Vevela vevela

Anonim

O Convected o loʻo ulu atu i le fola: O ituaiga o masini, o ata, fasi ata, faʻamatalaga auiliili, faʻapitoa, faʻapipiʻi mataupu silisili.

Vevela vevela 13825_1

Vevela vevela
O le tusitala o le poloketi N. KuzneTov

Ata e.frampol

Pupuni i luga o feteʻenaʻiga e tautau ai. Peitai, pe a fai e le faia e aunoa ma ia, e manaʻomia ai latou te le faʻalavelave i le ea fetaulaiga e ala i le Convector

Vevela vevela
I le Convectoctors o le Opliflex Cheate e faia o le Shinless Steel, o le apamemea uaea vevela fetuutuunai o le taugofie ua faaaogaina.

Vevela vevela

Vevela vevela
I le Convectocts ma le spametrical ili, o le tele o taamilosaga e ala i le ea vevela vevela avanoa ua saunia. Ae o le faʻamafanafana e mafai i le masani masani faiga
Vevela vevela
O le Dimetrical Fans o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le paʻu o le paʻu
Vevela vevela
"Esotherm"
Vevela vevela
Jag.

E puipuia mai le faʻaleagaina, o tagata fiafia o loʻo faʻapipiʻiina o loʻo tapunia ma Coves

Vevela vevela

Vevela vevela
Convector ma se radial o le fiafia tele vevela vevela, ae faʻaititia le pisa, o le mana o nei masini e filifilia i le 50% o le tapulaʻa o le gaosi oloa
Vevela vevela
Laasaga o le Puleaina
Vevela vevela
Aveesea o le Sour Traffil Shem ae leʻi amataina

O faamalama mai le fola i le ogatotonu - o le miti a le tele o tagata atiae. Na o iinei le auala e faʻamafanafana ai le potu e teuteu ai i nei ata faʻapitoa? O mea faale faapatuale i lalo o le maualuga maualuga o le a le laveaʻiina, o le a tosina ese le olaga, faʻaleagaina le vaaiga i le siʻomaga, o le a faʻatupuina i le manatu o le fale. Peitai e iai lava le fua mai: Ina ia maua lelei le faasalaga lelei e aunoa ma le faʻailoga tagata (ma mafai, ma le penefiti) mo le mamanu e mafai ai ona fausia i totonu o le foloa alatoto.

Miti foliga

E masani lava, o felauaiga o loʻo aoina i totonu o le fola o loʻo faʻaogaina i le fale o le faʻamafanafanaga, e tele taimi pe a ia faʻamafanafana meaola o taulaga. Mo le taimi muamua o loʻo i ai i le fanua o le vaʻai o le tagata faʻatau i totonu o le faleoloa poʻo le maketi o le fale, o se mea e masani ona faʻaalia ai o se pepa umi i le pepa o se pepa faʻapipiʻi. I lalo o le ata, i totonu o fale (e taʻua foi o le chute), o le vevela vevela faʻapipiʻi (o le paipa ma papatusi i totonu o le potu i totonu o le potu ma . I le faʻaopopoina o le vevela o le vevela, tamaʻi vaʻa ma le eletise eletise (tasi pe sili atu) mafai ona o i le gau o le potu e mafua ai le vevela o le vevela o le vevela masini. O le Convector ma le Fan o loʻo taʻua foi o le fausiaina i le fola o le Fanalkeol - ua uma ona matou tusia i ni mea o loʻo pasia o la matou mekasini o la matou mekasini o la matou mekasini.

I le taimi o le faʻapipiʻiina o le fale o le o loʻo faʻapipiʻi o loʻo nana i le fola o le fola. Ua latou faatofuina i le sima o loo malaga ("tuuina atu se mea na tupu") pe ua faʻapipiʻiina i avanoa na faʻamalosia i le siʻitia o fola. I le maeʻa ai o le faʻapipiʻiina o le fola o le fola e ufiufi ai, na o le teuteuga teuteu, o loʻo i ai ma le o le a mafai ona vaʻaia le atā. O Le Uiua Atoa, Alu i totonu o se Maea Fetuʻutuina e Bradctided of Emboad, e le mafai ona faapena se mea o alu ese mai, - na taʻoto ai i lalo o le Wiper? ..

O tagata tolauapi ua maua i le Convectord na fausia i totonu o le fola lea e manaʻomia ai le manaʻomia o le "vaega le vaaia". ASSE ona o le faʻaaogaina o le mafai ona faia e mafai ona faʻamalieina toetoe lava i isi atunuʻu.

O le lanu o le gralle o loʻo faʻapipiʻiina i le fola o le Convectors mafai ona "talafeagai" i lalo o le lanu o le fola e teu ai le fale i totonu o le fale puipui .d. O le mea e lelei ai, o le toʻatele o tagata gaosi oloa o loʻo ofoina atu se mauʻoa o le mafai ona lanu o lapece lanu. O Grilles e faia, o se tulafono, mai le Alumninum (e aunoa ma le teuteuga, Andodized, o le polyment posmer vali (oak, butch O le au koluse, o le a le lattice e aofia ai, e mafai ona ofi i luga o le gatter chavector, o se oloa e tutusa ma le rope stircase ma e faigofie, tatou fai i le potu ). I luga o le vai o loo i ai le aufaʻatau o le Rigdid ma Semi-Rigid Alamunitum Lattitum (i le laina mulimuli o le tasi ma le tasi ma le le faʻatulagaina o le ata).

O loʻo iai le faʻailoga o loʻo iai ni vaega masani, o latou foliga faʻatasi ma e faʻavavau faʻamatalaina e le tagata gaosi. O lea, o le lautele o le lattice o 140-430m, o le umi o le 800-5000mm. Ae afai o se tulaga faatafafa ma tulaga masani e le fetaui ma oe mo nisi mafuaʻaga, e mafai ona e okaina le filifiliga talafeagai "mo se potu faʻapitoa". O le faʻapolopolo o loʻo maua ai le convectors e ono i ai le faʻatapulaʻaina o le umi ma curvilinear foliga. O le fesoʻotaʻiga o le attices i luga o le leoleo i tulimanu o le potu e fuafuaina (o le tulimanu o lo latou tomai faʻapitoa i nisi tagata gaosi, ma o isi o loʻo timu mai le 0 i le 180). O loʻo mafai ona toe faia e le Taupulepule i fefaʻatauaʻiga o vaega o puipui o loʻo i puipui (faʻataʻitaʻiga, i le aukaina), i le tietie atu i le au koluma.d. I lalo o le faʻatonuga o loʻo faia o ato ma uʻamea vaega, moli, eletise eletise ma isi masini faʻapipiʻi.

O le vevela o le vevela o le Orrmophysics e fausia i totonu o le fola e lelei ma a latou maualalo-ea. Ona o le laititi o le vai vevela o loʻo i ai i le latou vevela vevela, na toeitiiti lava a latou tali atu i manaʻoga o le potu i Grace mo le faʻamafanafana.

O lapsionered Lapece Counds e faʻamalieina le sili atu ma le 40-45s, tusa lava pe o le vevela o le faʻaʻalu maualuga. O le mea lea, ma le umi o fesoʻotaʻiga ma o latou laufanua, e le mafai ona maua se mu. Peitaʻi, tatou te leʻi faʻamaufaʻailogaina tatou e savavali fua vae i luga o lesite. O mea i totonu, e aofia ai ma fafo mafiafia, nofoa, tulaga eletise eletise, mea e mafai ona fausiaina i le lavelavea o le faaooloina. O le ui mai o le ea e ala i le masini o loʻo fesoʻotaʻi ma ni vaega laiti o se vevela vevela vevela vevela, o le aofaʻiga atoa o le 3.5-5% o le atoa nofoaga vevela; O papatusi e masani lava. E le gata i lea, e oʻo lava i le vevela o le malulu, o le vevela vevela luga o loʻo i ai le vevela o le 60s, o loʻo faʻasolo atu i le afi o le pefu ma manuia o se tagata.

E le o le United latice

Ioe, afai o le Convectord na o le faasalaga o le sili ona lelei, latou te apalai i soo se mea, ma o le auala atoa mo le filifilia o le masini o le a mafai ona mama. Peitaʻi, i se taimi faʻapeʻia mea uma e faigata tele. O le filifiliga a le uamea o loʻo faʻataunuʻuina i le taimi mulimuli o loʻo faʻatinoina, ina ua maeʻa ona faʻaogaina uma le faʻaeteete ma fausiaina uiga lelei o mea faigaluega. E ono mafai, tatou fai atu, e aliali mai o femalagaiga ua mamanuina mo le loloto o le maumau, o loo avanoa i lenei potu faapitoa, e le o iai i le natura. Pe o le tulaga o le faʻafitauli o le meafaigaluega o le a le lava le faʻauiga o le paʻu i luga o faʻamalama ma pa (o loʻo i luga o potu maualuluga, mo faʻataʻitaʻiga o fale). O le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le faʻapipiʻiina i le fola o le aufaʻatasiga i totonu o le vaʻavaʻaia o faiga poʻo le malu potu e mafai ona faʻamasinoina ai le faʻatatauina o le faʻaaogaina ua e masani ai fesootaiga ma se metotia.

Ina ia faʻafaigofie fesoʻotaʻiga ma le tagata tuʻuina atu, o le a matou vaʻavaʻai atu i vaega faʻavae o le mamanu o loʻo aofia ai Convedcers. I le taimi lava e tasi tatou te tufatufaina mea i ni vaega se lua: faʻatasi ai ma se tagata fiafia, faʻateleina le vevela o le vevela, ma aunoa ma se tagata fiafia.

Vevela vevela
Mhlenhoff.
Vevela vevela
O le Gamma o lo o pipii i le fola o le Jagna convectics e matua lautele. Nei o nai "sui"
Vevela vevela
Mhlenhoff.

Ituaiga o teuteuga teuteu i le Convectocts "ISOtherm"

Vevela vevela
O le tusitala o le poloketi N. KuzneTov

Ata e.frampol

Roped grilled e fetuʻutuʻunaʻi, e mafai ona faʻasolo atu i se faʻaseʻe pe a fufulu

I le ogatotonu o Rusia o Lusia, Convectocts e aunoa ma le fiafia e masani ona faʻaaogaina o se faʻaopopoina o fale nofomau ma le fola vevela. I se lugy i se mea maualuga, latou te matauina (tele taimi) faʻavaveina le tali a le mea faigaluega i se vave faʻaititia poʻo le vevela faʻateleina i le fale. Ma le isi, i le tautotogo ma Authn, sa mafai ona tape le foloa le fogafale mata - e na lava le mana e fesototi. Ire te tausia, latou te talafeagai foi mo le tausiga autu o le fale po o le fale mautotogi, ae o faʻataʻitaʻiga o lenei manatu ua le iloa ia matou. Gaogao eletise eletise - mai le 127 i le 720W i le 1m umi. Latou Tinoloina, Lelei le lelei ma le faigofie o gaioiga o loʻo fuafuaina tele i le ata o le faʻavae o elemene ma vevela vevela.

Gatter Convector E masani lava ona talitonuina le puipuiga o le anti-randroon. Masani ai, e faia mai le "gatetetone" ma le polyrim coting, pei o le kampmann masini (Siamani), kugria) ma le tele o isi. I le amataga, o le faiga na aliali mai i luga o le suavai mai le "staneless speal" - i totonu o latou gaosiaga aemaise lava o le oplillex (Czech Republic). Afai o loʻo faʻapipiʻiina le Convector i le faila faila, o le lelei o le puipuiga ane o mea na fai ai le tele, e leai se tau taua. E sili atu le taua nai lo le lelei o le le mautonu anticorus pe a faʻapipiʻiina le Convector i le sima-oneone fusiua ma le tulaga (alkalmine sima e faʻaleagaina ai le uamea). O le sili ona lelei o mea manaʻomia mo le lelei o le afti-rixon o loʻo puipuia o le vevesi (allelayer polymoy o le "stansiss steel, pe a fai o mea taua e mafai ona faia e feosofi i le vai "e le lattice." O le faʻaaogaina o latou faʻaaogaina iinei o feteʻenaʻi e tatau ona tuʻuina atu le alavai.

O le mea teuteu teuteu o loʻo tuu i luga o le alminisum sloud poʻo le uʻamea o loʻo lelei i le pito o le suavai. Afai o le lattice e manatu e alu, o le lagolago luga o le faʻavaʻa e tatau ona tuʻuina e se paʻu paʻu paʻu (o loʻo sapalaiina i le faʻavae o le faʻatulagaina pe ua faʻatau eseʻese). Malosiaga feaveaʻiga o faʻamaumauga ma faʻaititia le faʻasalalauga o leo i totonu o le potu, e oʻo mai i lalo, i luma atu o le nana o le koneseti, o le itu i fafo o poletiedle.

Vevela fesuiaiga . E masani lava, o le Convectors o loʻo aumaia i totonu o le fola o loʻo aumai ma se apamemea o le fefaʻatauaiga vevela, o lena, o le, o le apamemea o loʻo taʻamilomilo i se tasi pe sili atu o nofoa. Mo le tumau o le masini, e taua tele pe faʻafefea ona faʻapipiʻi nei papatusi manifinifi i le paipa. Afai o loʻo i ai se laupepa faʻapipiʻi, o le siʻitia o fesoʻotaʻiga i le tele o taimi (pe a vaʻai i le vevela vevela, e ono foliga mai o papatusi o loʻo "tafega o le vevela Lelei le fiafia o le vevela vevela i totonu o le potu i taimi uma o le taotoga. O le aoga o le vevela o le vevela e siʻitia pe a fai o le vevela o le spepranger e faʻaaoga i papatusi o le vevela o le vevela (ona latou tutusa ai lea ma le tele o fasi). Manuia tele mea uma i le mamanu ma luga o le faʻagaioiga o le FOMPER-ALMONUM SIME SICKER SIME-H2O faʻamaeʻaina ana taʻitaʻi muamua o Jagana.

E le gata i le 'apamemea almininum, apamemea vevela vevela o loʻo faʻaogaina i le gaosiga o le faʻapipiʻi o feololo. E sili atu lo latou tau taugata, 'e iloga ona o le faateleina o afaina auala. O lea, i totonu o masini o le Kamupani a Siamani Mhlenhoff (o le gaosi oloa e manaʻomia e valaʻau mai ai i le faiga o le faiga, ma le apamemea na faʻapipiʻiina i ai. O isi ituaiga o 'apamemea vevela e masani ona faʻaaogaina i le Oplillex Convectors. Lenei o le faʻamafanafana e iai le futusaga o loʻo iai se mamanuina ma o se faʻaauau pea o le faʻaauau pea ona toe maua mai le apamemea o le apamemea o le conpper cuversing rakesi. E matua maualuga le malosi ma le tumama.

Ina ia mafai ona le mafai ona vaaia le vaega o le ogatotonu o le chavectant e ala i le gralle, o le vevela vevela, faʻapea foi foi ma le tino, tapuni ma fetuʻunaʻiga faʻamalosia ua ufitia i le vali pouliuli. E maua ai le puipuia o le tulaga o le tamaoaiga o le vevela o elemene. O lenei togafiti e faʻaogaina e toetoe o tagata gaosi uma o mea na e naʻo le lanu e eseese lava. Mo se faʻataʻitaʻiga, i tuʻufaʻatasiga o le faʻailoga "Breeze-Breeze-m" mai le Kzto (ma le masani ai), o le masani ai o le uliuli, o lea e le mafai ona e iloa ai vaega eseese e ala i le ata. Lagolago mai ia JagA faʻaaogaina Antistatic Anthactic-efuefu taina. O luga o le i totonu o le Convectocts ma le Opliflex vevela vevela e ufitia i le vali e ala i le faasologa faapitoa. O le faʻatulagaina o mea na tuʻuina atu, o nei galuega o loʻo sapalaiina e aunoa ma le tiga i luga, e tusa ai ma le gaosi oloa, faʻamamafa le foliga vaʻaia o le vevela o le vevela.

Mo le faigofie o le faʻapipiʻiina o le vevela vevela o loʻo faʻapipiʻiina o loʻo faʻapipiʻiina uma (vai ia i latou e mafai ona aumaia i le tasi itu) ma le pasi mai itu eseese). Sili atu, pe a fai o le vevela sui sui i le iuga. Talu ai o soʻo se konekalate na fausia i totonu o le fola e otometi lava i totonu o le aoina mo le sili ona iloga lapisi (aemaise pe a le faigofie le faʻamamaina o le suavai e aunoa ma le faʻamamaina mai le fale O le HEPTED STAMO ma nisi o taotoga o loʻo manaʻomia ai lo latou taʻutaʻua ua lagolagoina tagata faʻapitoa. Mo le faʻasino: E manaʻomia le faʻamamaina ma le faaeteete ma le faaeteete ma se moli uila masina, susu e tatau ona faʻatino e le aunoa (tusa o le tausaga atoa). O le feaveai o le faʻaiuga vevela o le fetuʻutuʻu o faʻapipiʻi i le fola o le Convector e ausia ona o le sapalaiina o le sapalai, o loʻo aofia ai i le afifi (pei o le Czech na faʻatau).

Tulafono faatonutonu o le vevela potu . O le vevela faʻaseʻe o le Convectorctor e aunoa ma le Fina e mafai ona fetuʻunaʻi e ala i le suia o le aofaʻi o le malulu o le soloi i totonu ("fetuunaiga mai le vai vai"). O le faia o lenei mea, o le hurmotataca le ulu o le ulu i le pito sili ona lelei o le vaega o lo o fuafuaina.

Mautu Atunuu Faʻataʻitaʻiga Ituaiga o vevela vevela Heathermal Mana, W * Maualuga, mm. Lautele, mm. Umi, mm. Tau **
Kampmann. Siamani Kathym NK, NKV Copper Aluminium 108-4707 92,120, 150. 182, 272, 400 850-4750 245-16666.
Opllllex. Czech Republic Felk ma FIk MayAL Copper uaea 95-5668. 90, 115, 140, 180, 300 170, 300, 320, 360, 4200 800-4800. 350-3371
Mhlenhoff. Siamani Sikoa Copper Plate 186-2769.

(T vai = 80c)

90, 110. 180, 320, 410 1000-5000 195-16088.
Min Czech Republic Coil-R / RT, RO Copper Aluminium 299-1507

(T vai = 80c)

120, 125, 130 243, 303. 900-3000 341-1020
Jag. Belgium Mini alavai Copper Aluminium 141-38220 90, 110, 140, 190 140, 180, 260, 340, 420 1100-4500 233-1587
O lona uiga o le koma. Slovenia Tk Copper Aluminium 236-2097

(Le vai = 100c)

E leai ni faamatalaga 200, 300, 400 950-2750 250-828.
KTO Lusia "Le au faiā" Copper Aluminium 248-4600 83, 123. 200, 260, 380 800-5000 118-1003
"Esotherm" Lusia "Mafanafana" Copper Aluminium 310-1690. 90, 190. 270, 430. 900-2700 197-788
* - vevela e eseʻesega 75 / 65c, potu vevela 20c;

** - Tau i le masini i se tulaga maualalo o loʻo iai (ma se toe iloiloga o le laʻau o le laʻau o le lanu masani)

Vevela vevela
Jag.
Vevela vevela
Mhlenhoff.

I Mhlenhoff Convector:

Se autau na aoina mai i Alumisum Papa;

B-teuteu lametino o le palasitika o le palasitika;

S- Sinachange Exchange mai le mama apamemea

Vevela vevela

Vevela vevela
Convedcts e aunoa ma le tagata fiafia e tusa ai ma le mataupu faavae o loʻo i ai: O le ea malulu o loʻo i totonu o le vaʻa, i lalo o le vevela vevela, lea na amata ona vevela ma aʻe i le potu
Vevela vevela
O le tusitala o le poloketi N. KuzneTov

Ata e.frampol

Vevela vevela
O le ulu o le ulu o le ulu ma se mea e sili ona lelei e fetuunai ai le vevela o le potu vevela

O le malosi o le Hermal o le Convedded Convectors ma tagata fiafia, faʻaalia i le tasi mita o le umi, o loʻo i totonu o le 100ws pe a fai o le tagata o le taimi e mafai ai saoasaoa. (O le tagata fiafia lava ia na o sina mea na o le Dzen Watch o le eletise i le itula.) O Convectoves o lenei vaega o loʻo faʻaaogaina mo le autu ma mo le faʻasoasoaina o potu ma masani ai e le lava. O nisi taimi o meafaigaluega o loʻo faʻaogaina e fausia ai se ie malulu o le ea e latalata i luga o le faʻamalama o loʻo faʻapipiʻiina. O le ie puipui e puipuia ai le kia o le ea o le potu mai luga o mata tioata ma vaega na vevela e le la. O le mea lea e taʻua o le "malamalama" ea le ea, talafeagai faʻapitoa i totonu o le nofoaga sone o Convectors. I le faʻataʻitaʻiga, e faʻaaogaina naʻo le poloka na tuʻuina atu i se nofoaga tutotonu o le ea, pe a fai o se mafuaʻaga o le malulu vai (chiller, o le malosi o le faʻatulagaina o le 6-8C, faʻapea foi ma le vevela .

Ina ua filifili e fausia i totonu o le fola o le Finan Convectors, e maua mai ai se isi lava vaʻai lelei i le lelei o le faʻatinoga o faua ma le atoatoa o le puleaina o faiga faʻatonutonu.

Tagata fiafia . Tele taimi i le fausia-i finauga, o lea-valaʻau o le o le o le o loʻo taʻua o le o le tangntinel e mafai ona iloa (i se aofaiga o le 1-4, fuafua i le umi o le masini). O faʻataʻitaʻiga, ia o electromotors, i le umi o "rags" - o le ampeller e sau mai le tasi poʻo itu uma e lua. O loʻo faʻapipiʻi le masini i le tutusa i le vevela vevela. O loʻo faʻamaulaʻia e le au Tuannedial le le lelei o le le lelei o le ea o se lautele lautele, ina ia mautinoa ai le faʻafanua o le vevela vevela. O le ata o mea faigaluega faʻatagaina e mafai ona e maua i totonu o se ufiufi puipui, o loʻo ufiufi mai mea mai fafo mai le ulufale atu i fafo, ma faʻapipiʻi se faamama e faamama ai le ea mai lapoa (pei o Jaga conters). O nisi tagata gaosi oloa e faia ai le tautai o le fengential moli, o lo o faʻafaigofie le faʻamamaina o le convector o le cost stodter (mo se faʻataʻitaʻiga, o le opliflex fan ua faʻapipiʻi i le conctro). O le impeller e masani ona paleni lelei ma faʻapipiʻi i luga o le rumber gibro-mafaufauga.

Axial (axal) o le a le eseese e le o ese mai ia mea e faʻaaogaina i totonu o komepiuta patino. O nei masini e iai se puipuiga lelei tele, o loʻo faʻapipiʻiina i paga (faʻafeagai le tasi i le isi) latalata i le vevela o fesuiaiga ma faʻatino lana vaega o le vevela o le vevela o fesuiaiga. O le le lava o le auupega a le au faʻapopole e le mafai ona latou maua ai se toniga e faʻatapulaaina le paʻu o elemene.

Radial Fins (tasi, maualuga le lua) ua faʻapipiʻiina i le pito o le Convector. O la latou lumanaʻi o le tomai lea e fau ai se ea malosi malosi, lea e mafai ai ona faʻatulaga manaʻoga faʻapitoa o le potu. I fafo, o le radial o le fan e tali tutusa ma le san O lenei fesoasoani o le ea ua faʻaofi i lalo o le pito i lalo o le gatter ma, e ala i elemene o le tino mamanu, o loʻo sapalaiina i lalo o le vevela vevela. O le lautele o le faʻaaogaina o le Radinal Fins atonu e taofia e se maualuga maualuga tulaga o le Aerodynamic Payn na faia e latou (Blades e uiga i le ea). Faʻamaoni, ma se aʻoaʻoga agavaa o le fausaga, ua faʻaititia ai lenei faʻasati. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le Myleni o loo toʻatele, o le Nan Node ua faʻalenatura. O le taua tele i uiga o le Aerodynictic uiga e fesoasoani foi i mea uma o le tino mamanu. Fai mai, o le vevela e fesuiaʻi ua faaputuputu i luga o se palasitika tu, mamanuina e pei o se leo mafolafola mo le taumafaina o le malulu ea ma le aufaʻaaloga e faʻamaonia ai le faʻaititia o le faʻateleina o le faʻateleina o le maualuga.

Manatua o le leo o le tulaga foafoaina e tagata fiafia o tautinoga mo nisi faatau e sili ona taua le taua, aemaise lava pe a filifilia o mea e fai mo fale nofomau. A uma, ua iai le le lelei o leo o Taua faʻamalosi, ma masani ona faʻaosoina ai le faʻamalosi i le tagata popolevale. E tatau ona mafai ona manatua o le fesoʻotaʻiga i le va o le faʻafanua o le fan, o le mana o le faʻamafanafana ma le pisa e le o se taualuga lea nai lo le maumaututu tino. O le mea lea, e masani ona fautuaina e tagata Goards le filifilia o le filifiliina o le mana mo le mana atiaʻe ma i latou ma se vaega (mai le 50%) o le faʻafiafiaga o le osofaʻiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, orplllex, faʻavae i luga o le faʻataʻitaʻiga o faʻapipiʻi ma faʻagaioia ana masini, e fautuaina e taʻitaʻia ai le vevela o le fetuutuunai o le flas o loʻo iai i potu moe. potu malolo fale, umukuka. I le tulaga maualuga o le soli, o fusa o aofia ai faʻasalalauga e tatau ona aofia ai i mataupu e manaʻomia ai ina ia vave ona faʻaleleia le vevela i totonu o le potu. E le fautuaina e JagA le faʻapipiʻiina o le aufaʻatasi ma tagata fiafia i potu nofomau.

O le falemaʻi, o loʻo tuʻuina atu e le gaosi oloa o faʻamatalaga i luga o le pisapisao tulaga mo se tagata faʻatau masani e masani ona le lava. I le faaopoopoga, lipotia o faʻamatalaga e le o iloaina lava, aemaise i faʻasalalauga tusi. Taitasi tagata iloa le pisa i lana lava ala, ma faaopoopo i na lua tutusa tutusa (ona o tagata taʻitoʻatasi o foliga) mafai ona eseese tele i le pisapisao.

Mo potu matutu, o loʻo fausia-i finauga ua faʻaaogaina, o le FAN Fopor eletise na faʻaaogaina mai le fesoʻotaʻiga ma se voltage 220, 24 pe 12v. Mo se faʻataʻitaʻiga, o masini faaonapo nei "o le tagata leaga" (Lusia), Faʻaiʻu i Fangnedual Fins e le 220V. Ava i potu ma le maualuga le suavai e tatau ona faʻaaogaina o loʻo faʻapipiʻiina o tagata e faʻatatau i le 12 poʻo le 24v, o le eletise eletise e puipuia mai le susu o le susu (IP65 puipuiga). Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Deplflex o loʻo maua ai ni fegalegaleaiga faʻapitoa mo Flib Walk Breats, Spoprof Storal Fins i le 12V, o le ata lea o loʻo oʻo mai ai i le "vaega o loʻo lolo mai". O le a faia e leina le laina atoa o le laina atoa o le o loʻo aofia ai ma tagata fiafia, o a latou eletise eletise e tulia e se voota o le 12V. Jaga Convects mo le matutu ma le susu fale e faaauupegaina ma tagata fiafia i le 24V.

Heat Controng o le potu . Fetuunai Convectors ma se Fan, e pei o se tulafono, o loʻo faia e ala i le suia o le Air Seam i totonu o le maʻei i totonu o le masini pa "). O le iʻuga e mafai ona tausisia le vevela vevela i se tulaga faʻatulagaina i luga o le tafe auala.

O le faigofie auala e faʻatino ai lenei metotia, aofia ai ma tape le osofaʻiga. I le mea na faʻaaogaina vevela (Mo se faʻataʻitaʻiga, Eleelelet e Eberlette6121), o loʻo i ai le vaega o le pulega o le potu ma, faʻalagolago i le vevela o vevela, e aofia ai le tape o le tagata folau (tagata fiafia) i le Consuctor Fale.

O le mea moni, "o le oti" o le tagata fiafia i le malosi atoatoa (mo se faataʻitaʻiga, i le potumoe i le po) e le o soo se taimi. Afai e taua tele le leo o mea totino, ua fuafuaina e faʻaaoga sili atu atoatoa Laasaga Pulea faiga Faʻataga i le faʻatulagaina o le faʻatonuga e seti ai le tafe fua, ma o lona uiga, o le malosi o le fetaiaʻi o le potu. O lea faiga e mafai ai ona e faʻatagaina le Convector i le saoasaoa e oʻo lava i le tagata faʻaaoga (filifilia faʻaaoga le ki lever). O le lua lakapi muamua e lua, i le faʻaopopoina o le pito o loʻo i luga o le puipui o le potu, e aofia ai se autotoransformer ma ki.

Le lona tolu tulaga Otometi Speed ​​fetuunai saoasaoa o liligi . O lenei faiga o loʻo fuafua lava pe a tele le saoasaoa o taui, ma pe a manaʻomia le faʻaogaina o le faateleina o le avanoa mo le manuia o le potu mafanafana. O le taua tele o lenei metotia o tulafono faatonutonu o se taua faʻaitiitia o le vevela o le vevela, lea e mafua mai le fomaʻi o le vevela o le vevela.

I le iuga, o le maualuga maualuga o le faamafanafanaga saunia Malie tulafono faatonutonu faiga . O le Microprocectorm Party e mafai ai ona e faʻasaʻo lelei le ea i le ea vevela i totonu o le potu, ae le faʻatagaina le vevela ma eletise. I le taimi lava lea, e mafai e le microproortor ona iloa e le gata o le ea vevela i totonu o le potu i le taimi nei, ae o le vevela i luga o le auala ma e tele isi faatagata. Ia tulafono faʻatonuina, o agavaʻa o mea e mafai ona tusia ai se eseʻese mataupu, e tuʻuina atu i le finauga a Jagana, Opelllen.

Mautu Atunuu Faʻataʻitaʻiga Faamoemoega Ituaiga o vevela vevela Ituaiga o Fan Maualuga, mm. Lautele, mm. Umi, mm. Tau
Jag. Belgium Tuputupu Vevela ma malu potu Copper Aluminium Manutasi, 24v. 85. 170. 570-1770 516-1274
Kampmann. Siamani Kathym QK. Vai vevela Copper Aluminium Manutasi, 220V. 112. 272, 340, 400 1250-3250 975-3026.
Kathym GK. Vai vevela Copper Aluminium Vanu, 220V. 112. 182, 272, 400 1250-5000 1051-3128
Opllllex. Czech Republic Fl. Vai vevela Copper uaea Manutasi, 220V. 70, 85, 905 150,270, 320, 400 800-4800. 727-4866
Flc Vevela ma malu potu Copper Aluminium Manutasi, 220V. 140. 360. 1200-2000 400-2500
Flb. Heating vaitaele, taumalulu togalaau Copper uaea Axaval, 12v. 125. 270. 800-4800. 1204-4183.
Mhlenhoff. Siamani Gsk. Vai vevela Copper Plate Vanu, 220V. 110. 180, 320. 1000-5000 655-1990
Min Czech Republic Coil-kt. Vai vevela Copper Aluminium Tamaʻitaʻi, 12v. 130. 303. 900-3000 718-1829
Coil-ko2. Heatting ma le malulu potu ma le maualuga headity Copper Aluminium Tamaʻitaʻi, 12V. 151. 387. 900-2000. 822-1527
Cil-t60. Vai vevela Copper Aluminium Tamaʻitaʻi, 12V. 63. 258. 900-2000. 720-1528.
O lona uiga o le koma. Slovenia Tkv Vai vevela Copper Aluminium Manutasi, 220V. E leai ni faamatalaga 200, 300, 400 950-2750 500-1578
KTO Lusia Evreeze-b Vai vevela Copper Aluminium Manutasi, 220V. 123. 260. 800-5000 259-1457
"Esotherm" Lusia "Mafanafana" Vai vevela Copper Aluminium Manutasi, 220V. 110. 270. 900-2700 517-1378

Le Komiti Faʻatonu Faafetai atu i le kamupani "Termos", "Ulu-Point", "o Jagatherm", Jaga mo le faʻatulagaina o vaega.

Faitau atili