Anti-fundal woppapers: Taiala mo i latou o loʻo sailia se faʻaiuga mautu

Anonim

Matou te faamatalaina le uiga o le apoapoaiga anti-vandili, latou ituaiga autu ma tuu atu fautuaga i le filifiliga o mea.

Anti-fundal woppapers: Taiala mo i latou o loʻo sailia se faʻaiuga mautu 13414_1

Anti-fundal woppapers: Taiala mo i latou o loʻo sailia se faʻaiuga mautu

COGS pusi poʻo le maile, faʻailoga, mea taua - o nei "uma" fili "o Whibbish Bavas. Ona o latou, e leai se tapeina auala i le tini. O le a le tele o foliga mai, e tasi le mea e totoe - aveese le talau ma fana le fou. Ina ia aloese mai lenei, e mafai ona e filifilia Anti-vandil wondpaper. O le a matou malamalama i a latou mea ma mea latou te aloese mai i le masani masani.

Lisiina o ituaiga autu ma tofiga i le vitio

Uma e uiga i le antivandl weepaper

O le a

ATA O Mea

- flislinovye

- faapisinisi

- Glassy

- Lapataiga

Fautuaga mo le Filifilia

O le a le anti-vandal wondpaper

O le igoa o le ofutino e taʻu mai ai ua fausia e sili ona tetee i le eseese o masini masini. O se faʻamalosiʻau lea i le faʻateleina o le tele o le fiafia, o le mea lea na te teteʻe ai o ia foliga mai o scratches. O ia puipui o loʻo lelei "teteʻe atu" taumafai i le faiʻai i le atunuʻu e tausaina ai ni valivali poʻo saeia fasiga o le tini. E tupu o le manu e paʻia pea le manu, ae o le faʻafanoga e laititi lava nai lo le oʻo i le taimi saʻo.

O le Ati-Finality ua tuʻuina atu foi i le tupe faʻaalu o se isi vaega puipuia i nisi ituaiga o pepa puipui, e faʻateleina ai le tetee atu i le 'auʻaunaga eseese, amo. Maualuga o le teteʻe i le teteʻe ma le faʻailoga e mafai ai ona faʻamamaina le faʻamamaina o le tapoleni. Ma le isi, atonu e le naʻo le faʻamamaina o le faʻamamaina, ae o le solo foʻi lea, e aofia ai ma le pulumu malosi ma faʻaaoga le Chedictity Chemistry. Anti-vandal ofutino - o se filifiliga lelei pe a iai ni tamaiti laiti po o meaola i totonu o le fale. E naʻo le manaʻomia o le saʻo le fuafuaina o le ituaiga mea.

Anti-fundal woppapers: Taiala mo i latou o loʻo sailia se faʻaiuga mautu 13414_3

O ituaiga o le ofuina o ofu

O se mea sese o le a mafaufauina o le anti-vandal pavas e tutusa. Na fausia ai i latou mo le eseese o le faamoemoe. O i latou e faʻaititia i ata ma puʻe, e iai mea ia 'faʻaalia "tootoo. E filifili le saʻo lelei, e tatau ona e malamalama i ituaiga.

Flislinic anti-vandal weepaper

O le ogaumu mai le felelei i lalo o le vali i le gaosiga o le gaosiga o le vevela o le vevela, ona lamuina lea o togafitiga vevela. O lenei faʻateleina le maualuga ma faʻaaoga le teteʻe. O mea e tetee ia Aperaamo, vevela mataua ma tuufesili. E siʻosiʻomiina le siʻosiʻomia ma le saogalemu, aua o loʻo faia i luga o le faʻavae o le celsulose fibers. Faigofie ona faapalepaina le faʻamamaina, fufulu ese mai ni vailaʻau eseese.

O le fusuaga o flizelin ua tatala i totonu o tulaga lautele. E faigofie lava ona kuli, o le dismunt ma le mataga e le faigata foi. Fliselin motu 1 e maua ai puipui e "manava", e taofia ai le foliga o le guin po o fungi. E mafai ona faʻapipiʻiina i soʻo se potu, e aofia ai ma tamaiti. E ui lava i le mea moni o le pala o le palakalafa e le atoatoa le faʻasologa, e sili le le faʻaeeina o mea e nonofo ai manu. E faigofie ona gagau le augutu Strep e gagau le fluslin base.

Anti-fundal woppapers: Taiala mo i latou o loʻo sailia se faʻaiuga mautu 13414_4

  • Ofa, scratatch, gau ma le isi 5 mea leaga i luga o pepa puipui, lea e faigofie ona faʻasaʻo

Pisinisi Initaneti

O le igoa lona lua o fasi pisinisi o le konekarate. O le vinyl i luga o se tusitusiga faavae pe leai foi. E le pei o tupe siliva masani, na o le manino o le vinyl e faʻaaoga mo pisinisi. O lea, o mea leaga o mea e sili maualuga. E le mafai, tetee i mea leaga ma e matua leaga lava. O le teuteuga o le vaega o fefaatauaiga o pisinisi e sili ona eseese. O se monophonicpan spanvise ma mamanu, lamolemole ma exboss.

O le isi vaega - o le vinyl e vali i luga o le loloto atoa, e mafua ai ona le iloaina ni mea leaga. Kopipi vinyl ua faauma i le afi. E le o le kimiotonuina, ae na o le ufi. O nisi faigata e mafua ai se fasi mea, ona o le lautele o le fuʻa 130 cm. Valtiny le tausiga e le faigata. E faigofie ona mama, ma o le faʻaaogaina o blash ma lava malolosi malosi e faʻatagaina. Sa maeʻa mea fai pisinisi mo nofoa faʻapitoa: faleoloa, ofisa, falemaʻi, ae faʻaoga i fale. E faʻatau e pei o le antivandal puipui mai pusi ma maile.

Anti-fundal woppapers: Taiala mo i latou o loʻo sailia se faʻaiuga mautu 13414_6

Sese masini

Mea e i lalo o le vali e lamolemole pe ma i se mea na taʻua ai. E faia i le fula, lea ua toso mai le liusuavai o tioata gaufoina - natura mea faitino. O le tioata o loʻo faʻaaogaina o se faʻamalosia ma le malosi o elemene, o lea o le tapoleni e tumau lava e tumau ma sili atu nai lo se isi ua faʻaleagaina faiga leaga. A aunoa ma le leiloa mo le foliga, o le a latou faʻaliliu "osofaʻiga" o fagafao ma isi lava aʻafiaga.

Ua faʻateleina mea i Ierusalema le tetee lea a Aperaamo, i lona faita, alkali ma acidopore, vai taʻavale vai. Faigofie ona fufulu ese mai itu ese. Faaliliuina i le Fusia ma le Fundid Blush. A oʻo mai le vaega o vali ese, i le le mautonu, tioata papa A aunoa ma le leiloa mo foliga vaaia, latou te faasoaina 15-20 sagavali. O le faʻaeaga lelei e faʻaaoga lelei, ae na te leʻi faigata tele. O lona uiga taua lenei.

Anti-fundal woppapers: Taiala mo i latou o loʻo sailia se faʻaiuga mautu 13414_7

Pimining pepa puipui

Ie ma laumei, o lona uiga, ufiufi i se isi nofoaga teuteu malu. O le faavae e ono fligieline po o se pepa. O le tupe e faaleleia ai le ofu teteʻe ma le malosi o le faʻauma, ae tumau pea i latou i lalo. E faapitoa le matauina i le faatusatusaga ma isi ofutino anti-vandal. O le latou aoga aoga o le aveeseina o faʻailoga o faʻailoga mai faʻailoga, suʻega, isi vailaʻau. Latou te tetee lava i le lolofaga ma vailaʻau.

E masani ona lamei o ata ata ata po o panels. O nisi taimi o faʻailoga o loʻo i ai i pepa masani poʻo ni ie poʻo ni ie. Ua faaigoaina ai o se anti-faʻailoga ma ua fautuaina mo le pipii i potu o tamaiti. Laminated strips e faigofie ona faʻapipiʻi ma aveese, ese i le tau maualalo.

Anti-fundal woppapers: Taiala mo i latou o loʻo sailia se faʻaiuga mautu 13414_8

  • 8 mea sese pe a fai o le pepa puipui e matua faigofie lava e faataga

Auala e Filifiliina ai le Mea

Ae le i filifilia se tamaʻi atu, e manaʻomia ai le fuafua o aiaiga o le a faʻagaioia. O lea, afai e te manaʻo i le amataga o le potumoe, potu malolo poʻo le tamaititi, o le ata o le pepa puipui poʻo fetuʻu e talafeagai i le tuʻufaʻatasia o pepa puipui. E faigofie ona fufulu i le laiti. E le faʻatagaina e le taʻutaʻua le filogia e mitiia ai i latou.

Mo le vasega pepe, e mafai ona e filifilia le ofu o le Phlizelin. Valivali sili ona lelei o le prorylic vali, o le ua soloia. O le filifiliga lava e tasi e lelei mo le auala i le maualuga palu. I lea tulaga, na o le tulaga lea, o le Plizelin o loʻo valivali muamua, ona faʻaputuputu lea o le vaega o va eseese. Masalo o se faʻaiuga na talafeagai ma pusi tagata e ona tagata. Latou te le fiafia i le paleni lamolemole e faigata ona tuu i tafatafa o ni vaisu.

Mo aiga e nonofo ai manu, fefaʻatauaiga i totonu o faleʻau ma le tioata. O le filifiliga mulimuli o le sili ona tumau. E tusa ai ma iloiloga, o nei anti-vando-vandal wallpaper e taofia le naʻo le pusi e auvae, ae foʻi nifo nifo. E mafai ona faʻapipiʻi i soʻo se potu: Alatele, potu malolo poʻo potumoe.

Anti-fundal woppapers: Taiala mo i latou o loʻo sailia se faʻaiuga mautu 13414_10

Aua le taumafai e faʻatau le lautele. E le i ai. Soʻo se ituaiga o anti-vandal stadous ua fuafuaina e puipuia ai mai le leaga faʻaleagaina poʻo le malosi fufulu. Afai e te malamalama i lenei mea, e faigofie atu le filifiliga saʻo.

Faitau atili