O le vaipuna lelei

Anonim

Vaʻaiga lautele o le maketi mo le umukuka ma fola fua: inisinia ma fua o le eletise, o le sili atu o le masini masini, gaioiga.

O le vaipuna lelei 13212_1

O le vaipuna lelei
O le PPW2200 (BOSCH) O le a le naʻo le faʻaalia o lau tele, ae filifili foʻi le anotusi o le adipeas tisu ma vai
O le vaipuna lelei
Scales SC efmm 4515 si (bok) e faia ma se faʻapitoa anti-slip luga
O le vaipuna lelei
A.
O le vaipuna lelei
B.

Scales hf351 (Philips) (A) ma le PP6032 (TEFA "(B) e otometi ona motusia e sefe le malosi

O le vaipuna lelei
ae
O le vaipuna lelei
B.
O le vaipuna lelei
i totonu
O le vaipuna lelei
G.

O le faʻafitauli o le leai o se avanoa o le a foʻia le Wall Wall Shemules ma se faʻasologa faigofie a le ata mo oloa mamafa, mo se faʻataʻitaʻiga, pei o tagata faatupusa (a). Ontodoor faaeletonika o le ppw5310 (bosch) (b) ma pharo (shouhn) (g) ma le tioata tulaga o le a sili atu i le 150kg. O le aciomin e iloa foi le anotusi o le vai ma le adipose tisu

O le vaipuna lelei

O le vaipuna lelei
Scales Sc Ekp 4905 SI (BOOK) ma le uʻamea uʻamea. E mafai e le masini ona fuaina oloa e aunoa ma le aveesea o mea na faʻaaogaina mai le ipu. E le sili atu i le 30%
O le vaipuna lelei
KS-7020 CHECHEN SCALES PRETMER RESTM (BINAAT) O LE FANAU LELEI. Mamafa tapulaʻa - 5kg, fua o le laʻasaga - 1G.Boror o loʻo faʻaogaina i se faʻailoga o le a lipotia mai i le sili atu o le avega
O le vaipuna lelei
A.
O le vaipuna lelei
B.

Fualaʻau Taʻalo Taʻalo "Poloaiga" (IKA) (A) Steinless Steel ma HR2393 (Philip)

O le vaipuna lelei
MW 00150 Fua (Siemens) mamafa le sili atu nai lo le 2 kg ma se sao o le 1 g. O le nofoaga o le vaega o mea uma e mafai ona aʻoaʻoina i le pa puipui o loʻo faʻaopopoina i le palasitika
O le vaipuna lelei
ae
O le vaipuna lelei
B.

Umukuka scoales kuki (tefal) (a) ma le 2 lita o se foliga le masani ai, faafetai e talafeagai le faaaogaina. O le Giga Model (Soehnle) (B) o loʻo faia o le uʻamea ma o le a taofia le tele o oloa 5kg, agavaʻa - 1.5 lita

O loʻo e fuafuaina pea le tele o mea o loʻo i ai mo lau pele pele i mata ae o loʻo e mafatia i mafaufauga i le tele o mea o le keke? Umukuka ma fola o le a fesoasoani o le a mafai ona foia uma faafitauli. Sei o tatou manatu i fafo o le masini ma le galuega o ia aoga ma mea tatau.

E le faigata ona mate, o le umukuka fua o loʻo faʻaaoga mo le mamafa o meaʻai. E taua tele lea pe a sauni se ipu, mea e te manaʻomia e filifili ai i le 1G. Apole masini e lelei mo le mataituina o le tele o le tino o le tagata.

O loʻo iai foʻi le masini ma le eletise: i le tulaga muamua, o le iʻuga o loʻo faʻaalia ai le fua i le u, ma i le lona lua-numera sikoa sikoa. O le avanoa leiloa pe a faʻatusatusaina ma le sikoa sikoa mai le manatu o le faigofie o faʻailoga o faʻailoga, aemaise mo tagata e le lelei le vaʻa.

Mamafa mamafa

O le vaipuna lelei
O le Tuta e le ola o le mataupu o le "Mass" ma le "mamafa" na leva ona le mautonu, ae o le mea moni ia e eseese taua. Mamafa, o loʻo i ai le tino o loʻo i ai i le faʻavae o le kalave o loʻo galue i luga o le faʻamalologa poʻo le lagolago faalava. Ampassa-interival tino uiga. O le tulaga o le tulaga o na o le tele o le tele o le mamafa o loʻo faʻaaogaina (o loʻo faʻaaogaina e faʻatatau i le tele o le mamafa o le tino. O le mamafa o isi ituaiga uma i luga o isi ituaiga (tautotogo, etcronic, etc.) fuaina o le mamafa o le tino - o le taunuuga e faʻalagolago i le malosi o le kalave.

O le vaipuna lelei
O le mamafa o le tino p e tutusa ma le mana o kalave o loʻo galue ai i luga, o lona uiga, p = mg, o fea le mamafa o le lagi; G-faʻavavevave o le paʻu fua. Talu ai o le tele o le tino ua faifai pea, ma le taua e fesui i luga o le eleele, faʻalagolago i luga o le sami, o lona uiga o le tutusa o le laufanua e mafai ona tutusa . O le mamafa e fuaina i iunite o le malosi (H, CN IDR), ma le tele-i iunite o mass (r, kg, tofa.). O lea lagona: Afai o le mea faigaluega o lo o fua ai le mamafa, aisea la e taua ai i kilokalama? O le mea moni o le fua o le aiga o le aiga (foloa ma umukuka) o loʻo faʻapipiʻi i se auala e faʻaalia ai le iʻuga i le kilokalama. O le mea lea, e saʻo le fai atu: "O loʻu tino o 60kg" - ae le o le masani ai: "O loʻu mamafa o le 60kg".

Mamafa tulafono

1. Ia mautinoa o le fua o loʻo i luga o le laualuga.

2. Tu i luga o le ogatotonu o le tulaga.

3. Aua le faalagolago i soo se mea.

4. Taumafai e aua le gaoioi.

Taimi galue

E tusa ai ma mataupu faavae o galuega, o masini masini e matua faigofie. I totonu, o le fuaina o le tautotogo, lea e faʻapipiʻi i le taimi o le mamafa, lea e oʻo atu i le gaoioi o le aū i le fua. E sili atu le faigata o le komepiuta. O nei uluai mea ua uʻamea, o se tasi i lalo o le isi. Latou te faia se eletise eletise. E oo lava i le sili ona sifi o le mamafa o le alavai e aafia ai le va i le va o papatusi, ona o lenei, o le potu mamanu e suia ma o se taunuuga o le fuaina o le masini. O le faʻailoga o le faʻailoga o loʻo i ai ma ulufale i le micropropractor, o le mea lea e faʻatino ai faʻaiuga ma faʻaupuga i fuainumera.

Tonu - o le faʻaaloalo o tupu

O le fesili o le saʻo o se tasi o sili ona taua. E mafai ona talitonuina le mamafa? Pe o lau isi 5kg o le sese o le fuataga? Tele suiga i molimau e faalagolago i totonu o le faʻatekinisi le faʻatumuina: o le le itiiti inisinia, lelei. Mo se faʻataʻitaʻiga, masini masini i fafo atu i fafo atu i le vaega o le tau e masani lava 0.5-1Kg. O oloa a Aeril oloa o le a faʻaalia ai le tele ma le saʻo e oʻo atu i le 100g. Misvectualment i le mafaufau o loʻo fuafuaina le fola i le 160kg. Honeymage nai lo le mamafa avega, lea e mafai ona fuaina le masini, o le sili atu o le vaega o le vaega.

Umukuka masini fua ma le malosi o le tagata i le 10kg; Sese - seʻia oʻo i le 10g. O faʻataʻitaʻiga eletise e itiiti lava "malosi" (mamafa i le 5kg), ae latou te saʻo lava saʻo i le 1G.

BMI tino tele

E mafai ona e fuafuaina bmi e le fomu: bmi = m / h2, o le mea o le tino tagata, kg; O le tuputupu aʻe o le tagata, o le mea lea e te mamafa ai le 70kg ma le siʻitia o le 1.7 m, ona bmi = 70 / 2. 24.22 (o le numera masani).

BMI (tane / ava) Uiga
I lalo ole 15. Ogaoga le aoga
15-20 / 19. Mass Defticanicy, e tatau ona e viliina 2-3G
20-25 / 19-24. Masani tele
25-30 / 24-30 O se laʻititi tele, e manaia le faʻaititia o le mamafa
Sili atu 30. Sili atu le mamafa, o le taimi e nofo ai i luga o se meaai

Matagofie i le mamafa

Ma o le a le iloa e le foloa o le tino? Afai e te mafaufau lelei e te usitaʻia se meaʻai ma e tumau pea i le fatu poʻo le faʻatali mo le fanau mai o se tamaititi, fai le FO le TAʻITAʻI LELEI IINEI, O LE TAU TAʻITAʻI E TAU. I lea tulaga, e sili atu le faʻatauina o se faʻaeletoroni i fafo o le a vaʻaia o le a vaʻaia e le tele o mea laiti o loʻo i totonu o lou mass. O nisi masini e faʻaiʻuina na o le mamafa o le mamafa, tamaʻi komepiuta o loʻo fausia i totonu o isi, moni mulimuli i lau faʻatusa. O nisi e mafai ona otometi fuafua lau tulaga sili ona lelei faʻaaogaina le faʻaaogaina o le faʻaaogaina e Amerika inisiua kamupani - BMI (o le tino tele, poʻo le tino mamafa. I le tapenaina o le tutusa, o suiga masani i le tagata o le tagata na manatu, fuafua i lona tausaga, tuputupu aʻe, faʻavae ma le itupa. E tatau lava ona tatou ulufale i lenei faʻamaumauga, tu i luga o le fua. Mo se faʻataʻitaʻiga, paleni tino (SOEhNu, Siamani); Alualu i luma 79530 (TEFAL, France) o le a faʻaalia ai lau moni tele, le uiga lelei ma faʻateleina i le va oi latou.

Matau le faiga

Faʻamolemole vaʻai o le tele o le tagata matua mo se aso e mafai ona suia e le 2-3g. E matua masani lava. Ina ia maitauina saʻo lona suiga, e manaʻomia le matauina o le taimi o le taimi: atoa lona mamafa i le taimi e tasi, i luga o se gaogao manava, aunoa ma lavalava ma seevae.

O le sili ona alualu i luma faʻataʻitaʻiga e iloa ai le pasene o gaʻo ma vai i le tino: BM 8022 (TOFALU), PPW, Siamani, Siamani, Siamani, Siamani). Ina ua mavae uma, e masani lava o le mamafa o le tagata ona o le mea moni e tatau ona faʻalautele atu i lalo o le paʻu, ma, mo se mamafa mamafa. O le aofaʻi o vai e manaia le iloa o i latou o loʻo manaʻo e faʻatumauina le paleni o le faʻafefeteina i le tino. Na fuafua uma le fua faatatau o le faʻaaogaina o le BIA metotia (bioderic auiliiliga o le atoa tino o loʻo teteʻe atu). O fua o loʻo faia ma le fesoasoani a electrocrust, e leai se afaina i le tino ma le tiga (e ui lava e oʻo i le maʻi o loʻo i ai ma le maʻi o le loto). O le eletise eletise e ui atu i le tino atoa, mai le tasi vae i le isi, faʻafetai i se uia lelei o le taimi nei-vai o loʻo i totonu o maso malosi. Agir faaalu le leaga o le taimi nei. O le tetee atu i le tino pe a pasia le eletise, e mafai ai ona e fuaina oe le maso maso, ma o le mea na mafua ai le masini.

Fualaʻau Fua - Pws 1307 (Polaris, Korea), 145 (Salter, Wingmer, Anger, Agyrt) - e le o le "Smaret". E mafai ona latou faʻaalia le faʻatonutonuina.

Culiy Masterpiaces

O fua mo le umukuka foliga pei o se tulaga ma se pesini mo pe leai se meaai. Sili ona faigofie na o le fua o le mamafa. Fofo o mea e sili atu galuega. O le fale o le a fesoasoani o le a fesoasoani ia te oe e usitaʻia le taumafataga, e faʻapea e fuafuaina le aoga o le tau o le tusa o le 400 isi oloa. Ua lava e tuu le oloa i luga o le fua, ulufale i le tulafono talafeagai (faʻapitoa i totonu o faʻatonuga mo le faʻaaogaina) - ma o le masini o le a faʻaalia faʻamatalaga e uiga i le gaʻo o le gaʻo. O le isi tulaga faigofie e mafai ai ona e fuaina ni oloa i le taimi e tasi ma saili le anoanoai ia i latou i le tele o gaʻo, o le porotini.

