Aoga

Anonim

Siosiomaga teuteu poloketi mo mamanu ma faʻatulagaga o umukuka avanoa.

Aoga 13556_1

Utilitarian slulpture

Aoga umukuka fua

Tusiata fale Ilya Sorokin

Tufuga Mikhalil Ikonnikov

(Faatufugaga i totonu o le potu "Mi-8")

Ata Siaosi Shablovsky

Aoga umukuka fua

Meaafale, o le mea moni, o se mea uititanian. E tutusa lava le tele e faʻalagolago i le tomai o lona foafoa ma lau mafutaga. Afai e maua le teuina mo ie lino, i fafo atu ma solo, o le uafu e talafeagai - ma le tamaoaiga uma o le faamaea filifiliga

Aoga umukuka fua

le faaituau. Afai e te filifili e liliu lou fale i totonu o le falemataaga i le mea e tupu ai foi meafale

Aoga umukuka fua

O le galuega o faatufugaga, ona e tatalaina lea ma faʻalautele e le alualu i luma mo sailiga fatuga, o le iʻuga lea o le faʻamanatuina o fiafia o le ai ai. Mai mea uma, e manaʻomia le naʻo le mafaufau loloto i le nofoaga o mataupu taʻitasi, ae sili atu ona taua, ma e sili ona taua, saili foi, saili foi ni galuega faʻapitoa. Aemaise mo se tasi o ana fale, o le uafu mikhalil ikonnikov mamanuina o se counter counter, fesoʻotaʻi i se nich buffet. E iloga ona iloga i mea lelei, faigofie, aoga ma faatufugaga faaalia. O lenei tulaga le masani ai e mafai ona taʻua o se mea faʻapitoa e aofia ai le tolu elemene: O le mea moni o le hard sa faia e fafie, o le lautele o le kapeneta. Lumeinare, pei o se pusaaisa, faia o mywwall. Susulu lanu ma vave moli ua faʻalauteleina le lagona o se tasi mataupu-faʻaaliga. O lo matou manatu o loʻo faʻaalia i se tulaga faʻataʻitaʻi lelei o le tino, o le a tuʻuina atu ma iloga, i aso uma, i aso uma, i le faʻaaogaina o tagata e togi o le tasi St. Petersburg fale mautotogi.

TheOthories O Le Mea Lenei

Aoga umukuka fua

Tusiata fale Zhanna Kirchhek

(Insipolot-Clearice Studio)

Ata Vitaly Nefedova

Igoa o lenei umukuka faʻaititia e le mafua ai le laulaufaiva. SODA itu, i luga o faailoga sili ona taua o le ituaiga. Leai se mea faaopoopo. Faigofie ona aumai i le atoatoa. Leai se tiapolo. Uamea ma le matagofie laau. O soo ni nai mea na mauaina mai i le aia tatau i le lesitala e fesoʻotaʻi ma Alamanuia mamanu, i le sili, ma le Scandinavaiavia faiga. O itu, malamalama malamalama o le lio o le unhels o le sofas spin, na o le manumalo mai i le pitonuu ma lanu efuefu ma malamalama. O sea uiga ese o le lanu fetaui lelei ma styéstry o le fale mautotogi, e taua, na maua ai le tatalaina atoa o le umukuka. I le faʻaopopoina o le lanu, o le Frank Crammary of umukuka meafaigaluega ma masini e le ofi i totonu o le manatu o le elite ma le taugofie faʻaititia. Aisea e tatau ai ona totogi le ea o loʻo manaʻomia ai, pe a fai e te faia le faʻaleleia atili, faʻavae ese mai faʻamatalaga taʻitasi? O le laumua o le au tusitala i lalo o le Maryble na suia lelei e se laupapa laupapa faʻapipiʻi i luga o vae e fa. O le fnom sa i luga o le fufuluina ma ceramrac galuega luga. O le ogaumu ma le microwave ua lelei tuu lelei i luga o le fata i le tulimanu. I lalo o le pito i lalo o le fata lea sa i ai se nofoaga mo ipu, ma mo sapalai faaletagata. E tatau ona e faʻaaluina tupe i luga o le faitotoʻa pe a fai o fata e aoga ai le sili ona manaʻomia, e tatau ona i ai pea? E leai. E aliali mai, e mafai ona faigofie ona fai e aunoa ma le masani "Aproon" mai Ceramic ma le fusi i tua. O loʻo i ai ni latou ipu faʻapipiʻi e latalata i le ogaumu ma fufulu vali.

Ua faamaeaina

Aoga umukuka fua

Teuteuga Diana siama

Ata Vitaly Nefedova

I totonu o ituaiga atoa o pepa, o le pito i totonu ma lanu o totonu na faia e Diana Balashea, e le vave mafai ona tosina vave atu i le le masani ai o le umukuka. O iina, i luga atu o fata pito i luga o le fata, lea e masani ona fausia ai fagu poo se fasi o le sami uliuli o le potu. Mai i latou oe na faafanoina atu e le toe tatalaina o fusimao tetele i lalo o o latou vae ma le taui ua tuuina atu le talafatu. O se mea taua o le ata o ata o le tele o le lanu o lanu moana o le a tuʻituʻi ese mai se masani masani. Yves o le taimi lava e tasi o loʻo faʻatonutonu ai le faʻaaogaina o le umukuka atoa o le umukuka atoa na fausia i luga o le tasi puipui.

O le tekonolosi ua masani ona faia o lenei fasi e lauiloa ma e galulue malosi i le ata o ata, auala auala auala, faʻaaliga o loʻo tu ma e oʻo foi i avanoa faʻatau. Ua faʻatagaina oe e le au poloaʻiga a le au lolomitusi ona po nei, e te lolomiina se ata i luga o pepa, Banner Fabric poʻo Vinyl Times e toetoe lava o soʻo se tele. Faʻafetai i nei tekonolosi, e mafai ona e faia se pepa lautele mai lau pele Snapsshot pe liliu i totonu o le tele-fua 'upega tafaʻilagi, e tusa ma le faʻatapulaʻaina o le filifiliga o pa. O le mea moni, o ni avanoa na maua ai le lelei faʻaaoga i totonu o le mataʻupu. I lea tulaga, o le ata o le lauiloa boris Berdniko sa lomia i luga o se ata tifaga, faʻapipiʻi i luga o le palasitika ma tautau luga atu o le kapeneta.

Fuafuaga mai le lumanai

Aoga umukuka fua

Bureau o le tusiata "Mennyium-poloketi"

Tusiata Maris Kulikov, Nadezhda Sininova

Ulu o galuega fausiaina Roma sadorrenko

Ata Vitaly Nefedova

Aoga umukuka fua

Tala fatu? Moni! Tamai fale mautotogi i Moscow. O matou aso. Lima, masani ona suia le ki, feololo. O le vaega ma le tele o ki ma le sima o le mafanafana o le fola mafanafana i totonu o le umukuka foliga mai e na o le faifai pea i le ea. Paʻepaʻe Paʻepaʻe Paʻu, peiseai o le ao o loʻo siʻomia ai. O le isi itu vaʻai ua faʻateʻia e le vaʻaiga o le potu o tafe atu i le masaga. I ni nai minute, o le iloa o le futuristic poto o le taunuuga o le sili atu le lototele ma, e aunoa ma se masalosalo, o le uluai mamanu o le tagata. O tusitala o le totonu e leʻi filifilia i le va o le tele, i le puipui atoa, o le faʻata ma sili ona talafeagai nofoaga mo le nana o le poloka poloka. Ae a soʻu lelei, o tekonolosi faʻaonapoleni e faʻatagaina oe e tipiina se lelei atoatoa o le taotoga i le tioata. O lea, o le mea o le a o le a o le Finance Philip Kan Diy i luga o le malamalama.

TV, tuufaatasi ma le kofe grinder

Aoga umukuka fua

Tusiata Irina Steonantova, Matmandy Doroshko

O le lisi o mea o umukuka e toe faʻatumuina mea fou ua fuafuaina e le naʻo le faia o le galuega a le talimalo, ae e tatau foʻi ona fai le kuka i se galuega fiafia. Na leva ona iai le migavau, lea na foliga mai ananafi, o le pito i luga o le alualu i luma, ua leva ona ou taunuu iinei ma se pusaaisa. O le tele o le vaega o loʻo tuufaatasia o le vaega o loʻo tuʻaʻi ma isi archasms. O lenei i le umukuka na manaʻo e faʻatuina oe lava ma le TV! Faataga ni masini faʻapitoa e mafai ai ona e faʻatulagaina le "faʻamatalaga faʻamatalaga" toetoe lava soʻo se mea, mo se faʻataʻitaʻiga ... i totonu o le kapoti. Pe a mamanuina se umukuka mo le suavai tioata trystal TV na saunia ai se eseʻesega seicher i totonu o fale puipui. Faia o fua mo le faʻatulagaina o meaafale, o le itu o le masini masini muamua na aʻoaʻoina. O loʻo i ai i le niko i luga o se fusi faʻapipiʻi.

I le va o potu malolo ma umukuka

Aoga umukuka fua

Tusiata fale Alexey smirnov (novosibryk)

Ata Vitaly Nefedova

Aoga umukuka fua

O le uuina o le puipui o se mea matuia ma le sima. O le tele o manatu o tagata filifilia na solia e uiga i ai. Ae e masani ona eseese faʻataʻitaʻiga - a manumalo le manatu le "le talitonuina o le" inosia DZOT ", e puipuia e ituaiga eseese o taimi uma ma tulafono o le malosi o le malosi. Le manaʻomia e faia se avanoa lautele e mafai ai i le laumua puipui o loʻo faʻamalosia ai le tusiata ma fale e le gata i le faʻaaogaina o auala e faʻasaʻo ai le le atoatoa o le mamanu.

E ala i le tatalaina o le tatalaina i le tuuina atu o puipui, e le o le mea e manaʻomia le faia le faitotoʻa i totonu. E masani lava, o le ua mafai le lautele ma le maualuga o le amataga e lava na o le faamalama (faʻataʻitaʻiga, i le va o umukuka ma le potu malolo). Pe e mafai ona avea ma nofoaga sili mo le pepe masini. Sa leai se faʻatapulaʻa faʻatapulaʻa o le tulaga, ma na gaui le pa puipui o le puipui sa saʻili atu e le Nichh. O le tusiata na fuafuaina e fai ai le har hack i lenei nofoaga. O sea filifiliga na mafai ai ona sefe avanoa ma i totonu o le umukuka, ma le potu malolo. O se aiga aiga o aiga i tafatafa o le fata, aʻo mauaina se pa na faʻaaoga mo le faʻamoemoe saʻo.

Maualuga-tekonolosi ma classic tasi!

Aoga umukuka fua

Faʻafefea ona i ai pe a fai o le umukuka meaafale o loʻo i ai i se masani masani, ma mea faigaluega mo ia manaʻo e piki i le sili atu o le maualuga-tekonolosi o le maualuga-tekonolosi? O lea, i le faʻataʻitaʻiga muamua, e faigofie lava ona foiaa le faʻafitauli matuia, e mafai ai ona foia le fesoasoani o se faʻafeiloaʻiga ua fuafuaina e le NOLF. O le kapeneta o le fevaevaeaʻi o loʻo faʻaulutalaina pusa e le gata i le teuina o mea faigaluega a le atunuʻu, ae o loʻo fauina foi ni auivi. Manatua o lenei tulaga leai se "faʻailoga o le tagata lava ia" e le faʻafeiloaʻia, talu ai le kapani auala o loʻo gaosia ina ia faʻateʻaina tulafono a le NICD ma le saogalemu (. E tutusa lelei le fofo e sili ona lelei mo mea laiti o umukuka meafaigaluega ma e sili atu le malosi o mea faigaluega, pei ona masani ona le faʻatagaina se nofoaga i umukuka kamuti. O le mea lea, na masani ona nofo lelei le masani a le masani ai, ma maualuga-tech-tech "i le tulaga" i le taimi talafeagai.

O le faʻaata o loʻo feagai ai, pe faʻaauau i le atagia mai

Aoga umukuka fua

Achenitector Iulia Demergi.

Ata Vitaly Nefedova

Aoga umukuka fua

O le isi filifiliga o le uluaʻi faʻatulagaga o umukuka meafaigaluega. Muamua lava, o le lautele o tagata faufautua ua liu i le faamalama o loʻo taia i totonu o le faamalama, o loʻo faʻaulu i le ogaumu kesi. O se mea lelei i le faʻamalama (o se tulaga taua: O le ie puipui ua suia iinei ma aoga faʻataʻamilomilo tauaso) faʻamaonia mai le palapala ma ni mea masani "o le puipui o le puipui.

O le gauai faʻapitoa e tatau ai le teuteuina o le puipui i luga aʻe o le laulau i luga. Nai lo le masani masani o le ceramilic nila, o le faʻata o loʻo faʻaaogaina. Sa pepelo o ia o se vaega o le faamalama. O le Windows ma Insiti Faatatau Maxtcticted Tlopments faʻataleagaina le faigata o le puipui o le puipui. O lo o faʻaauau pea le vaalele i le vaega o loʻo iai le "suavai", e tutusa lava le mea ma le faʻamalama. Iʻuga e faigata ona fuafua le moni ituaiga o le umukuka. O faʻataʻitaʻiga ma faʻataʻitaʻiga e masani lava ona aoga, ae o le fatuina o se avanoa avanoa iinei e taua tele le matauina o le fua. I le tulaga, o le sirror striord e faʻatapulaʻaina le maualuga: 60cm i luga o le laulau pito i luga e lava e puipuia le puipui mai le filogia.

Mooorsh Fai mai tala

Aoga umukuka fua

Tufuga Iulia poliviano

Ata Vitaly Nefedova

Kitchen-Fileina potu - Moni fatu o le fale. Manaia ma i le fefiloi mea ua maeʻa, scrimeng meafale ma le malamalama o le malamalama o le malamalama o le martitanian mo le mafaufau lagona o le vevela ma le puipuia. A ulufale mai iinei, pei ona e alu i totonu o se tamai kofe kofe i se mea i sasae. O le maualalo o le laulau o loʻo fuafuaina mo taumafataga i se vavalalata vavalalata. E mafai le nofo iinei o lea e le gata i nofoa, ae faʻapea foi ile sodium-forced gench ma vaipuna vaivai. O lenei mamanu e faia i piliki ma faʻapipiʻi ma le masani ai o le tagata o le atunuʻu o le gaosiga o Italia gaosiga. O le faʻaaogaina i totonu e faʻaaogaina o se faʻaopoopoga teuina faʻapitoa. Aluga ma malu malulu (ikata) ua le mafai ona aveeseina. E mafai ona aveʻesea le ie o le fbrics e mafai ona aveʻesea ma fufulu. O le faʻataʻitaʻiga o loʻo tuʻufaʻatasia ma se ata faʻalelei.

Suia o Chandelier

Aoga umukuka fua

Designer decorator Iulia Kazankankaya

Tusiata fale Gennady vyunnik

Ata Mikhail stentanova

Aoga umukuka fua

O mea masani o le malamalama o mea na mafai ai ona faʻamamafaina le mafuaʻaga o le aoga taʻitasi e oʻo i se tasi avanoa o se vaipola o aso nei. O le faigofie auala e filifili ai se laumua e aofia ai masini na fuafuaina mo nofoaga eseese, ae na autasi e se fofo masani. E mafai foi ona e vaeluaina le avanoa i sone faʻaoga o loʻo faʻaaoga ai le siʻusiuga ma aua le tausiaina le ituaiga o le tuʻufaʻatasia o le malamalama o le malamalama. O loʻo i ai le isi taliaina, o le lavelave o le manaʻoga e tatau ona sau ma se faʻamamafa mafai ona nonoa uma elemene i se fatuga mautu. I lenei tulaga, o se pou tioata o le faamalama o le faamalama i luga o le totonugalemu, tuufaatasiga o le auala taavale ma le umukuka. I le faʻaopopoga foʻi o lena mea, ua liliu ese mai le pogai ona o ese mai, o loo suia ai mata vaaia, pei o le Chameleni. Ma le eletise eletise, o le tioata tioata e i ai le lanumoana-lanumoana susulu, ma tulaga eseese mamanu e aliali mai i luga o le foliga o le nenera. I le ao, o le ata e matua ese lava: o le tauemu o lilac ma lanu piniki o loʻo ulagia i totonu o le paʻu o le sukalati. O le faʻavaʻa o loʻo faia i fafie e ufiufi i le siliva vali. O le faʻavaʻa na amata malamalama tele, o le fea faʻafaigofie le faʻapipiʻiina.

Fausiaina o Air

Aoga umukuka fua

Tufuga Ilta rode

Ata Karen manko

Umukuka-potu o se mama gaioiga, teritori o loo i ai nei le tekinolosi vai. E le o se mea e teʻi ai o le asthetics o lenei sone o loʻo faʻamamafaina e le malosi. Peitaʻi, o le tagata filifilia e mafai ona faalumaina lana pisinisi o lopatono, le toega mai i mataupu silisili ma le natura. E i ai le vae vaapiapi e lua i se sone o le sone, i tua o loʻo i ai se paʻu o le pauna. E foai mai lenei ituaiga. O le Windows i luga o le Windows mai totonu o le totonu na aliali mai opaque "mata" - o tioata na faamauina ma le matematika. Ia o loʻo foliga mai e le "tauaso matala", "o i latou taʻitasi na maua ai fata se tolu mai le tioata manino. Lenei o le Hostess tuu ipu ma mea laiti. E le matala pupuni, ina ia aua neʻi e fefe i le saogalemu o le "ea" le "ea".

Faʻailoa le toe faʻaleleia

Aoga umukuka fua

Mamanuina, fausiaina ma faʻaumaina galuega, fausia-i meaafale - "Ata-Plus"

Tufuga Leonaid Gubin

Aoga umukuka fua

Mafai e se tagata ona lagona le mafanafana i le umukuka o 6m2? E aliali mai IOE. O le a taumafai Ima e faamaonia. Faatulaga, foliga ma lautele o le tufuga o le umukuka mea talafeagai ma aoga. O lea, e matua maeʻa ona faʻamalieina ma sili atu le maualuga i se tamai laulau 'eseʻese. Na ulufale atu o ia i le faamalama Nichhe ma ave mea uma

Aoga umukuka fua

O le avanoa o le muamua faamalama sill. O le teuteuina o le mea o le mea na tupu o le taaloga tafatolu i luga, o se malosi laupapa laupapa mafiafia mafiafia 30mm. O loʻo faʻapipiʻiina ma le mauga o le foma i le pito i lalo o le faʻamalama matala ma o le taimi nei e taʻalo ai le matafaioi o le faʻamalama vai ma le 'ai laulau. E le gata i lea, o loʻo tausia i lalo ifo o le lua faʻatulagaina laupepa mai le chipoboard. Bar hack, tuʻufaʻatasia le galuega o le fufuluina ma se kapeneta, muamua fuafuaina. Mai le itu o le potu malolo, ua manatu le mamanu ma se pa puipui i tafatafa o loo soloia i le maualuga, i luga o vae o le au papupuni. Mai le itu o le umukuka, o le mea e faʻauʻuina i le fufuluina, i lalo o le laulau o loʻo i ai i le laupepa.

Faia o se fata

Aoga umukuka fua

Faatatau i le Shecheous ma le naunautai umukuka, e mafai ona e faia le aoauli, ma ou talanoa ma le le faamaoni, o afiafi faaleaiga uma. Ae i fale masani masani, umukuka "faʻalautele", o se tulafono, aua le faʻamolemole.

O se tamai umukuka e le o se mafuaʻaga e lafo ai le pusa pusa. I se isi lava, o lenei elemene o totonu e faigofie ona faia le tele o mea, lea, i le isi itu, o le a sefe le avanoa aoga. Matou te tuuina atu se faʻataʻitaʻiga o se poto faataʻitaʻi fofo. I luga o le uʻamea-lagolago-lagolago (o le masani masani o le paoa o le bar counter), tasi i luga o le isi lua o fusi solo solo faʻaaogaina faʻapitoa faʻapipiʻi. Lalo o loʻo i ai se tagata e umia mo se umukuka solo. Faafetai i mea uma, o se auala vaapiapi pito i luga e mafai ona taʻalo le vaega o se isi galuega luga poʻo fata.

Fale puipui

Aoga umukuka fua

Fausiaina ma le faʻatinoina o le poloketi - llc "tusiata faletusi falefaigaluega S. Roerfeev"

Tusiata fale Sergey Erofeev

Ata Peter Lebeeva

Aoga umukuka fua

E saʻo le filifiliga pe faʻapefea ona manaʻomia ma e tatau ona manaʻomia ni tagata faʻaiʻuga, ae i ai le lua tagata faʻaaoga ae e leʻi amataina le faʻaleleia o le toe faaleleia: O le talimalo o le fale ma tagata iloga. O se fafine e iloa lelei le olaga o le aiga, ma o le a maua e le tusiata o le a maua se nofoaga ua fuafuaina mo kapeneta taʻitasi.

Mr. umukuka pito i luma ua malepe i le ogatotonu o se tulimanu o le 45 e ala i se vaega ma se faitotoa. O se tamai pito i luma o le puipui (na o le 1,3m2), ae o se tagata popole. O ia potu aoga aoga lea e taumafai Erofax o le a aofia ai i ana galuega uma. Muamua, latou faʻatagaina oe e sefe le 30% o le aofaʻi ua tuʻuina atu mo le faʻatauina o meaafale. Lona lua, o le faʻafitauli o le tulimanu o loʻo foia na o ia, o loʻo 'aveʻese ai le sui o le umukuka e lua. IncONAle, lona tolu, o se nofoaga matagofie lenei e teu ai mea eseese. O 'au' au o loʻo teuina i totonu o le potu teu oloa pepe meaʻai, inu vai, o ituaiga uma o masini mama. O loʻo iai foʻi le vaega o faila o le vai sapalai.

Tausia "Microwave"

Aoga umukuka fua

Modular umukuka-fausaga o 60s. I le taimi lava lea e tasi, ona o le faʻatosinaina o le laʻititi, o le manatu na tulaʻi mai e nana le umukuka o mea faigaluega i le kapeneta e manaʻomia mo le saogalemu galuega eletise. Fausia-i le Storetherators, ogaumu, O le gaoi ma le fufuluina o masini ua uma ona avea ma se masani le mautonu. AVOT "MBWATE" I lenei tulaga e itiiti. Na te le "osofaʻi" i le pusaaisa (o le sa ma le talafeagai, ma le le lelei), pe ua leva ona nofoia se vaega taua o le fale faigaluega. E fou ona fausia le masini o le 'urouka, ae ua uma lava ona manaʻomia e le maketi. Oe mafai ona mafaufau i le sili filifiliga filifiliga pe a fai o le "microwave" ua tuu i totonu o se isi vaega (e tatau ona i ai e le maualuga) ma le "luga" faitotoa. E sili ona faigofie le mataituina o sauniuniga o le ipu ma maua ai so latou saitapi.

Showerator Shoprigearator

Aoga umukuka fua

Tusiata fale Alexey roseberg.

Ata Evangen lichina

Uiga ese a tagata a tagata. Muamua, o le vaegatupe ua ave i le va o le potu malolo ma umukuka, ona fausia ai lea o ni ata eseese e vaelua sone.

Manatua i le taimi e tasi Le Olomatamata, fai paga ma Saogalemu, ma le le mafai ona tu i luga o le tuaoi i le va o le potu ma le umukuka i totonu o tamai fasi laupapa. Ia tuʻuina atu le maʻi ua vaʻai, pe a uma ona faʻamamaina se teisi ma ufiufi i varnish. O se fale faʻapena e fetaui lelei i totonu o loʻo faʻagaioia ai le manatu "Faigofie" Mea Maeʻa: Plywood, tioata, Cormic Pile ma uamea. Ae e le gata o le koluma le leoa. Twin, e pei o le bunker, teuina i le lona lua o le paia pe a uma le ipu meafaigaluega umukuka meafaigaluega.

Umukuka-poloka

Aoga umukuka fua

Aoga umukuka fua

O le fesili o le umukuka o loʻo faigata, aemaise lava pe a amata ona i ai i se ituaiga-ituaiga ma leai ni mea. I lenei tulaga, ou te manao e faatumauina le faamaoni o le vanu ma lona "manino" ma i le taimi lava e tasi na ausia le sailia o le potu. Aʻo e te iloa, e faigofie ona mapu uma, ma tele o faʻafitauli e mafai ona foʻia e ala i le faʻafouina o se tufuga masani i mea. O se filifiliga manaia ua fuafuaina e le tusiata tusiata. O le umukuka o se ituaiga o poloka o loʻo i ai toetoe o le ogatotonu o le fale. O le vaega a le vaega a le tolu vaega o taaloga fai fale fau fale laupapa. Ua latou valavala mai le pito i lalo, ma o luga o loʻo i luga o le pupula, o loʻo maua ai le mamanuina o le malamalama (naʻo le itu o le faletaele kapeti). O vaega moni o loʻo i ai i le atoa o le tino na faia le faʻaaogaina lautele e mafai ona fesiitai i ipu i totonu o soʻo se sone. I le taimi lava lea e tasi, mai le itu o le potu malolo ma le faletaele, foliga mai o le umukuka, ma i le i totonu, e foliga mai ua tatala le avanoa!

Umukuka ma potu malolo

Aoga umukuka fua

Aoga umukuka fua

E tele lava lona lava lelei ma le le mautonu e uiga i penefiti ma le le mautonu. O le mea muamua o le umukuka filifiliga + potu malolo maua sili atu ma sili atu le fiafia i totonu o le tusiata ma aofia ai i totonu o fale mautotogi. Matou te avatua, i o matou manatu, o se faʻataʻitaʻiga lelei o tuʻufaʻatasia o umukuka ma le 'aiina o vaega ma potu malolo. O le lautele ua lalagaina o le vaeluaina ua tuuina mai i fafo o le piliki, i le tasi itu, o se vaega o le potu malolo (o le sofa ma le isi, o le tasi, o le tutusa, e masani ona tu i totonu o chirac le galuega "tali talimalo" i luga o le kesi. E le gata i lea, lona pito i lalo, o le lautele "tulaga" o le a avea ma faavae mo se taamilosaga laupapa laupapa pito i luga.

Vevesi vaega

Aoga umukuka fua

Aoga umukuka fua

Matagofie pe a fai o le teuteuga e tuʻufaʻatasia ma le lelei galuega. O le umukuka na fuafuaina e tagata mamanuina o loʻo vavaeʻese mai fafo mai totonu e ala i vaega o mea eseese. O le pito i luga o vaega o vaega o loʻo faia i le palasitika ma ua faʻaaogaina ma se fausaga-i tulaga faʻavae (o ia fausaga e faigofie lava mai se manatu faʻapitoa). O lona uiga, o le natura ma le faʻamalosi moli faʻamalosi e le tasi, ma o puipui o loʻo pupula ai ma sina paʻu (palasitika pusa o aso nei ma faʻalelei.

Laulau- "faʻalauiloa"

Aoga umukuka fua

Aoga umukuka fua

Tagata uma e masani ona galue i le kuka ua lauiloa ina ia iloa se tasi umukuka paradox: tusa lava pe o le a le ituaiga tele o le galuega, e masani lava ona e le lava i mea uma e te manaʻomia ai. O mea lautele i totonu e fuafuaina e tagata faigaluega i le atunuʻu: O se vaega e mafai ona nana i lalo o le laulau autu i luga, o le a mafai ona toe faaseʻe (rotated i le 90) pe a manaʻomia. O le satia i totonu o nei fausaga e mafai uma ona avea ma se past cuth bar ma se mama-tagata tino ma se masini lavelave, e aofia ai pneumatic.

Faitau atili