O le kapoti o matagi mafanafana

Anonim

Eletise Font Heat: Ituaiga, toega foliga, lelei ma le le lelei o masini. Faʻatusatusaina uiga o soʻo se faʻataʻitaʻiga.

O le kapoti o matagi mafanafana 13909_1

O le kapoti o matagi mafanafana
"Mafanafana"

O le Work Tamtop Chitac Frorac Fan Proteter Kx2 mai Voab (Suetena) i luga o se Glazed Veranda

O le kapoti o matagi mafanafana
I faleoloa i le aso o loʻo i ai le 'aʻai na o le tele o tofo.
O le kapoti o matagi mafanafana
Wall-Storing Model o le Nth20 Aiga Fan Station Station mai Gene Sili: 2 kw, Swing Mode, Detrol Detrol

O le kapoti o matagi mafanafana

O le kapoti o matagi mafanafana
Malosi eletise eletise i le vevela (vevela fana) o loʻo faʻaaogaina mo le faʻamamaina o le toe faaleleia o fale
O le kapoti o matagi mafanafana
Fale o le aiga ma Baitthallic thermory
O le kapoti o matagi mafanafana
PCDH 01155L-Oudoor Fan Seater mai Polaris (United Kings) ma le Bacternicidal Wimp, Fufulu Air o le masini mai siama mai siama. E i ai le nofoaga mamao, o le Timer e 7.5 itula. Mana - 1500w.
O le kapoti o matagi mafanafana
R030715v mai Delonghi (Italia) - o se hybrid o le suauʻu vevela ma se faʻalavelave matuia
O le kapoti o matagi mafanafana
Uamea-ciramic vevela

O le kapoti o matagi mafanafana

O le kapoti o matagi mafanafana
O le vevela o le tan luga (a) e maualalo ifo nai lo le vevela o le spiral vevela (b), o le mea lea, e sili atu le tumau ma eco. Ae sui le muntent spriral taugofie

O le kapoti o matagi mafanafana

O le kapoti o matagi mafanafana
Fatu fale Fan Heats: Faʻataʻitaʻiga ma PCWH 2000I Air Bionizer mai Polaris (A) ma le NP-BP-B)

O le kapoti o matagi mafanafana

O le kapoti o matagi mafanafana
Desktop faʻataʻitaʻiga pfh x 20a mai polaris (a) ma le axal ma htemhi (b) ma le centifgigal wirtrifsurts
O le kapoti o matagi mafanafana
FH-801 mai le lautele (Netherlands) ma 2 Malosiaga Tulaga (1000 / 2000W) ma talitonuina puipuiga puipuiga
O le kapoti o matagi mafanafana
Architects J. Kirchhek

Ata V.nepledova

Desktop Fan Heats e mafai ona faʻapipiʻi i luga o le fola, masani lava i tulaga saogalemu.

O le kapoti o matagi mafanafana
Architect A.vlasov

Ata e D.Minkina

O le kapoti o matagi mafanafana
O le FH-901 laulau Fan o loʻo faʻaoʻo atu i le centrifugalul impeller ma fausiaina se malosi malosi o le ea mafanafana.

O le kapoti o matagi mafanafana

O le kapoti o matagi mafanafana
Faʻataʻitaʻiga 1736 mai le vinek-fafo (a), agai atu i le 330ts mai le ewt-desktop (B)
O le kapoti o matagi mafanafana
Friko.

O le kapoti o matagi mafanafana

O le kapoti o matagi mafanafana
Vevela vevela fana pusi (a) ma fetuutuunai toginwik (b) fana mai le friko

O se meaalofa a le Tausaga Fou a le tausaga e mafai ona moni ma le faʻatusatusaga o le vevela i totonu o le fale o se eletise eletise. O lenei puʻupuʻu ma sili ona lelei masini e faigofie ona faʻatumuina le lava o le vevela e le gata i le taumalulu, pe a fai o le malulu o le auala, ae e le o le tautotogo ma le vevela, i le Taimi pe a tape le maa, ma o le le mautonu malulu ua toe foi mai.

I le tagata laiti, o ai e sili atu!

I faleoloa faatau faʻatau meafaigaluega masini ma mea faigaluega, e i ai le sefululima o faʻataʻitaʻiga o le eletise o le eletise. O le sili ona sili ona sili ona suia masini ma se gafatia o le 1.5-2.5 kw, faʻaaoga mo le siʻitia o le vevela o potu, faʻapea foi ma le semi-gaosi oloa ma le malosi o le 2 i le ogatotonu o fana). O le mea mulimuli e sili ona taua i se nofoaga o le fauina, lea latou te tautua ai mo le faʻamamaina o potu susu, e pei o falelotu, fale gaosi poʻo le vevela veranda. O loʻo iai pea le eletise eletise i luga o le maketi, ua fuafuaina e tipi ese ai le ea mamao mai fafo o le ea i tua o le faitotoʻa ma le faʻamalama, ae o aso uma latou te seasea tele.

Pei o le tele o masini eletise eletise, e iai uma le fiafia o lenei ituaiga o lenei ituaiga. Le fale (tafatafa, cylindricrical poʻo isi ituaiga, o tagata eseese o filifiliga) o le eletise eletise, pe a faʻamamaina le ea (poʻo le auala e ala i totonu o le potu faʻapitoa elemene. O le iʻuga o le iʻuga o le vevela faʻasoasoaina mai le tino vevela vevela e ala i le faʻataua o lona vevela o le vevela o le ea mai, pe a maeʻa le vevela, tuua le vevela o le vao. Ina ia faʻatamala, o le tagata faʻaaoga e leʻi lafoina o lona tamatamailima i totonu o le masini faigaluega, o le vaitusi ma vaifoo o le masini ua tapunia ma se masini teuteu (o nisi taimi e ala ai). Elemene o le faiga o le otometi ma le puipuiga e mafai ona opo saʻo i totonu o le tino o le fusuʻaga o le froter sterter (fetuutuunai faʻataʻitaʻiga o le 'eseʻese).

Le lelei o le eletise eletise o le autoto o le Fina ituaiga e taunuu 95-99%. O lona uiga na toetoe o tagata Sa mafai ona tuʻuina atu mea uma ia latou, latou te aʻe i totonu o le vevela lea e ulufale i le potu malu. Ole fua faatatau o le vevela o loʻo i le vait ma fafo atu e mafai ona 25-40 tikeri, ae o nisi faʻataʻitaʻiga e mafai ona vevela i le 100 tausaga e tusa ai ma le 1000C. O le faʻatauina o au masini atonu e le aoga, aemaise pe a e manaʻomia se vevela mo nofoaga o loʻo i ai, talu ai o le ea e tafe i le vevela o le sili atu nai lo le 55s e faigofie ona susu. I se tulaga lautele, filifili se vevela o le vao na sili atu le vevela e avea ma fesoasoani a tagata tomai faʻapitoa; Ae afai o loʻo e faʻatauina oe lava, o le tasi tulafono e tatau ona manatua: O potu uma 10m2 i totonu o le taʻaloga o le aiga o le aiga.

Vevela Lelei

O le kapoti o matagi mafanafana

O le isi ituaiga o fale eletise o le eletise o lotoa o pupuni ie puipui. Ae peitai, o nei mea e tutusa e tutusa ma faʻataʻitaʻiga o le aiga, latou te le o nofomau i luga o le puipui, ae i luga o le faitotoʻa. O pupuni o ie puipui na fausia ai se tamaoaiga malosi, lea, o se talita e le mafai, tuu eseese i le vevela o le faitotoʻa o le faletaavale. Faʻatagaina lava i le taumalulu Ina ia matala le faitotoʻa, aʻo le leiloa o le vevela o le a laʻititi. Faʻakelyly, o le mana lelei i nei ie puipui e le afaina ai o latou uiga tipi, ma na o le faʻamatalaina le aofaʻi ma le toe faaleleia o le vevela poʻo le nofoaga o le fale ma Gate. Opoleni ma le vevela vevela o pupuni o loʻo faʻaaogaina foi, ae o le fausiaina o le ea, o le lalagaina o le vaʻalele o le talitapue e puipuia ai le solo i le vevela i le ea-openia o le vevela-uafu.

Mamalu

Tautala e uiga i le aoga o le pito i tua o aso nei ma vevela o fana (auala o le a talanoaina ai i la matou tusitusiga, e taua le maitauina o mea uma, O le tau maualalo o le faʻatauina o nei masini faaalia i le kilolott o le mana o le masini. Mo faʻataʻitaʻiga a aiga, 1 kw o le mana tau le tagata faʻatau i le $ 7-10, mo fana, mai le $ 15-20 (pe a faʻatau se ala o le alavai, e tusa ma le $ 50-70 ).

O le isi mea lelei O Fan Heaters o loʻo puʻupuʻu . Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatusatusa i se eletise eletise i luga o le 2 kw, o se atunuʻu o le atunuʻu o le tele o le malosi e pei o le 5 taimi itiiti nai lo le itiiti ifo i le 5 taimi laiti. Agen le potu latou te televave tele nai lo isi ituaiga o vevela o masini. O lea, aua naʻo le 20-40 minute pe a maeʻa le fesoʻotaʻiga i le fesoʻotaʻiga, o le vevela o le tino e faʻavae i luga o manu feʻai e mafai ona siʻitia le vevela i le 5 i le 22C. O se faaupuga, sau, tau i luga o le manulele ma alu ma le sipala i le ea fou fou e faataapeape ai le faitotoa. Toe Foi ma se Faamaualuga Faamafanafanaina, Moni Tamaʻina Tamaʻivale!

Ma le faʻasao o le lava eletise eletise Leai se taua tau ma faʻapipiʻi o meafaigaluega . Ina ia faʻafesoʻotaʻi faʻataʻitaʻiga faʻalauiloa, o mea uma e te manaʻomia o le aumai lea o le masini ma tuʻu le faʻapipiʻi i totonu o le eletise.

Fuafuaga o se aiga le vevela

O le kapoti o matagi mafanafana

O le mea e fai ai le tino;

E - muganu elemene;

puipui;

G-Eletise Fon;

Dr filter;

E- puipui faamama vaega

O le kapoti o matagi mafanafana

Axial i le vevesi

le atoatoa

E tatau ona maitauina Malosiaga Mana Manaomia O lea ituaiga mea faigaluega. Ona o lenei, latou te le masani i taimi uma e fesoʻotaʻi ai ma se uaea ua i ai. O apili o loʻo i le ogatotonu o le taulaga ma e filifilia i Soviet Times, ona o latou e mafai ona tuʻituʻi mai le auala o taavale. E le gata i lea, potu vevela vevela ma le fesoasoani a se tasi pe lua aiga eletise eletise e tau atu i se taua (i nisi taimi e maua ai le tele o totogi aoga. Faʻataʻitaʻiga, mo le tasi le itula o le faʻaauau pea o le faʻagaioiga o le lua-chip fun vevela i le maualuga o le faʻatonutonuga mo le eletise e tatau ona totogi 2 rubles. Atonu e tele itula mo le taumalulu. Aesley, aemaise lava ona talanoa e uiga i le faʻatapulaʻaina o le manaia o le nofo ai o le lafu povi, ona manino lea, e taugata tele, e taugata tele, e taugata tele.

Lenven vevela i le maualuga o le potu Vevela i le fa 'i falai, faia se lagona o le le fiafia. Faatatau, vevela vevela e masani ona aʻe i luga, ma faʻatasi ai ma le sili atu o le maualuga maualuga, na oso aʻe le vevela i le 2.5 s. Ma, afai i le fola 'auala faʻafefe- 22 - O loʻo tele lava le vevela o le 4M o loʻo i ai pea "ma luga atu." E tusa ai ma tulafono o le physics, o loʻo taofia ai le pito i luga o le fausaga e tau atu i le vevela tele i le vevela leiloa e ala i le taualuga, i le faʻamafanafanaga i le auala. O lea, afai e vevela se fale tumaoti poʻo se fale tumaoti poʻo se faʻailoga maualuga o aʻoga, e mafai e le faʻaogaina o le aʻoga, e mafai ona tupu se mea aoga. Ina ia aua neʻi togi le tupe i le uiga moni i le matagi, i potu maualuluga faʻatasi ma faʻataʻitaʻiga masani, o le faʻauiga o le vevela o le maualuga. O sea tali faʻatagaina e faʻaitiitia ai le tau o le tau i le 30% pe sili atu.

O le leo o le galuega o le galue malosi e sili ona maualuga . E oʻo lava i aʻoaʻoga silisili i aiga, e tusa o le 35-455b (a), o lea e faigata tele ona galue i na "musika". Le tutusa, pe a fai o le potu e le masani ona vevela faamamaina, O le ea malulu o le ea e mafai ona siitia pefu - mai le fola, meafale lea .p

E ese mai, O le faʻamafanafana ma le fesoasoani a le '' o falailaʻau e le masani ona siosiomaga . Ioe, e feteʻenaʻi ma le mea moni o ni tagata faʻatau o loʻo taʻua, e le o le okesene okesel e le susunuina (i le faitau afe, pe a fai o le tele o kasa o le kesi). Peitai, o le manogi le lelei (palasitika, kalene uʻamea), aemaise lava pe a faʻamuamua le masini fou, faʻapea foi ona o le malosi o le pefu. I se faʻaopopoga, o le tafe atu o le vevela vevela, e tele lona vailaʻau faʻafefeteina. Ona o lenei, o le tagata na te tagi le peku ma mucous membranes, e iai le pu i totonu o le faai ma olo i mata.

I le sailiga o le Eco-agalelei vevela

O le sili ona le aoga mai le manatu o le ecology ma aiga Feater ma fana, o loʻo faia ai le eletise eletise. Vevela i le vevela maualuga (i luga o le 700 ° C, ma o le vevela lea o le suotosina o le uaea vevela o le vevela vevela, ma o se manogi faapitoa o le potu vevela o le potu vevela o le vevela vevela o le vevela vevela i totonu o le vevela o le potu.

Vevela fana ma le fale fafaga ma o le tubular eletise eletise i le sefulu, o le mea lea o le mama o le ea ma o le vevela o le ea. E toetoe a teisi, ma pefu o le efuefu toetoe a le susunuina. A uma mea uma, o le vaega o le galue i luga o le tanov, faʻafesoʻotaʻi ma le ea tafe, e sili atu nai lo le uaea vevela, ma o lona vevela e maualalo ifo nai lo le helix, tusa o le 300C.

O le tele o le sili ona lauiloa o uʻamea-ceramic heaters faʻaaoga i sili ona taugata o le fale (latou o loʻo taʻua foi o Ceramral; Sunallers o loʻo fautuaina i latou mo le vevela potu). O sea elemene o loʻo aofia ai le faʻaitino o tamaʻi sela, e pei ona aliaʻe ai le meli, o le ea malulu. O le vaega o le lalagaina o loʻo galue i lalo nei, ma o le vevela o 120-200C. A faʻagaioia le sili sili ona lelei faʻataʻitaʻiga o chimrac o le oona i totonu o le ea i totonu o le aua le lagona.

Malosiaga o le afi kesi

O le kapoti o matagi mafanafana

Faʻafesoʻotaʻi le eletise eletise eletise e le mafai ona i ai i le fesoʻotaʻiga e le mafai i taimi uma. Afai e puʻupuʻu le malosi, ma e te manaʻomia e faʻamafanafanaina se potu tele ma faʻafitauli o le siosiomaga faʻanatura e le aoga tele, ona mafai lea ona faʻaaoga le vevela vevela o le a puipuia i le propane po o le afi. I le o le aano lea, o le mea lea e tasi o le vevela, e iai le axial fan, o le faʻamafanafanaga (e ui o se skin-scred carner burner). Faʻatau atu o ni nai toega o le mana o le mana, faʻapea foi ma le hydrocarbon suauu, o le vevela e faia fua atoa le vevela vevela. Ae ui i lea, o mea faigaluega o le tuʻusaʻo o le vevela (faigofie ma taugofie) e le mafai ona faʻaaogaina i nofoaga tagata nofomau, aua o le okesene ua faʻaaogaina tuusaʻo mai le potu ea ma taugofie oloa ua toe faafoi mai le potu ea ma le taugofie oloa ma le taugofie oloa. E sili le aoga o loʻo i totonu o nofoaga matala, poʻo ni potu faʻamalosi tino, poʻo nofoaga tumau, pe leai ni fale pe o loʻo tapena i le faletaavale). E tatau ona matua faʻaeteete: O le moli moli i totonu o lenei masini e fesoʻotaʻi tuusaʻo le vevela o le ea, ma o le manatu o le vevela potu e le mafai ona taliaina.

Mal, ioe le tape!

O le masini eletise a le aiga o loʻo faʻaaogaina e uiga i le 1.5-2.5 kw o le eletise i le sili atu o le mana malosi. E faʻaaogaina naʻo le puʻupuʻu (e oʻo i le 24 itula i le laina) o le faʻavaveina o potu poʻo le feula i luga o le ea mafanafana o soʻo se vaega o le loggia). E ui o nei mea uma e le faʻaaloalo i auaunaga, ina ia mafai ai ona aloese mai se afi, faʻatau atu le mautinoa o le le itiiti ifo ma le 1m (i le taimi lava e le mafai ai ufiufi i soo se auala!). Faʻatinoina le Hean Fan Heaters i nofoaga susu e le taliaina (vagana ai mo le vevela vevela o le taʻele o nofoa afi afi mo faletaele). Ina ia aloese mai le soona feosofi, aua neʻi galo ona faamama ai le paʻu ese mai le pefu, saunia mo le faʻamamaina o le ea i le tele o faʻataʻitaʻiga i onapo.

Ua leva ona faʻatau le fale o le faʻatau atu o le fale o le faʻatau atu o le 'afa o le tolu ituaiga o ituaiga: Desktop, i fafo ma puipui.

Le vaega o le maketi mo le 'aʻai o le fale o le fale o le fale o le Fale, e tusa ai ma nisi tala o mea, sili atu i le 90%, o nei masini e sili ona lauiloa ma faʻatau atu. Mo le ea ea ea ea, latou te faʻaoʻo atu i le uaea ma uʻamea-chramic heaters, o nisi taimi ma tanni. O le mataupu o le desktop faʻataʻitaʻiga e faia i le ituaiga maualuga (e oʻo i le 30cm) pe, i luga o le isi itu, e le sili atu nai lo le 10 cm Afai e te fuafua e mafaufau i le fun vevela o se ata elemene, e fetaui lelei e filifili ai se faʻataʻitaʻiga i se palasitika mataupu), e sili atu le aoga ma le talitonuina muamua, e sili atu e faʻatau ai se masini i se uʻamea uʻamea.

"Sealication" Jet o le ea mafanafana i le Desktop Fan Heats ma le Axal Upeller, o se tulafono, laititi (le sili atu nai lo le 1-1,5m). E ala i nei masini, o le ea vevela o loʻo poloka malosi i totonu o le faʻataʻitaʻiga faʻatonuga (e sau mai tua, e sau i luma). AVOT i le Centrifugal Impeller faʻataʻitaʻiga o le ea malulu liliu i totonu i le 90: O loʻo molia mai le potu e ala i le pito i luga (pe i lalo) o le pito i luma. O le tagata fiafia ma le Centrifugalu e mafai ona faia se vevela malosi malosi, ae o nisi taimi latou te manatu faapito. Ina ia suia le itu o le amoina o le desktop Fan vevela, e aunoa ma le toe foi i le masini, e mafai ona e faʻatauina se faʻataʻitaʻiga e mafai ona tulaʻi mai i le vaega o le 180 (eseese faʻataʻitaʻiga e eseese).

Fanst Heaters o le tulaga lona lua, fafo, o lea, i fafo mo Rusia i le ofo, o lenei vasega o mea vevela e le mafai ona manatu o tagata faatau. O faʻataʻitaʻiga mafanafana o le potu atoa, e aofia ai lona sone maualalo, latou te mafaia, ae tele lava ina latou mafai ona vaaia o se teuteuga. O fafo atu o fafo atu o '' 'olo faʻatele i totonu o le koluma ma le maualuga o le tusa o le 70CM ma le lapoa o le 15 cm, faʻapipiʻi i luga o se otometi tu (60). Totonu o ni masini o loʻo iai se pamu o le pamu e tuʻufaʻatasia ai le lelei o le axal ma centrifugal implers (le tele o faʻafiafiaga) O le isi ituaiga o fola o le fola e toe fai ai le au atamamai eletise i fafo, ae ae le o le uʻamea-center i totonu o loʻo faʻapipiʻi ai le spicrome uaea.

O le lona tolu ituaiga o fale o le aiga o le fale e tumau. Faʻamataʻu, latou ono tutusa le pa puipui o poloka i totonu o le vaeluaina o vaega, naʻo le faʻaititia o se pepa faʻaititia. E tele taimi e masani ona i ai se faʻataʻutuʻutuʻutuʻutuʻu, o nisi taimi o le ciarar-foliga homini fale faʻapipiʻi i luga o le puipui. Matamata Dormations faʻaaoga se sometrical fiamoli ma ceramrac heaters. Ina ia faʻaleleia le tufatufaina o le ea mafanafana i luga o le potu, o le sifi o le pito i luga-pito i lalo o loʻo faʻaaogaina (swang mode).

I totonu o le gaosi oloa o fale Fan o loʻo i ai i le tele o kamupani ma le igoa o le lalolagi, ae masani lava o le igoa o le tagata gaosi faʻapitoa e le ogatasi. E le gata i lea, i faleoloa e mafai ona e ausia tutusa ni faʻataʻitaʻiga o le fale fafaga fale, ae faʻatau atu i lalo o le eseese o fefaʻatauaiga. Ae peitai, e leai se mea mataʻutia i lenei, o le tagata faʻatau talafeagai e maua ai le maliu, ae le o se tulaga, ma le mafai ona toe faʻaleleia ma le agavaʻa o talafeagai.

Desktop Fan Heaters i le Maketi Rusia o loʻo sapalaiina i lalo o le Transmarks Baspu (Taiwan), Delonghi (Italia), WHED (INDER (INDER), extral (Siamani) , Vitek (Ausetalia), Veb (Sulu), Elara (Rusia). Faʻataʻitaʻiga ma le le mautonu o le sili ona vevela o le sili ona faʻamalosia, latou tau $ 12-30. E sili atu le taugata o Tatama i Ceramtora. - $ 20-60. O le fola o le foloa i lalo o le faʻailoga o le polesis, vinis, vinis ma ewt o loʻo faʻatau atu i le tau o le $ 60-65. O le tau o le pa puipui o le pa puipui o le taʻele o osofaʻiga o le timu i totonu o le $ 26-64, ma o nei mea, e leai lava se masalosalo, e oʻo atu ai polasii ma lautele.

Otometi o le fale fafaga fafaga

Faigofie faʻataʻitaʻiga o Desktop Fan Deter Retwork Operatics Electromechanical, o le eletise eletise e faʻapipiʻiina i le fale (i nisi taimi ma le storess mana malosi. O le pule eletise e mafai ai ona e filifilia le vevela o le potu. E masani ona i ai i le vaega o le fale gaosi oloa, o le Pule Faatonu ei ai se isi tulaga "0". O le auala malulu lea o le ea, e le mafai ai le vevela, ae o loʻo faʻaauau pea le galuega a le Fagafi i le taumafanafana, o se "masini eletise"). E le mafai e le auvae ona suia le fua faatatau vevela, ma faʻasaʻo lona vevela maualuga maualuga i totonu o le potu vevela. E mafai le faʻatapulaʻaina o le vevela mai le 0 i le 35-40c, ae o le a le vevela o le vevela pe rosa, o le manumalo o le vevela pule o loʻo fuafuaina i le papupuni.

O le pule o le eletise e faʻaaogaina i le taugata o mea e sili ona alualu i luma o le desktop, fafo ma le tutoʻatasi o le 'auvae. Ina ia mafai ona mafai ona fetuunai masini faaeletonika ma filifili le tulaga manaʻomia, e tatau ona e faʻaaogaina le ki o loʻo fausia i le mataupu, faʻapea foi ma le vevela, o loʻo iai i le vevela, o le taimi nei). O le electronic thetmotat i totonu o le masini eletise, pei o se tulafono, o loʻo faʻaalia i le sao saʻo o le galuega (o loʻo feagai ma le 0.1C). E mafai ona galue i fafo ma le le misa faiga pe a suia le ban pad pe a pa'ū le vevela i le 4-5. O le masini eletise e mafai ai ona e tofia se taimi pe a le malosi le masini. E mafai ona e faʻatautaia le tele o "alualu i luma" masini, kesi ma fafo, faʻapea foi ma le tuusaunoaga o le fale o le aiga.

Ina ia puipuia se tagata mai le mu ma mea o loʻo i ai i le fale, mai le tofo ma le mataga o fesoʻotaʻiga o le tino o le tino o le tino (55-60C0-60C). O le sili sili ona atoatoa o fetuunaiga o le Desktop ma fafo faʻataʻitaʻiga e iai se malaga o se malaga pe a taina. O masini uma e iai le tasi poʻo se isi puipuiga mai le eletise eletise. Puipuiga faasaga i le Voltage Drop i le fesoʻotaʻiga, faʻapea foi ma le galuega o le saogalemu tapunia i le pa o le Paramic Faret e aoga.

O le kapoti o matagi mafanafana

KRP-7.

Gaosi:

Lautele

Sitena: Fire Ceramics

Heating Mana: 800 / 1500W

Puleaina: Faakenicronic

Tau: $ 58

O le kapoti o matagi mafanafana

KRP-4.

Gaosi:

Lautele

Sitena: Fire Ceramics

Heattings gafatia: 1000 / 1500W

Puleaina: Electromechanical

Tau: $ 32

O le kapoti o matagi mafanafana

Nw-15.

Gaosi:

Lautele

Sitena: Fire Ceramics

Heating Mana: 800 / 1500W

Puleaina: Electromechanical

Tau: $ 59

O le kapoti o matagi mafanafana

VT-1741.

Gaosi:

Vinik.

Sitena: Fire Ceramics

Heattings gafatia: 800/1200 / 1500W

Puleaina: Faakenicronic

Tau: $ 37

O le kapoti o matagi mafanafana

VT-1735.

Gaosi:

Vinik.

Sitena: Fire Ceramics

Heating Mana: 600 / 1650W

Puleaina: Electromechanical

Tau: $ 33

O le kapoti o matagi mafanafana

VT-1737.

Gaosi:

Vinik.

Sitena: Fire Ceramics

Heating Mana: 600 / 1650W

Puleaina: Electromechanical

Tau: $ 22

O le kapoti o matagi mafanafana

PCDH 0118.

Gaosi:

Polaris.

Sitena: Fire Ceramics

Heating gafa: 1800w

Puleaina: Electromechanical

Tau: $ 30

O le kapoti o matagi mafanafana

PCDH 0620.

Gaosi:

Polaris.

Faapitoa: Spiral

Heating Commations: 2000w

Puleaina: Electromechanical

Tau: $ 25

O le kapoti o matagi mafanafana

PFHH 20A.

Gaosi:

Polaris.

Faapitoa: Spiral

Heating Commations: 1000 / 2000W

Puleaina: Electromechanical

Tau: $ 20

O le kapoti o matagi mafanafana

C55

Gaosi:

Ewt.

Sitena: Fire Ceramics

Heinglection Recration: 750 / 1500W

Puleaina: Electromechanical

Tau: $ 60

O le kapoti o matagi mafanafana

Taua 574 TLS.

Gaosi:

Ewt.

Faapitoa: Spiral

Heating Commation: 800/1200 / 2000W

Puleaina: Electromechanical

Tau: $ 60

O le kapoti o matagi mafanafana

TV-2.

Gaosi:

"Elara"

Faapitoa: Spiral

Heatlect Offiction: 2040w

Puleaina: Electromechanical

Tau: $ 16

O le kapoti o matagi mafanafana

Nvm 02.

Gaosi:

Delonghi.

Faapitoa: Spiral

Heating Commations: 2000w

Puleaina: Electromechanical

Tau: $ 38

O le kapoti o matagi mafanafana

Hve 132.

Gaosi:

Delonghi.

Faapitoa: Spiral

Heating Commations: 2000w

Puleaina: Electromechanical

Tau: $ 29

O le kapoti o matagi mafanafana

Pk-2

Gaosi:

Ossia.

Faapitoa: Spiral

Heating Commations: 1000 / 2000W

Puleaina: Electromechanical

Tau: $ 38

O le kapoti o matagi mafanafana

Fh-03.

Gaosi:

Polo.

Faapitoa: Spiral

Heating Commations: 1000 / 2000W

Puleaina: Electromechanical

Tau: $ 17

O le kapoti o matagi mafanafana

Kx2.

Gaosi:

Veb.

Sitena: Fire Ceramics

Heating Commations: 1000 / 2000W

Puleaina: Electromechanical

Tau: $ 130

O le kapoti o matagi mafanafana

Kev-2s.

Gaosi:

"Teplomas"

Faatoilaloina: Sefulu.

Heating Commations: 2000w

Puleaina: Electromechanical

Tau: $ 69

* - O faʻataʻitaʻiga uma o loʻo faʻaaogaina i le hermostat

Afai e tapunia le malulu, matou te kuka le fana!

O le vevela o fana i le maualuga maualuga o le malosi o le malosi o loʻo faʻaaogaina mai le 2-3 i le 40 kw o le eletise ma e vaevaeina i luga o le auala ma le faʻatapulaʻaina. Totonu o le taulaga o le taulaga, o le mea faapena e le masani ona faʻaaogaina, naʻo taimi uma - mo le faʻavasegaina o le faʻaitiitia o puipui o pa puipui, susugo faameaalofa ai O faʻataʻitaʻiga o gaioiga e masani ona faʻaaogaina mo le le tumau o le vevela o potu i le taimi o le fausiaina ma le maeʻa o le atunuʻu, faʻapea foi ma le faia o le "i fafo (i fafo atu o le uili e tatau ona suia ai le uili). Nofofua i le pito i luga o le vevela vevela e mafai ona faʻaauau pea i le vaitau atoa o le vevela o le nofoaga o ausilali, e pei o falelotu, tagata faigaluega tumaoti, taʻaloga taʻaloga.

Ina ia aloese mai faʻafitauli pe a faʻaaogaina se fana vevela, e tatau ona e filifilia le masini matua mo tulaga faʻapitoa faʻapitoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga (e le pei o le faʻaiʻuga) e le mafai ona tuʻufua pe tuu foi le latalata i le puipui (e le latalata i le 1m). Leai ni timu po o isi vai splashes (vagana ai mo ni faʻataʻitaʻiga ma se vasega talafeagai o le faʻamamaina o le vevela o le vevela o manulele, mo le faʻaaogaina o le fale vevela vevela i potu susu ma susu). Afai o le masini e leai se mea sese efuefu, e le taliaina ai le faʻaaogaina i nofoaga leaga efuefu, pei o falemaʻi tumaʻoti. Na taufaamatau le amataga o le afi o le afi i le faasologa, i le isi aso, e tasi le aso faʻaputuputu i totonu, o le mea e mafai e le masini. Mo le mafuaʻaga lava e tasi, e le mafai ona faʻapipiʻi paipa vevela i nofoaga na teuina ai suavai i le afi o le afi: penisini, ma vali.

I le sailiga o le ea fou

O le kapoti o matagi mafanafana
Stairmmairpolespacece filifiliga i se nofoaga vevela o le fana - o se potu fefiloi, mamanuina e faʻatulaga ai le ea fou mai le auala i le potu. Faʻapipiʻi le mea pueata, e te manaʻo e fai i se pu i le faletaavale puipui. O se mea tutusa filifiliga e ofoina atu i luga o le maketi e Ferco ma Coarmar Kamupani, ma le fofo lava o ia lava o le faigofie tele auala e faatulaga ai le sapalai o le ea fou i totonu o le tautua. Afai, faʻataʻitaʻiga, e faʻaaoga meafaigaluega mai le umipir, ona mo le lauʻeleʻele ma le faʻamalosi o le faletaavale ma se nofoaga o le vevela o le avr o le a le anit o le ACR o le 5 KW ($ 875) , faʻapea foʻi ma le palu fefiloi ($ 410) ma le SM220SR Ventaition eletise eletise ($ 495). O le mea mulimuli o le a tuʻuina atu le tatalaina ma le tapunia o le mea leaga i se taimi faʻapitoa ma, faʻamoemoe i le vevela i totonu. Afai e te teena le eletise eletise ma sui i luga o le Mr630 Tusi Lesona Pule Faʻatonutonu, e mafai ona e sefe e uiga i le $ 400.

O fana vevela na gaosia, i le faʻatusatusaina i le fale fafaga Fata, e leʻo se avega lelei. O mea sese e tele, o le talitonuina e sili ona taua mo i latou, aafiaga o le tetee. O le fale o ia masini o loʻo faia i le pepa uamea, i nisi taimi mai le "stalless steel". O le malosi o loʻo tuʻuina atu e alavai i totonu o le malo, faʻapea foʻi ma se faʻavaʻa e mafai ona faia le faia o le loto malie i se tulaga ma o loʻo feaveaʻi. Ina ia tuʻuina atu le tafe o le ea mafanafana i le itu manaʻomia i le outlet o le fana (i le itu o le mea e mafai ai ona o loʻo sauni i le tasi poʻo ni auala e tasi).

A e manaʻomia se fana vevela feʻaveaʻi, lea ua valaʻau mai, i se faʻataʻitaʻiga, mamago le faavae o le faʻavaeina), popole e uiga i lona mautu, masalo e le aoga. E matua talafeagai mo se ituaiga o le aiga ma spiral heat. Faatasi ai ma le mana e oo atu i le 3-6 kw, o ana 'ai na galue mai le 220v fesoʻotaʻiga, e ui lava e sili atu le malosi, e manaʻomia se tolu-vaega. Faʻatau mai o se fana felauaiga mo se taimi umi, e taua le manatuaina o le faʻafitauli-leai se suiga o semi-alamanuia falai e ala i mea e sili atu), e masani ona toe umi. (i nisi taimi le sefulu taimi) nai lo le galuega a tekonolosi o le aiga. E sili le mauaina o le galuega o se lauiloa lauiloa ma le Siamani eletise eletise ma Siamani po o le faasuai ta. O le sili faʻataʻitaʻiga i le taimi o le faʻagaioiga o le Fina poloka ma o pi i luga o le luga o le pito i luga e oʻo lava i le pitch o le pouliuli e le mafai ona matauina e le o se vaega e tasi.

O le aiga o le auala o porterman e matua tele lava. Mai tagata gaosi oloa o lenei ituaiga o meafaigaluega, e mafai ona e matauina le fuliʻaga "O Elaira", "Mechar", "Artek," "Barnahana", "Easē e Fiafia", "Adven". O tagata gaosi mai fafo o tagata faʻatau atu o le taʻitaʻi o le Fercoo Maketi, Veb, El-Bjorn (Suetena) ma Skidmir). O le tau o mea e mafai ona faia e le pisinisi i totonu o le lotoifale i totonu o le $ 15-50 i le 1 kw o le malosi, faʻauluuluga masini e tusa ma le $ 30-100. O faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e tele na gaosia i fafo, o le komiti, frimir, frao, veab metotia e sau i Rusia. O masini o lenei ituaiga e fesoʻotaʻi ma le otometi faiga ma faʻapipiʻi o le a tau le $ 100-300 i le 1 kw o le mana faʻapipiʻi.

O le kapoti o matagi mafanafana

Finnwik FB3.

Gaosi:

Fóo.

Heatlety gafa: 2000 / 3000w

Faatoilaloina: Sefulu.

Malosiaga Voltage: 220v

Hormostat: Ioe

Mass: 6kg

Tau: $ 199

Malosiaga o le Malosiaga mo Faasologa: 3-15 Kw

O le kapoti o matagi mafanafana

Tiger p53.

Gaosi:

Fóo.

Heatlect Regivel: 2500 / 5000w

Faatoilaloina: Sefulu.

Mana voltage: 380v

Hormostat: Ioe

Mass: 6.7 kg

Tau: $ 289

Malosiaga o le Malosiaga mo Faasologa: 2-30 Kw

O le kapoti o matagi mafanafana

TV-3.

Gaosi:

"Arktos"

Heating Commations: 1500 / 3000w

Faatoilaloina: Sefulu.

Malosiaga Voltage: 220v

Hormostat: Ioe

Mass: 6kg

Tau: $ 148

Malosiaga o le Malosiaga mo Faasologa: 3-15 KW

O le kapoti o matagi mafanafana

TV-18T.

Gaosi:

"Elara"

Heating Commations: 7500 / 15000W

Faatoilaloina: Sefulu.

Mana voltage: 380v

Hormostat: Ioe

Mass: 29kg

Tau: $ 400

Malosiaga o le Malosiaga mo Faasologa: 3-21 KW

O le kapoti o matagi mafanafana

E 9N.

Gaosi:

Veb.

Heating Commations: 6000 / 9000W

Faatoilaloina: Sefulu.

Malosiaga Voltage: 220v

Hormostat: Ioe

Mass: 9.7 KG

Tau: $ 260

Malosiaga o le Malosiaga: 2-15 KW

O le kapoti o matagi mafanafana

TPC-9

Gaosi:

"Tropic"

Heating Commations: 6000 / 9000W

Faatoilaloina: Sefulu.

Mana voltage: 380v

Hormostat: Ioe

Tele: 11kg

Tau: $ 255

Malosiaga o le Malosiaga mo Faasologa: 2-22.5 Kw

O le kapoti o matagi mafanafana

Makar TV-15

Gaosi:

"Econoca-techno"

Heattings gafatia: 9000 / 15000W

Faatoilaloina: Sefulu.

Mana voltage: 380v

Hormostat: Ioe

Mass: 24kg

Tau: $ 375

Malosiaga o le Malosiaga mo Faasologa: 3-21 KW

O le kapoti o matagi mafanafana

Etv-3.

Gaosi:

"Eletise"

Heating Commations: 1500 / 3000w

Faapitoa: Spiral

Malosiaga Voltage: 220v

Hormostat: leai

Mass: 7kg

Tau: $ 137

Malosiaga o le Malosiaga mo Faasologa: 1.8-24 KW

O le kapoti o matagi mafanafana

Vf 31.

Gaosi:

El-Bjorn. Heating Commations: 1650 / 3300W

Faatoilaloina: Sefulu.

Malosiaga Voltage: 220v

Hormostat: Ioe

Mass: 6kg

Tau: $ 205

Malosiaga o le Malosiaga mo Series: 2.2-15 KW

O le kapoti o matagi mafanafana

Kev-15s.

Gaosi:

"Teplomas"

Heating mana: Max 15000w

Faatomuluga: Faagaofia le sefulu

Mana voltage: 380v

Hormostat: Ioe

Mass: 28kg

Tau: $ 355

Malosiaga o le Malosiaga mo Faasologa: 2-18 KW

* - O faʻataʻitaʻiga uma o loʻo faʻaaogaina i le hermostat

O le ofisa faatonu o le "Supermatke o le atoatoa o le tau", "Vedamot", Verk, pork "," Makars "," makar "Malamaifua mo se fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili