Faʻatau se umukuka: gaioiga e ala i le tulafono

Anonim

Faʻatau o le umukuka o se mea e manaʻomia e pei o se mea manaia, ae le faigofie. Vaega faaletulafono o le faʻafitauli: o le faʻaiuga o le konekarate i le va o le tagata faʻatau ma le tagata faʻatau.

Faʻatau se umukuka: gaioiga e ala i le tulafono 13549_1

O faʻatau e lelei lava. E sili ona tele, matagofie ma lautele, e pei o le faʻataʻitaʻiga, umukuka meataʻalo. Ia, o le mea e leʻi miti le fafine i le "lona" Uekuka! Faatasi ai ma fata mafanafana ma pusa, lea mea o lo o nofo ai mea uma i le nofoaga na tufatufaina atu. Na filifilia le Ulu o le Ulutala, o fua a le potu sa faia, ua tusia loa lea le tusigaina, na faʻatino loa le poloketi, ma e le o toe taimi e fai atu ai i ou ootia "taofi!". A uma mea uma, oe ulufale atu i le tagata faʻatau atu i le fesoʻotaʻiga faʻatonutonuina e le tele o tulafono o tulafono.

Faʻatau se umukuka: gaioiga e ala i le tulafono

O le autu o latou e fesoʻotaʻi ma le puipuiga o tagata faʻatau aia tatau: o le tulafono a le atunuʻu, e faʻatonutonu ai tulafono uma i le va o tagata taʻitoʻatasi ma faʻamatalaga, e aofia ai fefaatauaiga; Tulafono o Deāl Solitulafono; Tulafono i tagata faatau puipuiga ". I se faʻaopopoga, o le faʻatau ma faʻatau atu feuiaiga e faʻatonutonuina e le konekarate i le va o le tagata faʻatau ma le tagata faʻatau. Tatou amata i lenei pepa. I le ulufale atu i totonu o se konekarate, iloiloina ma le totoʻa mea taitasi. A leai, pe a fai o le fuaitau o loʻo taʻua o puaa pe mafai ona faʻauigaina i le lua, siaki le mea o lona uiga. O le taufaamatau e tatau ona faʻatuina: O le igoa o le kamupani kamupani, o lona nofoaga (tuatusi faʻa-tulafono); Vaʻai, tau o galuega; Mark i le totogiina o le tau atoa o le galuega pe o le totogi muamua; Tagi le aso ma le aso galue; Tulaga o le tagata na faia le faʻatonuga, lona saini, faʻapea foi ma le saini a le tagata faʻatau. Afai o le a faʻatino le galuega i luga o le faʻavae o le malilie (pe fautuaina) tusi, o le ata o le oloa, o lenei ata avea ma vaega tuʻufaʻatasia o le konekarate. Ole lelei e faʻailoa ai fuaitau, faʻasaga i mea, felelei o mea, faʻauma, ua maeʻa, ma isi, pe o le a mafai ai ona taliaina le faʻaiuga o le galuega.

O le aitema o loʻo i ai i le lumanaʻi e masani ona faʻafitauli e masani ai ma le le malamalama, e faʻatatau i le taimi o le tiʻetiʻe o le faʻasologa. E le o ni taimi lata mai (ma e lava le tele - mai le tasi ma le afa i le tolu masina) e moni. O isi taimi e pepelo ma le na e pepelo, ma e iloa lava e le tagata faʻatau atu. E mafai ona e fesili i se fesili talafeagai tele: Aisea? Ua fautuaina e le tali ia lava. O le ae faʻatali mo le moni 4- 5 masina pe faʻafesoʻotaʻi se isi kamupani, ma le puʻupuʻu o le faʻaooina atu? Talu ai o aso nei ofo atu mo umukulo ua sili atu le manaʻomia i le manaʻoga mo latou, mo tagata faatau uma o loʻo i ai le tauiviga. Ioe, o nisi taimi e le o se faʻamaoni faʻamaoni auala. Ava e te le o faaseseina oe! Ae le i sainia le feagaiga, fesili pe faʻapefea ona faʻamaoni le taimi faʻasoasoaina. Masalo o le a e mauaina se tali na maua, latou fai mai, o le falefaigaluega nei e tele ni poloaiga ma le tele o poloaiga e mafai ona "tuai". A le o le maasiasi ia te oe, ma le manaʻo e galulue faʻatasi ma lenei kamupani o le a le toe mou ese atu, fesili i le auala e te taui ai mo aso uma. O Tulafono o Pulega "O le fai mai o tagata faatau" fai mai ma le le faʻaaloalo tele: "A o le solia le faʻavae o galuega mo le faia o le tagata faʻatau (tuʻutuʻuga) i le aofaʻiga o le faʻaluaina (faʻasalaga) i aso uma o le faʻatuai (faʻasalaga) i aso uma % o le faʻatinoga o le galuega (aiaiga o le tautua), ma pe a fai o le faia o galuega (tuʻuina atu auaunaga) Faʻamaonia o galuega (tuʻuina atu o auaunaga) le tau o le faʻasologa. " Peitaʻi, i konekarate e aofia ai ma le faʻatau oloa ma le tagata faʻatau, mafai ona vaʻaia isi numera. Mo se faʻataʻitaʻiga: "Pe a le mafai e le tagata faʻatau ona avea ma taimi faatulagaina na faʻavaeina e le palakalafa 2.2 o lenei Maliega, e totogi e le tagata faʻatau le faʻasalaga o le 0.1% o le tau o le tuai o le 0.1% o le tau o le tuai o le 0.1% o le tau tau o oloa. " Malilie, 0.1% e le o le 3% na faʻaalia i le tulafono. Peitaʻi, e le aoga le popole i lenei mea. E mafai ona e sainia saogalemu le konekarate, aua afai o le solia o le taimi galuega ma lau apili, o le a faatupe ai lava le faasalaga i le fua o le tau i le aso. E tusa ai ma Tusitusiga16 o le tulafono "aia tatau a tagata faʻatau" ma le Mataupu o le lautele o le codecarf, o tuutuuga o aia tatau a le tagata faʻatau, e le aoga .

Kremitan Alexey Evagenivich, Faatonu Aoao o le "Faitalia mo Tagata Fesootai Aufaigaluega Access"

"Manatua e oo lava i le le masani i le taimi o lau meaafale o se mafuaʻaga mo le popole. Soʻo se faʻamatalaga o le tulaga o loʻo i ai nei ma faʻafitauli i le faʻatulagaina foaʻi i le faʻatauanauina, galue ma le faʻamaoni ma faʻalautelegaina au mafutaga i le tulaga aloaia, tuʻuina atu o tagi tusitusia. Ua e faʻamalosiina foi.

Faʻagalo taimi - Ua uma ona e totogiina ma, o lona uiga ua ia te oe le aia tatau e manaʻomia ai le saʻo faʻataunuʻuina o noataga a le Konekarate.

Falemai, i luga o meafale maketiina o le tele o taufaasese talanoa i lalo o le faila o le mautu mautu mautu. O lea, pe a ma le tausaga talu ai, le "sapalai, na ia faia mea" mai Italia, liliu ai foi lona gaioiga, - o nisi o mucovites o se meaafale na "seve Taitai Aoao Andrei Simlov. O lenei tagata le faʻaletonu o le alii na faaseseina tagata ina ia e nana mai ia te i latou seia oʻo i le iʻuga o ona aso. Peitaʻi, e leai se tufatufaina o meaafale, e leʻi faia e Mr. Shishlov. Na ia tatalaina ni nai pogai, e aofia ai ma le auala o Pokrovka, 6, ma, o le tuʻulafolaina o faʻasalalauga i taugata o taiala a ninitia i Elisive. O le faʻaseeina o tupe mai sitiseni sipela i le tupe e fesoʻotaʻi ma le meaafale, na nonoa muamua ulu o Susulu, ma Faʻamaligiga Fiti. O le sum o loʻo faʻaititia ai le tulaga o tagatanuu. E tau talafeagai e tusa ma le 25 tagata mafatia i le $ 500 afe. IzMAILDSKDYKY MULIMULI FAʻAMATALAINA MAI LE TAGATA O LE A LE MAFAI ONA O LE O LE MUAMUA O LE MUAMUA MUAMUA. Falemai, tupe mai Mr. Sushlov, e le mafai ona latou mauaina.

Sishlov ia lava, alu i sina taimi "i le pito i lalo" ma faʻafilemu teisi, alu i lalo teisi, ave le mea tuai. Na ia tatalaina le mausali i lalo o se isi igoa, aveese le potu i luga o Lubiyaka ma amata i le "Fefaatauaiga". "

O le isi faʻafitauli e mafai ai ona e feagai o se faʻafitauli tulaga lelei: o se mea sese i fua, faʻaipoipoga i le gaosiga, ula, ma le faʻapeʻa. O mea uma e iloa pe a uma ona momoli atu le umukuka i le tagata faatau i le fale. Toe faafou ai aia tatau a tagata faʻatau "e uiga i lenei mea, o loʻo taʻua mai i lalo:" O le tagata faʻatau pe a maua le le atoatoa o le galuega:

- E leai se totogi o le galuega o le galuega na faia (auaunaga saunia);

- Faʻalauteleina lava faʻatapulaʻaina i le tau o le maeʻa galuega (tautua ua saunia);

- manaia le faia o se isi mea mai le homogenous mea o le tutusa uiga pe toe fai o le galuega. I le taimi lava lea, e tatau ona faʻafoʻi mai e le tagata faʻatau se mea faʻatau atu ia te ia;

- Toe totogi le tupe faʻaalu o tupe faʻaalu na faʻatino e i latou e faʻaumatia ai mea faʻaalu o le galuega na faia (auaunaga na saunia) latou lava pe tolu vaega. "

I le tuʻuina atu o oloa i le tagata faʻatau i le tulaga o le faʻaipoipoga iloa, o loʻo iai le tagata faʻatau atu i lana lava tupe faʻaalu e tiliva ai oloa i le faleoloa, ona toe foʻi ai lea o le faleoloa. O le aʻoaʻoga a le lautele e masani ona faʻaalia, ae o lona uiga. " Ina ia mafai ona aloese mai faigata i le lumanaʻi, matou te fautuaina oe ia ausia se sili atu faʻailoga o lenei vaega i totonu o le Konekarate.

I le mauaina o le faʻatonuga, e mafai i nisi taimi ona mauaina i le leai o se tasi taʻitasi vaega: pronthes, tuʻituʻi, cardes O le mea lea, e manaʻomia le gauai atu pe o iai se fuaiupu o loʻo i ai i aso e gatasii e faʻaumatia ai mea e tutupu ile faʻaumatia o mea sese ma pe faʻafefea ona faʻauigaina (o le taimi sili ona masani ai i lenei, 60 aso). Matou te fautuaina oe e faamasani ma le tusitusiga 30 o le Tulafono "Aufaigaluega Aufaʻatasi", Faʻatosinaga: "O le le lelei o le aufaʻatasi na faʻailoa e le tagata faʻatau ua faʻaalia e le tagata faʻatau ua faʻaalia e le tagata faʻatau ua faʻaalia e le tagata faʻatau ua faʻaalia e le tagata faʻatau ua faʻaalia e le tagata faʻatau. O mea leaga na faʻaalia e le tagata faʻatau i totonu o le konekarate pe i se isi pepa na omia e itu auai. Mo le solia o le au atamamai totogi totogi i le tagata faʻatau mo aso malolo o le galuega faʻatuai, o le aofaʻiga mo aso taʻitasi Fuafuaina o loʻo fuafua e tusa ai ma le palakalafa 5 o le Mataupu 26 o lenei tulafono "(o faasalaga lava ia, pei o le solia o le taimi faʻaooina).

Victoria Kokhova, Faatonu o Lotoifale Trejd Llc

"I le itumalo e faitau" Aiaiga faʻapitoa ", e masani lava ona tatou faʻaaogaina lava foliga o le faʻatonuga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tasi o le maota o loʻo maua ai se tulaga faʻapitoa , ae e leai ni tau mo sea oloa. O lea, i "Aiaiga faʻapitoa" na matou faia se mea o le tau o le konekarate e mafai ona suia o lenei pepa mai Siamani. E i ai a matou manaʻoga Faʻatino faʻatasi se isi tagata o tausia ma le umukuka e maua ai Books metotia, ae na ona aoina i Siamani. "

E tatau foi ona e fesili pe faʻapefea ona lafo le faʻatonuga. Tele ascow pisinisi o loʻo auai i umukuka lafo oloa oloa mo le saʻolotoga i totonu o le moli moli. Ae atonu i se isi auala, o le tuʻuina atu o loʻo faatinoina e le tagata o tausia tutoʻatasi poʻo le faleoloa, ae totogi o se tautua faʻaopoopo. Vae esea, o le fonotaga a le meafale ua totogiina foi le meaafale. E masani lava o lenei aofaʻi e 3% o le aofaʻi o le tau o le konekarate. Peitaʻi, e iai vaefitu. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te faʻatauina foi ni masini faʻatino i mea fai meafale ma mea faigaluega a le tagata faʻatau e mafai ona tuʻuina atu ia te oe le paʻu i le faiga fua. Afai e te le maua se paʻu, matou te fautuaina aua le sefe ae le talitonuina lenei mea ae le o le malosi o lenei galuega "poto masani" masani pe tuaoi. A o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, o teuga tupe e mafai ona liua mativa i ai.

I totonu o le Fono Aoao o se faaeega atinae, o le tulafono, leai. A o le tusi ia i luga o meaafale, e eseese aso ua mavae: mai le 1 i le 5 tausaga, ile averesi ma le popole. O le malosi o le lauiloa Europa kamupani o se faamaoniga e sili atu le maualuga, mai le 5 i le 20 tausaga. O le Pepela Passport Passport e masani ona lafoina na o le meaafale o aiga gaosi oloa. Faalogologo i le faʻatauga o le faʻaulufale mai o le ulutala o le taimi faʻatulagaina o loʻo faʻaalia i le konekarate. Peitaʻi, e le i taimi uma, ma o lona uiga i le toesea o lenei mea i totonu o le konekarate e tatau ona fesiligia mo le faʻaeteete ma manaʻoga e faia nei faʻamatalaga i le feagaiga.

Faʻalogo i le faitauga "gaioiga o le taliaina o oloa". Faʻatumu pe a uma ona faʻamanatuina toe faʻamanatuina o le lisi o loʻo faʻapipiʻiina. O le taimi lava na e tuʻuina ai se saini i lalo o lenei kalafi, e puipuia ai au aia tatau pe a maitauina ni mea leaga o le a faigata.

Afai o le umukuka o le umukuka o loʻo avea ma toetoe lava a le faʻaaloalo o tagata lava ia, o le faʻapipiʻi ma le fesoʻotaʻiga o le umukuka masini e mamao ese mai mea uma. O le faia lea o lenei mea, e tatau i le kamupani ona iai se tusi faʻapitoa. Afai o se kamupani i le mea e te faʻatau ai meafale, toesea, ona e tatau lea ona e valaʻaulia matai mai le itu. Faʻafesoʻotaʻi sili atu i le Crad Conter Service Centers tautua le metotia o le faʻailoga talafeagai.

E masani lava, o le konekarate sa i ai le fetu faʻapitoa "tuutuuga faʻapitoa", e ono manaʻomia ona faʻatumuina.

E taua foi ma le tuuina atu o totogi mo le poloaiga. O le lautele maliega foliga foliga mai o lenei: "50 (limasefulu)% o le tau o le tau o le tagata faʻatau totogi mo le 7 faletupe i le aso o le faʻasilasilaga o le faʻasilasilaga O le mauaina o oloa i totonu o le tagata faʻatau fale teu oloa. Totogi naʻo le 50%, taofi i luga o le tele o faʻamatalaga faʻapitoa: "Ioe, o le a le isi mea e faʻaluaina ai le faletupe, ou te totogiina mea uma!". E leai se mea o fai lenei mea. O le o totoe o le 50% o lau inisiua i mea uma le fuafuaina, amata mai i le malepelepe o le taimi o le tilivaina taimi ma faʻaiʻu ma le kamupani ua mou atu.

Ma, e ui lava na mafai na mautinoa ai, ma faʻatau mai se umukuka - e ui lava e manaia, ae le faigofie. E ala i le taimi nei, o lenei tausaga, o le World Camety Carey Direyored Aofai o loʻo tuuto i faamatalaga o le 'oloa, galue, auaunaga a le faʻavae o le aia tatau a tagata mo se filifiliga malamalama. Olea lava ou aia tatau, ma ia outou malamalamaaga!

O le au Faatonu o le "Faʻalapotopotoga mo le puipuia o aia tatau faʻatau" ma le Pure Statuoo "mo fesoasoani i totonu o le mea.

Faitau atili