Lua-bit yanus

Anonim

Lua-bit yanus 13499_1

Lua-bit yanus
Ina ia maeʻa le fale o le fale, o se teuteu teuteu teuteu o le "faʻalavelave" mai ia teraco, Turkey (8.8 $ / M2)

Lua-bit yanus

Lua-bit yanus
Faapipiiina o taualuga mea mo le cttage ma ausilali fale filifilia natura masani
Lua-bit yanus
Smarting Ting Load laulau mai Cattelan, Italia ($ 2700) Faʻamalosi Fabbian Cubben Cubetto Randelier, Italia ($ 1370).
Lua-bit yanus
Faafiafiaga meafale (Meleisia): Lisi- $ 120, Taitai - 215 $ / PC.
Lua-bit yanus
O se lagona faʻapitoa i le potu malolo ua faia faʻafetai i le laulau mai Mataisland-Smith (USA), e pei o le pirated fatafata. Metalpot, Italia ($ 481) o loʻo faʻapipiʻi i luga o le faʻaupuga i luga aʻe.

Lua-bit yanus

Lua-bit yanus
O faasitepu faasitepu o loo laina i le piniki-beige creable cream mare, Turkey. O le tau o mea o le 140 $ / m2. Mo le ata malamalama, o Iuzznid na mafai ona faaaogaina ananterns na faaaogaina, o le tupe. Tau ma le faʻapipiʻi - $ 2,800 / M.
Lua-bit yanus
O loo i totonu o pa ma le potu malolo o loʻo maua mai i le pa puipui mai i le Bamiboosmand Boamboos ma kamupani omexco, Belgium (22 $ / m)
Lua-bit yanus
I luga o le foloa Kapeneta - Komiti o Parqut mai le Komieootoloor, Indonesia. Tau o Mea - 75 $ / M2
Lua-bit yanus
Momo Vasco mai le Smania, Italia ($ 3800), lamepa, Teorema Fabbin, Italia ($ 610)
Lua-bit yanus
O le maota o le Twed o loʻo faapipiiina HPPP 1002 fale taʻele, Siamani ($ 5025). I luga o le taualuga - lamps Gio 3 Kamupani Mourano ona o Italia (Italia ($ 700)

O lenei fale odossa e lua i ai le lua "foliga". Mai le itu o le auala, o lona faʻafoliga "ua tusia" i tafatafa o le itu e tasi itu e tasi, o loʻo lafi mai ai manatu mataga, mai le lotoā ma le faʻalavelave e tafe ai i le poncy

Na ola faatasi le patu ma le fale

O le galuega o loʻo feagai ma le tusiata o Yuri Beighouv ma Grimeday Tkachewo o le fatuina o se fale moe faʻatasi ma le paolo sitaili o le a lagona ai le malamalama o le Metitirani. O le autu autu na fai ma sui o se vaapiapi ma le le mautonu. Leai se mea mo fale ma fale o fale, ae o le fausiaina e mafai lava ona faʻatau ni vaega o Thoritority, ua maeʻa na latou iloa ai manatu uma.

O loʻo i ai se fale faigata ma e aofia ai ni nai paʻu faʻasolosolo o mataʻitusi, o mea taʻitasi e faʻaoʻo atu ai ma le taualuga taualuga. O potu o loʻo i luga o le fa tulaga ma faʻapipiʻi i le "Tatala" o sitepupalau faʻafefe.

O le fale e tu i luga o le monolithock libbon na faamalosia ai le atoatoa. Decse ma le mago eleele na faʻatagaina ona fai ni tamaʻi-fana, o loʻo faʻaititia le tau o le leai o le leai o le fausiaina ma le faʻaititia o le taimi atoa galuega. O puipui i fafo o le fale e aofia ai piliki, piliki i totonu ma le mama. Overlapping o monolithic.

O le rafting mamanuina o le taualuga ua faia i uamea. Pagapapa laupapa o loʻo faʻaaogaina masani masani fulafula o loʻo i le itu i saute. Na teuteuina le fale o le fale e ala i le terarit (Terraco, Turkey). O lenei faiga teuteu ma le faʻaumaina o mea, e aofia ai le faʻaputuga fatu o lanu enaena o lanu masani ma acrylic fulafula. O le kolone e le gata na faʻamalosia ai le fogafale, ae ua teteʻe foi i aʻafiaga o le siosiomaga ma ultraviolet rays (lea e taua i le vevela odsaca tau).

"O le slogan o laʻu ma le la!"

A o tu le fale i le taulaga, ma e fesoʻotaʻi ma siva fesoʻotaʻiga o le sulu ma le eletise. O le popo vai o se isi mea e fetaui ma feoai ma faasee. Kesi vevela biler vivessmann (Siamani) o loʻo maua ai le vevela ma vevela vai taʻavale. O le faʻaofi foi o loʻo faʻaaogaina foi le faiga o le la fugalaʻau (au koluma) viessmann (5 vaega) faʻapipiʻi i luga o le taualuga. O le Hydroscopy le tau o le tau o se faiga e malilie uma ia te ia lava ma galue lelei. Mo le silia nai taimi, prolala stateres e ao ona vevela potu, ma i le taumafanafana - mo le faʻamafanafana vai ma faʻatagaina oe e sefe i le 70% o le malosi.

Faʻapefea ona faia se peleue

O le galue ai i totonu o fale puipui o le uluaʻi fola, na fai ai e le autusitusi le galuega e ona le galuega e ausia ai le lagona o le faʻamaoni o le tusi. VItoga sa "avanoa e aunoa ma tuaoi" - le aotelega o le avanoa o le tatalaina-ea. E le na o se potu malolo ma se potu o le umukuka, ae o le telō foʻi, o le avanoa lea e faʻatulagaina mai le umukuka. Faʻafetai i le tele o faamalama, na faʻatumuina le fale i le malamalama, ma ulufale atu ai i laufanua laufanua laufanua lona potu.

O le pule o le fogafale muamua o le potu malolo o le potu sili ona tele (75m2). Ia nofo ai i se potu sili, sa ou fiafia, na nuti atu i ni vaega se lua. Na o le Zoning sa faia na o le fesoasoani o le faʻamalieina o le faʻamalu, ae i le aluga foi o le aluga o lanu eseese ma foliga o mea na faʻaaogaina i le taimi o le puipui o le puipui. O totonu, na fofo i le itu faaonapo nei, e le o le soona faʻaalu i le sili ona lelei mea ma foliga manaia tele ma le manino.

O le autu lanu lanu e fausia i luga o pupula pupula. Mo puipui na filifilia se amor-mafai ona sili ona lelei o le suauu ottoicto Ialian Kamupani okios. Faʻafetai i le faʻapitoa faʻapitoa, o le tuʻufaʻatasiga na fausia i luga o le faavae o le vai o loʻo taofia ma uamea pigges faʻatagaina e masani ai ona e le masani ai aʻafiaga i le faʻafanua i taimi nei. O le vaega autu o Ottoipto o le agavaʻa e fausia ai le taufaasese o se osofaʻiga o le tino tulaʻi mai e mafua mai i le suiga o le moli o le malamalama.

Lua-bit yanus
Fuafuaga o le fola
Lua-bit yanus
Fuafua o le fogafale lona lua
Lua-bit yanus
Fuafuaga o le fola

Faamatalaga

Eleele fola

1. Cap 2. Garages 3. Blades 4.Faauga 5.Sanosel 6.kuhny-o le potu malolo 7. Guest

Fogafale lona lua

1.Faʻatasi 2.Packed 3. Sassulel 4. Hall 5.gost

Tolu fola

1.Cabinnet 2. Hall 3. Hotsted Potu 4.5.Sanuses3030 7,8,9.p.p.

Faamatalaga faʻatekinisi

Aofaiga o le Maota ..... 561,2m2

O le fale o le fale i le fale ..... 245,2m2

Eleele fola eria ..... 117m2

O le tele o le fogafale lona lua (ma le nofoaga o na o le na o le pau a le aoga aoga) ..... 110.8m2

Sikuea o le fogafale tolu ..... 128,2m2

Vult Eria ..... 2000m2

Mamanu

Faavae: O le lipine na faamalosia sima

Faleoloa i fafo: piliki

Puipui puipui ma vaega: piliki

Overlap: Monolithic sima

Taualuga: Taufai o le ata; O le taualuga o le taua-natura pale

Pupuni: Fafie ma le lua-potu faamalama

Faitotoa: Rimistio (Italia)

O faiga o le ola

Seserage: municipal network

Suavai Seace: Murucipal network

Malosiaga sapalai: municipal network

Heatting: Katone apamemea Vioplemann, Soular maa, o le lakapi, afi

O le teuteuga o totonu

Gernder: Merbau Cirqut Barsequet, Porcelain Codeware

Pam: Teuteuga o le Plaster, vali, cerearac pales, puipui puipui

Taaloga: Plasterboard, teuteu le sifi

Sahe: Villeroyboch, HPPP

I le potu malolo

Mo le magalemu o le potu o le potu malolo, o isi lanu na filifilia (tele lanu efuefu lanu efuefu) ma isi foliga ma uamea, ma o puipui na ufiufi i le sikalati. O le letutmotif o le faʻavae o le Falani o le Falani Faigofie, Manino pepa ma le maeʻa steian stress, o loʻo atagia mai ai le taʻaloga lavelave o le afi. O le fata i luga aʻe o le afi afi o loʻo faia foi i le matematika singless steel, o loʻo aumaia ai le sitaili o le maualuga-tekonolosi i totonu.

Ina ia lagolagoina le uʻamea faʻamaeʻaina o se taula masani, o le pa i le itu lea o le potu na filifili e faʻatulaga ni lanu efuefu malulu. Mo lenei, o se ofu teuteu teuteu na faʻaaogaina ma le tino o le paketi tuai o le faʻavae o loʻo avea ma tagata Farani a Farani. Ina ua fausiaina le vaega muamua, o se tusiata-decorator tusiata (ma le syringy-dispanser) na tusia). O sea fetauiga ma se potu lanu e mafai ai ona avea ma le aoga decearate ma lelei puipui o le potu malolo ma fatuina se lega o le lalagaina o le afi mumu.

Le tali a le toeaina tuai, na foliga mai i le mamanu o le puipui, na faʻaauau le faʻavae o le taualuga. O le galue ai na umi ma le tiga. Le sili ona taatele tolu-mita pine laupapa, faʻapitoa faʻamago i le 15% le le fiafia, na faʻatuina le faʻavae o lenei faʻavae. O le lanu o laupapa taʻitasi sa filifilia faʻapitoa. O le taimi muamua sa faagaoioia ai i latou i faʻataʻitaʻiga i luga o le foloa vaalele, ona latou fesoʻotaʻi ai lea i le taualuga i luga o le faʻavaʻa, faia mai le "Knaulu". I le lua o laupapa ma le fesoasoani a le matau, sa faia ai le maʻi, ina ua uma ona fufuluina ai le laufanua ma pulumu mālēaogā. Ina ua faʻatumauina le mamanu i luga o le faʻataʻoto, na faʻateleina laupapa ma le vai-leai se vai. O nei mea uma o nei mamanu o mamanuina na fesoasoani e fausia ai se totonu ma le linou o le pona. I le aluga o le taimi, e mafai ai e le laupapa ona "taitaia" le faʻamamaina, lea e sili ona faʻamalosia ai le aʻafiaga, fea na mafaufauina e ausia.

Ina ia mafai e le potu potu malolo e lua ona matamuli, o se faaiuga lea e mafai ai ona faʻafaileleina ofuvae i lona tulaga faʻatau. Niche i le itu taumatau o le magalafu (i se tasi o latou e i ai le TV) vavae ese e ala i le feasi. O ona foliga o le o le faia ma se mea teuteu o le ottoipto, tutusa o lenei mea.

A o le filifilia o meaafale taofi i luga o soffis sofas, nofoa ma pu ma pupuni mai le paʻu moni i le sitaili o le artivillet. O se laulau tele na faia i le ituaiga o se atigi pusa e sili ona lanu.

SVIDOM i luga o le togalaau

O le isi i le potu malolo o se potu tele o le umukuka. O le umukuka o le umukuka na laina ma begue popcelain connerawork, ma o le 'ese o vaega e faʻateleina ma le eseese o le lanu efuefu efuefu. OttoPopto Coungting o loʻo faʻaaogaina foi mo le puipui puipui. O le umukuka "Aptore" ua maeʻa ona tuʻuina atu ma le paʻepaʻe paʻepaʻe, o le Monochrome luga o se mea o loʻo taʻeina e se isi mea o loʻo talepeina e le pouliuli.

O le lua-timi le maualuga, pei o le foloa, o loʻo agavaʻa i le manatu o le zoning avanoa. O le taualuga o le taualuga, o loʻo uiga i luga o le laulau 'ai, na faia i se faʻaaliga le mautonu, o le a le faʻalilolilo o lamepa. I le faʻaopopoina o latou, o le potu moli moli o le chrome Luminiires ma chandelier mai fubran o loʻo feagai ai ma le faleʻoloa.

O se tamai umukuka tele na faia i totonu o le itu o nei tulaga lelei e faia e okaina se tasi o le odessa maota. Luga o papatusi taʻitasi e lua i tua o papatusi o loʻo faʻapipiʻiina o le 'eseʻese. I ia lava, tele le avanoa o le potu vaʻai vaʻaia faʻalauteleina Windows-Shop Windows o le le mautonu, mai lea o le matagofie o le togalaʻau ofoina.

O le Tigaodland Smircase

O le potu puipui o le umukuka mai le sitepu na vavaeeseina e le nofoaga tutotonu o le rimostio (Italia). I le auala, o le sitepu e sili ona taua i lenei totonu. O lenei ata monolitho mamanuina o sima, faʻapipiʻi i luga o puipui atoa o le moli lelei o le moli lelei, e toetoe lava o le ogatotonu o le fale. O faasitepu o faasitepu o loo tumu i le moli moli, faavaivaia. Feenisesi faia o tioata ave le fiafia. O le mea faʻapitoa e manaʻomia le moli o le faasitepu o le faasitepu. Talu mai le moli malamalama o loʻo i totonu o le taualuga, e le mafai ona tautau le moli. O Degigan GIkhail Reta na ofoina atu le isi filifiliga. The Crevel Stainless Sweed Opela ma Cable i totonu ma taitai lapleters i pito, pei o le matagofie o le auto, "afifi" i luga o le faasitepu. O taumafanafana eletise sapalai sapalaiina i le itu o le ala. Faʻataʻitaʻi mamanu o le fausaga na faia i le nofoaga. O le Sportcolor lanu moli e le gata o se aoga matagofie. O loo latou feagai ma le atoatoa i le galuega o le moli o faasitepu i le afiafi.

Kapeneta kapeneta ma medtererranean potumoe

O le le mautonu o le fale i totonu o le fale o le fale o loʻo vaʻaia i totonu o ana totonu. O le tele o nofoaga o loʻo foia i se itu faaonapo nei, o nisi (i le taofi o le e ona le tagata e ona) - i se tulaga puʻupuʻu, aemaise le ofisa. O meafale o le auro auro mai Maitland-Smith ma Sesra o loʻo ogatasi ma se moli lanu enaena ma se amber chipboard mai Merbabboard O laugatasi i luga o le puipui e fai mai o le paʻu paʻu. O se sao faʻapitoa i totonu o le i totonu o le Kapeneta e taʻalo ai le taupulega. Matou te faa faaisolo i luga o lona faaeaga, i luga o le lagi ma le apamemea na faaaoga e faaaoga ai le legutu. I lalo o le palu o le palapala mamago ua ulagia i luga o le moli moli. Lumeinares ma pito manino i luga o maea uumi mai fafo e matua matagofie.

O potumoe o loʻo i luga o le foloa o loʻo faia i le Metitirani sitaili. O le pigee lanu e puleaina e le mamanu o malolo. E le gata i le matagofie, ae o le Eco-faauo BAMBo Wallpapers i luga o se faavae faavae o loʻo manaʻomia e faʻauma ai puipui ma le taualuga.

O le manaʻo mo mea faʻalenatura o loʻo vaʻaia foi i le fola ua teuteuina potu moe o le fale laupapa laupapa mai le Intebau. O totonu o nei potu taʻitasi ua foʻia i auala eseese. Vai mai ia i latou, o loʻo manaʻo e faia le avanoa o le avanoa, sa tuu le sone o le sone na faʻaesea e koteʻo ma niche i le totonugalemu o le moega. O le potu moe lona lua e le mafai ona taʻua o le Malo o le leoa ma le toʻasefulu aua e tuʻufaʻatasia ma le Kapeneta ona maua lea o le kesi i se komipiuta. Sa manaia le vaʻaiina o le potu i ni vaega se lua o le moe ma le matala, ae mai fafo o le faʻatulagaina masani, o ato na musu ma ofo atu. O le 'auʻaunaga a le potu malolo ua faʻamamafaina i le mamanu o le taualuga. Tuʻuina atu o loʻo avea ma omea (o loʻo uʻu uʻamea faʻapipiʻi o loʻo faʻamamaina) o laina o le paepae, o loʻo faia ai se mea e taofia ai.

O le potumoe e i ai le faletaele a le potu moe ma se vaapiapi faamalama i fafo atu. Mo le teuteuina o puipui ma le itupa, lapoa-lapoa-enaena enaena-enaena crowramic faaputuga na faaaogaina. Villeroyboich taele na tipiina i lalo o le sili atu. Malamalama le potu faataamilo i totonu o moli moli murano ona o le tau o feololo mai le sili ona matagofie mai le mea sili.

Faʻalauteleina le fuafuaina o le tau o galuega ma mea mo le fausiaina o le fale ma le aofaʻi o le 561,2m2

Igoa o Galuega Iunite. suia Aofai o Tau, $ Tau, $
Galuega Faavae
Ave ni axes, gaioiga, atinae ma le malologa M3. 140. 12 1680.
Masini faavae faavae faavae mai le oneone, lapisi m2. 70. 3. 210.
Masini o faʻavae o ribbon faʻamalosia sima (formwork, faʻamalosia, faʻaaloalo) M3. 54. 60. 3240.
O le masini o le faatumauina puipui mai le sima poloka M3. sefulu ma le tasi tolu sefulu 330.
Faʻatoʻi o le faʻafafa ma tuai m2. 270. 3. 810.
Fualaʻau Cargo Taʻavale ma Dump Diucks e aunoa ma le utaina M3. 120. 7. 840.
Fuafua se '' upega tafaʻilagi i le o totoe o le eleele M3. lua sefulu 3. 60.
Aofai: 7170.
Apalai mea i luga o le vaega
Mamafa mamafa M3. 54. 64. 3456.
Nutimomo maa granite, oneone M3. 21. 28. 588.
Poloka sima M3. sefulu ma le tasi 80. 880.
Masonry Mafaufauga M3. 1.9 56. 107.
Suavai m2. 270. 3. 810.
Totogi o Steel, fetaui lelei, blueting uaea T. 3. 610. 1830.
Pepa Faatino galuega ma isi mea seti - - 880.
Aofai: 8550.
Pa, o vaega, overlap, taualuga
Masonry o puipui fafo o le fetuunaiga o feeseeseaiga o le silika piliki piliki M3. 190. 32. 6080.
Masini o le faʻamalosia sima pipi, jumpers M3. sefulu ma le tasi lima sefulu 550.
Masini o le sili atu le malosi piliki m2. 130. 10 1300.
Faapipiiina o Steel Bems o fola, ofutino T. 25. 198. 4950.
Masini o le faʻamalosia sima monolithic fola, ofutino M3. 140. 75. 10 500.
Masini o monolithic stan e faamalosia sima m2. 47. 95. 4465.
Hydro, Vaopiazoop masini m2. 990. 2. 1980.
Faʻalauiloa o ofutino ma soʻofaʻatasiga m2. 990. 3. 2970.
Faatasia taualuga elemene ma le taugofie masini m2. 4300. fa 1720.
Tile Coating masini m2. 4300. iva 3870.
Faapipiiina o le alavai alavai seti - - 460.
EAves fanauina, svezov m2. 35. sefulu ma le valu 630.
Faʻatumuina o avanoa e ala i faʻamalama poloka m2. 63. - 2200.
Aofai: 41 680.
Apalai mea i luga o le vaega
Silcate masani piliki afe fasi. 73. 190. 13 870.
CHARAMIC RICKINK PRICK afe fasi. 6.6. 170. 1122.
Masonry Mafaufauga M3. 46. 56. 2576.
Mamafa mamafa M3. 198. 64. 12 672.
Totogi o le Steel, Steel Rain punavai, armature, talaaga T. 25. 610. 15 250.
Ato ato M3. 23. 120. 2760.
Paro-, matagi-, hydralic ata m2. 990. 1,8. 1782.
Faʻaʻesega m2. 990. - 3980.
Ceramic Tile, Donornyye elemene m2. 4300. 45. 190.
Palasitika faamalama poloka (lua-potu lua-glazed Windows) m2. 63. - 14 100 100.
Aofai: 87 460.
Inisinia faiga
Masini afi afi seti - - 1500.
Eletise eletise ma plumbing galuega seti - - 13,400
Aofai: 14,900
Apalai mea i luga o le vaega
Boiler meafaigaluega (Siamani) seti - - 8500.
Afioga (Farani) seti - - 3600.
Suavai togafitiga seti - - 480.
La koni koni (Siamani) PC. lima 700. 3500.
Plumping ma eletise eletise seti - - 14 200.
Aofai: 30 280.
Faauma galuega
Sima o puipui (aofia ai ma le felauaiga) m2. 380. 10 3800.
Masini ofutino mai le palu biboat ma faapipiiina o le pronth m2. 160. 12 1920.
Masini o ofutino mai chramic fales, puipui puipui m2. 480. - 10 900.
Masini o le lua-vaega vaega o vaega ma taofiofi ai le taualuga mai le sisitema pepa m2. 360. - 5700.
Faapipiiina, faasaga, kapeneta, vali galuega seti - - 50 580.
Aofai: 72 900.
Apalai mea i luga o le vaega
Fale Komitiitita m2. 160. 49. 7840.
Ceramic tile, mosaic m2. 480. - 18 400.
Plasterboard pepa, talaaga, fao, povi libbon, system conted plate m2. 720. - 5600.
Shiorcase, o mea teuteu vaega, o poloka faitotoʻa, matutu palu, vali, laki ma isi mea seti - - 69 36 360.
Aofai: 101 200.
Aofai Tau o Galuega: 136 700.
Tau atoa o mea: 227 500.
Aofai: 364 200.

Faitau atili