I luga o le sligipery ala

Anonim

Uʻamea na o: O mea e manaʻomia ma le sili ona lelei o ofu gaosi, gaosi oloa saili, faʻatagaina e faʻaleleia uiga o le tasi

I luga o le sligipery ala 12759_1

O se tasi o se tasi o sili ona taua vaega o le uʻamea. O mai ia te ia, o le lelei ma le faigofie o le mativa e tele lava faalagolago. Matou te avatua i ou manatu sili ona manaia na mauaina o fale gaosi ua faʻatagaina oe e faʻaleleia atili ai uiga o le na seʻe, tetee i le maosilua, faʻaopopo meatotino a le Faletupe.

I luga o le sligipery ala
E ui i le malosi o le malosi, o le tasi o le eletise eletise e matua vaivai lava i ituaiga uma o mea leaga. Malamalama scratches i luga e mafai ona afaina ai le lelei o le sili atu le lelei. Ae maimau uma, tusa lava pe faasoemu, paʻu paʻu, o lona uiga o le faʻasitepu o le a le sili ona faigofie. Maualuga-tulaga tasi e tatau ona saogalemu mafai ona maua mo le aano uma, e aofia ai ma le sili ona mama (le faʻaleagaina o latou, e le o le faʻauiga o le gaʻo ma chips, Mea, o nisi taimi tatou te o ai i luga o sipi poo faamau. Ia, mea moni, manaʻo taua, o le mafaia faʻaauau ona faʻatinoina le vevela, vave vevela ma vave. O mea e sili ona taʻutaʻua mo le gaosiga o paie - alumini ma shinless steel. Ae talu ai nei amata ona faʻaaoga e le Pule a Re agaferacs ona o lona malosi ma le faʻailo o le slip. I le faaopoopo atu, o se seti o le le-cing tau. O tagata gaosi suesuega na faʻataʻitaʻi ma fatuina a latou patetio paletiniva, faʻaaogaina o latou tekinolosi ma tekinolosi, ma taumafai e faʻateleina uiga o le uʻamea o le uʻamea. Ae seʻi vagana ua mafai ona latou faia ni mea lelei atoatoa. I le avea ai o se tulafono, tagata gaosi oloa e faʻasaga i nisi meatotino, pei o le malosi, a o fai mai, fai mai, O le faigofie o le uʻamea tumau. Ae ui i lea, o faʻataʻitaʻiga ma soles e le taofia.

Meatotino o faapaologa
Meafaitino faamoemoe Miscuses
Alumini 1. O le taugofie

2. Umi mafanafana lelei

1. Faigofie le scratch ma deform
Maualuga-e-sofile uamea steel 1. Matua

2. Manue e mafaufau

1. tele tele

2. vevela i luga ma malu

Ceramics 1. faigofie slip

2. Manue e mafaufau

1. I le palu, chips e ono aliali mai

Angleayer Phi

I luga o le sligipery ala
GC4641 (Philips) ia ausia lelei le ironing ma le malosi o le galuega a Filisitia (Netherlands) i luma o le atinae o le 'ava ma le tele o le afu o le pulu. E tofu le vaega o vaega o loʻo i ai se matafaioi, e maua ai le malosi, teteʻe i le maosia, taofia ai le filogia o le naʻo pe faʻamaonia le faigofie o le sliding. O pu mo se paga o ituaiga eseese o loʻo faia ai foi ni galuega se lua: tele faʻatagaina se ulugalii sili atu e tui ai le suavai ma sogi lelei. Le sili ona malosi o le ausa o le ausa.

Air ironing

I luga o le sligipery ala
FV9350 (TEFAL) O se foliga manaia o le uamea-ceramic e toʻatasi Unraglis turboglis Turbo (TEFAL, France) o laina papaʻe ma osofaʻiga paʻepaʻe. Latou fausia se vaalele a le ea, e maua ai se malamalama sili ona malamalama i luga o le ie. Lua-vaega o le vaega na faʻaaogaina, o le vaega pito i fafo o loʻo faʻapupula mai i le quartz micropowder, o le mea lea e sili atu le faʻaleleia o le mea o loʻo taofia ai o mea. O pu mo le steam i luga o le tasi o le vaega eseese: tele le mosturus o ie, ma micro-biopins saofaga i lona toniga tufatufaina.

Tagata malaga satelite

I luga o le sligipery ala
St 60 (Kenwood) e oo lava i le foafoaina o le tasi o le tamai inisinia uʻamea e talafeagai ma le matuia uma. Le tagata sili lava (Kenwood, United Word) ma le le pipii o le ogaumu ma se fale mo faʻamau e faʻafetaiaʻia ai ma ona tiutetauave lava tusa lava ma faʻafitauli "fanua" I se faʻaopopoga, mo le sili atu le faʻasaoina sili atu ma le mapusaga o le puipuiga, o se tagata faʻapitoa filogia o le a ofoina atu, o le a le tetee a le tagata e sili ona faʻamalosia. Mo le ejection o le ausa o le lima pu, o lea e le tatau ona faitau i luga o le tele o le tofo.

Malosi le malosi

I luga o le sligipery ala
SI 18896 (Braun) Faʻalogo i le Saphir toʻatasi (Braun, Siamani). O loʻo faia i le maualuga-o-o-soʻona faʻapipiʻi uʻamea ma polesi e le sapphire efuefu, lea e maua ai le mama o le uʻamea. E matua malosi lava e le leaga, tusa lava pe e te faʻaaluina i le sipi i onalua. Faʻapipiʻiina se faʻapitoa o le tieʻe tie pale puipuia i le taimi e faʻaititia ai le vevela o le malulu o le ion. E puipuia ma le manifinifi ma le manifinifi.

Vai efuefu

I luga o le sligipery ala
DZ 9130 (Randenta) Sole o le Microsteam Shiness Steel Coated ma Platituim Coating (434. O lenei mea e faʻapipiʻi ai le fuʻa i luga poloaiga ia sili atu le lelei o le susu. Ua faia e Micro-Oxidi le aafiaga o le vai pefu i luga o le ie, faʻaititia le tulaga lamatia o le faʻaititia o le faʻavae. Willocopold Conging faaitiitia le ono pamu o scratches.

Itu uma o le lalolagi

I luga o le sligipery ala
TDA 4620 (bosch) pe a le lelei i luga o lavalava o loʻo faia ni moli mai le tamaʻi glands? O le a fesoasoani lea ia te oe e aloese mai le sima o Palladium-Glissee Fillspireonal (BOSCH, Siamani). O le a mafai ai foi ona avea aʻu ma aʻu o le a tutusa lelei i faʻatonuga uma, ae e te le mafai ona popole o i latou e toʻatele o le a aliali mai i mea. Na iloga le mea moni e le mea moni o le pito i tua e le tuʻusaʻo, ae ua tusi i luma. O se vaega e sili atu le mautonu o le a faʻafaigofie ai ona lamolemole le paʻu, o taga.

Faitau atili