Manaia laititi

Anonim

Faʻaaoga pu i totonu o le fale mautotogi: O ituaiga eseese, talitonuga ma avanoa. Vaʻaiga lautele o faʻataʻitaʻiga mo le alatele, potu potu malolo, potu potu, fanau, faletaele.

Manaia laititi 13150_1

Manaia laititi
Ht-aoina.
Manaia laititi
Vani.

Putu ma le palasitika nofoa

Manaia laititi
Arcadeec.

Putu ma le nofoa fulufulu

Manaia laititi
Arcadeec.

Puf ma le nofoa afi

Manaia laititi
Jeromeovet.

Putu ma le Taeao Lolomi nofoa

Manaia laititi
Ballclaw dutt (fitu sedie)
Manaia laititi
HJelleGEGE.

O le liligi o le fusi i le fusi i le laulau kofe "galu" - o se tulaga manuia. Aoina "Northern Finagalo"

Manaia laititi
Ata e le E. Rubensova

Metallic telefancaunclenal pole laulau paolo c.

Manaia laititi
Boconcept.

Sili atu i le 80 filifiliga mo le tisu ma le paʻu ua faʻaaogaina o se mea lelei

Manaia laititi
Lau umi pof atoa ma se laulau laupapa o le p-foliga (hjellegwdee)
Manaia laititi
Ata e.rubenova

PASSITSI FAAPITOA: WHARCHIR MA LUA-VAIA VIF POC (Feee)

Manaia laititi
Puf o le aufaitau aoina. Nofoa o le nofoa, e mafai ona faʻaaogaina le totonu o le minibar (casa mamanu)
Manaia laititi
HJelleGEGE.

O le sofa ma le taualuga o laina fjords ola e leai ni mea faigata. Lenei o se nofoaga sili mo taʻaloga a tamaiti

Manaia laititi
Pusa mamanu.
Manaia laititi
Pofuf "Extraction Bromma" o le sui o Cotton Covers (IKEA)
Manaia laititi
Multicholored "polo" Hollywood (Bonaldo)
Manaia laititi
Styling Dazzling White pofu mai le joop aoina! Taele (keramig)
Manaia laititi
Manila ma Paleni aafiaga (vidal gueu)
Manaia laititi
"BEZERY" MAI LE BIRCH ("Meafale-Altitare")
Manaia laititi
"Unmen"

Polystyrene polo o loʻo faʻaaogaina o se faʻatumuina o lenei aluga

Manaia laititi
Boconcept.

PUUUU PUFU LEE, faamaonia. Ma le upu lava lea e tasi, matou te telefoni uma ai faʻatau ma valea le tala, ma o se tamaʻi mea e fai ai meaafale, maualalo nofoa leai se tua. I aso nei, i totonu o le faʻavaʻa o le ulutala o le ulutala, o le pupuʻu o le a maitauina i le uiga lona lua ...

E le o se mea lilo e masani ona leai se faamafanafanaga le mafanafana o mea laiti. A aunoa ma latou, e mafai ona e faia e aunoa ma i latou, ae latou te aoga lava ia e le taua tele? Pufa o se tasi o nei taufaʻatauga i totonu o le fale. E le mafai ona taʻua o le mataupu i le mataupu, ae tutusa, pe a latalata ai o ia!

Manaia laititi
Boconcept.

O le paʻu vaivai ma se osofaʻiga i luga o le pito i luga o loʻo liliu i se pipili faʻapitoa o loʻo fai ma sui o le pulupulu o se nofoa pito i lalo. E masani foi ona maua ni faʻataʻitaʻiga, lea e tusa ai ma le ata e tutusa ma lautele o loʻo i ai lautele, i luga o vae maualalo pe leai foi pe a e i ai o vae. Faaputu, aua le i ai se faʻavaʻa, foliga pei o mafiafia, malosi pupuga puʻupuʻu. Nofoa faataamilo, sikuea pe faʻatamala, ma o nisi taimi ma le le masani ai o foliga: tafafasi, hexagonal, e mafua mai i le gaioiga o se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa.

Upfais Custos o le taua: Muamua, o se tulafono, laiti itu. E le maua le potu, ma afai e tatau ai, e mafai ona nana i lalo o le laulau. Lona lua, o le pofu o le a sili atu le lalagaina e le sili atu nai lo le 3-5 kg. E faigofie lava ona tutuʻi mai le tasi potu i se tasi, e talafeagai ma aʻu i le atunuʻu, ma o le E mautinoa e te talisapaia uma avanoa, aua e nafa ma le anoanoai o le afū pona

Manatu Sili Lava

Manaia laititi
Welse foliga foliga ma se laulau faʻafuaseʻi, i luga o fitafita, ma se atigipusa mo mea na nana i totonu (ekorne), o le faʻavae o se vae e tu ai o se vae o le fanua i lalo o le nofoaga o loʻo tulaʻi mai ai o se laulau kofe. O nisi taimi o le lalolagi atoa o loʻo lilo i totonu o le ato (o loʻo matou talanoa e uiga i faʻataʻitaʻiga, i le loloto o le pusa o loʻo iai, ma o le nofoa ua piilima). Atonu e i ai se "ola meaʻai a tamaiti, o faʻamatalaga, o laʻau ma mea faʻapena e faigata ona faaipoipo ma faʻaleagaina i luga o fata, ma e tatau ona latou teuina i se mea. Peitai e uiga i lenei mataupu mo, ua valaau ai Paʻu, e le osusu i lona agavaʻa. O loʻo iai ni faʻataʻitaʻiga e masani ona faʻaalia ai ina ia latou fausia se isi moega!

E faʻatauvaʻa e Puf le Asfa-malo, Werfonjusjusnjusn, "Amperiynabogogo" (Gornia) poʻo se vaega o meaafale:

'' Aufaitai "Aktutualaldiang", "Taaalo", "meaafale" fesoʻotaʻiga "(All- Lusia), HT-Colling (Fielani);

Mo faletaele, x-laupapa (Lusia), jop! Taele, Keramaghag, Svedberg, Vileroybooch (uma Siamani);

BLEY- ALLOBERBERLINE, MCBELAIT, PSSHY, "Meaʻai Faʻatau", "Alegro-Sysric), Askadie), EKORNES, HJELLEGEGHDE (ADIUGY), Boconcept (Teeman) ma le tele o isi.

O le maualuga o le pole eseese mai le 300do 480mm, fuafua i le mafuaʻaga poʻo le sitaili: latou te tautua mo le nofoa lagolago, o loʻo fuafuaina mo le lautele poʻo le faʻaititia. I le lautele ma le loloto o le faʻataʻitaʻiga, e ese mai foʻi lona taua. O le itiiti ifo o le maualuga o le 250250mm, ma le tele, o loʻo iai, o se tulafono, i totonu o potu malolo, i tafatafa o le starives sofa e mafai ona umi ma 1m lautele.

Soo se taimi ma soo se mea

Manaia laititi
Faataitaiga "Bingo"

(Urfin Jusse) O le pouff e talisapaia toetoe lava i totonu o so o se potu. Taua E masani ona e faatauina se lautele lautele ina ia i ai le tele o tagata. O le pafu ma se pepa o loʻo iai le pusa e itiiti se fesoʻotaʻiga faʻatusatusa i le faʻataʻitaʻiga i vae maualuluga, ae i totonu o le atigipusa e mafai ona e faʻaopopoina mea eseese, mai totigilima i le mama mama. O le foliga mai o nisi faʻataʻitaʻiga o le a vave faʻamalosia ai le sone i le fale mautotogi o loʻo latou fuafuaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le va o kamupani ufiganjusse ma "amperiynabogogo"

Manaia laititi
"Boot" ma se kapoti ma fata ("Sganghooce Scipre") o le aspitions i le ituaiga o seevae. Ua toeitiiti lava o le faʻatulafonoina o le UFINJINJUSJUSSE uma i le paʻu (artacial poʻo le natura). I le fale temio, o lenei embodim e aoga tele, aua e faigofie ona tausi i ai, na o solo ma se ie susu. O le "Impperiibogocho" "Boot" e faia o le MDF ma o loʻo faʻaogaina i le kapeti ma fale puipui, ma mea e teu ai i le tausiga o seevae. o lena aʻoaʻiga o le aʻoaʻia o tamaiti ma tane: e aunoa ma le aoga aoga, latou te feoaʻi ki ma vaʻai i nofoaga, ma mulimuli i le faʻatonuga a i latou lava e manaia lava.

Vgutu PUF "galue" vae vae po o le kofe laulau. Ole sao o le Faletusi o loʻo siʻitia i tua atu, ma le tulaga lea na te faʻatinoina pe a fai e tele ni talimalo faʻaputuputu i le fale o Fale o Faletupe .D.). O le tele o mamanu o le faafefete mo le ola potu ua faaatoatoa luga (Albertshtein, Boconcept, Bonaldo, Ekornes, Hjellegjerde, Valmori) ma fausia-i totonu o pusa e teu ai (Casadesign, Ekornes, IKEA). E mafai ona 'aveʻese laulau (Purgottoman faʻataʻitaʻiga o EKORYS), faʻapea foi ma le suia o le tulaga e faʻatatau i le taualuga e faʻaaoga ai masini faʻapitoa. O lea, i le triangetottoman faʻataʻitaʻiga o le tutusa gaosi oloa, o le Beech laulau e faʻapipiʻi i le faasalaga o le puipui ma liligi solo i lona axis. O lenei dread-trapezoid fomu ma e talafeagai lelei mo le fale le fale tifaga. Afai e tuu le meafale vaivai i totonu o le lio, o le a fetaui lelei i le va o le sofa ma, fai atu, le nofoa. O pu vaivai e sili atu le manaia i le ituaiga o aluga maualuga. KKRYS e mafai ona faʻapipiʻi i se faʻaopopo aveʻese, ona liliu ai lea o le pou o le a avea ma nofoa (Sirimidisa). Afai e te manaʻo i le pole e le gata i se isi nofoaga faʻapitoa o le fanua poʻo se fata e tu i totonu o le boyth, pei o le va o le vaseina ma le fiva ("Rusia) pe .

Manaia laititi
Ekornes.
Manaia laititi
Ekornes.
Manaia laititi
Ekornes.

Faʻalu pup i luga o fitafita, ma se laupepa faʻapipiʻi aemaise lava aoga i totonu o le potu malolo poʻo fale fale. I totonu o loʻo i ai se pusa lautele lea e mafai ona e nanaina se laulau, faʻapea foi ma le teuina o lau pele, aluga, mekasini, ma isi mea e mafai ona faʻaaoga e pei o le prof force o loʻo faʻaaoga e pei o le prop

Pafus mafai ona aofia ai i le Vaega o Atinaʻe (HT-Aoina, "Aktundandiagy", "Darling", "meafale"). O ia pufesa e masani ai, afai e te tuʻuina i latou i puipui o le potu, lea e iai le potu 'ai. O le mea lea, o le atoa atoa o le a tuʻuina i totonu o le ki e tasi. Faʻaaoga pafu e pei o le lagolago mo fata ma ipu, ina ia aua le host mea uma i luga o le laulau. O le a faʻamutaina le OCCA ma le taumafataga o le a avea ma tulaga aloaia, luga o Sui ai, e oʻo lava i le laulau, manaia le tuu o vae ma le faʻaauau pea ona tuu ni vae ma faʻaauau le faʻavavevave talanoaga.

Manaia laititi
Pupuga pumoo o le pamu o se vaega o le chester dommitio aoina (mosblesa) I le potumoe O loʻo tuu i lalo o le vae o le moega o le moega o le moega poʻo se ofu e sui ai o lavalava, - faʻataʻitaʻiga o le taeao (Saina), liapadoa (Roma). E le mafai ona matauina le pou i autafa o le laulau faleuila. E i ai le tamai faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga ma vae tino, ma le matagofie o tiscinite tumblsventers- Moablesa (SPAY), fitu), "meafale". Peitai, o se tasi atonu, ma o le a ia fiafia i penitala ma se atigipusa - mo le teuina, pei o tagata taupulepulega ", IKAA).

Manaia laititi
"O le" afaina " Mo Tamaiti O le paso ua fuafuaina i le ituaiga o meataʻalo poʻo le tele o fuainumera (pushe, tauva) - vaivai faʻataʻitaʻiga paʻu, fofoga o le papala poʻo le faʻamalosi tino. O le pepe pu e fiafia e taʻalo ma le fiafia. O vaega o le paso na tuʻu faʻatasi faʻatasi lua, tolu, e fa elemene e le masani ai: latou te faia, mo se faʻataʻitaʻiga, o le a maua ai le tele o kamupani "o le a le fugalaʻau (Rusia)

I le faletaele E fautuaina e tuu le pulupulu na lalagaina mai Rattan, vai o le suavai: Calamarotan (Indonesia), Rattanpreige (posrag), Courag, Villeroyboch IDR.). E masani lava i totonu o lea PATAV o se ato mo ie.

Masturbations

Manaia laititi
Faataʻitaʻiga GG. Eseese tuʻufaʻatasiga o mea o le luga o le luga (pshe) Pufa fratwork e masani ona faʻatinoina mai se faʻasologa o fafie, chipport poʻo uʻamea. O mea mo elemene maua ai elemene sili atu ona maualuga polyrethaner osam, sythethone, isumu nutimomoia. Mai luga, o mea uma e faʻamalosia ma le tekonolosi tisu (spunbond). O le nofoa, e pei o ni meafale, o loʻo nofoia e le ie puipui o ie poʻo le paʻu. O le lanu o mea o le fale ie puipui, faʻapea foi ma le faʻasologa, mafai ona filifili le tagata faʻatau. O nisi taimi o le paʻu ma o ie ua tuʻufaʻatasia, ma o le isi itu o loʻo suʻi i le faʻataʻitaʻiga. Faʻalagolago i le faʻaleleia o le filifiliga, o le tau o le pu o le vai o loʻo suia i le 3rd ma sili atu.

Ina ia faʻaosofia tele meafale, toʻatele faʻatau pulupulu, ufiufi i le paʻu poʻo le paʻu. O nisi o tagata faʻatau e fautuaina i latou mo le faletaele. Peitaʻi, o isi e fai mai, e fesoʻotaʻi ma le tino le lavalava, o se galuega faʻamalieina e mafua ai lagona faʻanoanoa, o lea e tatau ona lafoaʻiina le solo, o loʻo faia pea ma le susū. fatuga.

Malamalama pups (i luga o laupapa vae) o tagata gaosi oloa e mafai ona faʻatauina i le tau o 800 rubles. E fuafua uma lava i le faʻailoga, pei o fafie, o le i ai o vaega vaneina, o faʻamatalaga o le pue. Faʻataʻitaʻiga mai le Birch o le Kamupani "meafale-faʻatasiga" Tau le 800-5950rub., Ma Aninah-ufiufi i luga ma se ata o le paepae oaik, - 870-6s. O le tau o faʻataʻitaʻiga mai le MDF ma le nofoa o le paʻu o le paʻu o le kamupani "malo o le malo o le vaʻa" - mai le 4 afe. olo., ma faia i Beech ma nofoa mai Shenila - Mai le 5,5 afe o Rubles.

Pafus, mo le gaosiga o lea e manaʻomia ai le sili atu o le sili atu o luga ma isi mea (ma le lautele lautele poʻo faʻataʻitaʻiga i mea uma e aunoa ma vae), masani, sili atu taugata. O lea, o le a le a le faiā a Ufinjusse i le itiiti ifo o le 1,2 afe o Rubles, fale gaosi "Terminal" - mo le 1.5 afe o rubles. ma maualuga atu. Faʻataʻitaʻiga mai Europa, Scandinavia, paʻu paʻu, faʻapipiʻi i la laulau mai le fafie, rollers, tau 20 afe rubles. ma sili atu.

O nisi tagata e faatau manogi, aua o le nofoaga na mafai ona faʻatagaina ai, isi, i le isi itu, ona o le leai o se avanoa, pei ona latou malamalama i le meaafale. O mafuaʻaga o ana mauaina e ese le mea e ese ai, e le o se mea e sili ona faigofie, ma e iai le talosaga mo ia, i soʻo se mea o ia. O le faʻatusatusaga o loʻo faia ai le pizer cozier, ma nofo i totonu o lenei totonu o loʻo sili atu le mafanafana.

Pupu mai mea eseese:
Manaia laititi
Ata e le E. Rubensova

Puf e up uwlin

Manaia laititi
Ata e le E. Rubensova

Puf e up uwlin

Manaia laititi
Ata e le E. Rubensova

Tane agaga.

O faatonu faafetai i le kamupani "idumalgo", "Emeoaʻi Pagooga", "Constatance" Meatotino - Missensen, Cortesen, o Konsictal, Corsersen, o Konsersen, Corjecer, Corsersen, o Konesepres "O lou fale", potu suesue o Skudinavoun Prompred Vellamo, Intern Sawn mo se fesoasoani i le tapenaga o mea.

Faitau atili