Ribyak tamaloa

Anonim

Tolu-potu potu potu (101.4 m2) i le fale fou o St. Petersburg: O le aftersburg: e masani lava o le fagotaga.

Ribyak tamaloa 13333_1

Ribyak tamaloa
Tuaoi o nofoaga o loʻo vaʻaia mai le potu malolo. I tua atu o le faasee o vasega vaaia o le faitotoa vaaia i le potumoe. E tusa ai ma le tusiata, o le ulufale atu i potu i totonu o potu o loʻo i ai i le "inter onter" sone i le va o le alatele ma o se tagata nofomau

Ribyak tamaloa

Ribyak tamaloa
Faʻavasega i lalo o le mea sili e tupu i le lobby fuaina o le paʻu. O le pagota e tautua mo le ofu pito i fafo o le malo ma le ofisa aloaia a le tagata Sharcrobe, o le Samerrel - Mo le fagota meafaigaluega

Ribyak tamaloa

Ribyak tamaloa
Pipi i luga o le faatafafa foliga ma lapisi tele i luga o puipui o le faletaele - tuuaia i le "tane" ituaiga o mamanu. E manaʻomia le pule o le le saʻo.
Ribyak tamaloa
O isi nofoaga teu teuina o loʻo tusia i totonu o se tamaʻi tagamea. Le masani ai fofo: O lea e lua taavale - fufulu ma mago. Peitai, ina ua uma ona toe foi ma le lelei fagota, e foliga mai e le o le a le afaina
Ribyak tamaloa
Fuafua aʻo leʻi toe faʻatulagaina
Ribyak tamaloa
Fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina

O le pule o lenei St. Petersburg fale mautotogi o se falani tele, lea na aafia ai lona manaʻoga masani: sa manaʻomia le tuuina atu o le tele o fale gaosi. O le asconil, o ancnic asteetics o le totonu lagolago le lagona, e masani lava ona faifaiva fagota.

Ribyak tamaloa
Maualuga Malamalama

E toetoe lava ona faʻaalu i le taualuga ma faʻamanatu i le folau-pito i luga o le potu malolo, e pei o le siiina. I le umi

O puipui o fale talimalo ma le maualalo o le fatafata o dimit i luga o le nimi-dot moli

Ma tamai papatusi, apeʻapeʻa ma potu mumu, toʻafilemu, leai se tino o pathos mamanu, e fetaui lelei - mea uma e fetaui ma le tofo o le fale mautotogi. Architect Astastia Mandicheva na faaitiitia le tele o auiliiliga - e ala i le natura o le atunuʻu e tatau ona faʻamalosia, taofia, "tane". I potu potu uma, lima puipui ma le talepeina e feteʻenaʻi ma le lanu lanumanu meafale ma se teuteu teuteu i le "Ekopgita" Gamma "Gamma" Gamma "Gamma" Gamma "Gamma" Gamma. Gamma. Dressers, sofa, moega, cuch ma malutaga e filifilia ina ia maua ai le sili ona maualalo le sitiseni. O loʻo 'e faʻatasi ma laina o galu ma faletupe maualalo o le vaitafe i matu.

Iw okeut, ma i le faʻauma o loʻo i ai se taʻaloga i luga o le sili ona manaia. I le va o le potu tele ma le potu malolo na tuua ai le manaia o le tatalaina o le tatalaina (pe a manaʻomia, e mafai ona tapunia ma faitotoʻa faitotoʻa). I le taimi lava lea, o le potu malolo e tuʻufaʻatasi ma le potu 'ai ma le umukuka. I le taimi mulimuli, e mafai foi ona e alu i fafo o le potu tele, e ala i se fusi tapunia faitotoʻa: O le meaʻai tutusa uma e le tatau ona foliga pei o le "pata o le fale.

Alofa musika

Ribyak tamaloa

O se fiafiaga manaia e leai se isi mea e sao i se malologa atoatoa. O le mea lea, i ni tulaga taua e lua o le fale mautotogi, pe a sao le tagata i ai nei musika. O le a talepe le leo mea faigaluega i totonu o le koluma lea e faʻapipiʻi ai le vaega TV, ma o le puleaina o lenei auala uma e faia mai le nofoaga mamao. O le lona lua o le fale o loʻo i ai: O le koluma o loʻo fausia i totonu o le Crywall Cyalated ma e tu i luga o le laulau, i le laina tasi ma lamepa. O le CD Taʻalo lava e faʻapipiʻiina i le potu malolo.

Ribyak tamaloa
O failauga a le ACUSCACTers o loʻo faʻamamaina i se solo solo ma le pito i tua o loʻo vaaia o le okeni o le okeni o le potu malolo o le potu ua fuafuaina e malolo ai. Toeitiiti lava o le Monochrome Palette e toe faʻaleleia ni leo e lua, le nofoa ma le pito i lalo, ufiufi i le paʻu mumu. O se mea e le masani ai lagona o le paʻi atu i le fola i potu nofomautasi ma se umukuka: O le mea moni na foliga mai o le ata muamua, o le mea moni, oona, oona inisiua i lalo o le maa masani. E leai se mea na tupu i totonu o le umukuka ma le puipui o le umukuka, e aunoa ma se asu e tasi le asu, faasaga "afu" ma le laulau e latalata i ai. Na faʻafefea ona e faʻafoeina le ausia o nei saʻo? E faigofie le faalilolilo: O se mamanu tasi lea na faia o Fonona. O nei mea uma o nei o nei, o le faʻatauaina o faʻamatalaga o loʻo faʻamatalaina i le moni o le faʻamaoni o le tino ma le mafaufau,
Ribyak tamaloa
Tusitala puipui (Omexco)

ma oona fola e maua ai le lagona o le fesoʻotaʻiga

ma le natura.

O lanu e mafua ai ona "alofa" fegalegaleaiga: Silky, ma se moli moli faamanatu o le vai, tapuni fola

Ma o puipui e uiga i le au ma le laʻau i le tagata fiafia o le malolo i le itu i matu o le natura o le natura o le natura, i le leoa. Soʻo se uiga i le tagofia o pepa ma lanu e foliga mai e sese ma le talafeagai.

O le leai o se mea e le o le mea moni o ni faʻamatalaga auiliili, ae e oʻo i le le talafeagai strokes o uiga foʻi o le potumoe ma faletaele. Lima sikuea niniva ma faʻamalamalamaina i luga o le laupapa, video ma Audio masini i le pito i tua o le parobe, malo ie puipui i le pasgis ma le avanoa i potu matatatalu vaʻai. A o le faletaele, naʻo le lua eseese faʻailoga o le faʻasaga i luga o aʻa ua tusia iinei - i lalo o le totonugalemu ma luga o le fola.

Lenei Inter Insior e faʻaalia atili ai atinae, o le le mautonu foliga mai o eseese mea lelei ma teuteu amioga a. I mea uma, e manaʻomia e lē ona faʻaali lona tagata. O le vai o le vai mai lea o le a na o le a manumalo, avea ma sili atu le lelei ma le matagofie.

O le atoatoa lamolemole ma e mautinoa lava o le umukuka o le umukuka "apron" ma le laulau toso liliu le potu galue i le faaauauina o le pito i luma o le pito i luma o le pito i luma o le pito i luma o le pito i luma o le pito i luma o le pito i luma o le pito i luma o le pito i luma. Avanoa ona o loʻo i ai se tasi o loʻo fausia mai le coriana. Muamua o le okaina, i lalo o le tulaga tonu, faia eseese auiliiliga. Ma, ua uma ona iai, na latou faatinoina a latou mea e sui ai i le ato. O le iʻuga o le fufuluina, o le countertop ma le puipui latalata i ai sologa lelei "tafe" i le tasi ma le isi. Le tutusa Corian e le mitiia manogi, lea e taua mo lē e ona, pei ona ia alofa i lana lava iʻa saunia.

Overpowering

Ribyak tamaloa
Tusiata fale

Aistassia Marchea fale mautotogi o loo i ai i le fale-fou fale. E le mafai ona faalavelave le faʻaaogaina o le gaosia o le tele o puipui o loʻo faʻagaioia i le faʻamalosi e aunoa ma le faʻalavelaveina o le fausiaina o mea.

E masani ona ou tuʻuina atu i tagata e tele ni filifiliga o ni filifiliga e filifili ai. E le gata i lea, o manaoga o le e ona le fale maulalo na gata i le lisi o nofoaga talafeagai. Aemaise ai le taulaʻi i luma o se kapeneta. O lē e ona o se isi aliʻi talavou; Pe a faia e ia se aiga, e mafai ona liliu le tofi i se vasega pepe. Sa ou mauaina auala vavalalata i le ulufale, ma le tagata faatau malilie faatasi ma lenei. O le iʻuga, na faalauteleina ai ma liliu le vaega o loʻo iai i se potumoe. E maua ai le ulufale atu i le potu aoga, o loʻo fuafuaina mo le teuina o meaola meaʻai ma mea faigaluega. O potu laiti e lua, na fausia ai se potu tele tele, lea na tuu ai le logzed Loggia o tuaoi. O le potu 'eseʻese, o le umukuka ma potu malolo, na fuafua e tuʻufaʻatasia ai, ma o le kuka o loʻo vavaeina e se tamai vaevaega ma e tuʻuina atu i se isi ulufale atu. O le potumoe ua faʻaogaina i o latou lava potu o le laʻei.

I le talosaga a le 'au o le fale, o le fale laupuea talafeagai ma le faletaele malo. Aresthics o mea uma e lua e le fiafia i ai ma mafaufau atoatoa i se mafutaga faapitoa. 'I gata o loʻo avea ma fale' auʻauna i le fale o le fale.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Ribyak tamaloa 13333_15

Architect: Anistasia Marcheva

Matamata i luga

Faitau atili