Tuu!

Anonim

Vaʻaiga lautele o otometi pamuina nofoaga mo cottages: ituaiga o pamu, faʻatapulaʻaina o le toe-puʻupuʻu-faʻa-aʻoga-taimi o le faʻapipiʻiina.

Tuu! 13214_1

Tuu!
"Ble"
Tuu!
Dmiry chebotaev /

Photoxpress.ru.

Tuu!
Otometi Waterpress Station (NOCCHI) ma NewJet ia lava-muamua-muamua pamu
Tuu!
"Suata"

Lima 100/25 i luga o le faavae o se pamu muamua-muamua pamu ma se mea e sili atu ona oso ese vai mai le loloto i le 35m

Tuu!
Mq (grindfos) i totonu o le togalaau i lalo o se tamai vanu
Tuu!
Johnny Baucher /

Redcover.com.

Vaivai vai mamafa? Faʻaaogaina le nofoaga faʻapipiʻi, mautinoa le tatau ona faigofie ona faʻaaoga le suavai

Tuu!
Ata e D. Minkin

O le vai togafitiga o le vai i totonu o le fale i le maualuga o le sosolo o le sone o le sosolo, e foia ai o oloa otometi pamu e masani ona tuuina i le ulufale

Tuu!
Otometi Pamuina Nofoaga HIDROJET (DRODFODOS) ma le Pese o le Pat-Pese PP Steinless Steel
Tuu!
Pamu otometi "jumbo" 70/45 p-50 ma le 50-lita hydraulicist ("djilelex")
Tuu!
Pamu starter vai superpress superprex 1500 p (flottec) faaauupegaina o le eletise eletise ma stancless tane tane
Tuu!
Otometi Study Waterpress SuperPox (NOCCHI) faavae i luga o Jetinox Limit-Pimin pamu
Tuu!
Drindfos.
Tuu!
Ata e D. Minkin

Suavai sapalai System faʻavae i luga o otometi pamu nofoaga ma faʻaputuputu tane

Tuu!
Domino-system (intoriara) ma se sheracal hydrocumostorator mo 24l
Tuu!
"Dzhelex"

Pear-foliga hembrane mo hydrocumulator

Tuu!
Toe mafaufau e maua ai le Black Hydrocumulators mo Water System System, Mumu- mo tapunia tapunia Cheting Systems
Tuu!
Drindfos.

Tuu!
E mafai ona faʻaaogaina le timu i le faʻatoʻaga: Auauna atu i lalo o le malosi e mafai ai ona faʻatagaina nofoaga pamu
Tuu!
Ata e D. Minkin

O taʻavale taʻavale e faʻapipiʻiina ma le sui o le faʻamamaina o elemene (tele lava e masani ona faʻaaogaina "cils" mai polypropylene filation) ua faʻapipiʻiina i luga o le mamafa o le paipa

Tuu!
"Suata"

Saer Station ma le Hydrauular ma le lava-muamua-muamua staness steel pamu

Tuu!
Nofoaga Boaru Bstch 0.5-30 ("" "" "Ukreceropracleash") mo vai o le 2-3-Faleoloa tumaoti fale

Ole tele o tagata e ana fale e le maua ai le agavaʻa o loʻo faʻaogaina ai le aoga o faʻafomai o loʻo iai se vai o le nuʻu o loʻo tuʻuina atu i lalo ole laiga poʻo se tagata faʻapitoa. O le vai e ofuina mai le lata mai lelei ma le koluma. E na o le auala tele o le suavai, e tele ua vaivai. Ae o le mamafa o le mamafa e mafai ona faʻaoʻo atu i le mataupu o itula faʻaaogaina se otometi pamu nofoaga.

Otometi Pamuina o nofoaga e aofia ai le pamu i luga o le eletise eletise, o le hydro-faaputuputu tane ma se malosi o le 60 liu le uaea ma le eletise eletise, O ia masini e mafai ona faʻapipiʻi i luga o le faʻatau atu i soʻo se faleoloa faʻapitoa i le faʻatau atu o oloa mo le faʻatoʻaga ma le faʻatoʻaga), e talafeagai mo le atunuʻu sapalai o le atunuʻu. O le nofoaga e tatau ona avea ma masani masani ma se laʻititi laʻititi aofaʻi - mai le 3-4 afe rubles. Mo se faʻataʻitaʻiga na faia i Saina, o le "lava" mo le tasi pe lua vaitau, i le 10-17 afe Norble. Mo le masini o le Dansh, Siamani poʻo Italia Faʻapotopotoga, o le tautua o le tautua lea e mafai ona 3-10 tausaga ma sili atu.

Na o ma avanoa

Otometi pa puipui e mafai ona maua mai le vai mai lelei, lelei, tatala mea e maua ai le suavai. Fefiloiina o le taʻotoga o loʻo latou tuiina i totonu o le fale paipa vai laupapa 'ai inu vai mai tane; Ma o latou fesoasoani faaletagata e faamaopoopo le suavai o le togalaau. O vaega o loʻo mafai ona faʻatagaina e faʻaaogaina e le gata i totonu o le atunuʻu, ae faʻapea foi i le taulaga o loʻo iai le suavai, afai o le mamafa o le vai i totonu o le vai eletise, e le lava le mamafa i le tino. O le mea autu o loʻo i totonu o le paʻu o le susu sa leai ni fasimea (oneone, ma isi mea) ma le umi-fibers i luga o le 2m. O le aofaʻi o le numera o le masini e le tatau ona sili atu i le 100G / M3. O le sili ona malosi "sui o aiga" o loʻo sapalai atu i le fale ma mo se fale talimalo i le taeao i le itula, tausia se faalumaina sili atu i le 2-3ar i le 2-3ar i le isi vai sapalai, ma o nisi taimi maualuga. Ona o lenei, e le gata i ni mea masani o ituaiga vai o vai, pei o taʻavale i totonu o le umukuka, faletaele ma plum i totonu o le faletaele, fufuluina ma alatoto ua feoai i luga o fesoʻotaʻiga.

O le polokalame o le tausaga-lapotopoto vai sapalai o le fale o le fale mai se maina lelei (x - o le fuafuaina loloto):

Tuu!

O le faamamaina o le 1- Moash

2-siaki alatoto;

3-S Vaa Sui;

4- muaʻi faʻaaliga;

5-pepa pele;

O le nofoaga o 6-

7 - Faʻatumuina o pene;

Ole 8-tapopo lea ona vivii atu ai le vai;

9-siaki alatoto i luga o le paipa paipa;

10- Ata o le pulufana;

11-Mes eletise vai vevela;

Paluluga;

13- Stibizer mo 220v

O le nofoaga pamumu ua tuʻuina i totonu o le fale poʻo fafo, o le mea autu ina ia lava le faʻavae o le faʻaaogaina o lona pamu e maua ai fale. Afai o le a e faʻaaogaina le masini na o le taimi o le mafanafana, faʻataʻitaʻiga, e tuʻuina atu le vai o se tasi cenne i le umukuka ma faʻatumuina faʻafaigofie-mafai ona faʻaoso i le 1 sekone. Ua lava le palu se vai faʻapitoa o le vai mai le mea lelei i le State (i lenei vaega, o le vai e tatau ona oso aʻe i lalo o le 1, ae o le faʻavasegaina o le floabes). Le isi, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻia le 'ava malosi ile paipa tuʻusaʻo, faʻafesoʻotaʻi le nofoaga i le eletise eletise ma faʻatino isi i le faʻalauiloaina o masini.

Faapipiiina o se nofoaga pamu, lea ua saunia i tausaga uma tausaga atoa, e foliga mai o le a tuai ona aso. E mafai ona faʻapipiʻi i totonu o le pito o le faleʻoloa o le fale ma i totonu o le mafanafana telefoni i tafatafa o le vaieli, ma le auala tele mai le lelei poʻo le sili atu o le fale o le i lalo o le suavai (a itiiti 1.8m). E tatau ona tapunia le lelei ma le tapuni tapuni. A filifilia se nofoaga e faʻapipiʻi ai se nofoaga pamu, e taua le manatua o le a aveese mai le vaieli lelei poʻo le mamao, o le ala faʻatagaina mai le paʻu o le pamu ua faʻaititia e 5-15%, 1055% o le tusi folau o le maualuga o fuainumera loloto, faʻamoemoe i le lautele o le suʻega hosesea, o ana numera (faʻapitoa e ala i le fuafuaina). Afai i le va o le lelei ma le fale sili atu nai lo le 10-15m pe aʻo leʻi oʻo i le vai i le vaieli, sili atu nai lo le 6-7m, o le nofoaga e sili atu le sipai mai le omiga paipa o lona pamu .

