Fausia mea uma!

Anonim

Iloilo o le Maketi mo le faʻapipiʻi umukuka o mea faigaluega: o le lelei. Matamata o ni ata o mufwawave Ovevene, Searrer, ogalaau, kukaina o laina, tagata atamamai.

Fausia mea uma! 13365_1

Fausia mea uma!
VAILI.
Fausia mea uma!
Ariston.

O le kukaina o le kuka o loʻo faʻateleina faʻapipiʻi ese mai le ogaumu

Fausia mea uma!
Domino module faasologa (siemens)
Fausia mea uma!
Dorsh Drawer Doushwasher (Whirlpool) mafai ona faia se lua eseese o le tele o le tele o taamilosaga i le taimi e tasi

Fausia mea uma!

Fausia mea uma!

Fausia mea uma!
Faʻapipiʻiina o le Wild Wooeto kapeneta 1570 x, veo 1680 x (Blomberg)
Fausia mea uma!
Tolopo
Fausia mea uma!
Bosch.

Microwave Onemu mo umukuka

Fausia mea uma!
AEG-Electrolux

O mea faigaluega "i le koluma" foliga fiafia tele ona o le ogatotonu o le nofoaga o pulega

Fausia mea uma!
Selemen.
Fausia mea uma!
Selemen.
Fausia mea uma!
Selemen.

Faatasi ai ma le fesoasoani a le domino faasologa modules, e mafai e tagata ona faʻaaogaina le umukuka e tusa ma la latou faʻaputuga mea

Fausia mea uma!
VAILI.

Afai e mafai ai, aisea e le faʻapipiʻi ai se lautele kuka kuka?

Fausia mea uma!
Whirlpool

I tausaga talu ai nei, kesi kuka kanels "kesi i luga o tioata" ua faateteleina lauiloa.

Fausia mea uma!
Lole
Fausia mea uma!
Laumata

I le tele o faʻataʻitaʻiga o le ipu ipu, o le pule o le pule o loʻo tuʻuina i luga o le pito i luga o le faitotoʻa

Fausia mea uma!
Lole

Publiction Build-in Redrigeators mafai ona faigofie ona tuu i lalo o le umukuka laulau

Fausia mea uma!
Lole

I le ata o pito i luma o le fausiaina o le fausia o le umukuka o loʻo faʻaaogaina lautele

Fausia mea uma!
Faʻapipiʻi le metotia e masani ona i ai i taimi uma. Mo se faʻataʻitaʻiga, o nei taga umukuka (Ritt) Hostess o le a mauaina e aunoa ma faigata
Fausia mea uma!
O le mama-faʻaaogaina o le vai o le vai, fuafuaina o se vaega o le suʻesuʻega poloketi i.home (Atirlpool). Fuafua i le filifiliga o le nofoaga o le tioata, o le vai o le tele o vevela ua sasaina i totonu, mai le 2 i le 95c
Fausia mea uma!
Fausia-i le chrometer (ritter). O le uluaʻi saoasaoa mertersm faʻatagaina oe e aumai le masini i le tulaga galue i sekone.

Fausia mea uma!

Fausia mea uma!
Tepanplatte (Miele). A vevela, o le curner centers ua pisia ma aoina sua.

Fausia mea uma!

Fausia mea uma!
Whirlpool
Fausia mea uma!
"Metotia o le lumanaʻi" mai i.home. Faalilituina

Nayass Dowshwasher (a). O le pusaairoobobe mumu (b) e faʻavasega i faitotoʻa o loʻo totoe mai le "Luma" ma mai le "pito i tua" - e mafai ona tatalaina mai le potu 'ai. Lautasi mo le mafanafana ma le malulu o le uma ipu (b)

O le lotoa o loʻo mafai ona tuʻusaʻo i le olaga, lea e mafai ona faʻatulagaina le leo i le umukuka i luga o le umukuka. I le sefulu tausaga talu ai, meaafale mo umukuka ma fausia-i meafaigaluega tele o loʻo vaaia o se tulaga o le matagofie. Ae peitai, o foliga o le lelei o nei masini e le o le vaivai.

Fausia mea uma!
Mimiti.

O loʻo faʻapipiʻiina meafaigaluega e mafai ai ona e faʻalatalata atu i le mamanu o umukuka ma se tulaga fou o le umukuka ma le tele o le pepa umukuka) o loʻo faʻaaogaina i le faia o le paketi. O le a le mea lilo o lona lauiloa lauiloa? Lenei, masalo, o le aoga ma asthetics e taua. I se taimi vave e tasi ma mo tagata uma, "faʻapitoa i lona tulaga", o meafaigaluega na faʻatagaina oe le faʻatulagaina lelei o le umukuka avanoa.

Fausia-i faʻataʻitaʻiga e tele kamupani o umukuka meafaigaluega gaosi oloa. E sili ona lauiloa Products i lo tatou atunuu, ua taʻua i lalo o le faailoga tau fefaatauaiga o AEG-Electrolux, Blomberg, Bosch, Franke, Gaggenau, Hansa, malo, Kppersbusch, Miele, Neff, Siemens, Zigmund Shtain, Ardo, Ariston, Candy, Indesit, Zanussi ( Italia), Beko (Turkey), Fagur, Smeg, Teka (SPAY), Electrolu), Videlpool (Swintial, Viestpool (Swintia) Faʻasolosolo le Matai le gaosiga o loʻo 'aina o faʻataʻitaʻiga o le kamupani mai Rusia ma Cis atunuʻu. O lenei, mo se faʻataʻitaʻiga, Zvi (Rusia) ma "Vaʻai" (Belarus). Tuputupu Ae ma Faua. O le aso, e mafai ona e mauaina e le gata o ni kuki iloaina poʻo ni pepa apamemea, ae faʻapena foi ona ituaiga fou. O le a matou faamatalaina le uiga "eseese o ituaiga" i lenei tusitusiga.

Lio, ma le ausa!

Fausia mea uma!
Faaluaina boiler

DG 4000.

(Miele) e aoga tele o le 30l i totonu o le fou ituaiga o faʻapipiʻi meafaigaluega, lea ua matua faʻateleina i le umukuka, o loʻo aliali mai ai le au ogaumu. YOFA O le taimi muamua o se wowwares ogaumu. O a latou ituaiga o vaega e tele ni faʻataʻitaʻiga o meaʻai i aso nei. Fausia-i maualalo-tulaga o le Microwaves tau 7- 9 afe rubles. (Mo le faatusatusaga: masani ai, ae le o le teuina o ogaumu e mafai ona maua mo le faatauina atu i le 1.3-1.5 afe.). O nei masini e le eseese i le tele o agavaʻa (masani ona sili atu i le 15-20 lita) ma le i ai o soʻo se isi gaioiga. Itu mautu o le tau o le tau - o le "pito i luga faʻataʻitaʻiga" taugata le tele o sefulu o le afe o le afe. O sea, mo se faataitaiga, e 637-1 ee (miele), Amw 545 (Whirlpool), km 9800 Em (AEG-NOFOAGA). O sea metotia e masani ona maeʻa i luga o le faʻavae o "e aofia uma ai" ma le puleaina o pulega faaletonu, ma le "manatua" i au puipuiga e sili ona e fiafia iai. O le tapunia o le fale faigaluega e mafai ona 30-35 ma e oʻo foʻi i le 40l (pei o le AMw 545 faʻataʻitaʻiga). E moni, o se faʻatoaga e le sili ona ese mai le uafu o le eletise ma le tele o taimi e mafai ona suia i le manuia.

E i ai atoa le fausia-i Mwawwave Ovens ma gaosia ma le mafai ona fau. O le mea e gata ai o lona uiga o le ogaumu e mafai ona faʻapipiʻiina i le umukuka mea, pe a fai o se faʻapitoa faʻapitoa o faʻapipiʻi o le a faʻatauina (o loʻo le fuafuaina e le o le MICWAD Modes). O, pe o tuʻuina atu pe o loʻo aofia ai pe o loʻo aofia ai i totonu o le pusa, ma pe a faʻatau atu, ona tele lea o tau (masani 3-6 afe o le a le fesili i le tagata faʻatau.

Fausia mea uma!
Se pea o le DG 4064 (Mileele) Manaʻomia se le mautonu sootaga i le suavai sapalai ma se sua pe a faʻatusatusa i le Microwave oona i la matou atunuu ae le masani ai. I le tele o auala, ona o le mea moni e sili ona taugata. O lea, o le HB 24d5561 faʻataʻitaʻiga (Slaimens), o lea e 100 (Ariston) ofoina atu i le tau o 22-25 afe rubles. ma maualuga atu. Faʻapipiʻi steamers (sili atu ona taʻua o le "apamemea kamuta ma le agavaʻa e sauni ai mo se pea paga") Faʻatagaina oe e tapena meaʻai meaai ma le auvai. O lenei fefiloi o le vevela togafitiga i oloa, vitamini ma minerale ma minerale e toetoe lava uma puipuia, ma maua ipu mauoa. I se faʻaopopoga, e mafai ona faʻaaoga Seamers o ogaumu masani (ma pito i luga poʻo lalo ifo o le vevela, grill ma faʻatasia) pe faʻaaoga le tuʻufaʻatasia o auala o oloa.

Fausia mea uma!
O loʻo ia maua le Otive HBC 84k550 (BOSCH) o oamging-Ovens e iai ni vaega aoga. Faʻataʻitaʻiga B9820-4 (AEG-Eto-eletise) faʻatagaina oe e saunia ipu televave tele nai lo le ogaumu masani. Mo se faʻataʻitaʻiga, o meaʻai gaosi ua faʻaititia i le 10%. Oe mafai foi ona faʻamafanafanaina ni nai ipu tino faʻapea i le faʻatau atu o papatusi. I le tele o taimi, kuka e faʻafaigofieina e polokalame otometi, o lea na maua ai e le Hostess ni taunuʻuga sili ona lelei ma aunoa ma le poto faʻapitoa i le fanua o kuka. Fai mai, i le DG 4000 Steamer (Milleer) 141 Otometi polokalame ua saunia! E le faʻatagaina ai le le telefoni mai i le kope e sili ona faigata i le tele o meaʻai o meaʻai, aano o manu, iʻa ma kuka le tele o ipu itu.

Toetoe o matagi uma o matagi ua gaosia i totonu o le aofia ai le lomiga. O le mea lea, o le "tuai o tagata" e mafai ona tulai mai: o fea e tu ai le masini e te fiafia ai. Muele ofo atu se faigofie fesoasoani-uamea-uamea cloiling (tau-tusa o le 5 afe orbles mo lona faʻataʻitaʻiga DG 2651 (pe tusa o le 5 afe o Ruble). E mafai ai ona faʻaaogaina le faʻatulagaina auala e pei ona tulaʻi ese ai.

Fufuluina o loʻu tagata ...

Fausia mea uma!
Whirlpool

O nisi tagata e fiafia e faʻapipiʻi se tusitusiga e le o se tasi mautu "umukuka mai", ma i le tele o faʻataʻitaʻiga, o le tele o faʻamatalaga ua malamalama. Lenei ua faia ina ia faʻafaigofie ai ona faʻapipiʻiina i totonu o le modular umukuma meafale faʻamatuʻuina, o loʻo faʻavasegaina foʻi. Uma aofia auala e masani ona gaosia e le 60cm lautele. AVT pe a e manaʻo e mauaina ni faʻataʻitaʻiga o le tulaga o loʻo e faʻatali mo ni faʻafitauli. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le numera o le 90Cm lautele panels sili atu i le 5% o le aofaʻi o faʻataʻitaʻiga na faʻaalia i le maketi. Ma, ma le seasea ona tuusaunoaga mai, le "lautele" faʻataʻitaʻiga o loʻo avea ma faʻafitauli taugata. Afai o le "masani" masani kuka kuka e mafai ona maua mo le faʻatau atu i le 5-6 afe rubles, o se faʻataʻitaʻiga-lautele-lautele faʻailoga tau 18-20 afe. O le ata lava e tasi ma ogaumu mo le lototele 90cm. Faʻataʻitaʻiga Taua 17-20 afe o rubles., Mo se faʻataʻitaʻiga akg

Fausia mea uma!
Tolopo

Ua le mafai ona manatu i le 8-9 o le 8-9 o le ormware 659 ix (Worllpool), MB 91 ix (Astity) e mafai ona manatu e tolu taimi

E le faigofie le filifilia o mea laiti - ua gaosia ai foi se leo o mea. Avatu o se metotia mafai ona aoga tele, aemaise le au umukuka i le umukuka i Khrushchev. Yves muamua o mea uma e ootia ai le aumea. E masani ona latou mauaina e ala i le "a maeʻa" i le mea autu, pe a fai o nofoaga uma i le umukuka ua leva ona tufatufa i aso ua leva. E le o le mea e ofo ai o le afu pea le ipu, ma le lautele o 45cm e taʻutaʻua tele, sili atu nai lo le, fai mai, muselu fufulu masini. O le tau o nei mea, e pei o le SRV6a63 (BOSCH), ESL 4131 (PactRolux), TIMDA) afe. Rub.

I le tasi koluma

Tele tagata gaosi oloa e maua ai le ovedddd Microwave ogaumu ma ogaumu (Steeamers) i se tasi itu mamanu. O ia faʻataʻitaʻiga o laina o loʻo i ai uma faʻalapotopotoga uma. O le mea lea, o tagata mamanu o umukuka na fautuaina e tuu se ogaumu ma se microwave oven i se masani masani, tuʻufaʻatasia ia i latou, o le mea lea e i ai pea se masini kofe e fesoʻotaʻi). E foliga mai o se mea ofoofogia ma faʻatagaina oe i le sili atu ergonomically faʻatulaga se umukuka avanoa. Lalo lafo le masini sa masani ona masani ai; I le fatafata o le tasi o le ua manaʻomia tele lava. O lea, a tu se masini i le koluma, o le tali a le tali a le tali e sili atu e tele nai lo le tuʻuina atu o metotia i lalo o le Laulau.

Fausia mea uma!
Faʻapaʻu o le Slishwasher Sket 5102 EU (BOSCH) O LE AʻOAʻO O LENEI VAEGA, E mafai ona taʻu le puʻupuʻu o le meaʻai o le vai. O loo i totonu o faʻataʻitaʻiga pei o le SKT 5102 EU (BOSCH), sf 64661 EU (EUemen). O le faʻaaogaina o se tafe vai vai e mafai ai ona e faʻaitiitia le aofaʻi o le potu fufulu, lea e matua talafeagai mo masini puʻupuʻu.

Mo le kukaina o panels, o le faʻafitauli o le le lava poʻo le sili atu le lautele o le lautele ua foʻia ma le fesoasoani a doupole modula modula. O tagata gaosi ofoina atu vaega (modules) o loʻo iai le lautele lautele i le lautele ma loloto o le faʻapipiʻi (masani 3050cm). O le faʻanaunauga, e mafai ai ona maua ai le vaega o kuka kuka e pei lava o le lapoʻa tele, ma e tusa lava ma isi auala o le faʻamamaina (kesi, eletise). Modular faiga "domino" maua ai le tele o tagata gaosi oloa o uma taugata lautele (gelena, gaggeenau, Asteso, Ascha, Hanrelpool). Sili atu e uiga i le domino faiga e mafai ona maua i le n 5 o la tatou mekasini mo le 2006.

Fausia mea uma!
O le fesoasoani fesoasoani (AEG-Electrolux) e talafeagai mo le faʻavasegaina o le metotia, o le faʻasologa atoa o le vaega o le aiga o le aiga (comparclux). Eseesega e aofia ai: O se ogaumu masani, ogaumu, ogaumu ma Muluuluga o galuega, ogalaau ma se paga kuka, kofe, faʻapea foi ma le mimilo ma le gaʻo ma le gaʻo ma le mafiafia. O faʻataʻitaʻiga o le puʻupuʻu e maua ai le sili atu le saʻolotoga pe a faia se umukuka i totonu ma mafai ai ona filifili mai i le tele o le '' eseʻese filifiliga: faʻafanofo i totonu o le koluma atoa. O le isi kamupani sili ona matagofie o se deashwashhath ita. Faʻafetai i ona fua (lautele - 90cm, maualuga, 70cm), o le fou faʻauluuluga o le 90 faʻataʻitaʻiga o le atoatoa fofo mo le umukuka i le umukuka ma se siʻosiʻomaga lelei o elemene o elemene

Little Workrobe poo le ogalaau lapoa?

Afai i tausaga taʻitasi e faatulaga ai faʻataʻitaʻiga fou o faʻafiafiaga a le miliwave ma se faʻasalalauga lautele o galuega, ona aofia ai lea o le kapeta kapeneta, Mo se faʻataʻitaʻiga, o le itu o le HBC 84k550 faʻataʻitaʻiga (bosch) o le 454595 531Mom (HDSMD) o le 46094592Mem) o le 4609mberg. I le taimi lava e tasi, e le gata i le faʻatatauina ma fua faavae ua aumaia i le ogaumu, ae foi foi o se galuega e fausia-i microve-Gaward geortor. O se 'ai o le eseesega i le va o le "lapoa" ma le tele o ogaumu o loʻo vaʻaia e le mafai ona vaʻaia.

Fausia mea uma!
O le NorCol Sworyerator i totonu o le fuafuaga ei ai se hexagon foliga. Lea e mafai ai ona e tuʻuina i le tulimanu o le umukuka i le faʻasologa, o nisi taimi e tele lava avanoa, e mafai ona e tuʻufaʻatasia ni pusaaisa. Mo le toʻatele o tagata na e le manaʻo e aua le faʻavasegaina fanua faʻavae, o le faʻatauina o se pa apitaga e sili ona aoga. O lenei ua atili ai ona lauiloa masini i le 80-82Cm maualuga, lea e mafai ona sueina i lalo o le galuega. O lenei, mo se faʻataʻitaʻiga, Crut 164 A (lole) Redrigeators, BTS 1614 (Ariston), Tsg 590 (ARGRLPOP). I le ala, latou (pe a faʻatusa i le masani ai faʻataʻitaʻiga) le sili atu - 10-15 afe o rubles.

O se ata manaia o le fausiaina-i le pusaaisa e ofo atu i le Norcool (Nouei). O lana tulimanu porwards freedowerator o loʻo i ai se faʻalauteleina o le hexagon fomu ma e faʻapitoa fuafuaina mo faʻapipiʻi i le tulimanu o le potu. Ma le itiiti ifo nofoaga e nofo ai (tusa o le 1M2), o lona voluma o le atoa 1200l. I le taimi lava e tasi, o le faʻafitauli o le faʻatumuina o le tulimanu o le afu o le potu poʻo le potu malolo ua foʻia nei, e faigata ona faia ni meaaʻoga, e faigata ona faia.

O le a le mea e te vaai ai? Se mea ua tusia!

Fausia mea uma!
O le ogaumu o le ogaumu (Slaimens) o loʻo i ai se faʻavae fou o le paletled pallelet mo ipu ua saunia. E le gata i le faʻaopopoina o se faʻamaoniga o se iloiloga lelei, ae faʻatagaina foi oe e faʻaititia le manuia le manuia pe a mafai ona e faʻalatalata i le auala masani o le auala masani. O le iʻuga, o le uluai auala mataʻie aliali mai i totonu o na masini e foliga mai ua le toe mafai. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, o le Ova Storetmatic (Eliesms muamua o le lalolagi o le a ola uma o loʻo unaʻia i le taimi e faʻasolo ai i le lifi. Na faʻatagaina e le mea e te tuleia le pallelet ma le sosoʻo o le nofoaga masani o le lotoifale i lalo o le ogaumu i le ogaumu. O le fuafuaina o le mamanuina o le kapeneta e iai le tele o tulaga lelei mai le manatu o Ergonomics. O le lifi lelei o loʻo iai se avanoa talafeagai i se toe teuteuga mai i le tolu itu mai le tolu itu, ma le tao e mafai ona malu i fafo. O le ogaumu ogaumu ua fuafuaina mo le nanaina o le maualuga o le kanged kangs, e faʻatagaina le hostess e matau le kuka kuka e aunoa ma le alu. I se faʻaopopoga, o loʻo faʻapipiʻi Vaʻa i luga o fomaʻi i le tulaga o le laulau i luga, o le faʻagasologa o le faʻamamaina o le potu i totonu ogatotonu o loʻo faʻafaileleina.

O le isi mea manaia-teuteu kesi kesi i fafo (viking). Ua fuafuaina e faʻapipiʻi i fafo, mo se faʻataʻitaʻiga i luga o le faʻafitauli o le atunuʻu. Faataga oe e fai le ipu kuka i luga o le auala e aunoa ma ni faafitauli.

Fausia mea uma!
Mimiti.

E mafai ona e kuka ma le tepa i le pati e aunoa ma se saucepan ma falai pale i totonu o le kuka o le tausaga o le tausaga o le Iapani ma Saina. Ole mea lea, mo se faʻataʻitaʻiga, Tarnyaki, Tepanifoso (Milei), Tepan Yaki (AEG-Electrolux). Lenei o loʻo iai le pepa kuka o se tasi o le lapoʻa lapoʻa strael burner. Oloa e tuu saʻo i lona vevela vevela. E tusa ai ma pese, latou saunia lelei ma toetoe lava e aunoa ma le faaopoopoina o suauu po o le gau, ia latou lava tisu. O le ogatotonu o le Konfork "Tree" ua ausia le maualuga o le vevela, i luga o tumutumu, o le suavai e faʻaititia ai le lelei e aumaia le ipu. E i ai faʻataʻitaʻiga ma le faʻatagata (Yaki) ma le taʻamilosaga foliga (Tepanplatte). Na tuaoi ma le taimi e se fale le mautonu ma se fale, e puipuia ai le suavai mai le ulufale i le galuega po o le fausia-i taugofie Hob.

Latou te eseese i o tatou olaga

Fausia mea uma!
Selemen.

Kapeneta mo

Faaitiitia ipu i le faʻaopopoina i lana galuega autu, o le talafeagai foʻi mo le faʻaleagaina o oloa, ma mo le sauniaina o taga, o le tele o le umukuka e le o faʻaalia ai lomiga. Faʻataʻitaʻiga faʻapea o ni nai vaʻavaʻai ma ogaumu ua mavae, o loʻo faʻaali ai e tape le umukuka faʻatasi. O se tasi o le koluma lea o le MK 7 EK 20 (SIEMENS). E faia o se elemene o le domino modular system. E faigofie ona e le nofoia le vaega aoga o le laulau pito i luga. Ina ua maeʻa faʻagaioia tulaga, o le masini ua tapunia e se paluga e mafai ona faʻaaogaina o se galuega i luga.

Fausia mea uma!
Polofesa-Espresso kofe masini (AEG-Etoleclux) O se isi faʻataʻitaʻiga o meafaigaluega na foliga mai na faia talu ai nei - fai mai masini BMC 60 X (SOEMOND). O nei faʻataʻitaʻiga o masini maualuluga e mafai ona saunia ai se meainu manogi i se otometi otometi faiga. Anecute kofe masini masini, pei o Cva 4080, Cva 4085 (Malie) O.P. E mafai ona fesoʻotaʻi i le suavai. O le a aveʻesea tagata e mai le manaʻoga e sasaa ia i latou i le lima.

O se tala manaia e maua ni sili. O lenei o le uafu mo le fufuluina o ipu (faʻataʻitaʻiga HW 140560). O na metotia faʻapolokiki e faʻaaogaina e le polofesa, ma o loʻo seasea lava i faʻataʻitaʻiga a aiga. O le kapeneta e aofia ai se uamea uamea o le anging sty sty o loʻo faʻatulagaina i se paʻu mafolafola elemene elemene.

Fausia mea uma!
Norcool.

O le Beactict Bank Buddrator o lona uiga tuusaʻo o se Norcol Ice Botards. O lenei mea lelei faʻapitoa (592 460581mm) tautua e sauni ai meaʻai i totonu o le kupita. E uiga i le 12min alu i le atoa malulu taamilosaga. O le masini e mafai ona avea ma se faʻaopoopoga i le pusaaisa, ona o le faʻataʻitaʻiga ma le tuʻufaʻatasia o le Aai Abira e leʻi faʻateleina, ma o le tele o ni masini e laititi. O Eauza o se tamai pusa pusa ma le aisi accourrator i luga o le maketi ae le o le mauaina o mea uma.

Fausia-i le vai togafitiga "aqua putara" (faʻataʻitaʻiga CWP 60) o loʻo faʻailoa mai e le Kamupani

Fausia mea uma!
O loʻo tapenaina le vaega o le vai "Aqua Para" Candy. Faʻatasi ai ma le faʻamamaina o vai mai le le manaʻo, e faʻatagaina oe e maua ai le vevela poʻo le maalili o le suavai, faʻapea foi ma gaʻo i le tofo. Fesootai i le suavai.

O le kapoti o kuata e auai i se atoa faasologa o le arality o le National Kamupani Ritter. O nei masini o loʻo avanoa i nisi teuteuga - i le fomu o mea uma o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le umukuka laulau ata ma faʻamaloloina ma teuteu fausaga ma teuteu fausaga ma teuteu fausaga ma teuteu fausaga ma teuteu fausaga ma teuteu fausaga ma teuteu fausaga ma teuteu fausaga ma teuteu fausaga ma teuteu fausaga ma teuteu fausaga. I le faʻaopopo atu ia i latou, o le ituaiga o le 'aʻai o loʻo aofia ai ni fasi umukuka.

Pau a le mea e faʻatapulaʻaina pea le faʻalauteleina o le lautele o le faʻapipiʻi o le umukuka o le pamu o se tau maualuga. O pepa kuka, apamemea kapeneta ma isi masini e faʻaoʻo atu ai ma le sili ona lelei o le malosi o le itu, pe tusa o le 20-30% sili atu taugata nai lo ona sese o le a o ona sese. Afai tatou te faaopoopoina tau mo lana faʻapipiʻi ma faʻafesoʻotaʻiga, faʻapea foi ma le tau o meaafale, le aofaʻi o meaafale, o le aofaʻi e itiiti, mai fa o le sefulu o loʻo i ai selau afe i le selau selau afe i le selau selau afe i le selau selau afe i le selau selau afe i le selau selau afe i le selau selau afe i le selau selau afe i le selau selau afe i le selau selau afe i le selau selau afe i le selau selau afe i le selau selau afe i le selau selau afe i le selau selau afe i le selau ono selau afe i le selau selau afe i le selau selau vae E le o le teʻi o le toʻatele o le matou uso o tagatanuu o loʻo vaaia o le umukuka o loʻo avea ma faʻailoga o se faʻailoga o mea taugata, ma tagata gaosi ofo atu i le ogatotonu ma le maualuga tau o le ogatotonu Ae o le tele o tagata faʻatau e fefaʻasoaaʻi le manatu o le faʻatonuga i le umukuka ma le fiafia na maua mai le kuka gaioiga e aoga le tupe na faʻaalu i luga o le metotia.

O tagata faatonu, faʻafetai i le kamupani "electromir", "M. Vitio", sui sui o kamupani ", Candom, Centpol mo se fesoasoani o mea.

Faitau atili