo o taoto i totonu o puipui mai fuafuaga mafiafia (rolling i luga o le ogalaau) ina ia o pilitofi i luga o le fale puipui, mai le faitotoa i le faamalama. Sa matou nonofo i le itu tutusa i faaliliuga ma le taualuga mai le mafiafia o le tesa le i luga o le aufaasoga. Sa maeʻa le 'auala,' ua faʻaeʻe ai le tamaʻi tama laʻau. E le gata i lea, o le nifo e mafai ona umi (tumu i le umi o le skate) pe puʻupuʻu (sosoʻo mai le pefu). O le ata o ia le taualuga e tulaga ese: Na aoina e aunoa ma se fao e tasi. O le mea lea, sa faigofie ai ona foia o le taualuga, ma sa faʻaaogaina uma i le taimi e toe faʻaleleia (suia ai laina faʻataʻamilomilo i mea fou), ma le faʻamaeaina o le fale.

I le faʻaopopoga i le Samtov, o loʻo i ai foi faʻailoga i luga o le taualuga. E tusa ai ma le ata, e masani ai latou te masani lava ma aliʻi, naʻo a le auvaʻa, naʻo le auvae uumi e le o luga o le ogalaau i luma o le potu laupapa poʻo le pito i luga.

Tupulaga Tupu
Ata 4.
Tupulaga Tupu
Ata 5.
Tupulaga Tupu
Ata 6.

4. O le "Twin" na faia i luga o le lua ogalaau lakapi. Na lautele foi lautele, "fesoʻotaʻiga" - Lua tipi na faapipiiina i se mamao ma faamalieina i le va o latou. E mafai le fale faapena na fausia i autafa.

5. O le talafatu o le pito i luga o le alualu i luma o Huts: E le gata i fale ola ma le tamaoaiga e ave i lalo o le taualuga e tasi. "P" O le fale lavagata lava ia.

6.Othelby maualuga faapaopau i le lagona o le taumafanafana (taumatau) ma le taumalulu (agavale) vaega o le hut. I le ata, e manino lava vaaia o le puipui o seine ua na o le togiina i le malaia o le taumalulu namu.

Faalauteleina o le fale. I le taimi muamua, o le moli moli moli mai ogalaau manifinifi po o le tagata na tosina atu i le faitotoa i le fale. O le fale lenei sa taʻu mai i lalo o le masani ai ma le sola ese aʻe o le fale maoaʻe, ae e leʻi faaluaina. E manaʻomia le ufiufi (po o le, a o latou talanoa atu i le maʻi, faʻaaloalo, ma le igoa) sao ma teu faamafanafana i le fale. A o tuputupu aʻe le aiga ma o le aofaʻi o meaaoga e faʻalautele atu i lona lafoaia i le "potu-tasi-potu" fale faʻatasi. E tele naua ina ua maeʻa tupe maua a le au ona aofia ai, na amata ona siʻitia tele.

O le faigofie auala e faʻalautele ai le nofoaga o le masini o le igoa o le igoa o le ulufale i le faʻalauteleina o le isi ata mai le tolu puipui. Peitai, o le auala lenei na seasea, ma e faʻapea o le mafuaʻaga e faʻamatalaina ai lea mea: "HIP" (Tuu le tagata faitau e faʻamagalo ai matou i se tutusa itu) faʻavae. Manatua o mamanu ua uma ona faamatalaina, ma o le a avea manino o le vaitau o le vai o le a mou atu ai le autu o le autu o le Houscels Bout Worksk) . Na faʻapefea ona latou faia? I suʻesuʻega na faʻavaeina mo lenei mataupu, o loo tusia: "e masani ona aofia ai ni papa papaʻeaʻe, peitaʻi o le faka" ACHTA sea le fa-itu pepe? E le o se isi mea e sili atu le tasi, faʻapipiʻi latalata i le matua, ae aunoa ma le paʻu o le fusifusia (uma tipi tutoʻatasi o le tasi i le tasi ma le isi).

Pala o Sampessya taualuga (faamau ma ni mea)

Mo le tele o seneturi, na fausia ai uluai metotia o le masini sione o le ogavae, lea sa le manaʻomia ai ni puipui poʻo fao. Tatou amata i le samtayana taualuga i luga o le childs. O alii o ni laina na faasolosolo ona faʻaitiitia i le umi o ogalaau e fausia ai le lua tafatolu i luma. O tane o le pito i luma na fesoʻotaʻi ma luma o latou i latou i le va o latou lava i luga o le ogalaau-slopes (atoa le umi o le hut). O le latou aofaiga e faʻatatau i le maualuga o le maualuga o le Fropalon, na faʻatautaia uma faʻatasi ma le tasi le isi o loʻo lua tuaoi male.

O le pito o le polo na faia i tala atu o tapulaʻa o vaeluaga o lima o le taualuga, fausiaina le faʻavae o le taualuga. WHEW-tolu maualalo sola ese (i luga o latou) na aveina le-valaauina moa-lab neutric firric firm i le pito i luga o le polesi ma le igoa o le elemene). O le moa na faʻapipiʻi ma se laʻasaga tusa ai ma lea la, o le tulaga o i latou o le a tautau i luga o puipui, avea ma faʻavae o le gafa.

I luga o moa, sasaina o ogalaau ma failuga i o latou uumi uma - vaitafe (vai fale, vai po o le gagana nei, alavai. Ona, o le teisi na faaputuputu le pito i lalo o le taualuga o taualuga o le taualuga, na sao ai i le pito i luga o le chite. I luga o latou, o le vaega lona lua o TESON, lea na fai si uumi o latou pito i lalo na malolo i le pito i lalo o le fale puipui). O pito pito i luga o mea uma e lua o TESIN, nimbled i luga o le maualuga (purinisese mamafa, fetaomi atu se mamafa mamafa i le lalaga atoa. O igoa e lua: "Ohlupin" (o se mamafa ogalaau tapuni leotele pe a faʻapipiʻi leotele, ae mo le taimi, e sili atu i le tasi) ma le "Konk) , o le tautuaina o le tagata tausisoga mai faigata eseese). Ia o le gausoga e le gaoioi, na faʻapipiʻi i le purisi vae i laupapa laupapa laupapa ma le ulu ma le tele. O le iʻuga, na maua ai se mamanu masani (pei o latou fai mai e pei o le taualuga o le taualuga).

O le isi e va ese o le taualuga o Saina-utuina o le taualuga o le taualuga o Napara, iloga mai ua uma ona faamatala mai sa faʻaaogaina i le le umi atoa o le skate, ae puʻupuʻu. O le mea moni o le umi o le taualuga e tatau ona taugata tele e tatau ona toetoe lava a aunoa ma bitch e mafai ona pau i fafo pe teuina. E fetaui lelei laupapa ma le pisi, ma taugofie. Faamasino e vavaeina i latou ae le lava o ni ogalaau puʻupuʻu. O le mataupu faavae o le fausiaina o se taualuga i luga o le tolopoina e tutusa ma le tui, ae o loʻo iai foi le eseʻesega: O loʻo tuʻuina atu e le au ata o le moa o le uila Lona lua le sua-fugalaau (Na ia te faia foi le matafaioi a le tiapolo). Mai le falau ua faia e le semi-fafie-ulu, na sao i le pito i lalo o le Great Grovem. Ona latou faʻataʻatia lea o se laina fou e lua o manu felelei, o le pito i luga o le mea na faʻapipiʻi i le lona tolu tulauvale. O lea, seia oʻo i le tumutumu o le taualuga, o fea o loʻo feagai ai malumalu ma le Opeepen.

E fia iloa pe a faaumiumi ai le au lalaga o le taualuga pe a oʻo atu i le toe fetuunaiga - o le faʻalauteleina o le fale, e mafai ona faigofie ona suia le taualuga o le taualuga. O lenei faʻafitauli o loʻo vamilo ma mafai ona suia o le taualuga ma tatau ona faʻaaogaina i le fauina o se "tuputupu aʻe" fale.

1. Stamik

2. аалупнь, po o le solofanua

3. Testers

4. Gruny

5. Matau

6. SAMESYY

7. Tutu

8. kiona

9. Schelch

10. Flow (Chute, Watery)

11. moa (Kokore)

Tupulaga Tupu
Tupulaga Tupu

Ina ua maeʻa tapenaga na faʻavasega i le vaega Fou, sa fausia ai se fausaga taʻitasi i luga o le taualuga, na fausia ai le laʻau. Atonu o lenei o lenei taualuga fou ua le toe i ai i luga o le moa ma Danise, ae o vaega uma na ave mai le taualuga tuai (tamaiti, moa ma le utia. Faifai, o le tau o mea fou (au, ma le vaueli, ulu, fafine) na faʻaititia, faʻapea foi ma le aso e gata ai. Inusxian o taulaga i vaitau o le eleele ma se faʻailoga taua e ufiufi ai le tolu oloa (sili atu le saʻo, e manatu o se igoa muamua - "masaga I le taimi nei o le afa o HUTTA na faapipiiina o latou ogaumu. Mai le tasi vaega o le fale i le isi, o se tagata taatele masani e mafai ona lavea i le pito i tua.

Tupulaga Tupu
Ata 7.
Tupulaga Tupu
Ata 8.
Tupulaga Tupu
Ata 9.
Tupulaga Tupu
Ata 10.

7. Bele M200 ituaiga i luga o le upega tafailagi nonoa fefiloi. Ina ia auauna faaaloalo atu i vaega mamao o le faavae lipine, ma le taulaiga umi na faia muamua.

8-10. O le muamua sima o loʻo faataatia i le lua vaega o le faʻasusu (8), ona tuʻu ai lea o le faʻavae mai le pupuʻu o loʻo faʻateleina (10)

Tupulaga Tupu
Ata 11.
Tupulaga Tupu
Ata 12.
Tupulaga Tupu
Ata 13.

11-13. Sootaga o le strapping pa i angles fafo (11), o le Ofisa o le puipui i fafo ma totonu (12) ma le faasasa le umi (13) na faatinoina i Poledev.

E masani lava, o le a le i uma le tuputupu aʻe o le fale. Aoina le aofaʻi manaʻomia, i le mamao mai le taumalulu (vevela) o le uafu, "o masaga" na fausia e se moli moli, lea na tuʻufaʻatasia ma le fesoasoani a le tasi fale .

I le ala o le mamanu o le mulimuli e matua fia iloa tele. Na toe fausia lo latou fogafale i le tasi itu i luga o le ogalaau o le taumalulu o le taumalulu o le taumalulu o le taumalulu, o le isi i luga o se fale ogalaau. O le lua puipui o seine sa "fusia" i le fafie o le taumalulu ma le taumafanafana, ae le o tautala i le gagana faʻaonapo nei, ina ia mafai ai ona faʻaseʻe le tasi. O se faʻailoga o le lua o puipui o seine ua faʻatulaga le faitotoʻa autu i le fale, teuteuina i fafo atu o le polesi i luga o le tupuaga o le fale, pei o le apamemea igoa). YVA, o le fou faʻaopopo vaega o loʻo tuʻuina atu i lalo o le tasi taualuga ma se fale tuai.

Tupulaga Tupu
Ata 14.
Tupulaga Tupu
Ata 15.
Tupulaga Tupu
Ata 16.
Tupulaga Tupu
Ata 17.

14-17. O le laga o le foloa o le ag, malolo i luga o le faavae, na punou i totonu o le pa pito i lalo (14). O le lagolago lagolago na o le Otlips (15). Na faʻatagaina foʻi ona latou togi le lag (16). Sa leai se totogi o totoe i le va o Bru (17).

Le isi, o le ofe ma le anir na alualu i luma i le taumafanafana na lafi. O loʻo foʻi 'iā te i latou i le kaferona uma. Puluvaga, lua-tala. E le tatau ona ofuina e Amotoba le ato ma isi kalave i luga o tauau, fausia ulufale-platforms. Mulimuli ane tosina se hlev ma le fale o manu. I le vaega o le lotoa na foliga mai ua foliga mai, o le mea e lei avea ai i se faaopoopoga. Ma faatasi ai ma lea taimi ma fale o le M-foliga na tulai mai, ona ma ata ai.

E fia manaʻo foi e le gata i fale o le tino na ola aʻe, ae ole a le paifo ni tagata tafafao mai. I le amataga na latou fauina le fale autu, ma e toʻalua le au tau laʻau e lua na nonoa i ai i le tasi sitaili ma le vaega tutotonu. Mo se faʻataʻitaʻiga, i lenei auala i XIx. Na fausia le aiga o Sophia Apaia ma Fesoasoani i se manino po o le a le ponaivi - fanua Tolstnoy.

O lenei, ina ua matou tilotilo i totonu o le tala, matou te masani lelei i le ala o le fausia o se fale ola. Na mamanuina o ia ma amata ona fau i le tasi o le Moscow Regives e mafai ona maua i le STROY (Rusia).

Tupulaga Tupu
Ata 18.
Tupulaga Tupu
Ata 19.
Tupulaga Tupu
Ata 20.
Tupulaga Tupu
Ata 21.

18-21. O le tuufaatasiga o le bar i luga o tulimanu o le tipi na gaosia i le sili ona leaga (18). O tulimanu lava e tasi i totonu o le puipui o le fale na faatinoina i le poterev (19). O le Intevensictry Coole e fai o se ie flange ma le mafiafia o le 5mm (20). Na latou afifiina foi le Knull Knaps na faaaoga pe a fesoʻotaʻi Timber i le umi (21).

Oa mai le Olaga Moni o le Ola

O lea, tatou te faʻatupuina mataupu faavae taua e lua o le faʻatupulaia o fuafuaga, atiaʻe lea e o tatou tuaa, i le gagana o tekonolosi. MATAUPU FAAVAE LE MUAMUA: Faʻateleina o le pusa i le fale e manaʻomia le faʻaaogaina o le moli uila e asia modules. O le mataupu faavae o le lona lua: o le taualuga e tatau ona le maaloaiga ma e sili atu le fesuisuiai. Faʻaaoga le mafai ona faʻaogaina o le tele o le fausiaina o faʻatekinisi o aso nei, e mafai ona taumafai e fau se fale e mafai ona tuputupu aʻe e le gata i le lautele, ae o le totoa lea foi.

Na ou fiafia i le manatu atoa i tagata sailiili, ma amata loa ona latou amatalia ia faigofie ma anapogi faʻatinoga: "Sei matou taumafai e amata i se tamai fale ma o le a matou manatu o le module, o le a matou manatu atoa o oe o le a faʻatulagaina le faʻaaogaina o le paʻu (i le fogafale muamua - ma le fola). luga o le malulu o le fale e mafai ona aoina i le uamea o le natura o le Manusuaga, Latou te le mafai ona tu le fale o le fale, ma o le lautele o isi mea e le faigata ona fai tekinolosi. O le a tumau ai le livi le lelei o le tasi-faleoloa ma le lua-potu fale, ma pe a manaʻomia le faʻateleina o le fale i le lautele, e mafai ona faʻateleina, e le mafai ona "le faamalosia o le faʻavae fou i totonu o le tino o iai nei . Imhoba lenei fale ona o se tulaga e leʻi filifilia ai le ata o papalagi kupita, ma sa aʻiaʻi ma le gata i latou, e manaʻomia le atiaʻeina o se poloketi, Lea e mafaufau ese ai suiga, fuafuaina ma vali muamua ma vali. "

O lea o le poloketi a le fale "ki auro" Sa tatau ona fausia i ni tulaga se lua. O iʻuga o le muamua na oʻo i le fale e tasi-fale fale ma se vaega atoa o le 50.88m2; O le iʻuga o le lona lua, sa siʻila ai lona talaʻi i le 105m2. Afai e manaʻomia le pule, o le vaega lona tolu mafai ona tuʻuina atu, i le faʻagasologa o le tasi pe lua o loʻo faʻapipiʻi (masalo o loʻo faʻapipiʻi) Veranda o le a faʻapipiʻi i le fale.

Na vave vave le tagata faatau. Na suʻesuʻe ma le faaeteete e le masini le mafaufau ma le le amanaiaina o le manatu o le manatu, na ia manatunatu ai ma le fiafia: "O le a tatou fausia! O le mea saʻo lenei ou te mafaia i le taimi nei, mafaufau i au avanoa tautupe! " I totonu o le lotoā maliu o Fepuari, ma amata loa ona faatino le poloketi.

O le a ma le auala na fesoʻotaʻi ai le pa puipui i le puipui

Tupulaga Tupu
Ata 22.
Tupulaga Tupu
Ata 23.
Tupulaga Tupu
Ata 24pi.

22-24. O foliga o Iesu i le puipui o le laau oona masani na le mafai ona popole i ai i le taimi o mago, na ave faʻatasi ai i latou i le umi o le areto -80). O le faia o lenei, i totonu o pa taʻitasi ma le sitepu o le 1.5 m, o pu ma le lapoa o le 15mm ma le loloto o le 30mm (22) na talaʻi atu. Ona latou tuʻituʻi lea i le uʻumini o le ulavale (23), o ona pulou ua malelemo i le loloto o le 'ai o pu e' ai (24).

Tulaga Perry

Faavae. Talu ai o le eleele i luga o le upega tafailagi o le pamu o le palu, tamai faavae-fauina na faia pe a le mafai. Mo lona masini, o se utu na tosoina e le utu ma le loloto o le 90cm ma le 50cm lautele, lea e faia ai se mafiafia oneone ma le maualuga o le 30M. Ma o le utu faʻapipiʻi faʻapipiʻiina o se susuga o galuega, o loʻo faʻamamaluina atoatoa i le tulaga o le pito i luga o le lumanaʻi. Ioe, na faia uma lava lenei taimi, ae matua sili ona faigofie le faiga o le pulea o le maualuga o le sima i le taimi o lona ki. O le Barcask tuu le faʻamalosia o le faʻamalosi (fa o le faʻamalosi o le faʻamalosi o le 12m, e fesoʻotaʻi i vaega sili ona lelei), o loʻo agaʻi atu i le eleele e tusa ma le 10 cm.

Ina ua mavae se aso, na maua ai e le faʻaaloalo se malosi ma le 15kg / cm2- faavae mai le pulupulu sima poloka o 400200200200mm ua tuuina atu. Ia o le avanoa i lalo o le fale na faatupu le fale, i le pito i luga o poloka poloka na fausia (tasi i lalo o potu i totonu o le Initia) I lalo o puipui i totonu ma se sitepu o le 1.5 mita koluma mai i poloka tutusa.

I luga o le pito i luga o poloka, o le isi vaega o le supproof stopping sa tuu i luga, ma le fusi malosi i le vaega antisestic vaega o le 150150mm. I lalo o pa totonu, o le vaega taua e valaauina ai le Vaega o Vasega o le 20015050mmm tuʻuina i luga o le vaega osofaʻiga na tuʻuina. A o le sauniuniga o le faavae na saunia, o le faʻavae sima na o le 50% o le mamanu o le mamanu (sa manaʻomia e amata ai le pusa i le fale i le fale).

Tupulaga Tupu
Ata 25.
Tupulaga Tupu
Ata 26.
Tupulaga Tupu
Ata 27.
Tupulaga Tupu
Ata 28.
Tupulaga Tupu
Ata 29.
Tupulaga Tupu
Ata 30.
Tupulaga Tupu
Ata 31.
Tupulaga Tupu
Ata 32.

25. O le puipui na faʻapipiʻi i fafo i fafo i le poletev i pale e lua.

26. O le mea lea e solomuli ai le fausiaina o le fale ma taofia ai le malosi o le "o mea na totoe" o ofu "mai le pa malosi: i le faitotoʻa o le fale), i le faʻamalama - uma 2-3 pale.

27. O le fogafale muamua o le fogafale muamua na faia mai le pa ma le koluse vaega o le 150150mm. O pito uma o le 'au o loʻo faʻapipiʻiina i le laasaga o le 60 cm ua maulalo i luga o le pito i luga o le pamu (o le loloto o le crabox). I le taimi lava e tasi, o le utupoto o luga o potu lata ane (avanoa) i le taimi o le ofi i totonu o le puipui i totonu.

28. O le faʻaseʻeseʻe o le faʻaliliuina o le osofaʻiga ma se isi laʻasaga e malupuipuia ai le tusi o le 12525mmim-togafitiga laupapa ma se aftisesptic laupapa. Sa i ai le le tumau o le ufiufi i ai: lua vaega o rubberoid.

29-30. I luga o le poletito ma veranda ae le o le le tumau lagolago lagolago (na faia mai i le pa puipui tutusa) Mo le faigofie, sa i le pito i lalo o le pou.

31-32. I totonu o le pa puipui, faʻapipiʻi i le pito i lalo o le fola o le fola o le fogafale muamua, tuʻu le puʻupuʻu uliuli laupapa (31). O le isi o le fogafale mama, tuʻufaʻatasia ma oe-faia ia oe lava ia laupapa lima taʻitasi (32). A faʻamamaina le laʻau, o le a faʻaalu le fola.

Eleele eleele. O le tekonolosi o le fausiaina o le faʻavae o le pito i luga mai le pa ma le kolosi o le 150100mm o loʻo faʻaalia manino atu i ata, o lea matou te le faʻamatala auiliili. Ia tatou nonofo i le lua faʻapipiʻi.

Taliaina muamua. Fola fola, tutusa i puipui tumutumu, na faaiuina ia i latou, ae i se mamao o le 50-100mm. O se avanoa e mafai ai ona maeʻa ona tuʻu i luga o le vaʻalele o le ea malulu mai le faʻataʻitaʻiga e le taunuʻu. Afai e te manaʻo i ai, o le lasi ua faʻapipiʻi atili mai le puipui, ae i le tulaga lea, o le pa e fafagaina i le maualuga o le maualuga o le vaalele (latou te tatau ai le tautau i luga o le pito o le lang i le sili atu nai lo le 100mm).

Le fiafia lona lua. O pateni uma na faʻamalosia e se flask-pei o le upega tafailagi, lea e mafai ai i le ea, ma o loʻo tautua foi o se gaoi. O lenei auala na faʻaaogaina pe a fau fale.

Fausiaina o le pusa i le fale. O puipui o le fale na aoina mai se mea leaga o pa ma se satauro vaega o le 150150mm. Na fausia le itu i luga o le pale pale ma le aumea. I luga o puipui o le fogafale muamua, na faʻatulaga ai le siʻosiʻomia, ona faʻatumuina lea o laina o le au teu ma le faʻatagaga o le au faʻatau, e lua vaega o rubbed. I lalo o lea mea, e mafai lava ona alu le masise mo le 2-3 tausaga, ma a maeʻa loa, o le a amatalia loa e au o le toe fausiaina o le vaega lona lua o fausia. O le fale ogalaau na tuʻua seia uma le tautoulu, e manaʻomia le mago ma solo le fale. Faapitoa pe a maeʻa ona faia e le aufaʻatasi le galuega.

A o latou o loʻo fuafua e aveese le faʻauma i luga o le fogafale muamua, faʻaputuputu o le tumutumu ma toe faia fola. E faapena foi o le a faia ma le tumutumu o le muamua fola. Na sosoo ai, mafanafana o pa o le fale i fafo, pe a maeʻa ona faia le fafo, ma o le mea sa faʻaiʻu e lē ona. I le taimi lea, o le vaega muamua o le a maeʻa, ma o le a mafai ona taʻalo le tagata e faʻatali le fale umi o loʻo faʻatalitali.

COOGSUPESULE LIMUNE

Tupulaga Tupu
Ata 33.
Tupulaga Tupu
Ata 34.
Tupulaga Tupu
Ata 35.

33-35. Ina ua maeʻa faia lenei faiga, sa faʻapipiʻi se shaete i luga o le le tumau laupapa lagolago, lea, ia maua ai le galuega o le umi manaomia, latou te taugofie i le ogatotonu i le ogatotonu i le ogatotonu i le ogatotonu. O luga o le skate ma se sitepu o loʻo tuʻuina atu i fafo o le rafter bedms o le tosoina o le faʻataʻitaʻiga o le vaega o le 15050mmm (33). O le pole o le palealii o le tipi na faʻapipiʻi, faʻaaogaina fasimoli ma le tofoina o faʻaofulefu (34), o le fasi ipu na fofoa i lalo o le satauro laupapa, ma le tausiaina o le laupapa E aoga le matauina o uʻamea-elemene ma oe lava mimiti o loʻo faʻaogaina uma pe a potopoto uma faʻatasi le fonotaga a le orfter.

O le a le mea o le a tupu?

O le vaeluaga o le fausiaina o le a pasi loa. Muamua, o le a tuʻu le taualuga o le fausiaina o le fausiaina, ona faʻailoga lea o le vaega - o le faʻailoga o faʻavaʻa o faʻavaʻa o le uamea elemene ma le fusi-fusifuli). Le isi o le a amata fausia puipui o le fogafale lona lua. O a mea o le a latou fufuluina pe o le tino - O le au talimalo e leʻi filifilia. Ae ina ia maitauina o le filifiliga lona lua e sili lona faʻamuamua lea i le amataga: o loʻo faʻavasegaina puipui, ma e mafai ona faia i le taimi puʻupuʻu e mafai ona fausiaina, e manaʻomia tele ai i latou i le taimi puʻupuʻu, lea e taua. O le taimi o loʻo tupu aʻe o pa, o vaega uma na faia muamua muamua (o le faʻailoaina o faiga, o le paie lava.), O le a faʻatumuina nei le taualuga. Ina ua uma lena, faue tagata fai mea e tusa ai ma le taualuga, ona amata loa lea o galuega i fafo atu ma le tuanai. O le taimi lava e maeʻa ai, i luga ole tasi o nofoaga (o le nofoaga o loʻo fuafuaina muamua) o le a eseese i luga o le muamua fola ma le teuina o faasitepu. Iva! E mafai ona e atinaʻeina se avanoa fou ola, aumai ma faʻatuʻu meaafale ma puipuia le isi fale fale fale ma le fale.

