I luga o Farani newains

Anonim

Faʻaaoga foliga ma le mafuaʻaga aoga o le mesa i aso nei, fale ma fale.

I luga o Farani newains 13672_1

I luga o Farani newains
Tagata atamamai /

Foobanks.

I luga o Farani newains
Mondedripress /

Sasae tala.

Multi-galuega mezzanine ma le potumoe, faletusi ma leoleo

I luga o Farani newains
Andresol Valellery e ulufale i le lona lua tulaga
I luga o Farani newains
Tusiata A. Nudyatyat

Ata K. Manko.

Andresol Valellery i lalo o potu maualalo

I luga o Farani newains
Marie Claire /

Sasae tala.

E le gata i puipui, o le apefai o le sitepu

I luga o Farani newains
O le moe i le ofisa ma le ofisa mo potu maualalo
I luga o Farani newains
Deigner D.Divydov

Ata e A. Babaev

O sitepu o le Antsol Starcase o loʻo faʻapipiʻi i le paoa puipui

I luga o Farani newains
Antitlil Utilic ofisa i luga o pou
I luga o Farani newains
"Faʻavave ona Faʻaauʻu"

O le papupuni e tu i luga o le poloka i se tasi poloka ma mezzinanine, ma le fao sulugatiti i luga. O le aafiaga o loʻo faʻamalosia e se faʻasologa o le siʻosiʻomaga

I luga o Farani newains
Masani faiga masani

Ole taimi na te leʻi faia ai le Farani na fausia ai a latou Mezzani (Counterluls), i le fale puipui taʻitasi na iai, na faʻaigoaina " O le faapaologa - afai o loʻo faʻatulaga o ia i totonu, o se taua o le antitonle. I uluaʻi taimi o loo sa malosi ai i le taimi o Mekala, o le a nofoia ai se auauna, o lenei la latou taimi ua toeitiiti lava leai. O le potumoe lea, ma se faletusi, ma se fale mautotogi, ma le ofisa ...

E aunoa ma le soona mafaufauina, e mafai ona fai mai o le itupa o loʻo feagai ma le lona lua o fanau mai nei. Sei vagana ai muamua a latou galuega, o le mea aoga lea o le aoga o le fale, ona faʻateleina ai lea o le faʻaalia o fofo o le mafaufau o le mafaufau.

Faaili i tagata uma ... moe!

I luga o Farani newains
Tusiata poskin, M.Vaisiev

Ata M.Stepav

I lalo o le alagaina o le taualuga, o potu moe o potu-potumoe o loʻo faʻatulagaina, o se galuega lauiloa tele i fale faʻaonapo nei. O le moe i le fale mautotogi ma le mafanafana (o le mea moni, na tuʻuina atu o le platilation ua lava iina). E moni, mo se mafanafana e nofo ai i luga uma o le Tazaznine, ma i latou e tatau ona e amanaia le maualuga o leisi avanoa, ma e oʻo lava i lou maualuga. Faatulagaina ma faʻatutuina Mzzzanine, sili atu le talafeagai i fale, pe a oʻo i le maualuga o le taualuga e sili atu ile 3.5m. Ae o tagata e ana o le sulisi i lalo e le tatau ona moomia. I tua o mea uma, i le tuʻuina o se moega lona lua poʻo se laulau ma se komepiuta i lalo o le andreol, o le vaega o totoe o le saogalemu e mafai ona foaʻiina i le pito i luga o lotoa. O le mamao mai le tala a le thetlesool i le taualuga i lenei mataupu e mafai ona 1m. O se fale lea e talafeagai lelei mo tamaiti. O nisi taimi o le andresol e pei lava o se fata i totonu o le taʻavale moe: E mafai ona e nofo ma taoto i ai, ae e le aoga.

E masani lava o iai se faʻaosoosoga e fausia ai Mezyni i le tofitofi o le toeaina o le To-Tofa o talafaasolopito o talaʻaga, ma le tau o le 4-5m. Peitaʻi, i lenei faʻamoemoe, o le tauaveina malosi o tapulaʻa e manaʻomia e mafai ona amanaia ai - I totonu o nofoaga e masani lava o laʻau.

E sili atu le talafeagai le faʻatulagaina o le potumoe-mezzanine i le tulaga autu o se atunuʻu. Afai o loʻo iai le ulufale mai i le faasitepu, o le maualuga o le mezznine, e le tatau ona le faʻatupulaia nai tupulaga. O le anemomeme o le totoa o le pito i tafatafa e mafai i le isi itu e i ai se nofoaga moe ma, lea, e leai se mea e sao ai i le alualu i luma atoa.

Workrobe-Sofa fata

I luga o Farani newains
Cote Mason /

Sasae tala.

I luga o le Andrelull sileeriry E mafai ona i ai se nofoaga ma a le aiga tagata, o le mezzninia fauina o se auala tele o le musua. E le o se uiga faapea e mafai ona faʻapopoleina i na i latou uma o le agaga, Ae o le mea moni o le faʻaaogaina o itu eseese i faʻamoemoega o loʻo muaʻi fuafuaina muamua. Faʻataʻitaʻiga, o nisi ituaiga faigata, anamua, o le a le manaia o le fausiaina, i le pito i luga e mafai ona avea ma sapu, o le isi itu o le faletusi, ma le isi ... ioe Aua le faateia! O loo i le faitotoa i luga o le isi itu agai i lalo o le galuega a Mazzearine, lea e nana ai le potu malolo ma se gaoi laupapa. Afai e te filifilia le "tuʻufaʻatasia" mezzninine, ona faʻafoliga lea i lena faʻaopoopoga i le malosi ma le mafanafana o le foliga uma, o ana ata tusiata e taua tele. O lenei ata faʻapitoa e manaʻomia le faʻamaoni, fealofani ma fegalegaleaiga fesootai, e le o le taʻua o le asthetics ma le lelei o teuteuga.

Siitia le faigaluega

Masalo o loʻo faʻatulaga le kapeneta i luga o le mesani o le mezzanine e le tele atu nai lo le potumoe. O loo i lalo ifo "I Luga o Lou Top" Ae o le a taulai atu, galue filemu, e le o se tasi o le ola o le olaga? A maeʻa le ofisa, ae e manaʻomia se faletusi. Aotelega e taua iinei muamua le mafaufau e uiga i le malosi o le mamanu atoa. I mea uma, e tatau ona tatalia ai (ma se maʻa) e le gata o le tagata ma meaafale, ae tele foi i ai ma le tele o tusi. Le talitonu i mamanu (pa, lagolagoina), ma luga o taupega e tatau ona fuafuaina i luga. E le gata i lea, e tatau lava ona faʻamaonia i totonu o le faʻatuatuaina o se sima o loʻo pulupulu o le pito i luga o le tumutumu poʻo le fola o loʻo taofia ai le laina o le mesa. Na o le foloa, i le va o utupoto o le pito i lalo o le maualuga, o le vaega o le tulaga lona lua e le mafai ona suia, tusa lava pe filifilia le fola i laupapa lua i le lua vaega.

Talu mai le Nonnezol, o le tulafono, e le o iai, o lona uiga e leai se mea e tatau ona faia ai le lelei o le tino, e tatau ona e tausia le fesuiaiga o le ea. Le o le ea, o le mea lea o le tau, ae le o le tau - o le a le toa, ae le o le faamalama, ae tatau ona avea ma se mea.

O le lelei malamalama o le Snatlilny Space e tautua foi o se faʻailoga o lona agavaʻa mo le faletusi. O le iai o le mansard, Anti-vaʻalele poʻo faamalama o loʻo vaʻaia o lenei nofoaga e faʻafeiloaʻi, pei o le faʻamalama maualuga i le puipui e faʻafeagai ai le menani. Afai e leaga le malamalamaaga iinei, o le eletise eletise e tatau ona faʻaauupegaina. (I fale laupapa, o le uaeata ia i latou e mafai ona tatala.) Peitaʻi, o se seti o mea poto masani o mea nei, aua e masani ai i le po, ma i le po e tasi, ma luga O isi o le a e aveina le mafaufau i le mafaufau ...

A aunoa ma le inisiua

I luga o Farani newains
Tusiata A. Nudyatyat

Ata K. Manko.

O se auala vaapiapi o le staritil e sili ona taua ina ia mafai ai ona faʻatulaga se fale faʻapipiʻi ma se fusipaʻu o le atunuʻu, e tatau ona tufatufa atu le faʻapipiʻi i le vaega tele. Aloese mai le taua o vaega ma i le tulaga o sima sima.

O faasitepu malosi i le mesia o le mesia e sili atu le gau o le stress o tagata transformers na masani ai ona alu i luga. O le Mobile Mobile Chiders e masani ona tuʻufaʻatasia, ae le o le mafanafana tele ma le saogalemu. O lenei mea e faʻamatalaina, i le maeʻa ai, sa latou faia mo le faʻaaoga i nisi taimi. O le mea lea, pe a sili atu ma le tasi le aso ona aʻe aʻe lea o ou alofilima, ona alu ifo lea mai ia i latou, o le sitepu e manaʻomia talitonuina. E i ai isi avanoa moni. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le mataupu o loʻo i ai le pule o le fale na te ala aʻe i luga o ona tapuniaina aʻiaʻi (i le ofisa), tausi se faʻalemu. Ma, e leai se tasi o le fale e mafai ona taofia o ia!

E masani lava, ina ia sefe ai se mea, o faasolo ane o le faʻatoaga o faʻasitepu o le faʻauma i le puipui ma faʻapipiʻi saʻo i ai. E masani lava ma pito o laasaga o sitepu e latalata i le puipui (ua avea ma "taua" i le "sili atu" faasitepu). Ona tatau lea ona tumau le puipui, pilimu, sima, po o se fata ma le mafiafia o le itiiti ifo 25cm. O mea i totonu o nei i totonu o le faasitepu e le mautu. O le sitepu o soʻo se ituaiga o faasitepu e tatau ona tatalia le maualuga o uta i le 150kg.

Andresol-Bridge Gallery

I fale o le ata o Mesalo e matua taua lava pe a fai e avea ma vaega o le upega tafailagi e faalatalata atu i nofoaga o le fola lona lua. I luga o lenei ata alu atu i faasitepu, o faitotoa o le potu pito i luga o mai iinei. Lau pele ia Mezzano ma se alalaupapa mo fesoʻotaʻiga i le va o potu i lalo o le fogafale o fogafale, o le, e pei o le photassry. E mafai, mo se faʻataʻitaʻiga, alu atu ai mai leisi potu i lalo i le isi, ae le ala ia i latou, ma luga aʻe. I lalo o nei antitlil galleries ma i le va o latou lagolagoina o loʻo i ai potu o le sili ona auiliiliina, oʻo atu i le umukuka, faletaele. Anatter Potu o le ata o ia lava, pe a faʻatagaina lona lautele, e masani ona tuu Sokesas, racks, orpors. Ae maise lava, o lenei mamanu e tutusa ma le faapaopalu i totonu, o le taʻamilosaga i luga o le potu malolo ma tautua lona pito i luga. O ia sone e masani ona malamalama lelei. I le faʻaaogaina o le malamalama o le malamalama, o se vaʻaiga ma masani lava o se faaputuga umi mai se taimi umi ma seʻia o masani ai ona solo le atavali. O Loo i ai le igoa "ata ata".

Faitau atili