Faʻafefea ona fai se faʻatonutonu o le coupondptop i le umukuka matagofie ma saʻo

Anonim

Matou te faamatalaina e uiga i filifiliga mo le faʻaaogaina o poloka e lua o le laulau pito i luga ma lafo atu faatonuga o le a fesoasoani faia galuega na o oe.

Faʻafefea ona fai se faʻatonutonu o le coupondptop i le umukuka matagofie ma saʻo 1290_1

Faʻafefea ona fai se faʻatonutonu o le coupondptop i le umukuka matagofie ma saʻo

Foliga o le umukuka ulu e mafai ona eseese. O faʻataʻitaʻiga tuʻutuʻuga o loʻo tuʻu i luga o puipui, o le faigofie le faʻapipiʻi filifiliga filifiliga. Mr. ma P-ata filifilia e sili atu faigata. E le faigata le kapeneta ma fata, ae o le komepiuta kesi e tatau ona faʻatagaina ona avea lea ma se tasi tapoleni tasi. O le a matou fuafuaina pe faʻapefea ona tuʻufaʻatasia poutops ia i latou lava ina ia e le mautonu ma tautua i se taimi umi.

Uma e uiga i le tauofoga

Faʻafefea ona e faʻafesoʻotaʻi luga

- faigofie le amoina

- ma Euro fusi

- ma le laupapa

Faʻafefea ona fesoʻotaʻi ma le laupapa ma ou lava lima

Filifiliga mo le lafoaia

Ia, pe a fai o le pa puipui e faʻaaogaina mo le peleue peleue. E leai foi ni mumu lea na agai i totonu le susu. O lenei tulaga e mafua ai le leaga o mea. Ioe, ma e foliga sili atu le ie e sili atu nai lo le taimi ai. Ae i nisi o tulaga e aunoa ma se mea e le mafai ona faia. E tatau ona faia mo le tulimanu umukuka ma mo le uumi o luga. O le mulimuli "aoina" mai le lua, ma o nisi taimi nisi taimi lava. I soʻo se tulaga, o se tasi o le tolu filifiliga e mafai ona faʻaaogaina.

1. Faigofie le Spiling

Lua auiliiliga e masani ai le tasi ma le isi, fufulu le sami ma faʻapipiʻi i le nofoaga. O le 'aiina e toetoe a le mafai ona vaaia. O lenei togafiti e i ai le tele o lelei.

faamoemoe

  • Faigofie ma saoasaoa o le faatinoina.
  • E leai se mea faʻapitoa meafaigaluega e manaʻomia.
  • Manaia le manatu o le maea atoa.

Miscuses

  • Dawalk taunuuga. O le kalama e puipuia ai le sami paʻu i le taimi o le taimi, o le ogaumu e faʻaaoga ai le susu, fufula ma lele.
  • O le faia e le o tatalia le mamafa o mea o iai. E le mafai ona faia ni auala lata mai, mamafa ipu, etc.
  • O loʻo mafai ona faʻamamaina na o mea lelei. E oʻo lava i se tamaʻi foliga o le a faʻaleagaina ai le iʻuga.

Polofesa e le fautuaina le faʻaaogaina o sea fesoʻotaʻiga mo umukuka chartertaps. E vave ona faʻateteleina i lalo o le faʻamalosi o le vevela o le vevela, susuga, masini faʻatika.

Faʻafefea ona fai se faʻatonutonu o le coupondptop i le umukuka matagofie ma saʻo 1290_3
Faʻafefea ona fai se faʻatonutonu o le coupondptop i le umukuka matagofie ma saʻo 1290_4

Faʻafefea ona fai se faʻatonutonu o le coupondptop i le umukuka matagofie ma saʻo 1290_5

Faʻafefea ona fai se faʻatonutonu o le coupondptop i le umukuka matagofie ma saʻo 1290_6

  • Faʻafefea ona toe faʻafou le laupepa i le umukuka ma ou lava lima: 4 auala e faʻafetaiaʻia ai

2. Docking ma Euro-Views

O lea soʻoga e faia pe a maeʻa le uluaʻi galuega o le tala o le taimi o le taimi. Lenei e taua le euro cap. O auiliiliga o loʻo faʻatautaia ma le maualuga o le masini mimiti. O loʻo toesea mai se fesoʻotaʻiga loka, pe a maeʻa lana faʻapotopotoga e tumau pea le mafiafia o le itiiti ifo i le falemaʻi.

