Vai vai

Anonim

Paʻaga o le tino, teuteu, faʻatekinisi ma foliga faʻapitoa o le fausiaina o le togalaʻau. Filifiliga mo le teuteuina o vai o vai.

Vai vai 13489_1

Vai vai

Vai vai
Ata e le 4dustekova
Vai vai
Nymphouy, po o se sima, e le o se tasi e leʻi taʻua o le masiofo o le vai togalaau - E ese lava matagofie ma i taimi uma na ia faʻaaogaina ai se faʻaaloalo faʻapitoa. E tusa ai ma talaʻaga, o le uaea e felelei mai yamphius, pe a latou o i le matafaga e tuliesea ni siva. Talafaasolopito Siamani fai mai o oe lelei e ola i nei fugalaau malu. Faataamilo Eleni Nituuphyus o se faatusa o le lalelei, ma i le vaitaimi o le mediaval - mama ma le mama

Vai vai

Vai vai

Vai vai

Vai vai

Vai vai
Vai lily fugalaʻau (tasi le igoa o le pita) matala i le taeao ma latalata i le afiafi. E nonofo uma tagata mo le lima aso, ae o le fuga tupe totoe i le taumafanafana. Faʻailoa mai ma le vai lili e le tatau ona faʻatulagaina ni vaipuna, o nei laʻau e sili atu le filemu o le la ma le alofa o le la. O le valivali fugalaʻau e mafai ona eseese, paʻepaʻe, kulimi, samasama, moli, mumu, ma le lapoʻa, mai le dwarf i le lapoʻa

Vai vai

Vai vai

Vai vai

Vai vai
Afai e nofo se maile i le nuu, i le ata tifaga, o le a e tatau ona e uma se puipui puipuia o oneone po o maa.

Vai vai

Vai vai

Vai vai

Vai vai
O le teuteuga o le togalaʻau e mafai ona malie malie i ai - o ituaiga uma o manulele, rane, tarako, tarako ma iʻa. O le a latou aumaia se elemene o mea e ofo ai ma taaloga

Vai vai

Vai vai
Ata

A. Dournenkov

O se tasi o fesili sili ona faigata o le a ma le taimi e fufulu ai le vai i le vaituloto? O nisi pepa eletise eletise, o isi e faʻaogaina ai vailaʻau oona poʻo ato ato. O le vitio o le vaitaʻele o le tapunia o le pule o le tagata lava ia

Vai vai

Vai vai
Mea e ofo ai, ae o loʻo iai le amio masani a Consavorir. Tasi le leoa, le isi le isi fale, lona tolu ma le faasausili. Ae o le mea na ia sa iai, e iai lava le faʻapitoa o le siosiomaga o le toʻafilemu, faʻamafanafana ma le fiafia.
Vai vai
Ole a e taofia ai le agaalofa, o loo nonofo ai i le ono, ma matamata i le loloto o le ola i le vai! Soʻo se sitiseni o loʻo vaivai e le fuss o le metropolis miti o se fiafiaga. Miti ma ... e faʻaalia a latou miti i le mea moni
Vai vai
O le ata o le matafaga o le vasa o le vaipuna e tatau ona fetaui uma ma le aotelega o stylist o le laufanua. O ogalaau ogalaau e le mafai ona talafeagai i le togalaʻau ma le faʻataʻapeʻapeʻa o le poto poʻo le maamora lanu. O le teuteuga e talafeagai mo se togalaau i le sitaili o le atunuu

Vai o le totonugalemu o le tosina i soo se togalaau. I tafatafa ane, matou te iloa ai ni lagona faapitoa: Fiafia i le aso o le vevela, matou te matamata i vaitafe i luga o le matagi sili ona manaia.

Vai vai

O le manatu e le masani ai. O vaisusu vai na fausia mai i eseese laau, o le ola tuʻusaʻo i le vai, faʻapea foi ma i latou o loʻo nonofo i matafaga o matafaga ma eleele susu. O elemene o se tamai togalaau i nisi taimi o ni teuteuga malosi eseese: tulaga, vaipanoa, motu, motu matotofia. E oʻo lava i le vai e fusia solo i totonu o le pou laupapa laupapa tuai i totonu o le susu pusa ma tumu i vai e mafai ona faʻasino atu i le vai malulu. E faigofie ona fai mai le ... alavai e alavai ai! I le vaitaimi o lea o le Lolo, e tumu i vai suto, ma a latou o mai i lalo, amata ona manumalo i ona nei. Isesl e totoina aganuu laau: Faʻagalo ma aʻu - e le, pupuni o le ogatotonu, o le ofutau o le lanumoana-lanumoana fugalaau. O le sili sili ona alofa "arvas" mo nofoaga eleele. Matamata vai vai e fai mai togalaau i soo se sitaili e faaaoga ai le tele o ituaiga laau. O mea mamao o le a maua ai le tele o tusi, o le mea moni e tele na faʻaliliuina, o le mea lea e le masani ai o latou tusitala i taimi uma o le tau o Rusia. E na ona tatou toe manatunatu i mea sili ona taua na feagai ma tagata e ona vai o vai.

Vaega o le Biologlogical

Vai vai
Otaota vai o loʻo ola ai ni vailaʻau oona-opyerator. E mafai ona latou faʻatau i le falemaʻi poʻo le faʻaseʻe mai i faʻasaʻoga faʻalenatura. Ua lava le mea e ave ai ni tamai fana mai le vaitafe poʻo le vaituloto, nonoa i le maa ma togi i le vai - o le a vave ona e tuʻuina atu i luga o le togavao. tausia i le paleni. O le Ible vaega o laʻau nonofo nei e le na o se teuteuga iinei, latou te faʻatinoina le tele o galuega aoga: faʻamamaina vai ma fetuu le tele o le okesene, aveʻese mea taumafa. O le mea lea, pe a filifilia ni laʻau mo le togalaau o le vai, faʻaopopo atu i ona lava tofo fiafia, e manaʻomia le faʻatonuina ma matau le aofaʻi o "olaola".

O laʻau na faʻaaoga e fai ai vailaau vai ua vaevaeina i ni vaega se lima e faʻatatau i le sone o lo latou tuputupu aʻe. VAEGA MUAMUA Loloto laau o le mea lea e maua ai le loloto o le 0.4-1.2 O latou fana (o nisi taimi ma laʻau) o loʻo tupu aʻe i lalo o le vai, ma na o le faʻatupuina o loʻo i luga, e ui lava o le pita (Nymphy) o se tasi lea o le vai. E tele ituaiga o vai lili. O le skellations o le ogatotonu o le rusia o loʻo totoina e le malulu-faʻamaligiina o le kiona-paʻepaʻe faʻamasinoga (Nymphae o Forter Breeperies, Rene Gererd - ma lanu moana. Mo ni vailaau o laʻau ma vai parrel, e mafai ona e fautuaina le Dwarf ituaiga Lilacesa ma le pamu pale lanu piniki piniki. E sili atu le afu o le afu i le vai o le vai, ese mai le vaipuna ma vaipuna, i se nofoaga la. O se laina mai le vai lily (ma o le mea lea o le mea e i ai se tasi masani gehizome, mafai ona ausia 1-1,5m i le spameter aso puipuia.

Vai vai

Vai vai
O uluai lava manatu e masani ona fananau mai e masani ona fananau mai, ae foliga mai e ono tele mea e masani ai. O le ogatotonu o "vai autu" e mafai ona fai se tuai laupapa laupapa. O le affing o se tamai faʻatanoa o loʻo fai ai le leaga o pa - o lea o le fana e tutusa ma le lologa o lologa o le vaega lona lua O laau e feoai i luga o le pond. O a latou aʻa na saoloto tuusaʻo i le mafiafia o vai, ma o laʻau ma laʻau ma fugalaʻau e itu i luga aʻe. O le sili ona lauiloa o mea ia o le alavai ma televise. Ae ui i lea, o nisi o ia sui o lenei Vaega ua matua fefefe, mo se faataitaiga, ma le tele o vaipuna. E matua vave lava ma mafai ona momoli atu le moli atoa o le vaipuna, ma le pasiina le la moli uila i lalo o le vai ma puipuia le atinaeina o allicellular alga. E le aoga faapitoa laʻau mai tulaga masani, - e masani ona faʻapipiʻi le toʻotoʻo atu i o latou meafatu ma laʻau.

Tolu vaega POTO POTO LE POTO (Loloto o rooting - 0.2-0.4 m). O aʻa le mautonu ma mea o loʻo i totonu o le vai, ae o le pito sili ona leaga o fana ma lau e tulaʻi i luga aʻe. O le vaituloto o le Rewed, Reed, o se vaapiapi Rogoz, Iris sequeous.

Vaega fa Laʻau o Talafatai o Talafatai (vaevaeina i le loloto o 0.2-0.3 m). Na latou teuteuina vaega o le vaituloto, fesoasoani e faia le suiga mai le pito o le sushi i le vai sili atu natura ma le poto. E tele naua: Air, o le ea, faʻagalo mai - ou te le o, o isi, tiʻetiʻe, rogoza, romysh, white, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paepae, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paepae, paepae, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paepae, paʻepaʻe, paepae, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe. E toatele ua lelei fetuunai i se suiga o le vai (i soo se mea e maua ai le masani i taimi uma). E taua le taua o latou aʻa o loʻo i ai pea i le eleele susu.

O sui o le vaega lona lima o le tala lea a Marh laau: O ituaiga eseese o lili, file, leaga, talita, irsilba idr. Latou tuputupu aʻe i totonu o se kulimi aisa e latalata i le vaituloto, lea e le mafai ai le palapala. A aunoa ma faigata tele, lologa i lologa e le tusa ai, ae moomoo umi o taimi malo e faaleaga mo latou. Toeitiiti lava o laʻau uma o laʻau uma e alualu i luma, e sili ai le puleaina o lenei faiga e ala i le tuʻu i totonu o ato poʻo fagupepa.

Ata tifaga o le, pei o se tulafono, o le tele-titi-timoʻe fausaga ma se faigata pito i luga o laufanua. E aina e le tele o laʻau, e aofia ai:

Vai vai

1-Opeo - OkeyErators;

2-vai-vai;

3- O laau o le talafatai o le matafaga o vai papau;

4- O laau toto

O pito o ata o le ata o le ata o le masani ai o le masani i le teuteuina (faʻataʻitaʻiga, ma le fesoasoani a manu felelei). O le eleele o loʻo sasaa i lalo o le pito i lalo e le o totoina e aunoa ma ni koneteina. Vai i se vaituloto, o se tulafono, e sili atu le palapala nai lo le vaituloto, o fea o i lalo e na o manu felelei.

Vaega o stylistic

Vai vai

E le mafai ona e matauina se vaitaʻele i le muamua vaʻai i le taimi muamua o le tepa i totonu o polotiu ma tatala le foliga o se tama ma fugalaʻau, fiafia i se vavega. O Sinak Insavori, e pei ona iai, leai ni faʻafeiloaʻiga manino, o foliga uma e tauʻavaʻa, aemaise pe a fai o le faitotoʻa o le gataifale. O le malaga laufanua o loʻo faʻatautaia e le faʻavae o le asymmetry ma pule o se lagona alofa. Sa matua talafeagai mo le pito i tua o le vaitafe, kulimi poʻo le fefe, fausiaina o se lagona o le faʻaesea mai le filemu, faʻalilolilo ma le filemu. E le o le itiiti ifo, o le a vaʻai, o le a vaʻai, i le tasi itu, o le lanu e alu ifo i le vai ufimata tagi. O nofoa sa i tafatafa o lo latou vaai tuulafoaia, o le pamu e pei o le pamu, ma le matematiga fefe. Tali tutusa "E mafai ona fausia" e mafai ona fausia ma mea masani, e maua mai ai le eleele i le laufanua faaopoopo.

Vaega o faʻatekinolosi

Vai vai
Faʻasafu o le vai o le vai o le vai "- o se faʻaopopoga faʻaopopo mo se pond e aunoa ma nila. E masani ona fausia ni vaipuna (mai le proyel broned) O le auala lona lua e sili atu ona taugata ma o le faʻaaluina, ma i soligatulafono, e tusa lava ma se tulaga manaʻo e fesuiaʻi le nofoaga o le faʻatoʻaga vai o le a faigata. A faʻatagaina se sima le masini puʻupuʻu e le itiiti ifo ma le tasi o puipui e le o se mea faʻapitoa, ae o se pato. Pond ma le fa sima pa puipui i le taumalulu mafai ona gagau le vai aisa. Afai o se tasi o puipui o loʻo faʻauia, o le a le tupu lenei mea.

Lautele o le "ata tifaga" pond - o latou popolega. Muamua lava, o le ata e faigofie ona faaleagaina. Luma, ina ua maeʻa le fausiaina o se "ata tifaga" Infavoir, o lona pito atonu e le foliga aulelei. E masani lava ona latou teuteuina i le faʻaaogaina o le kakeve skewers po o le turf e tumau i luga o se faʻailoga faʻapitoa. O se manuaga e faʻataʻitaʻi ai le vao, o le lamolemole suiga mai le vai i le fanua e mafai ona faʻaogaina e faʻaaoga ai le maso. Filifilia o se Nofoaga mo le Vailaau, Manatua o le la e tatau ona malamalama i le sili atu 5-6 itula i le aso. E taua le filifilia o mea saʻo i le mea saʻo (lona faʻavae e faʻalagolago i le ata filifilia), Faʻatumu le vaega mama ma le mama, o le faʻamamaina o le vai o le a faʻalagolago i ai.

I le ogatotonu o se lapoʻa lapoʻa, e mafai ona e fausiaina ia motu, ia latou faʻamautuina o latou laau, faʻapea foi ma isi amepara. O le motu matutu ua fuafuaina o:

Vai vai

1- I le aluga o le lalolagi;

2- E leai se atigi atigipala;

3- "Ua" aoga "le eleele i le lafulemu;

4- feeseeseaiga turne

Vaega o vaitau

Vai vai
O le laau o le laau, o lona umi o le fuga - e mafai ona bolshing le faatoaga faatanoa le taumafanafana atoa mai i le olaga pe a mavae le taumalulu lē gāoioiga i le faaiuga o le amataga o Aperila Me. Smama totoina ni laʻau ma fai ni mea leaga o loʻo nonofo ai i vaituloto. Pe tusa o le vai pe a totoina tagata o le togalaʻau faʻasaina e faʻapipiʻi lelei, i le pond e mafai ona tautau iʻa. O le taumafanafana o le taumafanafana e masani lava ona matauina se agilmy flash o le tafega o le amo E mafai ona e aveese i latou i se auala masani i le tuʻuina o se taga pita poʻo le faʻapitoa pit pills i luga o se pai. O nisi taimi o le pond vailaau e faʻaaogaina i luga o le Lusia
Vai vai
Ilbosco Market e mafai ona e faʻatau oloa mai isi kamupani: Ueesner, o le Oase, Terara (Siamani uma). Ogaoga tulaga e tele ona aveʻese ai le tele o alga o alga a mai le vai o loʻo faʻaaogaina. Afai e leʻi faʻaputuputu le togavao tele le mamafa o le vai ma le faʻateleina o laʻau, o le totoina o alga ua toe faatasia.

Vai vai
O le māmā tele le vai o le tau e tele lava, ma e tatau ona togafitia pea. Ole vai ole vai ma o le a mafai ona aofia ai ma le vai o le vai o le vai i le laufanua, faia se mea pei o se mea faigata. O le isi filifiliga o le faʻaaoga lelei ai o le faʻamoemoe i totonu o ato o laʻau i le taumafanafana, ae maise i aso vevela, pe a pa'ū le mataga mai luga. Ave le vai i totonu (e le malulu) ese mai le jugs: o a latou laulaau e le fiafia i le portarbations i luga. Afai o le paʻu paʻu paʻu paʻu i le ulavale nymphi, e mafai ona faalavelave i lo latou fugalaʻau. O mafiafia mafiafia (Elaja, Botronicer, Rogolistnik I.d.) Ou te tatau ona tipi i luma mai lea taimi i lea taimi.

I le tautoulu, o le faʻasaovoiri na faasolosolo ona faʻaitiitia pe le malosi. Aua neʻi galo e tapeina vaega mataga o laʻau i se taimi vave, aoina o le o loʻo pa'ū i le vaituloto, o lea e le paʻu i lalo. O le tamai vai vai mo le taumalulu, vai e masani ona faʻaalu, ma faʻamama le vai e pei o le tolu tausaga atoa (e sili le pamu o le taeao). Nevramaro-tetee i laau a o le i amataina le frosts o frosts i cellars. E sili atu le laulu vai i le taumalulu i le loloto o le 1-1.2m pe i le potu i lalo o le fale.

Vala e aoga

Vai vai
Ata A.DUSEKOVA I le faaiuga, ou te fia faamatala atu se tamai togalaau i le Moscow Region (ata i le itu taumatau). Ata tifaga, i foliga pei o pi, o loʻo i totonu o se nofoaga susulu i fafo, mamao mai le laʻau. O lona ulu e teuteuina i le maʻa faalenatumu o loʻo faia i luga o le sima ma faʻamalosi pito o le ata. Soures ua faaitiitia sogiga; I le ogatotonu o le vaipuna na suia ai le laupapa laupapa. Passway Chsistneral sone
Vai vai
Ata e le 4dustekova

Vai togalaau, faia i totonu o le vaega (laufanua o tagata faigaluega -rina- IriNa ma le andrey dussekiot). O laʻau faʻalumaina uma o loʻo totoina i totonu o atigipusa pusa ma ua faʻatinoina i le au. O loʻo faʻapipiʻiina o loʻo faʻapipiʻiina lapisi lapisi i luga o nofoaga faʻapitoa ma ni aumea, ma opo ma vai nimstila, o le fulufulu manu . O le ogatotonu o le vaituloto o le vaituloto (o lona loloto o le 1m) o loʻo ufiufi i le loloto-vela o loʻo nonofo, moli, ie, faʻapea foi ma le vai o raneg ma televise. O laau ancaicac o loʻo tuʻuina i ato. O le vai e ola ai se rogue ma elemene e le o le okgen okesene. Vevela vevela o le vai mago le lima oona, o le fiafia o le lanumoana lanumoana fugalaau. E tele laʻau na faʻatumauina mai faʻasasa masani, faʻatasi ai ma i latou i totonu o le au PAG i Boamu-Boam, vai mita ma le tele iʻa. I le matafaga, i tafatafa o maa, Badan, Dras, Atisolba, Lily, Faafiafia, neurper, Cyssick ma Cypper, Cyssick ma Cypper, Cyssick ma Cypper, keke

O le tausiga o se togalaau a le Aquatic Garden e faigofie ma e tele se taimi. I le taumafanafana, e manaʻomia ai ona faʻamalamalamaina le vai i le vaega ma tapulaa o le tuputupu aʻe o le malosi o le osks, faatofuina ituaiga meaola o le ituaiga. I le tautoulu, vaega laualuga lanumeamata uma o le aveesea o laau, ma o le ato ma le lē dimest lisms vai ua aveesea mai le vaituloto ma ulu atu i le potu i lalo o le fale (latou lelei mo i latou e maua le vevela lelei maualalo). O mea o totoe o lenei togalaʻau e lelei i le ogatotonu o Rusia.

Vai vai
Ata A.DUSSKOVAVAUVAVAA E mautinoa e tusa o le 30-60% o le lauʻeleʻele o le vai o le lalolagi e tatau ona ufiufi i lau o laʻau. Lea e mafai ai ona e tausisia le paleni i le vanivoir ma puipuia le aa ese o le microalga.

Vai vai

O se vaipanoa e aofia ai ni vaega se lua o loʻo tuʻufaʻatasia masini ma aoga. O se vaega loloto o le tane, lea e teuina ai le vai ma vevela mo le suavai, i se togalaau papaʻu. O le faʻasao o loʻo i totonu o le eletise mai le matagofie "vaitaʻele": O loʻo valavala ma le fesoasoani a le pa piliki, teuteuina i le palu. O lenei tuʻufaʻatasiga e faia foi e le Vaega o le Ala, O le faʻasologa o le vai ma laʻau e faigofie ona faʻatulagaina.

O le faatonu o loʻo faʻafetai i le kamupani Ilbosco ma le Aqua-mamanu, faʻapea foi ma le afdastenkov mo se fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili