Manuia le matua

Anonim

Lua-potu potu potu ma se vaega o le 60 m2 i le fale o le fausiaina o le 30s. XX senituri: o le faʻafitauli o--faʻapalepa paʻi atu i le maualuga o puipui na foia e le masani ai matala.

Manuia le matua 13209_1

Manuia le matua
O le uluaʻi manatu o le fale mautotogi o loʻo i totonu o le alatele, o fea le masani ai mamanu o tautau ma le tele o le laulau o le migao brade bravo faia se lagona o le tautala
Manuia le matua
Nofoaga potu malolo, weidway ma umukuka ua tuʻufaʻatasia ma le maualuga na tuʻu i fafo ma fola laupapa tuʻuina atu e Gazzotti parqutti
Manuia le matua
O le faʻatulagaina o se tamai potu malolo faia le uluaʻi kofe laulau, sofa ma le nofoa fatu
Manuia le matua
Faʻataʻavaleina o loʻo aliali mai le lagolagoina o se parger sicher i le va o le lautele lautele vasega
Manuia le matua
Ona o le maualuga o vae o le umukuka o le umukuka ma matagofie chandelier, laiti space o le umukuka ua alu ese faigofie
Manuia le matua
Alu i le muamua muamua o le umukuka umukuka i le taimi nei e mafai ona e sau mai le potu malolo.
Manuia le matua
O le vaega 'ai e maualuga atu e le lanu o le fola o le fola ufiufi. Twin tuu laulau faamafanafana ma luko zonta zonta nofoa

Manuia le matua

Manuia le matua
Pa puipui i luga o le moega i totonu o le potumoe o le faia o le plaster e okaina. E ese le matatia o fagafao taitasi.
Manuia le matua
I le teuteuga o le faletaele faʻaaogaina mea ua filifilia o mea filifilia mai le tele o aoina o chearac o chramic mastics
Manuia le matua
Ma le lanumeamata-auro auro a Mosaic tuufaatasiga rediated reak mai kesi tioata
Manuia le matua
Fuafua aʻo leʻi toe faʻatulagaina
Manuia le matua
Fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina

Latou fai mai e masani ona latou fausia i luga o le seneturi. E matua talafeagai. Ae ui i lea, o tekonolosi na sao mai, ma e masani, o nisi o faʻaiuga faʻaiuga o aso ua tuanaʻi ua mou ese atu. O le lava olaga ma aitia e uiga i le faigata foliga i se tagata o onapo nei e matua ese lava nai lo augatupulaga muamua. O le mea lea, oi latou e mauaina le potu malolo i le nofoaga tutotonu fale faavae e tatau ona manatua e aunoa ma le faʻatinoina, e tele lava masalo e leai se mea e manaʻomia ai.

Ina ua faʻatau e Igor se fale mautotogi i totonu o le fale na fausia i le Soviet vaitaimi, i le 30-kgg. XXV., Na ia manatu o le a feagai ma le tele o faalavelave ona o mea faapitoa o le fausiaina o le taimi. Ae o le fale o loʻo i totonu o le filemu ogatotonu o Moscow, o loʻo afaina ai manatuaga o le taunuuga manaia o le nofoaʻiga o tagata sa avea ma tagata sa nonofo ai o le fanua na musuia o ia.

80 tausaga mulimuli ane

I totonu o le fale mautoa, mo le tele o tausaga na tautuaina e le Matura, na faaesea tagata uma. I le taimi e sili atu, o ituaiga tuʻuga e foliga le talafeagai, aemaise lava pe afai e te manatu o le tagata e aofia ai na o ia. O le mea lea, i luma o le tusiata o le inisi o Irina KachomazOva, na tu i luga le galuega: mai le "seti o potu laiti e fai ai se nofo mafanafana, aso nei fale.

Ae o le toe faʻatulagaina o le avanoa na faʻatautaia ai le avanoa, ona o le mea moni o pa i le va o potu malolo e lua, faʻapea foi foi ma le umukuka ma le umukuka ma le umukuka ma le umukuka ma le umukuka o le a cooldern o tagata o tagata o fitafita. E tutusa lelei ma le faʻatulagaina o le sui sone i le pa i le va o le tamaʻi umukuka (8m2) ma le potu malolo e tatau ona faia le tatalaina ma le fesoasoani a uʻamea fausaga. Lua ni pou a Carrier ma le mafiafia o le tusa o le 0.5m na vavaeʻese mai le alatele mai le auala mai le auala na mafai ai ona alu i totonu o le potu, vavaeʻese faletaele ma umukuka. Ina ia mafai ona faʻaaluina le nofoaga i luga o le ofe sone ma faʻapipiʻi le faletaele salu, pei ona faʻapipiʻiina le pule, ma le fuaitau i le umukuka na faataatia. Alu i ai nei na mafai ai foi le potu malolo. Ae i lenei auala, sa mafai ai ona vaneina se avanoa taua mo le potu malolo (toetoe lava 7m) ma faʻapipiʻi le manaia o le taʻele (1,2m) (Siamani, Siamani). Vaitaimi vai ma Vaʻaiga Suavai na natia i tua o le mamanu o le palakalafa. O le lautele vaega i lalo o loʻo tuʻuina le faʻapipiʻiina o faiga mo le faʻamalologa o le faleuila, lea na faia ai se nich mo le faleuila.

O le tatalaina i le itu taumatau, taʻitaʻi mai le faletaele le faletaele i le potu malolo, o ese i le nofoaga lava e tasi. Na matou tuʻuina le fale ma faʻapipiʻi se taʻaloga simulator. I lalo o le potumoe, o le potu sili ona popole na ave i le aia o le faitotoa i le fale mautotogi.

O le mamanu o le fola tuai

Foliga o le fale- fafie i totonu o fulafula fola. Totonu o latou pasi pasi auala. O sea mamanu ua leva ona manatu e le manuia. Afi STRITIT HardM o le vave salalau i lalo, aua o loʻo faʻaauau e le ptentivener ona faʻatino faigata, ma mumu atoatoa le laʻau. Ina ua aveesea le maʻi tuai, ona faʻapea mai na teu lelei fausaga. Ava i le pito i lalo o le fale puipui mai laupapa, o le faʻatuina mai o le pasg o otaota ma o loʻo aveʻesea ai lapisi i le va o peni. Na i ai foi Lags i se tulaga faʻamalieina, aua o le laau i lalo o tulaga tauleleia e mafai ona tautua 200 tausaga ma sili atu. Na ona latou tuʻu i latou i le tulaga maualuga ma malupuipuia e le ogaomuina o tagata ola i lalo o le fana, ma le mea na manaʻomia, tulaupea. O le avanoa i le va o laka sa ufitia i le omea. Lalo, i lalo o le ags, waffs polythylene ata, ma mai luga o le mea sili i luga o le vateataga. E lua vaega o Plywood o se faavae, lua vaega o Plywood na fuafua e taʻoto i autafa o auala ma alatele. Ina ia mafai ona ave le pito i lalo o le malosi, o laupepa na amata ona taʻoto i se auala e le faʻatagaina ai e le auʻaunaga pito i luga ma lalo. E tusa lava ma le lava mataupu faavae i le faletaele ma le umukuka, e i ai le pito i le laupapa Ceromic, ae le mai le PLLYWOD, ABRD

O le maualuga e manaʻomia ai tagata aʻafia

Tupulaʻia o le taualuga - o le mamalu o fale tuai - na foliga mai e le talafeagai i totonu o potu laiti. O lea, o le faletaele ma le tele o le 3.12,2m ma le maualuga o le 3,2m na faamanatuina ai le vaieli. O lea, o le tulaga taua o loʻo tuʻuina i totonu o le tulaga o loʻo i ai i le lua-tulaga o loʻo i luga o le faʻapipiʻi o le uʻamea. O le pito i lalo o le pito i lalo o le faʻauputa ituaiga o se lautele lautele i le lautele o le potu. Sa omia i fafo atu o le moli moli mai fluorecent lamepa. E i ai le faitotoʻa faitotoʻa i le pito o le taualuga, e taia ai le manatu o le "sese" cube, ma o loʻo tumau pea le maualuga. Botty ma alavai, o le leo e tata ai ma satani mai polyturethane, e faigofie ona faʻaaoga; Latou te faapipii i latou i le "fao vai" po o se isi fale glue. Fesootai faʻapipiʻi solo i le tulaga o le potu i se mamao o le 0.2 m mai le taualuga. I tua ia latou nana le cornices moli. O le faaauufuina o le tuufaatasia o le sima i luga o le spillboard i luga o le uamea faavaa.

Matagi mai sasae

Manuia le matua

Manuia le matua

O le tamaʻi potu o le potu i le fale mautotogi ua avea ma potumoe. Sa leʻi manaʻo le pule e ala aʻe, vaʻai le la paʻepaʻe o le taualuga, ma le tusiata fautuaina e fausia ai se tagata latou te pulefi i luga o le moega, liliu i pupuni pupuni. O se elemene masani manatu e le o faigata tele. I luga o le totonugalemu, o le tulaga o lo o i totonu o le mamago i luga o le uamea faavaa, o se taamilosaga Niche na faia. I totonu o ana ata vali, maʻea moli o loʻo nana, o le faʻamalamalamaina lemu le malamalama. Nico Despery e faia i samasama-enaena okeni. O le ogatotonu o Plafon-Baldakina ua faʻamalolo i luga o le matau, ma o loʻo teu pito o le fusi i luga o le fasi pepa, lea na faʻapipiʻiina i se tagata pepelo. Mo le folasia o pupuni ma ata puʻe, tamoe mai le faʻamalama i le taualuga, faʻaaogaina o ogaves o loʻo faia e ala faʻapitoa. Se Microcumble Microclite i le potumoe, pei o le fale atoa, o loʻo taofia e le ea.

Ae ia tetee i le pito i luga o tino maualuga, o le a foliga mai o loo maualalo le au faitotoa. Sa faʻasaʻoina le tulaga i le faʻatinoina o matalaga faʻataʻitaʻi. O le nofoaga i totonu mai le potu malolo i totonu o le fale umukuka na faʻaleleia atili i lalo o le pito sili ona taualuga ma faʻataʻoto ai le Arcute i luga o le piliki. O vaega e le mafai ona gafatia, tuu le motu o le potu malolo ma le potumoe mai le ala savali, na pito i totonu o laupapa ma le mafiafia ma le mafiafia o le pamu o le pamu o le lio. I le Tausaga atoa, na amata loa le Pātualoina ona o le le mautonu lea mai le paso o faitotoa, tiʻetiʻe uila ma isi agaga leaga, ma ua puipui, ma nofoaga na nofo ai i lalo. Tuu na vaega o ia vaega e le talafeagai. Na suia e ala i puipui o Simeai i luga o le uʻamea pito i luga, lea na le faigata ai ona fausia matalaga masani. Paso poloka ma e oʻo lava i le mama o le 'aufata poloka i lenei tulaga sa le manaʻomia ona o se tele tele, o le a oʻo atu i luga o le fola.

O faʻapalapalaloa maualuga ma matala faʻavasega manaʻomia e lagolago ile mamanu o pa. Na latou valavala e ala i le teuteuina o le Place Force Caravaggio (Spiver, tuʻufaʻatasia o meatotino o Venetian Plaster ma le manaia ma le manaia ma le manaia ma le matagofie o le velo.

O sitepu autu o le ea o le ea faʻapipiʻi

Manuia le matua

Manuia le matua

Manuia le matua

Manuia le matua

Manuia le matua

O le iunite i totonu o le ea malulu ua faʻatumauina i le pa e faʻaaoga ai le fasi ipu, o le tulaga faʻaoʻo o le mea o loʻo faʻaalia i le tulaga. I tafatafa o le Plate Perforator Drill i se pu, aoina pefu ma se moli moli (s). Mai le itu o le fogafale, o le kapisi sa fauina le masini faʻapipiʻi, o le poloka pito i fafo, faʻaali le apalai, faʻaali ai paipa, ma faaiu ai latou i lalo (b). O le poloka i totonu e fesoʻotaʻi i le pito i fafo e ala i paipa ma eletise eletise (B). Muamua, o le ea malulu ua uma ona faatonuina Foron. I le tulaga o le faʻapipiʻiina o le faʻaaogaina o fesoʻotaʻiga, o le plags ua aveʻesea ma o le paipa e fesoʻotaʻi (g). Solitulafono e maua ai ni faʻamaoniga o le saʻo o le fesoʻotaʻiga (d).

O le faia o se ituaiga o le faʻauma e matua le fiafia ai. Muamua Saunia le faavae mo le taʻotoga: O le tasi vaega o le fitter ma lua vaega o se faʻavae faʻavae faʻavae o loʻo faʻaaogaina. Ma o le vaega muamua o mea o mea e sili atu (ma le spatula o spineless steel po o le verlor vaa). Ina ua mavae le mago, ina ua mavae 24 itula, latou te togi le vaega lona lua afu, ina ia o loʻo iai nofoaga e le masani ai i le va o latou. A o lei mago, e tatau ona matua ulaula lava ina ia maua ni aafiaga eseese.

Tau o le sauniuni ma le faʻapipiʻi galuega

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Le mautonu ma sauniuni galuega - - 62 700.
Masini o Plasterboard Vaega 27m2 - 13 500.
Faapipiiina o nofoaga sima - - 39 400.
Faafaigaluega masini (ma le uamea) - - 16 400.
Utaina ma aveese le lapisi lapisi 4 pusa - 17 200.
Atoa 149200.

Tau o mea mo le faapipiiina galuega

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Steel Retol, Faʻaaogaina seti - 6400.
Plasterboard pepa, talaaga, fao, povi libbon, system conted plate seti - 1900.
Polypropylene ato mo le fausiaina o otaota 90 PCs. 10 900.
Atoa 26500.

Tau o le galuega i luga o le masini o fola

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Lipea lag. seti - 13 500.
Hydro ma le SyPorizootion masini 60m2. lima sefulu 3000.
Vevela ma le le mautonu masini 60m2. 80. 4800.
Mauaina o masini mai Plywood, Gvlv 60m2. 190. 11 400.
Faapipiiina o fola o le fola 49mp2. 350. 17 150.
Fetaui le Coanger masini 11m2. 590. 6490.
Atoa 56340.

Tau o mea mo le folaina masini

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Paro- ma Hydraulic ata tifaga 120m2. - 3600.
Cerardzit (taga 32kg) 80 PC. 75. 6000.
Plywood, Gvv 120m2. - 28,000
Fale Komitiitita 49mp2. 1600. 78 400.
Porcelain Stonework, Glue afi - - 12 400.
Atoa 128400.

O le tau o le faʻamaeʻaina o galuega

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Matamata i luga 190m2. - 69 200.
Talosaga o teuteuga teuteu 220m2. - 110 800.
Puipui o feagai ma taulaga, mosseac 29m2. - 23 400.
Faapipiiina o le pa malosi polysurethane vaega 27 pose M. 84. 2270.
Carpentry, carpent galuega - - 29800.
Atoa 235470.

O le tau o mea mo le gaosiga o le faʻamaeʻaina o galuega

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Plaster gypsum, eleele, tino oti seti - 16 800.
Teuteuga Coating Caravaggio. seti - 68 800.
Ceramic tile, mosaic 29m2. - 39 400.
Tomai Polyarethane Oaves 27 pose M. lima sefulu 1350.
Glue Tile, Mifiloi mo le fiafia 235kg - 4900.
Atoa 131250.

Tau o le tumama

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Laina vai sapalai 39 PG. M. 180. 7020.
Tagi o le Sweage Paipelines 17 Pog. M. - 2040.
Aoina faʻapipiʻi, faʻamama seti 2800. 2900.
Faapipiiina o Santechnibov seti - 13 300.
Atoa 25260.

Tau o mea e fai ma faʻapipiʻi masini

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Sipi Paipa (Siamani) 39 PG. M. - 2750.
Paipa reswer pvc 17 Pog. M. - 2400.
Tufatufa atu, faamama, fetaui lelei seti - 18 900.
Faiva seti - 153 200
Atoa 177250.

O le faatonu faafetai i le kamupani "Eurocmite" mo fesoasoani i le tapenaina o mea.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Manuia le matua 13209_22

Tusiata: IriNa Kachmaizova

Matamata i luga

Faitau atili