Umukuka pito i luga

Anonim

Chanteptops - na filifilia, Steel, Wooden, maa. O uiga o mea, faʻavae o le faʻapipiʻiina, vaega gaosi, tau.

Umukuka pito i luga 13701_1

Umukuka pito i luga
Westg getat.

Umukuka pito i luga

Umukuka pito i luga
Alno.

E i ai laulau mai le lautele ituaiga o mea. I ana meatotino, o le sili ona talafeagai stanless stateless (b), as-, acylic maa (B), ua uma ogalaau (g)

Umukuka pito i luga
O le fausaga o le laminated vaega:

O Melamisa 1-fale.

Pepa 2-sapalai;

3- Kraft pepa

Umukuka pito i luga
Postforming o le tekonolosi o le filifilia o le pito o le chipboard. O se tasi o filifiliga atoatoa
Umukuka pito i luga
Gaoioi o le disk na vaʻaia pe a saʻo le vaega:

o se lauiloa mai luga;

Lanumoana laugatasi

Umukuka pito i luga

Umukuka pito i luga

Umukuka pito i luga
Chipboard i lalo o le malosi o le susu o le vedies Ina ia aloese mai lona lavea, faatasi ai ma le "talipupuni" umukuka o le kilomita (a). Mo le mafuaʻaga lava e tasi, e le o loʻo i ai ni mea e vavaeeseina e se mekasini o le mekasini o le pito i luga (b), pe a o pou o le tulimanu e faʻaaoga ai le uafu (B)

Umukuka pito i luga

Umukuka pito i luga

Umukuka pito i luga
Westg getat.

O le pepa teuteu e aofia ai i le palasitika palasitika (laminate) e mafai ona i ai se mamanu. E le faʻatapulaʻaina le mafaufau i le faʻaiʻuga o le numera lolomiina

Umukuka pito i luga
O loʻo faʻamatuʻuina atu ni filifiliga
Umukuka pito i luga
E masani a i le siata pito i lalo filifilia ata i lalo o maa po o fafie, e ui lava e tele fofo
Umukuka pito i luga
O le laupepa o le spinless steel mo le pipii i le chippobboard. O pito o le ata ua faʻamautuina ina ia latou faʻaputuputu le ipu o mea (s). Ina ia aua neʻi faia se tulaga faʻapitoa, i le pito i tua, o se tamai itu ua teena, o loʻo taufaifai o le puipui o le puipui (b)
Umukuka pito i luga
Westg getat.

O loʻo iai le pito i luga o le atunuʻu i totonu o le atunuʻu o le a ofi i totonu o le fale

Umukuka pito i luga

Umukuka pito i luga
Mai le curvactication pa, e mafai ona e tau ma luga o pa puipui o pane o le laupapa laupapa (a). Ua faʻapipiʻi i luga o le auala i se mamao mai le puipui (B)
Umukuka pito i luga
"Oasy"

Countertp mai le ituaiga o zebrano

Umukuka pito i luga
O le tuaoi o soʻo se foliga e faʻapipiʻi i le prorylic plate i luga o le le lelei tekonolosi. O le isi itu o le a taofi le vai popole
Umukuka pito i luga
Ata P.Salotysev

O le Dupont ua atiae se DUPONT Montelt Montelli Consiate. E leai lava se fetuutuunai, e pei o le mea a Corian mea. O le mea fou e aofia ai se tagata faʻapipiʻi O mea e iloga i le maualuga malosi, o lea e teteʻe atu i le shocks ma isi faʻafitauli o aʻafiaga

Umukuka pito i luga
"Astra-Pepa"
Umukuka pito i luga
Westg getat.

O le autu o le aoga o le acrylic countertaps e leai se pisapisao o le a le naʻo le faʻafitauli e le gata mo le sili atu o le pito i luma, ae o le gaosiga o tulimanu chartertops. O loʻo ia i latou le ituaiga o le matua monolithic oloa e aunoa ma faʻailoga.

Umukuka pito i luga

Umukuka pito i luga

Umukuka pito i luga

Umukuka pito i luga

Umukuka pito i luga

Umukuka pito i luga

Umukuka pito i luga

Umukuka pito i luga

Umukuka pito i luga

Umukuka pito i luga
O le charylic custoppip mafai ona toe faʻaleleia e tusa lava pe a maeʻa ona aʻafiaga tele (a). O le a le tumau kelu le faʻataʻitaʻiga faʻapitoa (b, b). Sikuea e fausia (r, e). I luga o le vaega lona lua, o le tagata faigaluega o le tasi lanu lanu ma le laulau (e) ua tipi. O lo o faʻapipiʻi atu i le taunuʻuga o le fatuga ma le patipati i luga o le 20 minute o clamps (g). O le sili atu mea e te aveeseina ai (s) ma olo) (polesi) luga (s) i le fala "gloss" (k)
Umukuka pito i luga
Scavavlini.

O le paglomerated maa e aofia ai vaega o maa masani ma resin

Umukuka pito i luga
O mea o loʻo taʻua i le taimi nei, e faʻatagaina oe e faia se isi laufanua o loʻo galue ai. O iinei i le Granite Plate filifilia se toe faamalamalamaina o le sapalaiina o le vai i totonu o le magoto ma polesi i totonu

A faʻatau se umukuka, matou te feagai ma le faʻafitauli o le filifilia o se custortp. E tusa ai ma manatu lautele e tatau ona iai se taimi e tumau ai, ma le fiafia, e ono faʻaalia ai ni faʻaletonu fesoʻotaʻiga ma, sili ona taua, faʻamolemole mata.

I le avea ai o se tulafono, o se chechen i onapo nei chatchep o se tolu-fa-lua-sitepu mita, o loo taoto i luga o cuches. O lona umi ma le pepa o loʻo fuafuaina e le umi ma le nofoaga o le ulutala atoa (mai le 1.5 i le 3M, saʻo pe lautele), ma faʻalauteleina le loloto o le Kapeneta- 60 Cm. Talu ai o le manatu o le faigofie e sili atu le manaʻomia e le laulau o le laulau. 62-65 cm. O le a le afaina ai le vaʻaiga lautele o le umukuka, ae o le ae maʻi ai i lalo ifo o le amio lelei ma malolo i luga o le faitotoʻa. O le mataina o le matagofie o le matagofie atonu e sili atu le vaʻai i le pito i luga o le pito i luga ma le fofaga. O e filifili.

ua faia Countertops (i le faasologa o faateleina le tau) mai chipboard laminated (mavae le fausia ai), o nisi taimi plywood, uamea stainless, laau tetele ma, mulimuli ane, maa (acrylic, agglomerated, faalenatura). O le Chipboard o 28mm mafiafia (Lusia) poʻo le 38 Europa), malosi), mafai ona avea ma faʻavae e le gata mo le manifinifi o uamea (0.8 MM ). Apacks A o le mea e iloa ai le mea e iloa ai foliga ma meatotino a le counterpops, o le a matou nonofo i luga o pepa taʻitasi i auiliiliga auiliili.

Post-fortings countertips (mai le 24 / pog. M)

Postforming o se Chipboard Chiged Tekonolosi (MDF) mai itu uma ma palasitika palasitika. O loo faʻaaogaina i le gaosiga o le taugofie o le taufaʻamataʻu mai le igoa ua lauiloa ia i matou. O le faia lea o lenei mea, faʻaaoga maualuga-tulaga lelei fetuʻutuʻu ma manifinifi (0.7-0.8 mm) pepa-pepa-pepa maualuga o le palasitika (HPL). Latou te alapoina le laualuga o le chipport, mauoa pito i luma (o nisi taimi o le pito i tua) o le mea e sili atu pe o se tasi o ufiufi ma se ufiufi. O loʻo maua ai foi oloa o loʻo maua ai le faʻaaogaina o le tekonolosi.

O le laumeta e aofia ai le tele o vaega o se faʻavae mautu (3-4 pepa o le faʻataʻitaʻiga-pepa o loʻo i totonu o le synthetic restizing, ma o le fale puipui o le mesatbant. O le potu puipui e avatu ai le laufanua o le ofuina, malamalama ma le vevela o le tino, faia o le malamalama e oso i lalo o ipu, fofo (tusa ma isi, kofe, kofe, kofe, kofe, kofe, kofe . Ae vaivai vaitusi o le acid (e oʻo i le 10%) ma alkalis, lauulu vali, valevale ma kulimi, fua o le hygorcage pe a uma le galuega. Ma se ie susu, pe a uma le laualuga. A leai, o le ono mafai ona maualuga. O le malosi o fofo o le Intuloganic ma Acactic Acads (sili atu nai lo le 10%) e tatau ona soloia vave, e oo lava i aafiaga puʻupuʻu i luga o le laumua o le afu. Manatua le mea lea, faʻatau i se tamaititi i se faʻasologa o pese talavou! I le faʻaopopoga i le aoga, o le puipuiga o le puipuiga o loʻo i ai se puipuiga teuteu. E avatu ai le loloto o le ata, ma le matte "granite" extote extting slare ma manaia i le tago atu.

O le vaega o vaega o pepa e mafai ai ona e mauaina se laupepa ma soʻo se faʻataʻitaʻiga - mai le sili "masima-prepper", faʻataʻitaʻiina le grapini o le lauiloa (Web Skin). E mafai foi ona e faʻatonu lau oe lava mamanu (ma ata o le tina-in-tulafono), ae o le tagata faʻatau e leʻi manaʻo i le tagata tumaʻoti i se tasi faʻataʻitaʻiga AVTUS DONZEN- faamolemole!

O le pito i lalo o le laulau pito i luga e masani ona ufiufi i le kraft pepa. E leʻi paʻu le paʻu o le paʻu o Achetoba Roppiba. I le tuaoi o le faʻapipiʻi vaega ma pepa faʻamau o loʻo taʻua o le pa o le palasitika.

Ua faʻatau atu e le au tusitala o loʻo faʻatau atu i faleoloa o faletusi ma i maketi i le ituaiga o papatusi (ma le le togafitia itu ma tua pito). O nisi taimi e mafai ona e fai atu e tipi i latou i le mea saʻo. Faʻamatalaga Faʻalauiloaina o oloa o oloa o le aiga o le gaosiga - 620305050 ma 6002440m (Scythe, o le tele o le umukuka) . Lusia countertaps faʻavae i luga o le manifinifi chipboard (28mm) tau pe tusa o le 25 mo le 1 mm, faʻaulufale mai le mafiafia 38Me

Umukuka pito i luga
Architect's A.Pappheayks

Ata M.Stepav

Laminated Panneur faaaoga o se laualuga

Umukuka pito i luga
Ata V.nepledova

O le laulau e mafai ona faʻaaluina ni nai tulaga maualuga. O lea e te ono lavea tulivae e uiga i le faitotoa

Umukuka pito i luga
Wooden Countertterops manaomia tausiga vaitaimi. O le taimi faʻatulagaina e aofia ai se paʻu o le paʻu, laina linseed (250 ml) ma solo mo le polesi. Tau-30

E pei ona taʻua, o le vaega o le pito o le laulau i luga o le la. Akak e avea ma le pito i luga? E le gata i lea, ua vaaia foi! O le fesili e foia ma le fesoasoani a se mekasini faʻapitoa mekasini pito i lalo o le lipine oona, lea e tatau ona faʻatauina atili (1 mita. M. 0.5-3). O loʻo faʻapipiʻiina i le uʻamea, faʻamafanafana i le vevela o le sili atu ma le 150s. Lipine ma faʻatagaina oe e faia se laupepa e manaʻomia le umi ma le faʻasaoina o se foliga matagofie. O le faʻaopopoina o le taʻele o le pito e tatau ona aveʻese ma se naifi ina ia le maua le laupapa laupapa

O le le lelei o le faʻavasegaina o pito i luga o le vai lea na pa'ū lava i luga o le faʻaulufale mai o le faʻaulufale mai o le mea e mafai ona oʻo atu ai i le faʻavae o le fusuʻaga. O le mea lea e faʻatamala ai le faʻatatauina o tulaga taugata. Matou te faʻamamafa atu o loʻo fautuaina uma tagata e leai se faʻailoga e puipuia ai le mailoa, aemaise lava i nofoaga o magoto ma faʻapipiʻi masini. E le gata i lea, e tusa ma tagata gaosi, e taua le vave solo solo i le vai i luga o le laulau i luga i le ato.

O le maualalo o le faʻamamaina o le faʻavaeina o le faʻavae o faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma sili atu nai lo taui mo latou taugofie, avanoa ma faigofie faʻapipiʻi. E i ai se tasi ae. Ua lauiloa o le vaega o umukuka heancases e masani ai i se laina sao o le 30% o le atoa. Tele o tagata faʻasologa o tulimanu. Faʻapefea ona faʻatasi ma i latou, pe a fai o le laulau pito i luga ea? Faigofie. O Papatusi o loʻo lolovaia i se tulimanu ma fetaui i le faʻatulagaina o le tau le mafai ona vaʻaia o le scrive poʻo le faʻamamaina o le uamea o loʻo faʻamamaina, e mafai ona faʻatauina i luga o le maketi (7-250 gengs / p. O le mea moni, o le "faʻaauauina" o le a solia, ae o le tau o le fesili o le a maualalo (e tau le faaputuga o le a puipuia mai i le susu.

O le ulufale atu o le tuatusi igoa o le laugatasi o le laumua o loʻo faʻamamaina pito, tipi ma toto le magoto ma le kuka kuka i luga o le taligalu. O le pito i luga o loʻo faʻapipiʻi saʻo i le tino o le precass o le limatu ma uʻamea tulimanu ma fao pe a uma ona faʻapipiʻiina le plth. O ia na te puipuia le Kapeneta mai Movie Shieldses ma, ona o lona fetuutuunai o lo o fausia i le va o le puipui ma le galuega faatino.

"Faiva galuega"

O le umukuka "Pulu", o lona uiga, o le matagi i le va o le Taputap ma le Rotset o loo tautau atu i Kaleeli, e masani lava ona puipuia mai le pa puipui. E masani lava, o nei ituaiga o loʻo feagai ma matatila, e faigata ona sili atu le maualuga o le susu i le susu i le susu, tumau ma, masalo, o le faʻaleleia atili. Pau le faigata e fesoʻotaʻi ma le filifiliga o mea. Tasi le mea e manaʻo e taʻalo i le eseʻesega ma fatuina se manaia mafuaʻaga "apu", o isi e fetaui lelei ma le toniga. O le mulimuli lea ma le talosaga o le tele o tagata gaosi e faia se "talipupuni" mai le mea lava e tasi ma le tusi tutusa e pei o le galuega. Tapulaʻa o le laumei panels ma le umi o le 3m (3050mm mai le petropropal ma 292 (le lautele o le (cm ("luga o le 60c (" luga o le 60 ("o le aofaʻiga o le 60 cm (cm (" i luga o le 60 cm). E i ai sina mea le mafiafia nai lo le galuega i luga - mai le 4 i le 16mm- ma e ese mai le taʻele ma le faigofie ma le faigofie ma, o le mea lea, o le mea taugofie. O le tau o ia pepa e tusa ma le 20.

"Talosaga" mai le uʻamea, siamupinia ma le natura maa o le a tau tusa ma le laulau. Faʻaititia tau e mafai ona faʻaitiitia naʻo le faʻaaogaina o avanoa manifinifi. Ae o le matai o le tousiano e le o alu e aloese mai le faataapeapeina o mea faalenatura i lanu ma tino.

Steel pito i luga (mai le 60 / pog. M)

O le mea ese lava, o le sili ona umi, o le taimi sili ona tumau, suamalie - o le suamalie-faʻamaonia ma hygatic ma hygiac staness uaea e sili atu ona taugata. O le tasi sikuea mita o le galue i luga o uʻamea tau na o le 100 na faaliliuina i le auala mita o 60. O le 5-10 taimi taugofie nai lo maa masani. Malilie, manaia!

Stainless Steel (Italia, Finelani) 0.8 mm mafiafia (38m) mafiafia (38m) ma le "fao o loʻo punou atoa (i le talosaga a le Tagata faatau). Seam, na fausia i le tulimanu, e mafai ona e inuina ma polesi. O nei galuega o aotele atu i le 1.2 i le masina. Vaʻai ma le tasi, e lua le itu o le 4 cm o le a faʻaopopo i le tau o 9.6 oloa. O le maualuga o le mafai ona umi le umi o le stanessless steel custoptoops e tusa o le 3.7m.

E ui o lea countertoptops e faapitoa le faatafafa. Aesli e te manaʻomia se filifiliga a Alir, o le a tatau ai ona e faʻamaonia mai vaega e lua. Latou faʻapipiʻi i le tasi ma le isi i tamai lavalava. E kuka ai vaega e lua i le taimi nei, o le mea lava lea, e le taua, e ui lava i lena lava, e le sili atu faigata nai lo le vavaeeseina o tulimanu tulimanu. O le taofiofia soofaatasi i le matte luga o le a toetoe lava a le mafai ona i ai i le le mafai ona maua ai le ituaiga o Monolithic.

I le faʻaopopo atu i le matte Steel, o le faʻata sitaili Steʻale Steel ma pepa ma se toe faʻaleleia o le faʻatulagaina o le ituaiga o ituaiga poʻo le lio ua ofoina atu e filifili mai ai. O le mea moni lava, o filifiliga gaosi e sili atu ona tele, ae leai leai se talosaga mo i latou O tagata gaosi e latou fautuaina se mattee uʻamea, talu ai e faigofie atu le fufuluina o le palapala nai lo le mai se vailaʻau, ma o le taraʻega e mafai ona saisaitia. O lenei uiga o le faaeʻena faʻailoga faʻaseesea stianless steel, lea, e tusa ai ma tagata atamamai, toe faʻafoʻi toetoe a le mafai. Counterrateps mai sea la Steel i le 20-30% sili atu taugata nai lo le masani ai.

E puipuia mai le susu, o le palasitika o loʻo faʻapipiʻiina i le laupapa, ma le itu-latalata i le puipui e punou. O lea, e le pa'ū nei vai i tua o kapeneta i tua o kaneta.

Umukuka pito i luga
Ata V.nepledova

Stainless Steel Water Onps e lelei mo tagata uma: Togafitiga, tumau, sitaili, aoga. E mafai ona faʻatumuina ipu vevela e aunoa ma le fefe. O le scratches e faigofie ona aveese e le paʻu paʻu

Umukuka pito i luga
O le au tusitala o le poloketi V. Rushbak, T.kkharbak

Ata k. Manko

Mai le laupapa laupapa faʻapipiʻi, e faigofie lava ona fai curvilliar pito i luga, lona lua umukuka

Umukuka pito i luga
Ata P.Salotysev

Tagata tomai faapitoa o le "kamupani o le ATP" na fuafuaina e iloa ai le manaia o le manatu o le "Apron" umukuka e le ho-macs maa mai lg Na latou susunuina le pepa o mea ma ni ie, peiseai ua maeʻa le pa ma fusi

Wooden "Deck" (mai le 70 / POG. M)

Mo le gaosiga o fale laupapa laupapa laupapa, o loʻo i ai ni talita mai i luga o taliputi mautu o laʻau mautu. O le tekonolosi o le tekinolosi e mafai ai ona e aloese mai le taua i lalo o le malosi o le susu ma maua ai le mataina foliga, pei o le stacht deck i sina vaa. O le a matou le faʻamatalaina le sili ona lelei o le laau o ituaiga eseese, o le autu lea mo se isi mataupu, ae ia matau pea le sili ona lelei o le ogalaau, ma le faigata.

O pito o tumutumu laupapa laupapa o le milatila, o luga uma ma pito o loʻo ufiufi i le sporparent suauʻu (neuolil mai le neupor, o le gaʻo, Siamani). O le suauʻu gaosia e le o le suauʻu e le faigofie ma e faʻalagolago tele ile amataga o le faigata ma laʻau. E tusa ai ma le Odyssey tagata tomai faʻapitoa, ina ua maeʻa le uluaʻi fuaitau, o le faʻapaleti aʻe o aʻe, o lea na te gaoia ai le muliloga. O lenei taimi-o loʻo i ai le galuega e faʻaalu ai le tele o le taimi. Faatasi ai ma le faʻaluaina le faʻagaioiga, o le a tatau ona e faʻaopoopo le 60 mo le 1M2 laulau pito i luga, aofia ai ma le isi itu, ma tolu-70 / m2. I nisi taimi, o le faiga e amata ile totofai, ona faʻatatau ai lea, ina ua maeʻa le faapipiiina, e faʻaauau pea le faʻatau i le fale.

Kuka-pito i luga mai le faʻaulufale mai ma Rusia poʻo ni mea o Rusia poʻo mea e tapunia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le kamupani MM-Ensigrender e ofoina atu oloa mai Italia avanoa. Mea - BeECH, Alder, Butry; mafiafia - 32-42mm (faalagolago i luga o le togavao); O le lautele lautele o le 630 mm ma le umi o le umi o le 4100mm. O le taimi o le gaosiga o laupapa e na o ni nai aso, tau - mai le 150 i le 240 / p. m. Lusia Analogue mai le kamupani "Siberian Master", faʻapipiʻi mai le fale taʻavale, lea e le mafai ona o le tele o le 40 mm) mo 1m2 (o le tusa lea o le 66-96 / MM). E sili atu ona taugata le Oable Oak nai lo Larchs Tasi ma le afa taimi. O le aso e gata ai mo le faʻatinoina o le faʻatonuga o le 2-4 vaiaso.

O le tele o le eseese, e aofia ai le 'ese, fafie (faʻamalosi i totonu o Denmark) faʻaaogaina odyssey. Afai orch ma alatototo i luga (fale) malosi i totonu o le 78 ma le 138 mo le 1 p. M (e aunoa ma le suauʻu togafitiga), o lona uiga o le tau o le Aratudango ma le le fiafia (Dememank) e oʻo atu i le 381 ma le 540, faʻatasi. Faasaga i le talaʻaga o ia numera, suauʻu suauu (1 m- 60 60. 604-70) e pei o se faʻaʻoleʻole. Ina ia teuteuina le laina o fetuunaiga i le puipui, e ofo atu e le kamupani se ituaiga o le pronth. mai le 10 (Larch) i le 27 mo le 1 p. M (vine). Oti le pu mo le pepa kuka poʻo le magoto i le tau e pei o le laulau ua filifilia, - 20.

Umukuka pito i luga
"Ova"

I lalo o le laupapa laupapa e mafai ona e faʻapipiʻiina se pupuna faʻapitoa ma soka lamolemole. Ua teuteuina mai lalo ifo i le sami

Umukuka pito i luga
O tagata gaosi o le akrylic Stone faʻatau atu ma lalo ifo o lenei mea o le tele o lanu. O lo o i latou i le taimi nei i le galuega. I le pito i lalo o loʻo i ai le lattice i lalo o le vevela o pou ma falai pani
Umukuka pito i luga
Solole

O le laualuga o le Agglomerates e faavae i luga o le Quarz e matua mautu, tumau, pei o le popceviin maagi. E toetoe a le taufaʻamataʻu ma le maosiosia ma chips mai mea mamafa. O lenei mamalu e mafai ai ona e tipiina oloa i luga o le laulau.

O le laupapa laupapa e faʻamautuina ai ma le "operating" ala, faʻaaogaina puipui ma oval slits. E mafai foʻi ona mafai ona totogi mo le suiga i le geometric i lalo o le laupapa i lalo o tulaga o le osofaʻiga o le faʻaaloalo. Afai e le amanaia lenei mea ma scut o se 'oloa laupapa fatu, na o le gagau.

O fafie, pei o isi mea e manaʻomia ai le tausiga. Taumafai e aua le faia le vevela ma susu ipu i luga o lenei laulau faʻapipiʻi ma faʻamafanafana o mea (train guttle, kofe kofe). E sili atu lo latou sauniaina lagolago faapitoa. Fafie pito i luga vaivai Sinapu Soup Sheew (moni ma le Hare Drop) ma leai se mataupu e le faatagaina le laualuga o le tele o sooupu.

E mafai ona toe faʻaleleia le muamua lalolagi e faʻaaoga ai le paʻu o le paʻu (P600 poʻo le P800), Suauʻu (1L- 30) ma le paʻu o le ie (250 ml, pepa ma solo i ai - 30). A o tautua mo le pasia o coupila e le o iai i le tau o lisi o tagata gaosi oloa, ae matou te faʻamoemoe o le a aliali mai i se taimi lata mai.

Tiletop mai le Tile

Umukuka pito i luga
Villeroy Bochoction luga e le faʻatau i le fausiaina faia. E mafai ona faia na fausia na o ia ma em i tagata faapitoa-aisos-paela. O le faia lea o lenei mea, ua lava lea e ave ai le penitala, faʻatau le susu-didired digwall poʻo le gwl, o le uamea faʻataʻitaʻiga mo le lapoʻa (410, 2020cm). O le Lisi pito i luga ma puipui uma pa o le kapeneta e fausia mai i le susu, ona taufaitau ai lea o faitotoʻa, ma e ufitia foi le galuega i fusi. Mo le mamafa sili o le galue ai, ua maeʻa le uʻamea ma le sitepu i le 20-30c, ae le tasi, ma le lua poʻo le lua laupepa faʻaaoga mo le samala. Peitaʻi, e mafai ai le kuka ma le faaputuga o isi mea slab o loʻo - tamaiti, vai vai, OSB (muamua chipomtane) ma chland (sima-chlandboard). E le o se faʻataʻitaʻiga tele, na o le galue ma i latou e sili ona faigata.

Acrylic maa countertops (mai 144 / pog. M)

Muamua, tatou fai ni nai upu e uiga i mea. I le lima tausaga talu ai, talu ona toetoe lava o le afa seneturi le pateni mo dupont (US) ua maeʻa i luga o le gaosiga o oloa mai le BIrian Brand, o loʻo i ai le tele o le Corman Brand, e tele ona tele o le Corry Brand, ua leva ona tele i lalo o le Corylin ituaiga. I totonu o latou o Talofa-Macs (LG, Soun. Korea), Gotacore (Webrag Creatit), Callottar), Bainson), Baulniart) Aofia ai i totonu o le tuuga ma rusia tagata gaosi oloa e faia ai ni tuufaatasiga mai le faʻaulufale mai o mea faʻatau ("Astra-Pepa"). O le tasi auala pe o le isi itu, o nei mea uma o oloa e aofia ai i minerale debuller (70% o le alumini oxades), pikiali ma o se brandlic restone.

O le maa acrylic e aofia ai le ale malosi. E leai se mea o le le filogia ma, o le mea lea, aua le mitiia le susu ma le fofo, ua talafeagai mo le fiva ma siama. O le laualuga o mea e faigofie ona fufuluina i le tele o slupy vai ma e tusa lava pe o le a le manaʻomia malosi e le manaʻomia le faʻaaogaina o mea faʻapitoa, abrasive poʻo le faʻateʻaina o vai. Tulagavae i luga o le laualuga e tumau i le vevela vevela, pan pe le ufiufi i le taimi sikaleti (tapaa e mafai ona aveese), talu ai o le acrylicm i le vevela o le 180c. Ina ia mafai ona aloese mai le faʻaleagaina o lenei ituaiga i luga o le matagamau, o uʻamea faʻapipiʻi o loʻo tipiina ai, lea e puipuia mai le tau talafeagai. I le taimi lava lea e tasi, o mea taua tele e iai le aʻafiaga (ava malosi, faʻafoliga ma le susu susu susu oloa). A o ia e sao i le alu ese atu i le teʻi, ae e ono faigofie tele ona puaʻi, o lea e manaʻomia ai le faʻaali saʻo pe a taulimaina tui ma naifi. E maua ai pe a fai o le chip foliga mai, o le countertop e faigofie ona toe faʻafouina (ulufafo faʻapitoa - 100, faʻaopoopo galuega). AESli luga o loʻo i luga, e mafai ona faʻamamaina i le oneone ma polesi (polesing 1m20).

O le SHRYCA Stone ei ai le siliki, matagofie i le fesootaiga luga, sili le mafanafana, nai lo ona o ona poa. Ma, e le pei, o le faʻaputuputu vave le leo mai le aʻafiaga. I se tulaga lautele, o le aclelic maa o se mea ofoofogia mea mo tagata fai galuega. Vavaeʻese vaega o se tasi pe eseese lanu poʻo mamanuina faʻapipiʻi faʻatasi ma le tasi i le isi e aunoa ma le fausiaina o ni vavaeʻese, o loʻo tuʻuina atu le oloa o soʻo se "lita" I totonu o le tamaoaiga o tusitusiga o loʻo maua uma e tutusa ai le maʻa masani (granite, quartez, oneone) ma monophini, taumatau i le matua ofoofogia, le masani ai. O nei mea uma e mafai ai ona e faʻaaogaina nei maa i le lautele o le tele o faʻafitauli o loʻo fuafuaina - mai le vasega i le faiga o le tekonolosi. Le mafai ona fai se mea e mafai ai ona fesoʻotaʻi lanu eseese i se mea e sili ona faʻapipiʻi ma faʻaumatia ai le leaga maa, ae le o le tuua o le toe faʻafouina. E masani lava, o lenei metotia ua faʻaaogaina i le gaosiga o papapofai e faʻapipiʻi ai le itu, ma o nisi taimi o le puipui o le "puʻupuʻu".

O kamupani a le atunuʻu e maua mai ai le aufaʻatau mai luga o laupepa o acrylic maa ma le mafiafia o le 3-12 (dupont ma lgchem e le fautuaina le faʻaaogaina o laupepa o laupepa ma le 12mm. O le ata mataga, le taugofie le oloa. O le manifinifi manifinifi o loʻo faʻapipiʻi i se laupapa laupapa laupapa, mafiafia - i luga o le faʻavaʻa, ma i luga o le le lelei tekonolosi, o se isi itu o le tuaoi. O le lelei o countertops acrylic maa e faapea o le tasi o tekinolosi e mafai ai ona e maua "monolithic" laulau tumutumu o so o se ituaiga, e aofia ai curvilinear, e aunoa pito.

O le tau talafeagai o le sikuea mita o le laulau i lalo mai le faʻaulufale mai o le tolu-milimita o le mafai ona tupu mai i le vaega o le fafine o le fafine. - 240, ma le le mafiafia o le 12m ua uma le 450-500 pe sili atu.

Umukuka pito i luga
"Aptona" umukuka ma meaafale puipuia i le splashing i le laulau pito i luga maualuga staness steel
Umukuka pito i luga
"Ova"

E tatau ona faia mo ipu vevela vevela

Umukuka pito i luga
E taugata le mea masani. Ae o ai, leai ni mea faʻapitoa o le a faʻatusatusa

Maa pito i luga (mai le 300 / pog. M)

I lona matagofie, taua ma le tau, leai ni mea faʻatusatusa i se maʻa masani. O le laulau e mai i le le mautonu masiofo o le umukuka. Na ia tuu le 'faiga i totonu atoa. I le tasi le tilotilo, ae lagona le malulu malulu, ma le lelei filoilima. E le lava le avanoa mo epithehts e faʻamatala ai lagona uma e mafua ai le matagofie o tioata, vaitafe, lanu faʻailoga ...

O le faavae mo le gaosiga o umukuka pito i luga o le au-viliina o slab ma le mafiafia o le 2-3cm o maa mauva (granite, banite). O le maamora o loʻo taumafai e aua le faʻaaogaina aua e malu tele ae le o le tele o faʻafitauli i aʻafiaga o vailaʻau, le susu ma le kofe. E faʻapena foʻi, o pulufana mai le maʻa o loʻo i luga o le kuata ma le onosefulu faʻavae faʻavae, lea tatou te ono tulaga i le faʻavae masani ma le faʻagaioiga tekonolosi.

I luga o le lavelave o mea-gaosi meafaigaluega, o papatusi ia faʻapipiʻi uma foliga: o loʻo olo ma polesi, o lo o faia itu, ma mea pepelo), ma mea pepelo. O gaioiga uma e matua le fiafia ai ma fai se sao taua i le tau mulimuli o le oloa, lea e faʻavae tagata taʻitoʻatasi. Tuuina atu le tau mo le amataga o mea (atonu e eseese ma le tiliva uma), o le vaega o le laufanua faiga, o le umi o le stappyl, o le i ai o pu. Matou te avatu ni faʻataʻitaʻiga tau. Tasi le Tagata Aʻoga o le Kamupani "O le Pover" Lisi Topper 3cM mafiafia ma le tele o le 22565scm o le maʻa o le 2100, ma le isi 80603cm. O le toe faafouina o maa faalenatura o le a le i ai. Aua le talitonu i se vavega e aveʻesea ai chips ma le penitala.

Mai le poloaiga e oo ai i le Mauga

Laulau pito i luga o laupapa, Steel, o le Acrylic, masani ma agglomerated maa e faʻasaʻolotoina. O le a le mea e le taugofie ai, latou te manaʻomia se tusi saʻo. A faʻapea o loʻo e faia na o oe, o le a tuʻuina atu ai e le tusi se tasi. Sili atu le faʻatuatuaina o filifiliga - mafua ai ni faʻailoga. O lenei auaunaga ua totogi ma, e tusa ma la matou faamatalaga, tau 5000. Afai o le poloaiga e sili atu i le 900-1000, o lona tau ua faitauina o se taimi uma.

E manaʻomia le mauaina o le saʻo faʻapipiʻi vaega ma le tulaga o le fufuluina, carnes ma le Hosold Hob, aua o le a le mafai ona fai le galuega. Aemaise e manatu totoʻa i vaega lelei o le maa pito i luga. Matou te nofouta i le tulaga pe a fai o le aufaigaluega e tele se taimi e alu ai le pu ma le lapoa o le 14mm i se tamai ipu vai.

Emboss ma totogi e le lava le faʻatonuga. Vavaeeseina. Afai o loʻo faʻatau faʻatasi le countertpop ma le umukuka i totonu o le fale, o le faʻapipiʻiina o le headset ma le pito i luga o loʻo fuafuaina i le 5-15% o le aofaʻi.

O le taugofie o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina ma le uamea countertaps (pe tusa o le 50-60), a o latou le manaʻomia se auala faʻapitoa. E faʻapipiʻiina tagata faigaluega o loʻo faia le toe faʻaleleia o se fale mautotogi, poʻo se tagata faʻapitoa na fautuaina e tagata faʻatau o umukuka poʻo luga o latou lava. I le taimi lava e tasi, o taulaitu e mafai ona tipiina le magoto ma le laupapa kuka. O le faʻamamaina i luga o moli i se vaega o le tulimanu o nisi taimi e faʻaopopoina 30-40.

O le faʻapipiʻiina o laupapa laupapa "opeopea o le" auala e mafai ona faia i auaunaga, o tautua a le Kamupani e faʻatatau i le 10-15% o le a manaʻomia e faʻapipiʻi ai se umukuka Top o se maamoli maa, e ui lava o nisi kamupani ma se taua taua tau (mai le 900) ia faia lenei galuega, faʻapea foi ma fua.

O le sili ona taugata o le felauaiga ma faapipiiina o laulau pito i luga mai le natura po o le paglomerated maa - 30% o le poloaiga taua. E le faigofie ona faʻamatalaga pe a fai e te manatu o le mamafa o le mamafa ma faʻaopopoina fasi tino o mea e toetoe lava a le mafai ona toe faʻafoʻi.

O faatonu faʻafetai i le "Attert ATP" mo se fesoasoani i le uuina o se faila, faʻapea foi foi foi le kamupani "odyssey", "Atlect" Fai mea mo fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili