14 Filifiliga mo le faʻaaogaina o le hydrogen peroxide i lou fale (ma e te leʻi iloa!)

Anonim

Baal 3% hydrogen peroxide, masalo o loʻo i ai i totonu o lau fale fesoasoani muamua pusa, o le a fesoasoani i le faʻamamaina o mea moni ma paʻepaʻe mea.

14 Filifiliga mo le faʻaaogaina o le hydrogen peroxide i lou fale (ma e te leʻi iloa!) 6059_1

14 Filifiliga mo le faʻaaogaina o le hydrogen peroxide i lou fale (ma e te leʻi iloa!)

1 Disnicications nifo nifo

O nifo nifo poʻo le nifo o le KADAL e faigofie tele ona e faʻapopoleina ma hydrogen peroxide. Muamua, alu i totonu o le taifau ma luga o le peroxide, ona e fufulu ae le i faʻaaogaina le vai faʻapipiʻi.

E le mafai ona foloina hydrogen peroxide. E oʻo lava i le 3% fofo e ono faʻaleagaina ai le mucous membranes.

14 Filifiliga mo le faʻaaogaina o le hydrogen peroxide i lou fale (ma e te leʻi iloa!) 6059_3

2 fufulu laupapa tipi

I luga o le palasitika ma laupapa laupapa e masani lava ona mapue pe a uma le tipiina o aano o manu, iʻa ma faʻafaigofie ona tipiina fualaʻau. O siama faʻapitoa o siama i nei acroarchs. E mafai ona lafoa o laupapa o hydrogen peroxide ona fufulu lea i le masani masani.

Bradex tipiina laupapa seti

Bradex tipiina laupapa seti

3 faʻafouina le umukuka faʻapipiʻi

E ui i le mea moni o loo tatou fautuaina i taimi uma e suia ai le umukuka i taimi uma, o nisi taimi e tele taimi e faʻafouina ai i le fesoasoani a le faʻamaoni. Faafefiloi le peroxide ma le vai i se vaega i le tasi i le tasi ma lalo o le sponge i le fofo.

14 Filifiliga mo le faʻaaogaina o le hydrogen peroxide i lou fale (ma e te leʻi iloa!) 6059_5

4 Wave toe fuataina ato mo oloa

Eco-faauo suia afifi - toe faʻaaogaina ato - e manaʻomia foʻi le fufulu, ma e masani lava. A e leai sau taimi, taofi lou olaga. Sikuea o loʻo i totonu o le ato ma se fofo o le hydrogen peroxide ma le vai.

5 Defanity Reprigeator

A maeʻa ona fufuluina uma fata o le pusaaisa ma le masani ai o lona uiga, pasi atu i luga o le pito i luga ma se ie susu i le hydrogen peroxy. Alu mo le 5 minute ma solo solo le fata. E fesoasoani lea ia te aloese mai le faʻaalia o le manogi ma o le a faʻataʻoto o le mama a le pusaaiʻia.

14 Filifiliga mo le faʻaaogaina o le hydrogen peroxide i lou fale (ma e te leʻi iloa!) 6059_6

  • Faʻafefea ona faʻaaoga le Antibactarial Spray mo le faʻamaʻi i le fale: 6 fesoasoani mo sili atu iʻuga

6 avatu le lalolagi i le faʻata

Ave le microfiber ie ma faʻaaoga le hydrogen peroxide sparay. O lenei mea faigofie o le a fesoasoani o le a aumaia le tetea o tetete i le faʻata.

7 mama feusuaiga ulis

O le maina i luga o le ato i totonu o le umukuka ma i le faletaele e masani ona pogisa. Taumafai e faʻamamaina le au e faʻaaoga ai le hydrogen peroxide. O lenei metotia o le a fesoasoani e tafea ai le tele o le foloa o le ata. Fefiloi vai masani ma peroxide, apalai i luga o ie ma tuua mo 5-10 minute. Pe a uma le faanatinati i le vai.

14 Filifiliga mo le faʻaaogaina o le hydrogen peroxide i lou fale (ma e te leʻi iloa!) 6059_8

8 Whiteman ofu

Afai o loʻo e faasagatau atu i le chlorine, faʻaopopo nisi hydrogen peroxide i totonu o le pesini ma ofu ao. Ma, o le a fesoasoani le peroxxide e aveese le afu vela. O le ae manaʻomia le 1/4 ipu o le soroxide, o le aofaʻi o le soda ma le vai. Stit pisia ma lenei tuʻufaʻatasiga ma tuʻu mo le 30 minute. Ma ina ua maeʻa lavalava i le masani masani.

Aua le faʻaaogaina Hydrogen peroxide i ofu lanu ma tisu.

9 aveese le efuefu ti

I le manaia, e oʻo atu i le 150 ituaiga o paʻu paʻu e mafai ona pefu. Sikuea i totonu ma se fofo o le hydrogen peroxide ma tuu le mago. A uma ona e faia se togafiti ma moega fou fou.

14 Filifiliga mo le faʻaaogaina o le hydrogen peroxide i lou fale (ma e te leʻi iloa!) 6059_9

10 mama mama le ea

O le mea e avea ma ai ma vaʻa o le ea o se nofoaga lelei mo le toe gaosia o le suia ma siama. Faʻasolo i latou se fofo o le vai ma Hydrogen peroxide pe tasi i le masina, ae muamua faitau atu faʻatonuga mo le masini.

Air Purfiirier Xiamimi Mir Air Mafuli

Air Purfiirier Xiamimi Mir Air Mafuli

  • Faʻamamaina o le Air Stedififier: Faʻafefea ona toe faʻafouina le masini ma e le solia ai

11 kapeta manino

Ave ni vaega se lua o le peroxide ma le tasi vaega o le ipu ipu vai, faʻaaoga se pulumu vaivai i luga o le kapeta ma tuu le tuʻufaʻatasiga i luga. Ina ua uma ona faanatinati ma vai malulu.

Muamua Suʻesuʻega o se vaega o le Kapela o le kapeta, e mafai e le ie ona oso mai le faʻaaogaina o le hydrogen peroxide.

14 Filifiliga mo le faʻaaogaina o le hydrogen peroxide i lou fale (ma e te leʻi iloa!) 6059_12

12 O mea fou a tamaiti fanau

Spray o se hydrogen peroxide i meataʻalo mai le palasitika ma faʻamago ai, ona fufulu lea o latou i le vai.

13 Aveese le pisia mai le maamora maualuga

Faʻataʻitaʻiga, o courdoppip valivali ma maa uʻu o laʻau e faigofie ona palapala mai le faʻataʻamilomilo o le tiaʻiga o lauti, kofe ma vai. Fai pasta mai falaoamata ma hydrogen peroxide ma faʻaaoga saʻo i luga o le nofoaga, ufiufi le vaega o le ata ma tuu (e mafai ona i le po). I le taeao, e tatau ona mou atu le pisia. Aua le kopiina sili atu le tāina, a o le masoa o le faigofie ona valu.

14 Filifiliga mo le faʻaaogaina o le hydrogen peroxide i lou fale (ma e te leʻi iloa!) 6059_13

14 manino le faleuila

Liligi le mineo o le peroxide i totonu o le pesini o le faleuila o le faleuila e mama ma le le mautonu le plumping. Tuu le afa itula, ona kiliki lea o le Flush button ma pasi le pulumu.

Faitau atili