Faʻafefea ona suia le faʻafefiloi i le umukuka i le 4 faigofie sitepu

Anonim

Matou te faamatalaina e uiga i uiga uiga ese o le ata o le laina-fefiloi ma faasolosolo tuulafoaiina le gaioiga o le suia o le masini masini i le fou.

Faʻafefea ona suia le faʻafefiloi i le umukuka i le 4 faigofie sitepu 12832_1

Faʻafefea ona suia le faʻafefiloi i le umukuka i le 4 faigofie sitepu

Vave pe mulimuli ane, soʻo se umukuka crane e le manuia. E matua le lelei lava pe a tupu faʻafuaseʻi, po o le motusia o le motusia ma se sosolo mamafa. E mafai ona e suia le malologa pe na faia lau masini. Sei o tatou iloiloina le ata o loʻo faʻasino i auiliiliga ma le fefiloi vaega o loʻo sui i le umukuka.

Uma e uiga ia te oe lava-suia palu

Foliga o le mamanu o le masini

Sui i tulaga e fa

- Saunia o se Tran Fou

- le mautonu o le taofiga o le taofi

- Faapipiiina o le masini

- siakiina o le faatinoga

Foliga o le mamanu o le popo palu

A o le i alu e sui masini, e aoga le fuafuaina o lana ituaiga. E tele ituaiga o fefiloi ma auala eseese e tuʻuina atu ai vai ma fesoʻotaʻi. O le eseesega e ono laititi, ae o le mea lea, e tatau ona e filifilia ni filifiliga lelei uma. E ala i le faʻapipiʻi metotia, e lua ituaiga o cranes e iloga.

Kesi

Faʻapipiʻi i luga o le laulau poʻo le fufuluina. Mo le umukuka, o le filifiliga lona lua e masani ona faʻaaogaina. O le masini o loʻo faʻamauina i totonu o le nofoa o le nofoa, lea e faia i le magoto. E mafai ona i ai i soʻo se nofoaga talafeagai, ae naʻo le mea e lamolemole ai. E le mafai ona faʻapipiʻi le paluluga i luga o le pito i lalo o le pito i lalo. O paipa ole vai e fesoʻotaʻi e ala i le sprexed liner hes.

Puipui

Faaulu i luga o le puipui latalata i le magoto. Atonu o se puʻupuʻu pe umi. O ia faʻataʻitaʻiga e ono faʻapipiʻiina i le umukuka, e masani lava ona latou vaʻaia i totonu o le faletaele. CRONnes o loʻo fesoʻotaʻi atu i vai tiʻetiʻelaau, ula i le puipui, e leai se Eyeliner iinei.

O faʻataʻitaʻiga a le BreDs e faʻatulaga pe tusa lava pe tutusa, ae o kesi ua eseʻese i le auala o le faʻatonutonuina o vai tafe. Lua-manogi masini po o laʻau Kerisimasi, e pei ona taua o latou, e pei o le lua o masini tuufaatasi i le tasi mataupu. O isi uma "tali" mo le sapalai o le vai vevela po o le malulu vai. E faatonutonu le vevela, encrew ma minoi o vaovana.

E toʻatasi-faʻavaʻa faiga e faʻatautaia e se fale-i totonu o le faʻapipiʻiina o le pulufana. O le mea lea, o fesuiaiga uma o le tasi-ata faʻataʻitaʻiga o loʻo tuʻufaʻatasia i lalo o le itu o loʻo aofia ai ato. O latou i totonu o latou lava e ese mai i foliga ma le tele o tagata. O le Desktop masini e fetuu ai. O lona uiga, e mafaia le faʻapipiʻi o le tasi-ata, ma le tele o mea. O le mea taua o le fetaui ma le lapoa o le suiga matala.

Faʻafefea ona suia le faʻafefiloi i le umukuka i le 4 faigofie sitepu 12832_3
Faʻafefea ona suia le faʻafefiloi i le umukuka i le 4 faigofie sitepu 12832_4
Faʻafefea ona suia le faʻafefiloi i le umukuka i le 4 faigofie sitepu 12832_5

Faʻafefea ona suia le faʻafefiloi i le umukuka i le 4 faigofie sitepu 12832_6

Puipui palu

Faʻafefea ona suia le faʻafefiloi i le umukuka i le 4 faigofie sitepu 12832_7

Desktop binary

Faʻafefea ona suia le faʻafefiloi i le umukuka i le 4 faigofie sitepu 12832_8

Desktop tasi-faatufugaga

  • Faʻapefea ona filifili ma faʻapipiʻi ma le saʻo le le fiafia i le taʻele mo le faleuila

Suia le fefiloi i le umukuka ma ou lava lima i le fa tulaga

E le afaina pe o le a fuafuaina poʻo le faʻamalosia o le mea faigaluega, amata mai le faʻatau o se masini fou. E manaʻomia le amanaia o le ata o loʻo iai le oloa i fafo ma filifili se faʻataʻitaʻiga ma tutusa uiga. Ma le isi, o le a manaʻomia se tamai vaega o meafaigaluega. Matou te lisiina mea e tatau ona saunia mai.
  • Sparner 13x14 pe 10x12. Lenei ua fuafuaina i le lapoa o le fetuutuunai le fetaui lelei talafeagai.
  • Numera ki numera tasi.
  • O le ki o le iʻuga, loloto le moega 13x14 poʻo le 10x12.
  • Le-faʻailoga uʻamea uʻamea mo le faʻamamaina o le nofoa nofoa.
  • Fagu filo po o le lipili mo filo filo.

E le gata i lea, o le faʻapipiʻi pusa o le a manaʻomia: O le seti lea o nati, pad, fao, etc. E masani ona faatau atu ma le masini. A leai, o le ae manaʻomia le faʻatauina o faʻamatalaga talafeagai. A uma ona siakiina le iai o le manaʻomia o mea uma, alu i le faʻapipiʻiina. Na matou faasolosolo lava le mafaufau pe faʻapefea ona suia le paluluga i totonu o le umukuka ma ou lima lima.

1. Saunia se oloa fou

O le masini ua aveese ma le faaeteete mai le pusa. Faatasi ma ia aveese le faʻapipiʻiina o mea ma le faʻailoaina lelei. E tatau ona i ai leai se mea leaga. Maosiosia, nifo, palauti e le taliaina. O le taulaiga i luga o le apalai e le manaomia foi. O loʻo faʻaalia mai ai o le faʻaiuga e le o le maualuga o le lelei, ma o le a toe amata foʻi ona tapa. Faapitoa ma le totoʻa le mapusaga ma le kalama. E oo lava i le faʻaseʻe e mafai ona faʻaosofia ai le faʻaleagaina o le fesoʻotaʻiga node pe a taina.

Ina ua maeʻa, e tatau ona e siaki le faʻatinoga o le faʻaaogaina o node. O alavai po o le leve liliu, tuu le "matala", ona "tapunia". O auiliiliga e tatau ona felelei faigofie ma sologa lelei. O le lelei o le laumata o mata o laumata ua siakiina foi. A e le mafai ona latou saogalemu, e sili le suiga. I le auala faʻapitoa e iai se faʻatonuga i luga o le faʻatasiga. E tatau ona suesueina ma le faaeteete. O loʻo iai auiliili i auiliiliga uma o le muamua faʻapotopotoga o le koleni ma meafaigaluega faʻapipiʻi, ua faʻamatala le masini. E tatau ona faʻamaonia e faʻatatau i vaega uma o loʻo teuina.

Afai e le o tusia ni faʻatonuga ese, pau le mea e te manaʻo e fai ae e te leʻi faʻapipiʻiina o le faʻamau o le mataina o laumata i le tino. E aofia i le afifi o meafaigaluega. O mea uma e lua o loʻo fai ma pakes skits, pe a maeʻa le mea o loʻo 'eseʻese. Muamua, ua suesueina uumi latou ma taofi le lima. Ona faʻapipiʻi ai lea o le wrench mo le isi lua pe tolu liliu.

Faʻafefea ona suia le faʻafefiloi i le umukuka i le 4 faigofie sitepu 12832_10

  • Faʻafefea ona filifili se magoto mo le umukuka: Vaʻai lautele o ituaiga uma ma aoga aoga

2. Matou te lafoaia le auina atu i fafo o le Faunuce

Muamua faaluaina le vai. Mo lenei, o atotara latalata i luga o le plumping alavai. E masani lava o nei vato o loʻo i luga o le ulufale atu i se fale poʻo se fale mautotogi. E manaʻomia le siakiina o le faʻamaoniaina o le manava. Mo lenei, o le leve o le fefiloi o le fefiloi ua faaliliuina i le "matala" tulaga. Afai e leai se susu, amata mai ai.

Fausaga e oʻo foi i le poto, faʻailoa ai se leaga leaga o tapunia-o atove. E tatau ona suia, ma na o le uma lava e amatalia le galuega. O le faʻalavelave o le Desktop faʻataʻitaʻiga o loʻo faia i se faʻasologa.

  1. Matou te le fiafia i luga o le laina lio. O loʻo faʻapipiʻi i paipa o le vai paipa ma cape nati. Na matou tatalaina i latou ma se ki kesi. I le tino o le fefiloi, o le laumata ua mautu ma tubular lelei. Latou te mimigiina o latou tutusa lelei. E faapena foi gaioiga e faia pe a fai e te manaʻomia le suia o le hes i luga o le palu i totonu o le umukuka, pe faʻapefea ona fesoʻotaʻi fou, faʻamatala i luga.
  2. Aveese le masini. E masani ona uuina le tagata maʻi o loʻo tulaʻi mai e le lua hex nati. O lo o latou fao i luga o lauulu. O isi mea e le mafai ona tatalaina le pepa oneone. E faigofie ona faia lenei mea ma le ki o le tubula. Ina ua mavae lena mea, matou te aveese le pick ma store ma aveese le pato na oʻo mai i le le fiafia.

A leai, o le lafoaia o le pa puipui o loo faia. E leai ni mea e feololo ai, o le fefiloi o le fefiloi e ala i le arcores i le suavai paipa o lo o mimilo i le puipui. Ina ia aveʻesea, ua lava o le faʻaaogaina o nati faʻamau.

O lenei e tatau ona e fufulu le nofoa. Mai i pu o vai vai aveese le faʻaputuga paʻu ma fua. Mai le filo aveʻesea mea totoe o le faʻamaufaʻailoga. Faia o lenei o le sili ona faigofie e le o uʻamea uʻamea e le uamea poʻo le uʻamea. I luga o le taʻavale taʻavale e masani ona faʻavasega mai le elefane ma fua. Ua faʻamamaluina i latou i ie puipui, e le o le faʻaleagaina o le ogaumu o le pesini. Afai ua faʻatagaina le mamanu, ona aveese lea o le uaea. E sili atu ona talafeagai ona mau meafaigaluega fou.

Faʻafefea ona suia le faʻafefiloi i le umukuka i le 4 faigofie sitepu 12832_12

3. Mauga umukuka crane

Faʻapipiʻi e sili ona talafeagai e faʻaalu i luga o le faʻamamaina o le magoto. Afai e le mafai, o le a e faʻateleina le ulufale mai lalo i lalo i le pesini ma sauniuni moli. Galue i lalo o le magoto e le manaia ma pogisa. E tatau ona iloiloina. Matou te lisiina le faapipiiina sitepu.

  1. Sa masani ona fesoʻotaʻi i le popo o le patipati o le patipati e fai i le laulu o le pu. O le fale ua lalo ifo i luga o le fanua fanua e tatau ona malupuipuia.
  2. Mai le pito i lalo o le tui matou te tuu ai le faamaufaailoga o le faamauga. Na matou tuʻuina i luga o lauulu faʻapipiʻi i le tino o le masini. Faatau nati le nati, e mafai ai ona uu tigaina i le ipu. Aua le mimilo malosi, matou te tuua le tomai e sui le tulaga o le fale. E taua mo le mafai ona fetuunai.
  3. Siaki le tulaga o le paluluga. E tatau ona ia tu i luga i le ogatotonu o le lotiaina o le lotoa. Afai e tatau ai, faʻatino ina ia sologa lelei. O lenei ua i lalo nei nati.
  4. Matou te faʻafesoʻotaʻi le laina o le laina i le paipa. Matou te faʻamatalaina le tulaga o elemene ina ia malulu ma vevela vai o loʻo sapalaiina i faʻaiuga talafeagai. Fetaui lelei i luga o le miti o le suavai sapalai paipa. Muamua matou te mimilo le lima seʻia e taofi, pe a uma ona faʻamalosia le uafu mo le isi lua pe tolu liliu.

Faʻafefea ona suia le faʻafefiloi i le umukuka i le 4 faigofie sitepu 12832_13
Faʻafefea ona suia le faʻafefiloi i le umukuka i le 4 faigofie sitepu 12832_14
Faʻafefea ona suia le faʻafefiloi i le umukuka i le 4 faigofie sitepu 12832_15

Faʻafefea ona suia le faʻafefiloi i le umukuka i le 4 faigofie sitepu 12832_16

Faʻafefea ona suia le faʻafefiloi i le umukuka i le 4 faigofie sitepu 12832_17

Faʻafefea ona suia le faʻafefiloi i le umukuka i le 4 faigofie sitepu 12832_18

Taimi taua. E tatau ona sefe le Petmititeryy. O feteʻenaʻiga e le mafai ona taliaina, a leai e vave le toilalo. O mea e lua e faia e eseese. Afai na iloa mai o le umi o le palu e le lava, e tatau ona e faʻatau isi.

O le sphiker fesoʻotaʻiga e masani ona faʻaaogaina mo le tasi-ata faʻataʻitaʻiga. Lua-mafiafia ua faʻauʻuina i se isi tala vilivili. I totonu o lenei embodiment, o le fesoasoani a handsh ua tuai ona o le tasi nati, e faʻapipiʻi i le pito i lalo o le mataupu. O lea, o ni vaipuna o le a le manaʻomia le faʻamaulaloina. O fusiua e ono faamamaina ma se ki kesi.

Faapipiiina o le puipui o le puipui o loo faatinoina i se isi faiga. E sili atu le faigofie. O faʻaiuga o le Cane palu e fesoʻotaʻi ma le le fesoʻotaʻi i le 'au o vaipuna. O lenei ua faia tuusaʻo ma le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le faʻamau lipine. Pau lava le faigata e ono tupu pe a fai o le inter-axis mamao o mea o loʻo maʻimau ma le pito o le paipa e le o se pesega. I le tulaga lea, e le faʻaaogaina le faʻaaogaina o mea faʻapitoa. O loʻo latou fevaeaʻi i le va o elemene, pe a maeʻa le ogatotonu o le vanimonimo.

Aai mai faʻataʻitaʻiga ma le arrmat fefiloi foliga mai ua faʻatau atu. O le tekonolosi o le latou faʻapipiʻi ese ese mai le faʻapipiʻiina o tulaga masani o tulaga. Eseesega e fesoʻotaʻi ma le iai o se komepiuta eletise faʻatonutonu. I totonu o lenei emomumomoge, o le eletise eletise eletise e faʻapipiʻiina pe o maa e faʻapipiʻiina, o le mafaufau loloto lagona. A maeʻa ona faapipiiina, tuʻufaʻatasia tagata faʻaaoga o le vevela, tasi pe sili atu. O faʻamaumauga uma o loʻo teuina i le faʻamanatuina o masini eletise.

Faʻafefea ona suia le faʻafefiloi i le umukuka i le 4 faigofie sitepu 12832_19
Faʻafefea ona suia le faʻafefiloi i le umukuka i le 4 faigofie sitepu 12832_20

Faʻafefea ona suia le faʻafefiloi i le umukuka i le 4 faigofie sitepu 12832_21

Faʻafefea ona suia le faʻafefiloi i le umukuka i le 4 faigofie sitepu 12832_22

  • Afai o le popo i le faletaele tafe: Faʻafefea ona aveese le malologa ma ou lava lima

4. Siaki le faatinoga o le masini fou

Ina ua uma ona suia le crane, e manaʻomia le siakiina o lona faʻatinoga ma le malosi o le faʻapipiʻiina. Mo lenei, o le a le faʻaolaina poʻo le mea e fai ai i lalo o mea e fai i le "tapunia". Ma, e avanoa le tapunia o le tapuni i luga ole vai. Faatali mo 20-25 minute, ona iloaina ma le totoʻa le faʻafefiloi ma vaega uma o le Stianging Connection Connection. E tatau ona mago uma mea, e aunoa ma se tele o le susu. Afai o iai, ua toe faʻatagaina ai le faʻafitauli ua toe faʻatagaina, faʻamalamalamaina le lapisi lapisi.

O le isi laasaga o le fufuluina o le masini fou. Ua aveese le faipule mai le gland. E faʻapipiʻi i le pito o le hussac o se tagata. E tuai mai vaega o le filogia. Mai tua atu i lea, e aofia ai le vai i le malosi atoa. O le tafe o le a fufulu i totonu o le paipa ma le fale pe a nana le vaega o fua, Rust, etc. Ona tuu ai lea o le tagata faifaatoaga, o le a toe tautua vai. O le tafe e tatau ona lamolemole, e aunoa ma le sasaina. Afai o le, ua aveese le grid ma kilia.

Faʻafefea ona suia le faʻafefiloi i le umukuka i le 4 faigofie sitepu 12832_24

E oʻo lava i se mea e fai ma se mea laʻititi o le a mafai ona tutoʻatasi le tutoʻatasi le umukuka o le au. Ae le i faia le galuega, e tatau ona e suʻesuʻeina ma le faʻaeteete faʻatonuga mo se mea fou ma faʻatino. Manatua e tatau ona tatou mataala faapitoa i. Ua tatau ona faamauina le filo i le filo. Mo lenei, e manaʻomia le faʻaaogaina o se fituga poʻo se mea faapipii. E le tatau ona faaloaloaina e le laina fetuunai pese, ma na o le fasi ma se tamai tupe. O le a puipuia ai le mea mai le faaleagaina.

  • Faʻafefea ona faʻapipiʻi le paluga i totonu o le faletaele e faia oe lava

Faitau atili