Aufaigaluega laiti

Anonim

Lata mai nei atinae i le malae o le eletise eletise afifiina. Faʻataʻitaʻiga o nickukes ma fesuiaʻi mo potu o tamaiti. Ergonomic vaega.

Aufaigaluega laiti 13245_1

Aufaigaluega laiti
Abb.
Aufaigaluega laiti
Legao.

Faʻatomuina o pepa, o le tuʻufaʻatasiga o le pogisa ma le uʻamea lanu, o nei oloa o le a avea ma leo pupula i totonu.

Aufaigaluega laiti
Abb.
Aufaigaluega laiti
Tusiata fale

I. Yakautis

Ata V. Neftudo

Mo le maualuga-tech, modular voluma, fou pepa ma "cosmic" mea

Aufaigaluega laiti
Selemen.
Aufaigaluega laiti
Jung.

Tioata ma uʻamea-lelei filifiliga mo totonu o le fale i totonu

Aufaigaluega laiti
Merten.
Aufaigaluega laiti
Ensno.
Aufaigaluega laiti
Merten.

Tago ki ma timer o le a fausia ai se siosiomaga o le lumanaʻi i lou fale mautotogi

E fia taimi o i ai le fiasefulu o taimi, o lo o sao ai fetaomi ki, ae le o le ulagia i ai pe o latou foliga. I le taimi nei, o tagata gaosi tele o loʻo valaʻaulia e taʻitaʻi mamanu e liliu ai uaea i elemene atoa. Faʻatusatusa "mea laiti" o le a aumaia i totonu o totonu o lagona loloto.

O le taimi nei e tele mea e fia inu ai ile maketi. O polo eletise nei (i le faʻauiga o fesoʻotaʻiga ma e leai, ma ie puipui puipui), komepiuta, TV ma nofo ai, lua potu Buills, pasi, ma le deteccce gaioiga, otometi, lagona), sverchulators (diversion, faaopoopoga, faila faila. Ile taimi lea, o le faasologa o taimi tagata gaosi e aofia ai masini mo le moli mataʻupu faʻatonutonu faʻatonutonu faiga ma le faigata. E le gata i lea, o oloa uma o le tasi le aoina e ese mai i se tasi mamanu.

Aufaigaluega laiti
Jung.

Mo faʻavaʻa, o mea eseese e faʻaogaina - mai le palasitika i le auro.

Aufaigaluega laiti
Selemen.
Aufaigaluega laiti
Vimar
Aufaigaluega laiti
Simona, swarovski crystals
Aufaigaluega laiti
Fontini.

O le tulaga tulaga ese o oloa e sili atu ona fiafia i ai, ae latou te manaʻomia se faʻatulagaina o loʻo i totonu.

Aufaigaluega laiti
Abb.
Aufaigaluega laiti
Weesen.
Aufaigaluega laiti
Selemen.

O le lanu faʻapipiʻi e faigofie ona "taʻalo", e oʻo i le aʻafiaga manaʻomia

Lau Filifiliga

Aufaigaluega laiti
Ua ofoina atu ia Herden ia se mauoa mauoa o seti o filifiliga eseese e mafai ona e mauaina oloa lea e fetaui mo soʻo se fale mautotogi. E fuafua uma lava i le ofa o le mea e tupu ai - o lau po o le decorator ma paketi (tau o oloa - mai le 100 i le 1500 rubles). O le masini eletise eletise, pei o se tulafono, ua fausia e se modular mataupu: tasi pe sili atu masini ma le teuteuina o le lautele. O le mea mulimuli e faia i palasitika, o laʻau lea, o le laufanua o le natura, apamemea, comeninum, uamea, ma chrome-goto. E oʻo foʻi i "Chammeron", suia lanu faʻalagolago i le moli (sima, Italia). O le filifilia o se aofaʻiga faapitoa, e mafai ona e suia le lanu o faʻavaʻa pe tuʻufaʻatasia le tele o faʻavaʻa, ki ma faʻaopopoga fuafua i le lanu tali o le potu o le a faʻapipiʻiina. Mo se faʻataʻitaʻiga, oloa o le Delta Viti Rainric (Slainmen, Siamani), o loʻo aofia ai se faʻavaʻa, taga ma le faʻaʻoleʻole, Prey idr. O nei mea uma e tofo i mea uma e avea ma mea elemene ma mafai ona faʻatulaga ni leo.

Aufaigaluega laiti

Suamalie susulu leo-e le taua-o le le taua, ae matua manaia fofo mo i latou e filifilia "olaga i le lanu." Latou te faʻatagaina oe e maua ni aʻafiaga ese.

Ata: Mette.

Aufaigaluega laiti

Giswis switches o le uluaʻi foliga, pei ona le mafai ona ofi i totonu i totonu o le pop art style.

Ata: Gewis

Aufaigaluega laiti
Tufuga

N. Siruit

Ata V. Neftudo

Pop Faʻalauiloaina o loʻo iloga i le faʻavaeina o ata tifaga ma le faʻaʻaisa metotia, faʻavaveina o nofoaga ma lanu efuefu palasitika

Aufaigaluega laiti
Abb.

Eseesega o le a aumaia lana tusi i le tagata faatau

Aufaigaluega laiti
Legao.

Afai o le sitaili i le mulimuli auiliiliga

Aufaigaluega laiti
SIEMENTS O lou fale mautotogi, o le mea moni, ua i ai le "fale e leai se tilivaina", tulaga ese uiga. Pe o loʻo latou faʻatali i ai, e foliga mai e le taua tele, pei o kife, fafo atu .P.? Afai e le faigata le tali, e le faigata ona foia lenei faʻafitauli. Ave seeri 1930 (bereker, Siamani). O oloa le afu o le uliuli ma le paepae o le a faʻamanatuina ai le siosiomaga o le 20-30s. Xxv. Exquilite Repro (Bronze, Wool, Upega Tafaʻilagi Pepa) - Fentini College (Sepania). O le tusitala o le tusitala - o le Simon Fratwork (SPAY) ma le faaumaina o Crystals Sworovsk - fafagu ai mea leaga. O le faʻavasegaina o le vaega o le lanu o le platinum ma le apamemea o le alpha neo faʻasologa (ABB, Siamani). O i latou e fiafia ia Aveat-Garde o le a fiafia i le aoina o Delta Shiente (Slainmen) - O oloa e le masani ai i le lanu. Stud Tech Soure (BICINO) - siliva mechanisms i matte po o gusssiy o le a faamalieina ai i latou oe filifili maualuga-tech. E sili atu le fiafia i le mea e le masani ai fofo i le BICINO i le Gradino ma ki o le tioata ma ki, i lalo ifo o le mea e mafai ona e faʻaofi ai soʻo se ata Fana. Aitema merte (Siamani) mafai ona piki i luga mea faitino mo sitaili eseese - mai le au masani i le deco. Mo tagata fiafia i le Ecogy, na faia ai le faataamilosaga o Delta Nation - o oloa na faia o le natura fafie o le laina, ma e puipuia ai ma le faʻapitoa faʻapitoa, o loʻo puipuia ma lifi. I le auala, o nei faasologa na faʻatuina i le lauiloa Konstantantinovsky mal ("Malaiti o Faʻamasani", Petersburg). LS MA LE FAIGALUEGA (Jung, Siamani) o se tofa tulaga o Satin Glass ma Aluminium. B2007G.ABB na tuʻuina atu se faʻasologa o le "Steel" - e ese mai i luga o tamatamailima i luga o uʻamea. O le ata o le ECO 60 Series (GeWiss, Italia) fetaui i soʻo se totonu, mai nei aso nei ma le masani. O le fesoʻotaʻiga e i ai se pepa vaivai ma tulimanu tulimanu, e leai ni scratches i luga o le matte peleue.

O loʻo i ai ni masini sili atu mo fafo atu o le faʻapipiʻi - simon 73 (simon). Latou faia i le vevela-malosi palasitika. O lanu o le CD 500 faasologa (Jung) e fetaui ma le Ral fua, o lea, pe a uma le faapipiiina o le a vaaia.

Afai e te filifili o loʻo e manaʻomia se isi potu potu, o elemene o loʻo avea ma elemene e faigofie ona suia.

Aufaigaluega laiti

E faaalia e le amio lelei foliga o le tioata o ipu tioata, uʻamea, fafie.

Architect A. Palekien

Ata V. Neftudo

Aufaigaluega laiti
Merten.

Uiga loloto, moli, laki ma galuega masani - uiga ese o le itu o aso nei

Aufaigaluega laiti
Selemen.
Aufaigaluega laiti
BICINO.

I totonu o lenei sima foliga e faigofie ona ulufale i ituaiga eseese

Aufaigaluega laiti
Merten.
Aufaigaluega laiti
Selemen.

O le faigofie faigofie o le sili atu o le tutusa o foliga ma lanu. O ia oloa e le "otaota" totonu

Mo le aupito itiiti

E te manaʻo i lau tama i le afiafi e le faʻapaologa, ma fiafia e moe ma le fiafia? Filifiliga matagofie mo le Smion 82's FIT (simon). I luga o le tumutumu o ki, pe a liliu le auala, e te vaʻai i luga, e te vaʻai i le la, o le urosa poʻo le aisa, pe a foliga mai ua matala i fetu. O le a le mea e le o le poloka mo se tala fatu mo le po? (Moni, mo na tagata Maʻoga, oe "i taimi uma lava le fanau i lana taga," e ofo atu e B tausicono se faasologa o le masina.) Aloese mai le le fiafia o tamaiti o le a fesoasoani i scortive i puipui puipui . Ecology PADs e aoga le taliaina i Soures oloa - mea uma e faʻaaoga i le gaosiga o oloa e le o iai ni mea leaga ma alia.

Aufaigaluega laiti

O le lalolagi matagofie e mafai ona faia e faʻaaogaina ai suisui ma meataʻalo poʻo tioata, e faigofie ona suia ata.

Ata: Simona.

Aufaigaluega laiti

I le potu o lea o le tamaititi, aemaise lava le filifilia o auiliiliga uma o le tulaga, aua o lagona o le matagofie o lo o faataoto i le olaga.

Tusiata T. Chistyayakova

Ata D. Rossikov

Aufaigaluega laiti
Oloa o le SIME SIMON LORINE - AOAO LE AUALA E AʻI AI LE FAʻAPITOA MA FAʻAFANUA
Aufaigaluega laiti
Weesen.
Aufaigaluega laiti
Selemen.

O oloa laupapa e matagofie, siosiomaga faauo ma manaia le tago atu.

Beauty ma le faigofie - asthetics o le lumanai

E tusa ai ma le TRononomics Manaʻoga, o le fesuiaiga e tatau ona faʻapipiʻiina e tatau ona faʻapipiʻiina e faʻapea e talafeagai le faʻaaogaina, aunoa ma le toso o latou lima. O lona uiga, latalata i le faitotoʻao le faitotoʻa, ma a faʻapea e i ai se tuaʻuga, e avea ma faʻailoga sili ona lelei i le pogisa. I auiliiliga le auala e mafai ai ona faʻataʻitaʻia le faʻapipiʻiina o meafaigaluega eletise, o le a matou taʻuina i se tasi o numera nei. O lenei ona o lenei mataupu o loʻo tatou talanoa ai i mea o le a faʻafaigofie ai ona faia e galuega le faʻatinoina o le olaga ma faʻafiafiaina i tatou.

Aufaigaluega laiti
Architests spogrars

M. VyATkinkin,

O. Chashchina

Ata Saunia e E. LLAIA,

P. Lebedev

I le fale mautotogi, "styled" meafaigaluega, e taua tele le mafaufau lelei i le tulaga o le eletise eletise

Oloa le malamalama-iuga (dimemer) faʻatagaina oe e suia le malamalama malosi. O lea, faatasi ai ma le fesoasoani a lenei masini e mafai ai ona e pulea le pupula o moli moli o lamepa, ma mata o le a puipuia mai i le faʻafuaseʻi o mata o le potu e faʻateleina ai le potu e faʻateleina ai le potu. O le Ring Rownight faataamilo i le Pule Faʻatonu o le a le faʻatagaina oe "leiloa" le masini. O le damemers o loʻo faʻaseʻe pe paʻi, o lena, o loʻo faʻatino ai le fetuutuunai i le liliuina o le faʻamau poʻo se moli moli i le ki. Faapipiiina o le faatufugaga adensors i le gaioiga a le tagata. O loʻo tuʻuina i latou i le auala poʻo le faasitepu, o le moli o le a malamalama i luga ma ou foliga. Saunia suiga ma le detectors. Pilot Backlight Pulea Suiga faʻaalia o le masini aveese mai ia te oe e le tapeina. Puleaina (Cross) Switches galue i paga: O se tasi o latou e mafai ona aofia ai se filifili (fai mai, i le lauʻeleʻele), ma pasi i le potu malolo). Ua fuafua le au leoleo e puipuia ai le filifili mai le puʻupuʻu matagaluega ma sili atu.

E i ai 'au i luga o le ejector erk, o loʻo iai se faʻamau faʻapitoa: Ua e oomi i totonu ma le mosk "saoloto"; Sokes ma timer- ma le taimi, e mafai ona e setiina le taimi mo le liliu i luga ma tape le masini fesootai. Sili atu le popoto i se tulaga o loʻo faʻaaogaina ai le faʻasinomaga - O se moli faʻapitoa o le faʻailoga, pe iai se voluma i le fesoʻotaʻiga, faʻapea foi ma le tele o le suavai. Na ofo mai e le mini-koluma o le fale Sipaniolo o le autotokaina o masini eletise e mafai ai ona sefe le avanoa pe a e fesoʻotaʻi le tele o mea eletise. Faʻatulaga masini mo le Tau Pulea, Faʻaputuputu faiga, ma masini uma e mafai ona teuteuina i le mamanu ua e filifilia.

I le atamai o lou saogalemu na faia e se faʻasologa o le uaea faia mo potu ma le heady headyom: hoxod, Farani, o le sami, apera (arch-ded (arch-prew (anch O faasologa o le Jung Series, e mafai ona fasiotia ni teemen i se galuega mosos.

Aufaigaluega laiti
Selemen.
Aufaigaluega laiti
Jung.
Aufaigaluega laiti
Merten.
Aufaigaluega laiti
Ensno.
Aufaigaluega laiti
Legao.
Aufaigaluega laiti
Ensno.

E mafai ona e faʻaaogaina oloa o le a faʻaopopoina le faʻaopopoina o le tulaga.

Aufaigaluega laiti
Pepe.
Aufaigaluega laiti
BICINO.
Aufaigaluega laiti
Simona.

O le fale faaonapo nei ua faateteleina ma masini e fai ai ma le faigofie - dimemeters, hirmes, dayensors ma isi.

Le Komiti Faʻatonu Faʻafetai Abb, Bounisi, Jwiss, Lenten, Teemen, Wessen Skical Digikal Engicalment mo fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le aʻoaʻoga o mea.

Faitau atili