O le vaipuna lelei
Selehnle. Caloric fuafuaina

Aufaatasi, ma e talafeagai lelei mo tagata uma kalori holori o tulaga taumafaina. E faʻalagolago uma i lau lavelave, tausaga, o aʻoga (mafaufau poʻo le tino galue) ma le tele o isi itu. O mea e mafai ona taʻu na o le numera numera: 1500-1800 kcal mo fafine ma le 1800-2000 kiloka mo tamaloloa.

Oloa O le aoga o le aoga, KCAL i le 100 g
Aano o manu
Povi 168.
Faasamiga musika 260.
Moa aano 241.
O le iʻa
Pink Salmon 147.
Faafiafiaina 145.
Sprats 364.
Oloa susu
Keke 59.
Kulimi aisa kulimi 178.
Kulimi kulimi 447.
Cereals ma cereals
Teu 335.
Pateta 83.
Sau 283.
Fualaau faisua
Kapeti 33.
Kukaga sefulu ma le lima
Ni 31.
Fua
Moli 38.
Faotonu 91.
Apu 46.

Totogi atoa!

E masani ona galue le eletise eletise i luga o le maa. O lona tiute e lava mo le fuaina i le tausaga atoa, saunia oe e le sili atu nai lo le 3 taimi i le aso. E matua tele faʻataʻitaʻiga faʻamatalaga e uiga i le tulaga o le maa o loʻo faʻaalia i luga o le sikoa sikoa.

O le sili ona alualu i luma scales e amata ona aoga ona o le tele o lou tino. Plum dictives tagofia tamai masini dynamomy, liua i le eletise eletise i le eletise. E manaʻomia le tulaʻi i luga o le scales tulaga, o le a liliu ese ai, ma le malosi o le fasioti tagata o le a liua ai le eletise, lea e lava mo le mamafa.

E le manaʻomia e le tau tamaoaiga, e le manaʻomia ni maʻa, faʻapitoa lava, latou te le manaʻomia ni meaʻai i mea uma.

Tumau tu i luga vae

O le vaipuna lelei
E le gata o le tele o le fatuga, ae o se vaega foi o totonu o le fale mautotogi. O le mea lea, latou te mauaina ai ni pepa le masani ai, ma ma mea, faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaauau ai: ata faʻapipiʻi, malamalama ma tioata, fafie ma tioata, fafie ma faʻamio ai. Estethothe o le a fiafia mamafa ma se tulaga ese mai le moli tioata - pws 1514 (polaris), PPW 4010 (BASCH). Mo fiafia o mea moni o mea moni, o faʻataʻitaʻiga na faia o laʻau ua faia: BS 360 (Randanta, Farani), BC 5045 soʻotaga (TOFO). Optimestasts e talafeagai mo oloa ma le ola-faʻamaonia ata: lomiga (soehnle), ru-3079 (Latina). Lauiloa fua ma le matomictucal stateau, o lo latou pito i lalo e toe faia le foliga o lou vae, o lona uiga E leai ni vae, ma e te tu mausali. O le faʻataʻitaʻiga lea 79102 (Tuta), Domil (Soehnle), Ru-3081 (Lamarque). Fua maua le tele o kamupani o gaosia o se tele o ituaiga mea faigaluega eseese aiga ma faapitoa i laiti: Bosch, Rowenta, Polaris, Tefal, Kenwood (Peretania), Krups, Philips (Siamani). O le tau o mea fai pisinisi - 200-700rub., Ma o le tau o le komepiuta e sau i le 3 afe rotabs.

Talitonuina po o le sao?

O le vaipuna lelei
Binatane.

Masini fua

faamoemoe

1. Lautele fua faatatau.

2. Sili ona tumau.

3. Aua le manaʻomia se mana malosi.

4. Tele le taugofie.

Miscuses

1. LUGA AOAO.

2. E faigata ona faitau le faamatalaga.

Faatoeletonika paleni

faamoemoe

1. Faigofie i le salalau.

2. Sili atu le sao o le fuaina.

3. Faigofie le mafaufau i faamatalaga.

4. Eseese faaopoopoga.

Miscuses

1. Naʻo le Matai o le a fesoasoani pe a malepelepe.

2. maualuga le tau.

O le faatonu o le faʻafetai i le sui sui o kamupani a le BSH o le BLS, o le Scrope), Boal), Bork Onkweliks, Baitane mo le fesoasoani i le sauniaina o mea i le sauniaina o mea.

Faitau atili