Fale mo Princesses

Anonim

Fale mo Princesses 13611_1

Fale mo Princesses
Shield Garden House ma se vaega atoa o le 34m2 ($ 5000)
Fale mo Princesses
Liua i le "Hetiz Lacetok" Ruberroid
Fale mo Princesses
Fale mo Princesses
O lenei potu e tuʻufaʻatasia ai ni gaioiga. O le potu malolo atoa ma se potu 'ai, ma le potumoe.
Fale mo Princesses
O le Falkintin e faia i le pito o totoe o poloka
Fale mo Princesses
Fale mo Princesses
Fale mo Princesses
Paulo: Tuliʻauna ma puipui o nofoaga, faapea foi ma auiliiliga o le totonu ma meaafale ua vali ma lua vaega o vali "Restala, Fisasera, O le tau o mea o le $ 90 i le afifi (9l)
Fale mo Princesses
Fale mo Princesses
O mea e sili ona faigofie na fesoasoani e talepeina ai le vaalele monononous o pa o pa: o taulaiga, stal stames, mamago ale apu
Fale mo Princesses
Fausiaina o se okeni lanu - tasi o le sili ona taua mamanu galuega

O le a le fale o le togalaau? Faigofie, faigofie ma taugofie foi, ona e sau le aiga iina mo le vaiaso. Peitai, tusa lava pe na i ai se fale laumua i mea uma i luga o le tulaga, e leai se mea e taofia mai le fausiaina o se tamai "Calle" mo Game tamaiti

Fale mo Princesses
O mea na o le toʻalua o Myhonein na faia, e filifili e ave lana fanau teine ​​i le sitaili o Barbie. O le faavae mo ia o se fale masani o le fale na fausia e se tama o teine. Na foliga atoatoa ma e leai se mea e fai i le "papeti" fale e le i iai. O le aso, o se faʻataʻitaʻiga taua lea e leai se mea leaga ma tau le tumau, e mafai ona ausia se mea se lelei tele i le mea moni.

O le ulufale mai o le galuega o le Devigner Tatyana Mkhonean i le liua o fafo ma totonu o le fale ua avea ma taaloga. E pei ona e iloa, i le filifiliga lanu e mafai ona faʻaalia lau lalolagi, uiga, lagona. Ole malosi malosi lea ma le sili ona le malosi o le sui o le sili atu o le lima o le talenia.

Mo le ata o le fale, lua lanu autu - fuchsia ma violeta na filifilia. O lanu pupula ma le matagofie lea, e tuʻufaʻatasia lelei ma le tasi i le isi. Ae o i latou taʻitoʻatasi e malosi, ma pe a fai e le filifilia le tagata mamanu se "toe faʻafesoʻotaʻi" Korr, o le Pink-Lilapid "o le a finau mo le siamupini. Lona tolu, ae le o mea uma lava, na avea ma past-pistadio gistaic paolo, lea na faia le poto talafeagai i se vaipuna lanu.

Fale mo Princesses
Guafa Lauga na valiina i lanu piniki e avea ma fai togafiti

O puipui i fafo o le fale o loʻo valiina i le lilac ma le lanu pistichio. Tulitau masani ona faaumaina vaega: faʻamalama faʻamalama, faitotoʻa, tuʻutuʻuga tuʻutuʻuga, faasitepu. Ae tasi le lanu e talia ai le Brotade Borr e le lava. Talu ai o le '' upega tafaʻilagi vaʻavaʻaia, e leai se avanoa e faʻavaeina ai se fale i se lelei lautele ma sili atu le lelei i le alatele i le pito i lalo ma le tasi-man; Sa ia faʻaletonu o ia i le faitotoʻa o le teritori o le fale lea na iai le faitotoʻa. O mea uma, i soo se mea e saʻo ma talafeagai, ae tutuli, e aunoa ma ni faʻamaumauga o teuteuga o le puipui i tafatafa o le isu. Na faʻamatuʻu ma le matala faamalama, ae ina ia "taia i lalo", latou te manaʻomia ni faʻalavelave ma tau tau tupe. Na faaalia le faigofie i le itu i le itu i le itu i le itu i le itu i le itu i le itu i le itu i le itu i le itu i le taimi nei, ma i le taimi lava e tasi o se manatu sili o le susu mai le uila ua teu i Saraj. O le faavaa na vali i lanu piniki, ma le "tioata" - i le lila. Mo le le faʻatauanau sili, pipiʻi laupapa. Ua maeʻa le tuʻufaʻatasiga o se agaalofa alofa mo fugalaʻau, ua avea ma mea e faʻamamaina mo ipu.

Fale mo Princesses

O le isi manatu manaia o le taulaitu o le liua o le taufetuli i se lanu lanu. O ia fasi mea o lenei mea o le lanu uliuli, tuu i le va o poloka o le faavae ma le pusa o le fausaga, na tuʻituʻi mai le aotelega o mea teuteu ma e le o le matata o le fale o Barbie. Ona vali ai lea o Tatynana Mkhonean le SprubIBID Pink vali ma vali fulufulu fugalaau i luga.

Peitaʻi, o le taimi e vaʻai ai i fafo e masani ai ma le totonugalemu o le fale mai se tala fatu. Pink laasaga o le faapaologa e tau i le muamua fola o loo i ai ni potu laiti e lua o loo i ai. O le muamua o le potu malolo-'ai ma se vaega o 12.8m2. O le laulau i nofoa, moe i autafa, o le laulau mo ipu, Ottoman. Toeitiiti lava o meaafale o meaafale - moni, lea e maua mai i tinamatua ma Tamamatua o le au laiti "punonisela". O meafale tuai, toe faʻaleleia ma vali i le malamalama o leo, e foliga atoa i se auala fou, ma le mafaufau lelei i le papeta "Papepeta". Kerosene lamepa ma pa mo manu felelei i totonu. O le isi Barcode "totoina" i totonu o le potu. O le fua mago la lea, na vavaeina, ma maua ai lona olaga lona lua, valiina i se pulumu malu. O pa puipui ua teuteuina i le fua faatatau o talosaga. Ua uma ona matou vaʻai i le faʻatusatusaga tutusa i luga o le rubberoid faʻapipiʻi i luga o le faʻavae poloka.

Fale mo Princesses
Fuafua o le fogafale lona lua
Fale mo Princesses
Fuafuaga o le fola Faamatalaga

Eleele fola

1. Hallway 2. Olaga-toe 'ai potu

Fogafale lona lua

1. potumoe

Faamatalaga faʻatekinisi

Aofai o le fale o le fale .................... 34m2

Totoina maualuga:

Muamua fola .............................. 2,20m

O le fogafale lona lua ............................... 2.10 m

Fale mo Princesses
Falcock faia i le tuai faamalama faavaa

O le tasi o puipui o le potu e teuteuina ai le uluai ata. E mafai faigofie ona faʻataunuʻuina soʻo se tagata, ae leʻo masani ai i le AZA vali. E tatau ona e ave le faʻavaʻa o se lapoʻa talafeagai, faʻafailele i luga o le puipui, ma totonu e faʻapipiʻi ai ni fugalaʻau poʻo se isi vaega.

O le mea e tasi le auiliiliga, o le a le mafai ona avea ma tagata. Ia, afai o se mea sese (faamalama) na amata i luga o le fogafale, aisea e le aliali mai ai i totonu? Ina ua uma ona iai le fausiaina o le fale o loo i ai ni poloka pama, ma na faʻaaoga e le tagata mamanu e teuteu ai Faleki. O le pa vali ua tuu i luga o poloka, faletupe ma siama na tuuina i ai, o moligao na tuu i lalo. O le fola e latalata i le "fale fatu" vavaeina vavaeeseina e le laupapa laupapa. E foliga mai o mea uma pei o le "luga", e ui lava o le mea moni na o se au malo.

Fale mo Princesses
O se ato tele ma polo e le gata o se palo - i luga o le taimi tina teine ​​fuafuaga e fuafua e nonoa mai ia te i latou o le fiafia tele

O le isi potu o le muamua fola - "kapeneta". Peitaʻi, o le "matua" o le igoa e talafeagai mo le lalolagi o teineiti? E na o se potu faitau faitau ma le tusia i se vaega o le 7.2m2. Lisi, nofoa, tutusa "atavali", pei o le isi potu. O mea taua o le totonu o le totonu o le eleele matutu ma stargacase, o loʻo i luga o le talaʻaga o puipui lanu viole e foliga mai O fola i totonu o potu o loʻo valivali i le Pistachio lanu. "E moni, e foliga o se mea e manaia, ae o le mea lava e ese ai. Aemaise pe o le palapala i luga o le lotoā.

Puapuagalau, le mea e nofo ai le potumoe, taʻitaʻi se laupapa laupapa. O le ie lanu mo palanikeke ma pupuni na filifilia e tagata mamanu. E manaia tele le faamalama: O le faamalama ua le toe tū i le foliga o le tamai mamoe mama o loʻo faʻasolosolo ona oso aʻe i totonu o le pato. Faauma le totonu o le potu aluga, moega i autafa ma ato ma polo.

Faitau atili