O le faiga o le fausiaina na afaina ai 'au? Ae a. E mafai foi i le vaiaso - isi ona latou le nonofo ai i totonu o le fale. O le a se mea o le a tupu ai ma o le a le mea o le a aitalafu ai? I lea tulaga, e itiiti ifo, e tele robubroid plank sa masani ona fatuina se mauga le tumau. O le ata o le fausaga, e tusa ai ma tala muamua, e naʻo le 30-40 afe rubles. O lenei e le mafai ona faʻaaogaina ma le aofaʻi e tatau ona e totogia le fiafia pe a fai e te faia se nonogatupe i le faletupe ma fausia se fale e lua-fogafale, ua fai mai, i le tasi e talia.

Le polokalame o le vaega lona lua o le fausiaina

Tupulaga Tupu
Ata 36.

"PA-STRY"

Tupulaga Tupu
Ata 37.

"PA-STRY"

Tupulaga Tupu
Ata 38.

"PA-STRY"

Tupulaga Tupu
Ata 39.

"PA-STRY"

36-39.Faamalo i le fale (36) o le a aveeseina le le tumau taualuga ma faʻaoʻo le rafter mamanuina ma luma (37). I luga o le ofu mafanafana, o puipui o le fogafale lona lua o le a fausiaina, o fea tino o pito i luma (38), ona tagofia lea o le fale faifai pea ma le faifai pea o le taualuga (39).

Moni gafatia nofoaga

I lo tatou atunuʻu, e iai le National Project "Faʻataunuʻu Fale". Tele o fale gaosi ma farms o loʻo taumafai e aʻoaʻo i ai. Ae ia tatou mafaufau: O mea uma na latou ofo ai o le a latou taua tele? Tusa lava pe tatou te manatu o le 1m2 fale o le a tau 10-20 afe o rubles. (E tusa ai ma tulaga faaonapo nei, na o se meaalofa) fausia se fale ia le itiiti ifo i le 100-120m2, e alagatatau ona maua 1.2-24 ml rubles i le amataga. Faʻaopopo i lenei le tau o le faʻauma ma le faʻavasegaina o fesoʻotaʻiga - ma o le fuainumera o le sili atu 1.5 mita isi. Ia, o fea o le "averesi Rusia", lea o loʻo iai le polokalame taua ua taua, e mafai ona tele ni tupe?

Ioe, e i ai le nonogatupe ma mokesi. Ae i lo matou vaitaimi faigata e maua ai se pepelo o le a lamatia e le o tagata uma. Huatko e le o tagata uma e mafai ona latou faia se mea faapena, e fia faia. A uma mea uma, o le nonogatupe o se ituaiga o pelu fatu. O ai o le a totogi pe a e leiloa lau galuega pe maʻi?

Manatu o se faapitoa

E tasi le taimi leaga mataʻutia i le tekonolosi o le tuputupu aʻe o le fale - Ina ua faʻateʻaina le taualuga o le faʻatulagaga o le tulaga muamua o le fola lona lua. O le taimi lea e le lelei ai le tuufaatasia o le puipui i totonu o le puipui ma luga o le fogafale muamua o le fogafale muamua o le siosiomaga. O le Amkra Brend o loʻo lauiloa e le toe faia lana galuega. O le mea lea, ou te fia usitaʻi atu i ai naʻo mea na o le Hydrophobize Mea e tatau ona faʻaaogaina i lenei tekonolosi, latou te saʻo lava i tulaga o loʻo tuʻuina mai vai-mama susu. Suavai, Pa'ū i luga o se vevela, e lē i ati i lona loloto.

O suʻega na faia faʻaalia, e tusa lava pe na o se faʻaluma atoa o sea mea i le vai mo le tele o itula i luga, naʻo le manifinifi vai ua fausia. O le faʻaititia e vave tele vave vave, ma o mea faʻaletupe na te le mauaina se masini, leai se vevela vevela.

O le faʻaaogaina o le hydrophobabzed beversi e mafai ona motusia motusia i le taimi o le fausiaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o papatusi "tusi vae-pepe (Rusia) mo le feteʻenaʻi i fafo o le sami, e mafai ona taofia i luga o le tele o mea i le 3 masina.

