A o le mana - i le vaivai

Anonim

Mea uma e uiga i mea maualalo-o loʻo i ai nei o loʻo maua ai fesoʻotaʻiga maualuga i fale falemau, le galuega o televise, leitio, luga o laumei, komepiuta, komepiuta.

A o le mana - i le vaivai 13774_1

A o le mana - i le vaivai
"O le tusiata o le eletonika

O le umi o le maualalo-o loʻo i ai nei o le tele o tulaga eseese i fale faʻaonapo nei ua fuafuaina e kilomita

A o le mana - i le vaivai
Ata lautele e fesoʻotaʻi ma le laina vavaeʻese maualalo 'fua, ae mafai ona tuʻufaʻatasia i totonu o se faʻatulagaga faʻavasegaina.

A o le mana - i le vaivai

A o le mana - i le vaivai
O mea e sili ona maualalo-o loʻo faʻaalu i lalo o le kapeneta faʻapitoa o loʻo i ai i luga o le pila. Uaea ma uaea e toso i le kapeneta i le paipa
A o le mana - i le vaivai
O loʻo iai nei masini o loʻo i ai nei o le saogalemu
A o le mana - i le vaivai
O le maualalo o le uaea i le taimi nei ma uaea ua tolopo i totonu o fale i totonu o fale faʻapitoa e ala i pu faʻapitoa na saunia faʻapitoa mo lenei pa.
A o le mana - i le vaivai
A tuʻu i tala o le mana o le mana o le uaea ma le maualalo-o loʻo i ai nei uaea, o le mamao i le va o le Nimi e le itiiti ifo i le 25mm
A o le mana - i le vaivai
"Faasilasilaina"

Ina ia aloese mai le faʻalavelaveina ma masini faʻaletonu, o ni uaea o loʻo i ai nei ua faʻaiʻuina i totonu o le uamea

A o le mana - i le vaivai
Tuʻuina atu o tufatufaina atu i fafo atu o le fale mautotogi i fafo atu o le fale ma totonu, pe a manaʻomia e le saogalemu o le saogalemu, fesoasoani sidems, video video
A o le mana - i le vaivai
"Faasilasilaina"

E maualalo o aso e mafai ona faʻataʻatia i le PVC paipa

A o le mana - i le vaivai
"Faasilasilaina"

Faia e ala i le matala metotia le maualalo-saoasaoa ua nana i tua o le siusiu siusiu plaster cord

A o le mana - i le vaivai
"Faasilasilaina"

O loʻo iai ni fata uʻamea mo le faigofie o le faʻamutaina o se tele o le uaea i le tekinolosi o loʻo iai.

A o le mana - i le vaivai
Fausia-i faitotoʻa o le gutu o le faitotoʻa, o le fale camcorder o loʻo fesoʻotaʻi i le maualalo-network network poʻo le puʻeina o vitio. Ua teuteuina le uaea i lalo o le faitotoa
A o le mana - i le vaivai
"Ecolan Tek"

O le paʻu o paʻu paʻu maualalo-votages networks o loʻo faia lelei o le eletise paʻu uaea

A o le mana - i le vaivai
Natia ua natia i le maualalo-o loʻo iai nei masini e manaʻomia ai le malamalama saʻo ia latou faʻapipiʻi nofoaga faʻapitoa faʻapitoa i le poloketi pepa
A o le mana - i le vaivai
Mo le faigofie o le faʻaaogaina, televise ma telefoni feaveaʻi o loʻo tuʻufaʻatasia i totonu o le poloka ma paketi mo le faʻavae o le modular faʻapipiʻi
A o le mana - i le vaivai
O lenei tagata o loʻo fesoʻotaʻi i le eleele o le eleele faʻaaogaina esothermal ulding. O le fesoʻotaʻiga nofoaga e puipuia e le palasitika afi tetee

O le maualalo-o loʻo i ai nei le upega tafaʻilagi o se vaega tuʻufaʻatasia o le inisinia meafaigaluega o fale po o aso nei. A aunoa ma latou, o fesoʻotaʻiga maualuga e mafai, televise, fale e le aoga, aua le galue mai le tasi i isi komepiuta. O a mea e sili ona maualalo-o loʻo i ai nei ma o le a la latou avanoa i fale mautotogi?

Uaea

E toaitiiti o tatou e mafaufau e uiga i le a le mafuaʻaga o le uaea ma uaʻu le iloa e ala i le tasi taualuga i le isi, ua fusifusia i lalo ifo o le aofaʻi.

O le a faʻatatau i fesoʻotaʻiga maualalo e tuʻuina ai le televise televise, telefoni, telepphonent ma puipuiga, afi ma le saogalemu, fesoʻotaʻiga komipiuta, fesoʻotaʻiga masini i totonu o fale. Talu ai o Monopoli i pisinisi faʻatatau i pisinisi e fesoʻotaʻi ma le aiaiga o auaunaga faʻatau i luga o le uaea i aso nei, eseese faʻalapotopotoga e ala i le ea ma lalo ole vaʻalele. Laina o Lalo i lalo o Tau e sili atu ona taugata ma i tulaga o le taulaga e le o taimi uma lava. O lea la, ua masani ona tautau le uaea o le au faaaoga maualalo o loʻo tauʻaveina i luga o le eletise eletise ma lafo mai i le fale i le fale. O lenei mea e faia ma le taimi o loʻo faʻamamaina ai le ogalaau o le ogalaau o loʻo faʻapipiʻi ai ni uila, lea e faʻatau atu ai faailo a le malamalama. Afai e le mafai ona faʻaloaloa atu uaea i se mea e ala i se mea e ala i le ea poʻo le vaega o le eleele, o loʻo faʻasalalau atu e ni faʻailoga leitio.

A o le mana - i le vaivai
Meafaigaluega a faiga atamai i le fale, o le Cimi-Binema, Cinemas Cyerima o loʻo tuʻuina i Kapeneta na tuʻuina i potu filifilia faʻapitoa mo lenei. O le heady mesmisty ma le vevela o le tulaga o loʻo lagolagoina. O le tulaga e pei o lenei: O le ulufale taʻitasi o loʻo tusia e se telefoni o le uaea, faʻaopoopoga), uaea o le Aufaigaluega, Faʻatapulaʻa le fesoʻotaʻiga mo i latou e leai ni tagata o lesitala), uaea i faʻasalalauga polokalame televise. I le lautele, e ala i le maliega faʻatasi ai ma tagata nofoia, o le fiber optic Cable e mafai ona faʻalauiloaina e faʻamautinoa le galuega o le maualuga-saoasaoa, IP Mopeber o fesoʻotaʻiga e le oi ai). Afai o iai se televise poʻo isi aofaʻiga faʻaaoga ia Antenna i luga o le taualuga, o loʻo faʻaauau i fafo i totonu o le fale. Tagata o loʻo faʻaaogaina Anapapa ua vaʻaia e aliaʻe mai i fale mautotogi e ala i faʻamalama. O le aso, o le lotoifale o le faʻatulagaina o le lotoifale o le intercom i le ulufale e le eseʻese e le eseʻese i nofoaga itumalo.

I le mauaina o le fale e ala i le fatamao poʻo le fola o le palapala poʻo le fola, o loʻo avea ma uaea ma uaea ua faʻailoaina faapitoa mo nei faʻamoemoe, ma faʻasofi atu i tufatufa togi. O nei mea o loʻo i ai le ituaiga o faaputuga laupapa poʻo koluse, lea, i le isi itu, e faʻapipiʻi i le fola po o fata. Tagata faʻatau fale e fausia i luga o poloketi o le 20th seneturi, i totonu o mea faʻapipiʻi ma tufatufaina masini (eletise eletise (pei o se tulafono, o se vaega faʻapitoa o loʻo faʻamauina ai. O fale i aso taʻitasi e faʻatupeina i le malosi-sefe o talimalo, eseʻese talita o loʻo faʻaulufale atu mo nei faʻamoemoe. E ui i le mea moni o le volēina i le maualalo ifo o fesoʻotaʻiga i le taimi nei o 12-24V, ma o loʻo tafe mai nei mea o loʻo tafe mai i totonu o masini sooupu o le fale eletise ma le potu tele. E aofia i le aotelega faiga o le tutusa tulaga tutusa ma faʻamautu e tulafono o le eletise eletise.

O lea la o le tauaofiaga o taimi maualalo nei, talu mai le ofisa o le pulenuu ua faʻaaogaina e le toʻatele o taulaga tetele mo le faia o le otometi malosi. O le lafoina o faailo o loʻo faia e le masani ai i le uaea. O lea, i le latalata i Modecow itulagi, taumafaiga a se faalapotopotoga faʻapolokili ma le tagata faʻatau atu, o se tagata faʻatauga o loʻo faamautu ai le taulaga. O ona tagata faigaluega e fiafia fua i luga ole Initaneti i totonu o le lotoifale punaoa, faamauina i luga o le taliaina o fomai, totogi ia tala o IT.P. Sili atu ma le tele o tagatanuu o loʻo faʻatulagaina le faiga o le puipuiga ma le mataituina i o latou fale mautotogi, mauaina o faʻamatalaga e uiga i le tulaga o mataupu i le toesea o 'au.

O a faʻalapotopotoga e tatau ona i ai le ki i fale o mea maualalo-'upega tafaʻilagi o loʻo iai nei ma tiute, o le a le tiute o loʻo i ai i luma o le tagata faʻatau ma le pulega, pe a iai le fale? O le aga masani, o le Aai foi E tusa lava poʻo fesoʻotaʻiga o loʻo faia aia tatau e faʻatino ai lenei ituaiga galuega (na aoina mai ni tupe faʻapitoa a le televise). O nei faʻalapotopotoga e laiseneina le misiona o fesootaiga mo galuega i le fanua o loʻo maualalo nei. O le faʻatinoga o le galuega e muamua i le faʻaiuga o se konekarate ma se tagata tumaʻoti, pe a oʻo i le telefoni poʻo le leitio i totonu o se fale, poʻo se faʻapitoa faʻalapotopotoga), pe a faʻapipiʻiina o se masani-faauo cable network. O aia tatau ma noataga a itu auai a itu auai, faasalalauga ua faatonuina. O le faʻafetaui o fale o fale ma le fesoʻotaʻiga o le aia tatau lea i lenei ituaiga gaioiga na mauaina ai se ituaiga o pisinisi faʻapisinisi. E tofu foi ma latou ituaiga soligatulafono mo le faapipiiina o le maualalo-o lo o maualalo nei fesoʻotaʻiga. O nei faʻalapotopotoga o loʻo galulue i totonu o le aiga o le Initaneti ma uaea (e aofia ai ma le vaʻa vaʻa o talaʻaga) televise, faʻapipiʻiina faiga ma fesoʻotaʻiga o ituaiga faʻapitoa o fesoʻotaʻiga. O la latou mafutaga ma le tagata faʻatau e tuʻuina atu foi i le konekarate.

Lagolagoina o le Soifua Maloloina

Latalata ane i lea aso, pe a vaeluaina fesoʻotaʻiga maualalo-votages o fale fale o le a amata tuʻufaʻatasia e tuʻufaʻatasia i le faʻatulagaina o le uaea (SCS), e pei ona faia i ofisa i ona po nei. O le a le scs? O se vaega lautele o fesoʻotaʻiga i le faʻalauteleina o se fale / fale lavelave, na fuafua e lafoina faailoilo o ituaiga uma, e aofia ai le tautala, faʻamatalaga ma le vitio. E mafai foʻi ona faʻagaioia le fale i le fale atoa, ae naʻo le vavaeʻese poʻo le faitotoʻa.

O le DS o loʻo fausia i se auala e ala i soʻoga faʻatasi (fesoʻotaʻiga i le system) mafai ona ulufale atu i soʻo se tasi o fesoʻotaʻiga tuʻufaʻatasia. Mo se faʻataʻitaʻiga, maua mai le fesoʻotaʻiga vitio, televise polokalame pe talanoa i luga o le telefoni. I lenei tulaga, e lua laina i totonu o le galuega. COCKPAGE, o se tulafono, faʻafesoʻotaʻi le komepiuta ma le TV i le laina lona lua. O Cables o loʻo siisii ​​mai galuega i tufatufaina manatu (panels o loʻo tu ai masini fesuiaʻi). Tuʻuina atu o tufatufaina faʻatasi ma laina ogalaau, ma ua maeʻa ona fesoʻotaʻi i le laina atofaina i le fale ulufale.

Faanoanoa ma isi faʻamatalaga ma telefoni feʻaveaʻi ma telefoni o loʻo iai ni tulaga lelei. Muamua, o le faiga e lautele: E mafai ona e faʻafesoʻotaʻi le telefoni ma le TV, ma se komipiuta i le tasi uaea. Lua, o se avanoa avanoa. E mafai ai ona faʻaaogaina soʻo se tulaga masani o fesoʻotaʻiga o tagata gaosi eseese ma faʻatagaina le faʻaaogaina o nisi ituaiga ituaiga o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga (tulafono ma poloaiga o faʻamatalaga faʻailo). E taua lenei aua e le masani ona mafai ona fetaui i mea tau o otometi o le gaosiga o gaosiga. Po o le a lava le faaeletonika masini ua e faʻatau, o le a aoga i luga o fesoʻotaʻiga. Lona tolu, o le DS o loʻo iai le lautele o le lautele o faʻamatalaga o faʻamatalaga o tupe: Mai le 100 Kbps mo le tautalaga talosaga e oʻo i le 10,000 MBPS mo faʻamatalaga talosaga. I aʻoaʻoga, o lona uiga o le sefeina o tupe tatou te totogia i le telefoni ma le Initaneti i le taimi faʻatatau.

Faatasi ai ma mea lelei uma o le SCS e taua tele le susu: O loo i ai pea le auala. Ma, mo faʻafiafiaga masani, o loʻo faʻataʻoto ai le 'upega tafaʻilagi mo le mulimuli ane. Nei o isi pepa sela i Croodaheads mo le faʻafesoʻotaʻi o mala ma uaea, ma faʻailoga taua na faʻaaogaina e le masima laina vaivai, ma uaea lelei. E oʻo mai i le taimi nei, o lenei fiafiaga o le 3-4 taimi sili atu taugata nai lo le faʻapipiʻiina o tagata taʻitoʻatasi maualalo-laina.

Pule Faatonutonu

Ua uma ona tupu nei, o le faʻateleina o otometi ma le Initaneti o le fale o loʻo manaʻomia mai le au mamanu o le vaetamaina o le maualuga-tekonolosi fofo. I le taimi nei, e matua taua ai lenei mea i lenei, ola, ma isi tusitusiga faʻatonutonu i totonu o fale puipui e faʻaatagata.

O tagata atamamai ma faʻapipiʻi o fesoʻotaʻiga maualalo-o loʻo faʻamalosia e fiafia i le 1998. Amiomalo malosiaga "e ala i galuega tau galuega ma iniseti faʻapitoa mo le faʻapipiʻiina o faiga o fesoʻotaʻiga, leitio faʻasalalauga ma televise o fesoʻotaʻiga a Lusia." Ole tausiaina, ia i latou mo mafuaʻaga faʻamoemoe e le amanaia suiga i le faʻapipiʻiina o mea e maualalo-o loʻo i ai nei ma kaka o fesoʻotaʻiga i le 10 tausaga talu ai. Talu ai o le tele o faatekinolosi ma masini na o mai ia i matou mai fafo, tagata faʻapitoa i fesoʻotaʻiga lata mai, tulaga faʻataʻitaʻi talafeagai, ae e leai ni tulafono a Europa, ae e leai ni tulafono a Europa, ae e leai ni tulafono a Europa, ae e leai se tulafono a le malo malosi i lo tatou atunuu. O nei o le International Inters o le ISO / Ui11801, Europa Enter50173, Amerika ANSI / Tia / 568-a. E faʻaaogaina ni taʻiala faʻatino e ala i aʻoaʻoga vasega ma faʻatonuga o mea tetele na maua mai i taimi nei, pei o le "atoa o faʻamaumauga a le EBIA", e tusa o le au toleniga ma tagata uma e aʻoaʻoina.

O le mea lea, ua manaʻomia ai le faʻatagaina o fesoʻotaʻiga i fesoʻotaʻiga Initaneti i le faʻalagolago i tulaga faʻavaomalo o le / IEC1, vasega, pe e. E tusa ai ma lenei vasega o le lona lima ma le ono vasega. O nei manaʻoga e fetaui ai, i le UTP, FTEP, FTP, Stper Cableter ma le numera o Nexal (FOCY) ), "Prescabel" (Lusia) IDR. Nei o le eletise eletise e faʻavae i luga o le mimilo o le fusi ma se galu tetee o le 100, 120 ma 150 ohms i le puipuia ma le le talafeagai-moctiod O le maualalo o le eletise o loʻo iai nei ma uaea e masani lava ona faʻaaoga e lafo ai faʻamaumauga ma le uati o le 1 mhz, aʻo le uamea o loʻo maua ai le faʻasoasoaina o faʻamaumauga. Talu ai o auala mulimuli, latou te faʻaaogaina mo le faʻatulagaina o upega tafaʻilagi upega tafaʻilagi. Faapipiiina o fesoʻotaʻiga i totonu e masani ona faia e le eletise eletise ma uaea.

Kolopo i lalo e fesootai ai le mea e faʻapipiʻi ai?

E ui lava o faʻamaumauga o tulafono faʻatonutonu i luga o le avanoa e le gata i lea, o le laʻau o le ola e matagofie matagofie. " Tagata tomai faapitoa e mafai ona taʻitaʻia e se tusitusiga. Na mulimuli uma i le aiga ma le masani ai le masani ai ma le masani ai o lau telefoni meli ma lesitala masini maualalo o lesitala i tulafono e le tutusa ma taiala a le malo. E tusa ai ma le OSF-600-93, o le mamao i le va o le telefoni cable ma pasi palepale uaea uaea o le moli poʻo le malosi uaea e tatau ona i lalo ifo o le 25 mafanafana. O sea manaʻoga faʻapitoa e fesoʻotaʻi ma fesoʻotaʻiga o loʻo faʻasalalau mai faʻailoga o le faʻasologa (leitio, leitio, leitio, televise). Talu ai o ni faʻailoga faʻapitoa o loʻo faʻaogaina i luga ole laiga telefoni, fesoʻotaʻiga mea e le o avanoa mo a latou faʻasalalauga o taua tele. O lona uiga, o le mamao i le va o laina o le initaneti ma le eletise eletise e mafai ona itiiti ifo.

E faasaina ona amata le maualalo-uaea ma uaea i le eletise uaea, aua o le taimi o le eletise poʻo le moli o le eletise eletise, e mafai ona ulufale i fesoʻotaʻiga i taimi nei. O Aise ua uma ona tumu i se mea leaga o mea taugata. A o le sopoia o Cables o le tele o tane e tatau ona le mafai ona leai se malosi i le puipui, ae o le mea itiiti mai i luga o le luga pe i lalo (i le stroke). E mafai ona e fuafuaina le agavaʻa o uaea e ala i le vaʻai atu i le ata tifaga o loʻo faʻaalia ai o latou ituaiga. Ua folasia uaeaina o le potu i lalo o le fale ma paipa, afi ma pupuni, e tatau ona puipuia mai masini leaga ma le uamea. E tatau ona iai se tufatufa atu o pusa o loʻo iai i luga o le puipui i se mamao o le 300mm mai le taualuga. Faapipiiina uta pusa i luga o faitotoa, o matala ma faamalama e le faatagaina.

Faʻapipiʻi i se auala tatala poʻo le tele o le telefoni telefoni feaveaʻi (mai le pusa tufatufaina i le telefoni) e tatau ona ausia mea nei:

ia vave ma tuusaʻo;

amanaia le nofoaga i totonu o le fale eletise, leitio faasalalau ma isi pou ma le pagota ma ia i latou i le tele e mafai ai;

I totonu o fale, pe a fai o le uaea ua matala, e ui mai i puipui i le maualuga o le 2.3-3m mai le fola ma sili atu nai lo le 50mim mago mai le omea; Afai natia, ona i luga o auala o mokesi mokesi i se maualuga sili.

Ua le mafai ona faia le uaea i le masini masini e se uaea mautu, e le faatagaina le faaiu. O telefoni telefoni e alu i le tasi itu e tatau ona faʻatulaga e tutusa ma le tasi i le isi. Ma le ea i le fale o le fale o le telefoni uaea mai le fata i luga o le taualuga pe mai le pou, e manaʻomia le faʻatuina i le nofoaga o le fale (AZU), o le mea e tatau ona tupu.

O le fesoʻotaʻiga o faʻasalalauga faʻasalalauga (o lona avanoa i fale e fuafua e tusa ai ma tulafono a le Matagaluega o faʻalavelave faʻafuaseʻi), o loʻo faʻatinoina i se uaea ma le faʻalilolilo, puipui). Outly, afai o uaea ma uaea o le telefoni feaveaʻi ma faʻasalalauga ua faʻatafunaina o loʻo faʻatulaga i totonu o le pusa masani, e manaʻomia e faʻamamafaina ai le aʻafiaga o leitio. O lenei mamao e tatau ona i ai le itiiti ifo 50mm i le umi o le laina 70m, 15mm ma le umi o le 10m.

A o le uaea e galulue ma mea faigaluega na fuafuaina mo le tele-saoasaoa faʻamatalaga faʻamatalaga (faʻanumeraina televise, initaneti, ip telefoni), e mafai foi ona faʻataʻapeʻape ai Natia le uaea i lenei mataupu o loʻo faia i le pv-ofu i lalo o le fola sima ma i le nonoa o fola, i tua o le kapeti o le taofia, i luga o puipui i totonu o le slokes i totonu o shrokes i totonu o slokes. Vaivai vaivai ma le lua pe sili atu fesoʻotaʻiga telecommusications inconts i luga o le fola o le fola ma puipui. O le paʻu o le kaka o mea maualalo-o loʻo i ai nei i carble counnels i totonu o fale e masani ona le faʻataʻitaʻi, ae e mafai ona faʻataʻitaʻia, ae e le mafai ona suia i le foliga o latou mea totino. Faatasi ai ma soo se mea ua faʻatagaina ai uamea ma auē o uamea eletise ma maualalo-taimi uaina ma soʻu tino, e manaʻomia le tetee atu i tulaga mamao.

Ina ia puipuia meafaigaluega mai le gaioiga a le le paleni o fesoʻotaʻiga ma isi mea e faʻateʻa, o laina eletise, o laina o le tele o le televise ma video vivisi e tatau ona faʻavaeina. O se manaoga manaʻomia o loʻo i totonu o le US tulaga faʻapitoa J-std -17-a 2002. "Soofaatasi tulaga. Malosiaga manaʻoga ma eletise eletise o fesoʻotaʻiga tele fesoʻotaʻiga o fale faapisinisi o fale faʻapisinisi." O paʻu paʻu o loʻo i totonu o le 'aina o' apamemea e faʻatautaia ma se koluse vaega i le 95mm2 (faʻalagolago i le umi). Latou te faʻafesoʻotaʻi le uamea lelei o mea faʻasoasoaina i se laina eleele. E mafai ona faia le faʻatulagaina e se metotia o le Ingoxide (fao, bolts), faʻapea foi ma le isorymal ulding. Afai mo nisi mafuaaga e le mafai ai le eleele, e puipuia le uaea ma ua faavaeina le pupuni.

O le a le tele o le faʻapipiʻiina o auaunaga mo mea maualalo-votages fesoʻotaʻiga i fale mautotogi? Sei o tatou fai, o se fiafiaga, e le taugofie. O le mea moni o le tagata faʻaaoga e le gata mo naʻo le faʻapipiʻi galuega, e aʻafia lava i le taʻele i le fale o le uaea, faʻapea foi ma le faʻaititia o mea taua. O le mea lea, e faʻatatau i le tulaga o le tele o le vaega o le nofoaga, o le tau faʻapisinisi o le fesoʻotaʻi o le telefoni i le Moscow orng mai le $ 400 i le $ 1,200. O se laina maualuga o le initaneti e tau ai le $ 100 ma le sili atu taugata, o le aofaʻi lava e tatau ona faʻapipiʻiina se fale mautotogi. Tuʻufaʻatasia o puipuiga o puipuiga o faiga, vaʻalele vitio vitio, leo ma ata vitio e faʻatatau i le faʻafaileleina o le galuega, numera o potu. O le plug e mai le $ 500 i le $ 5,000 pe sili atu. O le faʻapipiʻiina o le SCS o le averesi $ 30 i le laina, aofia ai ma lona suʻega ma le tusipasi (e aunoa ma le fesuiai ma isi mea). I lalo o le laina o le a malamalama o le vaega o le uaea mai i se vaega tufatufaina i le sone poʻo le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga. E lua uaea e tuli e se paa.

E tupu le aganuu o fesoʻotaʻiga o faʻalapotopotoga o aso nei ua tupu. IlyidI, o ai mo soo se mafuaaga e le fiafia atoatoa ai i le tulaga faʻatekinisi o le tulaga faakomepiuta, lamatiaga i le tasi "matagofie" o le taimi nei o fafo o le lalolagi tuleleia.

O le faatonu o faatonu faafetai i le kamupani "cascades", "Ecolan Tekonolosi", "Internedmics", "" O le ata tusiata faaeletopegaina "mo se fesoasoani i le sauniuniga o mea.

Faitau atili