Aerpepecatese

Anonim

Vaʻaiga lautele o le Aeripaum Maketi: Faʻatupuina foliga o le masini, faʻapitoa faʻamatalaga, faʻagaioiga o le faʻaaogaina o le masini, ipu vai

Aerpepecatese 13029_1

Aerpepecatese
Vevela.

Enisinia na atiae Aerium o se sui o le microwave mo tagata fiafia i meaai suamalie ma maloloina meaai.

Aerpepecatese
Ves eletise

Ina ia maua se iʻuga lelei, amata galue ma le aerogril, e tatau ona e faʻataʻitaʻi, filifili le faiga talafeagai

Aerpepecatese
Aerium masini:

1.- I le amataga o le tulaga;

Potusutusa;

3- maualuga le foe puipui;

4- lotomu (Mafule Silisili Ese)

5-ipu lauppela;

6 - i lalo ifo pi;

Maea;

8- Puleaina o le komiti

Aerpepecatese
I Aerium, e mafai ona kuka le tele o ipu i le taimi e tasi. Mo se faʻataʻitaʻiga, fualaʻau fualaʻau, moa ma pateta
Aerpepecatese
Aerpepecatese
Ves eletise

Ae.

Aerpepecatese
Ves eletise

e.

O le faʻaʻoleʻole ufiufi (a) e sili atu le talafeagai (b), ae o le taimi e tuu ai le masini i lenei lomiga e manaʻomia le tele o avanoa mo le tatalaina

Aerpepecatese
Photo A. Cyysthova
Aerpepecatese
Photo A. Cyysthova

Aerium pulega o masini po o le faaeletoroni. I le faʻapipiʻiina o le kuka faʻatuau taimi, e te faʻamautinoa le 'aiga o le afiafi i se taimi faʻapitoa.

"Aiger" o se igoa o loʻo faʻaalia ai ma le faʻamatalaina o fegalegaleaiga ma se mea lilo ... e foliga mai o le lumanaʻi, ae i le taimi e tasi na ia te ia lava. E tusa ma tagata gaosi oloa, o Aerium ua sauni e suia nisi mea faigaluega i le fale: o microwave, ogaumu, ofuvae, fiteryr, firer. YIPRI O lenei o le a saunia mea aoga ma suamalie. E moni?

Aerium "na fanau" i le Iunaite Setete i le ogatotonu o le 80s. Xx i totonu. Ua maua e le masini lona "igoa" ona o meaʻai ia na aumai i le olaga sauni atu i vaitafevai vevela; Ma e mafai foi ona e faia le grall. Aerogril e masani ona lauiloa e lauiloa. Faʻasalalauga le faʻatatau i le faʻalavelave o loʻo popole i tagata faʻatau e popole i le mea fou.

E uiga i meaai maloloina

Aerpepecatese
1. O le vevela o le ea e sili atu i le tele o oloa i le gaʻo tele, o loʻo faʻaititia ai o latou kalori mataupu.

2. Le maualuga o vitamini ma aoga o loʻo faʻasaoina.

3. O le faiga e ui atu i le mama vevela vevela. Leai se microwave muamua, pei o le microwave.

4. O meaʻai i le Aii e mafai ona saunia e aunoa ma le suauʻu. O loʻo iloa iloa, meaʻai e le maua ma carcinomen e le o fausia i oloa.

Tala Lelei

O le a lena mea? E faapefea ona ia galue? Aerium o se mea manino o le cylindrical cutiter (o se mea sili a le tagata e faʻapipiʻi i luga o le vevela-puipuia tioata faʻapipiʻi i luga o le presk matautia). Mai luga, ua tapunia le masini ma se tapuni, ma sili atu le manaia (mamafa e oʻo i le 2.5kg) ona o le mea moni o le nofoaga o loʻo faʻatulaga i le itu. O le mea mulimuli o le lua ituaiga: e sefulu po o halosen. Faatasi ai ma le halosen version, o le lele televave tele. Tagata fiafia e ese le saoasaoa. Sili atu ona faigofie, pei o uco-909 (iunite, Ausetalia), hx-1067 (Hot, o le malo atoa, ma Scred, Sepania) - masalo tolu. O le televave, o le lautele o le lautele o ipu na saunia.

Aerpepecatese
Lautele.

a.

Aerpepecatese
Iunite.

e.

Aerpepecatese
Ves eletise

i.

Ono mafai ona eseese. Faaaogaina vs-400 (Filsese) Volume 11-16l (A). Uco-909 (iunite) - 11l (b). Ugogegat Ax747d (ves eletise) - 12L (b)

I totonu o Flams, e mafai ona e faia le vali ma Bales, o le a ala i le tolu tulaga mo le mulimuli ane sauniuniga sauniuniga o le tele o ipu. Ae ia manatua pea faʻasalalauga e masani ona fai mai airium o le manogi o oloa e le fefiloi, ae o se tala fiafia. O faʻamanuiaga, moni lava, tuʻufaʻatasia faʻatasi, ma mafaufau i ai. Faʻataʻitaʻiga, e le manaʻomia le kuka o paie ma iʻa, ae o pateta ma moa ua fiafia. E le gata i lea, pe a fai o le suʻesuʻega o le kenera, e manaʻomia le filifilia o oloa e manaʻomia le lava vevela. E le mafai e lea tulaga ona faia se vaega faʻapitoa, e naʻo oe e tatau ona ave le 'oloa, "tauia muamua". Faʻamaea i le Aerim e masani ona aofia ai ni fasipepa e tolu, o le mesh ato mo le faia o se pea paga, o le moli uila (o loʻo tuu i luga o le laga tele)

faamoemoe

1. E mafai ona e saunia ni ipu eseese.

2. O le AErogril faʻatagaina oe e faia e aunoa ma le suauu, ma o lea ua ia te oe se meaʻai maloloina meaʻai.

3. O le iai o le lua poʻo le tolu pallets o le a sefe ai le taimi, aua o i latou e mafai ona e saunia ni ipu tutusa i le taimi e tasi.

Miscuses

1. O le ship ua mafanafana toetoe lava o le saoasaoa vevela. Faaeteete ile le susunuina.

2. E sili le malosi o le agavaʻa, ma e umi le masini. E afaina ai le tala mo le eletise.

O le faatupuina o le faigofie. Oloa oloa, ufiufi le tapuni. Faʻaopopo atu i le mea moni o nisi meaʻai e manaʻomia le saunia, o le vevela ua setiina (atonu e eseese i totonu o le 65-260s), o le taimi ma le saoasaoa taimi ma le saoasaoa o le fusuʻaga o le fan ua setiina. O le faʻamafanafanaina elemene i le malae ae faʻamautinoaina le taunuʻuga o le vevela o le vevela, ona amata loa lea ona alu le ea i le ea vevela i luga o le laga. O se mea faapena e faʻatagaina ai le ipu e tusa lava pe faʻamafanafana mai itu uma. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le mea pupuʻu, ma se seleselega o le seleseleina, o le oloa e masani ona suia i luga o le faʻamafanafana o elemene, ma o galu o loʻo atagia mai i totonu o le sela potu.

Mea lilo "Fesootaiga"

I le galulue ma Aerium e tele o taimi manaia e tatau ona manatua.

1. Ia faia ni oloa i le AErogril malosi tele i le tasi. O le ea e tatau ona faʻasaʻoloto i le va o latou (o le mamao i le va o oloa e le itiiti ifo nai lo le 3 cm, ma o loʻo i lalo o le 1.5 cm).

2. O le meaʻai o loʻo sauniuni vave.

3. Alofa i le vevela-tetee i ipu, o le vevela vevela, e oʻo atu i le 280s, e talafeagai mo le faʻaaogaina i luga o le ea.

4. Ua toso ese ipu ua saunia i fafo ma faʻapitoa plug-i le kalama. Afai e te tatalaina le tapuni i le taimi o gaioiga, o le masini o le a tape. E liliu i ai pe a uma ona e tapunia le tapuni.

5. O le faʻamalologa o le grall fuaina 1kg ua sauni mo le 40 minute.

6. O moli maualuga o Aerogril, ae o le le fiafia e taulimaina oe mafai ona fasi. O le sui o le flask o le a tau pe tusa o le 1 afe rotabs.

Avanoa o Aerio

"O le a la le mea e mafai ona saunia e Aerio?" - E te fesili ai. Faʻasalalauga o tagi e toetoe lava o le tele o le supi i le meaʻai suamalie. Mo se faʻataʻitaʻiga, o aano o manufasi ma e mafai ona faʻagaioia eseese: ia faagasolo pe tineia aano o manu, kuka manu, kebabs. Ioe, o Kpapesa o le a tutusa ma i latou mai le eletonoti, ae le o le mangala. Ioe, ma usuina na o sina laititi, e ui ina mafai e le mea faigaluega ona tuu se avanoa e faʻamama ai le paʻu tau, pe faʻaopopo se vailaʻau mo le ulaula. I se faʻaopopoga, o le Arogril o le a afi le iʻa, kuka s Shap, kapoti, keke pizza; Ua ia saunia foi e avea ma Pamers E manaia tele: Le toe ala mai, JAM, ITR PES. SPILLINE E mafai ona faʻapipiʻiina foʻi, faʻapea foi mo ia. I le tele o itu, o le masini e sui ai le microwave - e mafai ona faʻamafanafanaina pe faʻaleagaina ipu. E moni, e umi ae alu i lo le guffita ogaumu. Ae a uma mea uma, e le laugaina le masini, pei ona taua. E i ai uiga maaleale. E le o le Aerium a Aai Tele e mafai ona feagai ma se lautele lautele o ipu. E faʻamoemoe lava i le numera o saoasaoa o saoasaoa. O mea faigaluega i le tasi saoasaoa (maualuga) e aunoa ma ni faʻafitauli e mafua ai le faigofie o ipu (supo, kapoti, falai pateta, moa o le grill i.p.).

Pizza

Aerpepecatese
Oloa:

Ham po o sosisi

Tamato

Pepa

Sisi

Maso

Mo le paluga: 1 fuamoa, 3 tbsp. l. Mayonnaise po o le saum kulimi, 3 tbsp. l. Falaoamata, soda e toe totogi ai le vineta.

Sauniuniga: E tootuli le paluga. O mea uma na faatumu ai le faatumuina. Grate sisi. O le ea Harril Grand i luga.

Kuka: Liligi le paluga i foliga, faʻamalosia ma le suauʻu fualaʻau, ogaumu 10 minu i le vevela o le 235 s, o le saoasaoa o le averesi. I luga o le paluga na tuu i Ham, tamato, ogeso, e pupuni ai ma le sisi ma le keke i Aai o le 20 min i le vevela o le 205 C. maualuga tele.

O le tolu-saoasaoa masini (maualalo, alavai, maualuga) avanoa foi e tapeina, ulaula, faia o uaina uaina, yogurt, uring, idring, ITER, ITER, INGER, INGEES, INGERES, ITER PASE. Ae peitaʻi, o tagata e ana faʻasalaga o loʻo finau ai, e sili pepe pi nai lo le ogaumu. Ae ui i lea, e le aoga le Aerium i le tauvaga ma ia. E ono faia e ia galuega a ni tau laiti o ni tau laiti, pei o microveve, le amea a le miti ai le povi, AAmer. I se faʻaopopoga o tagata taʻitasi, pe a manaʻomia le solomuli o loʻo taʻoto i lalo o oloa, e faigofie ona tapena, faʻataʻitaʻiga, i luga o le kuka. Ta ona fai mai, o le alaisami ala araisa o loʻo vaʻai i malae faifeʻau, ae e le mafai e Manna ona galue.

Po o le a lava le faʻataʻitaʻiga e te filifilia, o le a tatau ona e fetuunai i "fesootaiga" ma ia: Aʻoaʻo le auala e faʻaaoga lelei ai le vevela mo le saoasaoa ma le saoasaoa. I se upu, e tatau ona e aʻoaʻo ia malamalama i le Aerium. Thiesy, o le a togafitia oe e sili ona lelei ma aoga ipu.

Salad "Sasae" ma le asu

Aerpepecatese
Oloa:

2 eggplant

2 tamato

2 Bulgarian Pepe

1 bitter pepper pod

1 lukovitta

1 ulu le ulu

Masima

Eleele uliuli pepa

Kinsea Greens, Pasley, Dill ma Oregon

2 tbsp. l. Sunflower suauu

1h. l. vili

Le sauniuniga mo le ulaula

Saunia Alder lala muamua i luma ma le tamatamai lima

Sauniuniga: O aniani o loʻo tipiina, o le kapeliki ua olopalaina, lanumeamata ma le oona poʻo le oona o loʻo pipiina.

Kuka: O fuamoa, Bulgarian Pepers ma tamato o loʻo i luga o le pito i lalo o le Aeripa o Aeripa. I le pito i luga e tuu ai le shamy, tumu i pito o le asushow chips. Sikuea ma le ulaula suavai. Taofi fualaau aina i le aerogrile tusa ma le 15min i le maualuga o le vevela ma saoasaoa.

Manatu faamatalaga

Pe a filifilia le AEREAME, mafaufau i ni faʻapitoa faʻapitoa. O le iunite tulaga e manaʻomia se tamai avanoa: 4540m ma le 40cm i le maualuga. O le aofaʻi o le flask o loʻo faʻaalia e numera e lua (mo se faʻataʻitaʻiga, 12-17 lita) - ona o le mea moni o loʻo i totonu o le maile o loʻo iai le mama. O le masini e mafai ona aveeseina pe gagau, malupuipuia i luga o le puipui. O le mea mulimuli e faaauupegaina i se mea e teʻena e faʻaseʻe ai i le tulaga ua tapunia le ufiufi.

Akak lagolago le mama o le masini? Toeitiiti lava o faʻataʻitaʻiga uma o loʻo faʻaogaina i le faʻamamaina o le tagata lava ia. E manaʻomia le sasaa o vai ma faʻamamaina i totonu o le laʻei, ki le tuʻufaʻatasi ma pe a uma le afa itula e mama. Peitaʻi, o taimi i taimi uma, o le AeroGril o loʻo manaʻomia pea se tapenaga. Ona o le tele o ituaiga, o le flask o le a tatau ona fufulu i le taele. Ia faaeteete: o le tioata e ui lava e tetee tetee, ae e le aoga na faatau mai.

Tau

O le maketi a Rusia o loʻo auai i ni vaega o ni kamupani e maua ai le Aerium: Voicese (Farani), vevela, ves eletise, ves eletise, ver eletise, iunite eletise. I le taimi lava lea, o le toʻatele oi latou e le ofoina atu ituaiga o faʻataʻitaʻiga. O lea, o le Kamupani faʻavaʻa o naʻo le tasi le masini. O le tele o filifiliga e ono vevela. O le tau o faʻataʻitaʻiga ma le faʻatonutonuina o le masini, faʻafefeteina tapuni, tasi le saoasaoa saoasaoa o le fan - 2-4 afe rubles. Faʻalauiloaina pulega eletise, i le tele o le faʻafoe o auala, o le ufiufi i luga o le puipui e faʻateleina ai tau i le 4.5-10 afe.

Faʻataʻitaʻiga Malosiaga Maualuga, W Aofai o le saoasaoa saoasaoa Volume, L. Elemene elemene Timer Ia pulea Puleaina tau, olo.
Vs-400 (vanerse) 1300. tasi 11-16 Halosen 1ch. e iai Faaeletoroni 2590.
AX 730 (Ves eletise) 1700. 3. 12-17 Halosen e iai e iai Faaeletoroni 5100.
Ves 777 (ves eletise) 1700. tasi 12-17 SEFULU e iai e iai Inisinia 3000.
Ves 787 (ves eletise) 1700. tasi 12-17 Halosen e iai e iai Inisinia 3300.
AH 999 (ves eletise) 1300. tasi 7. Halosen 1ch. e iai Inisinia 2500.
UCO 912 (iunite) 1300. tasi 12 Halosen 1ch. e iai Faaeletoroni 2700.
Uco 909 (iunite) 1300. tasi sefulu ma le tasi SEFULU 1ch. E leai Inisinia 1980.
HX-1037 (vevela) 1300. tasi 10-18. SEFULU 1ch. e iai Inisinia 5690.
HX-1067 (vevela) 1300. tasi 10-18. SEFULU 1ch. e iai Inisinia 4490.
Hx-1047 (vevela) 1300. tasi 10-14. SEFULU 1ch. e iai Inisinia 6690.
HX-1037 Classic (Hotter) 1300. 3. 10-18. SEFULU 24ch e iai Faaeletoroni 7690.
HX-1057 (vevela) 1300. 3. 10-14. SEFULU 24ch e iai Faaeletoroni 8890.
Hx-1087 (vevela) 1300. 3. 12-16 SEFULU 24ch e iai Faaeletoroni 9190.
Hx-1097 (vevela) 1300. 3. 10-14. SEFULU 8ch. e iai Faaeletoroni 9390.
HX-1057 (vevela) 1300. 3. 10-14. SEFULU 24ch e iai Faaeletoroni 9190.
HX-1057 Elite (Hotter) 1300. 3. 10-14. SEFULU 24ch e iai Faaeletoroni 8890.

O tagata faatonu, faafetai le sui o sui o kamupani vevela, iunite eletise eletise, vase mo le sauniaina o mea.

Faitau atili