Lei

Anonim

O le fale o le 153 M2 ma se mea lilo: o se fasi vaipupuni o se lagolago mo le atoaga o le fola o le fola lona lua, ma o loʻo tautau mai ai le puipui i fafo o le ea.

Lei 13342_1

Lei
O le nofoaga o le itu i sasaʻe o le fale i le tulimanu e alu loloto i totonu o le fale, tatalaina le umukuka o le faitotoʻa o le faitotoʻa

Lei

Lei
I le ogatotonu o le lautele o le sone, tua o le maualuga o le afi mumu, faaauupegaina ma se faletaele. O le tulaga faʻapitoa o loʻo i totonu o le pusa faʻapipiʻi, tapunia mai le iʻuga ma le lautele-laasaga. O le lua nishosh ua aliali mai, lea e faia ai le fausia o le Kapeneta
Lei
E mafai ona e alu i totonu o le itu i matu o le potu, a le o le ofoina atu o le magalafu i le itu tauagavale, pe pasi atu i le auala, o le taʻele o le faletaele ma le vaitusi
Lei
Le lautele o le fogafale lona lua o le fogafale lona lua, o le tautau i luga o le siosiomaga i fafo, o loʻo fuafuaina ina ia le faʻalavelave ai le tagata paopao
Lei
Potu malolo i saute, na foia i se paʻepaʻe paʻepaʻe, o le elefane o le aso e tumu i le la, faʻataʻamilomilo i luga o faamalama-showcases
Lei
O se fale faapitoa o se magalafu. O le ogalaau o loʻo aofia ai le chammed piliki ma ua faʻauʻuina i totonu o le faitotoʻa ma le Discractory tioata. Vaapiapi Nichhe tautua mo le teuina ma mago
Lei
O le fuli o le fola o le fola o le fola lona lua e manaia. E faia i le tulaga o le uʻamea uʻamea uamea ma se chrome-faʻapipiʻi luga, e oʻo atu i le taualuga.
Lei
O meafale umukuka ma le fausiaina o mea faigaluega o le aiga o loʻo faʻaalia e le faʻamalositino geometric foliga. Blue Brown Trades, teuteuina ma vene o le fafie masani, foliga o foliga mai ma ogatasi ma se vaega 'ai
Lei
O le sitepu e tau atu i le fogafale lona lua adjain le puipui pe a fai o le fata laupapa o loʻo faʻatulaga i lona umi atoa. Tutusa le faʻataʻitaʻiga e tasi e ave ai se tasi o puipui o le kapeneta

Lei

Lei
O le pepe e lata ane. O le tulaga i le va oi latou na faʻaaoga mo se masini o ni fata e lua, o isi taʻitasi e ulufale i le potu lata ane. O faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa o loʻo faʻaseʻe ai palu. Tatala, latou faʻatagaina oe e faʻalautele le potu avanoa i le tau o le tau o le alatele
Lei
O le faʻaataina o le sirror spacious shorrobe vaʻaia faʻalua le vaega o le potumoe o matua
Lei
Fuafuaga o le fola
Lei
Fuafua o le fogafale lona lua

O le le mautonu o le tusiata o lenei fale o lenei fale i le taimi muamua. Ia ou sau mai vae i lou ulu. O le Pa tioata maaleale o se lagolago mo le atoaga o foloa lona lua, ma o puipui tumau o loʻo tautau i luga o le ea ... a e ui i le fausaga o le fausaga o le fausaga i uʻamea. O le mea lilo o luga o le faavae o le uamea faavaa.

Lei

2.

Vaega o le fesoasoani faalenatura na fuafuaina le filifilia o avanoa mo fale fou. I lalo o le fausiaina o le fale autu, o le sooupu i saute o le togalaʻau tuai sa taʻaʻitia i le itu tuaoi o le "taʻutaʻua" o lea e mafai ai ona faamemelo i sauvai feagai ma matu - togalaau toto. O le mea lea o le laina, mo se fale taumafanafana ma le sauna, o se tasi o le paie i lalo o le papy o paolo fua o laau na maua.

Le faavae o le ulu

I le fatu o lenei fale nofomau - o se faʻavaʻa uʻamea. E aofia ai ma mea faʻapipiʻi lagolago, o loʻo i luga o le sikuea o le papa (100100mm), ma le faʻaupuga o loʻo iai (200mmm). O le autu o le 12 na latou fai mai e 12 lagolagoina faapalepale, mo ia na o loo faataoto le aofai o le aofai o le faavae. I le taimi lava e tasi, e 10 lagolago o loʻo i ai i tafatafa o le tino pito i fafo, ma o loʻo i ai i le fale. O puipui o le fausiaina e fausia mai i poloka lautele o fibo (estonia) mafiafia 200mm e le o ni mea laiti. O le malaia faʻavaomalo ma pou sima o loʻo fesoʻotaʻi i lalo o puipui, o le mea e poloka ai poloka o sima (350 mm) na tautua. O le loloto o le faavae o le 1.4 m. E mafanafana, o loo tumu i polsstyrey fom (50mm). O le vaega pito i luga o lona itu o loʻo faia e se sikauti faʻailo 200mm maualuga.

E leʻi uma le fesoʻotaʻiga i totonu o potu atoa o le fogafale muamua, i le itu i matu o le potu ma le kapeneta o le totonugalemu o le fale. Ua i ai i le uʻamea uʻamea e pei o le laupapa o loʻo faʻapipiʻi ai laupapa laupapa. Faʻafetai i le uamea faavaa, o le fogafale lona lua o loʻo tautau i luga o le mea muamua e maua ai le fale ina ia le masani ai foliga. I lalo o lenei vevesi, o se faʻalavelave i fafo ma le ala savali o loʻo faʻatulaga.

O puipui o le fale e fusia ai ma minerale wool esover ("sola", Lusia) mafiafia o le 150mm, o papatusi o papatusi o loo tuu i sela o le laupapa laupapa. Luga o le ofe o le matagi o le matagi. O le teuteuga o le pito i fafo o puipui o loʻo faia i totonu o laupapa (100mm), fetaui lelei ma le tasi ma le isi ma le moni aʻiaʻi. Ina ia alu le laʻau mo le taimi, o le laʻau na mauaina se siliva faalenatura-pa efuefu, na tuʻu ai lona la ufiufi e aunoa ma le puipuiga o le tuufaatasiga. O le avanoa o le va o le vanila i le va o le handpprooful ma laupapa laupapa.

O le taualuga o le taualuga, pei o le au utupoto o loʻo i totonu, i ai se pusa laupapa. O le taualuga e fusia ma minerale fufulu isover (250mm) ma o loʻo tuʻuina atu i le matagi feololo. Sa fausia e le vai le sao o le susu vaisu ma o fagu papatusi, ma le va o le matagi ma vaega tau suavai, moega, vertaving ua totoe. Mai luga o Salan Green Gimu aʻe (faʻavae: Membrane, iliili, geothetex, eleele, turf).

I itu uma o le lalolagi

O le foloa muamua ua tofia i se sui sone: O potu nei e lua o potu malolo (i le itu i Saute ma Northern Vaega o le fale), Watchen, Carchen Mai le Windows o le potu malolo i matu ma o le ofisa, o faitotoʻa faitotoʻa o loʻo i le itu i matu o le togafiti e iloa manino ai. Ae o le e ona le fale na faʻaalia le manaʻo o le a oʻo mai ma le fiafia o feau mai le umukuka i le itu i saute o le fausiaina. O le tusiatusi o se fofo lelei: o se vaega o le pasa i sasae i autafa e matua loloto i totonu o le fale, o lea ua tatalaina ai le iloiloga talafeagai. O le iʻuga na te faia le matafaioi o se tulaga o se i totonu ae leʻi ulufale i le fale.

Lei

Lei

Lei

I le fogafale muamua o loʻo i ai se kapeneta o le e ona. O lenei avanoa o le fuʻa ese mai le sone o le potu malolo ma se faʻaseʻe pa puipui, o loʻo avea ma taimi e fai ma ituaiga o le fale i le vaitusi. Faʻafetai i lenei vaʻaiga, e mafai ona faʻaʻeseʻese le potu. Afai o le vaega e faʻaofi, ua avea le kapeneta ma vaega o le potu o le itu i matu o le potu. E ala i le faʻamalama-showcases e faʻaalia ai se vaaiga matagofie o le faʻatoʻaga tuai.

I le fola lona lua O loʻo i ai se potu moe o le 'au i le laʻei potu, e toalua, faletaele, faletaele ma nenera. O loʻo feagai potu tagata totino o loʻo feagai ma saute, o lea e tele le la. O le potu ofu ma le faletaele e tu i luga o le itu i matu, ma o le ao na tulia i totonu o le Mansard Windows Volux (Tenimaka) faʻapipiʻi i le taualuga.

Lei

Lei

Lei

I le faletaele, i luga o le fogafale lua, o se tuʻufaʻatasia o le fola sa faia: o le fola laupapa na taoto i le hashbanin sone, ma o le foloa o ufiufi i le faletaele.

Tatala tuaoi

O le foloa muamua e foliga mai o puipui i fafo. O le Pa maota uma, toetoe atoa afa o sasaʻe i sasaʻe ma se vaega o le itu i sasaʻe, o faʻamalama lapoʻa faʻamalama. O lea, laufanua o loʻo i fafo atu o faamalama e avea ma tuʻufaʻatasiga o totonu o le totonu o le totonu, ma le tuaoi i le va o le totonu ma fafo atu. O tuaoi i le va o soo se tulaga e tutusa foi le faʻatapulaʻaina ma ona o le le mafai ona totogi vaega i totonu, lea ua mafai ona totogi le faʻavasegaina. Na ia faʻatagaina le tuʻufaʻatasia o le potu e aunoa ma ni elemene faʻaopoopo. I se faʻaopopoga, o le lagona o le lotogatasi ua maeʻa ona ona o se homogenous folauga mai se laupapa laupapa ma o se laupapa laupapa laupapa. O loʻo i ai i luga o le lanu o le laʻau o le laʻau o le laʻau masani o laʻau masani, o loʻo faia le paʻepaʻe: e faia le potu e sili atu le lautele.

Saogalemu mafanafana

I le offseason, e vevela le fale ma le fesoasoani a se magalafu. Ae le o le tu i le taumalulu, o le a faagasolo se vai vevela. Alminim Convectors faʻapipiʻi i potu uma, ma vai mafanafana vai o loʻo faʻatulaga i le faletaele. Vevela i le fale e sapalaiina se lua-mataga boour bouler (o le assonma Anu, Mosonnia), galue i luga o Grang Granules. I luga o le siosiomaga saogalemu, e tutusa ma kesi suauu. Mo le teuina o suauu, o se potu vavae ese e manaʻomia, o lea e faʻapitoa ai le potu faʻapitoa o le biilir e tulaʻi mai i fafo atu o le fale o le taumafanafana. O lenei filifiliga na mafai ai ona sefe le avanoa aoga o se fale nofomau. Mai le potu poler i le fale, i lalo ole fesoʻotaʻiga o le vevela ma le vai vevela o loʻo fesoʻotaʻi.

O le faʻalauteleina o le tau o le tau * fausia o le fale ma le atoa o le 153m2, tutusa ma le tuʻuina atu

Igoa o Galuega Aofai o tau, olo. Tau, olo.
Galuega Faavae
Ave ni axes, gaioiga, atinae ma le malologa 95m3 340. 32 300.
Oneone base masini, lapisi 170m2. 84. 14 280.
Le masini o faʻavae i lalo o pou, sima laupapa 12m3 1800. 21 600.
Masini o faʻavae o tipolo mai poloka sima 25m3 1620. 40 500.
Mauaina o papatusi o le faamalosia sima 19m3. 1760. 33 440.
Le masini o le sifi ma le faʻaseʻe 350m2. 112. 39 200.
O le eleele o le eleele e Dump Dicks 95m3 189. 17 955.
Atoa 199300.
Apalai mea i luga o le vaega
Mamafa mamafa 31M3 2400. 74 400.
Poloka malosi 25m3 2300. 57 500.
Nutimomo maa granite, oneone 50m3. 950. 47 500.
Masonry Mafaufauga 6.5m3 1490. 9685.
Hydrosteteclozol, bitminius mastic 319m2. 90. 28 710.
Armature, pepa galuega talita ma isi mea seti - 14,700
Atoa 232500.
Pa, o vaega, overlap, taualuga
Faapipiiina o Steel Koluma, Lagolagoina Papatusi, Tafailagi Ututu, ofutino 10 T. - 78 600.
Taofia puipui i fafo mai poloka 48m3. 850. 40 800.
Masini vaega mai poloka puipui 30m2 270. 8100.
Aoina o le sili atu 59m2. 320. 18 880.
Faapotopotoina taua taualuga 110m2. 620. 68 200
Faapilepale o puipui ma le sili atu 420m2. 54. 22 680.
Hydro, Vaopiazoop masini 420m2. lima sefulu 21 000
Masini o lalo ifo o vaega, taualuga 110m2. 320. 35
Puipui e aofia ai laupapa (mo le faʻavaʻa) 130m2. 330. 42 0loga.
Faʻatumuina o avanoa e ala i faʻamalama poloka 39M2 - 43 700.
Atoa 380100.
Apalai mea i luga o le vaega
Poloka mai le cellalar sima 51m3 2025. 103 275.
Masonry Mafaufauga 12m3 1490. 17 880.
Totogi o Steel, Steel Hydrogen, fetaui lelei 10 T. 17 100. 171,000
Paro-, matagi-, hydralic ata 420m2. - 15 500.
Faʻaʻesega 420m2. - 54 600.
Ato ato 5m3 3900. 19 500.
Mago matutu laupapa 3,5m3 5800. 20 300.
Plywood WayProof, Osb papatusi 220m2. - 41 700.
Geothextile, faanoanoa 110m2. - 7500.
Alumisina poloka, Mansard Windows Volux 39M2 - 631 800.
Atoa 1083100.
Inisinia faiga
Faapipiiina o le Swer System (Septic) seti - 47 400.
Autonomous vai sapalai masini seti - 33 200.
Eletise eletise ma plumbing galuega seti - 164 300.
Atoa 244900.
Apalai mea i luga o le vaega
Otonotoos vai sapalai seti - 70 200.
Airstwater togafitiga faiga seti - 64 800.
Fireplace (Firebox, piliki, vaega) seti - 62 300.
Plumping ma eletise eletise seti - 320 700.
Atoa 518000.
Faauma galuega
Tuufaatasia laina laina 153m2. 324. 49 572.
Purqut laupapa laupapa 132m2. 270. 35 640.
Ceramic niles, mosaik 21m2. - 14 200.
Faapipiiina, kapeteni, lolomi ma valiina galuega seti - 393 088.
Atoa 492500.
Apalai mea i luga o le vaega
Euroovanda 153m2. 490. 74 970.
GLK, CEmicIc Tile, Mosaic, Soaccac, pusa poloka, matutu fefiloi, eseese, vali, ma isi seti - 895 630.
Atoa 970 600.
*--Ctacts faia i luga o le averesi fua faatatau o le fausiaina o le fauina o le askuc e aunoa ma le aveina o tala

Faitau atili