Aso nei i le pa ...

Anonim

Suʻesuʻe Meafaigaluega mo Fale o Cocktail-Bart-Bart: Faʻasalalau mo le fefiloi Cocktail vaega, tama teine, Ice Getrators.

Aso nei i le pa ... 13936_1

Aso nei i le pa ...
Bartelena Association o Lusia
Aso nei i le pa ...
Pellerawona pripbi pa.

Faatasi ai ma le fesoasoani mai o mea e sili ona lelei, o le faʻafitauli o le tuʻuina o fagu ma tioata i tulaga faigata o le potu e faigofie ona foia.

Aso nei i le pa ...
O le umukuka o le umukuka o loʻo faʻaaogaina i se tioata tioata 1.25l
Aso nei i le pa ...
Manatu o le tagata e fai i le paie
Aso nei i le pa ...
O se tasi o filifiliga mo le puʻupuʻu meli mimilo i le fale umukuka
Aso nei i le pa ...
Bartelena Association o Lusia
Aso nei i le pa ...
Tele faʻataʻitaʻiga o tagata reskhelr e fausia-i ai le aisa.

Aso nei i le pa ...

Aso nei i le pa ...
O le mea lea.
Aso nei i le pa ...
Filipo.
Aso nei i le pa ...
Filipo.

Filifilia o se faapaupau, ma vaʻai lelei i lana faigofie mamanu. E tatau ona sili atu le tele, e mimiti, ma tusitusiga, e iloga i le le lelei o le potu ie

Aso nei i le pa ...
Otometi Water sapalaiina ma le kukaina o faiga, homemide mini bar, uaina o le uaina fata e avanoa i tafatafa o le itu o le uafu mai Samsung. Lautele lanu gameut faʻatagaina oe e filifili se pusaaisa i lalo o totonu
Aso nei i le pa ...
O le mea lea.
Aso nei i le pa ...
Uma-uamea hendelild jicier mo citrus mai wannin e le gata i le tele o suavai, ae foliga tutusa lelei ona o le chrome cotting
Aso nei i le pa ...
Faʻatasi ai ma le faʻamanatuina o le puʻeina o le Bynder Blenders SB206 mai Kenwood o loʻo tuʻuina atu i se cranerad crane e mafai ai ona e faʻatasia ai le paluga. O lenei mamanu e faafaigofie ai le galuega a le bartender

Aso nei i le pa ...

Aso nei i le pa ...
Dahr.
Aso nei i le pa ...
O le vaega manino o le VT-1450 faʻataʻitaʻiga (Vitek) Faʻatagaina oe e vaʻai i le faʻagasologa o sauniuniga (a). Mo le sasaina o le cocktails, o se mea e sili ona fefiloi e sili ona fetaui. Bs4715 Blender Jug (UFESA) e faaauupegaina i le hermonic sperp ma se faamalama mo le faaopoopoina o mea (B)
Aso nei i le pa ...
Ikea

Oomi moli, lemoons, vine e sili ona faigofie le auala e faaaoga ai suamalie o le citrus

Aso nei i le pa ...
Bartelena Association o Lusia

Teuteu o cocktails, pei lava o a latou sauniuniga, e manaʻomia le poto masani ma mautinoa tomai

E i ai loʻu poto masani i le fausiaina o le cocktails.

Mai Moscow i le Pepeshov inu nei Cocktails, o le le iloa le igoa

O le tusitala, inu "khananan balsm", inu "se loimata o komosomolskaya",

Ma faia saʻo latou te inu ai. E le mafai ona tatou faʻatali mo le soifuaga mai le natura.

E te uunaʻia i latou e acrotepa iā te ia, e manaʻomia, pe o le mea moni, e iloa ai la latou faiga tonu;

O aʻu, afai e te manaʻo, seʻi o outou tuʻuina atu o nei vai. Faalogo.

Vemated orofeev. "Moscow-Petishki"

Mauaina o tapuaiga- aso anamua i aganuu a atunuu uma. "E tatau ona tatou aumaia le tagata tali atu i le malo o le aumaia", "O a mauoa, ma fiafia" o le tele o le tu masani a Lusia e fafaga ai le inu pia. Peitaʻi, e feiloaʻi ai ma uo SCH) O, mo se faataitaiga, o le falaoa-masima i le aso e le taliaina. Avat tasty cocktail, kukaina ma sili ona teuteuina e le pule na o ia, o le a le masalomia faamolemole o le malo.

E faigata le mafaufauina o se aso fanau, o le tausaga fou poʻo se isi aso malolo atoa e aunoa ma meainu vevela. E le gata i lea, o le toʻatele e manaʻomia le 'ava malosi "i lona uiga mama", ae o le tele o koktilis kuka mai lua pe sili atu vaega. O meainu e lelei mo le tofo, ma le manaia tele, o ituaiga uma o le lanu, faamalu, decerughs na faia o fualaau suamalie ma isi mea moni o le teuteuga o le laulau.

Cocktails e masani ona tautua i pa ma faleaiga, ae e mafai ona saunia i le fale. E manaʻomia se tomai ma se vaega o ia galuega o se tau o leoleoga, pato, viʻiga ma isi. Ioe, ia fausia i luga o tulafono uma, e oo lava se kuka faigofie e sili atu le faigata nai lo le na o le "aloese mai tioata." Ae e leai se mea na latou fai mai ai: "Afa le Taui." I se faʻaopopoga, o le tapenaina o kokoʻeils e manaia tele o kusi. Islic o loo i ai le manaʻo i le taimi e te le faʻataʻitaʻia ai?

Faalatalata lava, siama!

O le a le mea e manaʻomia mo le cocktail pa masini i le fale? Muamua, o le nofoaga e galue ai le pa. E tatau ona lava nai lo lona sikuea, ina ia leai ni faʻafitauli ma le tuʻu i lalo o le pavini, fanau, tioata ma ipu talafeagai mo le tapenaina o cocktails. E manaʻomia ona o le fata e tu i tafatafa o le fufuluina poʻo le fufulu. E masani ona tuu ai i luga o lenei fausaga i luga o le masani masani o le lua sone-umukuka ma le 'potu' ai.

O le laulau o pa pito i luga na faia mai se isi mea e sili ona afaina ai le afaina. O le filifiliga e fuafuaina e le gata i le le malie (soʻo se afaina e tatau ona aveese mai luga), ae o se foliga manaia foi. O lenei sa atagia i auiliiliga i le tusitusiga "umukuka pito i luga".

A o manaʻomia e le fale mea faigaluega, e manaʻomia se pusa puipuia mo le teuina o tino tele ma le tapenaga o le aisa, faapea foi ma le paleti o le komiti. O nei mea e mafai ona avea ma lautele pe faʻapitoa faʻapitoa. O lea, o tagata e pule e mafai ona 'aisa aisa i le "aofaʻi o" umukuka pusaaisa, ma mafai ona faʻatau atu faʻaopoopoga mo se pa. O se tulafono, o sea pusaaisa e laʻititi ma faʻapipiʻi i lalo o le pa. E i ai lona lava filifiliga o le renonnent, ona o le tele o oloa (mo se faʻataʻitaʻiga, sisi ma le iʻa) i ai se manogi uiga e mafai ona mitiia fua. Akobtaili, Manage Misi, e mafai ona musuia vagana ai fafo. O le mea lea, o tagata manogi oloa e manaʻomia ona faʻaesea mai i le isi, pe a fai o le tusi e faʻatagaina ai le tele o mea, ma o le vaega o Cocktail e sili ona teu i le '' pusa.

O le filifiliga o meafaigaluega mo le fale o le fale, e le pei o le pa faapolofesa, e fuafua lava e faʻapitoa i le tofo o tagata e ona ma faʻamoemoeina i mea inu latou te mananaʻo ai i mea inu latou te mananaʻo ai i mea inu latou te mananaʻo ai i mea inu latou te mananaʻo ai i mea inu latou te fiafia ai. O le mea lea, o tagata polofesa tomai i Cafes ma faleaiga e toetoe lava a faʻaaogaina i taimi uma e masani ai i le leaga o kofe, e taulimaina nisi tomai. I le fale, o lē e ona e leai se totogi e faʻapipiʻi ai se masini otometi erpreoreo kofe po o se masini mo le faia o kofe i le Arapi. E mautinoa e mautinoa e le Cock Cocknels Alimens o le lelei o le sili atu fefiloi faʻapitoa e le aofia ai se pa i totonu o le cafe poʻo faleʻaiga.

O nisi o le tele o le sili ona lauiloa cocktails o le tuʻufaʻatasiga o loʻo faʻamatalaina i vaega (h.)

Aso nei i le pa ...
Afā

Pogisa rum-1h. Sua moli-2h. Peaneapple sua. Syrucquy - 1ch. Fou lemon po o le lio-1 / 2h. Fefiloi i totonu o le paolo ma tautua i se tele o le cocktail tioata

Aso nei i le pa ...
Mohito.

2 laina lio

3-4 magigs o le mint

Rum- 50 g

Suka suka

Soda vai

Malamalama ma mintt e ulaula, faaopopo le suka, rum, soda. Decorate mint

Aso nei i le pa ...
Margargata.

Tequila - 1ch.

Countreatuu-1ch.

LyM sua - 1ch.

Faafefiloi i totonu o se toker, afa tumu i le aisa. Tautua i se ipu "margarmita" ma se vai inu

Filifili ma se paleti

O le fefiloi o le ituaiga o ituaiga na faia se mea se tasi na fausia tonu ai mo le tapenaga o koki. Peitai, o le aso, ma le latou fesoasoani, tele fale e saunia ai suavai, pasta, fualaau suamalie o fualaau aina ma isi ipu. O lea la, faʻatasi ai lea ma ni vaega faʻapitoa o le au faʻaputuputu (o lenei, o se tulafono, tomai faʻapitoa) e i ai lautele faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga mo le umukuka. O tagata tomai faʻapitoa o loʻo maua ai e le Brale Boulenders Kenwood (United Kingdom), Hamilton Beach, Joshiid (USO), Giggin) I totonu o mataupu o le vaega o le aiga e mafai ona taʻua e mafai ona taua e mafai ona taua mai Bosch, Braun, Siemens (Siamani), Boackhi (NEMERS), Theoulland (Merolinex (o Preyos) O le tau o le aiga o le fale e $ 30-150, o metotia faʻapitoa e sili atu ona taugata - mai le $ 80-900 pe sili atu.

Filifilia o se faapaupau, vaʻai lelei i le tele o ipu, o mea faʻatoa na faia, o le faigofie lea o lana mamanu. E sili ona tolu pe fa vaega o le cocktail ona tuu i totonu. O le fautuaga fautuaina o le ipu e le itiiti ifo nai lo le 1l, ma Beanders ua tumu i le 1,5l ma le mafai ona 1.5 lita, mo Philis, MX -DOD). O le MX2000 faʻataʻitaʻiga mai Brun, MMB1000 mai Bosch ma se pesini i le 2L e manatu o le taofiofia tagata e taofia ai le aiga.

O le aumea o le tele o aiga ma nisi tomai faʻapolofesa e faia i polycarboate poʻo le tutusa lelei le palaʻai. E sili ona taugata ma faʻatuatuaina ua e manatu o le tioata a tioata, o loʻo faʻaaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, i WNNJ-B Faʻataʻitaʻiga mai Wan, RV500 mai KNNWODS00 MAI LE KENWOD. Ma o le "mea sili ona lelei o le moa" o uʻamea uʻamea faʻaaogaina i masini faʻapolofesa. E tatau ona maitauina o eseesega o le malosi ma tioata tioata e matua le matauina i olaga i aso uma (seʻi vagana o le mea moni, faʻaaoga e ala i le faʻamoemoe). E leai se mea o le a taʻe le pa puipui o le palasitika mai le faʻatamala. E ui lava i le aluga o taimi, o lona laufanua e mautinoa ai le ufiufi i tamai scratches ma teisi lemu. Ae mai le manatu o tagata e umia e o loʻo manaʻomia le siosiomaga o lenei pa, ma fefiloi ma le stanless swols o le sili sili ona lelei "saʻo." O le mafuaʻaga lea, o faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga i nisi taimi, e ono i nisi taimi e sili atu le talafeagai e faʻaaoga ai faʻamatalaga manino i aso uma o le olaga i aso uma. Ae maise lava, i ona puipui e faigofie ai ona puleaina le faʻagasologa o le faʻafefiloi o le koko.

Aso nei i le pa ...
Pananic

O le fagu o loʻo i ai, tele tausaga ua mavae na faia e le kukaina mo le kuka kuka, ma o le aso e tumau pea i le manaʻoga

Aso nei i le pa ...
Kenwood.

E masani ona faʻaaoga e le au suamalie e sauni ai le sua o le susuga fou.

Aso nei i le pa ...
O le G201 masini (gaggia) maua ai le ono saoasaoa o le liliuga o le tipiina naifi

Blender mo se cocktail pa e tatau ona oloo aisa aisa. Lenei o le a aoga mo le faʻauiga o le malulu ("faʻaʻaisa") cocktails ("margargata", "Daiyri"), o loʻo mafai ona oloina ai le aisa i le aisa. A faʻatau, ina ia mautinoa e siaki pe o loʻo avanoa lea mea i le faʻataʻitaʻiga filifilia, ae e le o se tasi i le lima uma. Ua ou faalogo i le "kialbox". Gaogao masini e mafai ona maua ai se tasi pe sili atu nai lo ni naifi. E masani lava e lua pe tolu, i le MX2050 faʻataʻitaʻiga (Braun) - E tusa ma le lima, ma i le Pared 679) O le tele o le tele o faʻavavevave, o le faigofie o le filifilia o le manaʻomia o le faʻagaioiga. E sili atu lo matou faigofie nai lo le galuega o le lamolemole suiga i le suiga o le saoasaoa o naifi, o loo avanoa i le MB91101 faʻataʻitaʻiga (Simimers (Simimen). Faʻapea foʻi mo le puʻupuʻu o le faʻafefiloi o vai mafiafia i le paluga, o le orsese faiga ua tuʻuina atu, o loʻo tuʻuina mai le gaioiga pe a oomi le ki amata.

Ipu o le tele o fesootai mo le faigofie ona faʻauʻuina i se fua o le ata. Tele fesoasoani e faigofie ona iloa pe o le a le tele o suavai o loʻo i totonu o le koneteina. Fuafuaina "faitau" o le fua: E manaʻomia le iloa e le gata i le ao i le ao, ae foʻi i le faʻaseʻe o le fale o loʻo disco.

Siaki le faavaa masini: E tatau ona ofi malosi i le pesini ina ia le o le bonder soʻo se mea ma e le aliali mai. Ia, afai o loʻo iai se pu i le tapuni, o le a faʻatagaina i le faʻagasologa o le faia o se koko e faʻaopopo ai le aisa, sua, sua i totonu o le ipu. Aemaise ou te manaʻo e faʻailoa le MMB1000 Blender Pusa (BOSCH). E faʻalua taimi o se ipu foliga ma se tamai pu ina ia mafai ai ona faʻafefiloi le vai i mea o le ipu. Faafetai i lenei, fefiloi tupu ma le lelei atoatoa.

Mo le saogalemu taotoga, o le aufana 'au e tatau ona iai se faigofie faaupuga. I se tulaga lautele, o se togafiti lelei, e le tupu. E tatau ona faʻatatauina ma o vae ma ni paʻu o paʻu e tatau ona saunia ina ia le "le" le "le pa puipui lea. E oʻo lava i faʻamau i le tele o faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e tele lau tamaʻitusi, mapusagaʻi, ma le maitau lelei, e le manaʻomia le faʻateʻaina i la latou sailiga.

Faʻatusatusaga uiga o le citrus suamalie

Tagata gaosi Faʻataʻitaʻiga Mana, w Bowl voluma, l Toe faaliliu Sui tagata Tau, $
Ufsa. Ex-7235 citylia tolu sefulu 0.8. Maaalu. Maaalu. lua sefulu
Tuta. 8309. lua sefulu 0,6 - Maaalu. lua sefulu
Braun. MPZ 9. lua sefulu tasi Maaalu. - tolu sefulu
Filipo. HR 2752. 85. Leai (tuusaunoa suavai fafaga) - - lima sefulu
Bosch. MCP 3507. 25. 0.8. Maaalu. - tolu sefulu
Selemen. MC 91100. 100 Leai (tuusaunoa suavai fafaga) - - 90.

Suamalie po o le susu?

O se vaega taua o le tele o kokoina o sua hermus o loʻo avea ma sualaau o musika: moli, lemon, vine. O loʻo faʻatau atu i latou i le fogafale saunia, ae o mea fou e sili atu le sili atu o le sili atu o le selau pasene). E le o le mea e ofo ai ni nai lo sosaiete e aofia i totonu o mea faaletino o le tele o pa. O latou o le rotating Raibbbed Sypyre, lea i luga o le "ofuina" mea faigaluega. O nei masini e iloga, muamua, faigofie o le ata, ma lona lua, o se tau faʻatemokalafi lava (mai le $ 15-50, e le gata i faʻataʻitaʻiga o faʻasologa o manaʻoga e mafai ona tau).

O isi suamalie e ese mai le tasi ma le isi. O le fale e masani lava ona faia o lanu palasitika (o se tuusaunoaga o le MC911100 faʻataʻitaʻiga mai le SIEMENS DORMY RANE). O le faʻamatalaga faʻapitoa, o le tagata faʻaaoga e sili ona taua: o le agavaʻa o le sua o le sua o le sua o le suavai (masani o le 0.4-1l; i luga o le lautele o le nofoaga o le tamaʻitaʻi (-150 rpm), o le avanoa o le toe suia ai. O le siʻitia o le siisii ​​saoasaoa faʻateleina le faʻatinoga o le masini, ma le itu ta lafoai e mafai ona e fusiina sua mai fualaʻau moni. O se taua taua o le tele foi o le tele o le hesomere-mo sili ona lelei cordctive, o nisi faʻataʻitaʻiga (mo se faʻataʻitaʻiga, ex-723 mai le texesable) e lua ona o le unsul ge; mo mea tetele.

Faafefiloi le vaega o le cocktail poʻo le faʻamamaina o le sua mai le moli e mafai ona faʻaaogaina i le umukuka tuufaatasia e aofia ai masini talafeagai (o le nofoa afi mo citrus). O lenei metotia faʻatagaina e sefe le tupe e leai se isi mea o le a tatau ona faʻaalu i luga o le blender ma suamalie, aemaise pe a fai o oe o se tuʻu faʻatasi. Ae e foliga mai o se mea faapena i luga o le pa e le masani ai. O loʻo i ai foi foi tu faʻapitoa fusi e tuʻufaʻatasia galuega a le pasoni ma le vaivai. O lea, mo faʻataʻitaʻiga, o le faʻataʻitaʻiga o le GM3 (DHHR, Italia). O ona fale e faia i slingless speael ma e fetaui ma le system o isi par meafaigaluega. Ae ui i lea, o le tau e manaia: tusa ma le $ 900.

O le isi ituaiga meafaigaluega e maua i pa pa o fefiloi mo le faia o le susu susu. O loʻo faia i latou e Johny (Eleni), Hamilton Beach, DHHR. Mai le masani fefiloi ma le pesini, o nei masini ua iloga i se tulaga maualuga o le rotation o le gaioiga galue (10,000-15,000 rpm). Ona o lenei saoasaoa, o le ea e sili atu le fefiloi ma le fefiloi i le sasaina vai. VOTOG COKTAL SAʻILIʻILI E TELE I AI LE IGOA MA LE MAFAUFAU nai lo le fefiloi e se "le faʻapitoa" palu. E maua le Alii i lenei metotia mo le $ 200-300.

Faʻatusatusaina uiga o feololo o feololo ma le ono o le aisa mama

Tagata gaosi Faʻataʻitaʻiga Mana, w Bowl voluma, l Bowl mea Aofai o saoasaoa Punou Mode Tau, $
Bosch. Mmpi 1000. 500. 2. Palasitika 2. Maaalu. 55.
Braun. MX 2050. 525. 1.75 Tioata lima Maaalu. 71.
Tuta. 6797. 400. 1.5 Tioata 12 Maaalu. 60.
Pananic MX-J210GP. 400. 1.25. Tioata 2. Maaalu. lima sefulu
Umukuka. 5ksb3 e. 500. 1.25. Tioata 3. Maaalu. 157.
Bork. SB San 9955 BK 600. 1,3 Tioata 2. Maaalu. 140.
Moulinex Dab 34e. 600. 2. Palasitika tasi Maaalu. 70.
Wan nien. Wnnj-bl. 320. 1.5 Tioata 2. Maaalu. 82.
Hamilton matafaga 1G908. 190. 1.25. Palasitika 2. - 180.
Kenwood. RV 501. 500. 1,2 Sinoa uamea E leai ni faamatalaga E leai ni faamatalaga 243.
Selemen. MB 91101 450. 1.5 Palasitika * tasi** Maaalu. 135.
* - O le Heiter Houll e faia o le Aluminim; ** - lamolemole le Kukware Reseration Pule Faatonutonu

E taua le aisa!

O se vaega taua o le tele o meainu-aisa saunia i totonu o le pa. O Amerika e inu i le aisa saʻo ma mea uma i le lalolagi: coca-cola, suamea, chels ti, e le o le taʻua o le 'ava. Mo nei meainu uma, e le talafeagai meaai o meaʻai e aunoa ma se isi tofo ma manogi. E mafai ona e kuka oe lava: I totonu o laupepa faʻapitoa seevae vai, pe a tuʻu i totonu o le pusa 'aisa. O lenei metotia e maualalo, ae o le tele foi o faʻafitauli ma ato: E tatau ona e mulimuli mai ina ia le faʻafuaseʻi ona liliu, o lea e leai se mea leaga poʻo se isi tagata A "Meeti Melzer. E sili atu le talafeagai i lea tulaga, o masini faʻapitoa o ni 'au afi o le aisa (Ice Goodtors). O mea o loʻo aofia ai i mea a le aiga i le afifi o nisi o le sili ona tele "alualu i luma" Sworyarator faʻataʻitaʻiga, e pei o Rs-21kl (Korea), SBSERY).

Aso nei i le pa ...
Maualalo-size vai suavai aisa
Aso nei i le pa ...
Kuka kuka o le masani o le teuina i totonu o le uʻamea pakete
Aso nei i le pa ...
O le seti mo le tatalaina o fagu mai le Wannise e ono aoga i le galuega a soo se mea.

O le gaosiga o le aisa e le o se galuega faigofie e pei ona foliga mai i le itu. A uma mea uma, mo se cocktail e te manaʻomia se mama mama ma maualuga o oloa. O le mafuaʻaga lea e taua tele ai le 'aiga faiga puipuia mo le afi o mea aisa, lea e mafai ai ona fufulu le vai o le vai. A faʻatau se pusaaisa, e tatau ona e faʻamalamalamaina pe o le faʻamama o le vaega o aofia ai i lona afifi. O loo iai, mo se faʻataʻitaʻiga, i le faʻataʻitaʻiga IK 300 (Kargenaau). O loʻo i ai ma faʻaauau le tau o le tau O lona uiga, o le kuka kuka e le teuina, ae o taimi uma e faʻafouina ma i soʻo se taimi e fou. Falemai, o le tau o sea tupe e sili atu i le $ 9000, a o, mo se faʻataʻitaʻiga, o le Rs-21kl (Samsung) o le a le tau e tusa ma le $ 2500. E tatau ona maitauina, o le lautele, uma e puipuia uma i le aisa genratons e aofia ai taugata taugata ma tele faʻataʻitaʻiga, talu ai o le aisa e le taugofie lava ma le lautele. O lea la, o le paketi e le o avanoa i le aisa e le avanoa.

Peitaʻi, afai e leai se auala e taofi ai le aisa "i le fale, faʻaaoga le" filifiliga sauni ". Faʻafeiloaʻiga supamaketi e mafai ona faʻatau mai ai meaʻai i totonu o le kupita (pe tusa o le $ 1), e aoga tele e fai se nofoaga mamalu i lau cocktails.

O faatonu faafetai i le kamupani "pisinisi mo se fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili