Uma aofia ai

Anonim

Uma aofia ai 13394_1

Uma aofia ai

Uma aofia ai

Uma aofia ai
I le taumafanafana, o le felauaiga o le malo ma le itu o le terace na vaaia vine vao. Susulu aso manaia tele le nofo i totonu o lona ata ma fiafia i le nofoaga o laufanua laufanua

Uma aofia ai

Uma aofia ai
I tafatafa o le vai taele o loʻo foliga mai o le tamaoaiga o le tamaoaiga, faatinoina i le tutusa sitaili o se fale nofomau
Uma aofia ai
O le eria ola e taʻitaʻiina ai se faitotoʻa tele laupapa, faia e faʻatonu ai. I lalo o le auvae laupapa laupapa, o pou e lagolagoina ma teuteu teuteu i luga o le taualuga

Uma aofia ai

Uma aofia ai
O le amio a le malo o le malo o mea uma e tatau ai mo le olaga o loʻo iai i luga o se tamai nofoaga: i le fogafale muamua o se potu afi ma le tele o le paʻu o le afu. O le fogafale lona lua e mafai ona faʻapipiʻiina o se moega lapoʻa lapoʻa. Ona o le moli lona lua, e foliga mai o le potu e sili ma tele
Uma aofia ai
O le umukuka o se nofoaga sili ona fiafia i ai e aoina le tele o uo ma malo. Sa faapena ona taofia ai le uaea. E ui i le vaega itiiti, o lenei sone e mafai ona "ave" i le 27 tagata (tofotofoina!)
Uma aofia ai
O le fatu o le potu malolo o se lapoa tele ma le afi afi. O le tagata e ona le fiafia e avea ma malulu o le tautoulu aso iinei.
Uma aofia ai
O puipui ma le fola o le steam ma muamua-bankers ua ufitia i le Aspen laupapa
Uma aofia ai
O lenei taʻaloga vaʻai, toetoe lava o le sporparent starcared e oʻo atu i le fogafale lona lua
Uma aofia ai
O se tasi tioata puʻupuʻu lea na fetaiaʻi i Cbana ma faʻatinoina lelei le manatu i le potu malolo.
Uma aofia ai
Alu i le fogafale lona lua, matou te pa'ū i luga o le vaapiapi ua leva. O ni pa e faʻaaoga ai ni laupapa laupapa laupapa. Faitotoʻa i le itu taumatau e oʻo i luga o le vai mafanafana, o le taimi e sili atu e faia ai le matafaioi a le potu taʻaloga a tamaiti
Uma aofia ai
O pa puipui o le fale e teuteu ai le sisitema, o loʻo i ai i luga o laina e fesoʻotaʻi ma le poloka "poloka fale"
Uma aofia ai
O le potumoe o loʻo i lalo o le taualuga o le fale. Baheahin, alu ifo mai laupapa laupapa, fatuina o se sili vavalalata siosiomaga

E ala i le fausiaina ma faʻaogaina o se atunuʻu fale, o tagata e ona, o se tulafono, amata ona fausia se taʻele. O le ala uma o mea uma o mea uma: Ina ua uma ona faʻatau le nofoaga, na amata ona toe mafaufau i ai le fale o Ia ma le tele o tausaga. Lelei, a o le vai taele e tautua o le nofoaga autu o le nofoaga ma talia le tele o malo malo

I le Starnin, o le taʻele o Rusia o se potu-o le potu o le tasi potu, o le potu Steam, ma le ata, ma se potu malolo. O se 'apaʻai e leai se mea na maua ai ma ua lelei, fausia e tusa ma tulafono, e mafai ona vaaia i aso nei. E foliga mai e leai se mea na maua ai le manatu faaalia, e masani ona tutusa lelei mea masani ma amio lelei. O le Designer IGor Alekseev na tuʻuina atu i tu ma aga a Rusia o le tusiata ma le fiafia ma ofoina atu se filifiliga malosi. Na ia fuafuaina se taele, e pei o isi, e le o le taele, ae o le taele atoa atoa.

Ole galuega ole agore na faʻatuina e Itiiti o ia e matua faigata ma manaia. Soda itu, sa ou manaʻo e faia le mea faapitoa faapitoa, ma i le isi, ua tatau lava ona avea o se galuega faʻa-poto tatau. O le iʻuga sa i ai i le soʻotaga uma o le epoleni uma, sitaili ma tu ma aga - e i ai se mea mai le turkish taʻele, se mea mai le taimi tutusa o le ta o Rusia.

Vaʻai i luma, vaʻai i tua

E ui lava i le mea moni o le vai taele o lo o fausia i luga o tulafono uma a le potu a le au a Rusian Stead Space, ma lona foafoaga, o aʻoaʻoga faaonapo nei na faʻaaoga. O le maualalo o le eleele o le eleele (Agb), faʻapea foʻi ma le toesea i le potu aʻoga, sa fuafuaina e le ituaiga faʻavae o le faʻaaogaina. E faʻavae i luga o tapulaʻa o le eleele malulu i le Itumalo o Siberian, sa lafoina mai i le sima fou-tetee, ina ua uma ona sologa. Mo le fausiaina o le taʻele vai sa faigata, na filifilia eseese: O se fale malo e aofia ai papupuni o loʻo i ai uiga lelei i uiga lelei e le atoatoa le vevela faʻasaina; O puipui o le muaʻi poloka ma o le paga moni o loʻo tipi mai le lakapi lasi. O le avanoa i le va o le pale ua fusia ma le fesoasoani a se ie lino.

Mo le faʻauma i le pito i fafo o le taumafaiga foi na faʻaaogaina ai ni ituaiga o mea. O puipui o le fale talimalo ua faʻapipiʻiina ma ua faʻamalosia i le maʻa mai Kamrock, lea na mafai ai ona ausia le aʻafiaga o pa. Lagolago se tuʻuga i le sitaili ma laupapa laupapa o loʻo i luga o le vaega o loʻo i totonu o le auala e faʻaleleia ai le taualuga o le fale tolu. O vaega uma na faia o ni laʻau e faʻatautaia e le puipuiga puipuia o le blineka ma faʻaalia i totonu o se lanu enaena enaena enaena. A o le ata i fafo o le taʻele o le taele, o le tuai o Rusia tuai - laupapa faʻapipiʻi na faʻaaogaina o le faʻamaeʻaina o le inisiua mo puipui. Na toʻotoina le laupapa ma faʻataʻoto le poto, ole faʻafetai lea e le faʻatuai ai le vai i totonu o palu, ae ta fua saoloto i le afa o le afa.

Na talia faapitoa le taua o le faigata. E pei ona taʻua i luga, o le fale talimalo o loʻo tumu i le tolu-pi-mama fale fausiaina, o le tautau matafaga o loʻo taʻoto i luga o le taʻele. Ia faʻaopoopoina le maualuga o le taualuga i le nofoaga o tagata nofomau (ma e oʻo i le 7m iinei), ua maeʻa ona tuuese ai le potu totoa. Peitai, na manaʻomia le lelei o le tino o loʻo iai. O le prostate i le va o le au folau na faataatia ma se vaega o le le mautonu, tuua le ea avanoa mo le ea. O le pito o le vevela o le vevela-sollating vaega sa ufiufi i le herdraulic ma matagi ata, pe a fai o le taualuga o mea na masani ai e fausia ai le tele o cratebili o le versiption auala). Mai totonu o le nofoaga o le a ufitia i totonu o le ogatotonu o le a ufiufi i le poloka "poloka fale".

O sea fale

O le taele e sili ona faigata i le tele, na o le 63m2. O le eria o loʻo avea 40m2, ona o le maualuga o le taualuga ma le le lava o fola, na liliu ese le potu e pei ona mafai. Lenei e mafai ona e gaoia i totonu o le taʻele pe mafaufau i faʻafitauli faʻafuaseʻi i le magalafu, mafaufau loloto afi. Malolo ma fiafia i miti togafiti valaʻauina se potumoe vaega o loʻo i luga o le fogafale lona lua. O le tagata vuaine sē lavamea faʻatasi ai ma lelei uo uma, pe a fai e le lava avanoa, , faia i le foliga o se pa puipui o le paepae i le eleele. Ae tatou manatunatu i nofoaga sili atu auiliili.

O le potu malolo i luga o le foloa muamua e teuteuina i le kolone masani. Ua tuuese puipui e le laulaau i le pito i luga o le pito i luga. Ina ia faʻatumauina le ata filifilia, o le ata o le laupapa na faʻapitoa faʻapitoa na faia ma ua ufitia i le vai-faʻavae ma le tautaliga ma le tino. "I le mamanu o le potu malolo, elemene ma metotia i totonu o aganuu eseese ma le atunuʻu o loʻo faʻaaogaina - o Igor o loʻo atagia mai ai, ma o loʻo moemiti i ai o loʻo atagia mai ai, Talu ai o matou tau o tau o loʻo lafoina i le efuefu o le tautoulu aso e malolo ai i le afi. Ilsea, na ou toe faʻaaoga le poto masani o Peretania.

Uma aofia ai
Fuafuaga o le fola
Uma aofia ai
Fuafua o le fogafale lona lua Faamatalaga

Fanua fola:

1. Veranda (o le taumafanafana o le taumafanafana potu) 2. O le umukuka-pa 3. potu afi - o le afi afi 4. proped potu 5. starcam mo le fola lona lua

Fogafale lua:

1. Imple's Threac 2. Potu i le 3. Faleoloa

Faamatalaga faʻatekinisi

O le aofaʻi o le vai o le vai taele ................ 63m2

Fanua o le Fanua Itula ................................... RDS2

Sikuea o le fogafale lua ................................... 20m2

Fanua:

Faavae: O le lipine na faamalosia sima

Faleoloa mai fafo: Sloblocks, lapotopoto le ogalaau, o le pito i luga o le sipuni ai, fatuga fatu, laau

Overlapping: tama laupapa

Taualuga: Taufai o le ata; o le taualuga o mea - uamea Tile Rinalla; Suafa mai le manava, minerale wopol creves, Vapar creous

Windows: Plastic Veka

Lagolagoina o le Alaga:

Seserage: municipal network

Suavai Seace: Murucipal network

Malosiaga sapalai: municipal network

Heatting: Electrical Convector (Farani), magafagafa

Faʻauma le i totonu o le fale:

Gernder: Taui le laupapa, Cerearac Tile, Larch laupapa

Pa puipui: Texretd Plaster, Asped Board

Taaloga: poloka "poloka fale"

O se elemene manaia o le potu malolo o se faamalama o se line i se tulaga lavelave, foliga foliga foliga atigitotoi i fale Katoliko. O le autu o se paloa i le oneone e suesue, o le ata aoina o galuega a le Alphonese. "O le taliaina ma le vaipuna o le vai sa matauina na o aʻu i Cuba, i le Paba," o loʻo fai mai ai i le o se mea e le masani ai o le Winding. "

I le umukuka, i tafatafa o le kamutako, e valaʻaulia i tatou i le mafaufau ma le mafaufau pea i Aʻure Ireland, e mafai ona e nofo ma uo ma meainu pia. O se ata manaia tele lenei. O le koterutoo e faia o le fafie laupapa ma faalagolago i le vae o le vaneina. O le hack rack e faʻasaʻo i luga o le hinge, e mafai ai ona e suia lona tulaga pe a tatau ai.

O le ulu o loʻo faʻapipiʻiina i le ulu o le ulu. O le lua-faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le taulaga O le tagofia o le Kapeneta - Faʻafefeteina pei o le 40s, i IGER, e naʻo le tele o elemene ma le auvae. O se tapita laupapa o loʻo taoto i luga o le fola o le umukuka, o le faʻavaʻa o le fata o loʻo laina i se maʻa faʻapitoa.

O le fogafale lona lua e taʻitaʻiina ai le fao o le fale e pei o le Igilisi faletusi sipela. Lenei o se potumoe ma le potu potu. O le totonu o le potumoe ua fuafuaina i le orental style: ofu talaloa, malulu i luga o le moega, o le tele o aluga i taimi uma na o le malaga i sasae.

Fale taele

Mai le potu malolo o le sone, o le faitotoʻa e agaʻi atu i le mea moni ma le veni i totonu o le paga. Ua faia i latou i le masani masani mo le tafeaga o Rusia. Ua faapea mai o le Apili e unaʻia le malosi le lelei, ma, e le gata i lea, e le paʻia pa i se afu a Paulo iinei, ma Paulo o Paulo. O le ogalaau - o le vevela-vevela o faʻapitoa na fuafuaina ma gaosia e le lauiloa kuznetsov. I le taumafaina o le taʻele ma le ogaumu, o le tapulaʻa sili ona lelei olaga e aʻafia mai taualumaga fetuʻu ua ausia.

O se vaega o le poloketi a le taele o le vai o loʻo tuʻuina atu i le va o le potu ma le isi o le avanoa, faʻafetai i le ea susuga mai i le potu malolo.

I le fealofani

E tusa ai ma le aʻoaʻoga anamua o FNG SYI, ia ogatasi le malosi latalata i le fale e tatau ona iai vai. O le mea lea e i ai i luma o le ulufale i le taele o le a o le afu. O sina laititi, e sili ona matagofie i afiafi, pe a tumu le ea i le maamomone o le mutia, o manulele manulele ma sina mutui o le vai.

E foliga matagofie i luga o le alpine slide; O lona itu e faʻaauupegaina ma se vaitutusa mauga, ma i le isi itu, ua faʻamalosia e le fua o papa papa o eleele. O le vaitafe e tafe i totonu o se tamai vai. O le vai i totonu o le tafe i luga o le tapuni tapuni e faʻaaoga ai le pamu mumusu. Ma le isi, o le vaipuna o loʻo faʻamamafaina a lalo o le sami o loʻo nana ai i maʻa. E pei ona faia o le poto e foliga mai e pei o le vai e taʻalo ai le utupoto o le malamalama i le pito i lalo o le vaituvale.

Ia, o le a le sana e aunoa ma le vaitaele?! Laʻititi, ae aoga ma talafeagai, e le gata i lea e le gata i le potu o Steam ma i le taumafanafana i le tau vevela. Latalata i le vaitaʻele, susulu malamalama i le afiafi, manaia ma naʻo le nofo, faʻamemelo le fiafia o le vai i lalo o le fitu o pale matagofie.

Ia o le vanimonimo o le feitagai o le fesootaiga o le latalata i tafatafa, sa iai ni leo leo i totonu o le teritori latalata i le taele. O lenei, po o fea lava e te o i ai, o le a e o faatasi ma se moli malamalama. O mea uma iinei e manatu e matua manifinifi ma e tatau ona malolo ma le mautonu ou te faagaloina e uiga i tausiga ma faigata ma fiafia i le olaga!

Fausiaina ma le teuteuina o lenei faletaele ua avea ma ituaiga fale o polygon mo Inor, lea e maua ai le avanoa e faʻaleleia atili ai tekonolosi ma le faʻaaogaina o manatu muamua. O le poloketi na faʻatinoina e ia e le naʻo le atoatoa o le le lelei ma le mafanafana, o se tulaga talafeagai ma le aoga o le atunuʻu o se tagata nofo ai. "A e galue ma le tagata faatau, o le mea lea e tatau ai ona ia faʻaalia na o ia lava manatu e uiga i lona lumanaʻi i le lumanaʻi o le talaloa ma le faʻamalosi, faʻamalosi ma le faʻamalosi, "o loʻo fai mai ai isor." Ou te manaʻo e fatu se mea, tusa lava pe o le a le tino, o le a fetaui i le nofoaga faʻapitoa Ona pau lava lea o le mea tatou te ola ai i le filemu ma fealofani ma oe ma le lalolagi i fafo atu. "

Fuafuaina o le tau o galuega ma mea i luga o le 'au i fafo faʻamaeʻaina galuega o le taele ma le atoa o le 63m2

Igoa o Galuega, Mea iunite o fua numera tau, olo. Tau, olo.
Fausaga
Stud curting m2. 86. 290. 24 940.
Sauniuniga o puipui o le felauaiga i lalo o le ogatasi o se maa m2. 31. 170. 5270.
Puipui vali i luga o le saunia m2. 86. 120. 10 320.
O loʻo feagai ma puipui o le faʻalavelave ma le maʻa m2. 31. 720. 22 320.
O mea teuteu o le aufa o le 'au m2. 11.3. 248. 2802.
Wooden Torming Trim m2. 52. 230. 11 960.
Faapipiiina o pusa i fafo PC. tasi 1650. 1650.
Faapipiiina o laupapa laupapa laupapa PC. 7. 1250. 8750.
Aofai: 88 011.
Apalai mea i luga o le vaega
Stucco "ua liu" kg 1548. 10.5 16 254.
Mago le paluga le "tuai 3000" kg 124. 20.8. 2579.
Tusifou Parwock m2. 31. 1120. 34 720.
Wooden Carding Onted Oldhead Old mai Larch seti tasi 18750. 18 750.
Vali mo galuega i fafo kg 54,2 97. 5257.
O le a sau mai Larch (Darnco) m2. 52. 840. 43 680.
Pusa poloka pusa PC. tasi 15120. 15 120.
Laupapa laupapa laupapa. Faaluaina tioata m2. 13,1 4330. 56 723.
Aofai: 193 083.
Taualuga
Faapipiiina o le rafter system ma se apaau i lalo o le taina o le uamea pale m2. 77. 310. 23 870.
Laupapa laupapa i lalo o le uʻamea paʻu m2. 77. 140. 10 780.
Antisespintation o laupapa taualuga fale m2. 123. 48. 5904.
Masini o le vaprar parrier taualuga m2. 77. 81. 6237.
Faatoʻaga i luga o le taualuga m2. 77. 138. 10 626.
Togafiti togafiti mai le taualuga mai le uamea Tile m2. 77. 260. 20 020.
Aofai: 77 437.
Apalai mea i luga o le vaega
Laupapa laupapa ma pa M3. 5.9 3450. 205.
Laupapa laupapa e le o faia M3. 2.8. 3320. 9296.
Faʻaputuputu Antissic "Vantsi Valivali Satin" (tikkurula) L. 49,2 275. 13 530.
Polythylene ata m2. 154. 15.33 2361.
Minera Wool Plate M3. 11.6. 3900. 45 240.
Uamea Tile Ranlalla. m2. 77. 310. 23 870.
Aofai: 114 652.
Aofai Tau o Galuega: 165 449.
Tau atoa o mea: 307 735.
Aofai: 473 185.

Faitau atili