O faʻamaumauga o otometi o loʻo galue tutoʻatasi, o le taimi, e aunoa ma le auai tagata; O le mea autu o le vai i totonu o le vai o le tele o le tele ma eletise e le i tapeina. O le Plumping Network o le mea e fesoʻotaʻi ai le nofoaga otometi, o loʻo i lalo o le faʻamalosi o le hydrocucumulator (membrane faʻamalosi hydroobcom). Afai e te tatalaina se crane i totonu o le umukuka, tafe mai i fafo ma le fiafia i ai ma le le fiafia, a o le hydrocumustorator o le a amata gaogao, ma o le uunaiga i le faiga ua faaitiitia lemu. A pa'ū i lalo ifo o le tulaga maualalo (masani e tusa ma le 2-2,2bar), o le uunaiga ki o le a otometi lava liliu i luga o le pamu ma le taumafaina o le vai. Ina ua tapunia le Crane, o le pamu o le a galue mo sina taimi. O le a faʻatumuina le hydroccumus seiloga e le faʻateleina le mamafa i le faiga seʻia oʻo ina amata le amataga (pe tusa o le 3bar), o lea, o le a tapunia ai le pusa. O le pito i luga ma lalo o le faʻamalosiʻau o le uunaiga o loʻo faʻapipiʻiina i le fale gaosi, ae manaʻomia (mo se faʻataʻitaʻiga, ia faʻateleina ai le mamafa i le tino), e mafai ona suia.

Averesi vai vai taumafa
Ituaiga o vai sapalai Masani o le averesi vai i aso uma taumafaina i le tagata, l / aso
Fale ma le taumafaina o le vai o le auala o le vai 30-50
Fale ma le suavai i totonu ma le sami e aunoa ma le taele 125-160
Tutusa + taele ma vai vevela vai 160-230.

Ulu ma tafe

Ae le i faʻatauina se ofisa, e manaʻomia le faʻatulagaina pe o le unaʻiga na atiae e lea ma le taumafaina ua lava lea e faʻamalieina ai lou fale ma le 'upega tafaʻilagi o lou fale ma le' upega tafaʻilagi. Ise eseesega, o le faʻatauga o taugata, ae le mafai ona faʻafetaiaʻia ana gaioiga tuʻusaʻo o le faʻatekinisi faʻapitoa. O le maualuga o le tau o le Station e tatau ona tutusa ma le aofaʻi o tupe alu o taimi uma e masani ona faʻaogaina ni manatu o le fale. O le faʻatatauina o le nofoaga manaʻomia e faʻamautinoa ai le taumafaina e ala i manatu uma o le vai e faʻavae, e aofia ai vaega e tolu. Muamua o mea uma, e manaʻomia le iloa pe fia ni mita ma aga maualuga mai le punavai vai i le fale. Ma e tatau ona tatau ona amanaia le mamafa o le mamafa i le palu tutusa ma le itiiti ifo i le 2bar (lea e talafeagai i le 20m omiga), - o ia gaioiga e manaʻomia mo le masani masani o le aiga. O le vaega lona tolu o le mamafa i luga o le umi atoa o le vai paipa, i le faʻataʻitaʻiga ma le sapalai vaega.

Mo se tagata faʻapitoa e tuʻuina atu ia te oe fautuaga agavaa, aua neʻi e paie e faʻaalu ni fua i luga o lau 'upega tafaʻilagi. Fuafua le mamao mai le faʻapipiʻi nofoaga o le nofoaga i le vaieli, o le mamao ese mai le vai o loʻo i le vai o le vai, ituaiga ma lapoa o le suavai. E manaʻomia foʻi le i ai o se fuafuaga o le fale ma le nofoaga o mea-faʻavae i lalo. E le tatau ona faʻaaluina le taimi e suʻe ai le faʻamatalaga talafeagai i le itu i luga o paipa, i le itu teteʻe o elemene o elemene, o le a maua ai se pisinisi lelei. O le a fuafua ai le faʻataʻitaʻiga manaʻomia, ma le taumafaina o le vai ma o le a filifilia le Nofoaga mo lau mataupu faapea, ma fautuaina foi tulafono faʻapitoa e mafai ona faʻapipiʻiina ma lelei ona faʻapipiʻiina.

Taitai elemene

Station o se mea aoga tele pe a fai e na ona o latou na latou sui i le fale gaosi. O mea faigaluega tulaga ua faʻataʻitaʻiina atoa e le gaosi oloa, o lona uiga o faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma le le lelei o le faʻaaogaina o le faʻapipiʻi e le mafai ona fefe. Afai e le mafai le nofoaga, e mafai ona toe faʻaleleia i totonu o se tulaga faʻapitoa poʻo le sui se fou. Peitaʻi, o le malamalamaaga o se faʻaaʻoaʻo faapitoa e le mafai ona faʻaititia lona faʻavae autu.

Otometi pamu faʻavae o mea ua faʻaaututoaina i pamu ma palasitika, lafo uʻamea ma shinless steel fatu; Le eletise eletise e tau atu ia i latou. Pamu ma palasitika faʻapipiʻi le taugofie, mai le uʻamea uʻamea ma shinless steel - sili atu ma sili atu tumau. Peitaʻi, Faʻasaina le Aʻoaʻoga Moni O Le ola faʻatuu o pamu ma oa o le tuʻufaʻatasia o polokalame tatau o faigata e faigata. Faʻamatalaga i luga o punaoa suʻega, toilalo fuainumera ma isi faʻamatalaga manaia e uiga i le gaosi oloa e leai se tasi o tagata gaosi oloa, ala, e le faʻasalalau. Mai le faʻalauiloa faamatalaga pe a filifilia se nofoaga pamu, o faʻamaumauga i luga o le ituaiga pamu e mafai ona sili mo le tagata faʻaaoga, e faʻamoemoe lava i le nofoaga, o le a faigofie le "vai i totonu o le fale, o le a le talafeagai o le" P.

Tele taimi e masani ai, Otometi pamu nofoaga o loʻo faia i luga o le faavae o Inkjet-centrifleal o le tagata lava-muamua-muamua pamu ma le uafu-i ai-i ai-i ai-i ai-i ai E i ai le latou lelei le lelei i luga o pamu o isi ituaiga ona o le maualuga o le faʻamalosi (mai le 40m) ma le loloto o le suega (saʻo le maua mai o le ea. O lona uiga o le taimi na amataina ai le pamu, ua lava le faʻatumu o le vai na o ona fale, lea e manaʻomia ai le faʻaaogaina o le pulupulu o le pulupulu . O le sulugatiti paipa mai le pamu i le vai lelei e le mafai ona tumu. O le pamu, o le pamu muamua o le ea, o le a amata ona fafaga vai i totonu o le fale (ova le ea mai le auala tele o loʻo liligi i le papupuni). O lenei vaega o se pamu muamua ma se mea e fai i le encorsor e aoga tele pe a fai o le suavai vai o le unle uila, sikoa i le eleele i le alifer. Ae i soʻo se tulaga, aua le tofo i le faʻalavelave pe a faʻaaogaina le nofoaga, i luga o le suʻega pai, e fautuaina le faʻapipiʻiina o le siaki o le pamu o le a faʻatali Taimi (3-10 minute, ma o nisi taimi umi atu) a o le vai o loʻo agaʻi atu i le pamu mai le vaieli.

I totonu o le lautele tele o faʻavae, matou te uia "jambo" ("djelex", Luru), Berecero Byceromash ", Siamani, PKM (Carotrollo), Waterpress Iox (NOCCHI), AQAX (DAB), lava (Marina) (Marina).

O le isi ituaiga o nofoaga tuʻufaʻatasi ma Inkjet-centifagal pamu, ae o le 'alo ese. E masani ona latou pamu mai le vai mai le loloto (e oʻo i le 20-45m) lelei ma vaieli. O le nofoaga e tuu ai i luga, ma le ejecteor (tamaʻi poloka) faʻapipiʻi i paipa e lua ua paʻu i le vaieli. O le tasi paipa ua faʻaaoga e tuʻuina mai ai le suavai i lalo, e leai se aoga, ma faia se suti vaalele iina, ma lona lua mo le siitiainaina o vai, ma tuʻuina atu i le fale vai vai. O mea taua musika o lenei ituaiga e tatau ona faʻailoa ile mea moni latou te nofouta i le ea, oneone, e i ai se laʻititi lelei. I le taimi lava e tasi, e mafai foi ona tuʻu se nofoaga i luga o le nofoaga vevela fausaga, pe a fai o le lelei e tupu mamao mai le aiga (e oʻo ile 20-40M). Faʻataʻitaʻiga Saʻo - o le lima100 / 25 (Marina).

O nisi taimi e mafai ona e mauaina le pamu faʻapipiʻi nofoaga ma nofofua, lua-taimi ma le tele-o le tele o le tele o le faʻailoga o le centifrifogia partis - wilo). Faʻaaoga e tele na mea e siʻitia ai omiga, ae o nisi e mafai ona siitiaa le vai mai le loloto o le 3-5 mea sili atu. Peitaʻi, aʻo leʻi amataina gaioiga, e manaʻomia le faʻatumu o vai vai ma le vaega faigaluega o le pamu. Afai e le faia lenei mea, le le mautonu mulimuli. Ina ia mafai ona faʻateleina le mamafa, o mea e teu ai i luga o vortex pamu o loʻo faʻaaogaina, o le a le malamalama i le i ai o le le fiafia i le vai (oneone), i luga o le suavai i luga o le suavai. A o galue, o le pamu o le pamu e foliga mai o le leo valea. Faapipiiina masini poto. Faʻataʻitaʻiga nofoaga faʻataʻitaʻi ata (Kaleta (Italia).

Tuu!
Tuu!
Tuu!

Otometi pamu tulaga e mafai ona tuʻuina atu i le fale mai vai eseese mai totonu o le fale teu, lea e sau ai le susu mai i le vai malulu (B). Mo le taumafanafana, o le nofoaga o loʻo faʻapipiʻiina i nisi taimi i lalo o se tamai pato i tafatafa o le fale (b).

Aoga voluma

Faʻatinoga (taumafaina) o le pamu o le otometi pamu pamu nofoaga e masani ona sili atu i manaʻoga o le atunuʻu i le vai, o le iʻuga o le pamu e mafai ona faʻagaioia / faʻaumaina / disc. O nisi o pamu i luga o otometi faʻatulagaina faʻatagaina le televave o taimi o soʻoga o soʻoga nai lo le faʻamalosi (e oʻo i le 30-100 taimi i le itula). Ae i soʻo se tulaga, ua amata ma taofi malosi ma taofi le faʻamalosiʻau o le olaga o le eletise eletise ma una. O le mafuaʻaga lena o le gaosia o vaega pamuina o loʻo taumafai e mautinoa lo latou puipuiga mai le vave atiaʻe o punaoa o vaega o se taunuuga o le faʻaaogaina masani.

O le tapulaʻa autu o le numera o le toe-puʻupuʻu-taimi o le pamu ma sina vai faʻafefeteina po o soks i totonu o le sysrecrocumulator. E masani lava o le vaʻalele o le vaʻa uamea ma le agavaʻa o le 8, 20, 24, 25, 50 poʻo le 60l, i totonu o le masiofo mesmone. E masani lava ona faia i le paʻu o manu, pe a faʻatau se nofoaga o loʻo manaʻomia e siaki le tusi faʻamaonia o le solo) ma ua i ai le foliga o le flask. O le ua o le membrane o le faʻafinaina o le faʻailoga ma le tane o le tane e ala i se flaree sootaga. O le flange ei ai le filo lelei mo fesoʻotaʻiga i le vai sapalai. O le avanoa i le va o le membrane ma le i totonu o le vaʻa o le vaʻa o loʻo tumu i luga o le ea i lalo o le mamafa, lea e mafai ona fetuʻunaʻi e ala i le o le taʻavale O le faʻamalosiga o le faʻamalosi, pe a manaʻomia, pamu e oʻo i le manaʻomia 1,5thm). Talu ai o le vai faʻafesoʻotaʻi na o le membrane, o le ono mafai o le faigata o le totonu o le totonu o le tane e le aofia ai. O nisi taimi ae le o le Pear-pei o le membrane, o le mafolafola, tuueseeseina tane i ni vaega se lua o loʻo faʻaaogaina - i luga o le hydroculators, o le totonu totonu o le tino puipuia. Mai le siosiomaga o le ATMscheric, maualalo Carbon Steel Tank e puipuia ai le pine mafanafana (ae e sili atu pea mo le auala ma le shin e leai ni uila.

Hydrocumustototors ma le mafai ona faʻaaogaina le 20-24L e masani ona faʻaaogaina i le sili ona lelei ma le malosi o pamu ma se tulaga o le 1. KW, e fautuaina e le 2 KW, e fautuaina i le 2 Cydrobars. O le faʻasilasilaga, e tusa ai ma metotia faʻataʻitaʻi o filifiliga, o lenei vaega o le hydrocumustoctors e le lava manino e le talitonuina le panu mai le taimi masani (e te manaʻomia pe le itiiti ifo i le 80-150l). Peitaʻi, masani o faʻaalia pe a leai. Ole tele o vaega ma le 24-lita tane, faʻapipiʻi i totonu o le atunuʻu fale 5-7 tausaga talu ai, e ui i lea e faʻaoga i aso uma, ma faʻatuatuaina ma isi. O le faʻaopopoina o le siʻitia o le aofaʻi o le hydrocumulactor i le 100-200l ma sili atu e masani ona oʻo atu i se faʻaititia i le faʻamafanafanaga o le faʻaaogaina o le suavai. Tatalaina o se crane pe liliu i luga o le taʻele, ua faʻamalosia e se tagata ni nai minute e tuʻu ai i luga ma le faʻaititia o le tino i totonu o le system, seʻia le maua le pamu o le taʻele.

O se Hydromus tele o le hydrocumulator e aoga mo le teuina o le suavai i totonu o le fale i lalo o le omiga i le mataupu o taimi pupuu i le eletise. O le a maua ai le tele o sefulu o lita o lisa o le vai lafoai faasino tutusa lava ma se pamu e le faigaluega. Afai e tatau, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻia se isi hydrocumustolator i le auala o le tau o soʻo se voluma e te manaʻomia.

I le faʻaopopoina o le Hydrobook, puipuiga mai le puʻupuʻu a le tele o le puʻupuʻu o loʻo tuʻuina atu o otometi pamuina o nofoaga. Tele pamu o loʻo faʻaogaina i le puipuiga o tagata faigaluega, o lea e masani ona oʻo atu ai se taimi puʻupuʻu i lo latou faʻaleagaina, ae na ona faʻaititia le punaoa. O se masini faʻamalosi e ki ai le otometi o le faʻagaioiga o le pa eletise, aofia ai pe a o le omiga i lalo o le vai faʻapipiʻi ua ausia i le numera faʻapipiʻi. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le B W. Superinox 1500 p (Flottec, Italia) o se tasi o gaioiga o le faʻaeletonika o taimi o le taimi i le itula.

E le fefe lava i taimi uma e amata ona amata ona pamu le pamu i totonu ma afi-malulu afi, pei o le MQ (GRANDFOS). O le faʻapipiʻi o se tulaga atoatoa, e aofia ai le pamu, o se afi eletise, o se faʻamalosiʻau ma le afaina, o le membrane faʻamalosi tane ma se malosi o le 0.18L. O le faiga e otometi ona amata le pamu i le amataga o le vai-faʻavae ma otometi tu pe a faʻamutaina le taumafaina o le vai. O le otometi liliu ese mai le pamu i le mea na tupu o le matutu o le stroke poʻo le ofi atu i le, faʻataʻitaʻiga, o le faʻapipiʻiina poʻo le soona faʻaalu, o loʻo taofia ai le matagi o le eletise eletise. O le Atituti Tausiga Tank e aofia ai i le Pamu nofoaga faʻaitiitia le numera o le tele o taimi puʻupuʻu-taimi i totonu o le vai sapalai, ma puipuia foi le tikeri o lavalava o le hydrofonters.

Faʻafefea ona galue pamu?

Centriful. O le mataupu faavae o le faʻagaioiga o le laufanua o loʻo mulimuli mai: O le ampeller o loʻo faʻataʻamilomilo i luga o le drive shaft o loʻo faʻafeagai saʻo ai i luga o le pamu o loʻo tuʻu i luga o le paʻu o le paʻu. O le ata o le impeller e maua ai le laititi o hydraulic leiloa le randial gaioiga o le vai mai le ogatotonu o le windomy o loo omiga i totonu o le auala e mafai ai ona feololo fua faatatau. I le fonotaga a le Impel, e momoli le vai i totonu, ua tatau ona afaina uma, ma o le cinnic malosi, o se vaega o le manai malosi e liua i le malosi o le mamafa.

Inkjet-centrifgal. O se tasi o ituaiga o le centirifaugal pamu. O le aʻafiaga o le suʻesuʻega ia i latou e masani ona fesoasoani i le ejector (faʻapitoa ituaiga nozzle) faʻapipiʻiina i totonu o le mataupu. Faʻatau le vai ua naʻo le fao e fafaga i le sela o loʻo i ai i le sela. O le vaega o totoe o loʻo totoe e mafua mai i le eccector e fesoʻotaʻi i le slipleption chatmber, ona o le faʻatupuina o le faʻateʻaina e manaʻomia mo le faʻaaogaina o le vai. O nisi taimi o le aafiaga o le tagata lava ia muamua i le Inkjet-centifagal pamu e aumai ai se sela ma se potu o le potu, o loʻo faia i se tasi iunite, o loʻo faʻapipiʻiina i le papeti e lua ma nonoa i le pamu e lua o le pamu ma nonoa i le pamu e lua ma nonoa i le pamu e lua o le pamu ma le lima o le pamu ma le pamu e lua.

Partex. O nei pamu e fai ma lenei: i luga o le perio i le latou le toe sesega, o le seti o maalolo o loʻo feaveaʻi ai le malosi o le vai. O le faʻamatalaga faʻapitoa o Blacks e maua ai le le mautonu o le vai o loʻo tafe ifo i le pamu i le va o le afu o le impeller o loʻo maua i itu uma e lua Talu ai o le tele o faʻailoga lautele o loʻo aʻafia i le malosi o le faʻatonutonuina, vai o le vai na faʻamalosia lemu i le taimi o le tafe, ma le isi itu, maualuga. .

Faʻafefea ona tuʻu ma faʻapipiʻi

Faʻapipiʻiina se nofoaga faʻapipiʻi e manaʻomia i le agavaa ma le tusi lesona. I le avea ai o se tulafono, o loʻo tusia i auiliiliga auiliiliina o le faʻapipiʻiina o le faʻagasologa - o le deprating ua faʻavae i le vave faia o mea faigaluega pe e oʻo foi i faʻalavelave e tutusa foi. E sili atu, o le mea moni, e valaʻaulia e faʻapipiʻi ai le poto masani a le kamupani tagata tomai faʻapitoa ma o le a e faʻatau se nofoaga. Ae i nisi tomai, e mafai ona e faʻalagolago iai i lou malosi.

O le manatu o le nofoaga o le pamu o le a fesoʻotaʻi, e aoga i le atunuʻu ma le paʻu maualalo. I le taimi lava lea, o lona autu autu e fesoʻotaʻi tuusao i le autasi o le sapalai vai sapalaiina o loʻo tuʻuina i le pito i lalo poʻo le eleele (i le va o le priston ma le malosi o le 0.002- O le vai e ala aʻe i le vai i luga o fola, e latalata atili i nofoaga o le faʻapipiʻiina o paipa o loʻo faapipiiina ma le siʻitia o le siʻitia o le paʻu i le paʻu o le plummini. Ina ia aloese mai papa, o le fasi vai sapalai e tatau ona sueina e aunoa ma ni solo ma luga ma liliu ai. E tatau ona faʻamau lelei faʻavae i le paionia, o le a le toe aloese mai le faʻafitauli ma omiga.

Afai o le malosi o loʻo tipiina ma le matata o le a fesoʻotaʻi ai le pamu, i ai se masini faʻamaonia e tatau ona faʻatinoina i luga o fesoʻotaʻiga o loʻo aʻe ai le pulu o lana maea ma le outlet. I le faʻatusatusaina, o le pamu fale ua tutoʻatasi.

O meafaigaluega uma na avatu mai i fafo e uiga i le sili atu i le faiga o le gaosiga o le gaosi oloa. O lea, mo le tatalaina o le pamu o le gaosiga o Siamani, o le faʻatagaina o le fuafuaga o le eletise i le eletise eletise mai le numera o le 6-10%. E ui lava i faiga puipuia, "ma le faʻailoga o Groud ma Voltage oso le leaga aafiaga o le eletise eletise. O le mea lea, i le faʻaopopoina o le nofoaga, e tatau ona faʻatau se mea malosi ma le malosi o le artabilizer.

Tuu!
Ali flex
Tuu!
Ali flex
Tuu!
Ali flex

O le Mesh faamama (a) ma le alatoto alatoto (b) o loʻo tuʻuina atu i le iʻuga o le mamafa o le mamafa o le faʻamalosiʻau i le Rigdid Spiral

Le Komiti Faatino Fonotaga Faʻafetai Faʻafetai, Talo, "o Avan" ma le "Faanoanoa" mo fesoasoani i le tapenaina o le tusitusiga ma aumai ni ata puʻe o le sauniaina.

Faitau atili