Sea ese fili

Anonim

WICKER meafale mo malologa ma le mafanafana: mea mo "braid", mamanuina mamanu, lanu foliga. Tausiga manatu.

Sea ese fili 13762_1

Sea ese fili
Totonu / Sasae Tala Fou
Sea ese fili
Sualu nofoa mai le Yves Voz o se aga masani a tagata o tagata fagota.

"Leiloa le matai"

Sea ese fili
Meafale faia o le Bent Beamboo foliga foliga mai o meaafale mai le vine ("Gabriella")
Sea ese fili
Totonu / Sasae Tala Fou

I le taumafanafana, o lenei sofa mai le vine na siitia i tua o le faitotoa o le fale faatasi ai ma ofutino o laau

Sea ese fili
Uamea, tioata ma le au palasitika palasitika berkediley
Sea ese fili
Ikea

Aluga "freren" mai le sisia o foliga eseese. Faiga Faʻatasiga Faʻatasi i lenei taumafanafana mo le faigofie o le nofo ai

Sea ese fili
Foppupettti

Metititerranea Aofai o Jalan fiber

Sea ese fili
Berkeley.

Uamea ma palasitika "itu" ave se ituaiga eseese o nofoa ma nofoa

Sea ese fili
O le potu malolo, fatafata ma Shirma mai IKA e lelei uma ma vavae ese
Sea ese fili
Nofoaga i le nofoaga.

O pale palmining palmili mai le synthetic fiber viro o le a maua se aoga i luga o le auala ma le fale

Sea ese fili
O le grid faia lenei matagofie o le ulu o le nofoa o le nofoa mai le lifi
Sea ese fili
Emu.

O tua o nofoa o le vaega o le mafuili o le Gunch na faia o fegalegaleaiga o Atumini Sounds

Sea ese fili
Manuia i le faʻatau oloa mai le Bamiboo Lusia gaosi ("Gabriella")
Sea ese fili
O le pogisa-fuzzy "'oti", tutusa ma lenei, mai le Rhonda Aoina mai hartman, e foliga mai lava
Sea ese fili
"Gabriella"

E mafai e le BAMBo ona faia se tulaga ese o le nofoa faigofie

Sea ese fili
Ata fetaomi / Sasaʻe Tala Fou

I le conkini colonial nofoa e matua faigofie lava le nofo

Sea ese fili
Ikea
Sea ese fili
Getty / fotobank.

Aitema ma feteʻenaʻiga lanu faʻamatalaga o loʻo sili ona poto ma i totonu ma fafo

Sea ese fili
Totonu / Sasae Tala Fou
Sea ese fili
Maua fua.

O le lavelave na toetoe lava a le susu i le timu ma drive vave

Sea ese fili

Sea ese fili
Ikea

O nofoa tetele o Kissio - fou taumafanafana aso malolo

Sea ese fili
KETERRR.

Eseesega o uʻamea ma pupula polythylene. Meafale tuu ie Faro.

Sea ese fili
O le nofoa o Manila mai le Asia Aoina o le lalagaina mai o le itu o loʻo oso ai i luga ma faʻagaioia ma le faʻamalositino ma le palapala-faʻaputu le vevela (foppadrettti)

O le taumafanafana ua leva ona faʻatali i le tau o le fuga. Ae e manaʻo tagata uma e faʻaalu taimi malolo ma le faʻamafanafanaga. Faʻafaigofie meafale, manaia i itu uma, na faia faʻapitoa ina ia fesoasoani ai ia i matou e malolo ma faʻagalo mea faigata i aso uma.

BEACH, taumafanafana, togalaau, ua lautele nei meafale fai o meaafale mo tafaoga. O galuega e faʻaoʻo i galuega faʻatino, ma le kaʻoso ua tulaʻi i le ogatotonu o le potu malolo, o le a foliga mai e le ulavale. Mo le taimi muamua, o lenei masani sa faailoaina e le tagata galue. Lavea Taaloga, nofoa ma nofoa afi ma faletalimalo ma Cane Safa, lolomiina, tautua o loʻo avea ma fale mautotogi, ae e leʻi mafai e le vao ona maua ni mea eseese. Latou mafai ona faʻalauteleina le faʻamafanafana o taulaga i le latou lava tagata. O lea, vaʻai i meaafale, o le a faʻaavanoaina lautele, ma e le pei o se elemene o le taumafanafana faʻafiafia i le ea fou.

Tulaga moni

Sea ese fili
O meaafale e maua mai i le shuetz i le ardcoe stylistics o le mafiafia o le mafiafia o le datttan stems. Faʻafetai ia i latou, e iai le mamafa o Europa ituaiga o meaafale ua ausia se ituaiga o uiga i luga o se vaʻaiga ua lauiloa i se tagata mai le taimi immeral. O lea ua sili ona lauiloa oloa a le Wicker. O lenei mea e mafai ai ona faamatalaina. Muamua, o uiga o le laoiga, teuteu o se tali atu i le galue ua faatuai ona mo le tele o tausaga ma lona uiga ogaoga. Lona lua, le pei o ni mea laiti, o le "mea tuai" e eseʻesega ma e masani lava ona faia e le aliʻi.

O le mea lea, e le o le tele o tagata nofoia i sisifo o manu i sisifo. E tuuina atu e kamupani faipule a le au tusitala i le gaosia o tagata taʻutaʻua tagata lauiloa. O a latou galuega o loʻo avea ma taʻiala mo isi pisinisi e saili e faʻafetaiaʻia manaʻoga o o tatou taimi.

O le tele o mea mai ia e mafai ona tatou 'aʻai, sili: mai maea i uʻamea fasimea. O le mea e le mafai ai le lalagaina, e suia i se mea matagofie. Pepa lanu "itu". E le gata i ituaiga o le faʻataotoina o mea faʻalenatura, faʻamamafaina lona lalelei masani, aʻo le avanoa e matala. O faataitaiga e mafai ona maua mai le kamupani Italia Roberti Rattan, Indonesian Penjalindo Nusantara, Swedish IKEA. Oʻo i auala i le lanu e talafeagai ma meafale mai lipine pupula polyethylene. E tutusa lava mea o loʻo i le vaega o le Dutch Hartman, Italian Emmu, Siamani Kerttror. O le faʻaaogaina o vali o lanu eseese e faʻatagaina ona faʻaosofia le manaʻoga mo le "'aiga". O lenei e le o iloa lona tagata faatau talavou o le "Babushkina" meafale.

O nisi pisinisi o meaafale mo faʻafiafiaga, lea ua leva ona faigaluega ma se 'aiga masani, faʻalauteleina le faʻavaʻa o a latou laina, folaina mea faʻapitoa. Alu i le ala o le suiga fou. Isi matea i uputuu. Se tasi e taumafai e tuʻufaʻatasia uma auala. Plettenka diversifies le tele o kamupani faapitoa i le tuuina atu o oloa atoatoa eseese: Finnish Isku, Siamani Kettler, Rusia "Kniksberg" ma le "fale gaosi o le nofoa."

O a leise eseese

Elenana Synina, laufanua faʻapitoa, o le Faʻatonu Aoao o le "Tor Key":

"A oe lava, ou te fiafia tele i le uila mafanafana mea ou te fautuaina i tagata uma. O lea ua tuʻuina atu se numera tele o faʻamatalaga e uiga i le faʻaaogaina o le faʻaaogaina. O Rattan e lelei ma i le fale, ma i le togalaau. Lelei tele mo le taumalulu fale, lea e faʻaaogaina i le tausaga atoa lapotopoto: muamua i le fale, ona sosoo ai lea i le ea fou. Aso Lulu na faʻamalie i papaʻe, foliga sili atu le maualuga i le pito o puipui o pa puipui, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le pupula o tagata.

Proszia alofa i vaegatupe fesoʻotaʻiga i luga o le mataupu faʻavae o laufanua laufanua. O le ai ai ni mea mataga tele nei, mo se faʻataʻitaʻiga, argola, nofoa faataamilosaga o le maelega. E le manaʻomia le fefe e tuʻu le meafale i le faʻatoʻaga mo le taumalulu mo le taumalulu, e le mataga le meafaiti. E le manaʻomia e le vine se uiga faʻamalieina.

O meaafale meafale e tatau ona tuuaia i tua i nuu vao, manaia le mafanafana i le cherry togalaau. O le mea lea, i le tulaga, ma mafaufau i ai, pei o virumania, aua le faʻamuamua mea.

Komiti o le Tagata Faʻatau: E tusa lava pe e te lagona o le wicker meaafale i luga o lau '' upega tafaʻilagi poʻo lou fale o le a lagona alien, aua le teteʻe e faʻatau ai, na o le filifilia o se isi vaega o loʻo tuʻaʻi i ai. "

Fanua ma Mea

I manifold atoa meafale wicker, o se mataupu faavae tino e tasi o le gaosiga. O le faʻavaʻa na faia mai le faʻavaʻa, o le avā vine, o BAMBo, fafie, uaina ma e masani lava ona palasitika. Ona lele le web mai manifinifi laʻau, e mafua, fasi pepa, uaea, paranesi, algae, maea IT.P. o loo faapipii i le vaega ma le puipui uamea po o le pine po o glued. O soʻoga o soʻoga o loʻo nana i lalo o le fili. E masani lava ona faʻateleina le tinoitupe, faʻasolo le "ulufafo" uʻamea vae o meaafale. Tagata gaosi oloa e tatau ona faamautu ai le faʻavaʻa mea ma le metotia o fesoʻotaʻiga vaega.

O le tulaga maualuga e mafai ona faʻailoa i meaafale meaafale, o loʻo i ai o le ater fetuʻutuʻu o le lalagaina o upega tafailagi, pei o le sisolu poʻo le oona o le faʻamaʻi. O osofaʻiga o mea, lea e mamanuina ai vaega ua mamanuina e faʻamama ai le mamanu (uma tino ma vaʻaia) ma faʻamamafa le amio a se isi mea.

Rattan ma co.

Sea ese fili
Shuetz.

O le taimi o le taʻaloga o le taʻaloga ma fua. rattan Tolstaya mafua faia se lattice tele-tele o masani ma artistically faailoa toega o meafale rattan. Faafetai i le meatotino e faaeeina agalelei natura lenei laau, Calamus Rotang. O lenei vaega e fai auiliili i le mataupu "Herbarium i le fale ma i le atunuu". E faatatau i "taugata" gaosi Siamani ma Holani, ua lauiloa e le gata i le tulaga lelei impeccable o latou meafale chic, ae faapea foi i le toe faia tonu o faataitaiga o talafaasolopito, ma o lenei ua sui i le maketi ma sili atu oloa tele.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Siamani Shuttz na maua ai aoina mai le tele o Rattan Stems i le AR DOC Stylistics ma Democratic faasologa o loʻo sosoʻo mai i le manifinifi o Raturinum. O le alaaga o lenei mea e fai ma lautele: laina Ona Gatau nei o le a talafeagai e vaavaai i le vao, ma i le fale mautotogi. O le laulau e aoga 12000rub., Manava. 6000rub.

Masalo o le Sipaniolo-sili cononias na faailoaina atu i Europa ma Wicker meafale. O lo latou iai i le maketi o le Wicker oloa e maitauina nei (tagata gaosi - cerdarers - cerrda, lautele, rattan-deco). O mea masani o le aganuu lea e maua ai le tele o kamupani Italia, e aofia ai Varaschin, Roberti Rattan, Rattan Fafie. O kamupani lava e tasi o loʻo auai i le Polani fale gaosi ma le mamalu.

Tele o mea uma i luga o le maketi a Rusia o le Indonesian Rattan, sili atu ona gafatia mo le tau (o le nofoa e tusa ma le 4000 rubles). O ia mea aoga e pei o Sinar Sri Rejekit OTomo ma Pejajalindo Noustama, mo le 10 tausaga ua tuʻuina atu i le matou atunuʻu. Mea e sili ona faʻaletonu: inisi i luga o le laʻau. E ala i kamupani a Europa na i ai lo latou lava gaosiga ai iina, i ni matuā ootia Asia.

Mea manaia le ScipTine Meafale e faia mai le Horsh link Hemp, ofu ma Iricone, Berkeley fale gaosi mai le PRC.

Sea ese fili

Irina glick, decorator, salon dedigner geometry:

"I le uunaiga o le togalaau, e leai ni mataupu ua afaina ma faiga. E fuafua uma i le tuʻufaʻatasia, manatu ma mea taua o le uamea tafaoga feteʻenaʻi ma le natura, faʻatupu le "oxymoron". Ae sili atu ona masani ona o mai i luga o le soʻotaga. O le mea lea, e leai se afaina o mea totino o le atunuʻu. pe faʻapefea ona le amanaiaina foliga mai ma le paʻi, o loʻo maualalo lava ia i latou i le tulaga ese o le faʻamalosi o tagata e alofagia ai mea. Peitaʻi, o mea leaga, o le mea e malolo ai, o loʻo manuia ai. i ai le loto atoa.

Komiti faʻatau: fausia mai le fa sasae ma soʻo se ie puipui (aemaise foliga). O loʻo ofoina atu e le au tusitala le tele o taugofie o mea lelei o se lautele lautele (100 rubles i le meta). O le ie e tatau ona malupuipuia i node i luga o le ofuvae - isumu e te manaʻomia. E mafai ona e maua ma le tiʻetiʻe, pei ona faia i luga o le Soviet "Wild" Shous. Sini o se ata o se fale, o se vaega o vai mafanafana o le a le gata i foliga foliga, ae o loʻo puipuia foi mai le vevela, puao ma timuga puʻupuʻu. "

Lusia vine

O le tauvaga o meaafale mai le extoc o Flora o se verisias Rusia. O se mea mataʻutia ma le taugofie mea e mafai ona avea ma se mataupu o teuteuga ma faʻaaoga i lima o le faʻamalosiʻau o le totoʻa. Manatu o le vine 150, ae le faʻaaogaina uma mo le gaosiga o meaafale. Belolaz e masani ona masani ona faaaogaina.

O meaafale na faia mai le vine e faia i rods o isi mafiafia. Taʻitasi mataupu fausaga fausaga e aofia ai se punou faʻamalosi ma fili. Oloa mai lenei mea o ni ituaiga. O le sili ona moni o le tinoita, saisai i se suplay e le mafai ona remop le aufaʻafola, pei o se ato. O le filifiliga ma le braid mai le mafiafia-lapoa rod e sili atu le tumau. O le mea e sili ona masani azo lalagaina i le aʻoga Rusia (o loʻo i ai isi aʻoga a le atunuʻu) o le filifiliga foliga pei o lenei. O le faʻavaʻa na faia i le toʻotoʻo ma se lapoa o le 2-4cm ma ua maeʻa ona tuʻuina atu e le tagata e tatalaina mai le toʻotoʻo ma le lautele o le 1-2 cm. Az o se manifinifi laʻee laʻei uma le "lace", e le o le 'ave tele. O le au toʻotoʻo o loʻo tipi i le tautoulu pe o le tautotogo pe a tumu ai mea i totonu o moli i totonu o le susu ma e leai sau lau. A o le i amataina galuega, o le le mafai ona faʻapipiʻi e faʻaaoga ai ma aveʻesea le fusu o flora. Afai ua maitauina uma tulafono, o meaafale mai le ogatotonu e le itiiti ifo nai lea 30 tausaga. A o le i faʻatauina meaafale meaafale, e tatau ona e faʻataʻitaʻia. O se tamai crackling e masani ona masani ai i spikes o vale i le va o papa. O le Sese e tasi le Crast e tautala e uiga i le totini ua gagau le rod o se faaipoipoga.

O le tele o lostolet gredil o eseese. O 'faiga, ma fata, ma pese, ma mea laiti e pei o sulufaʻi poʻo fugalaʻau tu ua faia mai le vine. E tele lava i latou o mautotogi: pato, kaluga, moscow, Vyatka ... e i ai se faafitauli o le sailia o a latou oloa i le tagata faatau. O nisi ua iai o latou sui i taulaga tetele (mo se faʻataʻitaʻiga, "artriel-tereme" i St. Petersburg) ma gaosia oloa e oka ai. O isi faatau a latou meaafale ile auala. Moskovsk Garden Centers e masani ona maua e ala i oloa o Arteel "Loza Master" ma "KALGAGA -K

I le faʻaopopo atu i le vine, o le 'aʻai o le falesa o le falelotu (Gabrie Mumu) o loʻo faʻaalia e faʻatau atu. رد Rusia e le talanoa i se Wickker, ae o le Penito-Boad, o loʻo ofuina na o le nofoaga o soʻoga. Ae o loʻo faʻatauina atu i le laina tasi ma le Wicker. Faʻatusatusa le taugofie (nofoa, pe tusa o le 4000 rubles) ma moli moli mai le bamboo e fiafia i le manuia o tagata faʻatau.

Sea ese fili

Victoria Krucinin, decorator o le Salon network "Brussels mea":

"O le faiga o le" Rusia Cottage "ma le tele o meaafale o le wicwer mea na atiaʻe ai le galu o le lauiloa o le sili ona fufusi i le amataga o le seneturi ua mavae. I sisifo, lea sa fesiligia ai le totoa o le Farani, o mea faifale o le atunuʻu na televave. Lusia i mea moni. Lenei, faʻamatala le maualalo manaʻoga mo le laki meaafale.

O le Aʻoga a Javoinsan, o loʻo aʻoaʻo ai le galuega faʻatino ma le leleiga e tatau ona faʻaoso loloto ai. O lea, aolē totogi ou te le fiafia tele ona o laʻu aʻu puʻupuʻu, 20-30 tausaga. O sea tautua e foliga mai na ou puʻupuʻu. Sese, ma e malolo lava lo tatou malolo ai i le agaga. E le fiafia pea ina ua amata ona gagau le tagata Pele. Ae ou te le o faia i ou manatu.

Komiti faʻatau: Taumafai e faʻaaoga le "fili" i tuʻufaʻatasiga eseese ma meaafale mai isi mea. Tuu atu i le tupu e ta se ki, ma o le tupu lenei o le a avea o ia ma strarete shili, po o se laulau sipi. E faapena foi, e mafai ona "faalē" le faalēlēl "palasitika na faia i lalagaina lalagaina. E taua le faʻamaonia o mea uma. "

Maualuga tekonolosi

Tele kamupani-fale gaosi oloa mo faafiafiaga i le tele o tausaga ua mavae na o mai i se isi lava i le "Pritsenka" (i le pito ia i latou na manatu e le o se mea na manatu ai e le o ai foi e le fiafia ai. O le faʻaaluina o tupe talafeagai mo le atinaʻe, na latou mauaina (ma vave lava ona taina le kopi o le masani o Rattan i le pepa o le lanu pe feʻaveaʻi. Mala masani ma ofuina ia te ia. E mafai e le UO ION ona faʻatapulaʻaina avanoa i tagata mamanuina, aua e mafai ona umi se umi, ma e leai ni nofoaga vaivai i luga o soʻotaga o le fausaga. Synthentic mea faʻatagaina le lalagaina o meafale ma le maualuga "faʻalauteleina gafatia". Mo se faʻataʻitaʻiga, o le togalaʻau a le togalaʻau a le togalaʻau a le togalaʻau-spang (Gabar, Spain) mo 3-4 tagata.

Peitaʻi, i ai taimi fou o mea fou, o le fouvalega fou o mea faʻatau mea ua lamuia. Ua suia le fua: Ua tele naua oloa i le tele. E masani foi ona faʻaaogaina e le tusiata oa le tuiina o ituaiga masani, o laʻau e masani ona faʻaogaina: Kaofisa, o loʻo sau .P. E tutusa lava mea lanu uliuli pei o le masaga, ae tele Foafale e tele igoa eseese.

Sa aliali mai lenei pisinisi. O le Kamupani a Siamani Deadon na gaosia meafale na o le Hularo Polythylene fiber mo le 15 tausaga. O loo aumai ia Asia, o fea mea taumaga i luga o tali o tagata lauiloa Europa ua totogiina e le kamupani e aveʻesea e le kamupani. O meaafale o lenei tulaga e mafai ona faʻatusatusa i se tau ma le maualuga-lelei maʻa.

E tutusa mea mai le Italia DAPPADDIDI e igoa ia Jalan. Aoina mai o le Jalan gaosi oloa faʻaopoopo i le tutusa mai le Rattan ma le vai o le tatagi. A o le lalagaina o meaafale mo faʻafiafiaga o lenei lalolagi-lauiloa kamupani i Rusia o loʻo sapalaiina e faʻatonuina naʻo le faʻatonuina mo naʻo le vaitau.

Toe fai e uiga i le tausiaina

Afai o le meaafale o loʻo lalagaina mai mea faʻalenatura (Vemeliving vine, Rattan ID.) Ma le tele o lana galuega tatala ma sefe le ola o le lalagaina suauu feololo. Fai le mea lea e tasi i le taimi i le vaitau, ma i le susu o le tau susu. Ie lino a le suauu suauu ma le aoga, ma e sili ona taua, e puipuia atoatoa le mea mai fafie pepeg.

O meaafale mai le vine, afai na te tuufaatasia i le fale, e mafai ona e ave i le auala ma maua le vai mai se pakete po o le togalaau o le a le afaina. E le fefe le wicker meataʻalo i aau, ae aua le faʻatagaina le misa, ona susu.

O le Dansh Kamupani Faletupe o se novice i luga o le maketi Rusia - o le meaafale na o ia i le lava o le frawer viro ma lomm, mafai ona sili atu le fiafia i ai i -30c. O lona lalagaina sofa e mafai ona tuu i totonu o le togalaau i le taumalulu. O mea uma ua gaosia i luga o loʻo mautinoa, e ui lava i le malamalamaʻaga o mea fou, o le leai o ni faʻauiga ma le valaʻauina o nofoa.

O le Deatch gaosi oloa o meafale mo le malolo i le fou o le ea o le a le muamua o se tasi o le muamua e faʻaalia ai se faʻaputuga taugata povi. Ae i lona atunuʻu, o loʻo iai le kamupani temokalasi e tele - Taaloga mai le palasitika lipine o lanu eseese e le o iloa - o le tau o le 5000. Osofaia meafale faaaoga eseese ata. E patino lea fuafuaga ma faia o le tau o le ° accertr, ae o lenei kamupani na faatau atu lana lalagaina meaafale i Rusia e masani ona okaina.

O se lautele lautele o le Street Meafale o le Saina Berkeley fale gaosi mai le Brown Plastic Tepisa (3000 CHOBS). O le mea sa taumafai e kopi le Rattia, ae e foliga manaia i le tioata (Kalena) ma uamea ua tele sona aoga o le faiga o le faʻaliʻi i lalo o le aso anamua.

Salimisia ICEA Susu Tele 2005. E i ai ni faʻataʻitaʻiga o nofoa ma tua ma nofoa, faʻamalamalamaina e le seasea faʻafafa. E ui i lea, o se lalagaina foi. Ina ia mafai ona avea ma se nofoa e maua ai le nofouta mo nofo, mafai ona tuuina i ai ma sisisa aluga.

Mo mea totino a Atudizized ma se ata puipuia o le uamea (mo se faʻataʻitaʻiga, leai se gaʻo - Saina) faʻaaogaina se groid e faʻamaligiina ai le malulu o mea o mea. Sa tatagi mai le laʻesega mai le manifinifi o laupepa, e pasi ai le sussure ma vave ona o le timu. Ae o lenei ua sili atu le mamao o le aiga o le "pati".

O faʻatonu e faʻafetai i le malosi tele ", o le Millenai," O Le Lalolagi Bouking "," Totoʻaga Lalolagi "," Gisseyry Sal mo se fesoasoani i le fesoasoani i le sauniaina o le mea.

Faitau atili