Foliga o mosaic

Anonim

Faavaloaga faavaomalo le cornie. E mai iinei le amataga o le amataga o le mossac faiga - 2005. Matou te tuʻuina atu le aotelega o oloa o oloa tele motakac gaosi.

Foliga o mosaic 13845_1

Foliga o mosaic
O le sitepu e teuteuina i se mea itiiti orsoni
Foliga o mosaic
Stone "kapeta" mai Mostala Le Chiack
Foliga o mosaic
O le tala a Jasmine Schwitter ma swarovski faʻaopopo
Foliga o mosaic
Faigofie atiae e Patricia Gucci
Foliga o mosaic
Foliga o mosaic
Foliga o mosaic
Foliga o mosaic
Foliga o mosaic
Foliga o mosaic
I le sicis tu, e leai, leai, leai ni tagata aʻoaʻo, o laei, laei i se penina o le penina. O latou tino e tasi-speton o loʻo fesagaʻi ma le moligaʻo o loʻo fuafuaina e le 60-70s. Xxv. O le susulu o fola o le faʻaalia na faia i le sili ona manino
Foliga o mosaic
Foliga o mosaic
Tile gaosi oloa aquarioduue ma villi tioata faʻataʻitaʻiga ma foliga. O le pito i luma o le pito i luma o nofoaga, e tutusa ma le tioata tioata po o fasi maa masani
Foliga o mosaic
Na tatala e le PIDIANI se faʻasologa o le paʻu o le paʻu o le asic 1212mm
Foliga o mosaic
O Bisdada o se faiga faitulafono. O ana soʻoga fou e faʻaalia ai e leai ni manatu o loʻo le iloa e tagata gaosi fale. Doror "taumalulu fugalaʻau" - taumalulu fugalaʻau
Foliga o mosaic
Asianza.

Toesefulu ma le tetee - Retro50 faasologa

Foliga o mosaic
Asianza.

Tuʻufaʻatasia "snowflakes" mai Maprille Wander

O se tasi o mea sili na tutupu i le lalolagi o Mose o Mose (o le faʻavaomalo faʻaalia o le Cornie, o loʻo faia i tausaga uma i le Oketopa i Bolona (Italia). O iina lava i le faʻaiuga o le 2004 sa fausia ai le faʻafiafiaga a Mose - 2005. matou te auai ma matou faʻalogo.

Foliga o mosaic
Na manatu le faʻaaliga i le Cersiie2005 na fausia e le tusiata Carla Barametrispros i luga o le mosaic ola i aso uma. "O le sefululima tausaga talu ai, ina ua amata laʻu galuega, sa ou manaʻo e manatu o le a Jokeric o le a sili ona lauiloa," o le tala lea a Marizizi, o le ulu o le Sicis fale. Ma le lototoa i aso nei i totonu o le tele o tagata faigaluega, o loʻo teuteuina le lalagaina ma se monophoganis ma le tele o mosainic, mospac panels poʻo naʻo laiti elemene. O le anoanoai o le tele o nei faaumaina filifiliga ua iloa. Lea la ua latou fai mai, i latou uma tusiata. "Matou te tulimatai atu i le tagata taitoatasi o tagata uma. O lo matou lava manatu moni manatu e taua. Ae ioe, o le a lava le faʻavae o matou fale gaosi ia pizingz notaz. Na faia foi isi faaupuga, na faia ai le tagata gaosi taligatatonu mo fatufaiti, valaaulia o le taufaaleaga tagata taʻutaʻua e atiaʻe ni kolisi ma filifiliga, e fausia ai mea fou.

I lalo o le Mose, latou te malamalama i fasi laiti (TESSRS - ia.) Tioata, SMAT, Clara ma isi mea, poʻo le isi mea e faʻaaoga ai tusiata, poʻo isi mea e faʻaaoga ai art. Sa matou tusia i tusitusiga o mea a modic i le tusitusiga "laititi, ioe tape".

Tele kamupani, pei o sizza, Sini, ma le fiafia e faamasino. Sa latou galulue faʻatasi a latou punaoa uma e fiafia ai i le tagata faʻatau. Fesili - O le a le mea?

Tulaga o le Fono a le Nuu

Foliga o mosaic
Pitot Bizatza- O le ulu o le kulupu vaega i le kamupani a le kamupani kamupani a le kamupani o le kamupani masani i le 1956. Asianza. E ui i le faʻaauauina, i le gaosiga o le tioata a mokac masani filifilia le itu e faʻalauteleina ai le gamma o oloa. I se isi taimi, o lenei Kamupani na aofia ai le faletafe o Orson, na ia aumaia ai se mea aupito itiiti ma le auro auro e sili atu nai lo le 120 o le fale malosi, o le a lava le aiga.

IVN: "O ai, e tusa ma lau fuafuaga, sa ia lauga atu oloa o le kulupu tulaga?"

Pitta bizatz: "O oloa oroni ua fuafuaina mo polofesa e mafai ona faʻaogaina ai le tamaoaiga mauoa poʻo le vaega autu o le tau faigofie o se tele tioata o le tele o ata o le vaega o le lautele."

IVN: "O le a le aano o le manatu o le nuʻu gafataulimaina (" faʻataʻia nuʻu ")?"

Pitta bizasz: "O le manatu o le nuʻu o loʻo aofia ai le gaʻo o le tioata ma isi mea eseʻese. E le gata i le itu masani, aofia ai i le auala masani ai Mai Lusia. E i ai le tatou vaitau ua matou maua ni suiga se tolu o le Schwitter na atiae se ata sili ona pupula mai le starkis o le Swearavski. I le Goldluc Modec, o le sili ona talafeagai i lenei vaitau fugalaʻau-Violet ma Green. O le Green o mea o le a maua ai le tele o le chiamic gaosiga Line, o le a folasia mai foi i aga masani a nuu.

Sicis: "Fale gaosi Artem"

Foliga o mosaic
Mataupu Sicis MaurIzio Plaikuzzi:

"Ou te feiloai ma tagata e sili ona eseese, ou te talanoa ma le taʻitaʻi tusia, ma o lenei mea uma e fesoasoani ia te aʻu e fua mai ai tulaga fou ma lagona le manogi o le lumanaʻi.

O upu "o le fale gaosi oloa" ("fale gaosi o faatufugaga") i totonu o potu atoa atagia ai le filosofia o Sicis. Mo o ona uiga ese o le mea moni, e iai ni tusitusiga fou (fale gaosi) fofo, faʻafetai i le Sicis Dais e matua faigofie ona o le tele (1515mm)

IVN: "E faʻapefea ona e tuʻufaʻatasia e tuʻufaʻatasia le tekonolosi tuai ma manaʻoga o le tele o gaosiga?"

"Ou te 'inoʻino pepelo ma le ita, pe a ou kopiina, - o le roustric head o marizio plakuzi o loʻo tali atu i se mea fou, matou te alualu i luma ma le mea na fai ma mea fou Enisinia, ma o loo i ai pea tekonolosi. Matou te le o faʻatau meafaigaluega mo le gaosiga i luga o le maketi. Afai o mea e fetaui lelei ma se tasi o loʻo fia tauva o se manuia tele. Na matou mananaʻo i le tele o oloa gaosia na gaosia ma le fesoasoani i tekonolosi faigata, na foliga mai e le talia e le itu le apili. "

O le tele o gaosiga e le o le taugofie. SICIS mospac e taugata - $ 250-300 i le 1m2.

Ia o le upu "Art", lea, e ese mai i le aga masani, o le SICI faletamaʻi e le ofoina fefiloi gaioiga teuteu o tioata ma uʻamea. "O aʻu o se tasi o na o Italia e le fiafia i le Caluccino: Ou te fiafia i le kofe uliuli poʻo paʻepaʻe susu. Ou te le fiafia e fefiloi mea eseese, "o lo o faʻaauau le Mr. Poskozzi.

O nei mataupu silisili e fetaui ma le faasologa fou o le teuteuga o le panesu tioata tioata ("Glass Cube"), e aofia ai na o tioata ali. O nei tuʻufaʻatasiga o luʻi mai lanu o lanu efuefu, pipili, paʻepaʻe, lanu masani. Ua leva ona ola ai le ata o le 60-70s. Hx senituri ina ua fesoasoani televise ma cainem faasalalau i sitaili mamanuina! O le Erantick era, a manumalo tagata i avanoa ma faia i le tetee! O le fou sicis panels o le uiga o pop aposiga ma faʻamalosi tino lanu, faʻamalosi tino ese, pogisa ma malamalama itulagi. O pulega faʻapea e iʻu ai i le tulaga o le masani ai ma le faʻailoaina o le mea e maua ai le "uʻamea o le" uʻamea grid ", toe faitau o le faʻafanua faʻataʻitaʻiga o le onosefulu o le onosefulu o le onosefulu o le onosefulu o le vaega o le vaega o Rasexes na o le onosefulu o le onosefulu o le onosefulu o le vaega o Racoesna.

I le faʻaopopoga i mea teuteu teuteu, Manequins sa i ai i luga o sicis faʻaalia. Ioe, ioe, o le tagata lea, o le au maimoa ma a latou naua. E toetoe lava a saʻo kopi o alii ma fafine i Monophonic Crico, "'" O loʻo vaaia "mai le peser o le aoina fou o le faʻasologa o le faʻasologa o Plaic Gue O le lava faasologa na faia ai le faavae o se fou fou fofo. Na ofo atu Sicis Depigers e fusifusia ai le asuc fasi upu o le upu tuai i le 3030 cm modules. Afai e te faʻapipiʻi se module i le mea e suia ai le manatu faʻatau poʻo tioata, o le faʻatauvaʻa o le a maua. I lenei auala, na faia le fola i le pito i tua.

Frozen Pints ​​o le tusiata

Foliga o mosaic
Lucio Orsoni, o le ulu o le kamupani Orsonoi, o le vaega lea o le kulupu tulaga

IVN: "E i ai ni ata faʻataʻitaʻi, o lanu o le vaitau i le mosaik?"

Lucio OrsonI: "E faigata ia te aʻu ona talanoa e uiga i Mose faiga, ona ou te le mulimuli i le au tusitala, ma aʻu, o loʻu tama o Tamamatua ma le fa, o loʻu tama tamailima e sili atu nai lo le 4,000 ata o le mea itiiti. O loʻo i loʻu malamalamaaga, o le sili ona atoatoa le mea na fuafuaina mo le tusiata. O nisi lanu e le mafai ona maua ai le manaia ma le faigata o le tino, Lea na faia ma tausia mo le selau tausaga! "

Sili atu nai lo le selau tausaga. Toe foi i le 1899 I le lalolagi o loo faaalia ai i Pale, na tuuina mai e le tama matua o Uusto Angego Aringy Orson o se ata o tagata lautele mai le itiiti ifo i le 1,700 lanu. O le malosi o le latou oloa ua taunuu i o tatou taimi. Ae e ui lava i le mea moni o mea tonu o le soda, oneone, o povi siliva, O le taliaina o leo taʻitasi e fai ma vavega. E tusa ai ma le Mr. Ornini, i lana falefaigaluega, e pei ona i ai i lalo o le faatufugaga a le Academy i St. Petersburg, lea na ia faia pea, o le mea moni o loo faatino pea. E faamatala ai e lona taugata ma maualuga le tau.

Tiai a Bissazza.

I le faʻaaliga o Cersie2004, o Broazza fale mautotogi e fitu ituaiga o le au fai ni vaega e fitu mai le fa o tagata. O le IEthi Activel e atagia ai ni tulaga tau-faaluaina i le fanua o le uunaiga o mamanu.

Luga o le laina, na ofo mai e le kamupani le faʻataʻitaʻiga lelei o ofutino mai ie puipui, tisususususu ma fafie. A faʻamaonia mai Cermics ,ss mea e le faʻatagaina ai ona toe faʻailoa saʻo le pili ma le ata o le mea moni. O le taʻaloga o loʻo fausia i luga o le faʻavaeina o se soʻotaga o le gaioiga. O le labrint ma le suauʻu o loʻo i ai i le Carlo na tuʻuina atu Bianco ma "Snowflakes" mai Maprille Wanders e pei o se Pear Pourk, Bloost). E tusa ai ma tagata atiaʻe, o nei tupe e tele e aofia ai le toʻatele o loʻo feagai ma potu nofo fale.

O le tulaga lona lua o le faʻaaogaina o ata stylized ata ma o loʻo atagia i fugalaʻau fugalaʻau (fugalaʻau fugalaʻau) mai i le Alualu i luga o le Worlo Willow ("Winter Froow. O le mea muamua o latou na faia i le papala (12,12mm) mosaic o le ops Roman faasologa o le malosi o lanu, ma o le sekone e faia o faigofie ma penina).

O le tulaga lona tolu o le toe foi mai o le mamanu o le sefulu tausaga tuai. O le vaitau o le limasefulu o loʻo atagia mai i le REDO 50 MI MIRDALITINIRATITIDINOR e atiaʻe e le tecer becora.

I le faʻaopopo atu i le teuteuga o faʻavae, na tuʻuina mai e le kamupani ni faʻailoga fou (panels, o loʻo faʻasolosolo ai le sefulu lanu o le anser o le aniva

O le Faatonu o le Treditos Faafetai Nikolai Fedyanin mo se fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili