Malulu mai le faamalama

Anonim

Vaʻaiga lautele o le Maota o Window Marititoones Maketi: O gaioiga, ata, faʻamatalaga, faʻamatalaga, faʻapipiʻiina tekonolosi tekonolosi.

Malulu mai le faamalama 13791_1

Malulu mai le faamalama
Tusiata L. Luckina

Ata V.nepledova

Malulu mai le faamalama
O le Window Window Conditions e masani ona faaauupegaina i talanoaga
Malulu mai le faamalama
Ina ia liliu i luga o se paʻu maualalo paʻu, ua lava lea e faʻapipiʻi ai le masini i le faamalama (puipui) tatala ma faʻapipiʻi le mana faʻapipiʻi i totonu o le eletise
Malulu mai le faamalama
O le le lelei o le ea e tatau ona faʻamamaina e le aunoa mai le pefu
Malulu mai le faamalama
Manifinifi o le almininum vevela fetuunaiga pepa faigofie e ave ai le drive, aua o latou o se mea o loʻo i ai se uʻamea uʻamea
Malulu mai le faamalama
O le Window Air Conditioner Carrier FQA097rb o loʻo tuʻuina atu i le faʻamalama matala pe i se pa manifinifi. O le Manumalo Mamafa o le 2.55 kw, o le Heatting gafa o 2.22 kw. O le tau malulu o le ea o le ea - pe tusa o le 50 db
Malulu mai le faamalama
Mamanu elemene o le "Rockan":

1- malolosi;

2-Loto Faafetai;

3- E fiafia;

4- faʻateleina le vevela o le vevela

Malulu mai le faamalama
Faamalama le ea malulu af-a09ce mai crown galue na o le malu. Mo le faigofie, e faaauupegaina i moli otometi, toe amata galuega, mafai ona aumaia le sili atu le afaina.
Malulu mai le faamalama
Architects S.nefnetouv

Ata P. Lebedeva

Malulu mai le faamalama
Faatasi ai ma le electrometer-nickeeper "poingov" ua faʻaauupegaina ma le pule malosi tuʻituʻi
Malulu mai le faamalama
Pe a fai o le eletise eletise, o tapulaʻa e filifilia e faʻaaoga ai le ki.
Malulu mai le faamalama
O le pito i tua, o feagai ma le auala o le auala o le faamalama o le Sound Airtider ua fausia e pito o le malulu vevela vevela, lea e faigofie ona leaga. Mai le agasala, o nisi tagata gaosi e tiʻetiʻe ma se upega puipuia
Malulu mai le faamalama
O le ata tusi i le "Obrone" e faʻagaioia faʻaaogaina o se masini valevale
Malulu mai le faamalama
O le tauaso o faamalama ea malulu e mafai ai ona e fetuunai le itu o le ea tafe

Malulu mai le faamalama

Malulu mai le faamalama
Ina ia faʻaititia le pisapisao, o le faʻamalosiʻau "o loʻo ofuina i luga o le paʻu o le paʻu (a), maualalo-leo tuʻi (B)
Malulu mai le faamalama
I le faʻamalama a le Soundouti Citizominitors White-Westlish fale i le vevela, o se eletise eletise ua faʻaaogaina. O le tele o le Ventipelation o le auala faʻatagaina oe e aveese mai le potu i le 10% o le ea malulu-faʻagasologa o le ea malulu. Faʻafetai i le tino 'ese, e mafai ona e aveese le "internship" "poʻo le toe faʻaleleia ma le tautua
Malulu mai le faamalama
Ina ia puipuia le faʻamalama a le ea malulu mai le timu, faʻaleagaina o totonu o matatau paʻu mai le taualuga poʻo isi outsiders, o le puipuiga o le mea e te puipuia ai.
Malulu mai le faamalama
O le mafiafia o le puipui poʻo le faʻamalama e masani ona faʻatapulaʻa pe a filifilia se nofoaga e faʻapipiʻi ai le masini - o le "tapunia" i le pa ("susuana")
Malulu mai le faamalama
Ahi-Carrier
Malulu mai le faamalama
Samsung

Faʻagaioia le ea ulufale i totonu o le potu i tafatafa o le itu poʻo tumutumu tauaso

Malulu mai le faamalama
"Ruskylim"

Faamalama o le ea malulu kcr-50 / l1 mai le laulau e atiaʻe ai le malosi maualuga i le malu ma faʻamafanafana auala 5kw, aʻo le eletise mai le eletise

Ua iloa e saienitisi o le ea vevela e sili ona lelei mo se tagata - tusa ma le 22-24 tikeri. Laina o le taulaga fale poʻo le fale o le atunuʻu i le taumalulu e lagolagoina le tino ese o faiga, ma i le taumafanafana ma i taimi o fesuiaʻiga, o le ea malulu. E le gata i lea, o le sili faatupu vevesi ma infertationsting e mafai ona avea ma se Window Wound Winditioner. Faʻaaoga i mataupu e tatau ai ona aveʻesea le vevela o le tasi potu o le atunuʻu poʻo se taulaga.

O a a latou malosiaga?

O le muamua faamalama o le ea na faia i le tolusefulu o le seneturi talu ai i Amerika. O ia masini na matua lautele lava ona o le faigofie o le ata, o se pa maualalo ma lava lona maualuga maualuga, nai lo le faia o le tagata taʻitoʻatasi nofoaga e mafai ona faʻamamaina ai le ea lautele. Mai Amerika (pe a fai o lenei metotia e sili ona lauiloa i le aso) masani i le faamalama o le ea ma faasalaina o le ea ma le atunuu o le lalolagi lona tolu. O loʻo i ai ma le faamalama faʻataʻitaʻiga o tagata o le matou uso o loʻo masani lava ona fesoʻotaʻi ma le ea o le vaalele, talu ona naʻo le ituaiga o masini o le fale o le atunuʻu.

O le fausaga faʻamalama faʻamalama o se monoblock, o loʻo tuʻuina atu i le faʻamalama matala (o le mea moni, pe a fai o le masini e laiti nai lo le pa o le potu. O lona tulaga o se atigipusa tele na aoina mai uʻamea ma palasitika papala o paʻepaʻe, lanu efuefu, moli enaena poʻo isi pastel poʻo isi pastel lanu. I luga o le lagolagoina o "pongiav" ei ai faapaopiʻo, tuʻuaʻi ma faʻatonutonu faʻamau. I totonu o le mataupu e manaʻomia uma mo le maaleaina o masini oloa - pei o le mea o loʻo i totonu o taʻaloga taʻitasi.

O le autu autu o le faʻamalama ea malulu o loʻo faʻamamaina le ea i totonu o le potu e tasi e oʻo i le 60m2. E ono faagaoioia i lenei auala "o loʻo mafai ona i ai i le vevela i fafo mai le 18 i le 43 pe tusa o le gaosi oloa o latou fautuaga i lenei teugatupe). O le galuega malu ua faʻaitiitia foi le susu susu i totonu o le potu. E tele lenei mea e aoga tele i le vevela o le aoauli, pe a maeʻa le timu, pe a fai o le aʻafiaga o le fale i le 100% ma le faʻamago o le ea i le 30-60% e faʻafaigofie ai le ea i le 30-60% e faʻafaigofie ai le ea i le 30-60% e faʻafaigofie ai le ea.

I le faʻaopopo atu i le malulu, o nisi faʻataʻitaʻiga e mafai ona vevela le ea i totonu o le ea. Fai le mea lea e faʻatagaina ai faʻataʻitaʻiga ma le suia o se masini malulu (i le fale o le aiga, e tupu foʻi se mea na tupu mo le 'ai). O le mea moni, o loʻo faʻatagaina na o le vevela o le ea o le ea i luga o le auala e le paʻu i lalo-3c. I le malosi malulu, e le fautuaina le faamalama o le faamalama, e ono le pasi. Aemaise i le fiafia i le tausaga o loʻo lapotopoto i luga o fale ma faʻailoga o le ea o loʻo tuʻuina atu i faʻataʻitaʻiga o le eletise eletise (sefulu) (mo Asx05ES, o le White-Wep45). O na mea e mafai ona vevela le ea i totonu o le potu i soʻo se aisa, ua tape le pusa ua leva le pusa.

Ae le i faʻaaogaina i le faʻamalama a le ea paʻu o le Nanosolar ma Plaisma Ormatiors, e leʻi sau le mataupu. Ae o le "po o le orthov" ua faʻaauupegaina i mesh Air Holters, o nisi taimi ma le Affibacterlial Rerestgngication (pei o nisi faʻataʻitaʻiga o le Korea i Saute o le Korea o Korea i Saute Lea e mafai ai ona e puipuia tagata nonofo o le fale, atoa ai ma le aufaʻatasiga o le masini ia mai le pophar fluff, o le faaputuga, fale pefu. Afai e te le liliu atu i luga o le ea malulu mo le malu pe vevela, ma filifili naʻo le ventipelation mode, poʻo le a faia le ea o le suavai. Ua faʻapipiʻiina MEH i tua o le palasitika palasitika o loʻo i luma, ma e le tatau ona galo i taimi uma (uma lua vaiaso) fufulu i lalo o le vaalele mafanafana vai mai i lalo o le tamaʻi vai mafanafana mai i lalo o le paʻu o le vai mafanafana mai i lalo o le paʻu o le vai mafanafana mai i lalo o le paʻu o le vai mafanafana mai i lalo o le ipu mafanafana mai lalo o le vai o le vai mai i lalo o le ipu mafanafana mai lalo o le ipu mafanafana mai i lalo o le ipu mafanafana mai lalo o le papala o le vai mafanafana mai lalo o le vai.

O le tele o aso o onapo nei e mafai ona maua ai le tele o le potu o le potu (30-100m3 / H), o loʻo latou feoai pe vevela - ua lava e toso le leve i luma o le laina i luma o le laina i luma o le laina i luma o le laina i luma o le laina i luma o le laina i luma o le laina i luma o le laina i luma o le laina i luma o le laina i luma o le laina i luma o le laina i luma o le laina i luma o le laina i luma o le laina i luma o le laina i luma o le potu O lenei faiga e mafai ona liliu i luga ma fafo pe a tape le pusaaisa.

Pros ma faaletonu

O le au faʻatau atu o masini o le tau o le tau i totonu o le faʻasologa o le uluaʻi seneturi, lea na fausia ai ni vaega taua o le tele o vaega mo le suiga. Ae peitai, i o tatou manatu, o le faamalama comtoraon o le a mautinoa o le a tumau le itu taumatau o loo i ai. Maimau pe a na o le tele o tulaga lelei i luga o le vaeluaina-system.

O le a matou mafaufau e mafaufau i le mea moni o le "poliov" ma isi mea e tutusa (faʻailoga, lelei, o galuega e faia) o nisi taimi e taugofie ai. E le gata i lea, i le siitia o le faʻamalama faamalama e leai se mea e manaʻomia ona tosina ai tagata tomai faʻapitoa faʻapitoa, ma o lea, e te le manaʻomia ni tau tele tupe mo le faʻapipiʻi meafaigaluega. Aveese le "Obr" mai le amataga o le faigofie e faʻapipiʻi ai, pe a mafai ona feaveaʻi i le isi nofoaga (o le tatalaina e faigofie ona latalata i le masini teuteu). Faʻataʻitaʻiga i le taumafanafana, o le a tuʻu iai le mafanafana o le mea faigaluega i le atunuʻu, ma i le taumalulu o le a faigofie tele ona feʻaveaʻi i le fale mautotogi a le 'aʻai. Lelei tele "papa" ma mo le tau o le nofoaga o le "faafefeteina" fale.

O le ata o faamalama a ea mai fafo pe a faʻatusatusaina ma suntot storicms e tatau ona amanaia ai lea apili ma faʻatuatuaina. Monoblock masini e nofo ai le atoa "Faʻatumuina" o le i fafo atu o loʻo vaeluaina polokalame (Evaporator, Coponsor, In.d.d.1, pe a aunoa ma le Prepan Interpal. Faapipiiina o naʻaina o nei faʻailoga o loʻo faia i totonu o le fale gaosi tulaga, o le mea lea e mafai ai ona mafua ai le leiloa o le pusa puipuia. Afai tatou te talanoa e uiga i faʻataʻitaʻiga, o le taimi e masani ona le manaʻomia e le faʻamalama le malutaga mo se tagata umi auaunaga (o ni tagata mumusu). Uma-Lusia Centers latou te paʻu i fafo ona o le le saʻo o faʻagaioiga, masini faʻaletonu pe itiiti ifo selau pasene o le tau ona o le taimi umi ma le agaalofa.

O le faʻafitauli o le finauga e masani ona faʻaaogaina e le au teteʻe o Olnikov, e faʻasino i le faʻamatalaga na latou polokaina le moli mai le faʻamalama. Peitai, e pei ona ua uma ona tusia i luga, e matua le manaʻomia le fusifusia o le ea malulu i le faʻamalama, e mafai ai ona faʻapipiʻi i totonu o le pa manifinifi (tusa o le 15 cm). E ala i le auala, e tatau ona malosi le pupuni e tatalia ai le tele o le masini. Afai e te fuafua e faʻapipiʻi le ea malulu i se palasitika faamalama ma se faʻamalama lua-gau le faʻamalama, i le tulaga o le faʻamalama gaosiga e manaʻomia e tuʻuina atu ai itu talafeagai mo le faʻapipiʻiina o le mea faigaluega.

O le saoasaoa o finauga o le au fili o le faʻamalama a le ea (o le leo o le leo na faia e nei masini i le taimi o gaioiga (e mai le sili atu i le malosi o le 69 pe sili atu). E le faigofie le moe i lalo o lo latou mataga. O le mea lea, "poʻo le tupua" ua solia mo le potumoe. Peitaʻi, afai e te faʻamalie le ea aʻo leʻi moe i le taimi e moe ai, ma le faʻaogaina o le potumoe mo le tuʻutuʻuga e tipi ese ai masini mai le fesoʻotaʻiga, e mafai ona faʻaitiiti. O le mea moni, i le aluga o taimi, e siitia le vaivai o le paleni o le potu, e le fiafia. Afai e te tuʻuina oe lava se sini e faʻatumauina le vevela i le potu moe i le po atoa, o le a mafai ona ala mai i le taimi i lea taimi, ma alu i le umukuka atoa "i le umukuka atoa" i le umukuka Mama.

E le tatau ona nofo latalata i le faamalama pe o le galueina, e ono uma i le malulu. Ae ui i lea, o le mea mulimuli e faʻamoemoe e moni i le fesoʻotaʻi i mea uma e lua vaʻai i mea faʻapipiʻi, ma i se isi vaega faʻapipiʻi.

Olibor "po o le

A filifilia se tasi poʻo se isi mea faigaluega o le aiga, o tatou muamua lava, ua ia mafaufau saʻo i ai, ia iloa lelei lona taua, faʻapea foi ma le taua o foliga foliga. A oʻo mai i le faʻatauina o se faʻamalama ea malulu, e ono aoga ia faʻaititia lona leo, o le faʻamafanafanaga o le ea tufatufaina i totonu o le potu ma le faigofie ona faʻatonutonuina.

Pisapisao . O le autu autu o le pisa i le faamalama o le ea o le ea o lona loto fatuga. Aemaise le pisapisao o le tele o faʻataʻitaʻiga ma le priston e tausi mai ai. Sili atu "underdy" masini faʻaonapo nei ua faʻaauauina ma le malosi o tagata fai faʻamalosi ma se faiga o tagata mativa e faʻatonutonu ma o se faʻaiuga, e natia (e 3-5db). O le faʻaitiitia o le faʻaititia i le pisa tulaga e fesoasoani ai i le faʻapipiʻiina o se paʻi i luga o paʻu paʻu, ona o le leo mai le iunite e le faʻasalalauina i le tino, faʻapea foi ma le iunite. O na fua e faia ai, mo se faʻataʻitaʻiga, i le faʻamalama a le faʻamalama kapetio, faʻataʻitaʻiga o le cw.

O le pito sili ona taua o le mea o le pisapitane fn (ampeller + eletise eletise). Ina ia faʻaititia le pisapisao o lenei node, kamupani-tagata gaosi oloa o faʻamalama pamu o loʻo faʻaaogaina faʻapitoa tuʻufaʻatasi o palasitika (kapeta, lautele

O le isi tino e fausia ai se tau-sprinkler, o loʻo faʻaoʻo atu i ni faʻataʻitaʻiga o poʻo le tutoʻatasi. E puʻeina le faʻamalosi mai le alatoto o le pallet (lea ua fausia i le taimi o le ea malulu) ma "splashing" i luga o le faʻaaogaina o le vevela o le vevela. Unbend faʻataʻitaʻiga o le leo o tui o le sprinkler blades e uiga i le vai e masani ona suia le leotele. Ae afai e te faʻafesoʻotaʻi le alavai alavai ("niiple" i le ea malulu e masani lava i tua o le faʻamalama o le faʻamalama poʻo le tuʻuga o le a taofia ai le suavai.

I le alofa alofa, o le leo o le galuega o le galuega e sili atu le faʻamalieina ae e te leʻi faʻatau, e aofia ai lona malosi atoa i le potu faatau. Lenei o le a tuʻufaʻatasia le "leo" o le ea malulu ma au ata taʻitoʻatasi o le manatu o le pisa. Ioe, e tatau ona e faia se paʻu paʻu i le mea o le faleoloa e le o se potu malolo, o le pisa o le masini iinei o le a vaʻaia aʻo i le fale. E sili atu le faaalu o le suega i le afiafi pe a tagata faatau o se vaega itiiti ma le malosi o mea tautaavale feoaiga ma isi leo e le talafeagai, lea e mafai ona taofia le faagasologa o le vaaiga o le leo moni o le conditioner ea tofotofoga, maualalo.

Sili le mafanafana . O le pa o le Laina o le Lapataiga o le Lapataiga o le Air Panditioner Carloner e ala i le sitaili gralle, o fea o loʻo nofoia ai i luga o loʻo feagai ma luga. Tua o pa o le ea le tau. A uma ona gaosi (faamamaina, malulu poʻo le mafanafana), o le vaitafe e toe foʻi mai i le manava e ala i le tamai fausaga o loʻo i ai i le itu taumatau, o le a le oona "o Omennik" i le malae. O loʻo i ai le "malulu" faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga KC-18 / C2 mai le Eleni, Ra-08CCfi, Ra-Shet o loʻo sapalaiina i luga o le ea ata.

O le tele o gata ai o pu o lo o faʻapipiʻiina a latou telefoni feaveaʻi, faʻatagaina e sui le tafegala. Ogaoga o le sili atu le mafai ona sili atu le mafai ona sili atu le mafai ona faʻaaogaina o le tusi lesona o le ala o le ea i totonu o le potu. E le gata i lea, o le tagata faʻaaoga e mafai ona suia le itu o le fafagaina o le vaalele o le malulu (vevela) le ea i totonu o le potu o loʻo faʻaaogaina le vevela o le ea. O le sili atu le mafanafana o le ea o le ea i totonu o le potu e maua ai faʻataʻitaʻiga ma le otometi tauaso (latou mafai ona folau mai i le isi itu, ae otometi, ma le fesoasoani a le afi conditioner). Ma le latou faʻagaioiga, o le masini, pei o se auauna alofa, o le a vave ona faʻataʻoto mai le ea o le ea e saunia ai le ea i le itu o le potu. O le tulafono, o le otometi tauaso o le "pongov" suia le itu o le ea tafe i le tafailagi vaalele, ae e i ai ni ata fou e fa-tino). O le paʻu o faʻataʻitaʻiga e aofia ai, mo se faataʻitaʻiga, CW-A120ve mai Panasa.

Puleaina . Puipuia mataupu i faamalama ea e maua ai electromechanical puleaina (mo se faʻataʻitaʻiga, Sanyo-79g). I le tulaga lea, o le 'upega tafaʻilagi fesuiaiga, o le vevela fetuunaiga leitio (hermostat), o le fn svemp start o loʻo faia i le pito i luma o le mea faigaluega. Olnikov ma le eletise eletise (mo se faʻataʻitaʻiga, o le aww9f1ke mai Samsung) e mafai ona faʻaalia le vevela manaʻomia, e le gata i le vevela o le LCD. I le tikeri o le faigofie, eletise ma electromechanical pulega e ese mai le tasi ma le isi e le taua, ae naʻo lenei o le ea malulu e le mamao ese mai le fola. Afai o le masini o loʻo logo i luga o le faʻamalama faʻavaʻa, i luga aʻe o le ulu, o lea e fetaui lelei e faʻasino mai ai pulega faʻapolokiki, o galuega a le pulega o le mamao. O nisi taimi "poʻo le tutoʻatasi" ua faʻaauʻupeina ma se fuafuaga faʻataʻitaʻi talafeagai mo le 12 itula, mo se faʻataʻitaʻiga, pei o le Ra-08CCfr1 faʻataʻitaʻiga mai Hitichi.

O uiga o nisi faʻataʻitaʻiga o faʻamalama o le ea ua faʻaalia i le Rusia Clictory Technory Maketi *

Mautu Atunuu Faataʻitaʻiga laina Manumalo Mana, Kw Heating Mana, Kw Gabrites, mm. Tau le tau, $
Samsung Korea Sa 1.46-2.05 - 452313325-

520345488.

210-300
Az. 2.46-4.98 2.46-4 ,84 520345488-

660420695.

400-700
Lg. Korea W-lc 1,45-2, 03. - 472312370-

469355555.

220-300
W-lh, w-lhr 2.46-6.4 2.46-6.4 600380555-

600428770.

350-770
Pananic Iapani Cw-c. 1,47-6,95 - 525340482-

6604228770.

215-786
Cw-a. 2.67-4,85 2.55-4.5 560375606-

6604228770.

440-770
Fuji. Iapani Rk, rm. 2-3,65. - 349457549-

37555605050.

354-486
Rk-r, rm-r 2.5-3.5 2.8-3.75 349457549-

37555605050.

508-641
Sayyo. Iapani Sala 2.1-5,2 - 440345605-

670450646.

290-460
SA-H. 2.1-5,2 2.5-5.7 440345605-

670450646.

300-580
Electra. Isalaeru Kc. 1.5-6.4 - 470480320-

670455705.

300-878
KC-r. 2.5-6.2 2.5-6.2 560520350-

670455705.

5555-940
Hitchich. Iapani Ra 2,05-3,55 - 3454705220-

345470580.

406-675
Ra-clh 2.6; 3,55 2.6; 3.75 37555605050. 680; 800.
Maai. Iapani Afā 2,1-6.9 - E leai ni faamatalaga 320-8511
Toshiba. Iapani Rac 1.95-6.5 - 340520225-

435660720.

591 -863.
Rac 2.55-4,65 2.75-4,85 400560530-

435660720.

778-1068.
Feaveai. USA FC, mc. 2.55-3,52. - 3304706-

37555605050.

Mai le 540.
Fq, mq. 2.55-3,52. 2,22-3,2 3304706-

37555605050.

Tusa ma le 746.
Lanu paʻepaʻe-

Wreshed fale.

USA AX 094Y5C. 2.6 - 370610570. 450.
Ax, av. 2.6-7 2.8-3.8 370610570-

460680680.

580-1075
Polo. Alatoto Kc. 1.5-2.5 - 310470380-

3405205580.

148-253
KCR 2.5-6 2.5-6 3405202033-

4366660756.

329-528
Lautele Iapani Akh, AMH, AFH, ALH 2,05-7.7 - 349457455-

1.8710877.

515-1374
Akh, AMH, AFH, ALH 2.5-6,15 2.8-6.25 349457548-

1.8710877.

845-1242.
Pole urosa. Saina Kw. 1.5-2.5 - 450322375-

4503345575.

360-568.
Kwr. 3,3. 3,3. 560375515 600.
Vaalele. Falani Mae. 2-6 - 560520350-

670710455.

447-866.
Ia R. 3,2-6 3.2-5.5 610565380-

670710455.

683-100
Māmā Saina HW-c. 1,47-6.45 - 500440350-

810710460.

296-608.
HW-h. 2,05-7.03 2,05-7.03 340520557-

810710460.

339-643
Eleni. Saina Kc. 1.8-6 - 470378335-

660740430.

280-700
Kcd, kcr 2.5-4.6 2.3-5 470378335-

660740430.

400-555
"Popoto" Lusia KB 1.6-3,15 - 590525377-

400560630.

350-450
KB 2. 2. 590525370. 420.
* - tuʻufaʻatasia e tusa ma kamupani faʻapitoa i le tau o tau

Lava le mana i le nofoaga sao

Filifili le faamalama paʻu mulimuli mai, faʻavae i luga o le faigofie le fuafuaina: Mo le 10m2 vaega o le potu ma le ogatotonu o le 2.7m i le 1Kw o le 1kw o le 1kw o le 1kw o le 1kw o le 1kw o le 1kw o le 1kw o le 1kw o le 1kw o le 1kw o le 1kw o le 1kw o le 1kw o le 1kw o le 1kw o le 1kw of the Moni, o lenei mea e mafai ona lava mo le ogatotonu o le pito o Rusia. Afai o le potu o loʻo i ai se mea faigata, o le taualuga ma le maualuga o le 3.5m, o se vaega taua o le sikafu poʻo le mativa o le hormal faʻaoso, ma faʻamalosia e le eletise faʻapitoa, e mafai foi ona tumau le malosi. E le gata i mataupu, aʻo leʻi faatauina le CODIner, e sili atu le faʻafesoʻotaʻiga o se kamupani faapolofesa o le compotine. O le isi filifiliga mai le tulaga o le "toe fai" e ala i le mana, faʻatau tele (tusa o le 1.5 taimi) sili atu ona malosi meafaigaluega.

A faʻapipiʻiina le faʻatau atu o le ea malulu, e manaʻomia le faʻamalieina o faʻatonuga a tagata gaosi oloa. I le avea ai o se tulafono, o le mea muamua e manaʻomia e faia ai se faʻataʻoto i le faʻamalama poʻo le puipui (5-10mm sili atu nai lo le tulaga o le mea e fiafia ai O iinei le mea taua e le o le le mafai ona sese ma le tulaga o le tatalaina. E sili le filifilia o se nofoaga o le a le paʻu le masini e le paʻu ai palapala ma timuga, i le paolo. E mafai ona faʻalavelave i le "Obr" maualuga atu, ae le o le tele o le totonugalemu: o le gata i le va o le totonugalemu o le ea malulu e tatau ona le itiiti ifo i le 170-200MM. A leai, atonu e manuia i le ea mai le tupe, o le mafuaaga lea e faʻaitiitia ai le lelei o lana galuega. Mai le itu o le auala, o le auala pito i tafatafa o le vevela o fafo (Condenser) Air (Mo se faʻataʻitaʻiga, o le pa o le tuaoi fale) e tatau ona puipuia mai le 500mm.

Gauai atu! A filifilia se nofoaga mo le tatalaina i lalo o le ea, e manaʻomia le manatuaina o le ofu pito i fafo (tauaso) mai luga ma le itu o le masini fale. E le mafai ona tapunia le puipui, o le a le mauaina le ea o le ea. I nisi upu, o le vaega o le ea malulu e tatau ona tautau i le ea i luga o le auala. O faʻafitauli mo le tafe mai i fafo o le condenser o loʻo i ai i le lelei auala e maua ai le itiiti ifo i le 150 mm mai le pito i luga ma 400mm mai le itu o tauaso.

O le aga masani, mo le muina o le faʻamalama a le ea, o se faʻavaʻa ma le malifa (pefu) mai le steel hormar start O lenei faʻavaʻa o loʻo faʻatumauina i le amataga i le faʻapipiʻi tulaga. Ina ia faʻaleleia le faʻamalologa o le faʻamalosi, o le ea malulu e tatau ona faʻamauina ina ia o le pito i lalo o le pito i fafo o le 5-10mm i lalo o le pito i lalo o le pito i totonu. O le masini o lo o tulei i totonu o le faavaa. Afai e tatau, o se faʻaaliga faapitoa o loʻo tuʻuina atu mo le puipuiga mai le la i le la ma timuga. O avanoa i le va o le tino o le ea malulu ma puipui o le tatalaina o loʻo faasao e faʻaaoga ai le mauga o le mauga. O nisi o faamalama faʻataʻitaʻiga e i ai se moli uila. I lea tulaga, ia faia se faavaa mai tulimanu e le o loo manaomia ai. A faʻapipiʻiina, o le moli uila e tuu i le amataga muamua, pe a maeʻa le "faʻatumuina o le" o le ea malulu o le ea.

O mea maualalo e mafai ona i ai se moli e fesoʻotaʻi ai i le eletise eletise. E tatau ona fesoʻotaʻi le Window Windominable i se eletise eletise e ala i se uaea uaea ma se tagata taʻitoʻatasi otometi. E sili pe a fai o le fesoʻotaʻiga e faʻatino e se tagata aʻoga agavaa.

O faatonu o loʻo faʻafetai i le supatket "Le lalolagi o le tau atoatoa" mo le fesoasoani a le ata o mea faigaluega ma le Kagison, HOEMER, RIER FLEECK!

Faitau atili