Pasika Parking

Anonim

Vaaigafagapi o le komipiuta laulau maketi: O ituaiga o masini mo le keyboard, tino iunite ma uaea, faʻataʻitaʻiga, ma nisi mea sili ona lelei.

Pasika Parking 13427_1

Pasika Parking
Whnidee.
Pasika Parking
Fale o le ofisa module ma le faitotoʻa o le tapunia (Boconcept)
Pasika Parking
Laulau mai le Periscope faasologa ma le maualuga-fetuunai galuega i luga ma se ERGONOMOCOCE BUSNUNN i le Worktop. O le vaega o le iunite ma tagata atamamai e tuu i totonu o se telefoni feʻaveaʻi (posgpace feutagaiga)
Pasika Parking
O le laulau e faʻapipiʻi i le fata. E mafai ona e galue mo ia e aunoa ma le alu ese mai le moega, pe nana i totonu o le puipui nicho ma agai atu i se nofoa i le laulau (CII)

Pasika Parking

Pasika Parking
O pepa e mafai ona teuina i le taofiga faila i totonu o le laulau. Lagolago mo System Block - toese (Giorgio Aoina)

Pasika Parking

Pasika Parking
O le komipiuta komipiuta e mafai ona liua ina ia mafai ai ona o le faʻamalologa mo le faʻatulagaina o le nofoaga mo le iunite o loʻo iai i le itu taumatau poʻo le itu tauagavale. Faʻataʻitaʻiga o le AVALTGGEE-D (Calligaris)
Pasika Parking
O le laulau ma le umi o le 90cm e fetaui lelei i le faiga o modules mai le EOL Series (Laprimavera)
Pasika Parking
Mana elemene faʻatasi ai le laulau e faʻaaoga ai le plug-in spign "uʻamea i uʻamea" pe tuu i luga o uili (polasi
Pasika Parking
Lomiga mo tamaiti ma talavou. Custoptops i tulaga eseese faʻatagaina oe e faʻaaogaina le galuega e sili atu ona aoga ("mea uma mo PC-meafale")
Pasika Parking
O le singlered laulau o laconic spepes o loʻo sapalaiina ma se slit lacquated pusa mo le lolomiina, pepa ma pepa (boccept)
Pasika Parking
Komepiuta laulau o se vaega o le puʻupuʻu modular o loʻo tuʻufaʻatasia o meafale mai le "gnome" faʻasologa "
Pasika Parking
Laugutu.

Pusa teuteu o se tapulaa ma puipuia le keyboard mai le efuefu

Pasika Parking
Laʻitiiti ae sili ona aoga teuina o faiga (Nueva Linea)
Pasika Parking
O le mea na faʻapipiʻiina ai le mataituina, puipuia le mata mai le le talafeagai tele ma le le talafeagai ma le masani ai ma le mafaufau loloto ("ladium")
Pasika Parking
Ata fetaomi /

Sasae tala.

Fausia-i le rack ma le taimi-taimi faigaluega nofoaga

Pasika Parking
O le laulaufaiva laulau ma le kapeneta e latalata i ai o loʻo tatalaina ma tapunia vaega o loʻo faia e le poloketi poloketi (Filipi ata Grandy)
Pasika Parking
O se tutoʻatasi o le Mobile Backscreen Rack, o loʻo i ai se siaki ma vaega o le tino, faʻataga oe e faʻatulaga se le tumau galuega i le toetoe lava o soʻo se laulau. "Tagata techno" faasologa (Erun)

O le numera o fale mautotogi e leai se komepiuta na faaitiitia ma le faaitiitia tele. E tusa ai ma fuainumera, i Rusia, le pule o le PPA o le PPA o le aiga lona lua, AB2005-e lima uma. O lea, le gaosiga o meaafale o le a avea ma se tagata lelei tele mo le malamalama lelei atamai o le poto masani ona atiaʻe.

Ae sili atu talu ai nei, na filifili e faʻailoa manino le kesi tusitusi ma le komepiuta. Na valaau le Tusilaupapa, o ni fausaga, i lalo o le laulau o le taofiga o le pepa mo le keyboard mo le vaega o le tino, ma le pu e pulea uaea lava ia lava. E leʻi manaʻomia ni laulau tusia i ia tulaga. Ae o le taimi e alu ... i le aso, o le seasea o totogi desktop e aunoa ma se komepiuta. O le mea lea, o laulau masani o tusi na tele lava. O le foliga o le komepiuta laulau ua suia. E mafua mai i le mea moni o le komepiuta lava ua suia, ma o lona tomai tuputupu ae.

Fetuunaiga o le taimi

Tele laulau faaonapo nei e gaosia e aunoa ma fata mo le keyboard. O le mea moni o le tele o le tele o tagata faigaluega o le taimi nei o le mafaufau o loʻo faʻamalosia e mo ia i luma o le mataitu, faia le mafaufau ma ki ma le isumu. Mo le faʻamaoniga o Ergonomics, e sili atu mo lima e tatau ona punou i totonu o le lima i le vai o 90 ma e le o i luga o le mamafa (lea e le maalofia pe a fai o le polokalama tele). Laulau ma le toe faʻaleleia o fata mo le keyboard o loʻo gaosia mo na tagata faʻatau e le mafai ona faʻatauina se laulau tele ona o le leai o se taimi i le komepiuta ma e fiafia e faʻaaoga le tele o le komepiuta o le vasega o se laulau tusitusia.

O le vaega mo le vaega o loʻo i ai le tumau i aso nei, e ono faʻaoʻo atu ai i lalo o le laulau ma sili atu e masani ona maua o se isi elemene, nai lo se pusa tapunia mai le itu e fa. Muamua, e mafua mai i le mea moni o tagata faʻaaoga e sili atu le fiafia e faʻaleleia le latou suʻega komipiuta, e manaʻomia le maua fua o le itu i tua ma le itu o le malae. Lona lua, o aso nei o le tino o le tino ua faʻateleina le malosi ma maua ai le tele o le vevela, o le a le o lo latou mata aoga e le gata mai i le itu o le puipui O le uaea o loʻo fesoʻotaʻi ma le iunite iunite o loʻo fuafua e nana i le faʻasologa maaleala, lea e mafai ona faʻapipiʻi uma i le laulau ma le tu i lalo o le iunite.

Aveese ni faʻataʻitaʻiga o le komepiuta laulau o le vaega o loʻo faʻamaloloina le itu o le pito i le itu o fusi poʻo uʻamea. O lenei fofo e talafeagai mo na o le tau le talafeagai ma le-lagi iunite. O le mea moni o le mea moni mo le atoaga o le faʻagaioiga o le hard disk, o le faʻatulagaina iunite lea e iai le tumau. O nisi tomai faʻapolofesa iunite mo lenei e sili ona leaga e ono faʻamago e faʻaititia ai faʻamalosi e mafai ai ona faitau ma puʻeina faʻamatalaga i luga o le hard disk. Afai o le komepiuta "Brain" i totonu o se setete taofia, o feʻeʻiga i le taimi o lona galue o le a sili atu le malosi ma o le a le itiiti ifo le taʻavale malosi. I se faʻaopopoga, afai o le poloka poloka tautau i totonu o le fusi, e i ai se lamatiaga tele i le faʻalavelaveina i lona vae, tulei i fafo atu o le galuega malosi.

Pasika Parking

Pasika Parking

Pasika Parking

Cable Channel ma Hellves, na faʻamau i lalo o le laulau, faʻataga oe e tatalaina le laualuga o le laulau mai le le talafeagai o uaea ma opeota ").

E toʻatele ni tulaga e tutusa ai le vaega o loʻo faia i aso nei, i luga o uili. E faigofie ona mafai ona latou fealofani mai nofoaga e faʻaputuputu ai lalo ifo o latou, o le e afaina le galue ai le tumau le vaega o loʻo iai le vaega ma ana foai. O le faʻaosoosoina o mea taua o meafale e faigofie foi ona paʻi i uili, o uili o le a galue e pei o le faʻateʻeina ma faamaluluina le oso. O le sili ona lelei o loʻo manatu o le malosi o le tumau o loʻo i ai e le o le paʻu pu e le o pulupulu mo le ea o le ea.

O tagata gaosi faʻaopopo e faʻateleina ai le faʻapipiʻiina o se iunite iunite i luga o se isi tulaga, ma faʻaititia le laulau i le 80 cm. Afai o le komipiuta laulau e matua tele lava, o le avanoa avanoa i lalo o lana galuega e mafai ona avea se isi tulaga pe maualalo mo tusitusiga ma ofisa ofisa.

Pau le mea o loʻo talafeagai ai le uiga o le komepiuta o le komepiuta o loʻo tumau se pu i luga o le laulau i luga o le laulau i luga mo ni vaega eletise mo uaea uma. Faʻatulaga mataupu mo le uaea o loʻo tuʻuina atu e le aufaʻatasi faʻapitoa i le pito i luga pito i luga o le laulau poʻo vae, pei o le IKS Modenin, Italia). O maea e mafai ona faʻapipiʻi i totonu o le laulau i luga ma ni fasipepa faʻapitoa. E matua faigofie, aua e tusa lava pe e te le o se tagata e faaaogāina ai tomai faapitoa ma i lou laulau e le tele o ituaiga uma o masini faaeletonika, faatasi ai ma se uaea tasene, sa taina pea: mai le mataitu, piano, isumu, failauga, lomitusi, Scanner, Modem, Tape Lord Lamp, Network faamama ma se fausia-i le Voltage Stimulizer, faʻapea foi ma le Cartrie. Ioe, e te le iloa le isi mea ... O lea ua le "tafe mai le uangs mai mea uma e le mafai ona" i totonu o faleʻoloa ma e le o le mautonu i lalo o latou vae, e taua ai le sasaina.

Pasika Parking

Pasika Parking

Pasika Parking

Eletise eletise (Orgspace feutagaiga) filifiliga.

Tele mea faaopoopo

Tele laulau e faia i uili (e manaomia le tasi i fusi faatafutia. O ia galuega e fuafuaina mo i latou e pei o faiga masani i totonu o le fale. E taua le manatua o nei meaafale e le mafai ona tele na latou faʻatau atu mea mamafa. E oʻo foʻi i se tasi oke pepa i luga o le laupepa e mafai ona mafua ai uili uili e le mafai ona tu ma taʻe uili.

E le aunoa ni faʻataʻitaʻiga o le maualuga o le laulau i luga, ma o nisi o lenei mea e faia ina ia mafai ona taui ai mo le le mautonu o le fola, o le isi vaega faʻapitoa. Idiapaz atonu e ese. O lea, le Persicope faʻataʻitaʻiga (Orgspace Consulting, Lusia) o le 10 cm (68-78m), ma le ER-DOGHERS, o le perids) e umi le 65 (63 -128cm). I le laulau lea e mafai ai ona e galue i le nofo, afa savali (o le mea moni, o le mea moni, o lea mea e manaʻomia e faʻaoga faʻaopopo i le maualuga o le nofoa).

O le lautele o le lautele o le komepiuta laulau - 60-80cm. Mo le mataituina ma se eletise-umlom-umume-umukuka e foliga mai o le a suʻisuʻi, mo se suavai tioata, e matua talafeagai mo le parameter 60-65 cm. E taua tele le manatua o mataituina e tatau ona mai ia te oe a itiiti mai i se mamao o se lima o se lima. AESNLI LE LEGE e tele (mai19 diagonal), ua fautuaina ai le mamao i le va ma oe o 1m.

Lelei, pe a tuʻuina le laulau mo vae. O le mea moni o le taimi umi o le nofo e le aoga tele mo le tino, aemaise mo vaʻa o le pito maualalo pito i lalo. Iesley, e manaʻomia le nofo umi i le tulaga nofo, e sili le mafai ona mafai ona punou vae i tulivae i le itu taumatau tulimanu ma fefiloi, itiiti ai ma le felelei. Afai e leai se lagolago i lalo o le laulau, matou te fautuaina oe e faʻatau se nofoa mo vae poʻo le maualalo o le nofoa.

E tusa ai ma le sanpin, a o le mataituina o le faʻatulagaina o le faʻatulagaina, o le mata mata e tatau ona tu i totonu o lona ogatotonu pe i le maualuga o le 2/3 mai le pito i lalo o le mata. A iai sau tamai faʻaaliga, e tatau ona faʻatau se laulau ma se tulaga mo le mataituina, ma afai e tele - ma se faʻapolofesa faʻapitoa mo ia. Alu mo le faʻatau, fuaina le pupuni e piki ai le sili filifiliga filifiliga o le laulau ma lou tuputupu aʻe.

O lenei o le faʻataʻitaʻiga o meafale komepiuta e sili atu le afaina, aunoa ma le faʻamalosiʻau tulimanu tulimanu, faʻatasi ai ma pito lapotopoto. E le gata i laulau faʻatapulaʻala, ae o le maualuga foi o le pito i luma o le countertops, e peiseai o loʻo nofo ai le tatagi. I le laulau, e tusa ma le 90% o le eria e amata i le nofoaga avanoa, ma toetoe a latalata mea uma.

Pasika Parking

Pasika Parking

Pasika Parking

Powerdesk galuega nofoaga faʻataʻitaʻi ma le maualuga-fetuunai corinan laulau pito i luga ma fausia-i komepiuta, e mafai ona faʻafouina pe a manaʻomia (powerdesk).

Talosaga Talosaga

O taimi nei o le faamasinoga a le tagata lava ia e totogi ai le tele o avanoa. O le mea lea, naʻo le aliali mai i totonu o le fale, e mautinoa lava e amata ai ona "iloa" e le tele o mea faʻapitoa: o le lolomitusi, o le Premin Scanner. Ina ia faia nei mataupu a nei mataʻupu latalata ane, aua latou te atiaʻe ni siva faʻapitoa e mafai ona faʻapipiʻi i le komipiuta o komipiuta i foliga o le tuufaatasia, faʻataʻamilomilo elemene, i le caligisi o se solo-i fafo atu o moega laupapa, o loʻo feʻe i luga o le laulau, mo isi taimi e faʻaaoga ai le laulau faʻapipiʻi, "faʻataʻitaʻi", "." ("Catras", Lusia).

Le Vaʻai tumau komepiuta, faʻatusatusa i tofi, e masani lava ona iai vaega mo le teuina o faʻavasegaina o le nofoaga puʻupuʻu, ma mo pou. O nisi faʻataʻitaʻiga o loʻo fausia ma le tele o faʻalavelave i le ituaiga o racks e le naʻo le na o masini poʻo tisiketi e mafai ona tuʻuina, ae o tusitusiga foi. O lea filifiliga e masani ona filifilia tamaiti aʻoga ma tamaiti aʻoga. O tagata tomai faʻapitoa e fiafia e maua le atoaga o mea faigaluega atoa i luga o se laulau lautele, tutusa ma le kapeneta.

Afai e te le popole pe a e iloa tonu le mea tonu e mafai ai e mea uma ona mauaina i le taimi puʻupuʻu taimi mulimuli ane ma mulimuli ane i le nofoaga, ona o lea, ma o le tulaga e tatau ona iai i le ituaiga o se tulimanu tulimanu. O le tagata lolomi e sili atu le tulaga i le tulaga tutusa ma le mataitu, e le mamao ese mai ai, e aunoa ma lona alu ese mai le mea lolomi.

Ae ui i lea, e le o ni mea lelei uma, racks ma atigipusa taulai i luga o le laulau komepiuta. E ofo atu tusi tolauapiga. Faafetai i lenei, o le ae maua ai se isi mafuaaga e ala ai loa ma sopoia tekoleni.

Pasika Parking
Faʻavasega tulimanu o loʻo faʻatagaina ai oe e faigofie ona tuʻu ai mea sili ona manaʻomia ma mea faigaluega (Felix)
Pasika Parking
Se isi ata puʻupuʻu o le ofisa o le fale. O lona itu o le 143,485,585.5 cm ("tamaʻitaʻi")
Pasika Parking
Faʻalauteleina le Taputared E faʻatagaina oe e tuʻuina atu se mataitu i lalo ifo o le tulaga o galuega i luga (tyn quillita)

Le amataga

Na e filifili e faʻatau se kesi komipiuta. Muamua, mafaufau pe fia le avanoa e tatau ai ona nofo i totonu o lou potu ma o fea le itu o le a manaʻomia le faʻateleina pe a manaʻomia: i le tafailagi poʻo le faʻaupuga. Lona lua, filifili pe aisea e te manaomia ai se komepiuta. A faʻapea e naʻo le vaʻai i le meli ma nisi taimi e faia ai poloaiga i luga o le initaneti faleoloa, e lava lea lava mo le laptop, ma o lea sa i ai se tamai laulau matagofie ma malutaga. O oe o se tamaititi aoga? O lea, o le ae manaʻomia se ata sili atu tele, ma se nofoaga mo tusitusi, ata, ata, ata ma povi faʻamalosi mo tusi ma le CDS. E mafai foʻi ona e sau i luga o le lauʻeleʻele mai le chipboard poʻo le plywood faʻapipiʻi i le pito i luga o le laulau e faʻaavanoaina ai conped, pepa, ma le mea e te manaʻomia e susunuina ai le potu eria mai le nofouta.

O le gamers o loʻo ofoina atu se laulau sosoʻo e aunoa ma se toe faʻaleleia o le fata mo le keyboard. Mo se isi ituaiga o faʻafiafiaga ma faʻamafanafana, faʻapea foʻi ma le keyboard, lea o le a tau le faʻatagaina e faʻafetaui ai, o le lautele lautele o le laulau e sili ona lelei.

O i latou e naunau e faʻailoa a latou komepiuta i le faʻaleleia atili o le faʻaleleia, o lona uiga, e faʻaleleia atili ai, e tatau ona e filifilia se faʻataʻitaʻiga o le laulau e avanoa mai i le vaega o loʻo avanoa mai i itu uma.

Pasika Parking
O le laulau o laina lamolemole ua fesoasoani i se laulau ma tapuni malu. E mafai ona faʻapipiʻiina luga o luga poʻo le faʻapipiʻiina o le veneer (cia faavaomalo)
Pasika Parking
O se isi swivel vaalele e mafai ona faʻateleina faʻateleina le aoga o le laulau (cia faʻavaomalo)
Pasika Parking
O le taumatau ma le agavale o vaega o le Avao komepiuta kesi mafai ona ufiufi i lalo. Aofia ai, na ia pei o le moega laulau (Cia International)

Faatau i mafaufau

O le lava o le tele o le tele o le komepiuta o loʻo iai ni komipiuta komipiuta e faia mai le 16-26 cm mafiafia. Meaafale mai ia fagota e sili ona taugofie. Sa ou feagai i nai tausaga i le taimi lava na ia matuae ai lava ia amio lelei, e mafai ona faigofie ona suia i se mea fou. O faʻataʻitaʻiga a le MDF e masani ona sili atu ona faʻamalosia, ma o tumutumu o le countertlep mai lenei mea o loʻo faia lapotopoto, ae le o le faʻataʻamilosaga, pei o le chippon e le mafai ona faʻasaʻoloto, aua o le chipped, o le a latou taumafai ai, aua i le taimi o le a tatou amata ai, aua i luga o le laupapa ). O le Chiphboard ma MDF e masani ona uma e ala i le melamine ata, ae mafai ona ufiufi i le vene. O le tau o le laulau mai le DSP ma le laupepa mai le MDF e faatatau i B2dy, nai lo faʻataʻitaʻiga na faia atoa o le laupapa laupapa laupapa laupapa laupapa laupapa laupapa laupapa laupapa laupapa laupapa. Laulau teuteuina ma veneer, sili atu nai lo mea faapena meaa mai chipboard o loʻo i ai le 3 pe sili atu taimi (fuafua i luga o le fafie, mai lea o le vene e faia). Lisi o laulau e gaosia foi mai le uʻamea ma tioata, uamea ma palasitika (mellillic e masani lava o le faʻavae). O loʻo iai ni faʻataʻitaʻiga e faia atoa le tioata poʻo le palasitika. Latou tau e sili atu i le tau o faʻataʻitaʻiga mai le chippo capia sili atu nai lo B1.5. Filifilia o mea o le Tatala Lau Afioga, e tatau ona e agaʻi iai le ala o lau faʻatauga ua fuafuaina mo soʻo se isi.

Kamupani o kamupani a tagata o rusia, e pei o Filipi Grandy, Tuaspace Consulting, "BIS-NI" Mea Uma (Brab "," Metra ", Faʻatau atu ni komipiuta komipiuta mai le laugatasi chipport mo le 1400-8000 rubles. Ma sili atu e faalagolago i le fetuunaiga. Laulau Forms "Encran", "Merks-meafale" (Ukraine) mafai ona faʻatauina i le tau o 2200-15000 rubles. Mo faʻataʻitaʻiga na aumaia mai Asia (Saina, Taiwan), o le a manaʻomia e faia le averesi o le 4500-10000 rubles. Lomiga mai atunuʻu a Europa, pei o Mekasini, Cia Mamveniris, Caprina, Coali, o Kortanin (OFMANIK) ma maualuga atu. O lea la, o le filifiliga lea!

O faatonu faafetai i le kamupani "Alterra-meafale", "Vista", "Mo PC-Doorame," Compint Consulting mo le fesoasoani o mea.

Faitau atili