E i ai le fou ...

Anonim

O aso nei o loʻo i ai i le taimi nei: faʻaaogaina faamama-suauu, enic le faʻauiga o le tekonolosi, faʻagaioia o le i totonu o le ea malulu.

E i ai le fou ... 13175_1

E i ai le fou ...
Super Slim (Payasonic) ma le Super Aler-Buster Anti-Allergonic faamama
E i ai le fou ...
Daikin.
E i ai le fou ...
O aso nei o Valu ata:

A- As099hm3n (Samsung);

B- inverterplus DC 11 hp ia (Olimipega Simplendid)

E i ai le fou ...
E faamama faamama:

A- ANTIODADAND (MITIBIHI Seletisety);

B- s- scraei e mama (hyachi)

E i ai le fou ...
I le ea malulu CS-XE9ECEK (Payanic), o le faʻamama o loʻo faʻamamaina i se pupuga e leai se faʻaupuga, o loʻo i le faʻasilasilaga ". O le filogia na aveese i le auala
E i ai le fou ...
O le vaega o le Indoor Vaeluaina-System 42kp / QP (Carier) e faaauupegaina ma se mesh cortors faamamaina, pasi le eletise
E i ai le fou ...
Astro Q (Tadiran)

Faatasi ai ma Msh, koale, Phoaccatalytic ma Zoovilite Sturter Air Heace Care (A) ma Tafsuny (Samsung) ma le faaeletozation statings (B)

E i ai le fou ...
Fitu-vaega o le vaega o le ScCP System (Toshiba)
E i ai le fou ...
Tusiata M.Slobodskaya Shop K. Manko

O le ea i le umukuka i le umukuka ma le faigofie ona fufuluina faamama o le fufuluina mama

E i ai le fou ...
Masini o le ea e faʻamamaina mai microbes ma fungi faʻaaogaina se togi enzyme
E i ai le fou ...
Toe faʻaleleia o ata puʻe

E i ai le fou ...

E i ai le fou ...

E i ai le fou ...
O poloka i totonu:

A- HSU-09H03 / R (DB) (haer);

B- Donax (Payasonic) ma le Sensor Patrol polokalama;

W- MESE-12HRIIN2 (MIDA)

E i ai le fou ...
Tusiata l. buserova

Ata V.nepledova

I le potumoe, o le split system e tatau ona malu lemu ma faamama le ea

E i ai le fou ...
Faʻamamaina Plasma Air Faʻamamaina Polokalama (MITIBIHI SWORD) e aoga i le tele o vailaʻau.
E i ai le fou ...
Ultraviolet Lamp Supporation Uv Air Ceatner (Hitchis) saunia le toe faʻaaogaina o le ata puʻe o le ata tifaga ma faʻamama le ea
E i ai le fou ...
SKVP-ND Split System (Toshiba) ma Plasma faamama
E i ai le fou ...
I le ea-malulu Daseki Serika (Toshiba), o le Plasma faamamaina o loʻo faʻaaogaina, o fea e tuai ai fasiga o le faʻamamaina i le 0.001 μα. Vafuapao Papatusi (B)
E i ai le fou ...
I URUUU Sarara Air-Conditioners (Daikin) mo le faʻamamaina o le ea mai i le formaldehyde, siama ma le vild finauga faʻaaoga

E i ai le fou ...

E i ai le fou ...
Nofoaga i totonu o Vae ata

A- ftxr-e (dakin);

B- hssu-09h03 / r (db) (hier)

E tusa ai ma le mea o le aʻafiaga i totonu o le faʻafitauli i totonu o le Biociar Microclite, Aso Nei Vaeluaina e sili atu nai lo le faʻapipiʻiina o le ea. Tagi i le itula, a taʻua o nei masini e foia ai le ola lagolago o le olaga.

I le tusiga "

Na faatonuina le tau? " Sa amata ona matou talanoa e uiga i le mafai ona mafai ona vaeluaina aso nei. I le taimi lava e tasi, latou faʻamatala le aoga tele ma a latou fesoasoani e mafai ona e faʻatonutonu ai le vevela ma le faʻanoanoa tele o le ea, faʻapea foi ma le sapalaiina poʻo le sapalaiina o le oloa poʻo le tuʻuina atu o le sapalai poʻo le sapalaiina o le sapalai poʻo le tuʻuina atu o le sapalai poʻo le sapalaiina o le sapalai poʻo le sapalaiina o le oloa poʻo le tuʻuina atu o le sapalai poʻo le sapalaiina o le sapalai poʻo le sapalaiina o le suavai. E tatau ona fai mai o le ea malulu o loʻo faʻamalosia i aso nei ma loloto o le faʻatumuina o le potu faʻatumu o se fale mautotogi o le ea. E le gata i lea, i le lelei, o ia falemaʻi e faʻatusatusa i le galuega o le faʻapitoa o le ea.

Mama Puipuiga

O le lelei o le ea i totonu o le nofoaga o le fale faaonapo nei o le faaitiitia uma. O le filogia ma o laʻau o laʻau o loʻo aliali tuusaʻo i le fale o le olaga ma sui o le tagata o le tagata ma sui o lana Fana (tapaa paʻu) (pole o laʻau.). O le mea lea, o le faʻatauga o se softorimi paletimi, lea e mafai ona faʻatino se galuega taimi o le Air Coaner, o se auala talafeagai. E moni lava, o le tagata fiafia o le iunite i totonu e aveina atoa le ea i totonu o le ea i totonu o le fale i le averesi 5-15 taimi i le itula. Ina ia mautinoa lona faamama, i luga o le vaitafe ala, i tua atu o le tau o le siauʻu atu, ua lava lea e tuu ai ni faleoloa.

O le valu o le vaega o le pa puipui o soʻo se puipui i totonu o le poloka vae vaevaega-scrac-faila-faʻamau le faʻamamaina ma le ea ea.

O le faʻamamaina o le faʻamamaina (faia, o se tulafono, mai le mea e tutusa ma se laina ma le lapoa o le 0.2 MM) o loʻo mamanuina mo le faʻaumaina o le ea ma ni vaega tetele. O loʻo tu i tua i le pito i luma ma le ova o le ea atoa o le ea i le vaitusi i le vale i le stoplic system (o lona uiga, o loʻo tumu foi). Aveese ni faʻataʻitaʻiga, pei o Msz-GC / Gad (Mitsubicticeric, Iapani), o le cours faʻamamaina o le 9 tausaga o le o le "soifuaga o le olaga. Ras-JH1, Ras-Eh1 (Hitchi, Iapani) Faʻamanatuga Air Deatlated, Netrating Odors ma puipuia siama. E tusa ai ma tagata gaosi oloa, o nei masini e ese mai le faʻataʻitaʻiga mai le "fagota, ma le fia iloa, ma latou faigofie tele mo i latou e tausi.

E i ai le fou ...

E i ai le fou ...

Mo le manifinifi le ea faʻamamaina o le vaevaega o le Split System, o le Brio Series (Dantex) o loʻo tuʻuina atu i faila o loʻo i luga o Manaʻo i totonu o le Green Goaschin, e maua mai i le Greens Goas ma isi laʻau. Ua maeʻa ona faʻamaonia ona o mea masani o le catchin vave ma faigofie ona faia le tele o siama, o le mauaina o latou mafai ona lavea ai sela maloloina

E manaʻomia e togi uma togi i le tausiga faifai pea: E tatau ona latou fufuluina i lalo o le vaalele o le vai, sili atu i vailaʻau. Mo tagata e le manaʻo e le manaʻo e faʻafefeteina i latou lava e pei o le galuega, o le Nocria Wandominaser e talafeagai (Fujitslau lautele (Iapani), lea e otometi ona faʻamamaina ai Iapani. Ina ua maeʻa nisi faʻalapotopotoga, o le ea malulu e faʻasaʻo ai ona faamama mai le pefu faʻaputuputu i luga o latou, lafo i totonu o paʻu paʻu paʻu faʻaaogaina mo lenei. O le tautua o le puipui o loʻo vaevaeina o loʻo faʻaitiitia ai le faʻamamaina o ona paʻu paʻu e tusa ma le 1-2 taimi i le tausaga. A faʻagaioia le Ac robot galuega i le puipui o loʻo vaeluaina polokalame (payanonic, Iapani), o le pefu e otometi ona aveese mai le ea. O le filogia mai le faʻamamaina o luga o le tele o le leai o se mea e oso ai le masini. O le faamama ua faamamaina circlictual, ma e le vave, ae i vaega. O le a le tele o le taimi ma le taimi e faʻamamaina ai le microproctortor o le vaeluaga o le split system: E faʻalagolago i le taimi atoa o lona faʻagaioiga. O le faʻamamaina o le atoaga o le faʻamama o le faʻamama o le 36 itula o le ea malulu.

Mo le paʻu o le ea faʻamamaina i totonu o le ea malulu o le ea, e masani ona faapipiiina laʻititi (tele mai le 205cm ma sili atu) o loʻo faʻamamaina o loʻo faʻamamaina ai le paʻu o loʻo faʻamamaina. O mea na latou faia o loʻo iai ma le tele o vaega o loʻo iai i le gaosiga. O le mea mulimuli e mafai ai ona faʻaaogaina o loʻo afaina e ulufale ai i luga o le paʻu o elemene mai le ea e ala i le ea malulu (mo se faʻataʻitaʻiga o loʻo mafai ona o le ea i le ea i).

O le mea lea, i le system filterting system gkp, NKP, Skop Syriba, Iapani), ono faʻamama elemene mo le faʻamamaina lelei mo le faʻamamaina lelei. Faamama "kofe gaʻo" ma "vitamini c" o loʻo tumu i le ea i totonu o le potu ma anotioxidants ma vitamini. O manogi mai fafo mai le ea ua aveʻesea e faʻaaoga ai le faʻaofi i le "Super Tranric". Ma le mea mulimuli, o le Aneti-Virus Deptus of the Skippere o loʻo tuʻuina atu e le SItility meatotino o elemene o le "biotezym", "BAMBozeprent" Srk-ZGX, Srk-Zom ma Srk-ZG (Mitsubishi mamafa, Iapani) o loʻo faʻaaogaina e le 'inoʻino mama. E tumu i se enzyme ma kapela, tolopoina ma faataatiaina le pollen o laau, fulufulu manu, ma faaumatia ai ituaiga uma o tofo ma le taupou. Ina ia aveese le allergens Actulalages i luga o ana laufanua, o le faamamago faamama e otometi lava o otometi ona faaeeina vai, ona vevela lea ma mago (o lenei auala e faʻaaogaina ai le faʻamau o le liligiina i luga o le faʻamau o le liligiina o le livi. AV faʻataʻitaʻiga ksga ma ksgh (Kentatu, Iapani) e faʻamamaina le ea mai le ea malulu, o le Photoratact Consit i le tulaga o le Zopol fuafuaina. Faʻaopopo Plags o Titanium Dioxide o se Catalyst o se ata ata o loʻo faia i le mea moni o le mea moni e avea ma faʻamamaga ma faʻagaioia ata tifaga. Titanium Dioxide o loʻo 'aina uma, ae i lalo o le faʻamalosi a electromonictonetic, vailaʻau oona vave, o le iʻuga o lenei faʻamama o le co2 ma h2o. O le BSGH O le tagata faatau o le faʻatulagaina o le faʻamama o le moli o le susulu o le la, o lea e manaʻomia ai le pipili le 1 taimi ma mago. O le au aau KSG o le punavai o galu o le Uv Relbraclatortor, ma o iinei mo le ata pueata o le la e le faatagaina.

Ina ua faʻatau atu tulafono a le ea ma faʻamama vaega mo le ea faʻamamaina o le faʻamamaina, e manaʻomia le faʻaalia o se tele o le tino, e pei ona taʻuleleia o le kamupani a le tagata gaosi i le maketi. Falemai, ae e lē o kamupani uma e gaosia e faʻavae i luga o atinaʻe ogaoga atinae atinaʻe. E i ai mataupu pe a fai o le filifiliga e faʻaata ai le ea malulu i se tasi itu i se tasi itu i se tasi auala poʻo se isi "elemene o loʻo ave mai le galuega o le laʻau o le maketiga maketiga. O agavaʻa o le ea i le ea o loʻo faʻamamaina ai elemene i le ea, e masani ona faʻaaloalogia sili ona tauagafau, ma latou te le mafai ona tauva faʻateleina mo nei faʻamoemoe. I le alofa i le faʻatauga o se vaega o se split system, e taua le faʻamaumauina pe mafai e faʻatau ai elemene faʻamama fou. A oʻo mai le taimi sui (ma le olaga tautua i luga o le averesi e mai le 2-3 masina i le 3 tausaga), e masani ona iloa ai o le tatou atunuʻu e le mafai ona faʻatauina i o latou atunuʻu

E i ai le fou ...
Tusiata I.Kapran.

Ata Antidalova

O le potu malolo ua fesoasoani e faʻasaʻoloto le vevela ma lagolago ai ea ea ea le mama. Afai e iai tagata ulaula i totonu o le fale, ona e sili ai lea e faʻatau ai se split system ma se sili ona lelei le ea paʻu faʻataʻotoga o le tapaa

Le mama aon

I le ea o soʻo se vai o loʻo i ai nei o le taulaga o loʻo i ai pea le lava o le le lelei o le mama, e taʻitaʻia ai le lautele o le le tumau o lo tatou le faʻamalosi ma faʻatupuina le atinaeina o faʻamaʻi. O le uturate o le avanoa e faasaga i le le totogiina o aitalafu aveeseeseina ai le voltage, faʻateleina ai agavaʻa o se tagata. O le mea lea, o le a le aoga tele atu i le faʻamama o le faʻamamaina o le suauʻu ma le paʻu o le ea, o loʻo avanoa i le ea malulu, o anianingers o loʻo faia i luga o latou faʻavae. Ua lava na o le faʻamau le faʻamau i luga o le mamao pe na o le liliu i luga o le masini ma i totonu o le a lagona ai le fou, pei o se vaipuna o le vaomatua poʻo le afu.

Filifilia o se Split System ma le Ionazer, manatua o le numera o le le lelei molia oona gaosia i totonu o le potu e le tatau ona sili atu nai lo le mea taua 2.29.129). E fautuaina e faamanino lenei faataoto i le Spot-Swordrenpac Passport (i le televave o le tele e le sili atu i le tele o tulaga).

O le tele o faʻataʻitaʻiga o le ea-faʻapalepale o loʻo mafai ona gaosia le le lelei molia oona e mafua mai i le "puʻeina" o le eletise o le okesene.

O le uluai Ionazer o loʻo tuʻuina atu i New Srk Serio City Conditioners (Mitbishi mamafa). O le mamanu o le mamanu o loʻo tuʻuina mai e se turimamiina o le ata, o le lapotopoto o le uati e gaosia le le lelei molia oona e ulufale sao i totonu o le potu. Tusa lava pe o le Split system ua tape, o le uati o le iona na tausia i le 2.5-3 afe PCs. / Cm3. O le ea o le ea malulu taimi le lelei o le Ionization o le auala i le taimi na faʻateleina ai. I le taimi lava e tasi, leai ni isi malosi e manaʻomia. O le le lelei molia oona ua lafoina e le pefu o le pefu ma isi tagata leaga i le ea, o latou "o latou" gius "o le totogi o le fola ma isi ua molia lelei. O le mea lea, Faʻamamaina e 'le Itusu i totonu o potu mai ile pefu ma faʻaititia le aofai o microbes, aveese ai le sami, siama, news o le fuggia i le ea .

E faʻapena foi le faʻaaloalo ma le faʻamamaina aafiaga e mafai ai ona e ausia ma vaeluaina polokalame ma se poloka i totonu o se masini. O ia masini o aso nei e tele kamupani: Kentattu, Sanyou, Sathai, Daikin (News-Iapani), Swera), samoa), samoa), samoa)

Sili atu le mafanafana i le faʻaaogaina o le ea o le ea o le ea o le ea "e faʻaaoga e lensor patrol" i le deluxe o le ea (payanic). O le ea malulu o le ea e maua ai le polnations o le ea e faʻaaoga ai se faʻamatalaga faʻapitoa tali atu i le faʻateleina o le mafaufau i le ea o methane ma le co2. A o le taimi lava e iloa mai le faaleagaina, e tusa lava pe o le galuega po o le liliu conditioner ea ese, o loo faagaoioia le ionizer, ma fasimea efuefu i le ea e maua totogi lelei, ma ua inactivated siama ma siama. Ona taua ai lea o le "lapisi" lapisi i luga o se paʻu lapoʻa i luga o le bush o le mesh e tele, lea, ma le fesoasoani a eletise eletise, ua lipotia se taua lelei. I luga o le fola ma puipui, o le palapala toetoe lava a le mautu. O le faʻamama, tusa ma tagata gaosi oloa, puʻeina le vaega ma se lapoa o le 0.100 μoles ma le mole o mea faʻalenatura e oʻo i le 0.001 μma.

O le tekinolosi o le Ionica le faʻamamaina, ma le fesoasoani a tagata e mafua mai i le ea e tele lava le faʻauigaina o tino o le efuefu o le tino. "Leaga ma puipui o le igoa plassactac. E faʻaaogaina i AY-XP12 / 9GHR faʻataʻitaʻiga ma isi mea faʻaonapo nei stap spotms (Iapani). O le aano o lea mea e faapenei. Ionic Plassacluster Generators faia ma togi ese le vevela-vevela plasma. Faia i le taimi lava e tasi, lelei (H +) ma le le lelei (o2-) e le toe tutusa i le ea pe a o le tasi o2, o le ority heromys ua fausia. Latou te le mautu. Ina ia faʻamalosia, o le faʻavasegaina e puʻeina ai le tasi hydrogen ion (h +) mai i totonu o atigi o loʻo afaina ai, fausia vai vai (H2O). O lona iʻuga, e le uma le le gaoia ma le maliu o le microorleilinisms ma filogia ma le faʻavaeina o faiga e afaina ai. O masini faʻatagaina e mafai ona e 'ausia ai i le ea o le lon ol Paleni, toeititi lava tutusa masani masani (i tulaga masani, mo se faʻataʻitaʻiga, i le vaomatua, ma le le lelei oona).

Faamamaina plasma

O le meatotino o mea lelei ma le le lelei o loʻo tosina mai ai le tasi i le isi na faʻaaogaina i le malosi o le eletise eletise. Na latou faateʻaina lava le aoga mai le potu ea le ea o le ea. I le ulufale atu i le kaseti o sea faamama, o le ea tafe o loʻo ilized, o se faʻaiuga o le pefu ma microparinam o le filogia o le faamama e lelei pe le lelei. O le isi, o le faʻamamaina o le vaiina e tafe mai i le aofia e le fua o le iʻa, e faʻamatalaina i totonu o le faʻamama, lea na lipotia i le tiute o le isi pito i lalo. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le lona tolu o augatupulaga o le ea malulu o le aiga Daseiki (Skul-ND, toshiba faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaaoga i le pefu o le pefu. O le faʻamamaina o faiga e tausisi i le faʻatulagaina mo le tamaoaiga o le atunuʻu o loʻo faʻamamaina JAM 1467 (faʻataʻitaʻiina e le Iapani faʻatasiga o le eletise. O mea e faʻatosina mai ai le eletise e faʻapipiʻi foi i le Msz-More Conditimiom (Mitbishi Bivermact, faʻalua sperma (dakin ormas) ), Wng (electra) idr.

E i ai le fou ...
Tusiata

A. MA L. LYSENKOV

Ata K. Manko.

Ioe, o agavaʻa o le vaeluaina polokalame mo le faʻamamaina o le ea e le faʻatapulaʻaina, aemaise i potu tetele. Ma le maualuga lelei uiga, o le split system e aoga tele i se paga ma se sili ona mama

Faamasino o le tagata lava ia-agavaa

O tagata e ona o le vaeluaina-lea o le tupulaga mulimuli, e ono matauina pe a e le faia ni mea e masani ai le tumaʻoti o le tagata i totonu o le potu i totonu, pe a o le mea manogi e mafai ona lagona i totonu o le potu. O le mafuaaga mo lenei-toe gaosia o siama poʻo le foliga vaʻaia o le pale i le pallele mo le aoina o le faʻaputuputu ma luga o fesoʻotaʻiga uma i le ea, e aofia ai ma le ea. O le aso, o tagata gaosi tulafono e alualu i luma tagata gaosi e alualu i luma le faʻaleleia o masini lafoʻese ina ia faʻafaigofie le tagata faʻaaoga.

Faʻataʻitaʻiga, e faʻaliliu ai siama i totonu o poloka fale i totonu o nei faiga paʻaga, pei o Handichi, Heier, Keenyu, o Kenty, o loʻo tosoina la matou lamepa e faaigoa ai le galu o le 240-2800 00-4. I le taimi o le faʻagaioiga o le Valu, o le malamalama o Ump LamPopy e faʻaleagaina ai ni micrononisms, siama, siama, e faʻapea foi ma le tafe o le ea. O lenei mea na faʻaititia ai le ono mafai ona faʻasalalauina o faʻamaʻi ua faʻatau atu e le ea-popplet. O le ea malulu o le ea e tapunia ma le faʻatonutonuina o le nofoaga e mafai ona faʻagaioia ai le faʻafitauli o le tino ma le deodoration o le vanimonimo o le maualalo-deneral or masini. Faafetai i lenei mea, ma le maota o fungi ma isi microorganism e le faʻateleina i le ea malulu, e taofia ai foliga o le le fiafia ma siama.

Air Conditioners Daseika (Toshiba) o loʻo faʻamamaina ona o le faʻaaogaina o se plasma faamamaina o loʻo gaosia le maualalo o le ea malulu o le ea malulu. Tele o tagata gaosi, pei o le Samsung, enal IDr., Faʻaoga se fale puipui o le Bacternicidal Cloting o le poloka i totonu o le vai. I totonu o poloka i totonu o le ras-jh1 vaeluaina faiga (hichichi), o le Fana e iai ni mea e mafua mai i vaega faapitoa i le mea ua gaosia. E le gata i lea, o le faʻamamaina o le tagata lava ia, o loʻo tuʻuina atu, lea e mafai ai ona e mago atoa le vevela vevela luga o le ea malulu pe a faʻaaogaina. O le 20-minute o le tagata lava ia-addle o loʻo i ai foi mai le GKP, NKP ma Skup Air Conditioners (Toshiba).

O faatonu faʻafetai Dakin, Toshiba, "Marier ofter commmage agavaʻa", "Dachi" mo se fesoasoani i le tapenaeina o mea.

Faitau atili