Spring i le fale

Anonim

Tele vaega o totonu o le fatuga o mea ma fale o le fale i luga o le afiafi o le romantic ma susulu tautotogo aso malolo - Mati 8

Spring i le fale 12835_1

O le atiaʻeina o laʻau teuteu fale fale teu oloa, o le tuufaatasia o tuʻufaʻatasiga ma faʻaputuputu mai ia te i latou o se fiafiaga, e ui lava o nisi taimi e oʻo mai lava taimi o taumafa. O le filifiliga saʻo o laʻau, o le latou nofoaga i totonu o le fale o se taua o le tino o le faʻamalosia o le potu ma o nisi taimi e faʻaalia ai lona sitaili. I nei itulau matou te manaʻo e faʻaali ni auala faʻapitoa ma faʻasoa atu manatu o le fale o le fale i le afiafi o le alofaga ma le vave o le tautotogo.

O se tasi o auala sili ona iloga o le "tautotogo lata mai" ua manatu o loʻo i ai i le tele o laʻau (o lenei faʻatonuga o le potu fugalaʻau o le amataga lea o le HC.) Upter "ma fugaola toetoe lava i soʻo se taimi o le tausaga nei, ma o le numera o latou ituaiga ma faʻalavelave e lava ma faʻatagaina oe e filifili ni tulaga talafeagai o le lanu. O le tele o tuʻufaʻatasiga o faʻavae mai le proriros foliga i totonu o le atunuʻu style. Faʻatupuina o le mea e lelei "o tulou" o tulu e lelei i totonu o le faʻaputuga ma faʻaputuga taʻitoʻatasi ma papala omea, ma le "o le leo tele o pesega fugalaʻau (ata 1, 4). I le falesa, e oʻo i le ofisa, o le fale Mole ma se fulufulu "fugalaʻau" mai le dwarf irtis, tuli ma le kenisa; Acius Seans e tau atu i se taimi malulu e mafai ona avea ma fata mo lanu (Photo3). Juali Blue lanu o le faanio, muscari ma hyacath, o se laʻau mafanafana, o le malulu paʻepaʻe o le a faʻamanatu atu ia te oe i le taumatematega o le Winterd

Spring i le fale
Ata 1.

IBFC.

Spring i le fale
Ata 2.

IBFC.

Spring i le fale
Ata 3.

IBFC.

Spring i le fale
Ata 4.

IBFC.

Spring i le fale
Ata Gisshblovsky

Architect V. Hapkinavatat Faʻauma Monochrome Atinae na faia i le ituaiga o sisina o minelism, ua tipi le faʻamalama i totonu o le vaomatua "ma le fesoasoani a ata puipui. O le Anebol Oasis i totonu o le maa "toafa" o le fola e fetaui lelei i le "maliu" avanoa i lalo o faasitepu. O lenei mea taua o le masini o le fale o le atunuʻu i le loloto o le fola e manaʻomia lelei le suavai ma (sili atu) o le vai o le patipati o le omea). O le tulaga o lea fugalaʻau moe o loʻo fuafua lava i le ata faʻataʻitaʻi o isi totonu.

Mai ia i matou mai le Europa atunuu mo "White" Monochrome Risi e manaʻomia se faʻapitoa. O le manino, o le mama ma le malamalama, na aumai i le paepae, ma le le lava manatu i auiliiliga e mafai ona liua i se malulu ma le mafai ona malamalama. Ina ia fausia se vevela vevela ma faʻamafanafanaina le siosiomaga, o se matagofie faʻapitoa e manaʻomia ma o le poto i le filifiliga o meaaiga ma fualaʻau. O le lanu meamata o lau laʻau e matua malamalama lava i luga o le pito i tua o paʻepaʻe paʻepaʻe, mafua ai le faʻaeteete, o lea e sili ona taua o laʻau o le a avea ma e sili ona taua. Instiozits mai le paʻepaʻe lapoa Vaas (Photo5) e sili ona lelei musciri (mussi pale, paepae-lanu-lanu o le oz, pei o le tele o ituaiga) . I le tulaga, o nei mea e leai se mea e masani ai i le laʻasaga papaʻu ma laiti foliga mai e foliga mai e masani lava ona manaia. "Turkey" faia i pusa paepae paepae, o le manifinifi ma le ipu o le potu o le potu, o le leo paʻepaʻe, o le savali i le paʻepaʻe ma le poto "o le paʻepaʻe (photo6) . O le faʻamamafa i luga o le ituaiga o mea o loʻo vaʻaia tele o loʻo vaʻai i le hysacath o loʻo faʻapipiʻi i totonu o le mafolafola lautele (ata7). (Faatasi ai ma lenei metotia, e tuu ai le pulu i luga o le manifinifi vaega o le iliili, ma latalata i luga o maa i le afa o le maualuga o le maualuga, a leai e mafai ona mago.

Spring i le fale
Ata 5.

IBFC.

Spring i le fale
Ata 6.

IBFC.

Spring i le fale
Ata 7.

IBFC.

Spring i le fale
Ata K. Manko.

Designer A.levitin

Tusiata O. Steewewskayott. O le ituaiga vaega o le faʻaaogaina e mafai ona taʻua o le laufanua laufanua. Faʻamamago Iapani Saina ma mea laiti, red ma faʻaʻaisa faʻaʻaisa karavracks caravracks caravracucks mamanuina mamanu, ma le pito i lalo mo le toto faʻapipiʻi. O le Athirium foraoric foliga ma fugalaʻau totoina iinei e lagolagoina le itu i sasaʻe, ae na latou vaʻaia i le itu i sasaʻe o lenei mau, ma le mafiafia, osperoue, orberoud.

A maliu le vaega o meaola manu, e mafai ona e faʻaaogaina ni atigipusa. O le natura o le totonu, o galuega patino na seti i luma o le Decorator - O mea uma e mafai ona avea o se punavai o musumusuga. Faʻataʻitaʻiga ma se tautua o le laulau, lapisi lapisi tioata ma le maualalo-voltage tulips e fetaui lelei o le uluaʻi teuteuga (PHOC8) (fugalaʻau taimi o le a faaitiitia tele). E seasea lava maua se mea i le laufanua o le chessare o se chess, e ui lava e mafai e le au malosi ona e totoina ai i le sili ona laiti ipu (Photo9). O le sao "Tea" o le vaega o le manifinifi manifinifi ma feololo o le ryabchik foliga foliga matagofie ma le tumau. Fiafia Daffedils e mafanafana lagona i totonu o pusa tetele. O lo latou "amio" e sili atu le talafeagai mo "Rustic" Concoictions - o ato ato (Photo10), laupapa laupapa. I mataupu o le mea sa tuu ai le hermitic container i le masani ai o le aiga, e faigofie tele le "toe foʻi i le o le tamaoaiga muamua o le tamaoaiga muamua" o laʻau o laʻau i le mamao - le sili atu Bloom 7-15 aso e faʻalagolago i le ituaiga ma le vevela o le Air i totonu: O le sili atu le malulu, le umi le umi o fugalaʻau). Dwarf Tulip - o se fugalaʻau lautele mo le lavelave i le tele, o loʻo ia te ia se tamai pulu, e faigofie ona nana i soʻo se mea o le ata (Pho11).

Spring i le fale
Ata 8.

IBFC.

Spring i le fale
Ata 9.

IBFC.

Spring i le fale
Ata 10.

IBFC.

Spring i le fale
Ata 11.

IBFC.

Spring i le fale
Ata K. Manko.

Architect Ya.berzishvnehlom fale ma fale mautotogi e tele taimi e leai se avanoa mo laʻau. Ae e mafai ona e faʻaaogaina le metotia Igilisi tuai (o le sana e taʻua o le operal chandelier) o le tautau cespets ma fugalaʻau i le taualuga. O lea o loʻo iai ni mea taufetuli faʻapitoa e mafai ai ona e faʻapipiʻiina laʻau mo le tataʻa ma ala i le mea muamua. I le tulaga le faʻatamala, o le pito i luga e faigofie ona faʻaaoga, e naʻo le manaʻomia e faʻamau ai le auala i luga o utupoto, ma o le ma o latou laʻau umi na liliu i totonu o se potu malulu. (I le eleele paluga, ma ia le faʻapipiʻi o lanu, e mafai ona e faʻaopopoina vasega faʻapitoa e uu ai le susture, e pei o vai vai e sili atu nai lo le masani ai.)

Manaia tele ma muamua manatu - o le faʻaaogaina o se aoina o le sili atu o ipu ma le "tusi lesona a le tusitala" atavali (Photo12). Dwarf Toulps, Musarini ma Anemori ma le tele o le "Pots" Faia se manatu lelei o le olaga-faamaoniga. Faʻapea e masani ai manatu malie e masani ona faʻaalia i tamaiti e faigofie ona aʻoaʻo le "ala" fugalaʻau o loʻo taoto pea i luga o le auala. (Mo lafumanu e te manaʻomia e ave ai le sili ona soifua maloloina ma mamafa ma mamafa faʻamalosi i le paʻu, toto i le taumatau "pu" i totonu o le pogisa atoa (4-9c) i totonu cellar poʻo le pusaaisa seiloga e le faia se paʻu o le auala atoa (mo ituaiga eseese - 11-16. Ma, e mafai ona feoaʻi ai i le moli ma potu mafanafana o le a latou tupu ai i se moli ma potu mafanafana o le a latou ola ai e ala i le 2.5-3 vaiaso. Ina ia faʻateleina le upu e sili atu le fuga o le laʻau e tuʻu i le po i le malulu o le nofoaga, ae e le o le proranda poʻo le mea e masani ai ona lamatia. Mo le mautinoa o loʻo i ai i le faleaʻo lea o le tinamatua o le anoanoai o le paʻu o le paʻu poʻo se supo le aoga (Photo13, 14). O mea uma ma le suamalie o le supy o le propros o prindroses, o mea tuai o le a fausia ai oe i lo latou matagofie, aua sa i ai muamua i le alofa. O se fesoasoani lelei atoa o le a aoina i le tautoulu moss: O le a Ia tapunia le lalolagi ma o le a ia taofi le faʻanoanoa.

Spring i le fale
Ata 12.

IBFC.

Spring i le fale
Ata 13.

IBFC.

Spring i le fale
Ata 14.

IBFC.

O le Komiti Faʻatonu Faʻafetai faʻafetai o le Netherlands Bureau mo le lagolagoina o Fulituao

Faitau atili