E fa mamanuina poloketi o fale mautotogi i le H-79-99 fale

Anonim

Fuafuaga o le potu o le lua-potu potu ma se vaega o le 58.4 m2 ma le tolu-potu potu fale ma se eria o le 83.7 m2 i le fale o le faasologa ma-79-99

E fa mamanuina poloketi o fale mautotogi i le H-79-99 fale 12757_1

E fa mamanuina poloketi o fale mautotogi i le H-79-99 fale

E fa mamanuina poloketi o fale mautotogi i le H-79-99 fale
O le ventipelation shaft ua faaauupegaina ma se tapunia tatala. Lima laupapa laupapa faʻapipiʻi fagu - faigofie ma faʻaalia. E tutusa lava le ofoofogia ma manaia le elemene o totonu - "Apren" (poʻo le pa puipui mo Aluminum), faia o le vaituloto o loʻo alu i le palasitika. E foliga mai o le faʻaauau o le laulau i luga, lea e faia i shinless Steel. O le leai o se faavae o le umukuka meafale na fatuina ai se lagona o le moli ma faaopoopo.
E fa mamanuina poloketi o fale mautotogi i le H-79-99 fale
O totonu atoa i le potu o matua na foia e le tele ma lapoa ma lapoa lanu stikes. Meataʻalo o meafale ma puipui puipui fausia se malu o le sifi o le sifi o le gethytal prohy. O laina manino ua faʻamamāina ma ni tamaitusi ma le faʻaleagaina o se mea teuteu ai le malosi o le agaga. Valivali Gamut aofia ai ni lanu enaena o enaena - mai sukalati i le auro
E fa mamanuina poloketi o fale mautotogi i le H-79-99 fale
O le mamanu o fanau e maua ai le malamalama, "ea". I luga o le tasi puipui-vali faavae e faavae i le aso nei Adotan-Garde ata. I luga o se ata tifaga e iai le sese o fata ma faʻata o loʻo faʻamamaina i totonu o latou, foliga foliga foliga ata o ata tusiata. O le moega e nofo ai le tulaga tutotonu. O le pulou i autafa o le fola o loʻo faʻapipiʻiina o mea teuteu o loʻo faia ai le malu
E fa mamanuina poloketi o fale mautotogi i le H-79-99 fale
Fuafuaga ae le i toe fuafuaina
E fa mamanuina poloketi o fale mautotogi i le H-79-99 fale
Fuafuaga pe a uma ona fuafuaina

Le aufaitau pele! Ile atu mataupu, tatou te manatu muamua o le fale o le faasologa ma le 79-99. Ole fale e 17-fale teu fale o loʻo iai se ata piliki a le lakapi e 17-auivi: o pa i totonu o le tino ma o vaega o loʻo faia e faʻamalosia sima sima. O puipui uma i totonu o le fale mautotogi (seʻi vagana puipui o le faletaele) e feaveaʻi, e le faʻatagaina ona maua ai le fausia o le fatu. Peitaʻi, o fale mautotogi i totonu o fale o lenei faasologa o loʻo iloga ai le sili ona lelei o fuafuaga, o le potu faapalepale, umukuka ma faletaele.

E fa mamanuina poloketi o fale mautotogi i le H-79-99 fale

I tofo uma

O le galuega ua fuafuaina mo se ulugalii faaipoipo ua faasulaga ai. O le tusitala o le poloketi e ofoina atu se paie, pe latalata i le natura, o lea e le tele ai se mamanu o aso nei. E tasi le lanu lanu, foliga o mea, tagata taʻitoʻatasi elemene o totonu, e fausia ai se lagona o nofo i se fale o le atunuʻu, e ui lava e le faigofie le faia ia o le faʻalelei o le sikuea. I se laina lua fale, tele o tagata o couporers. E le afaina, ma ina ia mafai ai ona tuʻufaʻatasia le avanoa, e tautu i isi aʻoaʻoga, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaoga le ti i ai ni mea tutusa. O le mea lea, o fola i totonu o le umukuka ma le potu malolo o loʻo feagai ma le tutusa o le siʻosiʻomaga ma le malosi o le itu (lea e fetaui lelei ma le tasi ma le isi.

Poloketi Tulaga:

Foafoaga i le taulaga maulalo agafefe o le faleoaiga fale- "Malosia". O lenei mea e faʻafaigofie ai le fuafuaina o fuafuaga ma faʻafitauli o loʻo faia.

Vave sauniuni tele mo le lua, o lea e le faʻaaogaina o se potu 'ai ma aua le tuʻu se laulau' ai ii. E mafai ona e faʻalavelave kofe ma sina meaʻai e mafai ona e maua se pa puipui o loʻo tuʻufaʻatasia ma se umukuka "Island." O puipui i totonu o le umukuka o loʻo ufitia i le moli lanu, a o le laufanua o le puipui e leai se meaʻai e faʻasao i vailaʻau lelei, e avea o se pito sili ona lelei mo mea eseese. Le lagolagoina o le tino o lenei puipui, o le umukuka "talieleele" e faia foi mai le simulati piliki totonu, lea ua tapunia i le faigofie o gaioiga. Sum-White lanu o meaafale, faitotoʻa ma le piano tutusa ma le agaga o aʻoga. O lenei, o nisi mea o pa 'aufaigaluega, susunuina i lanu uliuli ua tumu. O mea e sili ona faʻaalu ai le fale ma le malosi o le aiga mai le poletime e faʻatumu ai le potu e faʻatumu ai le potu ma faʻailoga iloga o le malamalama ma faia i totonu o le dynamic. I luga o le ogalaau o lo ogalaau, lata ane i le umukuka, kapeneta ma fata mo le teuina o mea o loʻo iai, ma o loʻo faʻaoʻoloto le paneta i se fale faigaluega.

O le potu malolo atonu o loʻo faʻaaogaina vaega tutusa i le umukuka - fola laupapa, piliki piliki i le tini o se tasi o puipui. O le vaega o totoe o le potu o le potu vali le vali sukalati lanu, lea e mafua ai le lelei meafale. O le puipui i luga luga o le sofa e teuteuina i faʻata o faʻata i vaega eseese.

O le vaega sili ona teuteuina ma le tuufaatasiga o le potu malolo - biocamine. E tumau atoatoa ma le manatu o se fale mautotogi. "Kolisi" (kapeneta teuteuina i faʻata o faʻatafunaina) gaʻo ma le laugatapela, faʻamamafa lona taua. I le atoa o le faiga, o le taualuga e pasi ai le tui o le stucco oAves, o le malaia o loo avatua lea potu. Uokna o se laulau, pe a tatau ai, e mafai, faʻaletonu, faʻateleina le tele o lapoʻa.

O le potumoe o le potumoe mamanuina o le tele o se monastery. E i ai le laulau mo le tagata nila. O moli moli ma tamaitusi ma le fiafia ma taimi uma o loʻo i ai nei o feololo o aano omea. A faʻamamaina le potu, o le uluai fomaʻi o le faʻauma o mea na faauma ai mea mai luga o le fola i luga o le puipui: Ua faʻatumu le fola i le komiti. O le fale mautotogi e le o se ie, o lea i totonu o le potumoe na faapipiiina le fale o fausia-i totonu o faitotoa o le paepae manifinifi tioata i le tuufaatasiga ma le milo uafu. Ma le isi, o faʻata sa taʻua ma le taeao, o le a avatua le avanoa i le loloto ma le voluma.

A tuʻu se faletaele ma le faleuila faʻaaoga mea le masani ai. O pa puipui i le maualuga o le 1m mai le fola e valavala ai e ala i laupapa laupapa o le lanu o le maple, togafitia ma se faapitoa modes desation. Mai le pito i luga o panels i le taualuga, e faʻatino i le susu - o loʻo taofia ai le teuteuga o le vali ata ata ata o ata vali ata i luga. O le faletaele e maeʻa ai ma le poto i itu uma e lua o le faʻata o loʻo fesoʻotaʻi ma le taimi ua tuanai, ma le toe faia o le nofoaga ma le manuia o se fale. O le faʻamaoni o le faʻatusa o loʻo lagolagoina e se magoto ma le renk ma chess-susu laupapa i luga o le fola. O le faleuila e faʻatino ai se auala tutusa o le faʻauma, naʻo nai lo le faʻaaogaina o le pa puipui i le pito i lalo vali.

Malosiaga o le Poloketi:

Laititi o le faʻalavelave i le uluaʻi taimi

Fausiaina o se tuʻufaʻatasia kapeneta i le ala savali

Faasaoina o le maualuga o le Coulkov

Meafaigaluega o le fale faigaluega i luga o le faapaologa

Niche Faʻapotopotoga mo le faʻalauteleina o le auala umi

Vaivaiga o le Poloketi:

Leai se laulau 'ai

ni nai nofoaga mo le teuina o mea

e le o saunia masini fufulu

Poloketi vaega 91800rub.
O le pulega o le tusitala 10 afe rubles.
Fausiaina ma Faauma Galuega 589 afe rubles.
Mea fausiaina 210800rub.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, olo.
Fola
Umukuka, potu malolo Ceramic tile kerama Marazzi 25.7m2 25,000
Faletaele, faleuila Ceramic tile charamica Bardelli 6,6M2. 17 200.
Malologa Veneto parqut carqut board 26m2. 85 400.
Puipui
Faletaele, faleuila Laupapa laupapa (e okaina) 15.8m2 21,300
Ata vali Ata o Oios. 21,2M2 34 800.
Potu malolo, umukuka Teuteuga piliki muhr. 15,2m2 13 900.
O le pamu o le pamu 3.4 M2 10 800.
Potumoe Lokuina pepa puipui Sangiirigio. 2 taavale 8400.
Faʻata (Lusia) 3.7 M2 9500.
Pa puipui mai le MDF (Rusia) 8.9m2 27 300.
Malologa Vali v / d doulux 35L. 15 800.
Taua
Faletaele, umukuka, carridor Fuli mai le taualuga o OFNZO. 27.9m2. 30,000
Malologa Vali v / d doulux 13l 6300.
Faitotoʻa (faʻaaogaina ma mea faigaluega)
Le mea atoa Steel "Leaga", Swing- tumutumu 6 PCs. 139 900.
Faiva
Faletaele, faleuila Bloos taele, vant-Jacob suialili; Dolce vita unink, o mosaik misisum goto 4 mea. 58 400.
Nuova BrentA Faucets (Mishe) 2 pcs. 32 600.
Vevela solo solo (vai) Margaroli 2 pcs. 44 300.
O le auupega meafaigaluega
Le mea atoa Sokeke, Switchishe- Fonosond 26 PCs. 22 100
Malamalama
Le mea atoa Lamepa (Italia, Saina) 21 PCs. 92 300.
Meafale ma totonu o loʻo iai (e aofia ai aganuʻu)
Fale moe, potumoe Avanoa kapeneta (Lusia) - 71 000
Faʻata i le faʻavaʻa; PUF (Rusia) 2 pcs. 18 100.
Umukuka Umukuka "taumatau umukuka" (e aunoa ma meafaigaluega) 4.3 M. 114 500.
Bar chate calligris 2 pcs. 48 400.
Potu malolo Sofa, nofoa - ceppi style 2 pcs. 122 500.
O le ofutino afu 1 PC. 46 200.
Laulau kofe, nofoa, laulau 'ai, tbconcept 4 mea. 84 870.
O le kalapu faʻata (e okaina, Lusia) 2 pcs. 74,000
Potumoe Moega i autafa o le moega, TB tu, nofoa, nofoa (Rusia); Laulau, fata, download (e okaina); Fala i Ciacci. - 145 500.
Logisia Rack mo tusi, kapeneta (e okaina) - 42 300.
Aofai (aofia ai le tau o galuega ma faʻamaeʻaina mea) 162 670.

E fa mamanuina poloketi o fale mautotogi i le H-79-99 fale

E fa mamanuina poloketi o fale mautotogi i le H-79-99 fale
O le potu malolo o loʻo i totonu e foliga faigofie ona o le mea moni o mea mafanafana mea e faʻasaga i le talaʻaga o le pogisa o le fola ma pa puipui e foliga mai e itiiti tele. O lenei manatu e faʻaosofia ai le tatalaina o le tatalaina ma chandelier ma cone laupepa luga luga o le laulau, faʻapea foʻi ma le tuʻufaʻatasia o faʻata i papala paʻepaʻe

E fa mamanuina poloketi o fale mautotogi i le H-79-99 fale

E fa mamanuina poloketi o fale mautotogi i le H-79-99 fale
Mr. i le fuafuaga, o le umukuka o le umukuka e sili atu le lelei e afaina. O le pepa kuka o loʻo tu i le ogatotonu, na faʻatagaina ona faʻaaogaina se motu o le motu ma le faʻaʻaisa o le nofoaga mo isi loka ma fata.
E fa mamanuina poloketi o fale mautotogi i le H-79-99 fale
Talu mai le fale faigaluega o le talimalo, fiafia i le seʻe, o loʻo i totonu o le potumoe, o le tusiata o le tusia o le tele o le mafaufau i lenei potu. O le mataupu feololo, na malo ai le tele o faʻamatalaga ma tusitusiga, faʻapipiʻiina o latou, o fesoasoani tioata, susulu "auro" ma le "siliva". I le taimi muamua, e foliga mai o le moega o loʻo tu teuteu i lalo o le viʻiga o loʻo tosina atu i le aotelega o le tino, ae e mafai ona ofi atu i le lautele o le puipui
E fa mamanuina poloketi o fale mautotogi i le H-79-99 fale
O le puipui na teuteuina i laupapa laupapa, o le tusiata na le mafai ona tuua le gaogao e faaali atu se fale o lotoa. E i ai le loloto o le loloto o le loka ma le fatafata o pusatoso mo le suʻisuʻi o loʻo suʻi e le tapunia le fale faigaluega.

E fa mamanuina poloketi o fale mautotogi i le H-79-99 fale

E fa mamanuina poloketi o fale mautotogi i le H-79-99 fale

E fa mamanuina poloketi o fale mautotogi i le H-79-99 fale
Fuafuaga ae le i toe fuafuaina
E fa mamanuina poloketi o fale mautotogi i le H-79-99 fale
Fuafuaga pe a uma ona fuafuaina

Birch grove

O le fale gaosi fale ua fuafuaina mo le aufaʻatasi ma le matua ua matua. O le mea e iai le fuafuaina o fale o lenei faasologa o le tele o puipui i le fale mautotogi ua amo. O le pa i le pa i le va o le umukuka ma le potu malolo faia le tatalaina 1mu, o le fesoasoani e manaʻomia ai le faamaopoopo, faʻapea foi ma galuega faʻatulagaina galuega. Ae e mafai ai ona e tuʻufaʻatasia le umukuka ma le potu malolo ma faʻatulaga se atoaga-uma le tumau sone.

O le faitotoʻa i le va o le umukuka ma le 'aʻai taoto. I lenei nofoaga, o loo i ai le puaʻa i totonu o lenei nofoaga, o loka i totonu o lo o ia tautau, ma sili aʻe ia i latou, o le a faʻamautinoaina ai le auala masani o le alafeʻai. O le tali sili o le itu o le vaega o le la, o le la o le la o loʻo ui mai i lenei faʻamalama o le a faia ai ni tali fiafia i le totonugalemu o le alavai. I le galuega, o le pito i lalo o le iunite o loʻo faʻamamafa ma mo le mauaina o le loggia (o loʻo tuʻufaʻatasia) sliding tioata tioata ua faʻapipiʻiina. E fesoasoani vaʻaia ma faʻaalia le umukuka ma le loggelia, fai le moli o le umukuka. Tele o Cuisine o se potu atoa o le potu atoa ma se laulau 'afa ma le auauna mo ipu. Le tuʻufaʻatasiga o vaega eseese (lapoʻa laupapa-laupapa ma faia i le steinless steel - fufulu), puipui puipui o le mea e faʻaalia ai i le chattation ma le taimi tutusa e fetaui ma mea uma o taulaga faamafanafanaga.

Poloketi Tulaga:

O le fausiaina o le avanoa avanoa avanoa, ae le o le ova atu i meafale ma meaaiga, ma le faʻamamafa i le siosiomaga agalelei. O faʻamaumauga o totonu o mea ma faʻamatalaga o meafale e faia o le moli laupapa, pei o le kirch. Valivali Gamma e faʻavae i luga o se tuʻufaʻatasiga o paʻepaʻe ma masani ai: O le fugalaʻau o le lalolagi, oneone, mintt, lanu efuefu-enaena ma lanu efuefu-lanumeamata.

Ua tuu e Uokna fale nofo i le sofa sofa, lea e mafai ai ona e fetuunai ai le fetaui lelei o le potu, aumai latalata i le sikuea. Ia lelei, nofo i luga o le Sfu, e mafai ona e faitau i le ao. I le itu tauagavale o le ulufale atu i le potu malolo ua faatulagaina le tulimanu tulimanu ma se komepiuta.

O le ala e faʻaititia i le 1.2m ma i lona faʻatauga faʻateleina le vaega o le faletaele ma le faleuila. I se faʻaopopoga, o le ala savali, e puʻupuʻu atu nai lo le 60cm, aua ua siʻitia le faitotoʻa i le potumoe ua siʻitia.

Faʻaoga le itu tauagavale o le faitotoʻa ulufale ua faʻapipiʻiina o se kamupani lautele mo fafo atu. Faleoloa isi mea o loʻo iai i le potu faifaʻaili, o loʻo faʻaoʻo mai i le potumoe ma vaevaeina i le lua afa - mo taʻitasi o sipela. Mo le potu laei, o le potu o le potu i tua atu o le laupapa i le ogatotonu o le potu. O lenei galuega e faʻaalu ai le itiiti ifo o le tupe - Fausia se tulimanu o le GCC, ma le tusi ata e faʻatino ai le matafaioi a faitotoʻa. O le ofu manaia o le potu e faigofie, aua o le a mafai ona feoai saoloto tagata ona tagata ona o le tagata. O meaafale maʻafale o loʻo faʻamamafaina le tulaga o le le-tulaga o le potu. O se faʻamalosi tino i totonu o le potumoe e avea ma ata puʻe i le puipui atoa ma le ata o le Birch Grove. Faamemelo i ata o le natura, lelava o le alamanuia fanua o tagatanuu o loo malolo. O le faapaologa i totonu o le potumoe o loʻo soʻona faʻaaogaina ma faʻaogaina i se nofoaga galue, mini-ofisa poʻo le potu aʻoga.

Mo le mamanu o le faletaele, lua lanu ua filifilia: Brown (decovery vai-recordnt vali, ufiufi puipui i luga 1m i le fola ma le paepae o puipui Fufulu ma le taualuga). O le kiona paʻepaʻe e fausia ai se lagona o le mamafa o le mamafa ma fou. O luga e tautau ai le lautele ma le gaʻo o le chartertap o le vai. Ona o le paepae paʻepaʻe ma le ata i lalo o le moli uila, lea ua maeʻa le tulaga umi, e le mo le mamafa. I le galuega e fai ai le atigi laititi ma itu maualuga. E foliga foliga lelei ma talafeagai, ae o tagata o laiti e le talafeagai ona faʻaaoga.

Malosiaga o le Poloketi:

Faateleina le vaega o le faleuila ma faletaele i le tupe alu o le auala

Filifiliga o le 'ai

Vaalele Vaa o Vaa ma Graden Unions

Faasaoina o le maualuga o le taualuga

Vaivaiga o le Poloketi:

O le lavelave o le faʻatulagaina o le tatalaina i totonu o le paoa o le faʻapipiʻi ma le le fiafia i le faʻamalama matala

Le manaʻoga e faʻaliliu ai le lotoa i le umukuka

Faaopoopo le suavai vaega o le faletaele ma faleuila

O le potu malolo avea ma potu atofaina

ni nai nofoaga mo le teuina o mea

Poloketi vaega 96800RUB.
O le pulega o le tusitala Ma le vaeluaga.
Fausiaina ma Faauma Galuega 590ts. Rubles.
Mea fausiaina 206500RRUB.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, olo.
Fola
Faletaele, umukuka Ceramic tile ragno. 8,3m2 22 800.
Malologa Magsincetic parqut laupapa laupapa 37,6m2 103 900.
Porcelain Connedware Santwistino. 13.5m2 32 400.
Puipui
"Talosaga" umukuka O le Mosble Motac Zaijiae. 3.4 M2 13 500.
Sanosel PAMA COmicmic Tile 5m2 14 600.
Malologa Wallpapers mo le ata 10 rolls 5700.
Vali v / d doulux 37l 12 900.
Taua
Le mea atoa Vali v / d doulux 30l 20 000
Faitotoʻa (faʻaaogaina ma mea faigaluega)
Vaega Steel faitotoa Greedia. 1 PC. 46 700.
Le mea atoa O le Swing Dors Mestre 3 PCs. 59 700.
Faiva
Faletaele, faleuila, umukuka Fufuluina Blanco, Duraviit Snuck, Haurria taele, vegas faitotoʻa, Niagara taʻele vaega 5 fasi. 57 900.
IFO Toʻalet, Roca Angle Shank, Daniel Scishers, faʻamafanafana 'olo 7 PCs. 54 400.
O le auupega meafaigaluega
Le mea atoa Orletts, switches - gira 43 pcs. 25 800.
Malamalama
Le mea atoa Lamepa (Italia, Belgium) 22 PCs. 122 200.
Meafale ma totonu o loʻo iai (e aofia ai aganuʻu)
Vaega Brw Hallway Meafale - 113 300.
Umukuka Umukuka "tulaga" 3.5 pog. M. 105,000
'Laina laulau (e oka); Nofoa effendema; Kapeneta mo ipu makesa 5 fasi. 62 700.
Potu malolo Sofa lerular "avangard" 1 PC. 28,000
Laulau kofe, cuch mo le TV- keleka 2 pcs. 18 890.
Rack, kesi, nofoa, bww - 13 500.
Potumoe Moega (Siamani) 1 PC. 54,000
Ofu Mea e maska. - 24 800.
Logginia, Falemeli Countertp, rack, chorrobe (e okaina), warchchar (Siamani) 3 PCs. 42 100.
Faletaele, faleuila Kapeneta (e okaina) 1 PC. 8400.
Aofai (aofia ai le tau o galuega ma faʻamaeʻaina mea) 1,063 190.

E fa mamanuina poloketi o fale mautotogi i le H-79-99 fale

E fa mamanuina poloketi o fale mautotogi i le H-79-99 fale
O meafale umukuka o loʻo tuʻuina i luga o le puipui, e latalata i le alatele, lea e mafai ai ona e faʻaogaina le nofoaga mo le 'aiga' ai. O luga o le kapeneta o tautau i luga o le goto ifo, e fai le faamalama mo le maualalo o le alatele. Pepa lautele ma le Brally Bridch - O se isi paʻi atu, o le faʻaaogaina o le "Ecompogical" poloketi

E fa mamanuina poloketi o fale mautotogi i le H-79-99 fale

E fa mamanuina poloketi o fale mautotogi i le H-79-99 fale
O le faletaele e aofia ai le tele o le taʻele o le vaipuna o le 9090CM i le fausiaina o le faʻatinoga, ma o le pallet e fuafuaina e faʻapipiʻi ai le taimi na maeʻa ai le acrylic. O mea faigaluega uma o le aiga o loʻo lafi i le loloto o le potu i tua o le pupuni, lea ona o le pito i luga o le chantepto e le oʻo i le puipui. O lenei mea leaga na manogi i le fufuluina masini i le tele 6060cm, o le mafolafola faʻaputuga boauler boler mo le 70l ma se eletise vevela vevela solo
E fa mamanuina poloketi o fale mautotogi i le H-79-99 fale
O le moega i le ogatotonu o le potu o le potu o le potu o le potu o le potu e sili atu i le ericker, ma o le ulu o le ulu o loo faaauupegaina i se potu manaia. Lenei e leʻo faʻamamafaina o le faʻata tulagaʻese o le potu, ae ia mafai foi ona e fetaui i mea taua uma.
E fa mamanuina poloketi o fale mautotogi i le H-79-99 fale
Fuafuaga ae le i toe fuafuaina
E fa mamanuina poloketi o fale mautotogi i le H-79-99 fale
Fuafuaga pe a uma ona fuafuaina

Lanu, mageso ma le geomotry

O le galuega ua fuafuaina mo se ulugalii talavou ma ni tamaiti laiti se toalua. Talu ona toetoe lava o puipui uma i totonu o le tolu-potu fale o le potu, aua le faia le toe fausia le toe fausia. Peitaʻi, o le potu malolo e faaeeina le Windows poloka ma faʻapipiʻi faitotoa faʻapipiʻi e agaʻi atu i le faapaoʻaga, o lea e tatau ona ave i ai le fata e manaʻomia e faamaopoopo. E laʻititi lava potu, ma latou tuʻuina atu mo le sili atu o meaafale e tuʻu ese le avanoa avanoa. Anapopo ile tulimanu o nofoaga o totonu o tamaiti, lea e le gata i lavalava e le mafai ona teuina, ae mo le tatou faʻataʻitaʻiga, o se faʻafitauli taʻaloga taʻalo. Faʻamuta o pepa, siosiomaga faʻaleaʻoaʻoga, ma le faʻaleagaina o tagata natura e uiga i totonu o le totonu o le fale mautotogi.

Poloketi Tulaga:

Sefeina le amataga o le faʻatulagaina, o le faʻaaogaina o le faʻaaliga vaʻaia o le faʻaaliga. O se mea e sili ona lelei e faʻavae ai le natura e faʻavae i luga o lanu masani o loʻo tuʻufaʻatasia ma Enosa elemene (Aferika Manuks, Drabble o Bamboo Stems, Puta i luga o le fola).

O le alatele o le faʻalauiloaina o le sami sasaa, e faia i se Niche i le fola ma le tapuni samasama. O le auala lava e tasi e faʻaaogaina i le mamanu o le auala ma le umukuka, o loʻo vaʻaia ai nei nofoaga. O le avanoa o se tamai potu malolo ua faateleina ona o le maualalo o le numera o meafale ma Monochrome lanu (paepae, suamalie, good O le malu puipuia o le faapaologa (e faʻatuina i luga) e mafai ona faʻapipiʻi i le potu, sosolo faitotoʻa faitotoʻa. O le teuteuga o le ufiufi i puipui o loʻo fausia ai se aʻafiaga o le matua pipi. Elemene o le ituaiga o ituaiga o bamboo ma se aoina o Aferika papaʻeina patutonu ma laupapa laupapa - tuu le faʻamatalaga i totonu. Masani i luga o le ulagia o le ultholsted meafale i lalo o le filifilia ma le kapeta mai le sizal faia le potu malolo paie. O mea manino o le mea na o le nicho ua vaseina e laupapa ofu mafanafana. O le nofoaga faigaluega o le umukuka ma masini tuʻufaʻatasia ua o loʻo iai i se tasi o puipui, ina ia mafai ai ona faʻasaʻoloto le potu mo le laulau ma le ono nofoa. O le pa, e sosoo ai ma o le laulau e aoga, o loʻo teuteu, fausiaina o se nicho mo fata ma televise. O fafo o le vasega pepe, e pei o isi o malumalu, e mama i ai ma mea e ese eseese (inā e moe ai tamaiti, fai ma taalo). Tele manatu manaia, pei o le "mapusaga" - o se podium ma le maualuga o 55 cm, tuusaunoa le potu i ni vaega se lua. Faʻatinoina, potu moe ma o loʻo tuʻuina atu O se auiliiliga manaia o le totonu o loʻo mataʻituina foliga o le poto masani i le talaʻaga o liʻo ma fasi eseese o le lautele o le lautele e fausia ai le pa puipui. O le mea mulimuli ua pisia, ma o le genoric mamanu e faia e le stelpol. O moli moli o moli moli e suia ai le malamalama. O le faletaele e faʻaaoga e faʻaaoga ai le eseese o le lanu lanu e faʻaaoga ai le poceded procedin. O le iʻuga e mafai ai ona e mauaina le aʻafiaga o se tasi luga (maa natura e aunoa ma nimata), ona e le mafai ona vaʻaia

Malosiaga o le Poloketi:

Kapeneta Faalapotopotoga i luga o le faapaologa

Aua le afaina o le lagolago

Tele nofoaga mo le teuina o mea (chotrobe, podium)

Nofoaga sauniga

Manaia zonting mo tamaiti ona o tulaga eseese o le maualuga

Vaivaiga o le Poloketi:

Le manaʻomia mo le faʻaopopoina o le tuʻufaʻatasia o le le mautonu o le Windows Block Block ma le tuʻufaʻatasia o le faapaologa

Talu ai o le Erker e faʻaoʻo atu i le podium, o le ae manaʻomia e faʻapipiʻi se isi nofoaga o le puipui

Faaitiitia le maualuga o le taualuga i le vasega pepe i le 2m ona o le masini o le podium

Faaitiitia le avanoa avanoa, pei o puipui o potu ua leiloa e fausia ai se nichh

Poloketi vaega 8530000RRUB.
O le pulega o le tusitala 28400rub.
Fausiaina ma Faauma Galuega 710 le afe rubles.
Mea fausiaina 341800RUB.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, olo.
Fola
Le mea atoa Porcelain Sortin Silk Road (RHS) 33.4m2. 67 300.
Ipu sao; Maa (Lusia) 8m2 24,000
Vave-laasaga lamepa 41,2M2. 56 500.
Puipui
Faletaele, faleuila Silkroad Sese (RHS) 49.7 M2 119 500.
Malologa Riviera ma intel stacco (colvel) 55kg 18 300.
Vali V / D, Koller Tikkupla 36l. 13,400
Taua
Le mea atoa Vali V / D, Koller Tikkupla 27l 9700.
Faitotoʻa (faʻaaogaina ma mea faigaluega)
Vaega Steel leoleo. 1 PC. 36 400.
Le mea atoa Sue Wippro; Sliding Doka 4 mea. 111 000
Faiva
Faletaele, faleuila Acrylic taele, ie puipui - ravak - 42 300.
Faamafanafana atu i Toolitt, Sa vavaeese le uanufan Provid; Faapipiiina le moe. 3 PCs. 45 200.
Faletaele, umukuka Vevela solo le solo, fefiloi, taele, hansgrothe 5 fasi. 48 200.
O le auupega meafaigaluega
Le mea atoa Sokeke, Switchishe- Fonosond 54 PCs. 25,000
Malamalama
Le mea atoa Lamepa (Italia, Siamani) - 181 800.
Meafale ma totonu o loʻo iai (e aofia ai aganuʻu)
Vaega Fata, faʻata-r faʻafefe; Pusu mussi. - 36 800.
Umukuka Umukuka giulia novars (e aunoa ma meafaigaluega) 4 pog. M. 312 400.
Laulau, nofoa 7 PCs. 89 200.
Potu malolo Sofa, Baf, Kor Rivel Scrave Sc - Timimera; Cubs, Rack, Shelves, Hlstta - 363 400.
Potu moe Moega, kapeneta, fatafata iso; Taitai sunnin. - 154 800.
Fanau Tamaiti meaafale; Taaloga faigata - 189 400.
Faletalimalo Countertp, rack, tumbfitu - 25 800.
Le mea atoa Ofufaʻiga, tuʻufaʻatasiga o vaega - faigofiexgroup - 90 700.
Faletaele Faletaele meafale eurolego - 44 800.
Aofai (aofia ai le tau o galuega ma faʻamaeʻaina mea) 2 105 900.

E fa mamanuina poloketi o fale mautotogi i le H-79-99 fale

E fa mamanuina poloketi o fale mautotogi i le H-79-99 fale
O Fortotic Flevor na fausia i le potu malolo o le vanimonimo o Aferika o Arican Saraan. O le natia le fiafia i le ata o GLC e le gata i le faʻalauteleina o le avanoa o le potu, ae ua faʻateleina foi le maualuga o le potu. Maualalo dresse-ofu i lalo o le TV ma faʻapipiʻi solo i luga o le puipui pe a le o le mafai ona ofi le avanoa

E fa mamanuina poloketi o fale mautotogi i le H-79-99 fale

E fa mamanuina poloketi o fale mautotogi i le H-79-99 fale
I le potumoe a matua, o le nofoaga tutotonu na maua ai le moega maualalo ma le tufuga laupapa, e faʻafiafiaina ai i totonu o le potu. O laina sao o le puipui puipui ma le volumaric elemene o loʻo faʻamamafaina e le mapusaga o le teuteuga teuteu (e maua ai lenei aʻafiaga, o loʻo talosaga ai le sipuni i se faʻapitoa i le chaiti
E fa mamanuina poloketi o fale mautotogi i le H-79-99 fale
O le faʻavae o le ogatotonu o le "Uiga" - o le podium e faʻaaogaina o se nofoaga faigaluega. Faafetai atu ia te ia, e le gata e le gata i ou natia moega, ae fai ni nofoaga faaopoopo mo le teuina ie lino. I le vaalele o le erker, o le isi "store" pasi - o se conmole protocol studch, tuufaatasi ma se faamalama sill, lea o se fata mo ni mea e fiafia ai. E faigofie ona nofo i luga
E fa mamanuina poloketi o fale mautotogi i le H-79-99 fale
Fuafuaga ae le i toe fuafuaina
E fa mamanuina poloketi o fale mautotogi i le H-79-99 fale
Fuafuaga pe a uma ona fuafuaina

Faaitiitia o buddies

O le faletusi gaosi o loʻo fuafuaina mo se aiga e aofia ai matua ma aʻoga aʻoga. Ua manatu o se tasi o le taitoalua e galue i le fale (nei aso e tupu soo). O le mea lea, e manaʻomia le faʻatulagaina o se fale faigaluega faʻavasegaina gaogao, e sili ona faʻaesea mai le leo o aso uma o le olaga. Lenei o loʻo faʻatulaga i luga o le faʻalavelave a le malosi o le faapaologa, tuaoi i le potumoe o matua.

O le tuʻufaʻatasia o nofoaga i totonu o lenei potu e tolu-potu o loʻo masani lava o se mea e masani ai. E tusa ma le uluaʻi umukuka umukuka o loʻo i totonu o le loloto o le fale e nonofo ai, ese mai le ulufale. E masani lava, i totonu o le potu e nonofo ai i ai, Tam o le potu malolo: O le atunuʻu o loʻo faʻailo manino, e talafeagai le mauaina o nofoalii atoa ma faʻatasi ma le aiga atoa. Ae i lenei tulaga, e tatau ona faʻatulagaina se potumoe i totonu o le potu e latalata i le ala savali, o le le mautonu. O le mea lea, o le potu malolo ma le umukuka e aveʻesea le tasi ma le isi. O le faʻamaoni foʻi o le potu: i totonu o le potu i le Falet, o loʻo i ai se faʻailoga o le poloketi, o loʻo tuu ai le tusi o le poloketi o le potu 'ai i le nofoaga Sofa, o se laulau kofe ma se televise vaega o le TV.

Poloketi Tulaga:

Fausiaina o totonu i totonu o le manino o tulaga o le masani geometric ituaiga ma laina faʻaaoga le ie ma le lanu faʻapipiʻi. Faʻaaogaina le faʻaaogaina o fausaga ma sumotoatia elemene, aofia ai ma teuteu ia mea o le tulaga.

KKINE Adjin o le potumoe o matua. O le faitotoʻa e na o le umukuka, pei o se vaega o le auala e faʻapipiʻi i le pito i luga o le mea mulimuli. E matala foi lana lona mafaufau: I soo se taimi, mai le matua potumoe poʻo le kapeneta, e mafai ona e alu i totonu o le umukuka ma maua ai se meaai mama.

I lalo o le vasega pepe ua tuuina atu i le potu tutotonu. E i ai se galuega o loʻo i ai iinei (i tafatafa o le faamalama, ma le laulau e tuʻu faʻatasi ma le faamalama), ma le nofoaga moe, ma se puipui sisi.

Fiafia i le potu tele. O le tatalaina i le pamu i le va o le alatele ma le potu malolo ua faalauteleina i le 20-30 cm, ma mo le faʻaopopoina o le faʻaopopoina e le Chialller poʻo le faʻamalosia. O lenei faiga e manaʻomia ai le tuʻufaʻatasia. O le taualuga i totonu o le potu malolo ua tuutuu i le 12 cm. O loʻo i ai le faʻamama o le maualuga (iinei o se vaega na faia mai le rell) Faʻaititia foi, ae naʻo le 7CM.

O le taumalulu na sasaina ai se tuʻufaʻatasiga o laina lanu ma le lamolemole geometric ituaiga, o le fausaga curviliar o loʻo fausia. O se soliga tutusa o le fausaga o le masani o le masani ai "o le toe faʻatulagaina" space o le fale mautotogi e maua le malologa i le mata ma "meaʻai". O le mea lea, e iai le lio o le potu i le potu malolo: o se faʻasologa o le potu faʻaaoga, ua iloga e Nemoni Lamps - "Rings" O le Rouplaton Rounters, o le Routter Sacting Falaping nofoa, o le kapeta faataamilo. O laina lamolemole e teteʻe atu i le malosi o le "ata ata" o le fata ma 'ai laulau, ata puʻupu. Luelue, pei o le potu malolo, e mafai ona e vaʻai i le tuʻufaʻatasiga o laina sao ma liʻo. O le umukuka o loʻo vaevaeina i auala o le mumu mumu ma e faʻaalia o le alumini. O loʻo faʻapipiʻiina ni nofoa afi i le fale i le auala puʻupuʻu i le puipui puʻupuʻu, ina ia o lenei mamanu o le faʻalauteleina o le umukuka.

Malosiaga o le Poloketi:

O le aufaatoaga a le uarota i le ala savali

Faateleina le vaega o le umukuka i le tau o le faleoloa

O le kapeneta masini i luga o le tapu

Vaivaiga o le Poloketi:

O loʻo iai le masini fufulu i le umukuka

O le faaitiitia o le tatalaina i le va o le alatele ma le potu malolo o le a manaʻomia faamaopoopo ma galuega faiga o galuega.

Potu malolo ma umukuka aveeseina mai le tasi ma le isi

Poloketi vaega 113100RRUB.
O le pulega o le tusitala 12 afe rubles.
Fausiaina ma Faauma Galuega 838 afe rubles.
Mea fausiaina 350700rub.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, olo.
Fola
Le mea atoa Magnum ma Karelia Parqut Board 50.3M2. 145 900.
Ceramic tile poronda. 37.7m2 84,000
Puipui
Faletaele, faleuila Ceramic tile poronda. 36m2 64 800.
Fanau Aerography (galuega a le tusitala) 12m2. 30,000
Malologa O le Conpale Corpapers Rasch 72m2. 32 400.
Vali v / d doulux 13l 6240.
Taua
Umukuka Alminisum sili atu le taualuga 14,482. 10 200.
Malologa Vali v / d doulux 21l 10 100.
Faitotoʻa (faʻaaogaina ma mea faigaluega)
Vaega Steel leleanza. 1 PC. 60 000
Malologa Swing "Vokhovts"; Sliding Henry tioata. 5 fasi. 99 800.
Faiva
Faletaele, faleuila Magoto, tulimanu taele, faleuila, fefiloi - john Delifton 9 PCs. 120,000
Tomesa solo solo 2 pcs. 16 400.
O le auupega meafaigaluega
Le mea atoa Sokeke, Switchishe- Fonosond 60 PCS. 54,000
Malamalama
Le mea atoa Ata o le tusitala, moli 36 pcs. 137 200.
Meafale ma totonu o loʻo iai (e aofia ai aganuʻu)
Le mea atoa Ofutino, vaega o le Kapeneta, faitotoa; Faamafanafanaga- MRAS Faitotoa; Fufusi - 90 400.
Umukuka Umukuka hanak (e aunoa ma tekonolosi); Laulau, nofoa "alpina" - 575,000
Potu malolo Sofa, kofe laulau, coupoper mo TV, Pof, Digenting Group 12 tulaga faatonuina 115 200.
Potumoe Moega, tubes, tufatufa, mumu mumu - 97 900.
Fanau Moe, rack, puipui - milli wimi; Countertp, malupuipuia (e okaina) - 110 100.
Le mea atoa Pupuni, o le mea e fai ai le aoga - 210,000
Aofai (aofia ai le tau o galuega ma faʻamaeʻaina mea) 2,069 640.
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

E fa mamanuina poloketi o fale mautotogi i le H-79-99 fale 12757_33

Tusiata: Inna Azore

Komepiuta ata: domiry karpov

Architect: Marina Izmalov

Architect-designer: Victoria laretina

Kopi Chiphics: Sergey Oakhov

Designer: Olga Nosov

Matamata i luga

Faitau atili