Faigofie Vark

Anonim

Vaʻaiga lautele o le maketi o kuka o masini: foliga o le masini ma mataupu o le faʻagaioiga o araisa cookers, kuka, o le mamafa o le mamafa, steamers coutor, steamers coolers

Faigofie Vark 12983_1

I totonu o le umukuka, matou te taimi uma lava e fai ai kuka, ma o lea o masini eseese, o loo atagia ai igoa o lenei faiga. I le mataupu sa lolomiina, seʻi tatou taumafai e faʻaaoga poʻo a mea na valivali ai, kuka, urousese, uo ma fuamoa.

I totonu o le tele o le "-Sar" e i ai mea faigaluega o vaʻavaʻaia faʻapitoa (mo le tapenaina o araisa, fuamoa), sili atu lautele (kuka) ma le tele o le lautele (ulagia, sperue). O latou uma i le tasi tikeri poʻo le isi e mafai ona faʻafaigofie ai ma sili ona manaia le umukuka. O le filifiliga o oe.

Fasefulu porged kuka kuka ...

O le kapoti o se tasi o le sili ona pele ma lauiloa ipu o Rusia Cuisine. Alofa mo ia o loʻo atagia i le tagata faʻatau. Matou te iloa uma le Faataoto "Soup Ioe, o la matou meaai" poʻo le "Casher e le kuka ma ia." E le o le mea o loʻo i ai i se tala o le tala o fitafita e feololo ai le porsid mai le ax? O ia faʻateleina le manatu na faʻamatalaina manino mai: O le palapala ua matua faamalieina ma sa masani ona aina foi o ni aiga matitiva. Ae e le o lona uiga leaga. Ua taua tele le kofuto aua o loʻo latou saunia, o loʻo iai se fale teu oloa uma o mea na teʻa manaʻomia mo se tagata: couposhold, kapeti.

O se tasi o le muamua eletise eletise mo le kuka, pe sili atu, araisa ua avea ma kuka kuka. O lona nuʻu o Peresia o Peresia, na lauiloa mo lona faʻaaloalo i lenei kure. E le faigofie le faasatauro. E manaʻomia fua faapitoa: Ioe i mea uma, e atili teisi solo pe itiiti ifo le i ai i le afi, ma e faʻamalosi pe soalaupule pe soalaupule pe soalaupule pe soalaunau. O le faʻaaloalo i uiga faʻaaloalo i araisa, o lona uiga lautele i Asia ma avea ma mafuaʻaga mo le fausiaina o ata. Samm masini e te le tau faia ni taumafaiga faʻapitoa, ma o lou auai i le tapenaina o araisa o le a faʻaititia ai. O le iunite ua iloa manino i le taimi ma le vevela.

Faaopoopo le kuka

Faigofie Vark
1. E tele le tele o vitamini. O se tasi lea o le sili ona leaga o le vevela gaosi metotia. E leai se vevela maualuga pei o le falai.

2. O loʻo faia le ipu o le kalori-paʻu ona e le tatau ona faʻaopopo le suauʻu.

3. E fausia ai le vanimonimo.

4. Foliga foliga foliga, tofo ma manogi o oloa.

O le araisa cookk paketi e matua faigofie. E aofia ai se palasitika tino-bowl, i le pito i lalo o le mea e fausia ai elemene. Matou te suʻesuʻeina le tautoga e aveʻesea (pei o se tulafono, mai le alumini ma le le-pipii mau), o loʻo taoto ai le araisa. Masani Tuʻuina atu o le mea faigaluega - 3-7 faʻatulagaina ipu (tautua), ma 1 faamatala e tusa o le 180g. A o le tulafono, o loʻo faʻapipiʻiina vae o le umukuka i luga o le umukuka

Faigofie Vark
E sauni ai araisa, e tatau ona e faʻaaluina ni manatu faigofie. E manaʻomia le le moe i se pata toe faʻaleleia o le palu, masima i le tofo, faʻaopopo sunflower suauʻu ma sasaa vai i luga o le 2 cm luga o le maualuga o cereal. Ina ua maeʻa, faaofi se saute i le mataupu, liliu i luga o le araisa cooker, seti le taimi kuka (o faʻatonuga e faʻaalia ai se taimi lata mai o le tele o vaega e logoina oe o le avanoa o le ipu. O le apotomodo - fiafia i le atoatoa araisa araisa. E ala i le ala, aua le popole o le a malu, o le tele o masini e faaauupegaina i se vevela tausiga o le 40-50c mo le 1. O lea, ua maeʻa le kuka, araisa cookers o loʻo agai i le vevela o le tausiga.

Faigofie Vark
Avega.
Faigofie Vark
Severinb Ricewods Aveese le e le o le le mautonu o le caute o le sanu e faigofie ona aveese mo le araisa o lo o faaofuina ma tuu i tua. A uma ona kuka, e tatau ona tatalaina le cereroe. Mo lenei mafuaʻaga, o le tauau o le tauau faʻapitoa lea e aofia ai. Faatulaga le tapuni o le ipu i le ipu e tatau ona i ai ma lana fesoasoani poo se togavao laupapa. E le mafai ona paʻi atu i le laualuga o le apa ma uʻamea mea.

Ae e lē o mea uma lena. O le tupu o tupu e le faʻatapulaʻaina i le tapenaina o araisa naʻo ia. Fesoasoani mai le tele o mea e mafai ona faia ma se paga o ipu: iʻa, aano o meaʻai, fualaʻau paie. Mo lenei, o le fesoasoani e aofia ai ato faapitoa. Tuu meafa i totonu o le ato, ma sasaa vai i totonu o le apa apa. Ona tuu lea o le ato i le pito i luga o le pan, tapuni ma le tapuni, ki le mea faigaluega, ma pe a uma le taimi e te tofo ai meaai.

E i ai le sili atu o le lautele lautele. Na te iloa kuka toetoe lava o ituaiga uma o le pili. O le masini masini e tutusa ma le kuka kuka. Ae o se faʻaleleia atili o le faʻaeletonikaina e mafai ai ona fetuʻunaʻi oe e fetuunai le vevela ma le taimi i le lautele lautele. O le mafuaʻaga lena o le a saunia ai e Kolisi e le gata i le araisa, ae sa mumu foi, paoa, penina ma isi vailaau (aano ua mago. E tatau lava ona matou tuʻuina mea taua uma i totonu o le '' 'ai pusa (vai, cereal, mal-masima i luga o le masini, filifili le igoa o le prridge ma fetaomi le faʻamau. O le a le mafai e le micropromertor o le a tele le taimi o lenei cereal e tatau ona kuka, ma le fesoasoani a se faʻailoga, o le a taʻu atu e le kukaina ia te oe lona sauni. E mafai ona e saunia se afa-maila le marrged, o le Bay o le 2/3 o le vai ma 1/3 o le susu. AVOT fai le pili atoa i luga o le susu e le mafai, e le mafai foi ona vave. Tele faʻataʻitaʻiga, e pei o kuka kuka araifau, mafai ona avea ma pulumu.

Toetoe lava o masini uma pe a uma le kuka o ipu alu i le faʻamafanafana auala, ma i nisi faʻataʻitaʻiga, cr-0331 (cuctoo, o le a faʻatagaina oe e taumafai ai i le porsidge i le taimi lava na e fafagu ai. Malosiaga Rigs ma kuka - e tusa o le 700w.

Faigofie Vark
Hitchich.

Ata 1.

Faigofie Vark
Hitchich.

Ata 2.

Faigofie Vark
Pananic

Ata 3.

Faigofie Vark
Binatane.

Ata 4.

1. Ware Heachichi Rt-12y

2. O ai Hashell Handchi Rz-AM18Y

3.Mulwaterwater Sr-TBM18 (Pansonoc) ua sauni e faʻamolemole faʻamolemole i le tele o ipu. Na te iloa kuka, kuka mo se ulugaliʻi, stew ma uamu. Faapitoa Steam alatoto e mafai ona saunia Dairy Porprdge ma e le faʻatagaina le suavai e faʻapipiʻi ai

4. Vave le Rscg-1801 (Binatotone) mafai ona taʻua i totonu ma araisa, ma fualaʻau faʻapipiʻi. O le mana o le masini o le 700W, ma le gafatia o 1.8L.

MATAUPU MATAUPU

Afai mo le tasi le porrid auala e te le o sauni e faʻatau se masini atoa, vaʻai i le tele o le tele o le tele o le cooker. Ua sauni o ia e kuka le keal ma ipu mo se ulugaliʻi, ae o le supo foʻi, tuʻu i fafo aano o manu, fai le fatafata ma mafanafana kuka kuka.

Muamua, o le mamafa o le cooker o se saute o se tagata faapitoa. Na fausia lona fomaʻi o le Dentic i le 1679g. Mataupu o le Faʻamasinoga I luga o le ogaumu e fufuluina ai se vao tapunia tapunia ma le vai. O le iʻuga o le sami pe a fai o le faʻafefeteina e le i ai le ulufafo, ma o lea, o le maualuga o faʻamalosi ua fausiaina, o le vevela o le puluvaga faʻateleina. Ina ia aloese mai le faʻateleina o le faʻateleina o le mamafa, o se alatoto faʻapitoa na faʻapipiʻiina i luga o le masini e ufiufi ai le tele o le steam. O le taimi lava e o le mamafa o le chicer o se masini matautia, talu ai o le faavaa na tosoina malosi, o le alatoto mo le tatalaina o le steam o nisi taimi e pa i lalo o le gaioiga o le maualuga o nisi taimi o lo o pipii i lalo o le gaioiga o le maualuga.

Vaega o le fale faigaluega

Faigofie Vark
Iunite 1. Saunia se ipu i le mamafa cooker o le a manuia i le 3-5 taimi vave nai lo le tele o le sooupu fou, ma i le 2 taimi vave nai lo le faaluaina ponaivi.

2. Frozen oloa e le manaʻomia le faʻamaoni.

3. Lua kuka ni oloa, seʻi vagana o i latou e maua ai le tele o fulafula ma splashing (kapeta, otametal, pasta), aua o le alatoto galue e mafai ona kolosi i fafo.

4. O le maualuga o le faʻatumuina o le tele o le mamafa o le mamafa e le tatau ona sili atu 2/3 o le agavaʻa o le masini; Afai o oloa e mafai ona fula i le faiga kuka (mo se faʻataʻitaʻiga, mago fualaʻau), e le sili atu ma le afa o le voluma ua tumu.

Ae o le omiga o loʻo iai nei o loʻo i ai nei. A o loʻo i ai filifiliga e lua mo le mea faigaluega: tasi e vevela luga o le ogaumu, ma le lua - i le tane, fausiaina i le pito i lalo. Uma le aufaʻatasi galuega i luga o se tutusa mataupu faavae ma tuʻusaʻo foliga tutusa o se siisii. O luga o le tapuni, o se faamaualuga na tuleia i le koneteina, e faʻatuatuaina ateves, e fetuʻunaʻi le mamafa mamafa, ma galue foʻi i le kuka. Au o le eletise eletise e iai se galuega amata. O le mana o le masini e tusa ma le 1 kw.

I paga uma

O le isi aafiaga matagofie e aoga tele e usitaʻia ai le soifua maloloina. I le igoa e le faigata ai ona mateina o le iunite saunia meaai mo se ulugalii. Votychychi mai le mamafa cooker, o le "loka" paga uma i totonu, e leai se fufula, ma ulugaliʻi e mafai ona o mai. O lea la, o le sauniuniga taimi o oloa faʻateleina i faʻatusatusaga ma se omiga cooker e tusa ma le 2 taimi. A kuka i le faʻaluaina o le boler i meaʻai, e leʻi maeʻa le ata leaga ma le tele o taʻavale leaga ae ua faʻasao lava le vima i lo le, mo se faʻataʻitaʻiga.

Faigofie Vark
Braun.

Ata 5.

Faigofie Vark
Polaris.

Ata 6.

Faigofie Vark
Vinik.

Ata 7.

Faigofie Vark
Tuta.

Ata 8.

5. Steamrer Fs20 (Bran) ma ni ato povi e lua o 3.4L. Faafetai i vavaeʻese faʻapitoa, meaʻai eseese e mafai ona saunia i le taimi e tasi, ae le o fefiloi o latou manogi. Tausisia le 'aina araisa araisa. O le mana o le iunite o le 850W.

6. PFS 0302D PFS (Polaris)

7.Parque vt-1550sr (Vitek)

8.RURGIGK Vitacasine (TEFAL) ma le lua tutoʻatasi ato, ma o lea o le manogi e le fefiloi

O le faʻavasegaina e mafai ona taʻua o se tomai faʻapitoa o le socpanpan ma se faʻapitoa faʻapitoa ma le sili ona faigata i lalo mo oloa. Aʻo lenei o le a matou talanoa e uiga i ai, e uiga i le eletise eletise. O le aano taʻu o le galuega a na mea ma isi e tutusa lava, ae o loʻo otometi lava le mulimuli. Ua sasaa e le vai i le pito i lalo o le panina, pe a fau e le malaia elemene. A faʻafefeteina, o se vaega o le vai e liliu atu i se paga e tulaʻi aʻe i luga, o loʻo tuiina e ala i pu o le ato ma vevela oloa. I lenei tulaga, o se vaega o faatoilaloina ma tafega ma tafe atu i totonu o le paneta.

Mamanuina o le steamer

Faigofie Vark
Vetesse Steamer e aofia ai ni elemene.

1. O le vaega autu o le faavae. O le mutiavale-Tel, o le tane vai, atoa foi ma le faʻatekonolosi atoa "faʻatumu".

2. Puleaina o le Vaega.

3. O le paleti e ao mai ma le sua o sua o vai mai oloa.

4. O ato afu ma le pito i lalo o le pito i lalo, o fea oloa o lo o taoto. Tasi tuu le isi itu, ma o le pito i luga ufiufi tapuni.

5. PULE.

O masini vali ese o 1-3 tulaga-tupuaga, o lapisi uma e mafai ona saunia, ma e oo lava i le taimi e tasi. Ia manatua o loʻo faʻateleina foi tapa le taimi o le kuka, aua ua faateleina foi le taimi kuka, ua oʻo le faʻatumuina o le vevela vevela. E sili le tuu o fualaʻau (latou aapa atu sauni mo le saunia vave), ma lalo-aano, iʻa = iʻa Afai e te kuka ni nai ipu, iloa o oloa i le pito i lalo o le a faʻamaloloina meaʻai mai le pito i luga. O nisi taimi e lelei: Tatou fai mai aano o manu, maliina ma le sua suamalie. Ae e iai faʻataʻitaʻiga ma ato tutoʻatasi, e le fefiloi ai le manogi. Ma o lea, i le Putacaniia Punaoa (tului, Farani), o seevae e lua o tafatafa o tafatafa. O ato o ato e masani ona faia i le palasitika ma le palasitika, ma ua fausia ai se taufaasese e te matauina le faʻagasologa o le kuka, ae o le mea moni o puipui o le a le vaʻai.

Faigofie Vark
Ataata.

Ata 8.

Faigofie Vark
Clareroni

Ata 9.

Faigofie Vark
Clareroni

Ata 10.

9.Parquaque st 1701 (ataata) ma le lua tane, bowl mo araisa ma pallele mo fuamoa. Le mana o le iunite o le 600w.

10-11. O le Steamer Slat e masani ona aofia ai se araisa ulavavale pesini, e ui lava o isi ituaiga o loʻo faʻapuu i ai, faʻapea foi ma supa. E leai ni tamai i lona aso, o lea e mafai ai ona tafe le vai i totonu o le ipu. O meaʻai ua sauni ona o le mea moni o le ulugaliʻi na sili ona teuteu le vai, o loʻo tumu i faʻatasiga

Manatua mo le masani masani o le masini, e manaʻomia o le faʻamafanafana o elemene ua faatofuina i totonu o le vai atoa pe itiiti ifo ile afa. Afai o le vai e laʻititi tele, o le masini o le a otometi ona tape. O le faʻaopopoina o le vai, e tatau ona e aveese ipu, ma mo le tatau ona tape lenei iunite. O le vai o le vai - PFS 0201 (polaris, United Kingdom), USSC-181 (iunite, VT-1550SR (VETC) e mafai ona lafoina ipu. Tele masini - fs-404 d (binatone, United Kingdom), PFS 0302D (Porlairis), DOG 3083 Works o le a e vaʻai i le tele o vai i le masini.

A o le mea faʻapitoa a le Suanime o le Suafa, ona latou pei o mea na faʻamatalaina o mea, e iai foliga o se amataga amata ma le tausiga o le vevela. Le averesi mana o le 900w.

Masalo o se tasi o sili sili ona lelei "na palu" suamalie o le jam. E i ai le mea na fuafuaina e le ata mo le kukaina o Jam ma Jams - VITAPRUIT (TOFALU). Ae ua mafai foi ona ia faia jelly, teuteu ma le kuka kuka. O se tasi o ona o le leai o se aoga o le galuega o otometi fefiloi i le taimi o gaioiga, ona o le mea e le sili atu le leaga o le jam.

Faigofie Vark
Tuta.
Faigofie Vark
Faigofie Vark

Jelly mai BlackBerry

Mea taua: KG BlackBberries, 1 Pulea o Vanilla suka, 600-1000 G o le suka.

Kuka. Fufulu le blackberry. Faamaoti le moli kuka polokalama (30-40 minute). Ina ua sauni le sua, aveese le sheota ma filifili le Polokalama o Sauniuniga.

Le mautu mai Luca

Mea taua: 1kg Aoson, 120 g o le pata, 100 g o le suka, 2 tbsp. l. Pomerin Syrup (filifiliga), 300 ML o le malosi mumu mumu, 100 g o le sherry-faʻavaeina vineka, 2 pipiʻi masima / pepa.

Kuka. Mama ma teisi tipiina o lalo. Filifili se polokalama kuka kuka. Faasolo i le pata i totonu o le ipu. A uma le 15 minute, faʻaopopo mea na totoe ma faʻaputuputuina mo le isi 15 minute.

Skaump, i totonu o le ato pe faʻapipiʻi?

Faauma le lisi o "-varok" fuamoa. O le a se faigofie faigofie ma i le taimi lava e tasi o le kuka kuka kuka? O se paradox. E foliga mai e tuu i totonu o le sanusao gofie- ma o le mea lena. Ae a uma lava, ina ia maua ai le iʻuga manaʻomia (skey, i totonu o le ato, toso i lalo), oe manaʻomia le fuafua le faʻaupuga o le kuka, ina ia mafai ai ona "le talafeagai" le mea tatau ai. E tatau ona vaʻavaʻai pea i le uati ma aua le misia le taimi saʻo. Faalavelaveina i se minute moni mo se minute - ma o le fuamoa ua uma ona ufitia, ae le o le ato. I se faʻaopopoga, o le atigi ua masani ona faʻaʻuaʻu i le taimi o kuka. Ia e leai se lagona mataga, o tagata gaosi o mea faigaluega a aiga e fuafuaina e vaʻavaʻai i mea eletise. E mafai ona latou 100% le ono mafai ona kuka i le taimi lava e tasi 1-7 fuamoa shatter, i totonu o le ato pe faʻapipiʻiina ma le tutoʻatasi le vevela ma le tumau le taimi.

Lagolagoina yiits

Faigofie Vark
O fuamoa fuamoa o se ipu meaai. Vyatakh o loʻo iai se numera tele o vitamini ma mineral manaʻomia mo se tagata. E le mafai ona faʻaaoga le susu susu, aua o microbes mai le okeni o le moana e faigofie ona tuiina le porotini. O le umi o le fuamoa ua inuina, o le faigata e mitiia. O lea, o fuamoa e mamai ma i totonu o le ato o loʻo faʻamatalaina i le manava o le 1 matafaga, ma le volminis - 3h. O le sili ona aoga o fuamoa i totonu o le ato, o se auro auro. O le auala, afai e te leʻi filifili e faʻatau fuamoa, manatua o fuamoa o le fuamoa e manaʻomia le sauniaina o le 2-3mini, i le ato - 4-5 minute, Scord-8-10 minute, sikulu minute.

O ni vaega o ia, o vaʻavaʻaia faʻapitoa e faʻavaeina se fuamoa tele. O loʻo liligi le vai, o fuamoa e faʻapipiʻi i luga o lesitala faʻapitoa ma ufiufi i le tapuni, o lona uiga, latou te le o i le vai, aʻo e afu. Ae muamua manaʻomia se nila (e aofia ai) e tuʻimomoia le atigi mai le itu valea e tutusa ma le mamafa i fafo atu o le atigi ma totonu ina ia le gatete ma e le tafe ai. E ala i lenei pu o loʻo faʻateʻaina e le ova le mamafa, lea e fausia pe a vevela. A maeʻa le taotoga, o le a logoina oe e le mea faigaluega e uiga i le mauaina o le oloa ma se faʻailoga manino. I lalo o le malulu o le vai, e mafai ona suia tuusao fuamoa i fuamoa. O se tasi lea o mea e sili ona tupu o mea totino: o lona malosi e tusa ma le 400w.

Faigofie Vark
Avega.

Ata 12.

Faigofie Vark
Bosch.

Ata 13.

Faigofie Vark
Avega.

Ata 14.

12.SYTSEVKA EK3060 (sevein) ma Steinless Steel tapuni. Mana o le masini - 400w.

13.Yaytsevka TOK 1101 (BOSCH)

14.Eaytsevka ek 3052 (sevein)

Le pule o le tasi, o le isi finauga i le fiafia i fuamoa. O le tofo o le oloa na saunia e ese mai le "u u" filifiliga. O le mea moni o le mea moni i le tulaga muamua, o le fuamoa ua faʻapipiʻiina i totonu o se paga, ma i le lona lua o le atigi faʻapipiʻi vai, fai se porotini ".

Mafaufau

Uma "-virki" e gafatia gafatia. O le mea lea, araisa cookers tau e uiga i le 1 afe rotabs. Ua tatala i latou e seserin (Siamani), binatone ID. Cooks (Cuckoo, HitchichI IDr.) O le tele o sili ona taugata - tau i le laina o le 2-4 afe rubles. Tau o tala o le mamafa (cuckoo, iunite IDR) - tusa o le 2.5 afe. A o le Steamer, o le sili ona taugata oloa o le lauiloa lauiloa tagata gaosiga-benun (Siamani), biunata, o le poctal. Aza 1-1.5 afe rubles. E mafai ona e faʻatau ni masini sikafu (United Kingdom), iunite, vitek, vitek ID. E fuafua uma lava i le ata vaʻai o se faʻataʻitaʻiga ma le i ai o gaioiga faʻaopoopo. O le tau o le fuamoa-bosch, clatronic, seveain (uma Siamani) idr. O 600-1011-1100RRA.

O le faatonu Komiti Faatino Faafetai le sui sui o le BAS Hoacessional Caneficy Abraneru Interc Mariction, Addy mo se fesoasoani saunia mea.

Faitau atili