O le itiiti ifo + o suiga eseese

Anonim

Moscow tasi-potu-potu potu ma se vaega o le 67 M2: Laina o laina, lanu manino, tali puʻupuʻu na o le faʻavae o le matagofie mamanu.

O le itiiti ifo + o suiga eseese 13165_1

O le itiiti ifo + o suiga eseese
O le mataupu faavae o lanu e ese mai i le tini ma fesoasoani le sasaina o le eseesega i le va o le fua o vaega ma iloga tagata masani, fausia se mea manaia o paepae ma le lanu moana
O le itiiti ifo + o suiga eseese
I le leo o le fatuga o Windows: I le umukuka o le afu a le Studen, i le potu malolo - pupuni, na sosoo ai ma Dese Rollers natia
O le itiiti ifo + o suiga eseese
O le aufaʻatau o loʻo nanaina e natia mo se faʻaumaina o le umukuka. Peitai, o le stinsuel speaped edgedent "faʻafaigofie" o lona tele
O le itiiti ifo + o suiga eseese
I luga o le moega laupapa i itu uma e lua o le ulu o le moega o le fogafale o le pito i tua na natia i tua o le mageso
O le itiiti ifo + o suiga eseese
O le tuaoi i le va o le auala savali ma nofoaga o loʻo faʻaalia e ala i le fola: o se poletivin chowware ma le laupapa o le Merbau, o loʻo iloa e le pa o loʻo maua mai i fafo.
O le itiiti ifo + o suiga eseese
O faʻata ma le manino tioata na fesoasoani i le faigofie o le totonuga o le tino e oʻo lava i le pitonuu o ia mea tetele e pei o se taele, faʻatasi ai ma le vaipuna o loʻo tuʻuina atu i totonu
O le itiiti ifo + o suiga eseese
Faʻafeagai le ulufale i le fale mautotogi o loʻo i ai se faitotoʻa faitotoʻa i le umukuka, alu ese i le sikafule pakete, ufiufi i moli malamalama. Tatala le "Malamalama Ataʻaga" Faʻalelei le auala atoa o le gaoioi i lenei itu
O le itiiti ifo + o suiga eseese
O tamai kalama laiti ma faitotoʻa faitotoʻa i totonu o le umukuka - o le mea e sili ona teuteu: O masini ma ipu ua lava avanoa i le fola o le fola. O le toe vaega o le tupe
O le itiiti ifo + o suiga eseese
Fuafua aʻo leʻi toe faʻatulagaina
O le itiiti ifo + o suiga eseese
Fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina

O le a le mea e talisapaia e le nuu i ona po nei mo lona fale? Faigofie laina, lanu momā, filogia ma fofo o galuega. O le mea tonu lava lenei ua avea ma amataga o le matagofie o le mamanu o se tamai Moscow.

O le itiiti ifo + o suiga eseese

Mo le seti o mea faitino ma le spatial fofo, o lenei fale mautotogi e fetaui ma le agaga o gaioiga: O le nofoaga o sone, laina ma le malosi o le gaioi, vaseina faʻaalia, ae o le aotelega o lanu-lanu lanu e faʻatatau i ai. O le visa o le lelei-tamanane malosi tuufaatasiga o beige, lanumoana ma puaoa. O lē e ona mai le amataga na manaʻo e vaʻai lanumoana i totonu. Soda itu, o lenei malulu leo. O le a le mafai ona tali le manatu filifilia. Malosi, tusa ma Viddimir Romava, na tatau ona tausia lenei lanu i le Palet Foodlette, talu ai ma le mea e aoga tele e aoga lona aoga. O lea la, o le tagata mamanu na fuafua e faʻatapulaʻa le lotoifale o le lotoifale: Naʻo le tasi o puipui i totonu o le potu malolo, faʻapea foi ma le counter, ua vali i le lanumoana-samasama. O le tutusa lanu, ae o se laulau pogisa-mulimuli ane i totonu o umukuka ma auiliiliga o le fata i le ala savali, faapea foi ma taavale paepae o le potu malolo.

Pa tu

O le manatu e fausia ai se pa o le pa mai vladimir Romavov, i le taimi lava na ia talanoa ai e uiga i fomai fofo. O le a le talafeagai le faʻatulagaina o se vaega atoa i le va o le potu malolo ma le umukuka, aua sa vaʻaia e faʻateleina ai le avanoa o le lautele. O le pule o le fale mautotogi o se tagata o moa ma fiafia e maua ai malo, ma o mea foi e manaʻomia ai se nofoa faaopoopo. O sea tamai sikuea sikuea ma nai nofoa faataamilo i le tulimanu o le faamalama, ma sa latalata ai le laufanua a le Barsuing. O le ata na faʻatulaga na fausia mai poloka poloka femala i le fausiaina o le vaega i le va o le potu malolo ma le auala savali. O le countertp o loʻo faia i Blue Corriana, tutusa faʻatasi ma le laulau i le umukuka. Mai le itu o le tulimanu o le tulimanu, o le fata na ufitia i le pepa puipui ma vali i le lanu tutusa e pei o le puipui i luma o le faamalama. Mai le itu o le umukuka mo teuteuga o loʻo faʻaaogaina le vaipuna o le vaipuna (Italia), ia faigofie ona faʻamamaina le ata o le seevae mafai ona fufuluina. O le Bar Check Cruttin e latalata i le toetoe a le toeititi lelei le poto masani. E avea ma isi nofoaga e teu ai ipu.

O le vaega o le faʻaaogaina o le loloto o le lanu ua mafai ai ona faʻailoa mai ai le ogatotonu o le fale puipui, o le nofoaga lea o le potu i luma o le TV ma le Courd. O le mea e masani ona tuueseeseina ai le avanoa ma i le taimi e tasi o se elemene e fesoʻotaʻi ai sone (potu malolo ma umukuka ma le umukuka, potu ma ulufale i le faapaologa). Ina ia faia se isi faamamafa i lenei elemene, na latou filifilia se nofoa afi ma lanu mumu mumu, tolu lanu lanu leo ​​e mafai ona fai ma leo manaia.

O le itiiti ifo + o suiga eseese

O le olo olo o le pamu o loʻo fai ai le toʻeseʻese o le utiuti i le va o le umukuka ma se tulimanu o le potu malolo. Lalo i lalo o le pa pa, e talafeagai le matamata TV pe tausia fesootaiga ma i latou e nonofo i le laulau i tafatafa o le faamalama pe i luga o le sofa. Bar TaxTop lautele e matua lava lava mo le 'aiga o le fale' ai

O le nofoaga faigaluega o le umukuka, o foliga i ai, o lona uiga i le faʻatonutonuina i totonu o le potu lautele avanoa: E le tu i fafo ma tautua o se ata faʻafilemu o le potu (lanumoana ma le pipili ). Matou te faʻatusatusaina le fola o le fola o begedes o bige: i le umukuka ma le alavai, malamalama pocecelain cream, o le potu atoa o le vale o le Merbau, lea ua tali mai e le lautele.

Art i totonu

O fea o i totonu o galuega o le faatufugaga foliga sili atu le malosi ma faʻaalia - i se masani poʻo se faʻaititia? I-mata connosseurs masani ona filifilia muamua. Ioe, o le salon vali xix. I le mamafa tele o le vaʻa, e sili atu le talafeagai i totonu o le ampurist inter i totonu nai lo le lotoa poʻo le fale faigaluega. Vagana, o le mea moni, tatou te le o talanoa i le le mafai e aunoa ma le lamatia e ese mai postmoders. Ae faʻaputuga ata vali, Pritativism, Faʻafiafiaga XXX. (faʻapea foʻi ma le ata o aso nei ma ata) e sili i le sili ona lelei o le fausiaina o teuteuga teuteu. O lenei sa masani ona faʻaalia e le tele o le tusiata o le tusiata, mo le faʻataʻitaʻiga o le ua saisai i le taʻutaʻua o le roche, - o le sili ona aoga e pipii ma lagona matagofie O se ata vali ata i luga o le puipui o le potu malolo e fesoʻotaʻi ma le lanu o le totonu o le totonu ma faʻalauiloaina le mea lilo o loʻo manino i le siosiomaga.

O se sao taua i totonu o le ata i totonu. E le gata i lea, o loʻo faatatau i le malamalama ma le faʻatonutonuina. O le fale mautotogi e le amanaiaina le itu la i le la, ma e ala i le lautele o le faʻamalama o loʻo tatala fua mai le potu. Faafetai i se manuia le faʻapipiʻi i le fale uma o ata ma tioata tioata ma matala mai le potu malolo i le alatele, o moli masani e oʻo atu i le tele o tulimanu. Ma o lea, i totonu o le faletaele i le aoauli o loʻo lava le malamalama-natura - e ala i le faitotoʻa faitotoʻa ii i le pa'ū o le la o le la mai faamalama i le umukuka ma le potu malolo.

O le itiiti ifo + o suiga eseese

O le itiiti ifo + o suiga eseese

O se tulimanu o le potu o le potu malolo na o le tioata o le tioata i le potumoe, pei o le faamalama. O le taualuga (2.7 m) foliga mai e sili atu le faʻafetai i le leai o ni faʻafitauli i luga ma lamepa- "cubs"

Faatasi ai ma le faigofie faigofie ma le laconpism o teuteuga teuteu, ua maua e le dwebers le tagata taʻitoʻatasi ma le agavaʻa e aua le taunuʻu atu, ae o le maofa sili itu. Faʻamanuiaina o le faʻaititia o auala o auala e faʻaalia ai ma o le tamai tala o le faletusi o le fale mautotogi e usitaia ai manaoga ma tofoina o le tagata faʻatau faapogai.

Faamatala le tusitala o le poloketi

Talu ai o le vaega o le fale mautotogi e na o le 67m2, na ou filifili ai e faia le manaʻomia i le potu malolo ina ia mafai ai ona maua le "avanoa, ia sili atu le saʻolotoga". Na matou fausia se Septum mai Bam Bamcks i le va o le potu malolo ma le auala i le kapoti na opoina e se fale puipui, ma le potu ola na vaeluaina e se pa. O le automu o poloka o Fualaau na sosolo ai le puipui mai le alatele i totonu o le umukuka, naʻo ia na nana ai le pusaaito i tua atu o le iʻuga o le vasega. Na ia paʻi mai i le toe teuteuina ma faletaele ma le faletaele: Na latou tuʻufaʻatasia, ua faʻaofiina le vaevaega vavaeʻese e nofoaga uma. Sa matou mananao e ave le faitotoʻa e tuʻu ai le nofoaga lelei, faʻafeagai le faʻamalama. Peitaʻi, o le pa i le va o le potumoe ma le potu malolo o le faʻaeteete, matua mautinoa lava o le a i ai faigata i le faamaopoopoina.

Designer vladimir romannov

O le faatonu o loʻo faʻafetai i le nofoaga faʻatau "stockmann" mo mea e mafai ona maua mo le fanaina.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

O le itiiti ifo + o suiga eseese 13165_16

Designer: vladimir Romangov

Matamata i luga

Faitau atili