Mamalu

  • Laiti gaosi tau. O isi mea e le manaomia.
  • Aesthetic foliga. I luga o ofutino "i lalo o le maa", o le lanu uliuli ma lanu uliuli o le eurosk ua matua afaina lava.
  • Mo Le POL, ua faaaogaina ai le sami, lea e puipuia le laufanua mai le vai. Ae ui i lea, o le tele o le susu ua matua le mafaufauina lava.

le atoatoa

  • Talu ai o le tele o le susu o le susu e le mafai ona sili atu, o le tuufaatasiga o le countertpop e ala i le Europa i le Stonk Ead E le fautuaina.
  • O le vaega o le faʻamamaina o le malamalama vaega e masani ona maitauina, aua e le mafai ona tapunia le pogisa newer.
  • Na o le euro-saʻina e naʻo le gaosiga. E manaʻomia se masini e tatau ona togafitia le aufana. I le fale, o le gaosiga o sea moa e faigata tele.

Eurotthevka e talafeagai mo meaafale naʻo, o loʻo fuafuaina mo se potu ma le lamolemole pa. E oʻo lava i se tamaʻi ese mai le tulimanu o le 90 ° e faʻaalia ai se avanoa i le va o auiliiliga. Mo euro noatia e le taliaina.

Faʻafefea ona fai se faʻatonutonu o le coupondptop i le umukuka matagofie ma saʻo 1290_8
Faʻafefea ona fai se faʻatonutonu o le coupondptop i le umukuka matagofie ma saʻo 1290_9

Faʻafefea ona fai se faʻatonutonu o le coupondptop i le umukuka matagofie ma saʻo 1290_10

Faʻafefea ona fai se faʻatonutonu o le coupondptop i le umukuka matagofie ma saʻo 1290_11

  • Faʻafefea ona valiina Tiles i le umukuka: Faʻasalalauga faʻatonuga

3. Ma se ipu ti

O le faʻamau o loʻo faia e faʻaaoga ai se tumini o le t-foliga. I lea tulaga, o vaega faʻaiʻu uma o le tuʻufaʻatasia o vaega o loʻo avea ma-le-taliga. O le fesootaiga pa e faʻaofi i le va o latou ma tapunia le faʻailoga. Matou te lisiina i le lelei o le metotia.

faamoemoe

  • O loʻo faʻatuatuaina e faʻatuatuaina, tumau ma tumau. Afai e tatau ai, faʻaopopo faʻaopopo e mafai.
  • E puipuia le sui i le susu. E faʻatagaina ona ofi i le "susu" sone o le umukuka, e aofia ai ma le fufuluina.
  • Afai o le mea e le o pipii i le itu taumatau, o le taunuʻuina o le kiliaina tapunia le faʻamatalaga. E talafeagai lea pe a faʻapipiʻi meafale i le le masani ai puipui.
  • Slot tekonolosi e faigofie. A e manaʻo, e mafai ona faʻatino galuega uma i ou lava lima.

Miscuses

  • O le pito i luga o le uamea plank gaioi luga o le laufanua, o lea e le mafai ona faia ni au.
  • O le filifiliga o le almininum plank lanu e faʻatapulaʻaina. E le mafai i taimi uma ona filifilia se elemene i le leo o le tauina.

O fua uma e mafai ona iloiloina tulaga, ona latou te le afaina ai le malosi ma le tumau o le Seam.

Faʻafefea ona fai se faʻatonutonu o le coupondptop i le umukuka matagofie ma saʻo 1290_13
Faʻafefea ona fai se faʻatonutonu o le coupondptop i le umukuka matagofie ma saʻo 1290_14

Faʻafefea ona fai se faʻatonutonu o le coupondptop i le umukuka matagofie ma saʻo 1290_15

Faʻafefea ona fai se faʻatonutonu o le coupondptop i le umukuka matagofie ma saʻo 1290_16

Faʻafefea ona fai le chatterups ma se laupapa

O le nofoa o loʻo iai se mea e mafai ona iai, ae i le faʻataʻitaʻiga lea, o le pepa lafo e tele taimi e masani ona filifilia. O le pau lea o le faʻamoemoeina ma le faʻamalieina tali. Matou te faʻailoa pe faʻapefea ona fai le faʻapipiʻi o le laulau i luga o le pa.

1. Sauniga galuega

E tuu le kapeteni pito i lalo. E taua tele o a latou pito i luga o le sifi i le tafailagi. E faʻatulaga saʻo meaafale, faʻaaoga le tulaga o le fale. E faʻasauū i luga o puipui o le loka, ona faʻaaoga lea o lona tulaga. Afai e iai se Skew, o le tulaga e faʻasaʻoina e faʻaaoga ai vae fetuutuunai. Ua mimilo ma mimilo, suia le maualuga o le mataupu. O lea, tutusa le pito i lalo o le ulu.

O le amataga na amata ona makaina le fusi. E manaʻomia le filifilia o se nofoaga mo le latou faʻapipiʻi ina ia le faalavelaveina le nonoa i le faʻapipiʻiina o masini faʻapipiʻi poʻo fufulu. Seisi taua taua. Talu ai o le mea o le dicticts mea e le o mafai ona fafagaina nai lo le tasi fasi, e manaʻomia e tuu isi puipui. Ma o vaitafe o feutaga e mauaina le lagolago, ma o le Deeckee Dream e le tautau. Ile faʻagasologa o le maʻea, o le lapoa o le lapoa ma le tele o komupi, o le a malupuipuia e le falefaʻafuga. O lo latou umi e faʻalagolago i le mafiafia o le chippopi poʻo isi laulau pito i luga, e masani ona ave le faʻafaileleina 10 cm umi, ma le lapoa o le 6 mm. I luga o suiga o le umukuka i luga, o laina o lulu lavalava i lalo o le fusiua i lalo o le fusiua i lalo o le fusipauga o le c-foliga. Mai ia i latou uma i le pito o le laulau pito i luga e tatau ona o le 5.5 cm, saunia o le mafiafia o le talaaga o le talaaga o le 0.15 cm.

O le tulimanu o tulimanu o loʻo iai le mea o loʻo e alu ai e faʻapipiʻi ai fufulu pe tuu le masini i le fale, e manaʻomia le faʻamalosia. Ma o le mamao mai le pito i fafo pito o le ipu i le upega tafailagi, e tatau ona i ai i le puipui, e tatau ona i le 7 i le 15 cm. O le faapipiiina o lanu e lua ua manaomia, O loʻo faʻapipiʻi i le vaega o le Discking Seam Center.

Faʻafefea ona fai se faʻatonutonu o le coupondptop i le umukuka matagofie ma saʻo 1290_17
Faʻafefea ona fai se faʻatonutonu o le coupondptop i le umukuka matagofie ma saʻo 1290_18

Faʻafefea ona fai se faʻatonutonu o le coupondptop i le umukuka matagofie ma saʻo 1290_19

Faʻafefea ona fai se faʻatonutonu o le coupondptop i le umukuka matagofie ma saʻo 1290_20

  • O le a le faʻaaogaina o le vaituloto mo faletaele, umukuka ma isi luga o luga: auiliiliina taʻiala

2. Sauniuniga o fanua o loʻo tuufaatasia i lalo o le faʻavaʻa

Amata i le tatalaina o le ata. Ua faia lenei mea.

Ave le hacksaw. I le mea o le a iai le pu, inu le lua slots. E tatau ona latou ogatasi. O fasi mea e ave ai le ogatotonu. O tumutumu e faalaugatasia ai ma le samala.

Fuaina le lautele o le desktop. Tuu le iʻuga o le tau i luga o le talaaga, tipi ese ma se naifi vaega o le umi umi. Faʻatupuina i luga o le faʻamatalaga o le lua o lua pe tolu pu mo oe lava-paʻi.

Ona saunia lea o uumi o puputi mo le au mautotogi. Ua latou totoina e le tagata valea feololo. E aliali mai e avea ma loloto e uiga i le ogatotonu o le umukuka pito i luga. I le pito, o pu e 'aʻafia e fesoʻotaʻi ai ma le logoʻu o le papa. Taimi taua. O le faia saʻo o galuega, e manaʻomia le tosoina muamua pu pu pu mo le 5 mm. A uma lena, faalauteleina i latou i le 8 mm.

Tulaga mulimuli - milling. Faatasi ai ma le fesoasoani a se taʻavale ma se fale o le fale gaosi o le susu mo le 8 mm, ma ua lelei ona faia e le fai togafiti i le faleʻoloa le militeli. O le mea ua sili atu ona fiafia i ai e tusa ma pu na faia muamua mai le iʻuga i le paʻu o le papa. O Billets o loʻo faʻamamaina mai le paʻu ma le pefu. O loʻo taumafai fusi i totonu o nofoa sauniuni.

Faʻafefea ona fai se faʻatonutonu o le coupondptop i le umukuka matagofie ma saʻo 1290_22
Faʻafefea ona fai se faʻatonutonu o le coupondptop i le umukuka matagofie ma saʻo 1290_23

Faʻafefea ona fai se faʻatonutonu o le coupondptop i le umukuka matagofie ma saʻo 1290_24

Faʻafefea ona fai se faʻatonutonu o le coupondptop i le umukuka matagofie ma saʻo 1290_25

3. O mea e fai ai elemene

E naʻo le faʻaaogaina o vaega o loʻo saunia. Ua faia lenei mea.

  1. E tele naua o le Sinacone Soundtonts ma le tasi o itu o le itu o le T-foliga. Faʻafesoʻotaʻi i latou ma faʻasaʻoina ma tagata taʻitoʻatasi. O latou pulou ua tuu i le uamea.
  2. Silkone ua faʻaigoaina le vaega pito o le vaega lona lua ma le saʻolotoga o le faʻataʻitaʻiga plamp. E manaʻomia foʻi le misia o le tino ua saunia ma faʻamau pu. Ole mea lea e faigata ai ona i totonu ile susu ile ogaumu.
  3. Fesootai elemene o le desktop ipu, oomi i le tasi ma le isi. Na tuu i luga nofoaga o le oka, tuu i le vao i le uō. I le tasi pu tuu le nati. I le faafeagai o ia - o se ulu teuteu.
  4. Ave le ki ma amata ona faaeeina lemu le nati. I le tulaga lea, o vaega ua tosina mai ai le terser. O loʻo malamalama faʻasolosolo faʻasolosolo ma le faʻaeteete o koma, fai ma isi mea, ma ui atu.

Faʻafefea ona fai se faʻatonutonu o le coupondptop i le umukuka matagofie ma saʻo 1290_26
Faʻafefea ona fai se faʻatonutonu o le coupondptop i le umukuka matagofie ma saʻo 1290_27
Faʻafefea ona fai se faʻatonutonu o le coupondptop i le umukuka matagofie ma saʻo 1290_28

Faʻafefea ona fai se faʻatonutonu o le coupondptop i le umukuka matagofie ma saʻo 1290_29

Faʻafefea ona fai se faʻatonutonu o le coupondptop i le umukuka matagofie ma saʻo 1290_30

Faʻafefea ona fai se faʻatonutonu o le coupondptop i le umukuka matagofie ma saʻo 1290_31

E faʻapena foʻi, ona e faia se tuʻuga o faʻapipiʻi o fetu i le tasi ma le isi e aunoa ma se laupapa. O le tekonolosi e tutusa, e naʻo le t-delip e le faʻapipiʻiina. Nai lo lena, o se vaega o le sili o siliva ua faaputuputu. Ole filifiliga le talafeagai lenei, talu ai e le atoatoa le puipuia o le junction. E mafai ona faʻaaogaina i nofoaga mamago: I le fale kuka, i le nofoaga faigaluega. Latalata i le fufuluina o le a umi ona ia umi. Salu ese le ogaumu mai le susu, e tatau ona e toe faaleleia.

  • Faʻafefea ona faʻapipiʻi le PROGY I luga o le laulau i luga i le umukuka: auiliili faʻatonuga

Faitau atili