Tatynana Smirnova, faʻatekinisi faʻapitoa o le Rockwood

Ae ma le faʻateleina o fale mea uma e ese mea uma. O Ieseno o se ituaiga (sili atu saʻo, o le fausiaina metotia) o fale ma mafai ona valaauina moni fale taugofie. O loʻo faʻatautaia e le vaega vaega o mea taua se lua. Muamua, o le faasolosolo aloaʻia o le faʻatupeina o le faʻatupeina ma le faʻatinoga o le isi vaega e muamua mai lenei tupe, e aunoa ma faʻasalalauga laisene. Lona lua, demograpy mea moni ma suia i talosaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se aiga talavou o tagata e toalua o le muamua e lava i le fale ma se vaega e tusa ma le 50m2. E manino lava i le lumanaʻi o le a tupu aʻe ai le taimi e amata ai le isi tulaga o le fausiaina. Idinguaitaʻi i lena taimi e ono mafai ai ona faʻaputuputu, ma o latou manaʻoga e faʻailoa manino atu ai i potu mo pepe, ma mo matua matutua, ma o le a vaʻai ai ia latou.

Tatou te manatu e le gata o le fatu o le potu tuputupu ae e le gata mo seminare o aiga talavou, ae mo tagata o le taumafanafana. E le o se mea lilo e tele naua o le vaega tele o le faitau aofaʻi o lo tatou atunuʻu, lea ua leva ona ia manaʻo e fau se fale. Ae e le lava ia iloa ai lau miti, e le lava le amataga o le fausiaina o se fale e aoga atoatoa i lenei miti. O le tekonolosi o le anoanoai o le fale e te aumaia le avanoa e amata ai ona e aofia ai miti pele i le olaga ma aua le faʻatali seʻia e aoina le aofaʻi atoa. Muamua fausia se tamai fale gaosi tasi-faleoloa. Kopi le mea taua - Faatumu le fale i le tele o le tele o "miti".

Peitaʻi, e manaʻomia le malamalama o le a faia le mea lea e le faʻatinoina e le o oe lava tekie tekonolosi o galuega uma, talu ai le tuputupu aʻe o le fale ma puipui o le a ia te oe o le a faʻavaeina ai le faʻavae ma pa. O le atotupe e le o soʻo se kamupani fau fale e mafai ona ofoina atu ia te oe se tali faʻapitoa i luga o le faʻafanua o puipui o puipui, luga ma le taualuga e talafeagai mo suiga. E aloese mai le fausiaina o le ola o se fale faʻafiafia fale e tusa ai ma le poloketi ma matataʻu vaega o loʻo mafaufau mai i soʻo se manatu e aoga.

Faʻalauiloaina le fuafuaina o le tau * fausia o se fale malo ma se vaega atoa o le 51m2 (muamua liliu)
Igoa o Galuega Aofai o tau, olo. Tau, olo.
Faavae, puipui, vaega, tumutumu, taualuga
Ave ni axes, gaioiga, atinae ma le malologa 32m3 750. 24,000
O le masini o oneone oneone i lalo ifo o le faavae 9m3 410. 3690.
Masini o faʻavae o lipine faʻamalosi sima 16m3. 2400. 38 400.
Masini masory faavae mai i poloka papalagi 6m3 2280. 13 680.
Faʻatoʻi o le faʻafafa ma tuai seti - 5200.
Meaese i fafo seti - 3900.
Fausia puipui ma vaega mai le pa 25m3 4300. 107 500.
Fausia i luga o le faʻapipiʻi o utupoto, fola seti - 53 9 900.
Faatasia taualuga elemene ma le taugofie masini 75m3. - 177.
Taaloga masani masini seti - 9600.
Atoa 277 220.
Apalai mea i luga o le vaega
Oneone 9m3 - 10,000
Mamafa mamafa 16m3. 4500. 72,000
Poloka sima 375 pcs. 55. 20 625.
Sima 15 ato 270. 4050.
Anotioreous faaopopo 80l. tolu sefulu 2400.
Bar. 29M3. 5500. 159 500.
Uiga Uiga 8 rolls 750. 6000.
Laupapa laupapa, pa 9m3 - 49 500.
Komiti Faʻatinoina Faʻalapotopotoga 30m2 270. 8100.
Rubroroid 19 TOLIGA 270. 5130.
Faapipiiina lipine. 2 Bay 1500. 3000.
Armature, uaea o le lalagaina, pepa galuega talitane seti - 9690.
Antiseptic 10L 150. 1500.
Fao 215kg - 13 300.
Fusi mo taimi seti - 10 200.
Atoa 374 995.
* Na faʻataunuʻuina le iloiloga talafeagai e aunoa ma le amanaia o le sipela, feaveaʻiga ma isi tupe faʻaalu, faʻapea foi ma le polofiti a le kamupani.

O le faatonu o loʻo faʻafetai i le Par-Stroy Mark mo se fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili