I le sailiga o le fealofani

Anonim

O le Histoni South American Gronic, Supermamasm ma techno: O le vaega autu o le mamanu o le Moscow Deathment of 90 M2 i le toe teuteuga fale.

I le sailiga o le fealofani 13517_1

I le sailiga o le fealofani

I le sailiga o le fealofani
I lalo o le Windows o loʻo fausia-i le lelei loka ma fata. O auiliiliga o Shinseless Steel ma Alminitum Animated uliuli ma paʻepaʻe umukuka gamut. Porcelain Chowware Tile o le DILECELOILOA O LE FAʻAPITOA, O LE SUʻESUʻA O LE FOLAFOLAGA "LOTO LE LATOU" LOTO LATOU I LE CHECHEN CRADS
I le sailiga o le fealofani
O le lanu enaena enaena o le paʻu moni, o loʻo faʻaolaina e le orche puipui, e faʻaosofia ai le loloto o lona loloto ma faʻaalia ai le faʻaalia
I le sailiga o le fealofani
O le kesi mai le tasi pa i le isi faʻatagaina oe e feagai ai ma nai mea: kuka lesona, scouble mai palasitika ma tusi. Lanu lanu o le ark laau i luga o le fola e aofia uma lanu na faaaoga i le uma o le fanau
I le sailiga o le fealofani
Uluai Laump Mourano ona o le "tamoe" i luga o le taualuga, ifo i luga o le puipui. Ua lelei le fola o Cork i le fola mo se vasega pepe. E mafanafana, maua lava, ma malu, ma e tusa lava pe paʻu le tamaititi mai le apefai, o le a le afaina. O le ata lanu e filifilia faapitoa ina ia o le taimi nei "teine" e mafai ona ofi atu mo se tama
I le sailiga o le fealofani
Sa faia e le faletaele se siisila sisina pito i luga o le sipela. O le fufuluina masini ma malu i luga o le faitotoa ua natia
I le sailiga o le fealofani
O tua atu o le nonoa i tua o ato ato o lo o ie na fauina, o pa puipui o loʻo fausia e pou o loʻo lagolagoina le Riglel. O fata ma faʻapipiʻi faiga o le pamu
I le sailiga o le fealofani
O puipui o le faletaele faletaele e laina i se lapoʻa o le kiona paʻepaʻe ma paʻu o paʻu. E mafai ona faʻaaoga e faʻapipiʻi ai vaega eseese o le a tuʻuina atu i totonu o le muamua
I le sailiga o le fealofani
Fuafua aʻo leʻi toe faʻatulagaina
I le sailiga o le fealofani
Fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina

O le South American Cynic, Sonarematusmasm ma technot, o le vaega autu o le ata o lenei ata o lenei iscow. Latou suia le lalolagi i aso uma, faʻalautele le masani lelei soʻotaga faʻatulagaina. Ae mafai uma ona tolu faʻasologa o le tolu o loʻo avea ma se tamaʻi vaega?

I le sailiga o le fealofani
I luga o ata laiti mai le drywall i lalo o le reguel, o le codictized chamocy o loʻo i ai ma lamepa Lamuurnina, o se teine ​​laititi, faʻailoa se tasi ma le pee. Latou te fiafia i se brown-bitge ma piniki-beige gamut, le lanu o le laau maualuga. O nei sui uma, pei ona tusia e le tusitala o le poloketi Viddim Scardana, "Fetaui i le eseese o le kofe ma susu ma champagne." Na saunia e le au tusiata faʻamaumauga atoa le saʻolotoga, latou na faʻatagaina ai ona latou faia ni tagata le faʻapitoa.

O le tulimanu o le tulimanu o loʻo i ai i le fale e toe fai ai le HONCALIST HANITIST fale. Mo toe faʻatulagaina, e tusa ai ma manaʻoga o aso faʻaonapo nei, o tulaga talafeagai ua uma ona fausia iinei: o isi vaega e aveʻesea, e lua faletaele o le fale o le fale mautotogi mo le tuueseeseina o nofoaga i tagata lautele ma tumaoti. I le maeʻa ai o faʻamaoniga ua manaʻomia, o paleni uma na faʻatulafonoina ma faʻapipiʻi i le vaega nofo nofoia o le fale mautotogi; I le tasi o a la foi, na latou filifili e faʻavasega se faʻatoʻaga taumalulu, i le isi - potu faʻatau.

E tolu Rugels na tuʻuina atu le faʻafitauli, o le pito i lalo o le mea o loʻo i ai i le 63cm i lalo ifo o le tulaga faʻaupu. Faʻavae i luga o puipui i fafo ma le tolu o le lagolago a le satauro vaega o le tusa o le 11575 cm, "na latou faʻapipiʻi ai le fale o le 90m i le fa o le 90m2. Ae o le mea na tupu na fuafuaina le le masani ai o le faʻavae o le faʻavae: Na teuteuina i latou e le aofia ai le submetric i le agaga o o lotoa o loʻo i totonu o le agaga. O le mea e le mafai ona 'alo ese ai le mea leaga i puipui, na aofia ai i totonu o pulu faʻapipiʻi faʻapipiʻi, o loʻo aofia ai ma le faʻalumaina o le ogaumu. Luga o le laulau 'ai na faʻapipiʻi i le faiʻai ma itu, o le ata o le faʻapipiʻi tulaga na faia e se tusiata. O le tufuga faipule na sau i fafo iinei i talaatu o le Uelitarianian Faamoemoega. O le faʻamalologa o le faʻamalologa e le gata o teuteuga, ae o le galuega foʻi: Ua latou faʻapaina le le mautonu ma le le mautonu o le sili atu.

Puipui ma faalilolilo

I le sailiga o le fealofani

O le faʻasoasoaga i le va o le umukuka ma le potu malolo ua tuʻu eseese, ma tuʻu faʻatasi potu. O lona maualuga o le 180cm i luga o le fola. Ua lava lea ma le itu o le potu malolo na faigofie ona foia le TV vaega. I le va o Rigel ma le pito i luga o le vasega, o le vaitaimi na totoe, ia o le malamalama mai le potu malolo e ulufale atu i le umukuka. Mai le itu o le umukuka i le vaega o le adanite le countertp. O loʻo faʻatulaga i luga o ni mea e faʻatulaga ai i ni faʻailoga ma alofa. O la latou ata ma le faʻamalosiʻau o le atoa mamanuina i se mea e faʻaalia ai le faʻaalia elemene. I le pito i lalo, i le laulau tulaga, o le vaega o loʻo aofia ai le 'aufala i luga o le tele 6030Cm (lea e mautinoa ai le le amanaʻiaina o le laulau), ma o loʻo fausia luga, o loʻo fausia luga o le fanua. E mafai ona matou fatuina ni pefu o soo se foliga ma le tele.

O le supoloreatic moliga e vaaia i isi elemene o le tulaga. O Gostina i le tufuga o Gostina e foliga mai e tafe i luga o le puipui o le potu 'ai. O le ara tuaoi ma le umukuka o le faʻataʻitaʻiga e faʻatumu ai le geometric mamanuina o le parqut mai le laʻau maualuga, procevin coungware. O le mamafa o le mamafa i luga o le taualuga o le "atagia ai" i le multicdored fola laupapa mai se amea laau ma ua uma ona fesoasoani i lamepa.

Fuataga

O le upu "le mafaamatalaina" (mai le lat. Faagaotonu ") i le amataga o xxv. Ulufale atu i Kazilir Mayvach, o le na ia folafola atu se fou foliga i le vali ma Art A o le atoa: "E tatau ona matou tuuina atu ituaiga o ola ma le aia tatau i le ola." O lenei faʻatonuga e faʻailoaina i ni faʻamatalaga; E faʻatuina le aia tatau a le GEMometric papes poʻo pepa tusia e le vai mama i luga o le talaʻaga o le "paʻepaʻe paʻepaʻe". O le supogia o tuʻufaʻatasiga e tumu i le malosi ma e mafai ona lafoina uma le malosi ma paleni tulaga.

O le vaega lona lua o le teuteuina o le fale mautotogi i le itu i saute. O le faʻailoga lea o le fatufatu fatu tusi tusi tusiata (scardana. E masani ona tupu i Amerika i Saute ma toe foi, faamalosia ma ni lagona fou e uiga i le tusiata o tagata anamua. O le ituaiga o ituaiga e fausia ai le palasitika lelei, ma le alofa i fata ma pesini faigata ma sili ona faigata, mo se faʻataʻitaʻiga, o le vaega, o le vaega o le tino o le au faitotoʻa a le maa. E le i faafuaseʻi ma filifiliga mo le potumoe foloa mai le faʻatusatusaina o le ata, tuputupu aʻe i Amerika Tutotonu ma Saute. O lona fafie ei ai le lanu sili ona loloto, mai le uliuli enaena i le kofe-uliuli, ma i le taeao moli, whesh efuefu lanu e matauina. O loʻo i ai ni mea manogi ma le siama ma le fatufatuga.

Taimi fesootaiga

I le sailiga o le fealofani

I le mamanu o avanoa e tau atu ai mai le potu malolo i le taumalulu togalaau ma le alavai, o le faanaunauga o le tusiata a le tusiata, oe nofo i le teritori o aso nei oona. Mulimuli ane, ua faatoilaloina nei fanua i le Iunaite. O mea na faʻaaogaina o loʻo faʻamauina ma le oneone oneone i le sese foliga. O nisi o i latou e toe faʻatuina mai vaega o faʻamafanafanaga i le faitotoʻa o le la i tiaanac. O le faamanatuga o sauniga o aso anamua o Amerika na folasia ai faafiafiaga ma fafo atu o tofo.

I le sailiga o le fealofani
O le tuʻufaʻatasiga ma se lio i luga o le taualuga i totonu o le potumoe o loʻo i ai ma le foliga o le siliva siliva i le laupapa. O le sili atu o le faʻapipiʻiina o ie na ufitia ma le suia o le velvey i luga o le taualuga i luga o le moega o loʻo faia i totonu o matua ma le pamu o matua e feola ma paleni le umukuka Auala e fai ai le Surlomamasm ma Eria. O loʻo faʻailoa mai a latou faʻailoga i le Bardas Beatvas o le Artaion Arctotivestics - irononi ma le le--lectric.

O tagata e ona o le fale e fiafia e talia malo. O le mea lea, o le fuafuaga na tuʻuina mo le fausiaina o se tele tele o le tele o le potu malolo, fesoʻotaʻi ma le umukuka i le amataga o le 2m lautele. Alanu, Vaetolaga fale moe, fale ola ma umukuka fai le vaega o le falelauasiga lautele o le fale mautotogi. O lona avanoa e taʻu mai ai, faasolosolo ona faʻateleina mai se tamai ala agai i le potu malolo, lea e oʻo i le ova o lenei foliga sili atu. O le faʻamoemoe e vaʻaia foʻi ma le mea moni o le taumalulu togalaʻau o loʻo faʻaalia i le potu malolo o loʻo iai i luga o le faapaologa.

O le umukuka e leai ni mea e faʻaosofia ai le moli eletise, lava na o le tamai faamalama alu i le glashed faapalepale. Ina ia mafai ona tauia mo le le fuaina, o le tatalaina agai i le umukuka mai le potu malolo e le tapunia, ma o le va o nei potu e le o maua ai le taualuga. Lelei sipela fofo o le umukuka i le lua lanu lanu uliuli (umukuka faʻataʻitaʻi, laulau faʻavavevave, laulau mo le faʻaputuputu o le gaʻo) ma paʻepaʻe (puipui ma le taualuga).

I le sailiga o le fealofani
O le pa i le va o le potumoe ma le umukuka o loo i ai 65cm mai le itu itu o le Rigeel. Na faʻasaʻoina atoatoa le galuega a le fitafita. Sa faʻasaʻogia lelei lenei ofutino e se nich, o se vaega laʻititi o le fale mautotogi na tofia i se nofoaga tumaʻoti: o se potu moe, o se potu ma le faletaele. O tusi e taʻitaʻi le pati, ua aveʻesea i latou mai le ulufale atu ma ua tuʻuʻesea 'ese mai le potu tele o pisa. Lelei leo tuʻufaʻatasia e sili ona taua, aua o loʻo fuafua le aiga e faʻaalia i le aiga ma le pepe o le a manaʻomia le leoa.

I le va o le potumoe ma le auala o se ituaiga o Tambour. O se tasi e tatalaina le faitotoʻa i le potumoe e na o se mea fiafia ma le leo mafanafana, ma naʻo le liliu i le 90, liliu i ai i le potu lava.

O le potumoe, e leʻi atoa le taupulepulega, sa tele lava e tamaiti, mai le mea na "tipi ese ai le mailei". O lea o le lauega o le potu e iloga i se faʻasologa ma se faʻasologa maʻoti na mafai ai ona tuʻu iai na o se moega faʻalua ma se pusaō, ae faʻapea foʻi ole kesi; I totonu o le lumanaʻi o le ai ai se nofoaga mo se moega.

I le sailiga o le fealofani

O le mamafa, o le maualalo ifo o le faʻatauvaʻa o le وجود o loʻo pasia i totonu o nofoaga, faʻaleagaina le malamalama lelei o le avanoa. O le faʻalavelaveina ai o nei fausaga, sa aofia ai foi i ni vaega tetele o loʻo i ai, o le fetu o le moli ma malamalama. O tufuga uma o le tutusa o sone "na salalau atu" o loʻo faʻamalamalamaina, ona i totonu o le moli moli o mea teuteu ma vaega o lamepa. Luga o le Cuisine o le Axis o se lio na faia e faʻaaoga ai le faʻauiga o le taualuga mai le GLC.

Valivali o vaega taʻitasi i lanu eseese e faʻamamafa ai le eseesega o voluma ma foliga. E faapitoa le maitauina i le potumoe o matua, o le eseesega i tusitusiga e faʻaopopoina i le eseese o lanu. O le taualuga i totonu o le potu malolo faʻatasi: faʻaloaloa (velvety) ma faia o le gcl. Talu ai o le tau o le tau o le tau, o le Swol (Fral (France) Crast's Crastment System na faaaogaina. I le tulaga, o le vasa o tumau pea i le va o le upega tafailagi ma le taualuga e tasi na o le 5m, o loʻo faʻatumuina i leo ma le vevela vevela mea.

E lua ituaiga o laina o vae o loʻo faʻaaogaina: i le ogatotonu - o le liʻo o le efuefu o le vela, ma i le vanimonimo i le va o papatusi mai le lanu enaena enaena. Na faia e le potu Twody se le mautonu o le auvae o le lanu o lanu e lua.

Koluma o loʻo lagolagoina le Riglels i le sone o faletaele ma le auala o le tusiata, o le tusiata o le tusiata: mai le auala i le va o se niche lesitala. O faletaele a Av Sa ave le lagolago e faʻatagaina ai le tele o loka lilo ma tautau ia fata.

Pei ona e mautinoa, e tele itu o loʻo faʻaaoga ai le fale mautotogi, ae leai se tasi o i latou e ave i totonu, e le o ia lava ia. I se isi itu, ua na o le mea e ese ai e vaʻai i le masani ai o le fufuluina o mea, e foaʻi mai le tele o malamalama o ola.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

I le sailiga o le fealofani 13517_18

Tusiata: Vidim scardana

Architect: Elena Vitkov

Designer Drator: Tatyana Kondrat

Tusitusiga: Natatia Trubnikova

Matamata i luga

Faitau atili