Lafoga mamafa

Anonim

Lautele Mataupu o lafoga i le sitaili Rusia, lafoga i le tofi ma le foai atu o meatotino a tagata taʻitoʻatasi ma lauʻeleʻele.

Lafoga mamafa 13565_1

Mo mea uma e tatau ona e totogia mo le fale, fale mautotogi, plot ... akak e le manaʻo! Ae e te nofo, talu ai o loo tatou ola i le setete, ae le o le masina. O le aso o le a e aʻoaʻoina ai o faʻavae lautele o lafoga o VRF, faʻapea foi foʻi ma lafoga i le tofi ma foaʻi, agaʻi atu i meatotino a tagata taʻitoʻatasi ma le lauʻeleʻele.

E uiga i le lafoga O la matou mekasini e leʻi tusia muamua. Peitai, o le amiotonu e mataitusi o loʻo o mai i le tusitala, aofaʻi e faitau e aʻafia ai faʻaletupe ma mataupu tau tulafono. Lenei o se tasi o latou - o le a le tele e te manaʻomia e totogi ai le setete e ola ai i lau lava fale mautotogi (fale) ma matamata le lumanaʻi i le lumanaʻi? (Manatua le faʻasalalauga slogan: "Totogi lafoga ma le moe filemu.") O le a tatou siʻitia le autu o le tulafono o le alavai, o le a tatou talanoa e uiga i lafoga o oe.

Faavae faavae

Lafoga mamafa

Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i lafoga o loʻo faʻamauina i le Lafoga Lafoga Codeservical Code (Allinafter faʻasino atu). O lenei pepa e aofia ai lua vaega atoa. O le muamua (Tulafono Nu.16-ф фз) Na vaetamaina i le 07/31/19999, o le lona lua (Tulafono Nu 117-FZ) na sainia e le Peresetene o 05.08.2000. O mea uma e la i le faiga o le faʻaleleia ma le faʻaleleia o tausaga uma ua mavae, ma matou te fesuiaʻiina tulafono o le taʻaloga e faigata ona mataituina le polofesa. Peitai o faʻavae lautele o lafoga ma lafoga tuʻutuʻuga tuʻufaʻatasi, ioe e le suia.

O lea, "tulafono e uiga i lafoga ... e faʻavae i luga o le aloaia o le lautele ma le tutusa o lafoga." Ishche: "A faavaeina le lafoga, o le tulaga moni o le lafoga lafoga i le totogiina o lafoga o lo o amanaia" (Mataupu.3 itula o le muamua). O lona uiga e toalua tagata o loʻo nonofo i le taulaga ma o latou faʻataʻitaʻiga, e tutusa lava ma uiga o loʻo tutusa ma uiga o fale mautotogi e tasi le tau. O le tuusaunoaga o le faia e na o le sili atu o tagatanuu o tagatanuu (tagata le atoatoa tagata, auai i ai.p.) ma maualalo tupe maua. Ua faapea mai i le tala lenei, o loo faapea mai pea masalosaloma uma, feteʻenaʻiga ma le faataatiaga o gaioiga o tulafono o lafoga e faʻauigaina e lagolagoina le tagata fai lafoga (!). O le fesoʻotaʻiga lautele o le NK e faʻaalia ai o ia lava i le mea moni e le taliaina tulafono, faʻaiuga ma poloaiga e faʻalavelaveina ai le matafaioi o faʻalapotopotoga, matematika. 5 ).

O lafoga o ituaiga e tolu: feterale, itulagi ma lotoifale (New 12). O le Feterale (e faʻatatau i tagatanuu) o le tagata lalagaina o tupe maua a le tagata lava ia (lafoga a le tagata lava ia. O loʻo ia te ia le lafoga o tupe maua) ma le faitalia, faʻaleaogaina lava taavale matou te totogi i le paketi o le paketi. Lafoga o Fanua fanua ma meatotino lafoga o tagata taʻitoʻatasi (i luga o soligatulafono, lafoga o meatotino o faʻalapotopotoga o faʻalapotopotoga lea). E tatau ona maitauina o 'aʻai o Frapera sili (Moscow ma St. Petersburg) e tusa ai ma tulafono na maua e le Iscow Dumas ma lafoga ma le atunuʻu Itumalo O Pule Mana e le mafai ona faia ai lafoga fou (lea e le o taua i le NC) ma le vaetamaina tulafono ma isi tulafono e le tusa ai ma tulafono feterale. Ae o loʻo agavaʻa e fai lafoga o lafoga lafoga (i totonu o tapulaʻa na tusia i totonu o le aofia) i le faʻagasologa ma le taimi o lafoga o lafoga.

O a ni aia tatau e maua ai e tagata fai lafoga o tagata totogi aitalafu? Latou te mafaia:

talia i luga o le pule o lafoga i le nofoaga e fai ai le teugatupe i auiliiliga ma fua faamatalaga i lafoga oi ai nei;

Faʻafesoʻotaʻi le Matagaluega o Tupe a le Faʻalapotopotoga Rusia mo Faʻamaoniga ile faʻaaogaina o tulafono tau lafoga;

sui le taimi totogi o lafoga;

Mo le mauaina o le pulega o lafoga i se taimi vave ma toe foi mai pe toe totogiina ni lafoga, faʻasalaga ma sala;

Aua le faʻataunuʻuina gaioiga faʻasolitulafono ma manaʻoga o Pulega o Pulega o Pulega o Pulega ma o latou tagata ofisa ma apili ia latou amioga (puipuiga);

Manaomia le tausisia o le lafoga lilo o le IDR. (Vaai.21il).

Totogi o lafoga

Lafoga mamafa

Totogi faʻavae faʻavae faʻavae (Art. 23) - o le muamua tiute o le tagata fai lafoga. E tatau ona faia i luga o le taimi po o le vave (Ata.45). Pono-Bit ituaiga o lafoga (aofia ai mo le fanua lafoga o lafoga) O ni vaega talafeagai latou te fuafuaina le aofaʻi ma e masani ona lafoina le tele o le tele o le lautele (Artili.52). O nei pepa o loʻo tuʻuina atu i tagata totogi lafoga i se taimi mulimuli ane nai lo le 30 aso aʻo leʻi tupu. Tele taimi uma, e maua e tagatanuu latou i le meli e le tusi resitala. Faʻasilasilaga ua manatu e mauaina pe a maeʻa le ono aso mai le aso o le alu ese atu. Afai e te le i totogia le Pulega Pule, o le a auina mai ai oe e le Pulega o Lafoga ma le taua o lafoga, ma e tatau ona aofia ai sala mo le tuai ona totogi (Mataupu 69-70). Afai e te le o tali atu i lenei apili, o loʻo i ai i le tagata le lafoga le aia i le faʻamasinoga ma se talosaga ona o le toe faʻaleleia o meatotino a le Malo ma tupe (mataupu 48). O le faʻamatalaga o talosaga e mafai ona tuʻuina atu i le Faamasinoga i le vaitaimi o ono masina talu ona maeʻa le aso o le totogiina o lafoga. A faʻapea o le aofaʻiga o aitalafu a o le o lafoga e tele, latou te talosaga i le Faʻamasinoga i luga o le faʻaaogaina o lau meatotino ina ia mafai ai ona tuʻuina atu le tagi.

O lea na tusia i le tulafono. O le mea moni, o le pule o lafoga e masani ona le mafai ona feagai ma le tafe o pepa, o lea e mafai ona momoli atu le manaʻoga ia te oe i meli ma le lisiti. Ae o faʻasalaga o loʻo tausia mai i so o se mataupu. E mafai ona ou mauaina e te totogia le aofaʻi manaʻomia, ma o le a le lava, ma vaega o le aitalafu ona o lava ai pea. O le ala lea, o le sala mo aso uma o le tuai mai o loʻo fuafuaina e pei o se pasene o le aofaʻi o le lafoga. O le tului o loʻo faʻaaogaina e tutusa ma le 1/300 o le fua faatatau o le CBRL, galue i lena taimi (DESE.75). I se aso e tasi o sina mea, ae afai o le aitalafu ua tuai i le 1 afe rubles. Mo Trimeol, o le aofaʻi o le a pe a ma le 40 ru rubles. (C-4.2.200. Toefaamautuuina Fua o le 12%). Afai e le totogia aitalafu, pe a uma se taimi e i ai ni aofaiga ogaoga.

O tupe totogi o lafoga o lo o faʻatuina e faʻatatau i Lafoga taʻitasi (Art.57). Ae i le tele o aʻafiaga, e mafai ona feoaʻi i se taimi mulimuli e ala i le faʻatuai o le tolopo, vaega ma lafoga lafoga (Mataupu 61). E tusa ai ma lafoga feterale, i totonu o tapulaʻa ua fuafuaina e le feteenaiga o paketi tupe faʻaletupe, i luga o tulafono o mataupu ma tulafono o le masei. O le tuai pe faasee i le peimeni o le tasi pe sili atu lafoga e mafai ona tuʻuina atu i se tagata poʻo le mafuaʻaga mafua mai i se faʻalavelave faʻalenatura poʻo isi tulaga o le tagata -Sam lafoga totogi. Mo le mataupu muamua, o le tuai poʻo le faʻatupeina o le a saʻoloto, i le lona lua o aitalafu, e fuafua i le aofaʻiga faaletausaga, tutusa ile 1/2 o le 1/244). Ogaoga tulaga e ono manaʻomia se tiute i le ituaiga o se tautoga o meatotino poʻo faʻamaoniga e suia ai le lafoga.

Tofi totogi ma foai

Na sainia e le Peresetene o le Fedean Federority i le Iulai 1, 2005. FDVUAL AUAGA №78 - фз фз o mea tau lafoga e ui ai i tofi ma foai. " Na ulufale le Tulafono i le faamalosia 01.01.2012006. Ma, o le mea moni, o le tele o lona faafaigaluegaina olaga o tagata e maua se tofi po o se meaalofa mai latou pele ia latou pele. E tusa ai ma le faʻailoga a le aiga, taitoalua, matua ma fanau, e aofia ai le malamalama ma le vaetamaina, matua matutua ma fanau a matua, ma tama e le lelei (o loʻo i ai tama ma tuagane masani.

O lafoga, o le tupe totogi ma le tuʻuina atu o le 5-13% o le tau o le meatotino, fuafua i le tikeri o le alalaga. Na molia le lafoga lafoga pe a fai o le tau o le fesiitaiina o meatotino sili atu i le 8 afe rotabs. (80mroothe maualalo totogi). Mo tofi, o le Plank e le o le lafoga na o se faʻatonuga o le tele maualuga nai lo le 85 afe rubles. (850Mrot). Na toe tatala mai i le totogiina o le vaʻa, faʻatasi ai ma le Suʻega, ole toʻalua (STED) o le suʻega ma isi (e tele lava) vaega o tagatanuu.

Muamua 2006 Soʻo se tofi e tuusaunoa mai le lafoga lafoga. Ae, ioe, o le tulafono fou e afaina naʻo ia meatotino, o le e ona le tagata oti e leai se amataga i le 1anvar. (O le aso o lona maliu o le aso o le tatalaina o le tofi e tusa ma le tusitusiga 1114 o le lautele codecarf.) Ma le poloaiga o le foai atu i se isi tagata, ua faaleaogaina. Peitai o tagata e le tatau ona iai se aiga e manaʻomia le totogiina o lafoga o tupe maua a le tagata lava ia (lafoga o tupe maua) i se faʻavae o le 13%, taʻavale, sea ma feutagaiga. I le taimi lava e tasi, e le afaina le faʻatulagaina o konekarate e faʻamaonia pe leai.

Faapea Ianuari 1, 2006. (Leai se amataga) Na e mauaina se fale mautotogi o se meaalofa mai le tina o le aunt ants invery o loo i ai (tusa ai o pepa bti) 300 afe. A o le i tuuina atu le umiaina o le umiaina i le resitala pulega, e tatau ona e totogiina se lafoga i le aofaiga o 39 afe mala. B2005 O isi mea e tutusa, o le ae totogia Niutete, ae o le foaʻi, lea i lenei tulaga o le 63700 rubles. Ia manino le penefiti. I le mauaina o se meaalofa i le 2006 Ma mulimuli ane e manaʻomia ona e manatu faapito NDFL, faatumu le lafoga lafoga ma tuʻu i fafo o lafoga lafoga seʻia oʻo i le aso nei. Totogi lafoga i le paketi i le 15 yyulya.

I le soloia o le tofi lafoga ma foai

Lafoga mamafa

UIGA I LE ALOFA MUSITAL

E tusa ai ma le tulafono puipuia i le taumafaina o le tofi lafoga po o foai mai 01.01.2012006. E tatala mai ia te ia. O le sa totoe e maua ai meaalofa e totogi ai se lafoga i le aofaiga o le 13%. I le taimi lava e tasi, o le feuiaiga mo le faʻaseʻe atu o meatotino o se meaalofa i aiga e tatau ona faʻamaonia e se tagata suʻesuʻe, o se pepa tusitusia lea e le mafai ona feutagaiga.

I le au faʻafiafiaga poʻo ni tagata galulue na mauaina se tusi faʻamaonia o le aia tatau i le tofi poʻo le fesoʻotaʻi atu i le konekarate o foaʻi, e mafai ai ona maua se faʻauiga o lafoga (tusi faʻamaonia o tulafono i le tofi poʻo se foaʻi maliliega) i le pule resitala i le 2006, ou te manaʻo e faamanatu atu ia te oe lena mea, e tusa ma le tulafono o le 12.12.1991. №202 "i luga o le lafoga lafoga pasi i le faasologa o tofi poʻo meaalofa" ua afaina ai i lalo o le tuʻuina atu o tusi pasi o le aia (poʻo ofisa aloaʻia e faʻatino ai gaioiga a le tagata fai pisinisi). E manaʻomia i le 15-aso (ma tusa ai ma le Lafoga Lauga - I le 5-aso) vaitaimi talu ai le tuʻuina atu o se tusi faʻamaonia e uiga i le mea totino o loʻo sailia se tusi faʻamaonia i totonu o le umiaina o tagatanuu i le faasologa o le tofi. O le Pulega o Lafoga fuafuaina le lafoga ma tuʻuina atu se totogi totogi i le aso 15-aso mai le aso o le mauaina o pepa talafeagai mai faʻafanua. O le vaitaimi o le totogi o le truislalas mai le aso o le lafoina o le faaooina o totogi

O lea, o le tiute e tuʻu ai lafoga mai le taimi o le tuʻuina atu o le aia tatau i le ofisa e le i ai pe le totogia le aia tatau. O lea, afai e te mauaina se tofi po o se meaalofa i le 2005. Ma muamua atu, o le lafoga o le a tatau lava ona totogi lava tusa lava pe e te lafoina ni pepa mo le resitalaina o le umiaina.

Lafoga i meatotino a tagata taʻitoʻatasi

Lafoga mamafa

Manatua o lenei o se lafoga i le lotoifale, fua faatatau, faʻatonuga ma le taimi o lea o loʻo fuafua ai le pulega o le maota poʻo le 'aʻai o le Fraral Exance (Moscow ma St. Petersburg ma St. Petersburg). Ae o le tulafono o le Rusia Federeries Nu 2003-1 o 09.12.1991. (e pei ona teuteuina i le tulafono o le Fedus Curation Northieven Nu.78-1-1/1992, Feterale Tulafono Nu Nu. 1994, Nu.100-FZ Tafano Iulai 17, 1999, №110- Fiz Dalds 24.07. 2002 ma №122-ф1 ф ф

Lafoga mamafa

Lafoga (Fale falefua, fale mautotogi, fale, fale mauputa ma isi fale, fale ma fausaga) o lafoga. Mo meatotino e tatau ona oʻo i le 300 afe rubles. Le maualuga o le 0.1%; 300-500 afe rubles. - 0.1.3%, sili atu 500 afe rubles. - 0.3-2%. E totogi lafoga e totogi i le lua o aso e lua - leai se taimi mulimuli ane i le 15 Setema poo Setema 15. Lafoga o le pule o lafoga e fuafua le aofaʻi o lafoga ma o loʻo tuʻufaʻatasia o tagata totogi pe a mulimuli ane nai lo le 1vous.

Lafoga mamafa

O le mea lea, o le lafoga o loʻo 'ese mai i le meatotino a tagata taʻitoʻatasi (le tulafono o Moscow Nu.77 o Oketopa 23, 2002) ua faʻatuina i le laumua (LA). O le afe o Rubles - 0.1%, sili atu nai lo 500 afe rubles 0.5%. Mo nofoaga e nofo ai fale nofo ai 300-500 afe rubles. O le fua o le 0.2%, mo le le nofomau, 0.3%. Tatou taumafai e faitau. Mo le tutusa o le fale mautotogi i le tau 300 afe rubles. E aliali mai i le 9000 rubles., Ma, tatou fai mai, mo le faletaavale aoga 100 afe rubles. - aofaiga 100 rubles.

Ava, faʻataʻitaʻiga, i le Balashiki Itumalo o le Moscow eria mai le 01/01/2006. Lafoga o lafoga o 0.1; 0.3 ma 2% tusa lava pe o le potu poʻo le fale e nofo ai pe le nofomau. (E tatau ona e, o le mea moni, ia manatua o le mea moni o le mea moni o le faia o le tulafono o loʻo faia i luga o le 500 afe rubles. I le eria o sina.)

O lenei o le tulaga o lafoga o mea tau meatotino faale-tagata i tagata taʻitoʻatasi e sili atu. Ae i nai tausaga o sosoo ai, o le tulaga e ono suia.

Lafoga o Fanua

O lenei lafoga na faapaiaina mo ch. I le muamua o le lafoga lafoga lafoga, lea ua faia faʻamalosia mai le 1 jar o le 2005. E taua lava e faʻalapotopotoga ma tagata taʻitoʻatasi i le itu taumatau o le ola . O tagata ma kamupani e le o manatu o tagata o lafoga pe a fai o fanua o loʻo i luga o le aia tatau o le saʻolotoga o le faʻaaogaina poʻo le faʻaseʻe atu ia latou i lalo o le lisi maliega (mataupu 388). O mea tau lafoga o loʻo aloaʻia o ni pa puipui o loʻo iai i totonu o le maso (faʻapea foi ma le taulaga o Moscow ma St. Petersburg, o loʻo faaui ese mai i le taamilosaga i totonu tusa ma le tulafono (.389). O le lafoga o loʻo faʻavae o le tulaga taua o pa puipui, fuafua e tusa ai ma le tulafono, e aofia ai ma le fanua code (Mataupu 390). A le fuafuaina le taua, o le tau tulafono o le fanua ua ave mo le iunite nofoia. O le lafoga o loʻo fuafuaina e faʻatatau i se fanua o loʻo iai le tulaga o le fanua o lona aoga o le 1 Jervar.

A o sea mea i le itu taumatau o mea totino, o mea ia e tagata eseese, o le taimi lea mo i latou ia latou o lafoga ua fuafuaina eseese. O le faʻavae ua faʻaititia e se numera e le o le numera o le 10 afe rubles. I luga o se tagata i luga o le teritori o le tasi ma le pauna fanua, o le mea lea a toa o le Soviet Union ma Lusia, Verteraby "ma nisi mea e fiafia i ai Vaega o tagatanuu (mo auiliiliga, vaʻai NKRF). Ose le aofaʻi ile lafoga o loʻo i ai i luga o le faavae o pepa faʻamaonia e faʻatagaina e tagata fai lafoga i le nofoaga o lafoga i le nofoaga o le fanua palota (Mataupu 391). I lea, afai ei ai oe o loʻo nofomau o le Mose, ma o lau na Dacha o loʻo i lalo ifo i le Laʻu Laʻu Fanua, pei o le paketi o le vaega tutusa o le nofoaga talafeagai.

Maualuga lafoga lafoga o loʻo faʻamauina i le NC (Mataupu 394). O loʻo aofia i le 0.3% e faʻatatau i nofoaga o loʻo i ai i faʻatoʻaga fanua poʻo fanua i faʻatoʻaga ma faʻaaogaina o fale o fale, faʻafanofo , togalaau ma ava uma. Ole maualuga ole totogi (1.5%) ua setiina mo isi uma fanua. O pulega i le lotoifale latou te filifilia tupe talafeagai lafoga mo a latou fale faʻa-faʻatoaga, ma le codex e faʻatagaina ai le faʻaaogaina o fua faatatau, fuafua i vaega o le fanua.

O lafoga o lafoga o lafoga na faʻavaeina e le ESET o le Rusia Federation (le tulafono o Moscow Nu. 74 o le 24.11.200.2002 Nofoaga:

0.3% Mo plots i sone o faʻatoʻaga faʻaaoga.P., e pei ona saunia mo le tausia o oe lava faʻafafaniva ma atunuʻu, togalaʻau, togalaʻau;

0.1% mo vaega o loʻo nofoia e le fale tupe ma aitema o le inisinia o le faʻatulagaina o fale tuʻusaʻo pe tuʻuina atu mo fale o fausia;

1.5% mo isi pa puipui.

VMOSkwe le taua o le taua o le laueleele e eseese fua ai le itumalo, o le nofoaga o le 'upega tafaʻilagi, ana vaega ma isi tapulaʻa. O lea, mo se faataitaiga, i le itumalo tutotonu, e sili lava taugata o le lalolagi nai lo le poto i sasaʻe, ma i luga o le teritori o le itumalo lava e tasi, ona o loʻo taulaʻi atu i lalo o le fanua nai lo lalo o fale o le tele o fale.

Na faia e le au tausi i le faʻafanua o le atunuʻu o le atunuʻu e le atunuʻu Ae i le tele o nofoaga (tatou fai mai, i le Odnonovo Itumalo o le Moscow Region ma le Itumalo o le TRVE Country), latou te faia le sili atu le maualuga o le nofoaga .

Matou te mafaufau, o le a le aofaiga o le lafoga fanua i le 2006. mo se faʻataʻitaʻiga, mo se togafiti i VLDimir, tuʻuina atu i lalo o le 12 miliona le aoga o le 1M2 360 torble) o le a iai totogi 1296 rubles. i le tausaga. Faʻatulagaga o lafoga i le togalaʻau faiga faʻapaʻaga ma se vaega o 6 eka (i le tau o le 1M2 277 Rullas) o le a tusa ma le 500 rubles) Mo fanua i lalo o le fale, o loʻo i totonu o le 'aʻai, o loʻo masani ona totogi ai ma le tele o manu, o Moscow. i le tausaga mo le togafiti.

O le mea lea, i aso nei i totonu o le tatou atunuʻu, o le tulaga o lafoga o mea totino o loʻo umia e tagatanuu e pei lava o tagatanuu. E mafua ona o le lafoga lafoga ua fuafuaina i luga o le faavae o le suʻesuʻega tau tatau o meatotino, ma nisi mataupu, mai le tau o loʻo soifua mai ai le lalolagi. Mulimuli ane, e ono suia ai le tulaga pe afai o le a faʻavae le lafoga i luga o le faʻavae o maketi tau ma le tau. O le feterale pule o le a faʻalauiloaina se lafoga fanua, o le a taofia ai le lafoga lafoga i tagata taʻitoʻatasi ma lafoga o fanua ua uma ona saunia, ae ae le o mataupu uma ua uma ona saunia. E tusa ai ma le Sui Minisita o Tupe a le Kamupani Rusia Sagey Shathealova, matou te manaʻomia se resitala o meatotino, o le tusi resitala o fanua na maua i le 2008. O a fua o le a iai? Faamata o le a siʻitia le lafoga avega i tagatanuu o loʻo umiaina o meatotino moni? Taimi o le a tautala. O le maʻa lelei o le a matou toe foʻi i luga o itulau o le mekasini.

O le faatonu o loʻo faʻafetai i le loia lyubui terbov, o le faufautua mo le lafoga o Marina o Marina gorbunov mo se fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili